Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Coffee and cafes

Stumbled upon a chic cafe? Found a great place for a cuppa? Blog about it and tag 'coffee' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Liyana Jasmay Anti Promosi Anak Dan Suami Di Laman Sosial

“Anak dan suami adalah harta saya yang paling bernilai, ia adalah hak peribadi serta privasi saya yang tidak wajar dikongsikan.“Saya ini kadangkala mudah terkecil hati apabila segelintir pihak yang memberi komen yang tidak sewajarnya kepada anak atau pun suami, untuk elakkan ianya berlaku saya nekad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog harianlive harianlive via HMETROLIVE
39 minutes ago.

 

Poland tersungkur, Malaysia juara Liga Hoki Dunia

Pemain Malaysia meraikan kemenangan selepas menentang Jepun pada perlawanan separuh akhir saingan pusingan kedua Hoki Liga Dunia 2015 di Stadium Hoki Sengkang di Singapura, semalam. - Foto BernamaMALAYSIA menjadi juara saingan Pusingan Kedua Hoki Liga Dunia (WHL) 2015 selepas menundukkan Poland 8-0 pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
47 minutes ago.

 

Tragedi konvoi balik kampung

Muhammad Zulhelmi (gambar kecil) maut ditempat kejadian setelah motosikal yang ditunggangnya hilang kawalan.IPOH – Konvoi tiga bersaudara untuk pulang ke kampung di Lenggong berakhir dengan tragedi apabila salah seorang adik mereka maut selepas motosikal yang ditunggangnya hilang kawalan di Kilometer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 33 minutes ago.

 

Kasihan Budak dibelasah kerana makan baki makanan!

ISTANBUL - TURKI.kanak-kanak pelarian Syria dilaporkan dibelasah oleh seorang pengurus rangkaian restoransegera kerana memakan baki makanan pelanggan.Rangkaian restoran segera dikecam selepas seorang pengurusnya dilapor membelasah seorang pelarian kanak-kanak Syria yang memakan baki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afha22 afha22 via OhPilihanku
4 hours and 38 minutes ago.

 

Aksi Pasangan Remaja Bermesra Dalam KFC!

Perghh, dah macam ‘trend’ bagi remaja zaman sekarang melakukan aksi tidak senonoh di khalayak ramai. Aksi tidak senonoh pasangan ini berjaya dirakam oleh pengunjung di sebuah restoran makanan segara KFC. Jika anda perhatikan, dengan selambanya pasangan tersebut bercumbu sakan sehingga lelaki di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
5 hours and 36 minutes ago.

 

Giveaway Mudah Voted Kempen #givealittle Ambank

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya lancarkan satu giveaway mudah untuk anda sertai iaitu giveaway kempen #givealittle. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
5 hours and 45 minutes ago.

 

Parkroyal Kuala Lumpur Chinese New Year 2015 Set Menu

It's that season again, where eateries and restaurants everywhere promote their upcoming Chinese New Year menu. This time around I had the opportunity to dine at Si Chuan Dou Hua, Parkroyal Kuala Lumpur to sample their set menus and yee sang creations.Parkroyal Kuala Lumpur Chinese New Year 2015 Set...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
6 hours and 31 minutes ago.

 

Edry KRU Minta Aweera Merendah Diri Dan Move On

Sebelum ini, Aweera memberi kenyataan bahawa Edry Abdul Halim selaku komposer Romancinta telah membuktikan bahawa Edry suka bermain drama dengan menggunakan kumpulan muzik jalanan Caliph Busker dalam persembahan Mojo untuk finale Anugerah Juara Lagu ke-29 yang baru lepas. Aweera mendakwa drama yang dibuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
6 hours and 33 minutes ago.

 

Resepi Aiskrim Pasu Bunga

Resepi Aiskrim Pasu Bunga. Kalau ikut pada nama, pasti ramai yang akan bayangkan bentuk icecream yang seperti pasu bunga. Tapi kalau lihat memang sama macam pasu bunga. Kalau tidak pernah tengok memang tidak boleh beza. Cuba lihat seperti gambar dibawah. Apa yang anda nampak. Ada seperti aiskrim ke? Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
7 hours and 5 minutes ago.

 

Keputusan england fa cup round 4, 25 dan 26.1.2015

Ada tiga games perlawanan malam ini. Jadinya team pilihan ialah arsenal. Dilihat ada kelebihan. Mnaakal pasukan lain, totenham, manchester city dan pendahulu liga epl chelsea telah terkandas dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 hours and 8 minutes ago.

 

Video Remaja Melakukan Aksi Sumbang dalam KFC

Perghh, dah macam ‘trend’ bagi remaja zaman sekarang melakukan aksi tidak senonoh di khalayak ramai.Aksi tidak senonoh pasangan ini berjaya dirakam oleh pengunjung di sebuah restoran makanan segara KFC.Jika anda perhatikan, dengan selambanya pasangan tersebut bercumbu sakan sehingga lelaki di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
7 hours and 21 minutes ago.

 

Sinopsis penuh drama tabir Zulaika,tv3

Oleh kerana drama Zahira yang telah melabuhkan tirainya, maka ini slot samarinda akan menghidangkan dengan sebuah lagi drama bersiri terbaharu bertajuk TABIR ZULAIKHA. Drama arahan Kas Roshan ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 hours and 43 minutes ago.

 

Budak dibelasah kerana makan baki makanan

Rangkaian restoran segera dikecam selepas seorang pengurusnya dilapor membelasah seorang pelarian kanak-kanak Syria yang memakan baki hidangan pelanggan. - Foto AFPISTANBUL - TURKI. Seorang kanak-kanak pelarian Syria dilaporkan dibelasah oleh seorang pengurus rangkaian restoran segera kerana memakan baki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
8 hours ago.

 

Randomly Quick Update!

Hello all! First off, my apologies for the long hiatus (yes, it's almost been a month)! Have been so crazy packed with enjoying my X'mas celebration, New Year's Eve celebration, hairdos (not just once, but twice which will be explained later) during the weekends, and random meet ups with my friends who came...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog oliviacpy oliviacpy via What Say Me?
8 hours ago.

 

Car Boot Sale Temerloh

Car Boot Sale Temerloh adalah satu lagi tarikan baru di Temerloh yang mampu menarik pengunjung kerana kesitimewaannya tersendiri. Jika Temerloh sinonim dengan jenama ikan patin masak tempoyak dan sebagai titik tengah semenanjung kini Car Boot Sale Temerloh adalah satu lagi tarikan baru Temerloh yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mikael mikael via Informasi Kerjaya
8 hours and 2 minutes ago.

 

Janji Zamani Slam Pada Peminat

Janji Zamani Slam Pada Peminat. Mungkin semua sudah sedia maklum berkaitan penahanan Zamani Slam kerana dadah minggu lalu. Kes rakaman video menyanyi dengan tangan digari juga menjadi kes Zamani ini menjadi semakin hangat sehingga menjadi viral dilaman sosial Facebook dan twitter. Ramai peminat seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
8 hours and 6 minutes ago.

 

Semakan Keputusan STPM Penggal 3 2014

Semakan Keputusan STPM Penggal 3 2014. Keputusan peperiksaan penggal 3 STPM tahun 2014 boleh disemak mulai jam 10:00 pagi, 28 Januari 2015. Calon-calon boleh membuat semakan keputusan STPM penggal 3 2014 melalui atas talian (online) atau menggunakan sistem pesanan ringkas (SMS). Semakan Keputusan STPM...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
8 hours and 17 minutes ago.

 

Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015

Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015 Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015 Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015. Khabar yang menggembirakan buat kita semua dari Singapura. Tahniah buat pasukan hoki negara kita Malaysia. Malaysia muncul juara Pusingan Kedua Liga Hoki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
8 hours and 21 minutes ago.

 

Rangkuman Kejohanan Badminton MSSD Sabak Bernam 2015

Pada 21 22 Januari, telah berlangsungnya Kejohanan Badminton MSSD Sabak Bernam 2015 yang diadakan di dewan SMK Ungku Aziz Yayasan Selangor. Tahun ini, SAM Sungai Haji Dorani telah menjadi tuan rumah dan penempatan venue telah ditetapkan oleh PPD Sabak Bernam. Hari pertama ialah acara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maruk maruk via lensapujangga.com
8 hours and 30 minutes ago.

 

Keputusan Malaysia vs Poland Akhir Liga Hoki Dunia 2015

Keputusan Malaysia vs Poland Akhir Liga Hoki Dunia 2015. Pasukan Hoki Malaysia menang besar keatas pasukan Poland dalam perlawanan akhir pusingan kedua Liga Hoki Dunia 2015. Dalam perlawanan akhir yang berlangsung di Stadium Hoki Sengkang, Malaysia membelasah Poland 8-0. Gol Malaysia dijaringkan oleh ketua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
8 hours and 53 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »