Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Raya!

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Dan Batin. Blog about your Raya celebrations and tag 'Raya' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

JANGAN PILIH BULU,KELVIN YIP HARUS DIDAKWA

Pertubuhan SukaGuam Malaysia (SukaGuam) menggesa pihak berkuasa memburu dan mendakwa individu bernama Kelvin Yip yang mempersenda agama Islam dalam status Facebooknya (FB), barubaru ini.Pengerusinya, Datuk Khairul Anwar Rahmat, berkata walaupun Yip kemudiannya memohon maaf atas tindakannya itu, tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
11 minutes ago.

 

ITU PENDAPAT PERIBADI

“Itu pendapat peribadi beliau tapi yang pasti kami akan melihat dari setiap sudut sebelum membuat sebarang keputusan.”Demikian komen Naib Presiden Kanan Konfederasi Hoki Malaysia (MHC) Datuk Nur Azmi Ahmad ketika diminta mengulas kenyataan Pengerusi Jawatankuasa Kejurulatihan Majid Manjit Abdullah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via OLD FREES HOCKEY TEAM
17 minutes ago.

 

Tingkat pengambilan serat

Tingkat pengambilan serat Pengambilan, serat, tingkat Tingkat pengambilan serat Pengambilan, serat, tingkat Usaha anda untuk menurunkan berat badan pastinya tidak memberi sebarang hasil jika anda tidak memberi perhatian kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
37 minutes ago.

 

LETUP BANK,EMPAT SUSPEK DIBERKAS

Empat suspek yang dipercayai meletupkan mesin juruwang automatik (ATM) di sebuah bank di Bukit Beruntung dekat sini Rabu lepas diberkas semalam.Timbalan Ketua Polis Selangor Datuk Abdul Rahim Jaafar berkata mereka yang berumur lingkungan 30-an diberkas dalam dua serbuan di Tanjong Karang dan Puchong."Polis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 hour and 22 minutes ago.

 

MALAYSIA KE 7

Skuad hoki lelaki dan wanita negara menamatkan kempen Sukan Komanwel ke-20 masing-masing di tempat ketujuh, dalam pertemuan penentuan tangga ketujuh-kelapan, di Stadium Hoki Nasional Glasgow pada Jumaat.Skuad hoki lelaki menundukkan pasukan tuan rumah Scotland 2-1 manakala pasukan wanita pula menewaskan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via OLD FREES HOCKEY TEAM
1 hour and 27 minutes ago.

 

Israel mula sasar Malaysia?

Hubungan baik Malaysia dengan kerajaan Hamas, seperti dibuktikan melalui pertemuan Najib dengan Ismail (kanan) di Gaza dilihat menimbulkan rasa tidak senang Israel.SHAH ALAM - Pendirian tegas Malaysia dalam menyokong pejuang Palestin untuk mendapatkan semula hak mereka yang dirampas negara haram Israel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 33 minutes ago.

 

Corshacomo Opera Jacket

Few days ago I was in Manila, Philippines for a short work trip. When I travel I try to pack light, usually I bring along clothes which are light plus easy to mix match. That is why I decided to have my Corshacomo Opera Jacket in my luggage. Well Manila weather is almost same like here in Malaysia but...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly
1 hour and 37 minutes ago.

 

BAJU KURUNG PESAK POKET TEPI BANYAK KELEBIHANNYA

Baju kurung pesak salah satu fesyen baju orang2 melayu yang sejak dulu kala sehingga kini tak pupus di pakai. Dari sekecil2 anak sampai setua2 mak fesyen baju ni sesuai di pakai. Macam tu jugak aku dari aku kecik sampai aku umur dah dewasa even tak berapa membesar masih selesa suka pakai baju...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 5 minutes ago.

 

Sukan Komanwel: Nur Suryani tembak gangsa acara 10m air rifle

Mutakhir Mutakhir GLASGOW: Nur Suryani Mohammed Taibi sekadar mampu membuat bidikan gangsa dalam acara menembak 10 meter air rifle wanita di sini, lewat malam Sabtu. Penembak berusia 32 tahun dari Perak itu mengutip 184.4 mata dalam final membabitkan lapan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
3 hours and 4 minutes ago.

 

McDonald's Malaysia Jawab Fitnah Blogger Firdaus Ariff

Pihak kami ingin untuk memberikan jawapan kepada tulisan seseorang yang memberikan nama beliau sebagai Firdaus Ariff (“penulis tersebut”) yang tersebar dengan meluas di media sosial semalam. Kononnya tulisan beliau adalah satu analisa fakta bilamana pada hakikatnya kenyataan-kenyataan yang terkandung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via TOGEHSEGAR
3 hours and 10 minutes ago.

 

Aduhai terseksanya tengok buah dada wanita

Ada orang tegur aku berkenaan artikel2 aku kebelakangan ini bercerita, cerita yang berbau seks. Maaf kalau ada yang terganggu dan menganggap blog ini adalah blog seks. Ini bukan blog 18sx tapi adalah blog umum yang boleh dibaca oleh sesiapa sahaja. Cuma mungkin ada artikel aku yang aku tujukan kepada orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fauzi fauzi via Dari Sudut Pandang
3 hours and 18 minutes ago.

 

TAZKIRAH 3 - KISAH NABI DAN SI BUTA

Bismillah....Assalamualaikum...Dah 6 Syawal harini....Huuu...Cepatnya masa....Rasa rindu dengan Ramadhan...Bulan Ramadhan tu unik...Sangat unik...Lain rasanya berbanding bulan-bulan lain..Humm..Lama tak update...Nak sambung cerita sikit...Cerita yang diceritakan oleh "individu" yang sama...Sehari sebulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzkhalil izzkhalil via BLOG TENTANG RASA
3 hours and 24 minutes ago.

 

139 kematian lapan hari Ops Selamat

Nasional Nasional Kuala Lumpur: Sebanyak 139 kematian dengan 127 kes kemalangan maut dilaporkan di seluruh negara sepanjang lapan hari Ops Selamat dilaksanakan. Ketua Trafik Pasukan Bukit Aman, Senior Asisten Komisioner Fuad Latiff, berkata sepanjang tempoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
4 hours and 4 minutes ago.

 

Gold and Blush Hued Outdoor Wedding in Malibu

Spanish charm and panoramic ocean views are a few things that Adamson Househas in abundance. Thus, making it the perfect backdrop for this blush and gold shindig designed byBeths Diversionsand floraledbyBride Bloom. The bushels of peonies,thelace...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
4 hours and 27 minutes ago.

 

Facebook Popup (Like Box Widget)

pay per click Berikut adalah cara yang hebat untuk meningkatkan facebook Like untuk blog atau laman web anda. Tambah widget menarik ini ke laman web anda dan facebook seperti kotak popup like facebookakan muncul dengan kesan lightbox apabila pengguna melawat laman anda. Ini facebook widget akan muncul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
4 hours and 45 minutes ago.

 

Samsung Galaxy S5 Cuma RM799 seunit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Semalam sempat bawa isteri, anak-anak dan adik-adik Ipar pergi ke JUSCO/AEON Seksyen 18 Ipoh..Bagi peluang dekat isteri dan adik-adik Ipar nak membeli barang.... disamping memenuhi permintaan anak-anak yang nak bermain-main dekat sana..Antara rutin aktiviti saya apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
5 hours and 8 minutes ago.

 

Seluruh Dunia Panik Bila 'Facebook Down'

Jika anda tidak dapat mengakses Facebook pada masa sekarang atau beberapa ketika sebelum ini, sila bertenang kerana bukan komputer atau telefon pintar anda yang bermasalah.Facebook tidak dapat diakses oleh seluruh dunia buat masa ini dan telah menyebabkan panik berlaku di seluruh dunia, terutamanya di laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via TOGEHSEGAR
5 hours and 14 minutes ago.

 

Puluhan Pelancung Israel Diusir dari Maldives

Male, Ibu Kota dari Maldives.MALE - Para pelancung Israel diusir dari pulau pelancongan Maldives selepas seorang warga Israel merosak sebuah sepanduk yang menyamakan bendera Israel dengan lambang swastika Nazi. Demikian Kerajaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hayatiharun hayatiharun via Drama Dunia
5 hours and 29 minutes ago.

 

Polis tahan empat suspek kes pukul pelajar warga Ireland di KK

Mutakhir Mutakhir KOTA KINABALU: Polis menahan empat suspek lelaki tidak sampai 24 jam selepas mereka dipercayai mempunyai kaitan dalam kes pergaduhan memukul dua pelajar lelaki warga Ireland di sebuah pusat hiburan di Asia City di sini, awal pagi semalam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
6 hours and 3 minutes ago.

 

Perjanjian dasar induk berhubung penstrukturan semula bekalan air di Selangor dimeterai

Mutakhir Mutakhir PUTRAJAYA: Kerajaan persekutuan dan kerajaan negeri Selangor hari ini menandatangani Perjanjian Dasar Induk berhubung penstrukturan semula industri bekalan air dan penyelesaian jangka panjang isu air di Selangor. Menteri Tenaga, Teknologi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
7 hours and 4 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »