Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Boyce Avenue Live at IndigO2, The O2, London

Last Friday on the 11th of April, I took a break from my indispensable essay (on incontinence dementia) and went all out with dear Clarice whom I’ve not seen in YEARS (REUNION!) to watch one of our...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alexianatouillia alexianatouillia via alexianatouillia ∞
4 minutes ago.

 

RAJA BOMOH SEDUNIA HADIR DI LOKASI KEMALANGAN BAGI MENENANGKAN ROH MENDIANG KARPAL SINGH?

Raja Bomoh Sedunia hari ini menggemparkan rakyat Malaysia sekali lagi. Ingatkan, dia hanya berminat terlibat dalam kes kehilangan pesawat MH370 di Lautan Hindi, rupanya sanggup menyibukkan datang ke lokasi kemalangan!Raja Bomoh pada beberapa minggu yang lalu dikecam hebat oleh pihak pengurusan hotel ekoran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
18 minutes ago.

 

Buat Duit Tanpa Modal Menerusi Platform EdyClick EdyBiz

Buat duit di internet tanpa perlu keluar modal walau sesen pun Siapa yang tak nak? Kalau saya saya kena tengok dulu. Buat kajian dulu serba sedikit, bila dah faham konsep dan dah yakin memang tak perlu keluar sebarang modal, tak perlu belanjakan walau sesen pun duit, baru saya akan join.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
1 hour and 23 minutes ago.

 

Remaja diliwat dan dirogol teman lelaki

Seorang remaja berusia 14 tahun terpaksa menempuh detik hitam dirogol teman lelakinya sendiri dalam kejadian di Kampung Paya Jaras dekat sini, minggu lalu.Menurut sumber, mangsa yang sudah tidak bersekolah itu dikatakan keluar dari rumah di Tanjong Karang Selangor tanpa pengetahuan keluarganya. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ibnismail ibnismail via shameel iskandar
1 hour and 23 minutes ago.

 

Raja Bomoh Sedunia: Ritual Tenangkan Roh Karpal Singh Di Lokasi Kemalangan

Raja Bomoh Sedunia: Ritual Tenangkan Roh Karpal Singh Di Lokasi Kemalangan | Raja Bomoh Sedunia hari ini mengemparkan rakyat Malaysia sekali lagi. Ingatkan, dia hanya berminat terlibat dalam kes kehilangan pesawat MH370 di Lautan Hindi, rupanya sanggup menyibukkan datang ke lokasi kemalangan!Raja Bomoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via aku punyer lah ! © | Blog Rasmi ZouL
1 hour and 28 minutes ago.

 

Hanya 10% berhenti merokok selepas pemulihan

GEORGETOWN - Hanya 10 peratus daripada 200 perokok yang mengikuti program pemulihan di klinik berhenti merokok di negeri ini berjaya meninggalkan tabiat itu sepenuhnya. Pengarah Kesihatan Negeri Datuk Dr Lailanor Ibrahim berkata tiada disiplin, sukar mengawal ketagihan dan kurang kesungguhan antara punca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 29 minutes ago.

 

PruBSN UMMAH 2

Kenapa anda perlukan PruBSN UMMAH?   1. Manfaat-manfaat Haji/Umrah. Manfaat Takaful Berganda akan dibayar sekiranya anda meninggal dunia atau disahkan hilang upaya kekal dan menyeluruh semasa menunaikan Haji/Umrah. Kami akan memastikan bahawa kewajipan Haji anda ditunaikan sekiranya anda meninggal dunia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pahangstreamyx pahangstreamyx via ArifHafizal.Com
1 hour and 50 minutes ago.

 

Konsep Takaful

Ramai orang mengaitkan insurans dan takaful adalah sama. Sebenarnya ia tidak sama. Takaful adalah satu konsep yang berasaskan prinsip-prinsip berkongsi tanggungjawab, bekerjasama dan saling membantu menjaga kepentingan bersama. Setiap peserta menyumbang berasaskan tabarru’ (derma) kepada dana yang akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pahangstreamyx pahangstreamyx via ArifHafizal.Com
2 hours and 10 minutes ago.

 

Ekspedisi Mencari Harta Karun Online

Saya tertarik dengan satu berita yang dilaporkan dalam akhbar online Sinar Harian mengenai harta karun. Teringat pulak satu masa dulu, saya pun pernah terlibat sama dengan kerja-kerja mencari harta karun ni. Kesudahannya Itu saya akan ceritakan lain kali. Tak janji. Harta karun biasa dijaga makhluk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Sabree Hussin Dot Biz
2 hours and 12 minutes ago.

 

2014 World Car of The Year : Audi is the winner

Audi A3 has been named 2014 World Car of the Year. The Audi A3 was chosen from an initial entry list of 24 vehicles from all over the world including other two finalist, BMW 4 Series and the Mazda 3. The win means that Audi has collect the title for total of seven times including []The post 2014...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
2 hours and 25 minutes ago.

 

Perjumpaan Tebuka Gajet di Batu Feringghi

[Sticky] Salam sejahtera semua. Di sini saya ingin berkongsi info tentang gathering atau pun perjumpaan bagi pemilik dan peminat gajet di Batu Feringghi, Pulau Pinang.Sebuah perjumpaan yang memang saya sendiri nantikan dan penuh dengan aktiviti menarik. Kerjasama antara AUG, mySAMDROID, MAiC dan juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shafique shafique via I Am Mr Shafique
2 hours and 41 minutes ago.

 

‎Liga Super:‬ Keputusan Full Time (19 April 2014):

Selangor 1-0 LionsXII 24 Steve Pantelidis (SEL) Pahang 4-1 Sime Darby 19 Surendran Ravindran (PAH) 36 Matias Conti (PAH) 45+1 Matias Conti [gol Penalti] (PAH) 66 Dickson Nwakaeme (PAH) 72 Dilshod ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasremi hasremi via DialoGua.com
2 hours and 42 minutes ago.

 

Keputusan Penuh Liga Super 19 April 2014

Keputusan Penuh Liga Super 19 April 2014 | Dibawah adalah keputusan semasa Liga Super 19 April Sabtu malam.Perlawanan yang disiarkan di kaca televisyen yang dilaporkan adalah pasukan Selangor vs Lions XII dan Terengganu vs Perak.Ikuti keputusan terkini Liga Super 19 April 2014 dibawah.HOME TEAMGOALAWAY...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via aku punyer lah ! © | Blog Rasmi ZouL
3 hours ago.

 

Apa Raja Bomoh Buat DiLokasi Kemalangan Karpal Singh?

Gambar ini menunjukkan bahawa Raja Bomoh 1 Malaysia Sedunia Nujum VIP telah pergi ke lokasi kemalangan yang meragut nyawa mendiang YB Karpal Singh hari ini untuk melakukan ritual.Pemergian beliau di sana bukannya sebarang arahan dan permintaan dari mana-mana waris mendiang YB Karpal Singh atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaktie kaktie via Che Akak Punya
3 hours and 32 minutes ago.

 

WAKIL RAKYAT PALING TOLOL DI MALAYSIA

YB Datuk Hj Md Alwi Hj Che Ahmad Adun Kok Lanas Kelantan. Beliau adalah antara Adun UMNO dalam Dewan Undangan Negeri Kelantan.Jujur dan ikhlas, entry ini tidak ada kena mengena dengan politik, tapi ia amat kena mengena dengan insan dan keinsanan serta manusia dan kemanusiaan.Apa yang ditulis di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ibnismail ibnismail via shameel iskandar
4 hours and 3 minutes ago.

 

Resepsi Perkahwinan Syamsul Yusof Syafiq Yusof Meriah

Resepsi Perkahwinan Syamsul Yusof Syafiq Yusof Meriah Majlis resepsi bagi meraikan perkahwinan dua anak lelaki pengarah dan penerbit filem, Datuk Yusof Haslam iaitu Syamsul dan Syafiq berlangsung dalam suasana cukup meriah di Dewan Perdana Felda di sini pada malam Jumaat. Majlis Resepsi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog budakblogspot budakblogspot via SYOKBAH - Portal Hiburan dan Gosip
4 hours and 16 minutes ago.

 

Bagaimana Sabah Boleh Hilang Kekayaannya

Kerajaan Persekutuan mengambil HAK Milik Perairan Wilayah Sabah dan Sarawak dengan menggunakan keadaan Darurat yang diisytiharkan pada 15hb Mei 1969 disebabkan oleh rusuhan pada 13 Mei.Kertas maklumat untuk Ahli-ahli Dewan Undangan Negeri SabahPengenalanAda kah ahli-ahli Yang Berhormat menyedari bahawa HAK...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
4 hours and 23 minutes ago.

 

Video: Koleksi Cross Fight B-Daman Kimi

Inspired by Yanie Entri simple je untuk hari ni. Sebenarnya ada beberapa cerita nak dikongsi, tapi masa tak mengizinkan untuk aku karang ayat-ayat indah..hihi. Maklumlah cuti hujung minggu..masa mestilah fokus pada keluarga, lebih-lebih si baby Hani tu. Jom layankan video koleksi Cross Fight B-Daman Kimi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via Inspired by Yanie
4 hours and 24 minutes ago.

 

Keputusan dan kedudukan terkini liga super 19.04.2104

Keputusan perlawanan dalam saingan liga super pada 19.04.2014. Semalam dua perlawanan dah settle. Hari ini 4 perlawanan. Pasukan manakah yang akan terus unggul dalam liga super 2014. Keputusan penuh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 hours and 27 minutes ago.

 

Ke Tanjung Piai Lagi

Bidan terjun. Perumpamaan melayu yang paling sesuai menggambarkan situasi aku harini. Alkisahnya begini. Dari jam 9 pagi sehingga 12.30 tengah hari aku di lab. Buat labwork macam biasa. Entah macam mana, jam 1 petang aku dalam kereta menuju ke Pontian menghadiri kenduri kahwin seseorang yang aku tak kenal.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kimi2912 kimi2912 via Blog MK Hakimi
4 hours and 41 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 agama   april   berita   bolasepak   buatduitdenganedyclick   buatduittanpamodal   edyclick   ermafatima   escapades   gallery   gambar   gosipselebriti   hiburan   humor   info   infohiburan   informasi   jenayah   kesihatan   ligasuper   ligasuper2014   lionsxii   london   macammacam   nasional   news   pemasaraninternet   perak   perempuan   photography   politics   politik   selangor   selebritimalaysia   semasa   sport   sukan   sukanbersamazoul   teknologi   terengganu   terengganu2014   thevoiceofsabahan   theweekends   tips   travel   tutorial   uk   uqashasenrose   weekends   writings