Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Pets!

Do you have a pet? Would you like to have a pet? Is it a fish or a cat, or something more exotic? Tell us about it tag your entry with 'pets' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Fizo Omar Mawar dikecam lagi kongsi gambar tak berbaju

Pelakon dan pengacara popular dikritik peminat gara-gara satu gambar selfie diri dan isteri yang di muatnaik di laman sosial peribadinya.Gambar itu menunjukkan Fizo tidak berbaju manakala isterinya mawar mengambil gambar ketika Fizo sedang melakukan senaman untuk ujian kesihatan beliau dengan kapsyen.Fizo...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
8 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Financialdifficulty Financialdifficulty via 债务管理
33 minutes ago.

 

#GEMPAR~Remaja Mengaku Datang Dari Masa Depan Tahun 2035 Gemparkan Indonesia

Facebook dihebohkan oleh seseorang yang mengaku berasal dari tahun 2035. Melalui akun facebooknya, orang itu mengaku kalau ia berasal dari tahun 2035 dan kembali ke tahun 2014 dengan membawa misi... Berikut adalah perkenalan orang yang mengaku berasal dari masa depan itu melalui sebuah postingan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
37 minutes ago.

 

BERITA BM – Rizab Malaysia AS$128.1 bilion hujung Oktober 2014

KUALA LUMPUR: Bank Negara Malaysia (BNM) berkata mengikut format 'Special Data Dissemination Standard' (SDDS) Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF), Rizab Malaysia tetap boleh guna dan tiada halangan untuk menggunakannya setakat akhir Oktober 2014. The post BERITA BM Rizab Malaysia AS$128.1 bilion...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
44 minutes ago.

 

SEDEKAH PALING MUDAH CLIK BUTTON SHARE

memang dia bukan anak kita.. kita tak rasa susah apa yang menjadi kesusahannya. Kita tak merasa perit apa yang menjadi keperitannya.. Tapi mampukah kita tidak merasa sedih melihat penderitaannya.. Dia terlalu kecil tapi terpilih untuk meneria Ujian dugaan berat. Sekecil umurnya setahun lapan bulan..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
45 minutes ago.

 

JUNAIDI TEMUI MIKROFON KESAYANGAN HAFIZ SUIP

JUNAIDI TEMUI MIKROFON KESAYANGAN HAFIZ SUIP Junaidi Temui Mikrofon Kesayangan Hafiz Suip Junaidi Temui Mikrofon Kesayangan Hafiz Suip. Akhirnya mikrofon penyanyi kesayangan ramai iaitu Hafiz Suip sudah dijumpai oleh seorang individu iaitu Junaidi Kargo. Hafiz ternyata sangat gembira dan sangat teruja dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
53 minutes ago.

 

Koleksi foto Lara Alana, bayi artis paling comel di Malaysia

Ibarat menatang minyak yang penuh, begitulah ungkapan yang wajar diberikan kepada bayi perempuan pasangan selebriti Scha Alyahya dan Awal Ashaari. Baru sahaja menginjak ke usia 3 bulan, Lara Alana kini sudah memiliki kereta BMW miliknya sendiri.“Buat masa ini, barang termahal yang dimiliki oleh Lara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
1 hour and 6 minutes ago.

 

GUNa PRODUK DAN JANA DUIT

Lama gak tak update...nihOk,aku still lagi nak bercerita pasal BOB2e.com dan masih lagi berdasarkan pengalaman aku sendiri.Sesiapa yang menyertai BOB2e ini pasti bersetuju yang Syarikat ni dah sediakan satu platform yang cukup mudah untuk kita jana pendapatan.Kita cuma guna produk dan boleh buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via beloqusez.com
1 hour and 21 minutes ago.

 

BERITA BM – Muhyiddin rasmi Pameran Wanita Kreatif 2014

KUALA LUMPUR: Timbalan Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin, hari ini merasmikan Pameran Wanita Kreatif 2014 anjuran Sekretariat Pembangunan Ekonomi dan Usahawan Pergerakan Wanita UMNO di bawah Biro Ekonomi pergerakan berkenaan. The post BERITA BM Muhyiddin rasmi Pameran Wanita Kreatif 2014...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 22 minutes ago.

 

BBM – Bakar Al-Quran: Dyana Sofya, ahli DAP buat laporan polis terhadap Dr Mashitah

Beberapa ahli politik DAP, hari ini membuat laporan polis terhadap Ketua Wanita Umno Bahagian Baling Datuk Dr Mashitah Ibrahim. The post BBM Bakar Al-Quran: Dyana Sofya, ahli DAP buat laporan polis terhadap Dr Mashitah appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 48 minutes ago.

 

Kumpul Reward Points dan Buat Penebusan Tunai Serta Merta

Oleh sebab baru launching Reward Points Program di website ecommerce kedai online Izzlegacy Boutique semalam, arini nak post entry tentang reward points ni lagi boleh? Ok, selalunya kalau shopping online, tak ramai pemilik kedai online yang offer reward points pada pelanggan kan?Dengan membeli-belah di...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizwan fizwan via Because I'm Not Perfect
1 hour and 55 minutes ago.

 

BBM – Remaja lelaki maut motosikal dirempuh kereta pacuan empat roda

Seorang remaja lelaki berusia 19 tahun maut apabila motosikal yang ditungganginya dirempuh oleh sebuah kereta pacuan empat roda. The post BBM Remaja lelaki maut motosikal dirempuh kereta pacuan empat roda appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 3 minutes ago.

 

PADAH BERKASIH DENGAN ISTERI ORANG

Berang isteri berlaku curang, seorang lelaki memecahkan keseluruhan cermin kereta kekasih isterinya yang diletakkan di pekan Kuala Kurau, di sini, Ahad lalu.Selain itu, Sinar Harian turut difahamkan keempat-empat tayar kereta jenis Proton Satria ditoreh dan dirosakkan suspek berusia lingkungan 20-an...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 hours and 21 minutes ago.

 

BERITA BM – Kerajaan harus berunding mengenai undang-undang anti keganasan – Suhakam

KUALA LUMPUR - Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (Suhakam) menggesa kerajaan supaya berunding dengan pihak berkepentingan, termasuk polis dan pihak keselamatan, mengenai cadangan undang-undang anti keganasan serta pindaan terhadap undang-undang se... The post BERITA BM Kerajaan harus berunding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 26 minutes ago.

 

Tauke Jambu Nafi Gambar Bercium Itu Miliknya

Beberapa keping gambar aksi yang kurang manis kononnya milik seorang artis lelaki telah pun tersebar hari ini. Secara jujur, gambar ini di’blur’kan terlalu banyak sehingga Abang Nara nak teka pun tak boleh. Namun berdasarkan penjelasan yang dilakukan di portal Murai, banyak pihak yang menganggap artis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
2 hours and 29 minutes ago.

 

BBM – ‘Ese buek kojo elok-elok, somuo koputusan hasil mesyuarat kabinet’- Hasan Malek

Saya buat kerja elok-elok, setiap keputusan yang saya umum adalah hasil mesyuarat kabinet, saya harap semua faham, Hasan Malek. The post BBM Ese buek kojo elok-elok, somuo koputusan hasil mesyuarat kabinet- Hasan Malek appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
3 hours and 10 minutes ago.

 

Hanez Suraya Luah Perasaan Dalam Majalah LISA

Pertama kali menghiasi muka hadapan majalah Lisa, pelakon drama bersiri 'Autumn Di Hatiku', Hanez Suraya Abdul Aziz, 29, menyatakan yang dia senang bekerjasama dengan tenaga produksi majalah berkenaan. Menyifatkan sesi penggambaran itu diadakan dalam keadaan ceria, Hanez menyenangi cara kerja tenaga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
3 hours and 16 minutes ago.

 

Awas Laman Web Hina Islam

Awas rakan-rakan, jangan sampai terdedah dan terpedaya dengan laman-laman web hina Islam yang kini semakin banyak dan mudah didapati di internet. Ia semakin menjadi-jadi apabila Islam kini dianggap... HASRULHASSAN.COM

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
3 hours and 19 minutes ago.

 

BERITA BM – Bukan tidak hormat Sultan, ramai pening nama baru jalan

Ramai yang memberikan reaksi apabila Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) mengumumkan 8 jalan utama di sekitar ibu kota menerima nama baru pada Rabu. Selepas sekian lama sebatang jalan sepanjang 4.3km dari bulatan di Jalan Kuching hingga persimp... The post BERITA BM Bukan tidak hormat Sultan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
3 hours and 26 minutes ago.

 

BERITA BM – 170,044 syarikat mendaftar GST hingga 27 November

KUALA LUMPUR: Bilangan syarikat mendaftar bagi Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) berjumlah 170,044 pada 27 November, meningkat 2,618 daripada hari sebelumnya, kata Jabatan Kastam Diraja Malaysia. The post BERITA BM 170,044 syarikat mendaftar GST hingga 27 November appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
3 hours and 50 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »