Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Games that people play!

Do any have a favourite game? What do you play, physical games or virtual games? Blog about it and tag 'games' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

PRG GoCare Run 2016

If you want to run for a good cause thenPRG GoCare Run 2016 is one run that you must and should sign up for!A Charity Fun Run on Sunday 16 October 2016. This run is targeting to raise at least RM200,000.00 via this event with proceeds going to GoCare Charity Crowdfunding for the needy.PRG...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
1 hour and 49 minutes ago.

 

Mereka Makeup Artist Idola Amni !

Mereka Makeup Artist Idola Amni ! Tiba-tiba datang idea nak berkongsi cerita mengenai Idola Amni dalam dunia mekap ni.Ramai sebenarnya yang Amni minat,tapi ramai juga yang Amni cepat beralih angin.Hehe.Biasa la ikut trend sikit.Tetapi bagi Amni mereka semuanya memberikan servis mekap terbaik di Kuala Lumpur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farisyaanastasyia farisyaanastasyia via Dunia Farisya
2 hours and a minute ago.

 

MAKEUP REMOVER IMAN SUCI WIPES BOLEH DIBAWA KE MANA SAHAJA

hai assalammualaikumIman Suci Wipes - Selepas makeup, nad memang wajib kena pakai makeup remover. Kalau terus basuh, takut makeup masih ada, dan buat kulit nad naik jerawat. Sebab tu makeup remover amat penting bagi nad. Lagi satu, kulit nad jenis sensitif, tak boleh yang jenis berminyak atau ape, jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 hours and 11 minutes ago.

 

JANGAN PERCAYA VIRAL PALSU KENA TUKAR ATM/DEBIT CARD SEBELUM 30 SEPTEMBER 2016

JANGAN PERCAYA VIRAL PALSU KENA TUKAR ATM/DEBIT CARD SEBELUM 30 SEPTEMBER 2016. Patut la entri aku tentang atm/debit card maybank tu tetiba dapat views mencanak mengatasi entri cerita Volkswagen kuning yang sejak dua menjak ni meraih views yang tinggi. Rupanya ada viral palsu yang sedang di sebarkan ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 16 minutes ago.

 

Perompak dungu larikan mesin kemas kini buku akaun disangka mesin ATM

Empat perompak berputih mata selepas tersilap membawa lari mesin kemas kini buku akaun bank yang disangka mesin pengeluaran wang automatik (ATM), baru-baru ini. AGENSI MUMBAI 26 Sept. – Mungkin kerana faktor kurang ilmu, sekumpulan pencuri di India terpaksa berputih mata selepas mereka tersilap melarikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
3 hours and 58 minutes ago.

 

Video Murid Sekolah SMK Kota Masai (2) Berlagak Samseng Aniaya Penjual Aiskrim.

Video Murid Sekolah Berlagak Samseng Menganiaya Penjual Aiskrim.: Kejadian berlaku petang Isnin, 26 September 2016.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 hours and 9 minutes ago.

 

Konsep pay per click, pay per view dan pay per sales dalam program buat duit

Satu masa dulu, ketika saya baru nak bermula buat duit secara online, iaitu sekitar tahun 2009 2010, formula kejayaan pada ketika itu adalah program pengiklanan. Program pengiklanan seperti Google Adsense, Nuffnang, Innity, dan sebagainya adalah program yang wajib disertai, jika serius nak buat duit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
5 hours and 19 minutes ago.

 

#YSDAF 2016

Last month, I went to Yayasan Sime Dary Art Festival, a two day event that was held in KLPAC, Sentul. I found out about the event via Facebook and saw that the lineup was pretty good so I decided to check it out on Saturday. I went with my friend Rachelle to the event and we arrived quite early in the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lichuen lichuen via Strings of Memories
5 hours and 51 minutes ago.

 

Jadi jutawan jual bantal kekabu, untung RM3 juta setahun

HAZIZI RASHID (dua dari kiri) melayan pelanggan dalam Karnival Usahawan RISDA Pulau Pinang 2016 di Pusat Komersial Permatang Pauh, kelmarin. UTUSAN/AZMAN ASMAYATIM PERMATANG PAUH 26 Sept. Demi tekad mempertahankan perniagaan yang diasaskan keluarganya sejak 1983, Hazizi Rashid tidak lokek untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
5 hours and 58 minutes ago.

 

Mati 300 Tahun Dahulu,Mayat Kanak-kanak Ini Tiba-tiba Buka Mata

Dilaporkan, sebuah jasad tiba-tiba membuka matanya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
6 hours and 11 minutes ago.

 

Sekumpulan Orang Gila (SOG) - Bulanku

Ikuti mereka di Facebook, Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 hours and 31 minutes ago.

 

Ambilan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) M41 Sesi September 2016

Ambilan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) M41 Sesi September 2016 telah di buka. Kepada yang berminat untuk memohon jawatan ini, bolehlah layari laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) menerusi pautan di bawah:-http://spa.gov.myAtau anda boleh baca syarat-syarat untuk memohon jawatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
6 hours and 46 minutes ago.

 

Kit Siang Akui Najib Razak Terlalu Sukar Ditumbangkan

Ahli Perlimen Gelang Patah, Lim Kit Siang dalam satu kenyataan di sebuah akhbar Cina mengakui bahawa Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak terlalu sukar untuk ditumbangkan setelah pelbagai cara dilakukan termasuk bekerjasama dengan musuh ketatnya iaitu Dr. Mahathir.Wakil Rakyat dari DAP itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Wak Jengkol
7 hours and 26 minutes ago.

 

TREND PERANGAI BUDAK SEKARANG SUKA BALING BATU PADA KERETA ORANG

TREND PERANGAI BUDAK SEKARANG SUKA BALING BATU PADA KERETA ORANG. Rasa macam trend pulak perangai budak budak sekarang yang suka baling batu pada kenderaan atau kereta orang yang lalu lalang kat kawasan dia bermain. Sebelum ni pernah jadi viral pasal seorang lelaki dewasa yang marah2 kepada seorang budak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 hours and 53 minutes ago.

 

Unta milik lelaki Arab dipakaikan rantai emas

http://www.youtube.com/watch?v=aw1r5y2iohs GAMBAR dipetik dari klip video menunjukkan unta berkenaan dengan rantai emas tebal. Riyadh: Klip video menunjukkan seorang lelaki memakaikan rantai emas tebal pada leher untanya mengundang kecaman daripada pengguna media sosial. Pemilik unta yang turut kelihatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
7 hours and 58 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
8 hours and 22 minutes ago.

 

Manakah Masjidil Aqsa yang betul?

kenali masjid Aqsa dengan mudahaku selalu confius mana masjidil aqsa yang betul..mula2 mati-mati aku igt masjidil aqsa yang kubah kuning tu..tapi..orang cakap tu bukan masjidil aqsa..tu dome of rock..nama arab dia x igt..hihi..tp dome of rock nie tmpat batu yang tergantung tu..batu tu nak ikut rasulallh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 hours and 38 minutes ago.

 

H20 Guesthouse

Centrally located in Seoul, H2O Guesthouse Myeongdong is a 23 room guesthouse that is suitable for families, individual backpackers and group travellers. H20, just like water strives to give you a pleasant and refreshing experience during your stay at the Continue Reading The post H20...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog myeongdongguesthouse myeongdongguesthouse via Myeongdong Guesthouse (명동)
9 hours and a minute ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
9 hours and 22 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »