Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Books

Have you read a good book recently, or any good reads to recommend? Tell us about it and tag 'Books' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

MH17: DAH MATI, MATI JE LA... - GADIS BIADAB HINA SEDEKAH AL-FATIHAH UNTUK MH17

Kita bukan tak biasa mengenali atau mendengar manusia bermulut lancang di luar sana tapi sesetengah spesis begini hanya berani bercakap depan kawan-kawan sahaja.Bagaimanapun seorang gadis membuktikan kebiadapannya berkata-kata kepada ramai orang apabila mempertikaikan bacaan al-fatihah kepada mangsa tragedi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
5 minutes ago.

 

A Primer on Educational Technology: 5 Terms Parents Need to Understand

Technology Technology This back-to-school season, students more than ever are arriving to classrooms equipped with digital devices and learning tools. Apps, videos and other online resources that can be accessed from iPads, Androids devices, Chromebooks and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
9 minutes ago.

 

Pramugari 'hadiah' nota tulisan tangan

SEPANG - Pramugari Teng Siew Eng mempunyai cara tersendiri untuk berkongsi kesedihan dengan waris mangsa pesawat malang Malaysia Airlines (MAS) MH17 - dengan 'menghadiahkan' mereka nota tulisan tangan beliau.Nota itu yang mengandungi dua logo hati berwarna merah berbunyi: "Your departure leaves a heartache...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
16 minutes ago.

 

Blogger Kecil Jiwa Besar

Tidak salah menjadi seorang blogger kecil tetapi ada jiwa besar. Kena ada matlamat. Stay low, aim high. Blogger yang mungkin tak berapa dikenali, tetapi perlu ada impian dan cita-cita sedari mula ada... HASRULHASSAN.COM adalah blog untuk mereka yang mahu ketahui tips dan rahsia menjadi blogger terbaik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
20 minutes ago.

 

Keputusan Terkini Terengganu vs Perak Piala Malaysia 2014

Assalamualaikum. Keputusan Terkini Terengganu vs Perak Piala Malaysia 2014. Terengganu vs Perak pasti pertembungan hebat. Perak dan Terengganu. Masih segar membenam Kedah di Darul Aman minggu lalu diharap mampu jadi []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmd hafizmd via HAFIZMOHD.COM
24 minutes ago.

 

Seludup Minyak : 2 Kapal di Perairan P.Pinang Ditahan

  GEORGETOWN 23 Ogos - Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (Maritim Malaysia) menahan dua kapal disyaki melakukan pemindahan minyak secara haram di perairan Pulau Pinang, di sini Khamis lalu. Ketua Penguat Kuasa Daerah Maritim 2 Pulau Pinang, Kapten Maritim Kamaruszaman berkata, dua kapal iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
28 minutes ago.

 

MH17: Video Instagram pengubat rindu keluarga Hamfazlin Sham

video dengan durasi 15 saat itu memperlihat kelibat Allahyarhamah Hamfazlin Sham yang sedang menutup ruangan bagasi di dalam perut pesawat -Gambar FailKUALA LUMPUR: Video yang dimuat naik menerusi laman sosial Instagram dengan kapsyen"Bismillah..#hatiadasikitgentar" menjadi simpanan anggota keluarga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
41 minutes ago.

 

21 Blog Terbaik Di Malaysia

21 Blog Terbaik Di Malaysia   Rentetan dari pembacaan di blog Faizal Fredley mengenai 21 Blog Terbaik Di Malaysia  semalam,saya terpanggil untuk turut berkongsi 21 blog kesukaan saya pula dan bagi saya mereka adalah role model kepada diri saya.Di antara blog yang di senaraikan,kebanyakkannya,saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farisyaanastasyia farisyaanastasyia via ♥Farisya Anastasyia♥
55 minutes ago.

 

Vine sebelum dan selepas pregnant! Sweet.

Vine ni telah dicreate oleh seorang jejaka yang bernama Claire Pasquier untuk merakamkan moment moment ketika isteri dia pregnant dan selepas pregnant. Katanya lagi, dua frame diambil untuk setiap bulan bagi menyiapkan vine ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Osman Osman via iniblogke
58 minutes ago.

 

3 Blogger Terkenal Jadi Duta Spritzer Malaysia

Tahniah pada 3 blogger terkenal yang berpeluang menjadi duta produk Spritzer Malaysia. Makin glamorlah tiga orang blogger ini. Saya pasti mereka bertiga antara blogger berpengaruh di Malaysia... HASRULHASSAN.COM adalah blog untuk mereka yang mahu ketahui tips dan rahsia menjadi blogger terbaik Malaysia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
1 hour and 2 minutes ago.

 

MEMANG TAK PATUT LA #SPSHOPS NI

Cuba hangpa tengok nilai e-wallet dalam kotak hitam kat gambaq tuh!!Ada ke patut nilai dia RM8.81 dengan cuma dengan 5 transaksi saja!!!Betul lah dengan 5 transaksi boleh dapat RM8.81 bermodalkan dengan RM10.00 saja,siapa nak bagi kat kita sambil-sambil santai saja buat benda nih.Jadi kenapa perlukan masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via beloqusez.com
1 hour and 4 minutes ago.

 

Maut dalam teksi dekat Arkib Negara

Mutakhir myMetro Mutakhir myMetro Kuala Lumpur : Seorang pemandu teksi berusia 63 tahun ditemui mati dalam teksinya di tepi bangunan Arkib Negara, 5.52 petang semalam. Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner R Munusamy, berkata pusat kawalan Ibu Pejabat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
1 hour and 9 minutes ago.

 

Keputusan terkini perak vs terengganu 23/08/2014

Pasukan perak dilihat rekod cemerlang sebelum last games dalam liga super menewaskan pahang. Seterusnya dalam piala malaysia menewaskan dua pasukan dalam kumpulan b ini. Sekiranya perak menang dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 hour and 12 minutes ago.

 

Kongres PKR : Perwakilan Pahang Kecam Pimpinan Parti

SHAH ALAM 23 Ogos - Seorang perwakilan PKR Pahang hari ini mengecam seorang pemimpin parti itu berikutan kegagalan menunjukkan sikap disiplin terhadap anggotanya. Timbalan Pengerusi PKR Pahang, Ahmad Nizam Hamid yang menjadi jurucakap bagi pihaknya turut mengingatkan pimpinan parti agar bermuhasabah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
1 hour and 13 minutes ago.

 

Permohonan Kemasukan ke KKTM/IKM bagi sesi 2015

Hebahan MaklumatBerita baik, bagi adik-adik yang minat dalam bidang kemahiran dan ingin menceburi dalam bidang ini, anda dipelawa untuk membuat permohonan bagiPERMOHONAN KEMASUKAN KE KKTM/IKM BAGI SESI JANUARI 2015Anda boleh membuat permohonan anda melalui link...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog screammer screammer via MyCherita
1 hour and 21 minutes ago.

 

BAKTI Rangka Pelan Naik Taraf Kehidupan OKU

    KUALA LUMPUR 23 Ogos - Badan Amal dan Kebajikan Tenaga Isteri-Isteri Menteri dan Timbalan Menteri (Bakti) bersama Organisasi Kesihatan Dunia (WHO) merangka satu pelan pembangunan bagi meningkatkan taraf kehidupan buat golongan kelainan upaya (OKU). Bendahari Kehormat, Puan Seri Che Kamariah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
1 hour and 38 minutes ago.

 

Keputusan terkini jdt vs penang 23/08/2014 piala malaysia

Kali ini pasukan jdt akan bertandang ke pulau pinang dalam pertemuan pertama dalam saingan piala malaysia 2014 peringkat kumpulan C. Agak-agak macam mana performance jdt malam ini bertemu penang?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 hour and 48 minutes ago.

 

Behave Or Be Replaced, PKR Delegate Warns Party Leaders

SHAH ALAM 23 Aug - Power hungry leaders bent on batting for their own self interests while refusing to address the partys weaknesses can and will be replaced, a PKR delegate warned his party superiors today. Speaking during PKRs national congress this afternoon, Pahang delegate Ahmad Nizam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 2 minutes ago.

 

Taruhan RM630j

Arena myMetro Arena myMetro Madrid: Selepas diselubungi krisis pengurusan, kes mahkamah dan aksi hambar pemain, musim lalu menyaksikan Barcelona gagal meraih sebarang trofi buat kali pertama dalam tempoh enam tahun. Begitupun, kelab Catalan itu melakukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
2 hours and 9 minutes ago.

 

MACAM BEST JE #SPSHOPS NI

Aku bukanlah jenis yang main join saja peluang menambah pendapatan secara online. Aku study sikit sebanyak dulu,google info dulu dan survey juga di facebook nak tengok camna flow sesuatu plan yang ditawarkan.So dalam aku google nih,aku jumpa SpShops.com ni then aku google pulak tengok kut-kut ada lah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via beloqusez.com
2 hours and 19 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »