Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Hum Dil De Chuke Sanam Full Songs

Haaa hindustan lagi laa Ainza ni. Kihkih ada yang satu geng dengan Ainza tak? Minat hindustan jugak ni? Hum Dil Chuke Sanam cerita yang penuh kesedihan. Memang best cerita ni and cerita ini jugak jarang ditayangan mana-mana televisyen. So susahlah nak tengok kan. Kalau nak tengok dekat youtube memangtakde...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Ainza Ainza via ! •Cutieς•
17 minutes ago.

 

'Boleh ambil air bawah tanah tetapi...'

Datuk Seri G. PalanivelKUALA LUMPUR - Pengambilan air bawah tanah sebagai sumber air alternatif boleh dilaksanakan, jika ia dilakukan dengan kaedah yang betul dan tidak menjejaskan alam sekitar, kata Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar, Datuk Seri G Palanivel.Katanya sebelum sumber air bawah tanah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
44 minutes ago.

 

Yingluck dibicara esok, Musa Aman bila mau bicara?

Jika ini bukan Malaysia, sudah lama Musa Aman dan Najib Razak digulingkan..BANGKOK: Perdana Menteri Thailand, Yingluck Shinawatra, berdepan perbicaraan di mahkamah esok yang mungkin membawa kepada pemecatannya, langkah yang selari dengan matlamat penunjuk perasaan antikerajaan yang mahu beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
44 minutes ago.

 

At Kok Thai Restaurant With The Golden Girls

Went out for another gathering with the golden girls last night. It was pre-organized a month ago prior to an arrival of another classmate who came back from New Zealand. A few days earlier, I booked Kok Thai Restaurant for a room but upon hearing that we need to book at least RM400 of food, I...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
50 minutes ago.

 

Explore Your Wild Side with Avon Instinct

Rawr!!! Explore Your Wild Side Let Your Instinct Take Over with Avon Instinct Eau De Parfum. Last week Avon introduced its new range of fragrance, Instinct Eau De Parfum at Borneo Rainforest Café, Bandar Sunway, away from the busy city and traffic where the venue was the right place to bring out the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly
57 minutes ago.

 

Cbox versi baru ke ?

Assalamuaalaikum.Baru je Ainza blogwalking blog orang eh eh baru perasan yang cbox dah bertukar eh. Macam ni .Yang bahagian name, url and message tu. Dah bertukar versi baru ke? Siapa kat sini pakai cbox jugak ? Alaaa memang tak comel lah macam ni and ruang message tu nampak sempet. Kalau nak tukar kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Ainza Ainza via ! •Cutieς•
1 hour and 11 minutes ago.

 

Janda hanya berkain batik dicekup khalwat bersama teman

Langkawi: Seorang janda beranak dua tidak serik apabila dicekup berkhalwat kali kedua dengan pasangan berlainan dan ditemui hanya berkain batik ketika ditahan di rumahnya di Kampung Makam Mahsuri di sini oleh sepasukan anggota penguat kuasa Pejabat Agama Daerah Langkawi (PADAL), awal pagi semalam. Wanita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
1 hour and 12 minutes ago.

 

Recipe: Roast Lamb Loin Chops with Rosemary and Fries

In many households, lamb is traditionally served during Easter. Larger families can opt for a slow-roasted leg of lamb, which can feed at least 6-8 people, and for smaller families, you can go for lamb cuts such as roast rack of lamb or lamb loin chops. I know of two wee ones in my family who would be very...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via Eat Your Heart Out
1 hour and 19 minutes ago.

 

Eco-Friendly Habits and save money

Nowaday, our world has problem as theres many polution. Recycling or turning off the lights when leave a room is one way to make eco-friendly as your daily routine. Other than that, you can do others method to be eco-friendly and save money at the same time. Eat at home. When you eat at home...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Only The Best Finance Source
1 hour and 21 minutes ago.

 

Rakaman ‘kereta berhantu’ di Rusia menjadi viral

Sebuah video yang dikatakan memperlihatkan sebuah kereta berhantu kini menjadi viral di media sosial. Rakaman yang dimuatnaik di YouTube ini menunjukkan kejadian di jalanraya Rusia ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasremi hasremi via DialoGua.com
1 hour and 23 minutes ago.

 

What you should know about Alzheimer

Do you know about Alzheimer? This disease is common for older people. It will affect brain.. The post What you should know about Alzheimer appeared first on Health Blog Centre Info.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 hour and 24 minutes ago.

 

Mahasiswa Tuntut Pendidikan Percuma Di Selangor Dihalang Jumpa MB

Sekumpulan aktivis mahasiswa berhimpun di depan pintu masuk Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah petang ini sewaktu sidang Dewan Undangan Negeri berlangsung bagi menuntut kerajaan negeri Selangor memulakan pendidikan percuma.Bagaimanapun, kira-kira 20 orang yang menggelarkan diri sebagai Bebas 2.0...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via JERING Daily
1 hour and 27 minutes ago.

 

Anak Saudara Karpal Singh Dakwa Kerajaan Rancang Kemalangan?

Anak Saudara Karpal Singh Dakwa Kerajaan Rancang Kemalangan? | Sehubungan dengan kes kemalangan ngeri yang melibatkan kematian Karpal Singh dan pembantunya, kini muncul pula seorang pemilik akaun Facebook yang mengaku anak saudara kepada mendiang.Menurut kenyataannya di Facebook, lelaki yang bernama Anil JS...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via aku punyer lah ! © | Blog Rasmi ZouL
1 hour and 32 minutes ago.

 

Mitsubishi Lancer 2.0 GTE enters showrooms

Mitsubishi has make the latest Lancer 2.0 GTE variant in a lower price than the current GT. The new Lancer 2.0 GTE priced at RM118,888 with insurance which is significantly lower than the outgoing GTs RM128,995. The car still retain the tried and tested packaged that has served the Lancer since its...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
1 hour and 48 minutes ago.

 

Hargailah Professionnalisme Orang

Kawan-kawan. Jangan harapkan benda yang percuma di dunia ini. Hargailah professionnalisme orang. Kau berkerja, aku pun berkerja, itu datangnya dari skill yang ada pada kita. Orang percaya dengan diri... Sham Hardy personal blog RSS feed.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shamhardy shamhardy via ShamHardy's Blog
1 hour and 56 minutes ago.

 

Malaysia negara tertinggi di dunia isirumah miliki lebih satu kereta

Kajiselidik Nielsen pada bulan Ogos hingga September tahun lalu mendapati rakyat Malaysia merupakan negara tertinggi di dunia yang isi rumahnya memiliki lebih dari sebuah kereta. Selain itu, 93 peratus daripada isi rumah di negara ini memiliki sekurang-kurangnya sebuah kereta dan ia merupakan yang ketiga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Oh Pemandu
1 hour and 59 minutes ago.

 

Gua Tempurung Kawasan Panas

Gua Tempurung Kawasan Panas | Gua Tempurung yang menjadi lokasi kemalangan yang meragut nyawa Bekas Pengerusi DAP, Karpal Singh awal pagi tadi merupakan antara kawasan panas yang sering berlakunya kemalangan maut.Bukan itu sahaja, kawasan tersebut juga pernah mengalami tanah runtuh pada Oktober 2004.Menteri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
2 hours and a minute ago.

 

Pemandu lori langgar Karpal Singh positif ganja

Ketua Polis Daerah Kampar Superintendan Ng Kong Soon, mengesahkan pemandu lori yang terbabit dalam kemalangan di KM 301.6 Lebuhraya Utara-Selatan (arah utara), membabitkan bekas Pengerusi DAP Kebangsaaan Karpal Singh, positif dadah jenis ganja pada saringan awal (gambar di dalam). Ekoran daripada itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
2 hours and 12 minutes ago.

 

Anak saudara Karpal Singh tuduh kerajaan rancang kemalangan?

Hari ini juga tersebar di laman Facebook yang mana pemilik akaun berkenaan yang mengaku anak saudara kepada mendiang Karpal seolah-olah menuduh kejadian kemalangan seperti ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasremi hasremi via DialoGua.com
2 hours and 20 minutes ago.

 

Markets @ Jaya One [Easter Extravaganza]

Markets at Jaya One is an ongoing bazaar that happens every few months. I've been missing out on their events for a couple of times already and finally found time to go! At Markets, there are various stalls that caters for fashion, FB, and arts. There are lots of knick knacks to discover there.As...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lichuen lichuen via Strings of Memories
2 hours and 20 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 akuisterinya   berita   beritabersamazoul   beritasyokbah   blog   blogger   drama   dunia   family   food   gambar   gigdiary   giveaway   gosipselebriti   hiburan   infoagama   informasi   infosemasa   inthenews   isusemasa   jenayah   karpalsingh   kemalangan   kemalanganjalanraya   kemalanganmaut   lebuhraya   macammacam   meninggaldunia   metro   mstar   myinfo   mylife   mynews   mywow   news   ngeri   perniagaaninternet   personal   pkr   politics   politik   restaurant   review   selebritimalaysia   semasa   slotakasia   thevoiceofsabahan   ustazdon   utama   2014