Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Pets!

Do you have a pet? Would you like to have a pet? Is it a fish or a cat, or something more exotic? Tell us about it tag your entry with 'pets' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Justin Bieber raih pendapatan tertinggi

Perangai buruk Justin Bieber tidak menghalang bintang pop itu dinamakan sebagai penghibur di bawah usia 30 tahun yang meraih pendapatan tertinggi dari tempoh Jun 2013 hingga Jun 2014.Dipetik daripada laporan Page Six, majalah Forbes menerusi senarai Celebrity 100 menyatakan Bieber telah berjaya meraih AS$80...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
14 minutes ago.

 

Fizo Omar dan Mawar dikritik ubah syarat pertandingan

Fizo Omar dan Mawar sememangnya satu pasangan suami isteri yang amat romantik dan menjadi idola ramai. Jadi apabila jenama tudung Fareeda mengadakan pertandingan ‘Tiru Gaya Mawar Fizo’, memang ramai yang berpusu-pusu menyertainya.Iyerlah, hadiah yang ditawarkan pun amat menarik. Paling koman boleh dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
3 hours and 53 minutes ago.

 

Foto terbaru Nora Danish hanya pakai tali bra dikritik

Baru-baru ini Nora Danish telah berkongsi satu gambar yang menampakkan tali bra. Seksi sangat ke? Kalau ikutkan sangat pakaian Nora tidaklah seksi cuma mungkin kerana beliau seorang selebriti ada sesetengah pihak suka mengkritik artis.Sebelum ini pernah juga terjadi kepada pelakon cantik yang baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
4 hours and 9 minutes ago.

 

8 Foto Intan Ladyana Bercuti Di Venice

Apabila sudah kembali solo, percutian bersama rakan-rakan sejantina pastinya amat menyeronokkan. Iyerlah kalau ada kekasih hati pasti agak terbatas nak keluar berjalan-jalan, lebih-lebih kalau ke luar negara.Kalau tak ajak merajuk, kalau ajak nanti macam-macam pula khabar angin yang timbul. Terbaru,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
4 hours and 32 minutes ago.

 

KANAK-KANAK DIBALING DIPUKUL DIPIJAK DITENDANG PENGASUH

KANAK-KANAK DIBALING DIPUKUL DIPIJAK DITENDANG PENGASUH Kanak-kanak Dibaling Dipukul Dipijak Ditendang Pengasuh Kanak-kanak Dibaling Dipukul Dipijak Ditendang Pengasuh. Memang kejam tindakan yang dilakukan oleh pengasuh kepada kanak-kanak malang ini. Tak sampai hati bila melihat kelakuan pengasuh tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
5 hours and 51 minutes ago.

 

BERITA BM – KDN bidas laporan media antarabangsa dakwa depoh PATI ‘teruk’

KUALA LUMPUR - Kementerian Dalam Negeri (KDN) hari ini membidas laporan satu dokumentari terbitan sebuah agensi penyiaran antarabangsa kononnya situasi pusat tahanan pendatang asing tanpa izin (PATI) di negara ini 'teruk' dan 'sempit'. The post BERITA BM KDN bidas laporan media antarabangsa dakwa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
5 hours and 58 minutes ago.

 

Pelajar SPM Sujud Syukur Lepas SPM

Pelajar SPM 2014 di Sekolah Menengah Sains Tapah (SESTA) membuat Sujud Syukur sejurus habis peperiksaan SPM iaitu Biologi Kertas 3 petang tadi di dalam dewan peperiksaan. Pelajar Kolej Islam Sultan... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikbalqis cikbalqis via Ceritera Cinta
6 hours and 13 minutes ago.

 

Demi Nyawa: Penjelasan Pengarah Kesihatan Pahang Beri Penjelasan

Demi Nyawa: Pengarah Kesihatan Pahang Beri Penjelasan | Sebelum ini viral dimedia sosial mengenai sebuah ambulan yang dipandu dalam keadaan melawan arus di Lebuhraya LPT. Tindakan yang dikira kurang bijak tersebut menerima banyak komen negatif pengguna laman sosial.Kini, pihak media dilaporkan telah menemui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
6 hours and 15 minutes ago.

 

BBM – Aura dan dramatis Krisdayanti

Konsert penuh glamor Krisdayanti Live In KL 2014 di KLCC baru-baru ini berlangsung serentak dengan konsert Kembara di Istana Budaya. The post BBM Aura dan dramatis Krisdayanti appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
6 hours and 21 minutes ago.

 

BERITA BM – Dewan Rakyat luluskan Bajet 2015

Dewan Rakyat hari ini meluluskan peruntukan sejumlah RM273.9 bilion untuk Bajet 2015. Bajet itu diluluskan di hadapan Timbalan Speaker Datuk Ronald Kiandee selepas majoriti anggota Dewan Rakyat yang bersidang sehingga jam 11.45 malam tadi menyokongny... The post BERITA BM Dewan Rakyat luluskan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
6 hours and 38 minutes ago.

 

Naskhah Persilatan Melayu Bawah Tapak Kaki Kuda Tokong Cina?

Naskhah Persilatan Melayu Bawah Tapak Kaki Kuda Tokong Cina? | Baru-baru ini kita dikejutkan dengan perbuatan seorang lelaki yang kurang siuman membakar naskhah Al Quran di sebuah tokong cina berhampiran Supermarket Billion, Jalan Tungku Abdul Rahman, Alor Star pada awal pagi 20 Nov 2014.Bagaimanapun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
6 hours and 48 minutes ago.

 

Nasib rakyat malaysia

Kenapa dengan nasib rakyat malaysia? apa yang dah jadi? sebenarnya banyak idea untuk tajuk yang nak digunakan untuk entri ni, lepas dah taip, padam, taip balik, padam, taip balik, padam balik, taip balik, inilah hasilnya. malaysia tu sebab aku duduk kat malaysia, kalau aku duduk kat negara papua new guinea,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alongxp alongxp via Alongxp.com
6 hours and 48 minutes ago.

 

Padah DADAH Menyesal Tak Sudah

Dadah Membawa Padah! Namun Masih ada lagi Yang Menggunakan Dadah untuk Mendapat keseronokkan Yang Bakal Membawa Padah!!Gejala Penagihan Dadah Bukan Saja wujud pada zaman ini,malah sudah berabad lamanya dan jika Bercakap tentang Penjarasudah pasti ramai yang tidak mengingini untuk Tinggal di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog afha22 afha22 via Portal Online OhPilihanku
6 hours and 49 minutes ago.

 

Diana Amir Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

Pelakon Diana Amir yang kini hamil enam bulan mendedahkan dia dan suami bakal menimang cahaya mata perempuan yang dijangka lahir, Februari tahun depan.Walaupun hamil, Diana mengatakan dia tidak boleh duduk diam dan ada sahaja kerja yang mahu dilakukannya agar kekal aktif sepanjang tempoh kehamilan anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
6 hours and 59 minutes ago.

 

Penat Sudah!

dah penat sangat main tekan-tekan klik-klik folow-folow blogger lain. maaf la terlalu banyak segmen dan giveaway yang saya join malam nie. itu semua segmen | giveaway yang sudah lama tertunggak. itu... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikbalqis cikbalqis via Ceritera Cinta
7 hours and 7 minutes ago.

 

BERITA BM – Pasangan warga emas ditemui mati dengan kesan tetakan

BALING - Sepasang suami isteri warga emas ditemui mati tengah hari tadi dengan kesan kecederaan dipercayai dibunuh di rumah mereka di Taman Desa Bidara, Kuala Ketil di sini. The post BERITA BM Pasangan warga emas ditemui mati dengan kesan tetakan appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
7 hours and 8 minutes ago.

 

Saiz Dunia ini Akan Membuat Anda Berfikir Semula Tentang Kehidupan Anda.

Ini adalah post yang ke-dua yang saya tulis mengenai saiz alam semesta. Terima Kasih kepada BuzzFeed kerana menyediakan sedikit sebanyak informasi yang terdapat dalam artikel kali ini.1. Ini adalah Planet Bumi. Rumah Kita!2. Ini adalah Solar System, jiran-jiran kita.3. Ini adalah jarak di antara Bumi...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jakehays jakehays via JakeHays.NET | The Blog
7 hours and 10 minutes ago.

 

Sarimah Ibrahim Bakal Tinggalkan MIX fm?

Sudah terdengar-dengar bahawa selebriti yang cukup versatil iaitu Sarimah Ibrahim atau popular dengan gelaran Kak Mah bakal meninggalkan stesen radio Inggeris MIX fm.Mula-mula ingatkan ianya sekadar gosip di angin lalu. Namun, bila dah beberapa kali terdengar pasal perkara ini, rasa suspen juga.Malah,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
7 hours and 16 minutes ago.

 

JEP SEPAHTU MAN OF THE MATCH MLM 2014 MINGGU KEDUA

Jep SepahtuJEP SEPAHTU MAN OF THE MATCH MLM 2014 MINGGU KEDUAJep Sepahtu Man of The Match MLM 2014 Minggu KeduaJep Sepahtu Man of The Match MLM 2014 Minggu Kedua. Minggu kedua Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) menyaksikan tiada sebarang penyingkiran dilakukan. Keputusan ini membolehkan tiga kumpulan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via i-Hiburan
7 hours and 34 minutes ago.

 

First Giveaway by Kamamimi

First Giveaway by Kamamimi Jom lah join bagi meriah.50++ pemenang dicari! Ditaja oleh :Kamamimi|Nur As|Kasut Kusut|NaD Dea|Mohd Noor... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikbalqis cikbalqis via Ceritera Cinta
7 hours and 43 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »