Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Chinese New Year!

Chinese New Year is here! Share with us your celebration and tag 'cny' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

JIMAT ELEKTRIK DENGAN TAMPAL PANTY LINER

JIMAT ELEKTRIK DENGAN TAMPAL PANTY LINER. Tak tau nak percaya ke nak gelak ke nak menangis. Confuse sungguh. Selama ni yang aku tahu fungsi panty liner ni untuk kaum perempuan je nak mengelak dari spender kotor. Yelah.. kadang2 ada orang ada masalah keputihan so penggunaan panty liner memang di perlukan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
59 minutes ago.

 

Inilah Anak Syurgaku....Bertangan Satu

Inilah Anak Syurgaku....Bertangan Satu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and 21 minutes ago.

 

Suami Berkopiah Pukul Isteri Guna Kasut Anak Cuba Lindung Ibunya Dari Dipukul

Suami Berkopiah Pukul Isteri Guna Kasut Anak Cuba Lindung Ibunya Dari Dipukul

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 hours and 57 minutes ago.

 

Chilok Kavin Tersingkir Di MLM2016

Assalammualaikum..Semalam berlangsungnya minggu ketiga Maharaja Lawak Mega 2016 (MLM2016) dan menyaksikan Kumpulan Chilok dan peserta solo Kavin tersingkir. Rayza juga turut berada di kedudukan bottom three. Tema Minggu ke-3 adalah Bollywood dan menyaksikan kebanyakkan kumpulan memaparkan watak2 perempuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 hours and 57 minutes ago.

 

Burung Hantu Petanda Ajal?

Burung Hantu Petanda Ajal?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 hours and 41 minutes ago.

 

BLOG YANG ADA IKLAN TAK LAYAK BERKONGSI PERKARA BAIK

BLOG YANG ADA IKLAN TAK LAYAK BERKONGSI PERKARA BAIK. Tu dia.. dah bagitau siap2 entri ni entri melahar sambil meluahkan perasaan. Bagi yang baru berkenalan dengan blog puaka lekatlekit ni harap maklum penulisan kat sini memang konsep outspoken. Yang hati tisu jamban pi baca blog2 cinta. Kat situ penulisan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 hours and 16 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
6 hours and 23 minutes ago.

 

Time To Play Offense

With the constant barrage of market analysis and opinion onfinancial television, innewspapers, or throughthe Internet - it’s easy to get sucked into the narratives of the day and drama played outin the media. And none are more intense than when stocks are falling.We often hear...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via Findmirror
6 hours and 41 minutes ago.

 

Mengapa Wujudnya 4 Mazhab dalam Islam?

Mengapa Wujudnya 4 Mazhab dalam Islam?1. Sejak kecil, kita terutamanya budak-budak Malaysia telah dididik dengan hukum-hakam agama seperti yang telah tertulis di dalam PAFA (legend doh buku ni). Jika masih ingat, semua hukum yang kita belajar, adalah Mazhab Syafi’e kan?2. Seperti yang diketahui ramai,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afif92 afif92 via dePalmaSP
6 hours and 49 minutes ago.

 

Oil clocks best day in 7 years

Oil prices scored their biggest one-day gain since 2009Friday after hitting12-year lows a day earlier, as hopes of production cuts by the Organization of the Petroleum Exporting Countries fueled a rally.The roller-coaster ride for crude oil kicked into high gearasthe price of West...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via Findmirror
7 hours and 12 minutes ago.

 

5 Cara Memutihkan Kulit Wajah Secara Semulajadi

Cara Memutihkan Kulit Wajah Secara Semulajadi | Nampaknya pengunjung singgah ke blog ini disebabkan hal kecantikan maksudnya rata-rata mencari review produk untuk memutihkan kulit dan salah satunya berkenaan 'Review Pearl White Jamu Jelita' dan 'Review : Vitamin C 1000mg Pahang'. Alhamdulillah kesemua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hazanis hazanis via ! ✿ Love Is Cinta ✿ !
7 hours and 16 minutes ago.

 

ASUS Zenfone Fiesta 2016, Lomba Blog Bertabur Smartphone

ASUS sebagai produsen smartphone Android terbesar kedua di Indonesia pada awal tahun ini menyelenggarakan sebuah kompetisi dengan tema ASUS Zenfone Fiesta 2016 Writing Competition. Kompetisi ini dibuat ASUS dalam rangka pencapaian kesuksesan yang telah diraih pada tahun 2015 lalu. ASUS Zenfone...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
7 hours and 20 minutes ago.

 

Craving Food At Hipster Cafe Gajah Tiga Taman Maluri

Nowadays its very famous about Hipster Cafe. Every corner in Kuala Lumpur or wherever you go, have a hispter cafe. Today, the licky The post Craving Food At Hipster Cafe Gajah Tiga Taman Maluri appeared first on Ohmakden. Related posts: Artist Turns Photos Of Random People Into Fun Illustrations Amazing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminto aminto via Ohmakden
7 hours and 53 minutes ago.

 

Mama, Kaki Dah Rosak - Dzil Mikhail

Dzil Mikhail putus tapak kaki kirinya selepas tersepit pada eskalator Isnin lalu.KUALA LUMPUR:“Mama, kaki dah rosak.” Itu kata pertama Dzil Mikhail Nasaruddin kepada ibunya sebaik sedarkan diri di hospital.Tapak kaki kiri Dzil Mikhail terputus selepas tersepit pada tangga eskalator dalam satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Berita Online Terkini Malaysia
8 hours and 3 minutes ago.

 

Diandra Arjunaidi - Kau Diandra

Ikuti beliau di Facebook, Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
8 hours and 23 minutes ago.

 

Bluboo Xfire 2, Smartphone Berbalut Metal Seharga 800 Ribuan

Produsen smartphone di China tampak semakin gencar memasarkan perangkat-perangkat canggih dengan harga terjangkau. Bukan hanya pemain lama, vendor pendatang baru juga kian berani menawarkan gadget spesifikasi tinggi dengan harga yang begitu murah. Baru-baru ini sebuah vendor kabarnya telah melepas produk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
8 hours and 55 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
9 hours and 18 minutes ago.

 

Gold Price Was Hit High Level

Gold price hits new high as yellow metal is 'back in vogue' -BytheweekGold's upward move continued yesterday, with prices reaching a new one-year high. The yellow metal rose $53.20 an ounce to $1,247.80, the highest price since February 2015 and an 18 per cent jump since the start...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via Findmirror
10 hours and 49 minutes ago.

 

Oil Bust Pales In Comparison To The 80’s

Source: Arthur Andersen, CERIIn 1978 Iran produced 5.2 mmb/d. Religious insurgents overthrew the Shah of Iran in 1979, which caused oil prices to spike and production to decline. Within two years, Iran’s output had fallen by more than 3.5 mmb/d or 68 percent. Sensing a weakened and intensely disliked...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via Findmirror
11 hours and 43 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »