Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

My travels!

This week, we ask you to share with us your travel stories. Where did you go and what did you do? Tell us about it and tag your entry with 'travel' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

The Glenlivet Master Distiller’s Reserve Range Pairing Dinner @ Dewakan Restaurant, Shah Alam

So there I was again at another one of The Glenlivet's exquisite event, this time around for The Glenlivet Master Distiller’s Reserve Range Pairing Dinner @ Dewakan Restaurant, Shah Alam. I must say, it was a great night of good food, paired with the latest offering from The Glenlivet. Check it out below.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 hours and 33 minutes ago.

 

Siaran Langsung Felda United vs Kelantan 5 Ogos 2015

Siaran Langsung Felda United vs Kelantan 5 Ogos 2015. Jadual padat Liga Super memang memenatkan pemain. Namun aksi memburu kemenangan harus diteruskan. Pertemuan menarik Felda United dan Kelantan bakal disajikan buat anda secara langsung dan streaming menerusi TV1 RTM pada 5.8.2015. Kepada peminat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
3 hours and 22 minutes ago.

 

Armada Hotel Petaling Jaya’s Grand Launch Of A New and Improved ‘The Merchant’ (Not formerly...

Did you know that Merchant Pub from Armada Hotel has been operation for 17 years. After that, the Merchant Pub has undergone a major makeover and it's new transformation. On 29th July 2015, the grand launch of the Merchant Pub and has been renamed as The Merchant.The tunnel of The MerchantI been told...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Food Review
4 hours and 57 minutes ago.

 

The 5 Nastiest Things You Can Do To Your Oily Skin

http://www.annmariegianni.com/wp-content/uploads/2013/04/Oily-Skin.jpg Summers are here to stay for another 2-3 months and for oily-skinned people; it only means a prolonged period of further torture! Dealing with shiny skin just after minutes of washing face, hair sticking to a sweaty neck, makeup melting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
6 hours and 18 minutes ago.

 

Tips Pemandu Baru di Jalanraya

Adakah anda seorang yang mempunyai lesen kereta tapi baru kali pertama nak memandu di jalanraya? Lesen dah penuh tapi masih belum berani memandu di jalanraya yang sibuk. Admin OhPemandu baru je mengajar adik yang telah mempunyai lesen kereta penuh namun baru je nak membawa di jalanraya. Memang kali pertama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Oh Pemandu
6 hours and 23 minutes ago.

 

BLOGGER VS. WORDPRESS: Yang Mana Satu Sesuai Untuk Anda

Blogger atau wordpress? adalah salah satu satu soalan yang menjadi kemestian untuk ditanya apabila mempertimbangkan jenis platfrom yang hendak digunakan apabila nak buat blog. Masa saya mula blogging dahulu,saya pernah menggunakan blogspot sebagai platform blogging saya,jadi saya ada la jugak sedikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via WriteToBlog.com
6 hours and 24 minutes ago.

 

Easy Solutions for Losing Weight This Summer

It seems like we are running a constant battle against those couple of pounds that just won’t go away. And yes, we know all the tricks and tips and all the advice about working out regularly and managing our meals, but somehow they just won’t go away. Sounds familiar? Well, although we are all aware...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
6 hours and 36 minutes ago.

 

Self Balancing 2-Wheel Murah – Smart Electric Scooter

Pilihan warna Self Balancing 2-Wheel, Smart Scooter Blue Red Black White Gold Product Spec: 1. Highest power 500W(contain)-1000W(no contain) 2. Max Speed 10km/h(contain) 3. Distance around 15-20km (depends on riders weight, road condition, etc) 4. Using temperature 10 deg C-50 deg C(recommending at...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizonlove hafizonlove via Kertas Paper
6 hours and 40 minutes ago.

 

Perodua Sinar FM Bersama Bantu Tabung Misi Bantuan Yazit Search

Di saat kita asyik melayan lagu-lagu hits Search, siapa sangka insan disebalik pukulan drum yang mengiringi lagu-lagu kumpulan lagenda rock Malaysia itu kini menderita akibat penyakit buah pinggang. Yazit, pemain drum kumpulan Search telah menanggung penyakit berkenaan sejak beberapa tahun yang lepas dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via Blooggers Media
6 hours and 51 minutes ago.

 

California State Fair

For more than 160 years, the California State Fair has showcased the best of California. The seventeen-day Fair is a robust celebration of California, its industries, agriculture and diversity of its people. The California State Fair is a popular summer destination with plenty of entertainment, fascinating...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
7 hours and 5 minutes ago.

 

Lagu EVO - Joe Flizzow ft SonaOne (OST Polis Evo)

Lirik Lagu EVO – Joe Flizzow ft SonaOne Kejut harimau yang sedang tidurMasuk jalan mati susah untuk hidupKorbankan harga diri kerana egoNanti kena tangkapDi jalan raya masih jalan bergayaMy crew with me till the wheels fall offUh takda tayarTetap ada janjiSumpah setia sehingga akhir hayatdan hujung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
7 hours and 6 minutes ago.

 

Sinopsis Filem Jejak Warriors

Sinopsis Filem Jejak Warriors. Filem yang akan turut melibatkan beberapa orang pemain pasukan Kelantan sebagai pelakon ini akan mula berada di pawagam bermula 27 Ogos 2015. Mengisahkan pengembaraan seorang kanak-kanak untuk bertemu pasukan bolasepak Kelantan atau The Red Warriors. SINOPSIS JEJAK WARRIORS...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
7 hours and 24 minutes ago.

 

Kaki putus dimakan eskalator (Video)

Sebuah eskalator China telah meragut mangsa sekali lagi selepas kaki pencuci bangunan telah cincang di sebuah pusat membeli-belah di Shanghai, kejadian ketiga melibatkan eskalator di negara itu dalam tempoh seminggu. pencuci berusia 35 tahun itu, yang dikenali sebagai Zhang, sedang membersihkan eskalator...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mytechgarbage mytechgarbage via Blog LoQLaQ
8 hours and 20 minutes ago.

 

Sofea Putih Mak Nyah Penipu?

Siapa Tak kenal Sofea Elias. Tapi ramai yang tak tahu yang dia ini sebenarnya lelaki. Baru-baru ini dia telah menipu orang berunai.Kalau tengok Instagram milik wanita jadian ini sudah ditutup ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
8 hours and 28 minutes ago.

 

Duit RM2.6 billion tu duit penderma kata SPRM hahahahha

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menjelaskan dana RM2.6 bilion yang didakwa dimasukkan ke dalam akaun Datuk Seri Najib Razak adalah sumbangan penderma. Ia, kata suruhanjaya itu lagi, bukan berpunca daripada dana syarikat pelaburan negara 1MDB. “Laporan hasil siasatan berkaitan dana RM2.6...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
8 hours and 36 minutes ago.

 

Google Adsense dalam Blog. Adakah Status Glitterati Nuffnang akan Berubah?

Assalamualaikum wbt.Kelmarin aku hantar ticket kepada pihak Nuffnang. Nak tanya adakah status Glitterati Nuffnang akan menjadi Non Glitterati jika letak Google Adsense dalam blog. Yelah, Nuffnang kan sensitif. Hohoho Mungkin ada antara korang yang dah tau. Aku taktau pun pasal nie. Kuikuikui.Anyway, baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog siaraelina95 siaraelina95 via Kakak Tiri Cinderella
8 hours and 41 minutes ago.

 

AMARAN! AWASI ISTERI ANDA JANGAN SAMPAI DIA BACA ENTRI NI

Amboi serius bebeno tajuk entri. Cuak kaum adam di luar sana. Macam bahaya sangat je kan.. Bahaya la jugak kalau dapat bini yang tak kuat iman ni.. Bahaya mungkin untuk para suami tapi tidak para isteri katanya.. Tapi tak mustahil ia jugak jadi bahaya pada golongan lelaki. Yang pasti semua orang tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 hours and 45 minutes ago.

 

Aplikasi Android Untuk Mengira Kadar Denyutan Jantung

Mengira Kadar Denyutan Jantung - Sebagai seorang yang inginkan kesihatan yang lebih baik adalah tanggungjawab untuk kita untuk mengekalkan kesihatan agar hidup lebih baik dan selesa. Tahukah anda? Hanya melalui smartphone anda boleh mengetahui kadar degupan jantung anda. Iaitu dengan penggunaan Aplikasi ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog neverno94 neverno94 via ExpanDroiders
8 hours and 55 minutes ago.

 

7 Pesawat Terpantas Di Dunia

7 Pesawat Terpantas Di Dunia | Terdapat banyak pesawat kini yang telah melebihi tahap sesuatu kelajuan . Sesetengah daripada mereka adalah pusat penyelidikan pesawat , tentera dan ada yang hanya terbang untuk tujuan peninjauan . Dalam artikel ini kita akan melihat kepada 7 pesawat terpantas di dunia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
9 hours and 3 minutes ago.

 

7 Pesawat Terpantas Di Dunia

7 Pesawat Terpantas Di Dunia | Terdapat banyak pesawat kini yang telah melebihi tahap sesuatu kelajuan . Sesetengah daripada mereka adalah pusat penyelidikan pesawat , tentera dan ada yang hanya terbang untuk tujuan peninjauan . Dalam artikel ini kita akan melihat kepada 7 pesawat terpantas di dunia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
9 hours and 3 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »