Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

2014 Asian Games

The 2014 Asian Games is currently underway in Incheon, South Korea. How are our Malaysian team doing? Blog about the games and tag 'AsianGames' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

LULUH HATI SUAMI LIHAT ISTERI TIDUR DENGAN LELAKI LAIN

Kuala Lumpur: Luluh hati seorang suami apabila isteri yang dirindui sejak enam bulan lalu ditemui sedang tidur bersama lelaki tidak dikenali dalam keadaan separuh bogeI di sebuah rumah di Setapak di sini, semalam. Difahamkan wanita berusia 20 tahun itu menghilangkan diri sejak April lalu selepas keluar dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
2 minutes ago.

 

Katy Perry Timbulkan Kemarahan Taylor Swift

Khabar angin tentang hubungan dingin penyanyi Taylor Swift dan Katy Perry sudah lama tersebar di laman sosial.Seperti dilaporkan Entertaiment Wise, kali ini Taylor dikatakan berang apabila mengetahui berita tentang Katy Perry makan malam bersama bekas kekasihnya Harry Styles.Katy dan Harry menikmati makan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
2 minutes ago.

 

50,000 pelajar tak dapat PTPTN

Sekitar 50,000 pelajar baharu ke intitusi pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta tahun hadapan dikhuatiri tidak mendapat pinjaman Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) berikutan masih ramai peminjam lama yang gagal melunaskan tunggakan bulanan mereka.Sumber PTPTN berkata, langkah drastik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Osman Osman via iniblogke
5 minutes ago.

 

ISTERI LARI RUMAH DICEKUP SUAMI TIDUR SEPARUH BOGEL DIRUMAH KEKASIH

Luluh hati seorang suami apabila isteri yang dirindui sejak enam bulan lalu ditemui sedang tidur bersama lelaki tidak dikenali dalam keadaan separuh bogel di sebuah rumah di Setapak di sini, semalam.Difahamkan wanita berusia 20 tahun itu menghilangkan diri sejak April lalu selepas keluar dari rumahnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
6 minutes ago.

 

Penyanyi rock popular ditahan dengan dadah

Seorang penyanyi kumpulan rock popular era 90-an antara tujuh individu yang ditahan dalam serbuan sebuah rumah di Jalan Lama Muar di sini, Isnin lalu.Dalam serbuan pada jam 12 tengah hari itu, polis menahan penyanyi itu bersama lima lelaki lain dan seorang wanita berusia antara 26 hingga 53 tahun.Ketua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
20 minutes ago.

 

VANIDA IMRAN JAWAB ISU PERCERAIAN DENGAN RASHIDI ISHAK

Pasangan ini juga dikatakan sering hadir ke majlis sendirian dan paling mengejutkan ada akhbar mendakwa mereka bakal bercerai.Ini penjelasan terkini dari Vanidah Imran:"Sampai sekarang saya tidak tahu daripada mana datangnya gosip itu dan ia membuatkan saya cukup bengang."Tambah pula terdapat laporan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via BARABEREH
23 minutes ago.

 

TERIMA KASIH NAJIB !

SHAH ALAM – Kenaikan harga minyak sebanyak 20 sen hari ini menimbulkan pelbagai reaksi rakyat. Tinjuan Sinar Harian Online di beberapa stesyen minyak mendapati rakyat mula meluahkan perasaan mereka dengan pelbagai cara.“Terima kasih Najib! 20 sen,” demikian antara reaksi spontan rakyat.Tulisan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
32 minutes ago.

 

Selebriti Pun Bising Bila Harga Minyak Ron95 Naik Lagi

Tepat jam 12.00 tengah malam semalam (1 Oktober 2014) secara rasminya, harga minyak Ron 95 telah dinaikkan daripada RM2.10 seliter kepada RM 2.30 seliter.Sebenarnya, kami pun agak terkejut dengan pengumuman yang dilakukan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) lewat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
36 minutes ago.

 

Harga minyak di Selangor kekal, tidak naik?

Adakah benar apa yang aku baca ni? Hm. Penduduk di Selangor betul ke benda ni?Sumber - Twitter. So tidak dapat dipastikan kesahihan nya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Osman Osman via iniblogke
44 minutes ago.

 

Foto Panas Neelofa Duduk Atas Peha Awie

Siapa yang tak kenal Neelofa? Kau gila tak kenal, dah la cantik, business pun maju nau nau. Malah, sejak dua menjak ni, nama Neelofa selalu menjadi sebutan. Nak nak selepas dia berhijab ni.Ada je kontroversi yang datang. Bermula dengan kisah nak kahwin dengan kerabat diraja, kemudian kes tiru design tudung,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
57 minutes ago.

 

Kita Mulakan Keimanan Untuk Hari ini Jika Kita Mahukan Apa-apa Sahaja...

Kita mahukan seorang pemimpin yang baik, maka kita perlukan pemimpin yang mempunyai keimanan kerana dengan adanya keimanan bagi seseorang itu dapat melahirkan ciri-ciri yang mulia seperti amanah, jujur dan bertanggungjawab. Seseorang yang bertanggungjawab bukan disebabkan latarbelakang yang dilahirkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nukeufo89 nukeufo89 via Nukeufo89's Blog
1 hour and 3 minutes ago.

 

Kini Anda Boleh Memantau Simpanan Persaraan Dengan Mudah

Ikuti langkah-langkah di bawah untuk mendapatkan i-Akaun anda.i-Akaun memudahkan keperluan anda memantau simpanan KWSP untuk keselesaan anda. Kemaskini profil peribadi anda, cari cawangan KWSP di seluruh negara, gunakan kalkulator kewangan untuk menganggarkan pertumbuhan simpanan anda, pengeluaran untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog KhaidirZakaria KhaidirZakaria via #KZTakaful
1 hour and 16 minutes ago.

 

Anjing Bertukar Keras Macam Batu Selepas Jatuh Dalam Tar

Rajasthan:Anjing ini telah terjatuh ke dalam tar panas sebelum tar sebut mengeras dan menjadikannya keras seperti batu. Bagaiamanapun anjing itu masih bernasib baik kerana orang ramai yang melalui di jalan tersebut di Udaipur telah menghubungi pasukan penyelamat. Disebabkan tar tersebut telah menjadi keras,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Eberita Eberita via Eberita
1 hour and 19 minutes ago.

 

Gaya Mengancam Marion Caunter Di Fashion Show Chanel LV

Walaupun namanya agak jarang kelihatan di dada-dada akhbar, Marion Caunter tetap mempunyai aura tersendiri di persada antarabangsa.Bagaimanapun, Marion masih tidak dapat lari daripada kontroversi apabila dia pernah dikecam teruk kerana dikatakan memerli si pemakai barangan tiruan. Malah, dia dituduh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
1 hour and 28 minutes ago.

 

Tiga lagi pegawai kastam akan didakwa.

KUALA LUMPUR: Tiga lagi pegawai Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) akan didakwa berhubung kes rasuah dalam melepaskan barangan seludup yang tidak diisytihar cukai di kawasan Zon Perdagangan Bebas Cukai di Pelabuhan Klang (PKFZ). Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM Datuk Seri Mohd Shukri Abdull...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Eberita Eberita via Eberita
1 hour and 37 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 hour and 49 minutes ago.

 

PELAJAR TELAN PIL SAKIT SENDI GUGUR JANIN

Jika dahulu pil gastrik Cytotec menjadi pilihan remaja yang mahu menggugurkan janin namun kini mereka dikesan menelan pil sakit sendi tulang untuk membunuh bayi dikandung dalam tempoh kurang 12 jam.Dalam kejadian Isnin lalu, suspek penuntut kolej swasta berusia 21 tahun itu dipercayai menelan pil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 hour and 59 minutes ago.

 

Buruan Pingat Malaysia di Sukan Asia Terhenti

  INCHEON, 2 Okt - Buruan pingat Malaysia terhenti pada hari ke-12 apabila acara terjun dan perahu layar gagal menjelma sebarang pingat pada temasya Sukan Asia ke-17 semalam. Berbekalkan hanya empat pingat emas dan hanya tinggal tiga hari lagi untuk meneruskan cabaran, sasaran lapan pingat emas oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 23 minutes ago.

 

Lima Filem Pendek Twilight Bakal Ditayangkan Di Facebook

Setelah dua tahun cerita Breaking Dawn Part 2, Lions Gate telah mengumumkan mereka sedang berkoloborasi dengan Facebook untuk menghasilkan lima cerita pendek berdasarkan karakter Twilight, lapor The New York Times. Direktor filem pendek yang bertajuk The Storytellers New...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Eberita Eberita via Eberita
2 hours and 43 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »