Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Goods and Services Tax

GST is set to be enforced on April 1, next year. How will it affect you? Share your thoughts and tag 'GST' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Promo Intro SIAPAKAH MANUSIA YANG HEBAT - Kisah Kebaikan Nabi Muhammad S.A.W

Entri ini sengaja dicetus untuk mempromokan entri sebenar yang akan saya share dengan kawan-kawan yang lain .Kandungan dan isinya semuanya dah lengkap , cuma saya masih mencari cara untuk mejadikannya KOMPAK dan mudah diikuti .Entri baik yang panjang berjela-jela pun boleh menyebabkan orang bosan membacanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via FATAMORGANA Memperdaya manusia - one4u-one4me.blogspot.com
6 minutes ago.

 

Oppo U7015 USB Driver For Windows 7/Xp/8 32Bit 64Bit Free Download

Oppo U7015 USB Driver For Windows Download Welcome to my blog, this page allow you to download USB driver for Oppo U7015 Android Phones. here is a list of compatible or supported in this package: Oppo U7015 USB Driver U7015 USB Continue reading

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mimie89 mimie89 via Twenty Bytes
12 minutes ago.

 

Internet: Malaysia duduk rangking pertama

KUALA LUMPUR - Malaysia kini berada di ranking pertama dalam capaian Internet mampu milik dalam kalangan ekonomi negara membangun dunia, persidangan Dewan Negara diberitahu hari ini.Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Jailani Johari berkata pengiktirafan itu dikeluarkan dalam laporan oleh A For...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
39 minutes ago.

 

Kelebihan Rawatan Di Hospital Swasta

Pagi tadi saya dapat mesej dari sahabat lama saya. Dia ni seorang doktor pakar perubatan keluarga. Saya kenal semasa beliau mencari rumah sewa di Rompin, Pahang. Beliau menyewa,  tak lama kemudian saya mengajaknya tinggal bersama di rumah sewa saya. Kami berbicara tentang kerjaya..dan perubahan kehidupan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pahangstreamyx pahangstreamyx via ArifHafizal.Com
46 minutes ago.

 

Keputusan dan kedudukan terkini piala presiden 24/04/2014

Dah nak habis perlawanan dalam saingan piala presiden kumpulan A dan B. So perlawanan berlangsung petang tadi bawah u21. Keputusan perlawanan kumpulan A: Terengganu u21 (0) vs (0) Sarawak U21 Kedah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
53 minutes ago.

 

Nak Fokus Pada Affiliate atau Dropship?

Saya suka buat duit dengan program affiliates. Pada saya, buat duit dengan affiliates ini mudah. Macam saya, saya lebih gemar gunakan kaedah pemasaran menerusi Emel dan blog. Hanya perlu beri serba sedikit review mengenai sesuatu produk, dah cukup. Jika ada pembelian menerusi link affiliate saya, maka saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Sabree Hussin Dot Biz
56 minutes ago.

 

CommentLuv diganti DISQUS

Kalau korang pernah singgah blog ni sebelum tiga hari lepas mesti perasan aku dah ubah platform platform blog ni. Tapi ada ke yang perasan? Hehe blog ni bukan banyak sangat trafik pon hari-hari. Jadi kepada pengunjung sekalian yang selama ni sudi singgah dan kembali terus menerus singgah di sini, aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlanvai azlanvai via azlanvai dot com
58 minutes ago.

 

GERAKAN, DAP Bergabung Tenaga Tentang Perlaksanaan Hudud

KUALA LUMPUR - Pergerakan Pemuda Parti Gerakan akan mengambil tindakan undang-undang jika Pas terus membentangkan usul Rang Undang-Undang Persendirian untuk melaksanakan hukum hudud di Kelantan. Ketua Pemuda Gerakan, Tan Keng Liang berkata, tindakan itu diambil bagi mempertahan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via JERING Daily
1 hour and 31 minutes ago.

 

Kerap Berjogging Akan Pendekkan Umur ?

Kerap Berjogging Akan Pendekkan Umur ? Mereka yang malas berjoging mungkin boleh tersenyum membaca laporan ini. Kajian menunjukkan mereka yang suka berjoging dan mereka yang langsung tidak bersenam, sama-sama mempunyai jangka hayat yang pendek berbanding mereka yang melakukan senaman secara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hootohtudia hootohtudia via Blog Sapa Ceroh
1 hour and 39 minutes ago.

 

Outlook of Liver biopsy

Liver biopsy is to obtain a tissue sample through invasive method, which is carried out.. The post Outlook of Liver biopsy appeared first on Health Blog Centre Info.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 hour and 41 minutes ago.

 

How to Protect From Debit Card Fraud

Debit card is another new method for us to spend. Some of us dont know that theres many fraud of debit card. It ain’t easy to detect debit card fraud. But there’s 9 basic method to protect :- 1. Know about your transaction. Always check your account with bank. Using banking online or check...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Only The Best Finance Source
1 hour and 42 minutes ago.

 

Pengalaman Jumpa Guru Cemerlang Jusa C

Kesempatan cuti sekolah sempena Good Friday dan Easther Monday, telah saya gunakan untuk menjenguk ibubapa di kampung. Sudah lah tidak berkesempatan nak pulang semasa cuti bulan Mac yang dahulu, awal cuti bulan Jun juga mungkin tak sempat nak balik ke kampung sebab bawak budak berkursus di KL nanti. Maka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
1 hour and 53 minutes ago.

 

Bila keseorangan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Kadangkala kita terpaksa menghadapi situasi keseorangan. Samada dalam keadaan suka mahupun duka. Ini adalah lumrah hidup. Apakah yang anda lakukan bila berada dalam keseorangan? Pasti sunyi sebab hanya bersendirian tanpa rakan untuk berinteraksi. Untuk entri kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
1 hour and 54 minutes ago.

 

Seaside BBQ Buffet at Pinang Restaurant Bar @ Shangri-La’s Rasa Sayang

While most foodies in Penang would be aware of the buffets at the Spice Market cafe in Shangri-Las Rasa Sayang Resort Spa, not many would have noticed that the more laid back Pinang Restaurant Bar has also recently rolled out its buffet offerings. Set outdoors with a lovely view of the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lingzie lingzie via Lingzie's Food Fashion
1 hour and 54 minutes ago.

 

Nasim launches Peugeot Kuantan

Nasim Sdb Bhd has expand their latest Peugeot outlet at the Kuantan, Pahang. The Peugeot Kuantan is the second new outlet launched by Nasim this year and the third Peugeot outlet in the east coast region. The outlet owned and operated by Nalmax Sdn Bhd and will serve Peugeot owners and customers in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
1 hour and 59 minutes ago.

 

Motosikal paling brutal

Seramnya kalau bawak moto ni memalam buta.. Dengan tengkoraknya yang cukup ganas. Kalau sesiapa pembuli jalanraya kena pikir masak-masak nak kacau.. Silap haribulan tengkorak tu kejau dlm mimpi nanti.. Dialog :- Krew OhPemandu :- eh aku nak gi interview ngan sapa ni.. takut plak.. Motosikal :- eh meh lah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Oh Pemandu
2 hours and 10 minutes ago.

 

Promosikan EdyClick Guna Teknik SEO. Berkesankah?

Bulan April ini memang saya banyak menulis tentang program buat duit dengan EdyClick. Satu sebab ialah saya nak promosikan program tu dan nak dapatkan seberapa ramai agen untuk sertai sebagai affiliate. Sambil tu saya nak juga dapatkan penjual online, untuk jadi salah seorang penjual di EdyClick. Itu saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
2 hours and 12 minutes ago.

 

Gadis Bunuh Diri Sempat Senyum Pada Saksi...Tak Kuat Dilarang Lihat

SEREMBAN: Seorang gadis maut selepas dilaporkan terjun dari tingkat 6 bangunan Terminal Bas Seremban petang tadi.Mangsa dalam lingkuan umur 30-an yang sedang mengandung mengalami kecederaan parah di kepala dan badan.Menurut saksi kejadian, Mohd Sofian Roslan, 22, beliau ternampak mangsa yang memanjat tiang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaktie kaktie via Che Akak Punya
2 hours and 28 minutes ago.

 

The Quiet Ones … Familiar screams

1970s look fails to save film from vagaries of modern-day horror films Quiet start that ends in blood=curling cries and thumps of boredom  THE Quiet Ones reminds me of the last horror film I saw, Oculus. Both these horror films Continue reading

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeffleemovies jeffleemovies via A Jeff Lee Movies
2 hours and 31 minutes ago.

 

Keputusan perlawanan jdt u21 vs melaka u21 24.04.2014

Keputusan perlawanan diantara jdt u21 vs melaka u21. Adakah jdt u21 akan teruskan penguasaan dalam mendominasi dalam liga piala presiden u21, 2014. Keputusan : Melaka u21 (1) vs (3) Jdt Penjaring:... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 hours and 33 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 berita   beritaanehdanunik   beritahot   dunia   event   food   gambar   gigdiary   gosip   gosipselebriti   hangat   hiburan   hudud   info   informasi   internet   isu   isusemasa   japanesefood   jenayah   kontroversi   kualalumpur   macammacam   mahamahu   malaysia   mh370   misteri   mstar   mycelebrities   myinfo   mylife   news   pakejperkahwinan   pelik   pemasaraninternet   pendidikan   pestabuku   ragam   review   santai   selebritimalaysia   sharnaazahmad   sukan   terkini   tipskuruskanbadan   top10   uncategorized   utama   world   wow