Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

What do you do over the weekend?

This week we ask what do you usually do over the weekend? Is it a trip to a shopping mall or something more interesting? What do you plan to do this weekend? Tell us about it and tag 'weekend' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

PERGADUHAN NGERI KONGSI GELAP MENTAKAB ARASU MAUT

PERGADUHAN NGERI KONGSI GELAP MENTAKAB ARASU MAUT Pergaduhan Ngeri Kongsi Gelap Mentakab Arasu Maut Pergaduhan Ngeri Kongsi Gelap Mentakab Arasu Maut. Ini adalah kes yang melibatkan pergaduhan besar dua kumpulan kongsi gelap yang berlaku di Mentakab Pahang. Seperti yang telah biasa kita dengar kes-kes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
24 minutes ago.

 

Kisah Disebalik Tangisan Lagu Arjuna Beta Muzik Muzik Ke-29

Rancangan bagi menobatkan lagu-lagu dalam industri hiburan tanah air sekali gus dinobatkan sebagai juara lagu 2014 semakin hampir ke kemuncak.Anugerah Juara Lagu pada tahun ini dijangkakan mempunyai bisa yang luar biasa. Lihat sahaja barisan penyanyi tersohor dan komposer terkenal yang berentap bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
30 minutes ago.

 

Punca Sukar Turunkan Berat Badan

Punca Sukar Turunkan Berat Badan Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kenapa susah nak turun berat badan walaupun setiap hari diet? Ini keluhan biasa  dalam proses menurunkan berat badan. Walaupun anda seorang yang rajin bersenam tetapi berat badan bukan saja taknak turun, malah terus bertambah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna
31 minutes ago.

 

BERITA BM – Banjir kilat landa Changlun

ALOR SETAR - Beberapa kawasan rendah di sekitar Changlun di sini dilanda banjir kilat ekoran hujan lebat dalam tempoh dua jam yang bermula sejak pukul 4.30 petang tadi. The post BERITA BM Banjir kilat landa Changlun appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
35 minutes ago.

 

Bmon Cafe, Kota Damansara Food Review

It's not a restaurant! It's a cafe! Located way up above on the first floor of a Kota Damansara shop outlet at the same area as The Strand Mall, the statement above stuck to my head where they're trying to pull away from the image of a restaurant and to have more of a cafe image in which...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog finalkt3 finalkt3 via KtheBLOGGER.com
36 minutes ago.

 

Follower Instagram MrJocko Kini 5005

Selepas beberapa Minggu mempraktikkan Tips Naikkan Follower Instagram dengan cepat, mini follower Instagram MrJocko dah mencecah seramai 5,005 follower.Apa yang MrJocko tahu melalui analisis mudah, ramai antara follower MrJocko adalah perempuan dan berumur sekitar 18-25 tahun.Tips Mudah Naikkan Follower...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via MrJocko
44 minutes ago.

 

Karnival Upin Ipin dan Ultraman di PICC

Semalam bermula Karnival Upin Ipin dan Ultraman di Putrajaya International Convention Center (PICC) yang berlangsung dari 21 November hingga 23 November 2014. Alhamdulillah tercapai juga hasrat bawa anak berdua tu jalan ke sana sempena cuti sekolah ni. Mula-mula sampai ingat dah nak balik sebab amat penuh,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanmus wanmus via wanmus.com
46 minutes ago.

 

Kerang Naik di Pantai Terengganu

Antara gambar-gambar yang dikirimkan oleh adik/saudara mara di Terengganu. Kemunculan kerang dengan agak banyak di Pantai Terengganu. Gambar ini diambil di Pantai Rusila, Marang, Terengganu:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eyriqazz eyriqazz via Eyriqazz.com
1 hour and 4 minutes ago.

 

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 London Premiere

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 cast at the London Premiere The post The Hunger Games: Mockingjay Part 1 London Premiere appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
1 hour and 20 minutes ago.

 

Jurnal Sang Celaru - Nota 227

13 Julai 2014Rindu ini tak selayaknya dibiarkan terus menyendiri,Kerna aku takut jika dibiarkan,Ia akan tersesat di telankesepian yang pilu...- 12.39 a.m -

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Hidup Seorang Aku
1 hour and 24 minutes ago.

 

BERITA BM – Sedia tentang pihak manipulasi Perjanjian Malaysia

Pemuda Barisan Nasional (BN) terus komited untuk menegakkan Perjanjian Malaysia 1963 bagi memastikan tiada pihak cuba memanipulasinya khususnya dalam Pilihan Raya Negeri Sarawak akan datang. The post BERITA BM Sedia tentang pihak manipulasi Perjanjian Malaysia appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 35 minutes ago.

 

Weekend at Desa Cattle dairy farm, Kundasang

A two-hour drive from Kota Kinabalu to a small town, Kundasang, in Ranau district is not a bad idea to spend the weekend and unwind from a hectic work week. That's what we did today.In particular we drove up to Desa Cattle Dairy Farm before finally checking in at Dream World Resort at Mesilau. Desa Cattle...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via The Green Mechanics™
2 hours and 2 minutes ago.

 

BERITA BM – Suami isteri maut kemalangan lori 10 tan

Sepasang suami isteri maut ketika lori kontena yang dinaiki mereka bertembung dengan sebuah lori lain di kilometer 126 jalan Sandakan-Lahad Datu di sini, malam tadi. The post BERITA BM Suami isteri maut kemalangan lori 10 tan appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 9 minutes ago.

 

BERITA BM – Suami isteri maut kemalangan lori 10 tan

Sepasang suami isteri maut ketika lori kontena yang dinaiki mereka bertembung dengan sebuah lori lain di kilometer 126 jalan Sandakan-Lahad Datu di sini, malam tadi. The post BERITA BM Suami isteri maut kemalangan lori 10 tan appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 9 minutes ago.

 

Keputusan dan kedudukan terkini kumpulan A piala aff suzuki 2014

Keputusan penuh piala aff suzuki 22 november 2014. Philippines (4) vs (1) Laos Vietnam (2) vs (2) Indonesia Skuad azkal kutip 3 mata penting pada perlawanan pembukaan. Manakala vietnam sekadar... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 hours and 24 minutes ago.

 

BERITA BM – Terengganu beri bantuan ehsan RM500 kepada keluarga terlibat banjir

KUALA TERENGGANU - Kerajaan negeri Terengganu akan memberi bantuan ehsan segera sebanyak RM500 kepada setiap keluarga yang terbabit dengan banjir. The post BERITA BM Terengganu beri bantuan ehsan RM500 kepada keluarga terlibat banjir appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 27 minutes ago.

 

Romantic Bridal Inspiration at Cuffey’s Cove

Yall know were never ones to pass up on a day of pretty, and this Saturday is certainly no exception. Weve got a full schedule of bridal gorgeousness thanks toJacque Lynn Photographyand her snaps straight from the Erich McVey Workshop. Im talking one drool-worthy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
2 hours and 30 minutes ago.

 

Taylor Swift – Lucky Magazine Cover

Taylor Swift featured on the cover of the Lucky Magazine for the December 2014 January 2015 The post Taylor Swift – Lucky Magazine Cover appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
2 hours and 35 minutes ago.

 

Novel a+b [ tunas ] + ( aA+bB )

Alhamdulillah , hari tu menang Giveaway yang dianjurkan oleh blogger blog Diari Jejaka Hamgat . Hadiahnya berupa sebuah novel . Dan disponsor oleh blogger blog Aku Vs Dia . Hadiahnya sampai semalam dan baru sempat update ni . Sebenarnya aku ni bukanlah pembaca novel tapi aku hargai hadiah yang aku terima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
2 hours and 40 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »