Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Malaysia Day!

16th September marks Malaysia Day to commemorate the establishment of the Malaysian federation on the same date in 1963. What does this day mean to you? Blog about Malaysia Day and tag 'HariMalaysia' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Frozen Birthday Cake With Custom Edible Image

Terima kasih kepada semua pelanggan Muffin Kaseh Azeanyang order birthday cake edible image Frozen.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kasehazean kasehazean via Muffin Kaseh Azean
20 minutes ago.

 

Tips Puaskan Suami di Ranjang!!!

SEKS merupakan bahagian penting dalam perkahwinan. Satu pihak perlu komited dengan pihak lain sebagai salah satu cara mengungkapkan cinta.Saat seks biasa terasa agak membosankan, baik anda dan suami anda mungkin ingin cuba sesuatu yang lain. Ketika suami berasa tidak puas, kini saatnya memberi "sumbu" bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
41 minutes ago.

 

Lelaki Ini Dikecam Kerana 'Memandikan' Anjing Dengan Mesin Basuh

Photo copyright Shanghaiist, Eijin Sight Perilaku manusia pada binatang belakangan ini semakin membimbangkankan. Sementara sebahagian masih memperjuangkan nasib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
1 hour and a minute ago.

 

Hadi Awang Bakal Berdepan Tindakan Saman Buat Kali Kedua Kerana Memfitnah

Kenyataan terbuka Presiden PAS, Abdul Hadi Awang menggelarkan dua tali barut Anwar yang dihantar untuk memporakperandakan parti Islam itu sebagai 'barua' PKR telah mengundang kemarahan dan reakasi kurang senang penyokong Pakatan Rakyat (PR) yang berpendapat bahawa kenyataan tersebut sudah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via JERING Daily
2 hours and 8 minutes ago.

 

Keputusan penuh dan kedudukan terkini epl/bpl 20.09.2014

Keputusan untuk lima games pada malam tadi dalam saingan liga epl/bpl pada 20/09/2014. Dua pasukan feveret games pada malam ini. 1. Queen park ranger (2) vs (2) Stoke city FT 2. Arsenal (3) vs (0)... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 hours and 7 minutes ago.

 

10 Makhluk Yang Suka Beronani/Masturbasi

Ternyata Manusia bukan satu-satunya makhluk yang suka ONANI.Sejumlah kajian menemukan banyak binatang,seperti anjing, monyet sehingga gajah, juga suka beronani. Berikut adalah 10 mahluk yang menyalurkan keperluan biologinya melalui onani/masturbasi.1. MonyetMakhluk ini merupakan saudara terdekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Billy Billy via Billy Info
3 hours and 14 minutes ago.

 

KISAH POMEN PUTUS TUNANG YANG MENDAPAT 1,600 SHARE DI FACEBOOK

Gambar sekadar hiasan"Kau okay ke?"Aku menyapa sepupuku. Seorang pomen. Dengan muka tak bermaya, dia membuka mulut,"Tak lama lagi dah nak nikah. Persiapan semua dah buat. Kad pun dah tempah.Tapi, beberapa hari ni aku sedih sangat. Kadang-kadang, macam nak gila pun ada rasanya. Kerja apa pun tak boleh buat.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
3 hours and 25 minutes ago.

 

Presiden PAS Hilang Sabar, Gelar 2 Adun Partinya 'Barua' PKR

Tahap kesabaran Presiden PAS, Hadi Awang terhadap gelagat dua ahli partinya yang bertindak membelakangkan parti Islam itu dengan menandatangani akuan bersumpah (SD) menyokong isteri Anwar Ibrahim menjadi calon Menteri Besar Selangor (MB) sampai ke kemuncaknya hari ini apabila secara terbuka menggelarkan dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Wak Jengkol
3 hours and 37 minutes ago.

 

Dulu pil kuda sekarang barua pula ..

Dulu cerita 'pil kuda' yang berlanjutan sehingga kes saman di mahkamah. Sekarang timbul pula isu dua ADUN PAS Selangor yang dikatakan 'barua' .. bagus .. sekarang memang bagus. Hadi Awang kata; ADUN PAS dibeli dan dicuri oleh 'dalang' pihak tertentu. 1. berapa jumlah 'pemelian' tersebut? RM5 juta? RM3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
4 hours and 22 minutes ago.

 

Tips Jaga Bateri Kereta

Bateri merupakan antara jantung bagi kenderaan kita. Tanpa bateri sudah pasti kereta tidak mampu dihidupkan dan pasti tidak mampu digerakkan. Ia juga boleh mengakibatkan kerosakan pada kenderaan kita. 2 Jenis Bateri Kereta Terdapat 2 jenis bateri yang digunakan pada kenderaan kita iaitu :- 1. Bateri basah -...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Oh Pemandu
4 hours and 31 minutes ago.

 

PENGGUNA FB DEDAH PERKHIDMATAN 'TOWING' PENIPU - DARI RM 300 JADI RM 2,500

Baru-baru ini salah seorang pengguna lamanFacebook, Nurwaqif Mas Rashid, telah berkongsi satu status yang mendakwa dirinya telah ditipu oleh 'towing truck' di lebuhraya Plus. Kejadian berlaku di sekitar kawasan RnR Ayer Keroh ke Serembah.Kata Nurwaqif, dia telah ditipu oleh seorang lelaki India yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
4 hours and 45 minutes ago.

 

Keputusan frendly malaysia vs kemboja (cambodia) 20.09.2014

Perlawanan persahabatan seterusnya diantara malaysia vs kemboja dalam meneruskan misi kembalikan menaikkan prestasi skuad harimau malaya. Terdahulu pasukan skuad harimau malaya kecundang ditangan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 hours and 57 minutes ago.

 

Collecting Your Guests’ Mailing Addresses + A Discount!

No matter your wedding day style, brides-to-be can all agree on one thing for sure collecting all of your guests addresses is a a huge stress! Not anymore, my dears, becausePostabledoes it all for you! This incredible company exists so you dont have to stress out about...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
4 hours and 58 minutes ago.

 

Kembalikan komen Thesis 1.8 di WordPress 4.0

Salam. Pagi tadi saya terima satu e-mail daripada Sabree Hussin berkenaan masalah beliau tentang templat Thesis. Selepas menaiktaraf ke WordPress Benny 4.0, komen yang ditinggalkan tidak disenaraikan dalam single post. Rupanya, saya pun alami masalah yang sama dimana komen yang ditinggalkan tidak dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog adamroslan adamroslan via Adam Roslan
4 hours and 58 minutes ago.

 

Petua Hilangkan Bau Petai di Mulut

Petua Hilangkan Bau Petai di Mulut - Petai antara makanan kegemaran ramai orang samada di makan begitu sahaja, rebus, bakar dan yang paling digemari adalah sambal petai tapi selepas makan masalah bau akan timbul dari segi bau mulut mahupun baru kentut.. fuhhh terbaiikk.. tahukah anda ada cara untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JiwarOsak
5 hours and 36 minutes ago.

 

Giveaway 2014 Mialiana.com

Giveaway 2014 Mialiana.comGiveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.Syarat-syaratnya :1. Wajib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog selim1234 selim1234 via mselim3.blogspot.com
5 hours and 44 minutes ago.

 

Mencari Rawatan Alternatif Untuk Mengubati Penyakit Misteri, Pusat Rawatan Al-Qayyum Sedia Membantu

Dewasa ini, kaedah perubatan atau rawatan penyakit yang bercirikan islam semakin mendapat tempat di hati masyarakat negara ini yang tidak pernah berputus asa mencari jalan untuk menyelesaikan segala masalah atau mengubati penyakit tertentu (misteri) yang dialami di mana dunia perubatan moden sekarang tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Info Anda
5 hours and 50 minutes ago.

 

Penjawat awam ditahan kerana merogol anak tiri

TEMERLOH – Seorang penjawat awam di reman tujuh hari bermula semalam bagi membantu siasatan kes rogol anak tiri sejak tujuh tahun lalu. Penjawat awam berusia 37 tahun itu ditahan sepasukan pegawai dan anggota polis di rumahnya di Kampung Batu 4 ½ jalan Maran kira-kira jam 1 pagi semalam. Lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
5 hours and 52 minutes ago.

 

Pakej Skim Pelaburan Emas Adalah Haram, Riba Skim Cepat Kaya

Pakej Skim Pelaburan Emas Adalah Haram, Riba Skim Cepat Kaya | Ada seorang sahabat bertanya berkenaan 2 pakej skim pelaburan emas.(1) Melabur Rm13500, akan dapat pulangan rm1800 / bulan …selama 11 bln.(2)Labur rm13000….6%sebuln akn d byr rm780 /bln…yg ni modal tetap ada slgi xkluar…kalu nok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
5 hours and 57 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »