Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

What's your sport?

Tell us about your favourite sport and tag 'sports' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Luahan Sayu Peniaga Berlesen Dibelasah Pegawai DBKL

Pada 4/2/15 jam lebih kurang 1900 petang saya dan suami sedang menjalankan perniagaan di tapak menjual keropok lekor dan goreng pisang yg dilesenkan oleh DBKL di Jalan Bulan 1 berhadapan Bangunan Amoda, Bukit Bintang K.Lumpur. Seramai 30 orang pegawai DBKL telah datang di tapak perniagaan saya dan bertindak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Portal Maklumat
45 minutes ago.

 

Warga Emas Tidur Atas Sampah Sejak 30 Tahun

Biarpun dikelilingi kekotoran dan bau busuk sampah-sarap, seorang warga emas dari Indonesia yang berstatus penduduk tetap (PR) sanggup tidur di atas longgokan sampah sejak 30 tahun lalu demi mahu meneruskan kehidupan di sini.Yusof Lasam, 70, tidur hanya beralas kain dan kotak terbuang dalam sebuah bangsal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Portal Maklumat
1 hour and 5 minutes ago.

 

DADAH,PELAS PEYANYI KINI PELAKON PULA DITAHAN

Seorang pelakon lelaki berusia 37 tahun ditahan bersama seorang wanita dan seorang lagi rakan lelaki dalam bilik hotel di Jalan Yap Ah Shak, di sini, 9.30 malam tadi selepas dipercayai terbabit dalam penyalahgunaan dan memiliki dadah.Pelakon terbabit sebelum ini turut pernah ditahan atas kesalahan sama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 hour and 14 minutes ago.

 

PERKEMBANGAN NIZARRUDDIN, MENCARI RAMLI MUSIM KE-2

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.Dulu aku sering poskan entri berkaitan anak buah aku ni, Nizarruddin Jazi, pemenang program realiti TV Mencari Ramli musim ke-2. Alhamdulillah, dulu dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fairusmamat fairusmamat via fairus.com
1 hour and 19 minutes ago.

 

Harrison Ford Cedera Parah Pesawatnya Terhempas Di LA

Pelakon filem Indiana Jones, Harrison Ford, 72, cedera parah selepas kapal terbang kecil miliknya terhempas di padang golf dekat Los Angeles, awal pagi tadi, lapor laman web selebriti, TMZ dan media tempatan.Pelakon itu mengalami luka parah di bahagian kepala dan dikejarkan ke hospital berkenaan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Portal Maklumat
1 hour and 25 minutes ago.

 

Peniaga Goreng Pisang Berlesen Dibelasah Pegawai DBKL

Pada 4/2/15 jam lebih kurang 1900 petang saya dan suami sedang menjalankan perniagaan di tapak menjual keropok lekor dan goreng pisang yg dilesenkan oleh DBKL di Jalan Bulan 1 berhadapan Bangunan Amoda, Bukit Bintang K.Lumpur. Seramai 30 orang pegawai DBKL telah datang di tapak perniagaan saya dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nescafeais nescafeais via NescafeAis.Com
1 hour and 42 minutes ago.

 

Lans Koperal polis maut kemalangan

BALIK PULAU - Seorang anggota polis berpangkat Lans Koperal daripada unit Task Force di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) negeri maut dalam satu kejadian kemalangan membabitkan sebuah van di Jalan Dato Ismail Hashim, Bayan Lepas dekat sini sebentar tadi. The post Lans Koperal polis maut kemalangan appeared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
1 hour and 44 minutes ago.

 

Menarik Foto Lawak Giler -598

Salam semua pembaca blog gaban comel kali ini admin nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog gaban comel ini untuk kita segarkan semula minda kita .

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via Gaban Comel
1 hour and 57 minutes ago.

 

Menarik Foto Lawak Giler -894

Salam semua pembaca blog zamrispoon kali ini zamrispoon nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog zamrispoon ini untuk kita segarkan semula minda kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via zamrispoon
1 hour and 57 minutes ago.

 

KALAULAH PELIWAT DIKENAKAN SEBEGINI KAT MALAYSIA

Keganasan seksual yang semakin menghantui penduduk India ketika ini mendorong sekumpulan masyarakat di timur laut negara itu untuk memecah masuk sebuah penjara bagi mendapatkan suspek kes rogol yang ditahan pihak berkuasa.Lelaki berusia 35 tahun itu yang didakwa merogol seorang gadis berulang kali sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 hours and 6 minutes ago.

 

Float Switch Untuk Tangki Air

Ramai rakan yang bagi cadangan supaya aku guna float switch untuk tangki air aku kat rumah. Untuk selesaikan masalah paras air rendah yang aku hadapi. Lebih mudah, lebih murah dan lebih senang untuk diuruskan. Masih ingat dengan entri Paras Air Dan Suis Automatik yang aku tuliskan dahulu? Entri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tehramuan tehramuan via tehramuan
2 hours and 19 minutes ago.

 

5 Tips Tingkatkan Follower Blog

5 Tips Tingkatkan Follower Blog | Assalamualaikum . Penting ke follower blog terhadap blog kita ? ? Ramai blogger yang dah bercerita mengenai topik ini . Ada yang berpendapat penting untuk meningkatkan follower blog dan ada juga yang tak . Bagi aku pula , follower blog ni penting untuk melihatkan blog kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
2 hours and 21 minutes ago.

 

Setahun berlalu, kehilangan misteri MH370 terus jadi perhatian dunia

Pada Ahad genaplah setahun kehilangan misteri pesawat Malaysia Airlines MH370 namun ia tetap menjadi topik perbualan di seantero dunia, baik di laman sosial mahupun di kedai-kedai kopi. The post Setahun berlalu, kehilangan misteri MH370 terus jadi perhatian dunia appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
2 hours and 53 minutes ago.

 

The BAR°N, 1 Mont Kiara, KL

Life is good. This week has been filled with lots of good food, including a fantastic pork feast at The BAR°N at at 1 Mont Kiara mall.You can literally have it all at The BAR°N - it houses a restaurant, serving breakfast, lunch, dinner, or small bites (tapas), as well as a cigar lounge, bar area (with...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via Eat Your Heart Out
2 hours and 59 minutes ago.

 

Rozita Che Wan kini bertudung .. tapi seksi ..?

PELAKON cantik Rozita Che Wan kini tampil dengan imej baharu selepas pulang dari mengerjakan umrah bersama suaminya, Zain Saidin. Pengurus Rozita, Afeeq Abdul Wahab di portal berita Astro Gempak mengesahkan perkara tersebut menerusi laman sosial Instagram dan Facebooknya. Afeeq memberitahu Rozita atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 5 minutes ago.

 

FAKTOR FAKTOR BERGIAT DALAM DUNIA BLOG

Aku kalau segmen2 yang nak korek rahsia kehidupan aku memang aku takkan join la sebab aku ni kadang2 straight to the point sangat. Cakap mengikut topik perbincangan.. tak reti kona baring ke.. kona lentang ke.. atau kona tak lepas simpang. Tapi di sebabkan Segmen Blogger talk yang di anjurkan Sahabat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 8 minutes ago.

 

Ringgit terus menyusut berbanding dolar pagi ini

Matawang ringgit terus diniagakan rendah dalam sesi pembukaan pagi ini berbanding dolar dan matawang utama dunia yang lain. The post Ringgit terus menyusut berbanding dolar pagi ini appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
3 hours and 9 minutes ago.

 

TAHNIAH FAD BOCEY

Pelawak Fad (Bocey) bakal mendirikan rumah tangga dengan gadis pilihannya yang merupakan seorang pelajar dikenali sebagai Nur Syahirah A.Rahman, 21, pada 14 Mac ini.Fad atau nama sebenarnya Fadzlie Nizam, 24, berkata, majlis pernikahan tersebut akan berlangsung di kediaman wanita tersebut di Jitra,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 hours and 10 minutes ago.

 

“Saya buta, tolonglah.”

Ada seorang budak lelaki yang buta duduk ditepi tangga sebuah bangunan, dan ada sebuah topi di kakinya. Beliau memegang sebuah tanda yang bertulis: “Saya buta, tolonglah.”Terdapat hanya beberapa keping duit syiling dalam topi.Tiba – tiba ada seorang lelaki sedang berjalan kearah pengemis buta itu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanasmadinie wanasmadinie via Jom Kenal Islam
3 hours and 14 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 hours and 16 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »