Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Mother's Day

It's Mother's Day this Sunday, how do you celebrate this day? Blog about your Mother's Day and tag 'mothersday' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Ayah, Kubur tu Hartanah ke?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Cerita di satu petang... Kisah tentang seorang ayah dan anak...Sumber : Cerita Tentang Orang Mati Hidup BalikPada hari tersebut si ayah datang lewat mengambil si anak pulang dari Sekolah Agama Rakyat..Si anak pulang dari sekolah agama rakyat pada jam 5.30 petang..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
15 minutes ago.

 

Man United Buat Tawaran Baharu Kepada Valencia Dapatkan Otamendi

Manchester United dilaporkan mengemukakan tawaran kepada Valencia untuk mendapatkan pemain Nicolas Otamendi.Malah, jumlah yang ditawarkan kepada pemain kelahiran Argentina itu agak luar biasa.Penampilan Otamendi pada musim 2014/2015 begitu memberangsangkan sekali gus mengangkat kedudukan Valencia.Pemain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
57 minutes ago.

 

Millennial Minds in Business

Millennial Minds in Business Who are millennials? “Millennials”, also known as Generation Y (Gen Y) are often referred to as the generation who are born between early 1980’s and early 2000’s. How are they different? Millennials differ from previous generation due to a difference in upbringing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog p1networks p1networks via P1 eSocial | Build For More Interaction
59 minutes ago.

 

ROMPERS BABY PAHANG

Ibu-ibu, bapak-bapak, ibu ayah, papa mama, umi abi, dan sekaliannya yang memang rasa-rasa Fan Pahang dan ada baby atau anak kecik kalau nak cari baby rompers edisi Pahang boleh lah tilik-tilik atau intai-intai FB member sekolah aku ni dulu...Aku sendiri dah book 3 untuk anak sedara walaupun dalam 3 orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzkhalil izzkhalil via BLOG TENTANG RASA
1 hour and a minute ago.

 

Punca Adi Putra Dilarang Berlakon Enam Bulan

Pelakon Adi Putra terpaksa berehat selama enam bulan daripada bidang lakonan akibat daripada kecederaan 'slipped disc' yang dialaminya.Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera, 34, berkata, dia dilarang oleh doktor untuk melakukan kerja-kerja berat dan perlu melakukan rawatan susulan secara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
1 hour and 14 minutes ago.

 

NAFSU PELIK,SUKA WANITA RONGAK

HANSEN di mahkamah di Wellington, semalam. NAFSU PELIK,SUKA WANITA TAK ADA GIGI Seorang lelaki New Zealand yang mempunyai nafsu pelik terhadap wanita yang tidak bergigi didapati bersalah semalam atas tuduhan menyerang dan mencabul kehormatan wanita. Video 1 Video 2 Pendakwa raya menggambarkan kes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
1 hour and 25 minutes ago.

 

Cadangan Hadiah Hari Guru

Cadangan Hadiah Hari Guru Apa cadangan hadiah Hari Guru untuk tahun ini? Sebenarnya terdapat banyak pilihan atau pun idea pada masa kini. Yang penting mengikut kemampuan. Jangan membeli luar dari kemampuan. Terutama kepada para pelajar. Kadang kala kad ucapan sudah berbaloi dan guru rasa gembira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
1 hour and 30 minutes ago.

 

Doa Dhuha Serta Liriknya

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيمBerikut adalah Doa Dhuha Serta Liriknya :Ya Allah sesungguhnya waktu dhuha itu dhuhaMu,Kecantikannya kecantikanMu,Keindahnya keindahanMu,Kekuatannya kekuatanMu,Kekuasaannya kekuasaanMu,Perlindungannya perlindunganMu,Ya Allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog selim1234 selim1234 via mselim3.blogspot.com
1 hour and 33 minutes ago.

 

Pangkat Dalam Organisasi Angkatan Tentera Malaysia (ATM)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيمAssalamualaikum dan salam sejahtera.Angkatan Tentera Malaysia (ATM) adalah sebuah organisasi yang berfungsi dan bertanggungjawab untuk mempertahankan kedaulatan dan kemerdekaan negara. Pemerintah Tertinggi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog binmuhammad binmuhammad via Relaks Minda
2 hours and 48 minutes ago.

 

KENA TAHU PASAL SILKY GIRL GEL MAKE UP REMOVER

Bukan semua make up remover tu semua elok sesuai untuk kulit. Ada yang bagi kesan buruk pada kulit jugak. Ada pernah aku beli make up remover yang bila pakai kulit jadi gatal2.. aku tak nak ambil risiko menghodohkan muka aku yang tak secantik lavender mummy ni maka aku buat keputusan drastik stop dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 5 minutes ago.

 

Kod Etika Pakaian Tingkatan 6 Tahun 2015

Kod Etika Pakaian Tingkatan 6 Tahun 2015 Assalammualaikum dan salam sejahtera. Sebenarnya admin baru tahu berkaitan dengan Kod Etika Pakaian Tingkatan 6 Tahun 2015 ini. Walaupun admin bekerja di sekolah juga. Mesti seronok dan bersemangatkan pelajar-pelajar Tingkatan 6 selepas ini. Barulah mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
3 hours and 36 minutes ago.

 

Musim Harumanis : Buah Mangga Perlis

Buah mangga Harumanis Perlis semakin menjadi viral sejak seminggu dua ni gara-gara musim berbuah dan musim masak buah harumanis ini sudah bermula di negeri Perlis Indera Kayangan. Sudah lama kita tahu, Harumanis Perlis memang mangga yang paling terbaik dan terkenal produk buatan Malaysia dan lebih disukai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via MrJocko
3 hours and 41 minutes ago.

 

Review: Absolute Comfort with Magic Wire by Triumph

She told me wearing is believing, really? Well, the best thing is to experience it myself then I can tell you this is it true or not. So I went for the Triumph fitting session to try out their latest Magic Wire Bra that made from flexible soft shields contained within the bra cups and provides firm support...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly
3 hours and 47 minutes ago.

 

Are You Blind? The Embarrassing Truth About Malaysians

This Film depicts the life on how the blind in Malaysia are ignored and how certain individuals unnecessarily react to the blind and how the system disallows guide dogs in public places.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puyuh puyuh via communitytube
3 hours and 47 minutes ago.

 

Inilah Rupa Pari-Pari Yang Telah Berjaya Di Rakam

KUALA LUMPUR: Seorang wanita di Northampton, United Kingdom, mendakwa pari-pari yang biasa dilihat dalam drama TV dan kartun sebenarnya wujud di dunia sebenar.Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 hours and 51 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
4 hours and 8 minutes ago.

 

Guys Mime Through Time – SketchShe Response

It was only a matter of time before the Goat Chatterguys responded to SketchShe! Chris Vlassis, Michael D. Douglas and Ali Epstone Music

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puyuh puyuh via communitytube
4 hours and 25 minutes ago.

 

Tak perlu tunggu 9 Mei untuk melihat Wajah bakal isteri Farin Ahmad

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Saya ada terbaca dalam Akhbar Berita Harian Online bertarikh 5 Mei 2015, yang menyatakan Fahrin Ahmad bakal mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihan hatinya pada 9 Mei 2015."KUALA LUMPUR: Pelakon dan pengacara, Fahrin Ahmad akan melangsungkan hari bahagianya pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 hours and 26 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
4 hours and 34 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »