Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Fresh Pings

Bahagian Tembok Besar China yang kita tak tahu

Bahagian Tembok Besar China yang kita tak tahu KEBANYAKAN kita mungkin sudah terbiasa dengan sejarah Tembok Besar China yang diceritakan bertahun lamanya. Tembok Besar China yang dahulunya menjadi 'perisai' semasa Dinasti Ming, untuk melindungi utara China daripada serangan puak Mongol dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and 13 minutes ago.

 

Gaya Stailo KJ Di Pagi Raya

Selamat Hari Raya from the Jamaluddins! A post shared by Khairy Jamaluddin (@khairykj) on Jun 25, 2017 at 12:38am PDT Sudah adat menjadi figura awam, pasti setiap gerak geri akan diperhatikan. Kali ini, Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin yang terkenal dengan jiwanya yang sentiasa dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and 48 minutes ago.

 

Family Dinner @ Royal Canton, DC Mall, KL

After our scrumptious dim sum lunch at Royal Canton KL last month, we returned over the weekend to sample some of their famous roasted meats and other items off their a la carte menu.We ordered a Peking duck (RM148) and it arrived in its glistening, crispy glory. I was already salivating at the sight of it...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
12 hours and 25 minutes ago.

 

Time Adventure

Kadang-kadang masa terasa macam sayang untuk dibuang. Masa itu Emas, kata orang. Berharga. When im going out alone, jemput orang from airport or going for church music practice whatever, mesti akan ada masa that you have to spend time waiting without doing anything. That is why satu perkara yang jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog marco marco via I AM ANDY
14 hours and 56 minutes ago.

 

Sampul Dan Kad Raya 2017

Sampul Raya Dan Kad Raya 2017Assalammualaikum..Alhamdulilah, tiap - tiap tahun aku masih menerima Kad Raya walaupun jumlahnya tidaklah sebanyak mana, tapi okeylaa dari takde kan hehe. Teringat masa zaman sekolah, masa kat universiti dulu, memang seronok menghantar dan membalas kad raya, rasa tak lengkap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
21 hours and 57 minutes ago.

 

Segmen Sesuci Lebaran 2017 By Hani Rahman

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 9 Julai 2017Nak Join boleh Klik Banner diatas ye..Selamat Hari Raya Buat Semua :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
22 hours and 29 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »