Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Raya!

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Dan Batin. Blog about your Raya celebrations and tag 'Raya' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Gold and Blush Hued Outdoor Wedding in Malibu

Spanish charm and panoramic ocean views are a few things that Adamson Househas in abundance. Thus, making it the perfect backdrop for this blush and gold shindig designed byBeths Diversionsand floraledbyBride Bloom. The bushels of peonies,thelace...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
22 minutes ago.

 

Facebook Popup (Like Box Widget)

pay per click Berikut adalah cara yang hebat untuk meningkatkan facebook Like untuk blog atau laman web anda. Tambah widget menarik ini ke laman web anda dan facebook seperti kotak popup like facebookakan muncul dengan kesan lightbox apabila pengguna melawat laman anda. Ini facebook widget akan muncul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
40 minutes ago.

 

Samsung Galaxy S5 Cuma RM799 seunit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Semalam sempat bawa isteri, anak-anak dan adik-adik Ipar pergi ke JUSCO/AEON Seksyen 18 Ipoh..Bagi peluang dekat isteri dan adik-adik Ipar nak membeli barang.... disamping memenuhi permintaan anak-anak yang nak bermain-main dekat sana..Antara rutin aktiviti saya apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 hour and 3 minutes ago.

 

Puluhan Pelancung Israel Diusir dari Maldives

Male, Ibu Kota dari Maldives.MALE - Para pelancung Israel diusir dari pulau pelancongan Maldives selepas seorang warga Israel merosak sebuah sepanduk yang menyamakan bendera Israel dengan lambang swastika Nazi. Demikian Kerajaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hayatiharun hayatiharun via Drama Dunia
1 hour and 24 minutes ago.

 

Aliran trafik perlahan menuju ke ibu negara setakat jam 1 tengah hari

Mutakhir Mutakhir KUALA LUMPUR: Aliran trafik di Lebuhraya Utara-Selatan (Plus) dilaporkan perlahan berikutan orang ramai pulang ke ibu negara, setakat 1 tengah hari ini. Menurut jurucakap Pusat Kawalan Trafik Plus Expressway, aliran trafik perlahan dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
3 hours and 58 minutes ago.

 

Maaf, sesuatu tidak kena-Facebook menghadapi gangguan

pay per clickMungkinanda tidakdapat menggunakanFacebookdalam beberapa puluh atau belas minit tadi (semasa artikel ini diterbitkan), menghadapikesilapan ketikamelayari laman web Facebook.Mungkin sesetengah pengguna internet mengalaminya lebih awal dari waktu yang saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
4 hours and 45 minutes ago.

 

Lebih 34 mati nahas bot berasingan di Indonesia

Mutakhir Mutakhir JAKARTA: Anggota penyelamat menemui lebih banyak mayat selepas bot membawa penumpang untuk pulang berhari raya karam dalam dua nahas berasingan, kata pegawai hari ini. Angka kematian setakat ini ialah 34 orang. Pegawai Agensi Bencana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
4 hours and 58 minutes ago.

 

Zaha, Kagawa tonjol prestasi terbaik

Sukan Sukan Washington: Louis Van Gaal mencetus harapan baru buat penyokong Manchester United apabila mengekalkan rekod tanpa kalah dalam siri persiapan pra-musim di Amerika Syarikat selepas menewaskan Inter Milan 5-3 pada penentuan penalti berikutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
5 hours and 58 minutes ago.

 

CARA MCDONALD'S MALAYSIA MEMPERBODOHKAN RAKYAT MALAYSIA TERBONGKAR !

Masuk 3 Syawal, tiba-tiba McDonald's Malaysia bersuara melalui Berita Harian. Ahli Lembaga Pengarah merangkap Pengerusi Jawatankuasa Halal Dalaman McDonald’s Malaysia, Wan Mohd Zam Wan Embong tampil memberikan kenyataan. Mungkin mereka sudah 'panas punggung' atas boikot yang berlarutan. Membaca sepintas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
6 hours and 34 minutes ago.

 

Saham KL ditutup rendah, Indeks Komposit susut 8.02 mata

Mutakhir Mutakhir KUALA LUMPUR: Saham-saham di Bursa Malaysia ditutup rendah hari ini susulan kerugian yang dicatat oleh saham-saham mewah dan saham wajaran tinggi. Pada 5 petang, indeks petunjuk pasaran FTSE Bursa Malaysia KLCI (FBM KLCI) ditutup 8.02 mata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
6 hours and 58 minutes ago.

 

KEJAM..BAYI 1 BULAN DIROGOL DAN DIPUKUL SEPARUH MATI

LONDON : Polis semalam cuba menyekat orang ramai daripada cubaan mengadakan perhimpunan sepanjang malam yang boleh mencetuskan kekacauan selepas seorang bayi berusia sebulan dilapor dirogol dan dipukul sehingga hampir mati. Mesej dalam Facebook mendedahkan rancangan untuk mengadakan upacara sepanjang malam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
7 hours and 7 minutes ago.

 

GAMBAR BOGEL DEWI PERSSIK TERSEBAR ?

Dewi Perssik memang tidak kering dengan kontroversi. Kali ini muncul pula sekeping foto tanpa pakaian seorang wanita yang dikatakan iras-iras wajah beliau. Benarkah beliau?Foto bogel yang pertama kali didedahkan oleh pemilik akaun twitter @kancel_alex. Ketika foto tersebut dimuat naik, ianya juga di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via BARABEREH
7 hours and 26 minutes ago.

 

GAMBAR BOGEL DEWI PERSSIK TERSEBAR ?

Dewi Perssik memang tidak kering dengan kontroversi. Kali ini muncul pula sekeping foto tanpa pakaian seorang wanita yang dikatakan iras-iras wajah beliau. Benarkah beliau?Foto bogel yang pertama kali didedahkan oleh pemilik akaun twitter @kancel_alex. Ketika foto tersebut dimuat naik, ianya juga di tag kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
7 hours and 27 minutes ago.

 

8 Keunikan CINTA!

1. Cinta adalah perbuatan. Kamu tidak boleh berkata cinta tanpa membuktikan apa yang kamu kata. Kamu perlu buktikan pada orang []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kahwin kahwin via Cinta dan Kahwin
7 hours and 37 minutes ago.

 

Rakyat terima baik kadar baharu tol CIQ

Nasional Nasional Johor Bahru: Rakyat Johor yakin kadar baharu tol di Kompleks Kastam, Imigresen dan Kuarantin (CIQ) Bangunan Sultan Iskandar di sini, dibuat berdasarkan kajian serta perancangan dalam usaha mempertingkatkan prasarana di CIQ. Mereka melihat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
7 hours and 58 minutes ago.

 

Gold Coast Airport Marathon 2014: My Run and Thoughts

Ran my second International marathon at the Gold Coast Airport Marathon (GCAM14) on 6th July 2014. It was a bitter sweet run for me. In a way my thoughts were cluttered with bits of disappointment, sadness, anger and joy.  GCAM14 was definitely a very organised race.  After all, its Australia's very...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
8 hours and 24 minutes ago.

 

Foto bogel Dewi Perssik tersebar di dunia maya?

Dewi Perssik memang tidak kering dengan kontroversi. Kali ini muncul pula sekeping foto tanpa pakaian seorang wanita yang dikatakan iras-iras wajah beliau. Benarkah beliau?Foto bogel yang pertama kali didedahkan oleh pemilik akaun twitter @kancel_alex. Ketika foto tersebut dimuat naik, ianya juga di tag kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Desperado80 Desperado80 via Pilihan Anda
8 hours and 54 minutes ago.

 

Empat suspek disyaki letup mesin ATM diberkas

Mutakhir Mutakhir SHAH ALAM: Empat suspek yang dipercayai meletupkan mesin juruwang automatik (ATM) di sebuah bank di Bukit Beruntung dekat sini Rabu lepas diberkas semalam. Timbalan Ketua Polis Selangor Datuk Abdul Rahim Jaafar berkata mereka yang berumur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
8 hours and 58 minutes ago.

 

BOMOH BERTAPA PATAH TANGAN TERJATUH JUMPA ULAR PUTIH

pay per clickGua Musang: Keghairahan seorang bomoh warga Indonesia yang bertapa untuk menambah ilmu berakhir dengan tragedi apabila dia terpaksa menahan kesakitan hampir 24 jam akibat patah tangan kiri selepas terjatuh dalam sebuah gua di Rancangan Tanah FELDA Chiku, di sini, Selasa lalu.Dalam kejadian jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
9 hours and 23 minutes ago.

 

Diari Ramadhan 2014 - Nota 18

25 Ramadhan 1435Sepanjang Ramadhan ni,Gua tak dengar lagi bunyi meriam,Yang ada pun hanya bunyi mercun,Nampak sangat yang budak-budaksekarang ni tak kreatif...- 9.57 p.m -

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Hidup Seorang Aku
9 hours and 33 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »