Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Top tens!

This week we'll be counting down a list of your favourite things. Prepare your top ten list and tag 'Top10' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Review blog secara percuma : Blog juraidahrahman.

Review blog secara percuma : Blog juraidahrahman. Ok, kali ini aku nak review blog sihat dengan vitamin semulajadi. Hmm, banyak juga blog yang menjual produk shaklee kan? Salah satunya adalah blog ini. Seorang pengedar sah shaklee di kajang, semenyih, bangi, serdang. dan seluruh negara. Hamboi.Bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via ceritaejoy
3 minutes ago.

 

Cina Rampas BERSIH 4 daripada Orang Melayu !

Sepatutnya yang berhimpun menyatakan rasa tidak puashati terhadap kerajaan dan pimpinannya bukan orang Cina dan bangsa-bangsa lain tapi orang Melayu! Agak keras suara Datuk Basalie Abd... More Article Visit http://suarasabah.com now

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Portal Berita Suara Sabah
16 minutes ago.

 

Cara Jimat Simpan Kamera DSLR Anda

Saya rasa zaman sekarang ramai yang ada kamera DSLR kan? Yang maju sikit ada lebih dari satu lensa. Set baru atau terpakai tak kisahlah, yang paling penting penjagaan kamera anda itu. Macam mana anda simpan? Benda bukannya beli sekupang dua, beb.Isi dalam beg lepas tu biarkan sahaja?Simpan dalam laci?Letak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shafique shafique via I Am Mr Shafique
26 minutes ago.

 

Review blog secara percuma : Blog Wayneharraz.

Review blog secara percuma : Blog Wayneharraz. Baiklah, untuk blog seterusnya, adalah blog saudaraewento marcello. Kalau melihat pada nama, mesti pemiliknya berasal daripada mexico. Tetapi jangan tersalah ya, pemilik blog ini adalah orang malaysia. Seorang blogger malaysia. Ya. Hehehe.Blog wayneharraz...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via ceritaejoy
1 hour and a minute ago.

 

MENGALAHKAN ULAMA, WANITA JATUHKAN HUKUM KONGSI GAMBAR MAKANAN DI MEDIA SOSIAL HARAM

Kenyataan seorang wanita mengundang kritikan netizen kerana dianggap tidak wajar dan relevan. Gambar yang diperolehi dari sebuah Facebook Group resepi ini dikritik netizen kerana wanita itu sesuka hati menjatuhkan hukum terhadap mereka yang sudi dan ikhlas berkongsi resepi dengan ahli-ahli group yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 9 minutes ago.

 

3 GAMBAR DAN 2 VIDEO: Punca Sebenar Kemalangan Di Jalan Kuching

3 GAMBAR DAN 2 VIDEO: Punca Sebenar Kemalangan Di Jalan Kuching:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 hour and 16 minutes ago.

 

Cukup-cukuplah tu mengata orang !

Setiap seorang daripada kita ada kelebihan masing-masing. Ada yang pandai berniaga, pandai mengaji, pandai menyanyi, pandai melukis, pandai menulis dan macam-macam lagi masing-masing ada kebolehan masing-masing. Apa kata, setiap daripada kita fikir manfaat apakah yang boleh kita sumbang pada agama,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pakarhowto pakarhowto via PakarHowTo.Com
1 hour and 22 minutes ago.

 

TINDAKAN PENGAWAL KESELAMATAN BANK TENDANG WANITA KURANG SIUMAN DIKECAM (VIDEO)

Menjadi viral di laman sosial sejak semalam sebuah video yang telah menimbulkan kemarahan dikalangan netizen apabila menunjukkan seorang pengawal keselamatan sebuah bank di Sandakan, Sabah telah bertindak kurang ajar menyepak seorang penggemis yang dipercayai kurang siuman. Berdasarkan rakaman video...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 31 minutes ago.

 

INILAH MENU YANG DI HASILKAN DARI DAKWAT SOTONG

INILAH MENU YANG DI HASILKAN DARI DAKWAT SOTONG. selalunya kita nak masak sotong kita buang dakwat dia sebab dakwat dia ni kalau pecah memang macam dakwat pen la jadinya. Hitam legam abis masakan kecuali ada satu jenis masakan. Sotong masak hitam ke apa namanya.. orang guna dakwat sotong. Nak buang dakwat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
1 hour and 32 minutes ago.

 

RHB Fixed Deposit Promotion

RHB has just started offering its amazing deal fixed deposit which is applicable for both of their CMD-Islamic and FD-Conventional products. Fixed depositors may earn as much as 4.10% interest p.a. if they deposit on RHB Amazing for you fixed deposit deals.  There are three brackets...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Personal Loan Malaysia | Pinjaman Peribadi
1 hour and 33 minutes ago.

 

Macam Mana Nak Bayar Balik PTPTN Melalui Maybank2U?

Alternatif untuk membayar balik PTPTN sangat senang dan mudah dilakukan di mana-mana sahaja tetapi peminjam sendiri yang menjadi masalah kerana masih liat untuk membayar balik PTPTN. JIka sudah bekerja dan berkemampuan eloklah dipercepatkan menunaikan hutang-hutang yang tertunggak. Jangan tangguh dan bayar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via adarain
1 hour and 36 minutes ago.

 

MESTI TENGOK! 25 GAMBAR HITAM PUTIH SEKITAR JALAN DI MALAYSIA

MESTI TENGOK! 25 GAMBAR HITAM PUTIH SEKITAR JALAN DI MALAYSIA. Zaman dulu bukan macam zaman sekarang. Camera atas tapak tangan je. Boleh selfie,welfie atau buat photoshot kat mana2 saja. Zaman dulu jangankan nak beli camera.. ada orang camera pun tak pernah tengok. Paling2 gambar lukisan je la yang ada. Tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and a minute ago.

 

Seremban CCTV

Ini adalah iklan perkhidmatan pemasangan CCTV System. Kami menyediakan perkhidmatan pemasangan CCTV dan kerja-kerja elektrikal di sekitar kawasan Seremban,Senawang, Sendayan, Rembau dan lain-lain. Perkhidmatan terbaik, berpatutan serta mengikut bajet dan keperluan yang anda inginkan. Hubungi/call /...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog INFOzi INFOzi via INFOzi.com
2 hours and 5 minutes ago.

 

Senarai Darjah Kebesaran Dan Bintang Kehormat Negeri Sabah

SERI PANGLIMA DARJAH KINABALU (S.P.D.K.) Lambang Kebesaran Seri Panglima Darjah Kinabalu (S.P.D.K.) terdiri daripada Kalung, Bintang, Selempang dan Lencana. Mereka yang dilantik menjadi Yang... More Article Visit http://suarasabah.com now

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Portal Berita Suara Sabah
2 hours and 19 minutes ago.

 

Bagaimana saya menghasilkan pendapatan dari Rm60.00 menjadi RM19,000,000.00 ?

Kalau difikirkan dengan tajuk diatas memang pelik bukan ? Tetapi inilah realiti pendapatan online yang baru diperkenalkan . Konsep senang " Derma " . Terima kasih kepada PM Najib dengan idea beliau lah maka tercipta program yang dapat membantu rakyat malaysia . Diharap dengan perkongsian ini dapat memberi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lizanbahri lizanbahri via Jatuh bangun dalam perniagaan
2 hours and 20 minutes ago.

 

Review blog secara percuma : Blog vitaminwawa.

Review blog secara percuma : Blog vitaminwawa. Akhirnya, selepas daripada entry aku mengenai nakReview blograkan-rakan blogger, barulah hari ini aku berkesempatan nak buat. Nak kata sibuk, taklah berapa sibuk, cuma masa sahaja yang tidak mengizinkan. Ini cumalah suka-suka sahaja ya. Dan ianya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via ceritaejoy
2 hours and 29 minutes ago.

 

Tunku Jalil,Kanser,Darjat Dan Keturunan

Tunku Jalil,Kanser,Darjat Dan Keturunan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and 32 minutes ago.

 

TENTANG WHITE COFFEE YANG MUNGKIN ANDA TIDAK TAHU

TENTANG WHITE COFFEE YANG MUNGKIN ANDA TIDAK TAHU. sapa kat sini suka minum white coffee?? Aku kopi2 ni nak kata suka minum tu takde la. Minum kopi pun jarang. Tapi kalau minum kopi pun black coffee je takde white coffee kat rumah aku ni. Aku pun jarang nak lepak2 minum kat setarbak ke.. kopitiam ke.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
3 hours and 38 minutes ago.

 

Rutin setiap pagi.

Rutin blogger. Rutin aku setiap pagi adalah memikirkan cerita atau apakah perkongsian aku untuk blog ceritaejoy. Ya. Setiap hari aku melakukan perkara yang sama. Ada masanya, terlalu banyak cerita yang ingin aku kongsikan, ada masanya, aku hilang arah. Inilah kelebihan yang ada pada top bloggers tetapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via ceritaejoy
3 hours and 55 minutes ago.

 

ARTIS TAK BOLEH CAKAP PASAL POLITIK KALAU TAK SOKONG KERAJAAN

ARTIS TAK BOLEH CAKAP PASAL POLITIK KALAU TAK SOKONG KERAJAAN. Susah jugak kan bila bergelar artis ni. Dah macam bukan manusia biasa pulak. Itu tak boleh.. Ini tak boleh. Macam hilang hak dalam banyak perkara bila jadi artis. Gamaknya artis cuma boleh buat kerja kerja menghiburkan je la yer. semalam terbaca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 57 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »