Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Pelihara Tikus Babi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Baru-baru ini, taklah baru sangat sebab aku malas nak update blog, jadi kisah ini lebih kurang baru lagilah. Memang betul aku dah mengidam lama nak bela binatang tikus babi ini. Kecomelan babi ini buatkan hati aku tergugat. Imanku luntur.Sejak dari semester lepas,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jigsaid jigsaid via Azizi Said
8 minutes ago.

 

UNTUK YANG SUKA MAKAN TELUR GORENG

Telur kaya dengan sumber protein dan vitamin A. Bahagian kuning telur merupakan makanan yang mengandungi zat yang berbagai dan seimbang.Selain kolesterol, ia mengandungi banyak zat-zat makanan yang penting, antaranya adalah 67 miligram sulfur atau lapan peratus daripada keperluan seharian.Sapa kata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
49 minutes ago.

 

Live Streaming Malaysia vs Timor Leste Sukan SEA 30 Mei 2015

PERLU MENANG BESAR Keputusan semasa : Malaysia 0-0 Timor LestePasukan Malaysia mengharapkan kemenangan sulung malam ini di samping jumlah jaringan yang besar selepas melihat pencabar kumpulan B menewaskan lawan masing-masing dengan keputusan 6-0. Vietnam terlebih dahulu membenam Brunei petang semalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
55 minutes ago.

 

Tampar punggung sambil ucap kata-kata lucah

IPOH – Seorang pengurus sebuah pasar raya ditahan selepas didakwa mencabul tiga pembantu kedai, termasuk seorang gadis bawah umur, di Parit Buntar, kelmarin. Pemangku Ketua Polis Perak, Datuk Dzuraidi Ibrahim berkata, suspek berusia 36 tahun dilaporkan mencabul mangsa masing-masing berusia 16, 18 dan 19...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
1 hour ago.

 

PEJUANG IS MENYERANG MASJID

RIYADH: Seorang pejuang Islamice State (IS) telah meletupkan dirinya di READ MORE »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
1 hour and 9 minutes ago.

 

Kabinet sudah rancang agar 1MDB dibubarkan

Perjanjian dengan International Petroleum Investment Company (IPIC) dan anak syarikatnya, Aabar Investments (Aabar), akan menyaksikan hutang 1Malaysia Development Bhd (1MDB) berkurangan kira-kira RM3.5 bilion dalam tempoh kurang daripada seminggu dari sekarang. Difahamkan, menerusi beberapa transaksi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
1 hour and 34 minutes ago.

 

Khasiat Buah Betik

Khasiat Buah Betik. Betik adalah antara buah-buahan yang mudah didapati di Malaysia. Tidak perlu menunggu musim untuk menikmati kelazatan buah ini. Boleh sahaja didapati dengan harga berpatutan di pasar, pasar tani atau kedai buah-buahan. Boleh juga ditanam sendiri sekitar rumah. Tidak perlu ladang pun kan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
1 hour and 39 minutes ago.

 

Eisya Toh Akui Tiada Langsung Niat Untuk Menunjuk

Tahniah kami ucapkan kepada pengacara Selamat Pagi 1MalaysiaIesya Tohyang selamat diijabkabul bersama suaminya,Mohd Huzairee Muhamad, seorang ahli perniagaan di dalam satu majlis yang mendapat penajaan mencecah RM5 juta.BACA:Perkahwinan Iesya Toh Terima Tajaan RM1 JutaMenurut laporan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
1 hour and 43 minutes ago.

 

BERUS GIGI DARI ARANG DISALUTI WARNA EMAS

Zaman dahulu petua orang tua tua supaya gigi putih berseri adalah gosok arang pada gigi sebab ini terbukti arang mempunyai kebaikkan untuk tubuh badan kecantikkan. selain memutihkan gigi salah satu kegunaan arang untuk mengubati keracunan dalam badan.Kebaikkan arang untuk gigi pula sifat poros pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 44 minutes ago.

 

GURU GILA SEKS 26 ORANG MURID DIROGOL DAN DICABUL

Seorang bekas guru sekolah rendah di China menjalani hukuman mati kerana mencabul dan merogol 26 murid dengan paling muda berusia empat tahun.Mahkamah Tengah Rakyat di wilayah Gansu menyatakan hukuman terhadap Li Jishun itu dilaksanakan hari ini. Li mengaku melakukan jenayah itu dalam kelas, bilik tidur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 hour and 51 minutes ago.

 

Lelaki Terjatuh Dari Menara Masjid

Seorang lelaki tempatan yang dikenali sebagai Abshah, 23 tahun telah terjatuh READ MORE »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
2 hours and 5 minutes ago.

 

Drama Dia Isteri Luar Biasa Tidak Bermoral?

Setiap kali drama terbaru muncul di kaca televisyen dan menjadi bualan ramai, pastinya ada soal kualiti dan moral yang dibangkitkan oleh sesetengah peminat dan drama terbaruDia Isteri Luar Biasatidak terkecuali dari menerima kritikan para penonton.Peminat yang tidak berpuas hati dengan jalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
2 hours and 23 minutes ago.

 

Sekitar Majlis Resepsi Fad Bocey Isteri Di Heliconia, Kuala Lumpur

Setelah sah bergelar suami isteri pada 14 Mac lalu, baru-baru ini telah berlangsung majlis resepsiFad Boceydan isterinya, Nur Syahirah di Casa Heliconia, Kuala Lumpur dengan cukup meriah dan turut dihadiri rakan selebriti.BACA:Fad Bocey dan Nur Syahirah Selamat Bergelar Suami IsteriMalah,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
3 hours and 8 minutes ago.

 

Video Gadis Sedut Dadah Jadi Viral Di Laman Sosial

Video yang berdurasi 7 Saat ini mula tersebar di laman sosial pagi tadi.Video aksi seorang gadiS bertudung dipercayai sedang menyedut sesuatu melalui hidungnya yang dipercayai dadah jenis kokain kini tersebar luas di media sosial Facebook sekaligus mendapat perhatian netizen.Memetik laporandari sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
3 hours and 50 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 hours and 53 minutes ago.

 

KERANI DI MALAYSIA SAMA TARAF DENGAN BIBIK INDONESIA

Ni bukan menghina atau memandang rendah pada sesiapa atau apa2 pekerjaan yer tapi hakikatnya sekarang dah nak jadi macam tu. Cuma beza nak jadi kerani paling2 kena pandai typing surat menyurat, buat filling, koman2 kena pandai basic computer tahu cara menjawab telefon greeting dengan betul. Tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 hours and 16 minutes ago.

 

VIDEO LELAKI BUNUH DIRI TERJUN DARI MENARA MASJID JAMEK KAMPUNG BARU

Kelmarin lebih kurang pukul 7 penduduk Kampung Baru, Kuala Lumpur gempar apabila seorang lelaki dipercayai cuba membunuh diri dengan terjun dari menara Masjid Jamek, Kampung Baru.Dalam kejadian kira-kira 7 petang Jumaat, lelaki tersebut berusia 23 tahun dilihat sedang memanjat menara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 hours and 51 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
4 hours and 55 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »