Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Malaysia Day!

16th September marks Malaysia Day to commemorate the establishment of the Malaysian federation on the same date in 1963. What does this day mean to you? Blog about Malaysia Day and tag 'HariMalaysia' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

KJ KENA TROLL DI FACEBOOK !

Facebook page-page orang ternama ini memang menjadi tumpuan para peniaga online. Adakalanya peniaga online mempromosikan iklan yang langsung tiada kaitan dengan status dan ini membuatkan netizen berasa meluat. Facebook Menteri Belia Sukan juga tidak terkecuali menjadi mangsa peniaga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
3 minutes ago.

 

(Video) 3 Perkara Boleh Jatuhkan Negara Dari Filem Rock Oo!

Tahukah anda, apakah 3 perkara yang boleh jatuhkan sesebuah negara? Video dari filem Rock Oo! 2 ni telah berkongsi sebab-sebab yang berkaitan. Agak genius point-point yang diberikan. Kan? Haa.. Boleh tonton sedutan dari filem tersebut di bawah: [ loading... ] Post by Fitrihadi.com. P/s:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
6 minutes ago.

 

KEMALANGAN DAHSYAT LORI TERBALIK DI LEBUHRAYA KARAK (2 GAMBAR)

Satu gambar tersebar di media sosial menunjukkan kemalangan dahsyat sebuah lori panjang terbalik di Lebuhraya Karak. Kemalangan itu mengakibatkan jalan raya terhadang dan tidak boleh dilalui oleh mana-mana kenderaan.Berita lanjut:Kuala Lumpur: Seorang pemandu lori dikhuatiri maut dalam kemalangan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
21 minutes ago.

 

ZIELA JALIL DIKECAM UPLOAD GAMBAR BLUR DI BAHAGIAN DADA

Pelakon, pengarah dan penerbit terkenal, Ziela Jalil atau nama sebenarnya Norzilah binti Abdul Jalil, 45, telah memuatnaik sekeping foto yang mengundang kontroversi di kalangan peminat hiburan di laman Instagram.Gambar yang dimuatnaik oleh beliau itu menunjukkan bahagian dadanya sengaja di "blur"kan. Ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
32 minutes ago.

 

Update Page Free Backlinks

Yup. Aku baru je update satu page kat blog ni iaitu Free Backlinks. Memang dah lama sangat aku tak update senarai blog kat page tu. Semalam aku ada masa sikit, al-maklumlah cuti hari 1Malaysia. Tujuan aku buat senarai link blog rakan-rakan blogger bukannya apa, senang untuk aku buat rujukan dan juga buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI DOT COM
34 minutes ago.

 

Balloon Sunrise

Hot air balloons over Cappadocia, Turkey....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog teowwee teowwee via teowwee.com
38 minutes ago.

 

Aston Martin Vanquish Carbon Edition to make debut at Paris auto show

Astron Martin will show the latest Vanquish model at Paris Motor Show in October. The car features a 6.0 liter V12 and will be the fourth Aston Martin model to receive the Carbon treatment after DBS, DB9 and the Vantage. Aston Martin Vanquish will feature stylistic accents such as 10 spoke gloss-black alloy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
40 minutes ago.

 

(Artikel) Kelebihan Dan Khasiat Janggut Bagi Suami / Lelaki

Tak sangka, janggut juga mempunya kelebihan dan khasiat yang baik bagi seorang lelaki mahupun yang sudah bergelar suami. Artikel yang dikongsikan ini agak menarik dan boleh menjadi sebab untuk kita menyimpan janggut, selain mengikut sunnah nabi. Ikuti kupasannya dalam artikel di bawah:  _ _ _ _ _ _ Kajian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
1 hour and 6 minutes ago.

 

Keunikan Burger Pattaya

What's Up Guys...Keunikan Burger Pattaya ? Haa, ada sesiapa yang pernah mencubanya tak sebelum ni ? Buat masa ni memang belum pernah aku jumpa lagi menu rare ni dekat gerai burger yang berdekatan dengan rumah aku ni la...ni pun hanya kebetulan terjumpa satu gerai burger ni semasa aku bercuti di Cameron...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzatnazmi izzatnazmi via ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com
1 hour and 33 minutes ago.

 

SULTAN MELAKA DI SYAKI SEBAR AJARAN SESAT

Sapa tak kenal dengan seorang yang mengelarkan dirinya Sultan Melaka kan? Terkenalnya sampai ada seorang pelawak memparodykan Sultan Melaka dengan create satu fanpage sultan melaka version parody selalu update status2 yang memang mengelikan hati.Ni sultan Mahmud mangkat di julang dalam filem yer..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 29 minutes ago.

 

How To Find Long Tail Keyword Ideas From Wikipedia Articles

I am sure you agree with me that most of time when you want to search for information in the Google, you would definitely come across articles from Wikipedia among the the top five in the search results. I am saying is Wikipedia is well ranked for many terms in Google search results. In other words, this...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Blogspot And WordPress Help Tips
2 hours and 54 minutes ago.

 

KTM RC200 - Harga Dan Spesifikasi

KTM RC200 Eurotech Wheel Distribution Sdn Bhd telahpun secara rasminya melancarkan KTM RC200 di Malaysia. Motorsikal yang dikategorikan didalam segmen "sport bike" ini bakal memasuki pasaran pada bulan Oktober 2014 dan boleh didapati daripada rangkaian pengedarnya di seluruh negara. Jelmaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mdanif mdanif via Anif - Version 2.0
3 hours and 6 minutes ago.

 

Keputusan eufa champions league,group abcd 17.09.2014

Keputusan eufa champions league kumpulan A-D pada pagi tadi 17.09.2014. Masih ada peluang lagi. Kumpulan A: Olympiakos (3) vs (2) Atletico madrid Juventus (2) vs (0) malmo Ff  Kumpulan B: Liverpool... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 hours and 20 minutes ago.

 

Wordless Wednesday # 32 : Segmen Teka Nama Princess of Disney

tiba-tiba rasa nak buat segmen untuk hari ini. ingatkan nak buat WW je, alang-alang boleh main teka-teka kan? so, sesiapa yang boleh meneka kesemua nama iaitu 11 princess dan nama filem, blognya akan... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikbalqis cikbalqis via Ceritera Cinta
3 hours and 37 minutes ago.

 

Rumah Penjawat Awam Putrajaya Di Sembur Cat Merah

Ah Long- Rumah Penjawat Awam Putrajaya Di Sembur Cat Merah | Laman facebook Daily Traffic Report telah memuatnaik beberapa keping gambar sebuah rumah milik penjawat awam di Putrajaya disembur dengan cat merah meminta hutang.Rumah tersebut dilaporkan terletak di Pangsapuri Presint 5, Blok R4, Putrajaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
3 hours and 38 minutes ago.

 

Sadis, Mayat Bayi Di Temui Dalam Longkang

Sadis, Mayat Bayi Di Temui Dalam Longkang | Mayat seorang bayi lelaki cukup sifat ditemui seorang pekerja pemotong rumput di longkang berdekatan sebuah stesen minyak di Taman Wilayah, Jinjang, malam tadi.Dalam kejadian kira-kira jam 10.30 malam itu, pekerja pemotong rumput yang terkejut dengan penemuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
3 hours and 54 minutes ago.

 

KANTOI DICEKUP SEBELUM SEMPAT BERSEDAP

Seorang lelaki yang juga buruh kasar Indonesia tidak sempat melampias nafsunya bersama seorang gadis apabila dicekup kurang setengah jam selepas mendaftar masuk ke sebuah hotel bajet di sekitar Pasir Gudang, awal pagi semalam.Lelaki berusia 40-an bersama pasangannya berumur 20 tahun ketika ditangkap oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
4 hours and 6 minutes ago.

 

Jadual dan Keputusan Perlawanan Liga Juara-Juara

Berikut adalah keputusan perlawanan Liga Juara-Juara yang berlangsung awal pagi Rabu:Olympiacos 3 - 2 Atlético MadridJuventus 2 - 0 Malmö FFLiverpool 2 - 1 LudogoretsReal Madrid 5 - 1 FC BaselAS Monaco 1 - 0 Bayer LeverkusenBenfica 0 - 2 Zenit St. PetersburgGalatasaray 1 - 1 AnderlechtBorussia Dortmund 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
4 hours and 40 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »