Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

2014 Asian Games

The 2014 Asian Games is currently underway in Incheon, South Korea. How are our Malaysian team doing? Blog about the games and tag 'AsianGames' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Kertas matematik, dan bahasa tamil upsr 2014, bocor jugak!!

Kan aku dah cakap harituh. Mesti kantoi semua paper punya. Untuk next exam upsr, spm dan sewaktu dengannya memang kena standby soalan lagi satu. Kenapa ini berlaku? Aku berpendapat, yang betulnya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
39 minutes ago.

 

Pengarah Mohon Gantung Bayar Ganti Rugi Johan Raja Lawak

  KUALA LUMPUR, 22 Sept - Seorang pengarah drama dan filem serta syarikatnya memfailkan permohonan untuk menggantung perintah membayar ganti rugi RM170,100 kepada Mohammad Yazid Lim Mohamad Aziz atau dikenali sebagai 'Johan Raja Lawak' dan isterinya. Pembayaran itu berhubung kes saman yang difailkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
42 minutes ago.

 

Seni Asmara ~ Panduan Suami Isteri

Tips dan Panduan Suami Isteri. Berikut adalah tips-tips yang boleh diamalkan oleh suami isteri untuk menambahkan lagi kebahagiaan rumah tangga. Tips supaya suami lebih disayangi isteri dan begitu juga sebaliknya. Selain itu, ada juga panduan dan rahsia nikmat bersetubuh suami isteri serta panduan bagaimana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Sentiasa Panas
54 minutes ago.

 

Keputusan separuh akhir badminton malaysia vs china sukan asia incheon

Mengecewakan. Selalu pasukan malaysia akan tersangkut bila bertemu pasukan besar dunia china. Itulah hakikatnya yang perlu kita kena ubah. Keputusan penuh badminton berpasukan lelaki separuh akhir... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 hour and 15 minutes ago.

 

RM430 Million From Petronas To Safeguard Sabah

KOTA KINABALU 22 Sept - Petronas, the national oil corporation, will spend an estimated RM430 million on two forward operation bases in Sabah to help beef up security along the eastern seaboard, the Eastern Sabah Security Zone (Esszone) protected by the Eastern Sabah Security Command (Esscom). One...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
1 hour and 23 minutes ago.

 

Komen Emma Maembong Isu Bersikap ' Demand'

Aktres Emma Maembong menafikan dakwaan dia sudah mula berubah sikap dan meletakkan harga tinggi, sebaliknya memberitahu ia masih boleh dirunding mengikut bajet sesebuah syarikat produksi tersebut.Dipetik daripada laporan mStar, Emma berkata demikian selepas sebuah ruangan pojok dalam akhbar mingguan pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
1 hour and 31 minutes ago.

 

Asian Games: Men's Badminton Team Claim Bronze

INCHEON 22 Sept - Lee Chong Wei could not prevent Malaysia from slipping to a 3-0 defeat to China in the Asian Games men's badminton team semi-finals today in settling for bronze. Chong Wei was unable to avenge his World Championships final defeat to Chen Long last month in going down 21-17, 19-21, 21-11...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
1 hour and 45 minutes ago.

 

I Wrote Article Based On Video Recording- Journalist Tells Court During Mat Sabu Trial

BUTTERWORTH 22 Sept - The article which PAS deputy president Mohamad Sabu (popularly known as Mat Sabu) allegedly made remarks on the Bukit Kepong incident, was written based on a video recording and not from being present at the event where he said it, the writer told the Sessions Court on Monday. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 6 minutes ago.

 

REMAJA 14 TAHUN MANGSA ROGOL IKUT GILIRAN

KUALA DUNGUN– Seorang remaja berusia 14 tahun terpaksa melalui detik hitam apabila menjadi mangsa nafsu buas beberapa rakan lelaki yang bertindak merogolnya di beberapa lokasi berasingan.Kejadian pertama dipercayai berlaku ketika mangsa mengikut dua rakan lelaki ke sebuah hotel murah di Dungun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
2 hours and 7 minutes ago.

 

Pengkalan Kubor by-Election: Cops Allocate RM3.6mil As Cost

TUMPAT 22 Sept - The Royal Malaysian Police (PDRM) has allocated RM3.6mil for operational cost during the Pengkalan Kubor state seat by-election. Bukit Aman Logistics Department Director Datuk Zulkifli Abdullah said the cost included logistics provision, communication facilities and basic amenities. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 25 minutes ago.

 

HARGA ROKOK KELUARAN BRITISH AMERICAN TOBACCA DITURUNKAN SEMULA

British American Tobacco (Malaysia) Bhd (BAT) mengumumkan bahawa harga semua jenama rokok keluarannya akan dikaji semula untuk pra-kenaikan harga berkuatkuasa hari ini.Dua minggu sebelum ini, kumpulan tersebut mengumumkan kenaikan harga rokok sebanyak RM 1 bagi rokok keluarannya.Berikut adalah harga terbaru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
2 hours and 26 minutes ago.

 

BERSEPAI KEPALA KALAU KENA!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.Kat kampung aku panggil benda ni GUNDU. Gundu ni boleh dibuat 2 perkara. Yang pertama boleh dibuat main jentik getah, yang keduanya ialah tembak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fairusmamat fairusmamat via fairus.com
2 hours and 33 minutes ago.

 

Pengacara TV3 Nurul Syuhada Lahirkan Anak Kembar

Tahniah diucapkan buat pengacara TV3 iaitu Nurul Syuhada Nurul Ain, kerana selamat melahirkan anak kembar semalam. Berita gembira tersebut telah disampaikan oleh Nurul sendiri melalui rancangan MHI TV3 pagi tadi.Untuk info, Nurul telah mendapat seorang anak lelaki dan seorang perempuan. Proses kelahiran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
2 hours and 33 minutes ago.

 

Idea Gila Yang Memang Giler!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيمAssalamualaikum dan salam sejahtera.Aku dan Ameng baru sahaja berehat setelah pulang dari sembahyang Jumaat. Ketika itu, Ameng sedang berbaring sambil berbuai di buaian guni yang digantung pada 'palang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog binmuhammad binmuhammad via Relaks Minda
2 hours and 42 minutes ago.

 

ANAK LARI RUMAH IKUT TEMAN LELAKI GARA-GARA DITEGUR

SEREMBAN– Gara-gara ditegur ibu bapa agar menjaga pergaulan dengan lelaki, seorang pelajar tingkatan lima bertindak lari dari rumah pada awal pagi Rabu lalu.Chen Shu En,18, merupakan pelajar tingkatan lima di sebuah sekolah di Seremban 2, di sini, dipercayai lari dari rumah bersama kekasihnya yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
2 hours and 47 minutes ago.

 

Berita Penemuan Kamera CCTV Di Tandas UIAM Tersebar (2 Gambar)

Pelajar Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (IIUM) Gombak digemparkan dengan pembongkaran pemasangan kamera CCTV yang dipasang disalah sebuah tandas di Kafeteria Kulliyah kampus berkenaan.Seperti yang dilaporkan dari sebuahblogsemalam, pendedahan itu turut dikongsikan menerusi Facebook...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Arnab Panggang
2 hours and 53 minutes ago.

 

Dato Siti Nurhaliza Jadi Mangsa Fitnah Peminat Shila Amzah

Peminat tegar Shila Amzah makin menjadi-jadi mahu membela penyanyi kesayangan mereka ini. Tapi mereka tidak sedar tindakan mereka ini bukan sahaja boleh buat imej penyanyi itu sendiri tercalar, malah ada yang seakan sengaja memperbodohkan diri sendiri.Astro Gempak hari ini melaporkan yang Dato’ Siti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
2 hours and 56 minutes ago.

 

Kejayaan BN Perangi Kemiskinan Amat Menakjubkan - Muhyiddin

TUMPAT 22 Sept - Jihad membasmi kemiskinan oleh kerajaan Persekutuan mencapai kejayaan menakjubkan apabila dapat mengurangkan kadar kemiskisnan rakyat daripada 80 peratus di awal kemerdekaan negara kepada 1.7 peratus sekarang. Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata pencapaian membasmi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 56 minutes ago.

 

Cerita rumput | DIY

Apabila minat dan semangat nak buat itu datang, tengah hari pun sanggup buat kerja. Itulah yang berlaku pada musim cuti sekolah ini. Tanam rumput.Dah lama survey dan bertanya harga untuk pasir dan bata. Sekali jumpa 1 kedai hardware Mikardo di Chemor yang menjual dengan harga RM 45 sahaja. Jika tidak paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eddy79 eddy79 via cerita blog saya
2 hours and 57 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »