Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Selamat pengantin baru!

Itu ucapan aku buat rakan sekerja yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan baru-baru ini dan yang bakal berlangsung. Tahniah!  Aku tak tahu bila lagi, jangan tanya. Bwahahaha. Sedikit cerita tentang apa yang aku buat baru-baru ni, blog pun baru je di renew semula untuk setahun lagi. Selamat tinggal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog saharol saharol via Belajar Blogging + Buat Duit Niaga Online
1 hour and 33 minutes ago.

 

Tempat-Tempat Menarik Di Perlis

Tempat-Tempat Menarik Di Perlis Tempat-Tempat Menarik Di Perlis Tempat-Tempat Menarik Di Perlis. Negeri Perlis merupakan sebuah negeri yang sungguh kaya dengan kebudayaan tradisional. Menurut sejarah, negeri yang Permai Lagi Indah ini amat bertuah kerana penyebaran dan perkembangan kebudayaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
1 hour and 48 minutes ago.

 

Dream of Aurora

Most people dreamt of aurora, home will encounter theft or robbery.Student dreamt of aurora, will get good result in latest exam.Patient dreamt of aurora, if able to respect other people's opinion, will have big fortune.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via Explain Dream
1 hour and 49 minutes ago.

 

Medini Iskandar Nusajaya Malaysia Umum Medini LIVE 2015!

Di tengah-tengah Nusajaya, Iskandar Malaysia mengumumkan kemunculan Medini Live! dua hari tentang filem, kesenian dan masyarakat festival di Mall of Medini, Nusajaya, Johor pada 6 Jun dan 7 Jun 2015. Lebih 20 artis kreatif telah dipilih semata-mata untuk Medini Live! untuk memastikan satu pengalaman yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 hour and 49 minutes ago.

 

Maaf Tun Mahathir .. aku terpaksa dedahkan harta kekayaan kamu kepada umum!

Wah wah wah ... kemain lagi brother ni .. Semalam selepas dia ugut untuk saman Mahathir RM50 billion kerana skandal pembaziran wang rakyat ketika era pemerintahan bekas Perdana Menteri itu, hari ini brother n i tampil lagi .. Hehehehe dia tampil untuk menganugerahkan RM1 juta kepada sesiapa yang berjaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
2 hours and 19 minutes ago.

 

Bergaya dengan Jubah Moden Terkini

Ehemmm... Bersawang dah blog aku ni menunggu untuk diupdate. Naseb baek semalam dah up satu entri. Hahaha... Pura2 busy sungguh aku ni sampai tak sempat nak update. Idea tu dah ada. Cuma nak menaip tu agak kemalasan di samping dicemburui dek masa. Senang citer, malas dan busy. Ayat bukan main merapu lagi,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aswadz aswadz via So Full of Myself
2 hours and 32 minutes ago.

 

Ana Cheri – Bikini Candids in Las Vegas

Ana Cheri candid photo in hot red bikini relaxing in Las Vegas pool. Ana Cheri instagram: @anacheri The post Ana Cheri Bikini Candids in Las Vegas appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
3 hours and 24 minutes ago.

 

KISAH BANGLO TIBA TIBA GHAIB TAMAN RINTING JOHOR

Nampak malam minggu ni segmen seram serik lekat lekit masih belum insaf katanya. Bersiaran macam biasa. selagi ada masa tersisa kat rumah selagi tu blog puaka ni terus berupdate, Insya Allah dengan izin Allah.Untuk malam ni segmen seram serik lekat lekit nak share satu kisah tentang banglo yang katanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 hours and 8 minutes ago.

 

Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar

Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar. Ini adalah kemelut yang melibatkan pemain hebat Brazil iaitu Neymar. Kelab bola sepak Brazil, Santos menfailkan saman bersama Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (Fifa) terhadap pemain utama Barcelona,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
4 hours and 19 minutes ago.

 

Katharine McPhee – Lick My Lips Music Video

Katharine McPhee featured in the Lick My Lips music video in red and black bras and skirt. Katharine McPhee instagram: @katharinemcphee The post Katharine McPhee – Lick My Lips Music Video appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
5 hours and 24 minutes ago.

 

Perkara Yang Memalukan Orang Melayu

Kita kalau nak ajar orang biarlah elok2 jangan la sampai memalukan kaum sendiri. Walaupun itu satu gurauan kita kena ingat yang kita ni adalah umat islam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puyuh puyuh via communitytube
6 hours and 12 minutes ago.

 

Biasa - Zahid ft Viral

Lagu terbaru Zahid iaitu Biasa. Lagu ciptaan DJ Fuzz ini berkisarkan tentang pengorbanan seseorang terhadap orang yang disayangi dan bekerja keras untuk mencapai cita-citanya. If you cannot see the audio controls, your browser does not support the audio element Lirik Lagu "Biasa - Zahid ft Viral"Check 1 2 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
6 hours and 46 minutes ago.

 

Keputusan Perlawanan Bolasepak Sukan SEA 2015 – Malaysia vs Timor Leste

Kejohanan Sukan SEA 2015 di Singapura bermula dengan perlawanan bolasepak. Pastinya bolasepak merupakan permainan yang amat dinantikan bagi penyokong sukan negara. Pingat emas bolasepak dianggap ibu segala emas bagi kejohanan Sukan SEA. Hari ini pasukan B-23 tahun kendalian Datuk Ong Kim Swee memulakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
7 hours ago.

 

BELAJAR JAGA HATI SENDIRI JANGAN HARAP SIMPATI

Hidup kalau nak puas hati orang lain memang susah jadi kadang2 kita perlu jaga hati sendiri dulu pilih hati yang mana perlu di jaga. Kadang2 bukan tak nak jaga hati orang lain cuma letih. Kita bagi pendapat dengan kasih sayang dia terima dengan rasa marah tak puas hati. Sebabnya konsep sayangkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 hours and 15 minutes ago.

 

Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia

Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia. Ini adalah berita yang melibatkan seorang lagi artis yang dikenali ramai yang telah kehilangan ibunya. Ibu kepada pelakon Johan Asari, Datin Firdaus Abdul Kader...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
7 hours and 17 minutes ago.

 

Klaudia Brahja Photoshoot Only in Chains NSFW

Klaudia Brahja is very hot women with ridiculously hot body. This photoshoot, she not wearing anything on but only to cover up her private. Definetely NSFW The post Klaudia Brahja Photoshoot Only in Chains NSFW appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
7 hours and 24 minutes ago.

 

Berita ini pasti buat bulu roma anda tegak berdiri!

Sejak minggu lalu, banyak laman sosial mula heboh dengan kehadiran suara-suara aneh dari langit. Bunyi itu dikatakan menyerupai bunyi tiupan terompet, gesekan biola dan ada yang mendakwa bunyi itu sungguh mengerikan. Bermula di beberapa bandar di Amerika Syarikat, Eropah dan yang terbaharu di Indonesia,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
7 hours and 47 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
7 hours and 52 minutes ago.

 

The European Affair by Poh Kong

It was all about glitz and glamour a couple of days ago as Poh Kong Gallery debuted its latest collection with a by invitation only event at the Majestic Hotel, Kuala Lumpur. Themed “The European Affair“, Poh Kong once again previewed the latest collections and designs from Schoeffel, LUCA...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via WTF!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
8 hours and 4 minutes ago.

 

Panas.....Ayah Bersikap Bongkak,Adi Putra Terima Padah

Bismillah...Seminggu ini agak panas dengan cerita seorang kanak-kanak yang dikatakan genius tidak dilayan dan tidak diambil peduli oleh kerajaan.Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
8 hours and 27 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »