Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mijie mijie via Muhammad Tarmizi Dot Com
3 minutes ago.

 

Midi 57 @ Jalan Bangkung

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOGMidi 57 is a relatively new kid on the block along Jalan Bangkung. It is run by the same folks behind Bangsar Shopping Centers Le Midi Mediterranean restaurant, so do expect to see some authentic flavors here. The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
4 minutes ago.

 

Fakta mengenai pakej pelancongan Lawatan ke Masjidil Aqsa?

Lawatan ke Masjidil Aqsa Lawatan ke Masjidil Aqsa? Fikirkan Semakin banyak pakej lawatan ke Masjid al-Aqsa ditawarkan. Kini agensi seperti Tabung Haji pun sudah mula mempromosi lawatan ke masjid ke-3 termulia dalam Islam itu. Ia sedikit menghairankan. Kenapa? Tahukah anda bahawa Masjid al-Aqsa berada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
11 minutes ago.

 

Followers ke - 1800

Assalamualaikum. Buka je blog tengok - tengok follower dah 1800 woww. Terima kasih banyak - banyak pada yang sudi follow tu.Follower yang ke 1800 :http://theonlygirl98.blogspot.com/. Suka sangat blog dia. Comel dan yang paling penting color pink hehe.Btw disebabkan lama dah Ainza tak bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Ainza Ainza via ! •Cutieς•
11 minutes ago.

 

Telan Kulit Kemaluan Selesai Disunatkan

Ritual sunat bagi suku Mardudjara, Afrika agak berbeza dengan masyarakat di Negara lain. Ketika pemuda Mardudjara mengahampiri dewasa mereka diharuskan bersunat.Kebiasaanya di usia 15 dan 16 tahu adalah waktu paling sesuai untuk melakukan ritual sunat tersebut, walaupun sakit mereka perlu di sunatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaktie kaktie via Che Akak Punya
19 minutes ago.

 

Chelsea Tewas Pertama Kali di Gelanggang Sendiri

CHELSEA gagal untuk meneruskan peluangnya bagi merangkul trofi Liga Perdana Inggeris apabila kalah di gelanggang sendiri di Stamford Bridge ketika menentang pasukan Sunderland pada awal pagi Ahad.Ditewaskan oleh Sunderland dengan jaringan 2-1 merupakan kekalahan pertama buat pengurus Chelsea, Jose Mourinho...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
31 minutes ago.

 

Pendapatan pasif melalui affiliate

Kita berjumpa lagi dan tiba-tiba ada rajin untuk menulis serta berkongsi dengan rakan-rakan, aku percaya korang semua mesti dah pernah meraih pendapatan pasif melalui affiliate kan? aku hanya berkongsi bukan nak mengajar kamu sebab kalau blogger sekarang semuanya dah mempunyai pendapatan yang kencang bukan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mijie mijie via Muhammad Tarmizi Dot Com
35 minutes ago.

 

Pendapatan pasif melalui affiliate

Kita berjumpa lagi dan tiba-tiba ada rajin untuk menulis serta berkongsi dengan rakan-rakan, aku percaya korang semua mesti dah pernah meraih pendapatan pasif melalui affiliate kan? aku hanya berkongsi bukan nak mengajar kamu sebab kalau blogger sekarang semuanya dah mempunyai pendapatan yang kencang bukan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mijie mijie via Muhammad Tarmizi Dot Com
35 minutes ago.

 

Saudi Arabia Buildings Skyscrapers:Saudi Arabia Prepares To Build the World's Tallest Building

Construction on Saudi Arabia's Kingdom Tower, which will be one whopping, expense kilometer tall, is set to commence next week, according to local reports. The Kingdom tower will measure 3,280 feet when completed, which stretches 568 feet taller than the current Guinness World Record holder for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via Malaysia Market Analysis And World Updates
42 minutes ago.

 

Macam-macam Teknik Pemasaran Affiliate, Mana Satu Yang Bagus?

Saya tak pasti macam mana cara anda buat pemasaran untuk hasilkan jualan bagi produk-produk yang menawarkan komisen affiliate. Memandangkan lain orang lain caranya, jadi tak mustahil jika anda juga menggunakan kaedah yang sangat berbeza berbanding dengan cara yang saya lakukan. Kalau kita nak senaraikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
45 minutes ago.

 

Kucing Membaham Manusia

Apa nak dikata, kucing binatang yang jinak juga boleh  membaham manusia. Di Alor Setar, kucing yang bernama Putih telah mencakar dan membahan lengan tuannya sehingga berdarah. Cat Attack Human Alor Setar: Seorang suri rumah kini menanggung derita sakit dan dijangkiti kuman, malah terpaksa dirawat di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
59 minutes ago.

 

MEMALUKAN ! PEGAWAI TUDM DITAHAN DI TEXAS CUBA SELUDUP SENJATA API

Gambar lelaki yang didakwa Pegawai TUDM yang ditahan disyaki cuba seludup senjata api. Foto bigcountryhomepage yang menamakan beliau Mohd Faiz Bin Abdul Jalil. Menunggu pengesahan Panglima Angkatan Tentera Udara, Tan Sri Rodzali Daud yang ketika dihubungi Sinar Harian semalam, enggan mengulas lanjut.Seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
1 hour and 16 minutes ago.

 

Emulate Nintendo DS On iOS And Android With NDS4IOS And DraStic

If you love playing games on the Nintendo DS here’s a way for you to play the games on your smartphones.  You can emulate the Nintendo DS console on your iOS and Android devices by using NDS4IOS and DraStic respectively.   NDS4IOS Luckily for iOS users, NDS4IOS is free.  You can install the app in your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog techtikus techtikus via Techtikus
1 hour and 18 minutes ago.

 

TV3 Malaysia Watch Free Online Live Streaming

Tag: tv3 malaysia, tv3 malaysia streaming, tv3 malaysia live, tv3 malaysia facebook, tv3 malaysia live streaming, tv3 malaysia online streaming, tv3 malaysia history, tv3 malaysia twitter, tv3 malaysia address, tv3 malaysia streaming online, watch tv3, watch tv3 online, watch tv3 malaysia online, watch...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog joncater11 joncater11 via Song Mp3 Mp4 TV
1 hour and 24 minutes ago.

 

6 GAMBAR MAJLIS RESEPSI PERKAHWINAN SYAMSUL PUTERI SARAH, SYAFIQ AIESHAH

Kelihatan dalam gambar pasangan Syamsul Yusof, 30, dan isterinya, Puteri Sarah Liyana Megat Kamarudin, 29, dan pasangan Syafiq Yusof, 22, dan isterinya, Aeisah Zainal, 22.Pasangan pengantin anak produser terkenal, Datuk Yusof Haslam selamat bersanding serentak di Dewan Perdana FELDA, Jalan Semarak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
1 hour and 33 minutes ago.

 

LIHAT BETAPA BANYAK POKOK GHORQOD YANG SEDANG MELINDUNGI ISRAEL

Tentera Israel tidak hanya menggunakan teknologi canggih seperti sistem anti peluru berpandu Iron Dome untuk menghadapi serangan roket dari Jalur Gaza. Mereka juga menggunakan cara yang lebih tradisional seperti menanam pokok.Pohon-pohon ini ditanam di sekitar sempadan Israel dengan Genting Gaza untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
1 hour and 50 minutes ago.

 

Najib ketuai 3,000 peserta 'Larian Hapuskan Rasuah'

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak hari ini mengetuai kira-kira 3,000 orang dari pelbagai lapisan masyarakat dalam larian tiga kilometer di sini bagi menunjukkan komitmen untuk menjadikan negara bebas rasuah. Larian yang bermula dan berakhir di Padang Merbok itu dinamakan Larian 'Hapuskan Rasuah,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
2 hours and 28 minutes ago.

 

10 LOGO TERKENAL DI DUNIA DENGAN MAKNA TERSEMBUNYI

Setiap syarikat yang terkenal di dunia kebanyakannya mempunyai logo syarikat yang menarik, ringkas dan mampu menarik perhatian pelanggan.Logo-logo yang dihasilkan bukan sahaja digunakan untuk mewakili sesebuah syarikat malah dicipta dengan mempunyai makna yang tersembunyi yang tidak mampu dikesan sekiranya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
2 hours and 35 minutes ago.

 

Panas - panas makan aiskrim

Assalamualaikum.Seperti yang dikatakan memang sekarang mod untuk update rasa malas lagi tambah pula musim panas macam ni. Ya Allah perit rasa kalau nak keluar..Pagi tadi hujan sekejap. Alhamdulillah masuk je tengah hari panas wooo Rasa nak duduk je dalam petis ais. Kalau nak mandi 2 3 kali dah.Haish panas -...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Ainza Ainza via ! •Cutieς•
2 hours and 50 minutes ago.

 

Maxis Menyediakan Biasiswa Untuk Pelajar-pelajar Malaysia

Maxis Biasiswa untuk Anugerah Kecemerlangan adalah program biasiswa yang menggalakkan kecemerlangan dan telah membolehkan rakyat Malaysia yang berkepakaran muda mendapat manfaat daripada pendidikan di beberapa universiti yang paling berprestij. Sejak program itu dilancarkan pada 2005, Maxis telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzulfiq izzulfiq via Killjols
3 hours and 7 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 berita   bolasepak   bollywoodmovieslist   buatduittanpamodal   drasri   dunia   edyclick   food   football   gajet   gallery   gambar   gosipselebriti   hiburan   hostingnetkl   humor   info   infohiburan   informasi   jawatankosong   jenayah   kawan   kesihatan   komisenjualan   ligasuper   lionsxii   macammacam   malaysia   mh370   news   pendapatanmelaluiblog   pendapatanpasif   perempuan   personal   politics   ragam   remaja   selangor   selebritimalaysia   semasa   sport   stereng   sukan   takaful   terkini   thevoiceofsabahan   tips   travel   umum   upcoming