Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Goods and Services Tax

GST is set to be enforced on April 1, next year. How will it affect you? Share your thoughts and tag 'GST' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

MediaFire Lancarkan Aplikasi untuk iPad

Aplikasi MediaFire untuk iPhone dan iPad dialncarkan secara rasmi dengan mempunyai prestasi streaming video dioptimumkan dan antara muka pengguna yang dioptimumkan untuk Retina khusus bagi pemilik tablet. Sama seperti Dropbox , Box dan MEGA, Mediafire adalah perkhidmatan simpanan dalam talian memberi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shahrulsite shahrulsite via TechoSocial
13 minutes ago.

 

5 GAMBAR FESYEN BERHIJAB REBECCA NUR ISLAM YANG MELAMPAU !

Kami menyambut baik sebarang perubahan positif dalam diri mana mana selebriti tempatan lebih lebih jika ianya melibatkan tuntutan agama. Keputusan Rabecca Nur Al Islam untuk bertudung tidak berapa lama dahulu salah satu contoh.Tetapi, pada hemat kami yang tidaklah pandai mana ini, ianya haruslah selari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
14 minutes ago.

 

Gambar Rebecca Nur Al Islam Pakai Baju Ketat Macam Teletubbies

Sebelum ini pelakon popular Rebecca Nur Al Islam telah berhijrah dari berpakaian seksi kepada bertudung (Menutup aurat). Semua peminat-peminatnya termasuk kami sangat gembira dengan berita ini. Mana tidaknya sebelum ini beliau kelihatan sangat seksi dengan pakaian-pakaianya yang menjolok mata.Tetapi terbaru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizkhazali hafizkhazali via GOSIP ARTIS
19 minutes ago.

 

Gambar Panas Girlfriend Shaheizy Sam , Tapi Betul Ke ?

Gambar-gambar dibawah khabarnya diambil dalam percutianShaheizy Sam dan keluarganya ke Bali ."Teman wanita"nya turut menemaninya disana .Jika ada secret admirer Shaheizy Sam di luar sana , harap bertabahlah kerana juga mungkin saya salah atau tukang ambil gambar ini tersilap .Apa pun kita tunggukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Kontrobasi Sensasi Terkini
29 minutes ago.

 

Hot Sangat Ke Rebecca Nur Islam Ni ?

Mungkin ada yang sudah melihat gambar-gambar dibawah , tak kurang juga yang tidak melihatnya lagi .Entri ni dikira sebagai promo kepada entri selepas ini berkaitanRebecca Nur Islam .Namanya yang begitu unik , ada ISLAM dihujungnya .Betul lah orang kata , APALAH ADA PADA NAMA , ia hanya label...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Kontrobasi Sensasi Terkini
46 minutes ago.

 

Tips Berbelanja Online, Elak Ditipu!

Dah kena tipu? Kesian. Tapi buat pengajaran dikemudian hari untuk berbelanja online ok! Tips berbelanja online ni saya akan cuba kongsikan pengalaman saya sebagai pembeli di laman internet sebagai panduan untuk anda yang masih ragu ragu nak gunakan perbankan online membeli barang sesuka hati tanpa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bdkskema bdkskema via SyahrilHafiz.com
1 hour and 8 minutes ago.

 

Pertandingan ‘Doodle 4 Google’ Pertama di Malaysia

Buat pertama kali di Malaysia, Google telah mengumumkan pertandingan Doodle 4 Google, mengalu-alukan pelajar-pelajar sekolah untuk mempamerkan keseronokan, kreativiti dan keaslian dengan mengemukakan reka bentuk coretan yang unik dengan citarasa tempatan. Bersempena dengan Tahun Melawat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shahrulsite shahrulsite via TechoSocial
1 hour and 38 minutes ago.

 

Bas ekspress, sikap dan nahas

Mujur tidak berbunyi, malang tidak berbau Peribahasa ini membawa maksud nasib buruk tak dapat dihindarkan, nasib baik tak dapat dicari-cari. Perkara yang sama turut berlaku melibatkan beberapa insiden nahas jalan raya di negara kita kebelakangan ini. Belum habis kisah pencarian pesawat MH370 bertambah lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlanvai azlanvai via azlanvai dot com
1 hour and 39 minutes ago.

 

Tips luangkan lebih masa dengan anak-anak tersayang

Kadang - kadang luangkan masa untuk anak - anak tersayang selalu terabai. Zaman sekarang kedua - dua ibu bapa busy dengan urusan masing - masing. Pagi pergi kerja malam baru balik kan. Allaaaa macam drama melayu sekarang ni. Jarang jumpa anak - anak.Cuma satu je lah yang dapat luangkan masa bersama ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Ainza Ainza via ! •Cutieς•
1 hour and 42 minutes ago.

 

Berjaya Mengurangkan Berat Badan!

Inspired by Yanie *Entri ini adalah hasil dari pengalaman dan tak semestinya betul. Sila gunakan pertimbangan wajar anda jika ingin mencontohi atau dapatkan pandangan pakar. Alhamdulillah..azam pertama dah tercapai. Berjaya mengurangkan berat badan bagi fasa yang pertama. Sebenarnya, sejak awal bulan April...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via Inspired by Yanie
1 hour and 43 minutes ago.

 

Dinner Treat At Seoul Garden, City Square

Menjadi tradisi di Lab Atas Bukit bila mana ada diantara kami yang mendapat penajaan tak kira dari kementerian atau dari universiti, maka yang mendapat penajaan tu haruslah buat makan-makan belanja orang dalam lab tu. Macam kenduri kesyukuran gitu. Alhamdulillah, aku salah seorang yang mendapat penajaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kimi2912 kimi2912 via Blog MK Hakimi
1 hour and 58 minutes ago.

 

How to use your computer in bed

Because using a laptop in your bed is too mainstream... then ...use------ Credit toHehehehhe jangan marah !:)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog natassha07 natassha07 via Kalisha Aide
1 hour and 59 minutes ago.

 

Sunset at Tanjung Aru beach, Kota Kinabalu

Take sometime off during good weather and if you are lucky, you will be able to see the sun 'sinking' slowly into South China Sea. While the sun actually move in a slow motion, you find yourself running out of time. You realised that you were not actually watching it; you were just hiding behind the camera...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via The Green Mechanics™
2 hours and 3 minutes ago.

 

Teruknya blogger ini menghina kematian Karpal Singh

Penulis blogger kontroversi Papagomo telah menyertai kebiadaban pemimpin dan penyokong pro-Umno dalam melontarkan komen tidak sensitif di atas kematian bekas Pengerusi DAP Karpal Singh. Dia bukan sahaja telah menggunakan kematian Karpal untuk meneruskan agenda politiknya, malah turut menyeret pemimpin tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
2 hours and 8 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
2 hours and 12 minutes ago.

 

Frust Dengan Smartphone Samsung

Assalammualaikum Hari ni nak cerita pasal pengalaman buruk aku dengan samsung. Dulu aku pakai fon samsung. Samsung galaxy W. So far korang pengguna samsung punya sematfon ok tak? Mana lah tahu kot kot ada yang mengalami peristiwa macam aku. Benda yang sama berlaku pada kawan-kawan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog najihahfara najihahfara via She Is Najihah
2 hours and 25 minutes ago.

 

Santa Margherita Wine Dinner at Villa Danieli

Its another delicious wine pairing dinner at Villa Danieli. Happening till 30th April 2014, diners will be able to tease their with a special five course set menu with Santa Margherita wines. The five course set menu is an interesting mix of meat and seafood. Each dish is finely crafted and is a pretty...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
2 hours and 38 minutes ago.

 

Luahan Fiza Elite Berkenaan Kontroversi Penceraian Dengan Adam AF2

Luahan sayu Fiza Elite kontroversi penceraian dengan Adam Nampaknya, khabar angin tentang Fiza Elite menfailkan penceraian Rabu lalu semakin sensasi hari ini. Semuanya bermula dengan satu laporan dalam ruangan hiburan sebuah akhbar tempatan yang mendakwa Fiza menfailkan penceraian di Shah Alam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog budakblogspot budakblogspot via SYOKBAH - Portal Hiburan dan Gosip
2 hours and 47 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 adamaf2   aplikasi   berita   breakingnews   breakingthepost   cerai   ceritagiveaway   china   dunia   fakta   fizaelite   gigdiary   gosip   gosipselebriti   hiburan   info   informasi   internet   ios   isu   isusemasa   jenayah   kemalangan   kontroversi   macammacam   malaysia   mas   masmh192buatpusinganbalik   mh192   mh192mendaratcemas   mh370   misteri   mstar   news   oleholehbandung   pelik   personal   pesawatmh192   pt3   review   sahabat   santai   selebritimalaysia   tanjungaru   terkini   tips   travelblog   ulasan   wisatabandung   worldhighlight