Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

MH17

Our thoughts are with everyone affected by the Malaysia Airlines MH17 incident. Tag 'MH17' if you're posting news related to this.

Responses:

 

Fresh Pings

Ijoy Tegaskan Tidak Ditanggung Isteri

Ijoy nafikan kehidupannya ditanggung oleh isterinya, aktres Sharifah Shahira (Shira) seperti yang diperkatakan beberapa pihak sebelum ini.Ijoy atau nama sebenarnya Zulkifli Azhari, 40, berkata, dia tidak terkejut dengan dakwaan tersebut memandangkan orang ramai hanya melihat Shira di televisyen berbanding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
1 hour and 42 minutes ago.

 

Kit Siang tuntut keadilan Teoh Beng Hock, kecam ketua polis negara

Lim Kit Siang yang berdepan siasatan mengikut Akta Hasutan menuntut keadilan ke atas Teoh Beng Hock, mendakwa Ketua Polis Negara (KPN) Tan Sri Khalid Abu Bakar mensasarkan pemimpin Pakatan Rakyat (PR).Lim berkata langkah tersebut bukan pertama kali dilakukan Khalid, malah mendiang Karpal Singh juga menerima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
1 hour and 59 minutes ago.

 

Unexpected Hiatus!

I didnt update since May, yikes! Im sorry. Ive been so lazy and so busy and for most of June, Ive been sick. I ought to write about that when Im not lazy. Ramadan... {{ Visit my website @ http://www.seventh-angel.net to read more! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Seventh Angel [NET]
3 hours and 12 minutes ago.

 

Karen Willis Holmes 2014 Collection

Oh, Karen Willis Holmes, you and your stunning dresses can do no wrong. And that is totally evident in this photo campaign for their incredible, new collection! The soft + romantic, yet fashion forward designsfocus on simplicity and construction; let me tell you dears these gowns are...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
3 hours and 29 minutes ago.

 

Ezany Nizariff Dedah Gambar Kekasih Isteri Di Facebook?

Ezany Nizariff Dedah Gambar Kekasih Isteri Di Facebook? | Kemelut rumah tangga Ezany Nizariff telah diketahui ramai selepas tersiarnya artikel rumahtangga mereka di akhbar utama semalam.Kes rumahtangga pelakon yang turut dikenali sebagai usahawan belacan ini menjadi panas apabila dia mengaku membuat laporan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
3 hours and 40 minutes ago.

 

#SENSASI~Akhirnya nama Wan Azizah diumum sebagai MB Selangor

SHAH ALAM - PKR menamakan Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail bagi menggantikan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebagai Menteri Besar Selangor yang baharu.PKR mencapai keputusan itu selepas selesai mesyuarat tergempar Majlis Pimpinan Pusat (MPP) lewat malam tadi, lapor sebuah portal.Ketua Umum PKR, Datuk Seri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
3 hours and 45 minutes ago.

 

4 Gambar Jenazah Di Belit Ular Sawa Tersebar

4 Gambar Jenazah Di Belit Ular Sawa Tersebar | Gambar satu jenazah yang telah siap dikafankan tiba-tiba dibelit ular mulai tersebar dimedia sosial. Terbayang dikepala, apakah dosa yang telah dilakukan si mati hingga jenazahnya jadi begitu, tambah pula dengan keadaan mukanya yang hitam berbanding warna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
4 hours and 25 minutes ago.

 

Keindahan Fenomena PELANGI API Yang Jarang Berlaku.

"Pelangi Api" adalah sebuah fenomena langit yang jarang berlaku. Dinamakan pelangi api kerana bentuknya serupa dengan api namun warna-warni yang menarik seperti pelangi. Mirip pelangi namun bukan pelangi.Secara teknikal, fenomena optik yang indah ini disebut circumhorizontal arc - es halo yang terbentuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
4 hours and 39 minutes ago.

 

ISU MB SELANGOR KHALID IBRAHIM VS WAN AZIZAH

ISU MB SELANGOR KHALID IBRAHIM VS WAN AZIZAH Isu MB Selangor Khalid Ibrahim vs Wan Azizah Isu MB Selangor Khalid Ibrahim vs Wan Azizah. Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim mengingatkan parti politik yang diwakilinya supaya menggunakan saluran betul dalam usaha untuk menyingkirkan beliau daripada kerusi Menteri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
4 hours and 48 minutes ago.

 

Cinta lelaki ego umpama main sepsep tomtom sorang-sorang?

Amboi, tajuk post style tak nak kalah punya haha Apa yang korang faham dengan tajuk diatas?? Apa yang top cuba nak sampaikan kat sini, bila anda wahai kaum wanita mencintai lelaki yang ego tinggi, korang akan merasakan bahawa seolah-olah cinta korang bertepuk sebelah tangan je. Setuju? Jadi wajarkah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amnan amnan via top5reason
4 hours and 50 minutes ago.

 

Tempahan Rainbow Cake Sepanjang Bulan Ramadhan

Rainbow Cake sepanjang bulan RamadhanSesuai untuk dihidangkan semasa berbuka puasaatau majlis hari lahir di taskaBoleh request untuk naked Rainbow Cake,custom made saiz, cream cheese/butter cream buah strawberyTerima kasih kepada semua pelanggan setia Muffin Kaseh Azean

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kasehazean kasehazean via Muffin Kaseh Azean
4 hours and 58 minutes ago.

 

St. Louis Zoo Engagement

A day at the zoo withJordan Brittleybehind the lensmakes for the most darlingengagementyoull ever come across. Complete with animal watching, cotton candy eating and carousel riding, these two sweetiestook day date to a new level, and lucky for us...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
5 hours and 26 minutes ago.

 

Lailatul Qadar, Perlukah Tanda-Tanda Itu?

Lailatul Qadar, Perlukah Tanda-Tanda Itu? Ramai orang membicarakannya. Memang tak salah, bercakaplah sebagai tanda di hati itu sudah terbit keinginan untuk mendakapnya. Yang patut dikhuatirkan ialah mengisi program malam di KAMDAR mengatasi daya tarik orang ke Lailatul Qadar. Kadang-kadang gelihati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anakulucheka anakulucheka via AUC News
5 hours and 31 minutes ago.

 

Dream of Turtle

Unmarried woman dreamt of turtle, will get married with her beloved one.Unmarried man dreamt of turtle, will get married soon.Married woman dreamt of turtle, will get more affection from husband.If you dreamt of capturing turtle, there will be disaster ahead.If you dreamt of drinking turtle soup, it is a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via Explain Dream
5 hours and 34 minutes ago.

 

MH17: Diplomasi Rahsia Najib Dan Ketua Pemberontak

ALHAMDULILLAH. Akhirnya segala usaha dan kerja keras Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan para pegawainya dalam menangani isu MH17 telah mula menampakkan sinarnya. Seperti yang kita semua maklum, mereka telah berusaha di sebalik tabir bagi mewujudkan hubungan dengan mereka yang mengawal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Sentiasa Panas
5 hours and 48 minutes ago.

 

Meriahkan Hari Raya Anda Bersama Samsung Galaxy Core 2 RM599

Musim Raya ini, musim balik kampung. Apa kata anda terus berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan anda dengan smartphone terbaru Samsung GALAXY Core 2. Anda bergaya dengan baju raya baru sambil dipadankan dengan gaya baru GALAXY Core 2 yang datang dalam kulit halus dibelakangnya serta reka bentuk terkini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via Lifestyle Blogger Glamorous MrJocko
5 hours and 51 minutes ago.

 

L'Oreal Paris White Perfect Total 10 Tea Party

Recently, I attended L'Oreal's Paris Tea Party at Chill*X, One Utama where they launched their latest product - White Perfect Total 10 Day Cream Moisturizer. At the entrance, there was a photobooth for us to take pictures and submit our entries on our special traits and perfect moments!A complete set...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lichuen lichuen via Strings of Memories
5 hours and 54 minutes ago.

 

Royale Chulan ramadhan buffet 2014 - buka puasa dengan kawan-kawan MCC

Assalamualaikum...Hai berapa hari dah tak update blog. Entah kenapa kurang motivasi nak menulis. Mungkin juga sibuk sedikit banyak...siapkan proposal utk PhD application. Alhamdulillah. Settled dan dah submit pun. Soon after dapat SMS mengatakan permohonan anda diterima! Yay bulan September ni I'll be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog supermakwannabe supermakwannabe via SupermakWannabe
6 hours and a minute ago.

 

Rumah Syurga Di Hujung Jalan

"Pak cik, saya setiausaha persatuan di sekolah. Nanti saya cadangkan untuk mengumpul derma. Sedikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrCaptain mrCaptain via Welcome To The Right Place
6 hours and 12 minutes ago.

 

Kisah Benar Akibat Bagi Suami Makan Darah Haid Dan Air Mani

Kisah Benar Akibat Bagi Suami Makan Darah Haid Dan Air ManiLama benar saya tidak berjumpa dengan Ariffin. Rasanya sudah lebih Tujuh tahun sejak kawan lama saya itu di arahkan mengajar di Johor. Kerana itulah, apabila dia datang ke pejabat saya pagi itu, saya Merasa terlalu seronok.“Eh, makin kurus nampak.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog matuse68 matuse68 via Media RFM
6 hours and 21 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »