Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Road Safety

How can we improve our safety on the road? Blog about your thoughts and tag 'roadsafety' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Beta KL Grand Opening Party

It was an amazing evening of good food, cocktails and music at Beta KL's Grand Opening Party earlier this week. Guests were treated to canapes (ox tongue, shrimp, mini sliders, winged bean salad and fried chicken), wine, beer, and a Nitro station before the unveiling of Chef Raymond Tham's chocolate...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
8 hours and 48 minutes ago.

 

Flor de la Mar Maritime Museum, Melaka

On our trip to Melaka last year, we drove past this "large ship" but didn't have enough time to visit. This year, we made sure to make time to introduce the Flor de la Mar to BabySumoKids. Housed in the Maritime Museum (Muzium Samudera) in Melaka, Flor de la Mar translates to Flower of the Sea and the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
17 hours and 56 minutes ago.

 

Berhajat ke Okinawa Island? Apa Kata Ubah Laluan Anda ke Yaeyama Island!

Mesti ramai pernah dengar tentang Okinawa Island, bukan? Terutamanya bila ia sudah menjadi antara destinasi panas yang ramai ingin lawati tahun ini. Tapi, pernah tak korang dengar tentang sebuah lagi pulau bernama Yaeyama Island?  Aku berpeluang ke pulau ini bulan lepas dan secara jujurnya, aku agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
18 hours and 14 minutes ago.

 

Buat Visa ke Australia, Murah Betul Cuma RM20 Je

Uishh .. saya tak tahu pun kos nak menyediakan dan membuat Visa ke Australia cuma RM20. Murah tu. Saya ingatkan ia akan ambil kos dalam beberapa ratus ringgit atau lebih daripada RM20. Rupanya, memang ada syarikat yang kendalikan pakej percutian ke Australia yang sediakan sekali visa ke Australia dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
20 hours and 25 minutes ago.

 

Jom Menang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Daripada Yoodo

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sekiranya impian korang adalah untuk memiliki jersi yang ditandatangani oleh bintang bola sepak dunia, inilah tahun yang bertuah untuk korang! Sempena meraikan kemeriahan pertandingan bola sepak terulung di dunia,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
23 hours and 29 minutes ago.

 

Being a Happy Mom When You Have Depression

If you are affected by any form of mental illness when you have children, it makes the whole experience much worse, because you don’t want the way you feel to be affecting your kids as well. It can be hard enough to cope with depression without children, but the work, stress, and responsibility involved...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
23 hours and 56 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »