Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

All about cars!

It's for the petrolheads this week, lets talk anything and everything about cars! Blog about your automotive stories and tag 'car' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Makan Tart Di Hujung Minggu

Agak panas pada hujung minggu ni ya. Saya berharap agar semua orang yang sedang online pada saat ini berada dalam keadaan yang sihat dan ceria walaupun dengan keadaan cuaca panas sekarang ni. Jangan lupa jaga kesihatan dan banyak kan minum air. Nasihat ni untuk ingatkan diri sendiri juga sebab sekarang ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cjm07 cjm07 via sayaCJ
41 minutes ago.

 

Checking Out Jenjarom Happy Village

After visiting Tanjung Sepat for the second time on Monday, my husband, Naomi and I tagged along my in-laws and some of our relatives to check out Jenjarom Happy Villagelater that day. Jenjarom Happy Village is actually an annual Chinese New Year Lantern Festival with Floral Exhibition held at Fo...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kur2girl kur2girl via The Wanderer's Journal
1 hour and 6 minutes ago.

 

Keputusan Perlawanan Piala FA 28 Februari 2015

Perlawanan bolasepak Piala FA hari ini menyaksikan 8 perlawanan berlangsung. Pasti para penyokong bolasepak tempatan turun beramai-ramai ke stadium untuk menyaksikan pasukan masing-masing beraksi. Sudah pasti ada perlawanan yang dinantikan oleh penyokong semua. Agak malang kerana tiada siaran langsung di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
1 hour and 12 minutes ago.

 

Najib: Agenda Melayu diutamakan selagi ada bulan dan bintang

"Sebagai perdana menteri, saya beri jaminan kerajaan pimpinan saya akan terus membantu orang Melayu Bumiputera untuk berjaya." The post Najib: Agenda Melayu diutamakan selagi ada bulan dan bintang appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
1 hour and 19 minutes ago.

 

Secrets of Making Money Growing Online!!

Secrets of Making Money Growing Online Businesses using Traffic Exchanges, Safelists and Viral List BuildersAdd multiple incomes and grow them quickly into LARGE monthly cash flows!Get the insights to making money online today and put all your cash directly into your PayPal Account. Don't...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog redz91 redz91 via Work From Home
1 hour and 31 minutes ago.

 

Pembunhan Tokoh Pembangkang Russia Dirancang - Penyiasat

MOSCOW 28 Feb - Pembunuhan ahli politik pembangkang Russia, Boris Nemtsov dirancang dengan rapi, demikian menurut kumpulan penyiasat berdasarkan senjata api yang digunakan serta maklumat pergerakan diketahui pembunuhnya. Tiada keraguan lagi jenayah ini dirancang dengan amat rapi, termasuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
1 hour and 34 minutes ago.

 

Kejohanan Catur dan CPUV Terbaru Dari Nuffnang : Ambank TRUE LAB

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Syukur Alhamdulillah... Pagi tadi dah selesai satu lagi program yang perlu saya anjurkan untuk semester ini, iaitu menganjurkan satu Kejohanan Catur Tertutup PSIS.Walaupun program yang saya buat kali ni nampak biasa-biasa sahaja, tapi memerlukan juga banyak komitmen dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 hour and 35 minutes ago.

 

Jenazah Ahmad Nordin selamat disemadikan

MELAKA - Jenazah veteran UMNO Tan Sri Ahmad Nordin Mohd. Amin selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Islam Tanjung Kling di sini hari ini. The post Jenazah Ahmad Nordin selamat disemadikan appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
1 hour and 44 minutes ago.

 

Penulis blog mati ditetak

Penulis blog kelahiran Bangladesh dan memiliki... Jika anda ingin membaca penuh artikel ini sila ke http://kamithemedia.blogspot.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Kamithemedia
2 hours and 3 minutes ago.

 

Start A Wildly Successful Home-Based Internet Business!

“FINALLY! No More Paying For Products That Don't Deliver Results! Get Everything You Need To Know To Start A Wildly Successful Home-Based Internet Business!”...From Search Engine Optimization, Affiliate Marketing, Viral Marketing, Joint Ventures, Blogging, Social Networking And More!... Get The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog redz91 redz91 via Work From Home
2 hours and 3 minutes ago.

 

Harga RON95, RON97 dan Diesel Naik 25 sen

KUALA LUMPUR 28 Feb - Kerajaan mengumumkan harga runcit baharu bagi petrol jenis RON95, RON97 dan diesel dinaikkan 25 sen seliter berdasarkan kaedah pengapungan terkawal mulai jam 12.01 tengah malam ini. Menteri Perdagangan, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Hasan Malek, berkata harga baharu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 10 minutes ago.

 

Program Saringan Kesihatan Perkeso kenapa mengelak

{Azrin} AkuBiomed {Azrin} AkuBiomed - Blog, Gajet dan Famili Koning Program Saringan Kesihatan untuk pekerja mencapai umur 40 tahun. Program Saringan Kesihatan Perkeso ini telah diumumkan didalam Pembentangan Bajet 2013 oleh YAB Dato Sri Mohd Najib Bin Tun Abdul Razak . Program Saringan Kesihatan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog akubiomed akubiomed via {Azrin} AkuBiomed
2 hours and 36 minutes ago.

 

Petronas Nafi Kurangkan Kakitangan untuk Sekat Kos

  KUALA LUMPUR 28 Feb - Petroliam Nasional Bhd (Petronas) menafikan laporan ia akan mengurangkan kakitangannya dalam usaha untuk memotong perbelanjaan operasi (opex) sebanyak 20 peratus tahun ini. Sebaliknya, lebihan kakitangan dalam bahagian tertentu akan diserapkan ke projek-projek yang memerlukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 49 minutes ago.

 

Mr Spock inspirasi orang ramai mendalami bidang sains

Filem Star Trek memberi inspirasi kepada jutaan peminat di seluruh dunia. Salah seorang daripadanya adalah Richard Chua. Walaupun Richard seorang jurutera, watak Mr Spock yang dibawakan Nimoy mendorongnya untuk menceburi bidang filem media dan hiburan.... The post Mr Spock inspirasi orang ramai mendalami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
2 hours and 59 minutes ago.

 

Fazura termalu Shaheizy Sam tak mengaku bercinta

Isk malu betul Miss A kalau jadi Fazura ni, mana... Jika anda ingin membaca penuh artikel ini sila ke http://kamithemedia.blogspot.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Kamithemedia
3 hours and a minute ago.

 

AIS KRIM CILI PADI ANTARA MAKANAN PELIK MALAYSIA

Serius aku tak pernah tahu ada ais krim pedas macam ni. kalau dah tak pernah tahu.. dah confirm la tak pernah jumpa apatah lagi pernah makan. Selalunya kita makan ais krim ni bersifat sejuk manis jarang pulak orang makan ais krim pedas kan.Sumber googleKalau tak baca portal Ladylista sampai sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 16 minutes ago.

 

Jadual Perlawanan EPL Sabtu Dan Ahad

BERIKUT adalah jadual perlawanan Liga Perdana Inggeris, Sabtu dan Ahad ini: SABTU West Ham United lwn Crystal Palace (8.45mlm) Manchester United lwn Sunderland (11mlm) Newcastle United lwn Aston Villa (11mlm) West Bromwich Albion lwn Southampton (11mlm) Burnley lwn Swansea City (11mlm) ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
3 hours and 19 minutes ago.

 

Harga Petrol RON Bulan Mac – Harga Petrol RON95, RON97, diesel naik 25 sen

KUALA LUMPUR: Kerajaan mengumumkan harga runcit baharu bagi petrol jenis RON95, RON97 dan diesel dinaikkan 25 sen seliter berdasarkan kaedah Read More

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kurama87 kurama87 via Mohd Hakim Blog
3 hours and 26 minutes ago.

 

Samseng taik kucing bikin gempak dalam WeChat

Elehhhh.. Kononnya nak jadi macam hero dalam... Jika anda ingin membaca penuh artikel ini sila ke http://kamithemedia.blogspot.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Kamithemedia
3 hours and 27 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »