Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

(The Thing) Remaja Maut Makan Durian Dengan Coca Cola

Banyak orang, terutama anak-anak dan remaja suka minum soda atau minuman ringan yang berkarbonat (carbonated soft drinks). Coca Cola, Pepsi Cola, Fanta, dan Sprite adalah minuman yang amat terkenal. Tapi, tahukah anda minuman seperti itu bahayanya bagi kesihatan kita? Menurut satu kajian di Eropah, 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
3 hours and a minute ago.

 

Charlotte McKinney – Vanity Fair Magazine Photoshoot

Charlotte McKinney photoshoot featured for the Vanity Fair Magazine June 2015 edition with swimsuit theme. Charlotte McKinney instagram: @charlottemckinney The post Charlotte McKinney Vanity Fair Magazine Photoshoot appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
3 hours and 25 minutes ago.

 

(The Thing) Tumbuhan Berusia 3 Ribu Tahun di Peru

Tumbuhan tersebut bernama Yareta dan sudah ada sejak ribuan tahun lalu. Yareta, dalam bahasa Sepanyol juga disebut Llareta , hidup di ketinggian Andes di Peru . Tumbuhan keluarga Apiaceae ini tumbuh di padang rumput sejuk Puna di kawasan Andes Peru, Bolivia , Chile dan Argentina pada ketinggian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
4 hours and 29 minutes ago.

 

Rita Ora – Candids Music Video in London

Rita Ora candid photos for her music video in London. She appeared running wear leather jacket to reveals her black bra in striped jeans. Rita Ora instagram: @ritaora The post Rita Ora Candids Music Video in London appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
5 hours and 25 minutes ago.

 

Keputusan akhir Copa Del Rey, Piala FA , Piala jerman dan Piala Perancis

Kejohanan bolasepak Liga Eropah akan tamat dalam bulan ini. Kesemua juara Liga telahpun diketahui. Pada pagi ini akan berlangsung Piala terakhir dalam kejohanan domestik bagi pasukan bolasepak di Eropah. Ramai yang akan menantikan pasukan mana yang akan menang dalam piala domestik. Keputusan Akhir Piala FA...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
5 hours and 38 minutes ago.

 

(Lava) Jurugambar Hampir Terbakar Kerana Lava Berapi

Singson, seorang hiker ekstrim dan jurugambar lanskap yang berpusat di Kailua-Kona, Hawaii, Selama bertahun-tahun, ia telah mengabadikan gambar di berbagai macam lokasi dan di tempat-tempat yang sukar untuk dicapai. Pada tarikh 4 Julai, Singson mengambil gambar di sekitar gunung berapi di Hawaii, Ia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
5 hours and 57 minutes ago.

 

Allie Mason – 138 Water Bikini Photoshoot NSFW

Allie Mason bikini photoshoot for 138 Water in Malibu beach. Nipslip accident happened. Allie Mason instagram: @alliemasonxo The post Allie Mason 138 Water Bikini Photoshoot NSFW appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
7 hours and 24 minutes ago.

 

Selamat pengantin baru!

Itu ucapan aku buat rakan sekerja yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan baru-baru ini dan yang bakal berlangsung. Tahniah!  Aku tak tahu bila lagi, jangan tanya. Bwahahaha. Sedikit cerita tentang apa yang aku buat baru-baru ni, blog pun baru je di renew semula untuk setahun lagi. Selamat tinggal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog saharol saharol via Belajar Blogging + Buat Duit Niaga Online
7 hours and 33 minutes ago.

 

Tempat-Tempat Menarik Di Perlis

Tempat-Tempat Menarik Di Perlis Tempat-Tempat Menarik Di Perlis Tempat-Tempat Menarik Di Perlis. Negeri Perlis merupakan sebuah negeri yang sungguh kaya dengan kebudayaan tradisional. Menurut sejarah, negeri yang Permai Lagi Indah ini amat bertuah kerana penyebaran dan perkembangan kebudayaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
7 hours and 48 minutes ago.

 

Dream of Aurora

Most people dreamt of aurora, home will encounter theft or robbery.Student dreamt of aurora, will get good result in latest exam.Patient dreamt of aurora, if able to respect other people's opinion, will have big fortune.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via Explain Dream
7 hours and 49 minutes ago.

 

Medini Iskandar Nusajaya Malaysia Umum Medini LIVE 2015!

Di tengah-tengah Nusajaya, Iskandar Malaysia mengumumkan kemunculan Medini Live! dua hari tentang filem, kesenian dan masyarakat festival di Mall of Medini, Nusajaya, Johor pada 6 Jun dan 7 Jun 2015. Lebih 20 artis kreatif telah dipilih semata-mata untuk Medini Live! untuk memastikan satu pengalaman yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
7 hours and 49 minutes ago.

 

Maaf Tun Mahathir .. aku terpaksa dedahkan harta kekayaan kamu kepada umum!

Wah wah wah ... kemain lagi brother ni .. Semalam selepas dia ugut untuk saman Mahathir RM50 billion kerana skandal pembaziran wang rakyat ketika era pemerintahan bekas Perdana Menteri itu, hari ini brother n i tampil lagi .. Hehehehe dia tampil untuk menganugerahkan RM1 juta kepada sesiapa yang berjaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
8 hours and 19 minutes ago.

 

Bergaya dengan Jubah Moden Terkini

Ehemmm... Bersawang dah blog aku ni menunggu untuk diupdate. Naseb baek semalam dah up satu entri. Hahaha... Pura2 busy sungguh aku ni sampai tak sempat nak update. Idea tu dah ada. Cuma nak menaip tu agak kemalasan di samping dicemburui dek masa. Senang citer, malas dan busy. Ayat bukan main merapu lagi,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aswadz aswadz via So Full of Myself
8 hours and 32 minutes ago.

 

Ana Cheri – Bikini Candids in Las Vegas

Ana Cheri candid photo in hot red bikini relaxing in Las Vegas pool. Ana Cheri instagram: @anacheri The post Ana Cheri Bikini Candids in Las Vegas appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
9 hours and 24 minutes ago.

 

KISAH BANGLO TIBA TIBA GHAIB TAMAN RINTING JOHOR

Nampak malam minggu ni segmen seram serik lekat lekit masih belum insaf katanya. Bersiaran macam biasa. selagi ada masa tersisa kat rumah selagi tu blog puaka ni terus berupdate, Insya Allah dengan izin Allah.Untuk malam ni segmen seram serik lekat lekit nak share satu kisah tentang banglo yang katanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
10 hours and 8 minutes ago.

 

Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar

Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar Kelab Santos dan Fifa Saman Neymar. Ini adalah kemelut yang melibatkan pemain hebat Brazil iaitu Neymar. Kelab bola sepak Brazil, Santos menfailkan saman bersama Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (Fifa) terhadap pemain utama Barcelona,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
10 hours and 19 minutes ago.

 

Katharine McPhee – Lick My Lips Music Video

Katharine McPhee featured in the Lick My Lips music video in red and black bras and skirt. Katharine McPhee instagram: @katharinemcphee The post Katharine McPhee – Lick My Lips Music Video appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
11 hours and 24 minutes ago.

 

Perkara Yang Memalukan Orang Melayu

Kita kalau nak ajar orang biarlah elok2 jangan la sampai memalukan kaum sendiri. Walaupun itu satu gurauan kita kena ingat yang kita ni adalah umat islam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puyuh puyuh via communitytube
12 hours and 12 minutes ago.

 

Biasa - Zahid ft Viral

Lagu terbaru Zahid iaitu Biasa. Lagu ciptaan DJ Fuzz ini berkisarkan tentang pengorbanan seseorang terhadap orang yang disayangi dan bekerja keras untuk mencapai cita-citanya. If you cannot see the audio controls, your browser does not support the audio element Lirik Lagu "Biasa - Zahid ft Viral"Check 1 2 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
12 hours and 46 minutes ago.

 

Keputusan Perlawanan Bolasepak Sukan SEA 2015 – Malaysia vs Timor Leste

Kejohanan Sukan SEA 2015 di Singapura bermula dengan perlawanan bolasepak. Pastinya bolasepak merupakan permainan yang amat dinantikan bagi penyokong sukan negara. Pingat emas bolasepak dianggap ibu segala emas bagi kejohanan Sukan SEA. Hari ini pasukan B-23 tahun kendalian Datuk Ong Kim Swee memulakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
13 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »