Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

My travels!

This week, we ask you to share with us your travel stories. Where did you go and what did you do? Tell us about it and tag your entry with 'travel' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

The Villas, Sunway Resort Hotel Spa

For my birthday, rif booked us a weekend stay at The Villas at Sunway Resort Hotel Spa – a private enclave with plenty of greenery and just a short walk to Sunway Pyramid. Admittedly, I was not aware Sunway Resort Hotel Spa had such a stay option and the villa we stayed at [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
33 minutes ago.

 

Promosi Berapi Ogos! Cetak Baju Murah

Assalamualaikum haaaa gempak tak tajuk kalini? hehe Ok Bulan Ogos ni kami nak buat promosi cetak baju murah skit.. sempena bulan kemerdekaan kan.. Apa promosi kalini? 30 + 1 Apa maksud 30 + 1 tu? Ok maksudnya mcm ni.. jika Continue Reading The post Promosi Berapi Ogos! Cetak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sufiprint sufiprint via Sufi Printing Services
45 minutes ago.

 

BETUL KE TANDATANGAN AISHAH PADA DUIT KERTAS?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.Asal barang jadi duit. Asal duit jadi duit. Begitulah orang kita, asal boleh mendatangkan nilai yang tinggi, habis diselongkar segala tabung dan simpanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fairusmamat fairusmamat via fairus.com
1 hour and 35 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 hour and 43 minutes ago.

 

Gambar Majlis Pernikahan Mahali Jasuli

Gambar Majlis Pernikahan Mahali Jasuli. Pasti ramai yang mengenali pemain kebangsaan dan JDT ini. Beliau telah pun menamatkan zaman bujangnya pada 2 Ogos 2015 dengan wanita pilihannya Haliesah Binti Rusman. Pengumuman majlis perkahwinan Mahali Jasuli ini telah dibuat menerusi laman facebook Johor Southern...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
2 hours and 8 minutes ago.

 

Bila Ustaz Kazim Elias Tegur Azalina

Bila Ustaz Kazim Elias Tegur Azalina Bila Ustaz Kazim Elias Tegur Azalina Bila Ustaz Kazim Elias Tegur Azalina. Penceramah terkenal, Datuk Mohd Kazim Elias menegur Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Azalina Othman Said, berkenaan saranan Azlina terhadap Lembaga Penapisan Filem (LPF) agar tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
2 hours and 23 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
2 hours and 24 minutes ago.

 

Bila Baring Atas Toto Membosankan Maka Inilah Yang Terjadi.

Sampai sahaja rumah terus minta tengok tv alahai anak. Sementara itu Papa bancuhkan dulu susu kambing untuk anak-anak Papa ini seorang sebotol. Sambil tengok tv sambil minum susu barulah seronok bukan. Biasanya bantal itu atas toto tapi abang Haq minta nak dekat dengan tv dan Aqil ikut nak buat benda sama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via @EjamOthman
2 hours and 31 minutes ago.

 

YANG SUKA MINUM KOPI KENA TAHU PASAL NI

Siapa kat sini suka minum kopi? Ramai.. Sebab sekarang ni peminat kopi bukan golongan orang2 tua jer.. golongan muda remaja sekarang pun dah mula ketagih dengan kopi.sedikit info tentang kopi... Kopi selama ini dianggap sebagai minuman untuk menambah tenaga dan menyegarkan orang mengantuk. Benarkah kopi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
3 hours and 33 minutes ago.

 

13 TRICKS MUDAH SEMBUNYIKAN PARUT JERAWAT DI WAJAH

Jerawat bagi seorang manusia nak nak lagi berjantina perempuan ni kadang2 macam satu malapetaka besar even sebijik je dia park kat muka. Tu pun ada yang rasa macam hidup dia dah tak ada makna lagi. Apatah lagi kalau yang jenis muka subur dengan jerawat. Dah layak bergelar jurujerawat katanya...jangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 hours and 5 minutes ago.

 

MH370,Pekerja pembersih Pantai bakar Kerusi pesawat

Serpihan sayap yang ditemui selamat tiba di makmal Kementerian Pertahanan berhampiran bandar Toulouse, Perancis MH370,Pekerja pembersih Pantai bakar Kerusi pesawat Seorang lelaki tidak menyangka objek yang dibakarnya, lima bulan lalu kemungkinan kerusi pesawat Malaysia Airlines (MAS) penerbangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
4 hours and 6 minutes ago.

 

Free Mammogram And Ultrasound At KPJ Damansara Specialist Hospital, PJ

Got This Got That Good news for those of you Malaysian ladies, particularly those of you who reside in the Klang Valley. Free Mammogram And Ultrasound In Malaysia You can have your FREE mammogram screening and ultrasound over at KPJ Damansara Specialist Hospital at Damansara Kim, Petaling Jaya. Mammogram...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Got This Got That
4 hours and 10 minutes ago.

 

What You Need to Know About Windows 10 for Your Business

Microsoft Windows 10 has just officially launched on Ju [] The post What You Need to Know About Windows 10 for Your Business appeared first on Jumix Design.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
4 hours and 18 minutes ago.

 

Subhanallah...Bengap betul...Guna Al Quran Lap K3m-aluan

Semakin banyak penghinaan terhadap kitab suci kita Al-Quran, mereka-mereka yang tidak bertanggung jawab sewenang-wenang mempermain kan kita suci itu.Di media sosial berbagai penghinaan di lakukan mereka dengan niat mengaibkan dan bagi menimbulkan kemarahan umat islam.Semoga mereka-mereka yang mempermain kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 hours and 27 minutes ago.

 

Komisyen Affiliate Bisnes Printing Tanpa Modal Ogos 2015

Bolehkah kita menjalankan perniagaan printing jika tidak mempunyai modal yang besar? Ya. Memang boleh. In fact, jika anda benar-benar faham mekanisma dan cara kerja dalam perniagaan printing ini, anda sebenarnya boleh jalankan perniagaan ini tanpa mengeluarkan sebarang modal langsung. Bunyi macam too...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
5 hours and 12 minutes ago.

 

KESAN BERHENTI MEROKOK KEPADA PEROKOK TEGAR

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.Bagi perokok-perokok tegar, berikut adalah maklumat dari Kementerian Kesihatan Malaysia tentang kesan kepada badan apabila berhenti merokok.Nak berhenti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fairusmamat fairusmamat via fairus.com
6 hours and 40 minutes ago.

 

TAWARAN DARI TUN M

Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini berkata beliau sedia akaun peribadinya selama 22 tahun menjadi perdana menteri sebelum ini diperiksa bagi membuktikan bahawa beliau telus.Katanya bagi menghalalkan tuduhan RM2.6 bilion wang berada dalam akaun Datuk Seri Najib Razak, beliau pula dituduh perkara sama.“Tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
6 hours and 53 minutes ago.

 

KOLEKSI HARAM BLOGGER

Tu dia koleksi haram apa pulak ni? Blogger mana pulak yang dok buat kerja tak senonoh simpan koleksi haram ni. Macam macam la lekat lekit ni.. Hot spicy penuh kontroversi ja cerita kat blog puaka dia. Kira berapi api je la blog hang setiap masa yer.. Harus la berapi api baru la menyerlah jauh dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 hours and 55 minutes ago.

 

MALBREW E LIQUID TERHANGAT DIPASARAN

Berniaga kena ikut peredaran semasa atau ikut trend kata orang. So bila ada peluang depan mata terhidang apa salah kita cubakan..La ni trending ialah rokok elektronik atau vape, kat media sosial muncul macam cendawan lepas hujan. Dah ribuan page atau group yang wujud.Yang offline pulak,semua ceruk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
7 hours and 2 minutes ago.

 

Empty Page! - Heroes

Ikuti mereka di Facebookdan Twitter.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
7 hours and 44 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »