Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Pets!

Do you have a pet? Would you like to have a pet? Is it a fish or a cat, or something more exotic? Tell us about it tag your entry with 'pets' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

WW : Betapa Pemurahnya Nuffnang

Terdapat 12 CPUV Bertarikh 24 November 2014.Tetapi kalau diperhatikan betul-betul... sebenarnya cuma ada 3 iklan sahaja yang disenaraikan berulang kali

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
15 minutes ago.

 

Jaguar Land Rover Saman Syarikat China kerana Tiru Range Rover Evoque

Jaguar Land Rover Saman Syarikat China kerana Tiru Range Rover Evoque |LONDON – Pembuat kereta terkemuka Britain, Jaguar Land Rover bercadang untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas sebuah syarikat pengeluar kereta dari China kerana meniru reka bentuk sebuah kenderaan pacuan empat roda milik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog matuse68 matuse68 via SH Terkini
31 minutes ago.

 

weBoost Drive 3G-S Mobile Signal Booster Kit Launched In Malaysia

A while back, I had the opportunity to attend the launching of weBoost in Malaysia, introducing two of their latest products, the weBoost Connect 3G and the weBoost Drive 3G-S. Now if you have not heard of this brand before then you're forgiven, as it is an absolutely new brand in Malaysia, brought into...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
38 minutes ago.

 

Tahniah! Johan Dan Ozlynn Dapat Anak Perempuan

Pasangan selebriti Johan Raja Lawak dan Ozlynn dikatakan telahpun menerima cahaya mata baru, seorang baby girl.Tahniah dan jutaan suyukur diucapkan kepada pasangan Johan dan Ozlynn.Johan atau nama penuhnya Mohd Yazid Lim bin Mohamad Aziz menikahi Ozlynn atau nama penuhnya Rozlinawaty Ismail sebelum bergelar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
45 minutes ago.

 

6 Himpunan Azan-Azan Yang Sangat Menjiwai Dan Sedap Didengar

Tenang, sayu, dan merasai kedamaian apabila mendengar azan-azan yang lunak merdu ini. Pelbagai cara alunan dan gaya digunakan umat Islam seluruh dunia. Tetapi tujuannya adalah satu iaitu memperhambakan diri kita kepada Allah yang maha esa.Jom kita sama-sama dengarkan koleksi azan yang sangat lunak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feyus feyus via Kesinambungan Zaman
51 minutes ago.

 

Foto Baru Camelia dan Puterinya, Aisha!

Sejak berkahwin dan memiliki cahaya mata perempuan, model, penyanyi dan pengacara Camelia terus menyepi di dalam industri hiburan tanah air.Malah, dia juga dikatakan telah menetap di London dan hanya sekali-sekala saja pulang ke tanah air atas urusan-urusan yang tertentu.Ada juga peminat Camelia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
1 hour and 5 minutes ago.

 

BERITA BM – Kolej Matrikulasi Labuan lapor dua kes baharu leptospirosis

LABUAN - Dua kes baharu leptospirosis atau penyakit kencing tikus dilaporkan berlaku di Labuan melibatkan dua pelajar Kolej Matrikulasi Labuan (KML) dua minggu lepas. The post BERITA BM Kolej Matrikulasi Labuan lapor dua kes baharu leptospirosis appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 14 minutes ago.

 

Syafiq Kyle terima teguran perbaiki diri

Pelakon baru Syafiq Kyle atau nama sebenarnya Mohd Syafiq Shamim Abd. Razak akui terkejut dan hilang tumpuan dengan dakwaan dia mempunyai masalah disiplin dan bersikap berlagak ketika berada di lokasi set penggambaran.Syafiq yang merupakan pelakon drama bersiri "Kampung Girl" bagaimanapun akui ada membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
1 hour and 27 minutes ago.

 

BERITA BM – FBM KLCI terus meningkat pada tengah hari

KUALA LUMPUR: Penanda aras FTSE Bursa Malaysia KLCI (FBM KLCI) meneruskan aliran menaik dengan mengakhiri sesi pagi tinggi sedikit, disokong oleh belian saham mewah terpilih dan saham wajaran tinggi. Pada tengah hari, FBM KLCI berakhir pada 1,843.21, n... The post BERITA BM FBM KLCI terus meningkat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 31 minutes ago.

 

BELLE, Gabungan Bekas Ahli Kumpulan Elite, Feminin, Msteen, Res2 Freshies

Banyak betul artis-artis lama buat ‘comeback’ sejak kebelakangan ini. Namun kemunculan semula bekas-bekas ahli Elite, Feminin, Msteen, Res2 dan Freshies ini memang membuatkan Abang Nara excited. Mana tidaknya, kalau korang sebaya umur dengan Abang Nara, pasti sampai sekarang masih terbayang-bayang lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
1 hour and 45 minutes ago.

 

BERITA BM – Black maria Imigresen bawa Pati terbalik

Seramai 25 pendatang asing tanpa izin (Pati) yang bakal diusir keluar dari negara ini terbabit dalam kemalangan apabila kenderaan jenis black maria Jabatan Imigresen kemalangan di kilometer 232.9 Lebuhraya Utara-Selatan (arah utara), di sini, tengah h... The post BERITA BM Black maria Imigresen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 47 minutes ago.

 

Nur Fazura Akui Menangis Kerana Putus Cinta

Ketika ditemui pihak media semasa majlis tayangan perdana filem terbaharu lakonannya, Fazura mengakui dia mengalirkan air mata ketika melihat babak putus cinta.Menurutnya, ini kerana persamaan watak dalam filem Manisnya Cinta Di Cappadocia (MCDC) itu memang sedikit sebanyak ada berkait dengan kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
1 hour and 49 minutes ago.

 

5. 做你的功课

你绝对需要的书(除了这本小册子)是 :1. Rules of the High Court book.( Kaedah-Kaedah Mahkamah Tinggi )2. Subordinate Court Rules book ( for Sessions or Magistrates Court )( Kaedah-Kaedah Mahkamah Rendah )只需花费大约每本RM25.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Financialdifficulty Financialdifficulty via 债务管理
1 hour and 52 minutes ago.

 

Pelajar Dir0gol Rakan Sekelas Sebaik Sahaja Habis Kelas Seks..

Pelajar Dir0gol Rakan Sekelas Sebaik Sahaja Habis Kelas Seks | SEORANG pelajar perempuan berusia 13 tahun menjadi mangsa rogol rakan sekelasnya sendiri selepas suspek gagal menahan nafsunya sebaik tamat pembelajaran pendidikan seks di sekolah mereka, tahun lalu.Menurut laporan polis, pelajar lelaki itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog matuse68 matuse68 via SH Terkini
1 hour and 56 minutes ago.

 

BERITA BM – Penganggur tidak mengaku menyamar jadi polis

Seorang penganggur mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Kuala Lumpur atas tuduhan menyamar sebagai pegawai polis kepada pekerja kantin sekolah, dekat sini, bulan lalu. The post BERITA BM Penganggur tidak mengaku menyamar jadi polis appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 13 minutes ago.

 

Kekecewaan Peminat Fareeda Ubah Syarat Tiru Gaya Mawar Fizo

Jenama tudung paling laris di pasaran masa kini, Fareeda telah mengadakan pertandingan ‘Tiru Gaya Mawar Fizo’ yang menerima sambutan hangat dari peminat-peminat Fareeda yang berpusu-pusu menyertainya. Namun, ada peserta pertandingan kurang senang dan tidak berpuas hati dengan pihak Fareeda yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
2 hours and 23 minutes ago.

 

Kambing tandoori angkasa yang pertama

Satu hidangan tandoori kambing yang dimasak di salah sebuah restoran Punjabi yang terletak timur London melakar sejarah baru sebagai tandoori pertama berada pada ketinggian lebih 82,000 kaki (25,000 meter).Penulis novel dan juga pereka grafik, Nikesh Shukla merupakan individu yang bertanggungjawab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog TigaPara TigaPara via TigaPara
2 hours and 37 minutes ago.

 

PROGRAM REALITI TV BERTUKAR JADI RANCANGAN BERSAMAMU

Aku suka tengok ujibakat rancangan realiti tv nak2 lagi yang nyanyi2 sebab banyak part2 yang kelakar. Sebab yang datang ujibakat tu kadang2 depa tau depa takdak bakat menyanyi pun tapi datang semata mata nak jumpa artis pujaan jer.. Ada juga yang perasan berbakat sebenarnya berkarat.. Tu pun lawak jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 37 minutes ago.

 

BERITA BM – Cadang undang-undang banteras militan

Kerajaan hari ini merayu sokongan rakyat terhadap usaha membendung ideologi kumpulan IS dan mencadangkan undang-undang baharu bagi membanteras penglibatan... The post BERITA BM Cadang undang-undang banteras militan appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 42 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »