Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

YANG NAK KE HONGKONG KENA TAHU PASAL NI

Yang berniat nak ke hong kong dalam masa terdekat ni jang skip entri ni. Kena baca takut korang kerugian besar. Bukan apa benda2 macam ni bukan selalu2 pun ada. time macam ni la kena rebut peluang. Maka sesapa je yang bercadang nak pergi holiday ke hongkong mesti suka giler.Ini sebab Air Asia tengah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
44 minutes ago.

 

Malang betul wanita ini ..

Seorang wanita yang menderita sakit cekera teranjak mengalami malang berganda apabila dirogol kawan sendiri yang datang ke rumahnya untuk menziarah. Kejadian berlaku di pangsapuri dihuni mangsa di Jalan Sri Hartamas, jam 10 malam Rabu lalu. Mangsa yang mahu dikenali sebagai Lye, 36, berkata sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
46 minutes ago.

 

MISTERI BILIK BERHANTU KOLEJ TELEKOM UUM SINTOK

Untuk segmen seram serik lekat lekit malam ni aku pilih cerita hantu educated sikit la. Hantu Universiti. Hantu pun ada level2 jugak tau.. hantu tak sekolah bertenggek atas pokok.. hantu sekolah tak habis merayau kat jalan raya hantu terpelajar mesti la port dia kat Universiti katanya.. hahahhaha...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 16 minutes ago.

 

[Gambar] Selebriti anggun dalam persalinan himpunan Flora di Party

InTrend meraikan kemeriahan Musim Bunga di M Store dengan himpunan flora dan rencah warna bersama barisan selebriti dan fashionista negara. Antara selebriti yang hadir ialah Siti Saleha, Elfira Loy, Kilafairy dan ramai lagi.#InTrendxMPavilion #InTrend10Tahun- Sumber: Astro Publication

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 30 minutes ago.

 

Jadi penjual daging di pasar, 'Puteri Babi' popular sekelip mata

Caijie dipuji kerana tidak kisah bergelumang dengan bau daging yang hanyir.KUALA LUMPUR: Seorang gadis di Taipei, Taiwan, menjadi sebutan ramai selepas orang ramai meng'viral'kan gambarnya yang sedang memotong daging di kedai milik keluarganya.Zhang Caijie bukan sekadar gadis cantik, tetapi dia juga tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 8 minutes ago.

 

Xiaomi Mi4i Price Malaysia

Great news, Xiaomi Mi4i has just been launched in Malaysia.  The new phone that comes with generous specifications will cost at RM 749 and will be on sale starting 12.00 PM, 28th May in conjunction with Xiaomis 1 year anniversary in Malaysia . To show appreciation for support by fans, Xiaomi has...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Gadget Reviews
3 hours and 18 minutes ago.

 

SHAWLS TERBARU DARI BAGINDA COUTURE

Bagi kakak kakak yg suka penampilan menarik bila berhijap dan penuh dengan glamourous ...boleh lah try usha - usha di ig instagram @bagindacouture yang tak lama lagi akan keluarkan produk tudung mereka sendiri...dan ingin memenangi hadiah menarik dari mereka bolehlah follow dorang ni...kebanyakan style yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dalilaadnan dalilaadnan via Delaila Adnan
3 hours and 25 minutes ago.

 

2 SAHABAT CEDERA PARAH TERLANGGAR BABI HUTAN

Seorang daripada mangsa terbaring dalam keadaan berlumuran darah di atas jalan KUALA KURAU – Dua sahabat yang dalam perjalanan pulang dari tempat kerja cedera parah selepas motosikal dinaiki mereka terlanggar seekor babi hutan di Simpang Tiga, Kuala Kurau, malam kelmarin. Adik seorang daripada mangsa,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
3 hours and 56 minutes ago.

 

Biodata Raysha Rizrose Juara Dewi Remaja 2014 / 2015

Biodata Raysha Rizrose Juara Dewi Remaja 2014 / 2015 Tahniah kepada Raysha Rizrose kerana telah dinobatkan sebagai Juara Dewi Remaja 2014 / 2015. Raysha merupakan adik kepada dua pelakon adik beradik terkenal tanah air iaitu Uqasha dan Nelydia Senrose.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
4 hours and 34 minutes ago.

 

Ujian Untuk Kita Sahabat .

Hai :) Dulu kita rapat .. Kemana je .. Kalau ada kau .. Mesti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog diaqadisha diaqadisha via Dream Night
4 hours and 35 minutes ago.

 

CUBAAN MEROMPAK DRIVE THRU MCD PUNCAK ALAM (VIDEO)

KEBIASAANNYA, kedai serbaneka yang beroperasi 24 jam dijadikan pilihan penjenayah untuk merompak. Namun kali ini restoran fastfood Mcdonald’s pula dijadikan pilihan buat golongan tak guna ini. Sabtu lalu, satu cubaan merompak telah dirakam oleh kamera CCTV di tingkap bayaran Drive Thru McDonald’s Puncak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 hours and 39 minutes ago.

 

Dua Pembohongan Najib Kes Kehilangan Wang 1MDB - Tun Mahathir

Tun Mahathir Mohamad melahirkan kesedihannya apabila terpaksa mengakui Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berbohong dalam kes wang 1Malaysia Development Berhad (1MDB).Melalui catatan terbaharu di blognya, Dr Mahathir menyenaraikan dua pembohongan yang didakwanya dilakukan oleh Najib.“Amatlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Sentiasa Panas
4 hours and 45 minutes ago.

 

MAJLIS KAAMATAN ATAU MAJLIS LUCAH ? (VIDEO)

Tarian yang dianggap Lucah Tidak sesuai untuk majlis ini – Aduan Masyarakat SabahSatu Video yang berdurasi 1 Minit 18 Saat yang dikongsi di laman Sosial terus menjadi Viral pengguna hari ini. Video yang menampilkan seorang penyanyi yang tidak dikenali menyanyi sambil menari dengan sedikit aksi lucah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 hours and 24 minutes ago.

 

Raja Farah dan Megat Bashirun Cerai Talak Satu

Raja Farah dan Megat Bashirun Cerai Talak Satu Raja Farah dan Megat Bashirun Cerai Talak Satu Raja Farah dan Megat Bashirun Cerai Talak Satu. Bila sudah tiada lagi persefahaman maka bercerailah pasangan tersebut. Mungkin ini adalah yang terbaik buat mereka berdua. Pelakon Raja Farah Raja Aziz, 27, bercerai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
5 hours and 28 minutes ago.

 

[Gambar] The Rock Juara Selfie Dunia

[Gambar] The Rock Juara Selfie Dunia  Akhirnya juara selfie dunia menjadi milik Dwayne Johnson, 43, apabila berjaya merakam 105 selfie dalam tempoh 3 minit, lantas memecahkan rekod dunia. SUMBER : http://www.sinarharian.com.my Akhirnya juara selfie dunia menjadi milik Dwayne Johnson, 43, apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
5 hours and 53 minutes ago.

 

[Gambar] The Rock Juara Selfie Dunia

[Gambar] The Rock Juara Selfie Dunia  Akhirnya juara selfie dunia menjadi milik Dwayne Johnson, 43, apabila berjaya merakam 105 selfie dalam tempoh 3 minit, lantas memecahkan rekod dunia. SUMBER : http://www.sinarharian.com.my Akhirnya juara selfie dunia menjadi milik Dwayne Johnson, 43, apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
5 hours and 53 minutes ago.

 

VIDEO! KISAH KANTOI DENGAN MAK KAT FB PERGI CLUBBING

Tu la orang kata jangan sesekali menipu mak sendiri.. Sebab sepandai pandai seorang anak menipu ibunya akan terkantoi jugak akhirnya kerana kata2 seorang ibu umpama satu doa yang Insya Allah termakbul.So, aku nak share satu video pengakuan seorang anak yang pernah kantoi dengan mak dia kat FB masa pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
6 hours ago.

 

GEMPAR! RAKAN FB UGUT SEBAR GAMBAR BOGEL GURU!

Melaka : Seorang guru pusat bimbingan kanak-kanak berusia 48 tahun kini berdepan ugutan selepas memberikan aksi bogelnya kepada seorang rakan Facebook yang baru dikenalinya selama sebulan.Lelaki berkenaan yang dipercayai warga asing kini menuntut RM40,000 daripanya dan jika gagal, video bogel itu akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shukri27 shukri27 via MALAYSIAN NEWS
6 hours and 7 minutes ago.

 

Pesta Bunga - Festival Floria Putrajaya 2015

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيمAssalamualaikum dan salam sejahtera. Tahun ini ianya juga dikenali sebagai Festival Floria Diraja Putrajaya 2015. yang berlangsung mulai 30 May hingga 7 Jun 2015 di Presint 4, Putrajaya. Aktiviti pameran,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog binmuhammad binmuhammad via Relaks Minda
6 hours and 13 minutes ago.

 

139 grave sites, 28 trafficking camps found in Malaysia

Khalid said the camps and graves were in jungly, mountainous areas that were difficult to reach.WANG KELIAN: A total of 139 grave sites and 28 human-trafficking camps have been found in a remote northern Malaysian border region, the country's top police official told reporters Monday.Inspector general of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
6 hours and 29 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »