Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Ceramah Micro Teaching bersama Guru dari Pengurusan Al-Amin / Musleh

Misi perkongsian ilmu saya di SM Imtiaz Ulul Albab Melaka tidak terhenti di situ sahaja. Minggu yang sama juga saya berkesempatan untuk berkongsi dengan sekumpulan rakan guru daripada sekolah agama swasta di Kuala Lumpur. Ini juga ceramah pertama saya bersama guru-guru untuk perkongsian mengenai Micro...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
16 minutes ago.

 

9 cara merangsang suami di malam Jumaat ... panas nih hehehehhe

Berikut 9 cara merangsang suami paling hot yang baik dan benar menuju kenikmatan yang sesungguhnya: 1. Penampilan Yang Menarik ( Menggairahkan ) Penampilan hal yang pertama di lihat oleh suami anda, jika berpenampilan menarik dan menggirahkan secara otomatis suami anda akan terangsang gairah sexnya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
17 minutes ago.

 

(Unwise) Remaja 19 Tahun Maut Selepas Doa Dimakbulkan

Al Fatihah, remaja ini dikatakan meninggal dunia setelah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya di Ulu Melaka. Gadis yang bernama Nur Allia Samad berumur 19 tahun itu terbabas dan melanggar sebatang pokok dan meninggal. Mangsa ketika itu menaiki sebuah kereta kancil meninggal dunia di tempat kejadian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
24 minutes ago.

 

Siti Nurhaliza Bercerai Cerita Palsu

Siti Nurhaliza Bercerai Cerita Palsu. Beginilah bila sudah jadi selebriti terkenal. Memang tidak lepas dari cerita panas dan gossip liar yang memang tidak mengenal mangsa. Terbaru tersebar cerita penyanyi terkenal Datuk Siti Nurhaliza bercerai dengan suaminya Datuk Khalid Mohamad Jiwa. Namun kedua pasangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
1 hour and 10 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 hour and 40 minutes ago.

 

Sedapnya Aiskrim Jwel..

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog amirnawawi.com sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sjehatera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai aiskrim yang sedang hangat dipasaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 hour and 42 minutes ago.

 

Review Dan Promosi Sambal Warisan Raja Segala Sambal

Sambal Warisan Sambal Goreng Kering Ikan Bilis Yang Mampu Menaikkan Selera AndaBertemu kembali untuk Sesi Review Di Blog OhPilihanku,Hanya Menampilkan Produk Yang Hebat Dan Terpilih untuk di kongsikan kepada Anda Semua,Dan Semestinya produk yang akan di perkenalkan ini Di buat secara HomeMade,Sudah pasti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afha22 afha22 via Oh!Pilihanku
2 hours and 14 minutes ago.

 

6 petua bagaimana Najib kekal berkuasa tersebar

Walaupun pelbagai asakan, Perdana Menteri Datuk Seri Najib telah mengisytiharkan akan berkhidmat setelah tamat tempoh. Bagaimanapun, persoalannya dapatkan beliau bertahan hingga ke akhir? Tokoh wartawan Datuk Kadir Jasin ada resipinya, seperti berikut: list of 6 items • Rombakan kabinet harus dilakukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
2 hours and 15 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
2 hours and 36 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 hours and 21 minutes ago.

 

Bila Search Digelar Kumpulan Hantu

Bila Search Digelar Kumpulan Hantu Bila Search Digelar Kumpulan Hantu Bila Search Digelar Kumpulan Hantu. Penyanyi-penyanyi rock membidas seorang pakar motivasi dikenali sebagai Muhammad Lukman Al Hakim Muhammad kerana menyelar kumpulan Search sebagai hantu yang dijemput mengadakan persembahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
3 hours and 54 minutes ago.

 

PENGALAMAN SERAM DI APARTMENT BERHANTU NOMBOR 13A

Malam Jumaat dah malam ni kan? Sekejab jer.. Rasa baru semalam malam Jumaat. Bagus la mana2 melakukan amalan2 yang menambah pahala tu. tak payah la dok update status2 gersang malam Jumaat, tak berapa lawak sangat dah. Ok untuk malam Jumaat kali ni segmen seram serik lekat lekit nak share satu kisah seram...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 54 minutes ago.

 

(Costly) Ikan Sedap Dan Termahal Di Malaysia

Malaysia adalah negara yang sangat terkenal dengan pelbagai jenis makanan yang sedap. Makanan di Malaysia boleh dilabel dari kategori paling mahal hingga paling murah. Jadi di sini saya senarai tiga ikan sedap paling mahal di Malaysia. Ikan Empurau Ikan Empurau berharga RM550 sekilogram. Ikan air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
4 hours and 43 minutes ago.

 

#12: Big Bad Wolf

Assalamualaikum. Wahai pembaca-pembaca sekalian, dengan bangganya Mario umumkan yang tadi Mario singgah ke... *drum rolls*[creds: kakak Mario]Hahaha. Mario memang jenis yang pantang sikit kalau terdengar perkataan "Big Bad Wolf", mesti nak tahu bila dan kat mana Big Bad Wolf nak mendarat. Biasanya, Big Bad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mario Mario via [ M A R I O ]
4 hours and 56 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 hours and 57 minutes ago.

 

ADI PUTRA SI GENIUS MATEMATIK TIDAK BERTAULIAH

Assalamualaikum Adi Putra, saya harap Adi Putra dalam keadaan sihat sejahtera. Terlebih dulu izinkan saya memanggil Adi Putra sebagai Adi. Saya sebenarnya salah sorang peminat Adi. Namun bukanlah meminati Adi kerana pintar matematik dalam usia yang muda, tetapi saya lebih meminati potensi Adi kepada dunia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
6 hours and 33 minutes ago.

 

Kisah Anak Syurga Maryam Farihah Milik Ruqayyah Farhani

Kisah Anak Syurga Maryam Farihah Milik Ruqayyah Farhani Kisah Anak Syurga Maryam Farihah Milik Ruqayyah Farhani Kisah Anak Syurga Maryam Farihah Milik Ruqayyah Farhani. Ini sememangnya kisah yang patut dijadikan iktibar buat semua. Seorang ibu muda yang juga siswazah Universiti Al-Azhar, Mesir menarik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
6 hours and 56 minutes ago.

 

Guru Alaf ke 21 sentiasa dinilai oleh Masyarakat

Para Guru Alaf ke 21 sentiasa dinilai oleh Masyarakat. Kebelakangan ini mereka umpama melakukan kaji selidik dan proses mengumpul dapatan dari Golongan Guru 21st Century adalah berterusan. Demi mendapatkan respon yang jujur dan telus dari minda seorang pendidik, mereka perlukan respon pantas tanpa sempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog leobellicose leobellicose via Memoir of Insani
7 hours and 3 minutes ago.

 

Harga Bayaran Tiket Masuk Festival Floria Putrajaya 2015

SENARAI HARGA TIKET FLORIA PUTRAJAYA 2015Karnival Floria Diraja Putrajaya 2015 akan bermula 30 Mei hingga 7 Jun depan. Seperti tahun sebelumnya, pihak penganjur akan mengenakan bayaran masuk ke festival berkenaan. Ini selaras dengan hasrat mereka untuk menjadikan program ini lebih eksklusif dan mampu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
7 hours and 29 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »