Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

MH17

Our thoughts are with everyone affected by the Malaysia Airlines MH17 incident. Tag 'MH17' if you're posting news related to this.

Responses:

 

Fresh Pings

Big Bad Wolf Book Sale @ PHL Convention Centre Menglembu, Ipoh

This post will be picture heavy, youve been warned! YAY. For the first time ever, Big Bad Wolf decided to come to Ipoh! Ive been waiting for the opportunity to go to Big Bad Wolf Book Sale for ages. I never had the chance to go to the ones held in Kuala Lumpur. Im... [[ You're Awesome!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via It's Totally Awesome
31 minutes ago.

 

THE ROLE OF COLLAGEN IN COOKING THE MEAT

The nature of collagen controls to a large extent whether cooked meat ends up tender or tough. It is also the determining factor in how long yo u should cook a given cut of meat. Collagen fibers a re the biological equivalent of Continue reading The post THE ROLE OF COLLAGEN IN COOKING...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog choppingboards choppingboards via TheChoppingboards
34 minutes ago.

 

Biodata Neymar, Neymar da Silva Santos Júnior

Siapa yang tidak kenal dengan Neymar?Neymar da Silva Santos Júnior, biasanya dikenali sebagai Neymar Neymar atau Jr, adalah seorang pemain bola sepak Brazil yang bermain untuk FC Barcelona di Sepanyol dan pasukan kebangsaan Brazil sebagai pemain sayap atau ke hadapanBerikut adalah biodata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dukuncinta dukuncinta via Need More Like
39 minutes ago.

 

PENJELASAN ISU BISKUT RAYA NORAINI COOKIES

Berikutan ada pihak yang tidak puas hati dengan biskut raya Noraini Cookies, hari ini pihak Noraini Cookies tampil membuat penjelasan dengan lebih teliti. Berikut adalah penjelasan dari Noraini Cookies di laman facebook mereka.AssalamualaikumKepada para pelanggan yang dihormati,SUKATAN TIMBANG BUKAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iznawzi iznawzi via !! Blog Izwan !!
39 minutes ago.

 

Permohonan Program Matrikulasi KPM Sesi 2015/2016

Sukacita dimaklumkan bahawa KPM telah melaksanakan proses pengambilan pelajar yang ingin mengikuti Program Matrikulasi bagi sesi 2015/ 2016. Pelajar yang berkelayakan dan berminat, sangat digalakkan untuk memohon.Bayaran permohonan melalui internet dikenakan bayaran sebanyak RM6.00 sahaja. Di mana no...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
48 minutes ago.

 

Review Candy Crush Saga Yang Semakin Popular

Adminhttp://needmorelike.blogspot.com/ nak buat reviews sikit tentang game facebook yang menjadi kegilaan ramai ini.Candy Crush Saga boleh dimain oleh semua peringkat umur dan segala jenis peranti / telefon pintar. Anda boleh download game tersebut secara percuma dan main lah sampai pecah!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dukuncinta dukuncinta via Need More Like
59 minutes ago.

 

Top 5 Facebook Apps 2014

Difahamkan bahawa ketagihan permainan Candy Crush Saga telah mendapat sambutan hampir 60juta users setiap bulan. Betapa kaya pembuat apps ini. Admin needmorelike.blogspot.com pernah main sekali game tersebut tapi tak la seronok sangat. Then admin delete hehe. berikut adalah TOP 5 apps di facebook yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dukuncinta dukuncinta via Need More Like
1 hour and 17 minutes ago.

 

PERADUAN #MSTARSELFIERAYA

Kepada peminat-peminat yang suka ambil gambaq sendiri,ini peluang kepada hang pa semua untuk menang hadiah.Cuma rakam detik terindah raya hang pa semua lepas tu upload kat Instagram dengan hashtag #mstarselfieraya dengan description tak lebuh dari 225 patah perkataan DALAM Bahasa Malaysia bermula dari 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via beloqusez.com
1 hour and 19 minutes ago.

 

Cara Dapat Banyak Like Di Facebook

Mendapat banyak rakan-rakan di Facebook - Cara yang paling mudah untuk meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan banyak like adalah mempunyai banyak rakan-rakan Facebook. Jika anda hanya mempunyai sepuluh rakan-rakan Facebook, bagaimana nak dapat ratusan like di facebook betul tak?Jangan segan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dukuncinta dukuncinta via Need More Like
1 hour and 32 minutes ago.

 

PRESIDEN PAS BAGI PKR PANAS

Hubungan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan PAS kembali bergolak apabila kedua-dua sekutu pakatan pembangkang itu dilihat tidak sehaluan dalam komplot menggulingkan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebagai Menteri Besar Selangor.Terbaharu, Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail mengingatkan PAS...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 hour and 37 minutes ago.

 

BILA TRAFFIC MULA JAM ADA TRAFFIC YANG AKAN SLOW

Wah ramai dah update memulakan perjalanan balik kampung. So, ada la update dari masa ke semesa keadaan traffic di jalan raya. Seperti setiap tahun akan berlaku adalah traffic jam. Syukur orang yang tak balik kampung beraya sebab tak payah mengadap Jam.. hahaha tu statement pujuk hati sendiri.Sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 59 minutes ago.

 

Jasa dan pengorbanan bomba tidak ternilai pada musim perayaan

Jasa dan pengorbanan bomba tidak ternilai pada musim perayaanKUALA LUMPUR: Ketika umat Islam sibuk dan bergembira bersama keluarga menyambut Hari Raya Aidilfitri, bagi anggota pasukan Bomba dan Penyelamat pula mereka sibuk menjalankan tugas menjaga kesejahteraan orang awam.Ramai antara anggota bomba tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours ago.

 

Teknik Tarik Trafik Ke Blog

Semua blog di internet mahukan trafik yang tinggi. Tetapi bagaimanakah cara untuk mendapat trafik yang tinggi tanpa perlu mengeluarkan kos yang tinggi?Di bawah ini needmorelike.blogspot.com tunjukkan 3 tips cara untuk mendapatkan trafik@ pageviews ke blog.1. Melalui search engine2. Ping3. Laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dukuncinta dukuncinta via Need More Like
2 hours and 5 minutes ago.

 

#MALAYSIAku IKLAN RAYA MANA PILIHAN HATI

Dimusim perayaan macam nih,iklan-iklan tv bertemakan raya pasti akan muncul dikaca tv rumah kita. Walaupun tak sebanyak zaman dahulu di era iklan rokok dibenarkan tapi setiap tahun mesti ada iklan dari syarikat koporat untuk menceriakan raya kita.Jangan terkejut tau,dulu syarikat rokok pun ada iklan raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via beloqusez.com
2 hours and 39 minutes ago.

 

Tukang sapu tidak tahu gambar anak tersebar

KUALA TERENGGANU - Seorang tukang sapu tidak tahu gambar kanak-kanak perempuan yang sedang tidur keletihan atas troli sampah yang tersebar dalam Facebook, adalah anaknya sendiri.Fazilah Mohamad, 30, berkata, dia terpaksa membawa anak tunggalnya itu bersama-sama ketika itu memandangkan tiada siapa dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 51 minutes ago.

 

Hello, Admin Need More Like

Hari pertama membuat blog dengan menggunakan keyword Need More Like sebagai url domain. Semoga blog ini diberkati dan mendapat sambutan yang baik daripada readers terutama dari Malaysia.Jangan salah sangka dengan gambar di bawah ini. needmorelike.blogspot.com minat sangat dengan actressLadya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dukuncinta dukuncinta via Need More Like
2 hours and 55 minutes ago.

 

China's Baidu to challenge Google with its own self-driving car

Baidu is often referred to as "China's Google," but it's not quite the same. It's true, the company is working on it's own self-driving car, but it thinks Google's no-wheel design is all wrong.According to Kai Yu, Baidu's Institute of Deep Learning's deputy director, autonomous vehicles need to be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 14 minutes ago.

 

Muslims pray in Gaza church as bombs fall ahead of Eid

Palestinians start their day inside the St. Porphyrios Church in Gaza City, Wednesday, July 23, 2014. - AP Photo/Lefteris PitarakisGAZA CITY: For Gaza resident Mahmud Khalaf, it was a bizarre new experience, prostrating himself for his daily Muslim prayers beneath the gaze of an icon of Jesus Christ.But...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 35 minutes ago.

 

PANDUAN LENGKAP PEPERIKSAAN ONLINE PENOLONG PENGUASA KASTAM W27

PEPERIKSAAN PENOLONG PENGUASA KASTAM W27 Baru -baru ini, SPA ada menghantar SMS kepada ramai calon-calon peperiksaan Penolong Penguasa Kastam. Peperiksaan ini akan diadakan pada 5 Ogos 2014. Iaitu selepas cuti raya. Yeay!. Tuu dia. Raya, raya juga. Exam, exam juga. Kaann Jika anda dipanggil,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyaIsya5 SyaIsya5 via syaisya.com
3 hours and 36 minutes ago.

 

Episod Akhir Ramadan Jangan Pergi

Semalam adalah episod akhir bagi drama Ramadan Jangan Pergi yang bersiaran selama 15 episod di TV3. Episod akhir semalam ibarat tergantung dan meninggalkan persoalan. Watak Ahmad iaitu abg ipar kepada Johar akhirnya berfungsi dalam episod akhir ini. Jom aku ceritakan sedikit ringkasan dalam episod akhir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iznawzi iznawzi via !! Blog Izwan !!
3 hours and 37 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »