Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Panas.....Ayah Bersikap Bongkak,Adi Putra Terima Padah

Bismillah...Seminggu ini agak panas dengan cerita seorang kanak-kanak yang dikatakan genius tidak dilayan dan tidak diambil peduli oleh kerajaan.Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
23 minutes ago.

 

14 Tips Menjadi Blogger Masyhur/Terkenal Seperti Hanis Zalikha

Gatal jer tangan untuk share tips daripada blogger selebriti terkenalsaper lagi kalau bukan Hanis Zalikha yang diberitakan bakal menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi. Tahniah!!! Yang buat saya teruja nak share tips ni selain beliau sendiri telah terbukti sebagai blogger yang sangat berjaya, saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mhumaira mhumaira via Merah Humaira
32 minutes ago.

 

Najib umum berita gembira buat rakyat Padang Besar

Hai hai hai .. bergembiralah rakyat Perlis atas pengumuman Najib Razak meluluskan pembinaan Hospital Padang Besar. Tapi nanti dulu .... Bila nak siap ... semak hospital yang diumumkan seluruh negara. Kapan bila akan siap...? Okey okey .. berterima kasihlah juga kerana Najib Razak telah berjanji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
51 minutes ago.

 

Woman BLINDED By Her Cat's Licking!

Here is another reason why you should not keep a pet cat! Cat can actually indirectly BLIND you! Yes, the seemingly adorable feline can cause you to lose your eyesight. No...this is not a hoax. This is a true story about woman who has a cat as her pet and her cat had blinded her. Apparently, an Ohio woman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
51 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
1 hour and 7 minutes ago.

 

MAYAT REPUT BERSIMEN DITEMUI DI DAPUR RUMAH

KUALA LUMPUR – Polis menemui satu mayat yang disimen dan mereput di lantai dapur sebuah rumah teres di Taman Usaha Jaya, Kepong di sini tengah hari semalam. Ketua Polis Daerah Gombak ACP Ali Ahmad berkata polis dimaklumkan tentang penemuan mayat itu oleh anak perempuan pemilik rumah berkenaan yang hendak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 18 minutes ago.

 

GEMBIRA MELIHAT HASIL PERTAMA

Salam...Alhamdulillah inilah hasilnya dari usaha perkenalkan simkad Best Mobile kepada orang ramai.RM171.50 nett bagi tempoh 15 pertama adalah satu kejayaan besaq bagi aku,walaupun nilai sebegini kecik saja bagi depa yang bergelar usahawan dan jutawan diluaq sana.Ini baru Insentif pendaftaran tak termasuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 hour and 38 minutes ago.

 

Meoww....Unduk Ngadau Membuatkan Gadis Tomboy Berubah Menjadi Gadis Cantik

Kerinah Mah, seorang gadis dari Sabah berumur 20 tahun yang berwatakan tomboy telah menunjukkan kecantikannya semasa READ MORE »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
1 hour and 56 minutes ago.

 

ZAM kata Khairy layak ganti Najib hahahhaa

Hahaha .. perhatikan video di bawah .. dengar antara ayat yang dituturkan itu ..? ... berkelayakkan ... karisma ... dan entah apa-apa lagi .. Khairy calon terbaik untuk jadi calon PM ganti Najib ...? Hahahhahha Aku cukup faham .. dalam kem UMNO sendiri ada puak yang sangat bermatian menentang Khairy.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
1 hour and 59 minutes ago.

 

Pelihara Tikus Babi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Baru-baru ini, taklah baru sangat sebab aku malas nak update blog, jadi kisah ini lebih kurang baru lagilah. Memang betul aku dah mengidam lama nak bela binatang tikus babi ini. Kecomelan babi ini buatkan hati aku tergugat. Imanku luntur.Sejak dari semester lepas,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jigsaid jigsaid via Azizi Said
2 hours and 7 minutes ago.

 

UNTUK YANG SUKA MAKAN TELUR GORENG

Telur kaya dengan sumber protein dan vitamin A. Bahagian kuning telur merupakan makanan yang mengandungi zat yang berbagai dan seimbang.Selain kolesterol, ia mengandungi banyak zat-zat makanan yang penting, antaranya adalah 67 miligram sulfur atau lapan peratus daripada keperluan seharian.Sapa kata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
2 hours and 48 minutes ago.

 

Live Streaming Malaysia vs Timor Leste Sukan SEA 30 Mei 2015

PERLU MENANG BESAR Keputusan semasa : Malaysia 0-0 Timor LestePasukan Malaysia mengharapkan kemenangan sulung malam ini di samping jumlah jaringan yang besar selepas melihat pencabar kumpulan B menewaskan lawan masing-masing dengan keputusan 6-0. Vietnam terlebih dahulu membenam Brunei petang semalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
2 hours and 54 minutes ago.

 

Tampar punggung sambil ucap kata-kata lucah

IPOH – Seorang pengurus sebuah pasar raya ditahan selepas didakwa mencabul tiga pembantu kedai, termasuk seorang gadis bawah umur, di Parit Buntar, kelmarin. Pemangku Ketua Polis Perak, Datuk Dzuraidi Ibrahim berkata, suspek berusia 36 tahun dilaporkan mencabul mangsa masing-masing berusia 16, 18 dan 19...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
2 hours and 59 minutes ago.

 

PEJUANG IS MENYERANG MASJID

RIYADH: Seorang pejuang Islamice State (IS) telah meletupkan dirinya di READ MORE »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
3 hours and 9 minutes ago.

 

Kabinet sudah rancang agar 1MDB dibubarkan

Perjanjian dengan International Petroleum Investment Company (IPIC) dan anak syarikatnya, Aabar Investments (Aabar), akan menyaksikan hutang 1Malaysia Development Bhd (1MDB) berkurangan kira-kira RM3.5 bilion dalam tempoh kurang daripada seminggu dari sekarang. Difahamkan, menerusi beberapa transaksi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 33 minutes ago.

 

Khasiat Buah Betik

Khasiat Buah Betik. Betik adalah antara buah-buahan yang mudah didapati di Malaysia. Tidak perlu menunggu musim untuk menikmati kelazatan buah ini. Boleh sahaja didapati dengan harga berpatutan di pasar, pasar tani atau kedai buah-buahan. Boleh juga ditanam sendiri sekitar rumah. Tidak perlu ladang pun kan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
3 hours and 39 minutes ago.

 

Eisya Toh Akui Tiada Langsung Niat Untuk Menunjuk

Tahniah kami ucapkan kepada pengacara Selamat Pagi 1MalaysiaIesya Tohyang selamat diijabkabul bersama suaminya,Mohd Huzairee Muhamad, seorang ahli perniagaan di dalam satu majlis yang mendapat penajaan mencecah RM5 juta.BACA:Perkahwinan Iesya Toh Terima Tajaan RM1 JutaMenurut laporan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
3 hours and 42 minutes ago.

 

BERUS GIGI DARI ARANG DISALUTI WARNA EMAS

Zaman dahulu petua orang tua tua supaya gigi putih berseri adalah gosok arang pada gigi sebab ini terbukti arang mempunyai kebaikkan untuk tubuh badan kecantikkan. selain memutihkan gigi salah satu kegunaan arang untuk mengubati keracunan dalam badan.Kebaikkan arang untuk gigi pula sifat poros pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 43 minutes ago.

 

GURU GILA SEKS 26 ORANG MURID DIROGOL DAN DICABUL

Seorang bekas guru sekolah rendah di China menjalani hukuman mati kerana mencabul dan merogol 26 murid dengan paling muda berusia empat tahun.Mahkamah Tengah Rakyat di wilayah Gansu menyatakan hukuman terhadap Li Jishun itu dilaksanakan hari ini. Li mengaku melakukan jenayah itu dalam kelas, bilik tidur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 hours and 50 minutes ago.

 

2016 Toyota Prius spotted in Thailand

Fourth generation of Toyota Prius has been spotted in Thailand. The car below was spotted by Watcharapong Ch on the streets of the Thai capital, Bangkok and was published first on Indian Autos Blog. The new Prius codenamed 690A will retain the familiar Kamm-back body style employed on both the second-and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
4 hours and a minute ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »