Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Books

Have you read a good book recently, or any good reads to recommend? Tell us about it and tag 'Books' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Keluarga ini hanya makan kangkung untuk teruskan kehidupan

NOR Anita bersama anaknya tinggal di rumah separuh siap Keluarga ini hanya makan kangkung untuk teruskan kehidupan Saya tahu susah untuk orang lain memberi bantuan, tetapi bantulah anak saya kerana mereka lebih memerlukan terutama bagi menampung perbelanjaan persekolahan dan perubatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
57 minutes ago.

 

PRANK 'DIANA' MUNGKIN BUAT PASANGAN BERGADUH BESAR

Kang ada pulak mencebik.. dia tu memang. semua tak boleh! Semua mudarat! Nak melawak pun tak boleh... Keras kejung la kau kat situ!! Apa orang buat semua salah.. dia jer betul! Cemuih aiih.. dengan lekatlekit ni. Mari kita boikot sampai blog dia tutup...Amboi marah sungguh noh hangpa dengan blog lekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 4 minutes ago.

 

Hans Isaac Buka Baju Dan Tayang Perut Buncit

Pelakon Hans Isaac berkongsi pengalaman melakonkan babak intim dengan pelakon Jepun dalam filem Nota, yang membuatkan dia sendiri berpeluh satu badan. Babak intim berkenaan menjadi babak pertama yang saya lakukan. Hari pertama saya perlu buka baju dan berlakon dengan pelakon Continue Reading...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanazrif wanazrif via Aiskosong
2 hours and 31 minutes ago.

 

5 Tips bateri tahan lama

Tips bateri tahan lama Hari ni saya nak kongsi beberapa tips bateri tahan lama yang anda boleh anda amalkan. Hari ni banyak dah peranti tanpa wayar yang kita gunakan dengan kerap, bila dah tanpa wayar, pastinya ia menggunakan bateri untuk menjana kuasa peranti tu. Tahukah anda yang setiap bateri ada had...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alongxp alongxp via Alongxp.com
2 hours and 34 minutes ago.

 

Aeril Zafrel Dedah Boleh Lihat Makhluk Halus

Aeril atau nama sebenarnya, Suhairil Suhari, 27, berkata, kebolehan itu diperolehnya selepas ibu-bapa dia meninggal dunia akibat terkena ilmu hitam beberapa tahun lalu. “Kadang-kadang hijab saya terbuka dan saya boleh lihat (makhluk halus). Tetapi saya tidak mahu terlalu banyak menceritakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanazrif wanazrif via Aiskosong
2 hours and 50 minutes ago.

 

HUKUM BAYI DI SUSUKAN OLEH ORANG BUKAN ISLAM

Rasanya hukum wanita bujang menjadi ibu susuan kepada anak angkat semua dah sedia maklum.. Tidak syarat yang tidak boleh dia melakukan perkara tersebut tapi rasanya ramai yang masih was was apa hukum seorang wanita islam menyusukan seorang bayi yang di lahirkan oleh seorang ibu yang bukan Islam apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 38 minutes ago.

 

Gadis Korea Ini Bukan Sahaja Cantik, Tetapi Agak Fasih Berbahasa Melayu

Gadis cantik dari Korea ini ialah Luveve. Jika anda lawati Facebook miliknya, anda dapat lihat status yang di muat naik dalam Bahasa Melayu.Gadis Korea ini nampaknya benar-benar sukakan Malaysia sehinggakan dia sanggup untuk belajar bercakap dalam Bahasa Melayu.Walaupun Bahasa Melayunya tidak berapa lancar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
3 hours and 48 minutes ago.

 

Foto Mia Ahmad Yang Dikatakan Gemuk?

Mia Ahmad dilemparkan dengan kata-kata yang mengatakan beliau seorang yang gemuk. Berasas ker tuduhan melulu ini. Ramai peminat tidah bersetuju dengan kenyataan ini. Pandangan segelitir peminat yang mungkin terkeliru dengan pakaian Mia Ahmad kadang-kadang ada ternampak kegemukkan beliau.Biar gambar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
4 hours and 14 minutes ago.

 

Sedih..Wanita Tua Ini Di Buang Kerana Anaknya Malu Ibunya Berwajah Buruk

Seorang wanita berusia 63 ditemui menangis di tepi jalan bandar Hangzh0u, China, dan perkara tersebut mendadak jadi perhatian media..Wanita bernama Ding Liang tersebut menempuh perjalanan selama 5 jam untuk bertemu anak lelakinya yang baru saja dikurniakan anak. Namun ternyata ia telah dit0lak oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 hours and 26 minutes ago.

 

Live Streaming Liga Super 2015 ATM vs Terengganu

Live Streaming Liga Super 2015 ATM vs Terengganu 1 Ogos 2015. Ikuti siaran langsung Liga Malaysia 2015, ATM lawan Terengganu pada 1 Ogos 2015 (Sabtu), pukul 8.30 malam di TV9. Perlawanan ATM lawanTerengganu dijangka diadakan jam 8.45 malam 1.8.2015 di Stadium Tuanku Abd Rahman, Paroi. Siaran Langsung Liga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog berita berita via berita.my
4 hours and 36 minutes ago.

 

Live Streaming Liga Super 2015 Kelantan vs Perak

Live Streaming Liga Super 2015 Kelantan vs Perak 1 Ogos 2015. Ikuti siaran langsung Liga Malaysia 2015, Kelantan lawan Perak pada 1 Ogos 2015 (Sabtu), pukul 8.30 malam di TV3. Perlawanan Kelantan vs Perak dijangka diadakan jam 8.45 malam 1.8.2015 di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu, Kelantan. Siaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog berita berita via berita.my
5 hours and 7 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
5 hours and 12 minutes ago.

 

Jurnal Sang Celaru - Nota 296

12 Januari 2015Duhai malam,Sudah puas akumencoret tentang cinta,Sudah muak akuberbicara tentang rindu,Sudah bosan akubernyanyi tentang duka,Apa kata saat ini akuberpuisi tentang bahagia pula,Agar hati yang layuakan kembali berbunga...- 12.29 a.m -

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Hidup Seorang Aku
5 hours and 20 minutes ago.

 

Making Braided Egg Buns

Do you know that my most favourite channel in Astro is actually AFC? I don't know why but every time I sit on my couch and open the TV, the first channel I automatically look for in Astro is AFC and usually I'd stuck watching whatever it airs for good one to two hours, depending on the show. I enjoy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kur2girl kur2girl via The Wanderer's Journal
5 hours and 24 minutes ago.

 

Jangan Main Main ngan Hantu, Nanti kena langgar

Apa akan anda buat kalau Hantu muncul di tengah jalan? Bukan satu tapi 2 hantu mengepung anda?Nampak gayanya yang terbaik ialah terus memandu laju sahaja sebab hantu kan boleh meresap. Tapi lain pula dengan hantu hantu ini di india, nampaknya hantu hantu ni tak pandai meresap jadi kena langgar lah. Sila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mytechgarbage mytechgarbage via blog loqlaq
5 hours and 37 minutes ago.

 

VIDEO! NAK TAHU APA WANITA KOREA NI CAKAP TENTANG MALAYSIA

Selama ni kita dok tahu perempuan Malaysia je dok tergila gila kan retis korea. Histeria bila tengok retis korea datang Malaysia. Dapat naik pentas dengan retis korea terus lupa tudung di kepala katanya.. Yang kpopers tegar sangat tu elok la korang tengok video ni...Tengok apa kata wanita korea ni pasal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 hours and 42 minutes ago.

 

Mawi Kongsi Pengalaman Berada Di Bumi Palestin, Israel

Mawi menjelaskan pengalaman ketika berpeluang menjejakkan kaki di bumi Palestin dan juga Israel pada Mei lalu. Beliau memberitahu berada di sana adalah sangat jauh berbeza daripada apa yang dikhabarkan dan digambarkan oleh media dan akhbar sebelum ini.“Kita biasa dengar tentang bahaya dan bermacam lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Salah Siapa Pula
5 hours and 49 minutes ago.

 

Foto Selfie Raya Farah Ann dan Zul Ariffin Yang Mengejutkan

Farah Ann yang sebelum ini pernah dilanda kontroversi dan menjadi tajuk panas muka depan akhbar tempatan apabila pakaian gymnastiknya dikatakan tidak sesuai sebagai seorang muslim pada Sukan Sea baru-baru ini, telah berkongsi beberapa foto selfie menarik bersama Zul Ariffin.Farah Ann telah mengenakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Salah Siapa Pula
6 hours and 6 minutes ago.

 

[Sah] Pelancaran Jersi Adidas Manchester United Musim 2015/2016

ADIDAS TAJA 10 TAHUNAdidas telah menandatangi perjanjian kontrak 10 tahun bernilai 750 juta pound bersama Manchester United bermula 1 Ogos 2015. Reka bentuk jersi terbaru ini mengambil inspirasi 30 tahun tahun ketika era 1980an dengan ciri-ciri seperti kolar V, 3 jalur di bahu dengan logo Adidas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
7 hours and 19 minutes ago.

 

Fitnah Terbesar:Foto Gadis Ini Di Edit Lelaki Tidak Di Kenali

Seorang gadis memohon agar individu yang tidak bertanggungjawab serta tidak dikenalinya berhenti daripada menyebarkan fitnah dan menyalahgunakan gambarnya di laman sosial.Menerusi statusnya di laman facebook, dia telah memuat naik dua buah gambar yang menunjukkan gambar asal yang digunakan serta gambarnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
8 hours and 17 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »