Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Chinese New Year!

Chinese New Year is here! Share with us your celebration and tag 'cny' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Selamat datang 2016, satu lagi tahun genap

Selamat datang 2016, satu lagi tahun genap Ye, selamat datang 2016, satu lagi tahun genap, selamat tinggal 2015, satu tahun ganjil yang baru je beberapa bulan meninggalkan kita. Sebenarnya, saya agak risau bila masuk tahun genap. Tak tahulah nak cakap macam mana, mungkin sejenis atau seketul falsampah dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alongxp alongxp via Alongxp.com
1 hour and 20 minutes ago.

 

Sistem Autodownline ToneXpress: Automasikan pemasaran Tone Excel anda!

Sistem Autodonwline ToneXpress. Jika anda ingin mempromosikan simkad Tone Excel secara online, anda tak seharusnya mengabaikan kewujudan sistem autodownline yang ditawarkan oleh laman web ToneXpress ini. Semasa saya mula-mula menggunakan laman web ToneXpress untuk memperkenalkan bisnes Tone Excel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
2 hours and 45 minutes ago.

 

Rasukkan Misteri Di Bumbung Surau Malam Ini

Lelaki Di Rasuk Di Bumbung Surau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 hours and 53 minutes ago.

 

Pengambilan Pekerja Asing Perlu Ada Garis Panduan - MB Johor

Bagi memastikan tidak berlakunya lambakan pekerja asing di Malaysia yang bakal mengundang pelbagai masalah sosial dan menjejaskan penduduk tempatan, kerajaan pusat diminta menyediakan garis panduan pengambilan pekerja asing di negara ini.Berkata kepada media, Menteri Besar Johor, Datuk Seri Mohamed Khaled...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Kluang Today - Berita, Info Komuniti Isu Semasa
4 hours and 6 minutes ago.

 

Cruise 2016 Collection: Travel De Luxe by Catrice

Here is the Limited Edition Travel De Luxe by Catrice, the ideal travel companion to go along with Cruise fashion collections. La croisière, the current Cruise 2016 Collections welcome warm temperatures and the beautiful sound of the sea. Light fabrics, summerly prints and fresh colours replace dismal grey...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via sunshinekelly.com | Beauty . Fashion . Lifestyle
4 hours and 52 minutes ago.

 

Keputusan penuh liga super 13.2.2016

Perlawanan yang pertama dalam kempen liga super edisi 2016. Sesuatu yang sukar buat pasukan yang baru masuk ke liga super buat pasukan penang fa, t-team dan kedah. Apakah akan ada kejutan dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 hours and 7 minutes ago.

 

(VIDEO)Subhanallah..Inilah Punca Sebenar Bayi Putus Kepala Dalam Perut Ibunya

Subhanallah..Punca Sebenar Bayi Putus Kepala Dalam Perut Ibunya | Ibu Farida:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
5 hours and 16 minutes ago.

 

Borneo Kratom Supplier, Best Selling Powdered Kratom Leaves

Borneo Kratom Supplier Kratom leaf powder is one of the herbal health products derived from plants kratom. This plant is found in Southeast Asia, and it is being marketed to the United States and other countries. The plant has a bitter taste because it contains the alkaloid compounds. Kratom leaves...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
5 hours and 54 minutes ago.

 

(FOTO)Sungguh Menggharukan!! Mike Tyson Dan Muhammad Ali Tekun Baca Al-Quran

(FOTO)Sungguh Menggharukan!! Mike Tyson Dan Muhammad Ali Tekun Baca Al-Quran

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
6 hours and 5 minutes ago.

 

The Melting Fruit Salad

It may seem as though theres not much to a fruit salad other than tossing chopped fruit in a bowl, but a few simple tricks transform a flat fruit salad into something enticing to the eye and pleasing to the palate. Lets enjoy the picture of melting fruit salad. The post The Melting Fruit Salad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminto aminto via Ohmakden
6 hours and 51 minutes ago.

 

Early Dim Sum At Tuck Kee, Kepong

WENT DOWN SOUTH TO SG BULOH on the third day of Chinese New Year... this is the second year we celebrated CNY in my brother's house since my mom's passing. Quickly made some arrangement with my good friend who is staying quite a distance away from where I am staying and I was so happy that we could...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
7 hours and 18 minutes ago.

 

Recipe: Stir Fried Prawns with Garlic, Curry Leaf and Chilli

Prawns are a must-have ingredient during Chinese New Year, asprawns symbolise happiness and good fortune, as the sound of the Chinese word "har 虾" sounds like laughter "ha ha ha". On the 4th and 6th Day of CNY this year, we served stir fried prawns with garlic, curry leaf and cili padi.For...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
7 hours and 22 minutes ago.

 

Jadual Keputusan Kedudukan Terkini Liga Super 2016

Ketahui keputusan dan kedudukan terkini perlawanan bolasepak (live streaming) serta kedudukan semasa carta Liga Super Malaysia 2016. Liga Super Malaysia 2016 kini membuka tirainya. Liga bolasepak paling besar dan berprestij di negara ini disertai oleh 12 pasukan iaitu Kelantan, Pahang, Terengganu,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog binmuhammad binmuhammad via BMBlogr
7 hours and 29 minutes ago.

 

Maria Elena Mengandung Anak Ke-2 , Baby Boy!

Hi ❤Hari tu Iday ada buat post Fatin Liyana mengandung, adik ipar Maria Elena. Iday rasa ramai yang confirm kenal Maria Elena ni. Dulu dia pernah jadi Vlog Wanita yang popular dekat Malaysia. Tapi after kahwin dia slow fokus pada bisness dan family. So, tadi Iday tengah touch up blog ni, ala letak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday | Malaysian Blogger
8 hours and 34 minutes ago.

 

JIMAT ELEKTRIK DENGAN TAMPAL PANTY LINER

JIMAT ELEKTRIK DENGAN TAMPAL PANTY LINER. Tak tau nak percaya ke nak gelak ke nak menangis. Confuse sungguh. Selama ni yang aku tahu fungsi panty liner ni untuk kaum perempuan je nak mengelak dari spender kotor. Yelah.. kadang2 ada orang ada masalah keputihan so penggunaan panty liner memang di perlukan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 hours and 28 minutes ago.

 

Inilah Anak Syurgaku....Bertangan Satu

Inilah Anak Syurgaku....Bertangan Satu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
10 hours and 50 minutes ago.

 

Seeties x O'Briens Valentine's Dinner

Hi ❤Ini kali pertama Iday dan Islam dapat jemputan untuk Valentine's Dinner. Selama ni memang tak pernah celebrate Valentine pon and korang sure tahu kenapa and tak perlu nak explain. Hehehe Tapi artikel yang iday tulis untuk kawan-kawan iday yang ingin menyambut Valentine. Usha (my friend) ! baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday | Malaysian Blogger
11 hours and 6 minutes ago.

 

Suami Berkopiah Pukul Isteri Guna Kasut Anak Cuba Lindung Ibunya Dari Dipukul

Suami Berkopiah Pukul Isteri Guna Kasut Anak Cuba Lindung Ibunya Dari Dipukul

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
12 hours and 26 minutes ago.

 

Chilok Kavin Tersingkir Di MLM2016

Assalammualaikum..Semalam berlangsungnya minggu ketiga Maharaja Lawak Mega 2016 (MLM2016) dan menyaksikan Kumpulan Chilok dan peserta solo Kavin tersingkir. Rayza juga turut berada di kedudukan bottom three. Tema Minggu ke-3 adalah Bollywood dan menyaksikan kebanyakkan kumpulan memaparkan watak2 perempuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
12 hours and 26 minutes ago.

 

Burung Hantu Petanda Ajal?

Burung Hantu Petanda Ajal?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
13 hours and 10 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »