Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Books

Have you read a good book recently, or any good reads to recommend? Tell us about it and tag 'Books' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Clash of clans dah 3 tahun.. dekat 3 tahun gak la aku main

Minggu ni game terulung abad ini (aku yang bagi anugerah ni) menyambut ulang tahun yang ke 3 jadi sedar tak sedar dah dekat 3 tahun dah aku main game ni. Dengan sambutan ulang tahun ini, supercell bagi diskaun boost semua drill guna 1 gem jer untuk seminggu (sampai 8 ogos) maka ramai la orang akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mytechgarbage mytechgarbage via blog loqlaq
55 minutes ago.

 

Keputusan Perlawanan Liga Super 1 Ogos 2015

Hari ini berlangsung 5 perlawanan Liga Super manakala esok 1 perlawanan bagi menentukan kedudukan di carta Liga. Perlawanan malam ini iaitu yang ke 16 pasti penting bagi setiap pasukan untuk mencapai tangga tertinggi dalam liga utama Malaysia. Pasukan Selangor menentang PDRM di Stadium Shah Alam pada jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
1 hour and 6 minutes ago.

 

Kampachi 9 Course Izumabashi Sake Pairing Dinner

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG Kampachi at Troika, Jaya 33 and Pavilion KL is one of the Japanese restaurants that we frequent a lot. The reasons being? Comfortable environment, consistent... KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
1 hour and 37 minutes ago.

 

Garment steamer Salav membuatkan menggosok baju tidak lagi membosankan

Garmet steamer Salav cepatkan kerja mengosok baju. Mengosok baju bukan aktiviti yang menyeronokkan. Betul tak? Guna garment steamer Salav mudah dan cepatkan kerja mengosok baju. Baca lagi nanti saya kongsikan kenapa? Melonggok  baju untuk mengosok. Cukup malas nak mengosok baju apabila baju-baju kerja yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog akubiomed akubiomed via AkuBiomed
1 hour and 42 minutes ago.

 

Abby Abadi nikah 14 Ogos ini

Abby Abadi nikah 14 Ogos ini Pelakon dan usahawan Abby Abadi mengesahkan bakal bernikah dengan seorang wartawan dalam majlis ringkas di Keramat pada 14 Ogos ini. Abby atau Arbaeyah Abdul Manan, 38, berkata, hatinya tergerak untuk berkahwin buat kali ketiga kerana kasih sayang yang ditunjukkan duda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
1 hour and 50 minutes ago.

 

Kelibat Zara XXX (P3l-axur Kelas Atasan)Di Perhimpunan Haram Sogo

SEPERTI yang ramai sedia maklum, pagi Sabtu ini berlangsungnya sebuah perhimpunan haram yang dianjurkan oleh pihak kumpulan propembangkang di hadapan kompleks beli-belah Sogo di Kuala Lumpur.Walaubagaimanapun, kecekapan serta kepantasan pihak polis telah berjaya mengawal keadaan anarki tersebut dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and 27 minutes ago.

 

5 Absolutely Free WordPress Real Estate Themes 2015

WordPress is now more than a platform for blogging, with plugin and theme, you can transform your wordpress The post 5 Absolutely Free WordPress Real Estate Themes 2015 appeared first on WebDpot.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mhilmionline mhilmionline via WebDpot
2 hours and 33 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 hours and 51 minutes ago.

 

Keputusan Temuduga KOMTEP 2015

Sehari sebelum sambutan raya, pada hari Khamis, saya menerima satu mesej daripada seorang rakan bertanyakan mengenai keputusan temuduga Program Pertukaran Guru Malaysia - Korea 2015 (KOMTEP2015). Seorang rakannya telah berjaya mendapat surat tawaran. Nervous juga saya. Sebab sehingga pada tarikh yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
3 hours and 57 minutes ago.

 

KETUA UMNO BAHAGIAN PAGOH...TIADA APLIKASI TELEGRAM?

Rombakan Kabinet dilakukan selepas lebih 150 ketua Umno bahagian melahirkan sokongan mereka kepada perdana menteri untuk melakukan demikian.Ahli Majlis Tertinggi Umno, Datuk Ab Aziz Kaprawi berkata, kepimpinan tertinggi parti itu telah berbincang isu berkenaan melalui aplikasi Telegram selepas Timbalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
6 hours and 38 minutes ago.

 

Keluarga ini hanya makan kangkung untuk teruskan kehidupan

NOR Anita bersama anaknya tinggal di rumah separuh siap Keluarga ini hanya makan kangkung untuk teruskan kehidupan Saya tahu susah untuk orang lain memberi bantuan, tetapi bantulah anak saya kerana mereka lebih memerlukan terutama bagi menampung perbelanjaan persekolahan dan perubatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
7 hours and a minute ago.

 

PRANK 'DIANA' MUNGKIN BUAT PASANGAN BERGADUH BESAR

Kang ada pulak mencebik.. dia tu memang. semua tak boleh! Semua mudarat! Nak melawak pun tak boleh... Keras kejung la kau kat situ!! Apa orang buat semua salah.. dia jer betul! Cemuih aiih.. dengan lekatlekit ni. Mari kita boikot sampai blog dia tutup...Amboi marah sungguh noh hangpa dengan blog lekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 hours and 8 minutes ago.

 

Sofea Putih.......Model Bo-g3l Dan Hot Dari Malaysia Ini Bukan Wanita Tulen?

Sofea yang merupakan bekas pelajar SBP di Pahang merupakan pelajar di UiTM Puncak Alam, Selangor ini dikatakan telah berkongsi gambar2 sesi foto separuh bog3l dengan Ali Akhbar.Dalam salah satu gambar tersebut memperlihatkan Sofea Ali berpelukkan tanpa sebarang pakaian di dalam keadaan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
8 hours and 12 minutes ago.

 

Hans Isaac Buka Baju Dan Tayang Perut Buncit

Pelakon Hans Isaac berkongsi pengalaman melakonkan babak intim dengan pelakon Jepun dalam filem Nota, yang membuatkan dia sendiri berpeluh satu badan. Babak intim berkenaan menjadi babak pertama yang saya lakukan. Hari pertama saya perlu buka baju dan berlakon dengan pelakon Continue Reading...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanazrif wanazrif via Aiskosong
8 hours and 35 minutes ago.

 

5 Tips bateri tahan lama

Tips bateri tahan lama Hari ni saya nak kongsi beberapa tips bateri tahan lama yang anda boleh anda amalkan. Hari ni banyak dah peranti tanpa wayar yang kita gunakan dengan kerap, bila dah tanpa wayar, pastinya ia menggunakan bateri untuk menjana kuasa peranti tu. Tahukah anda yang setiap bateri ada had...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alongxp alongxp via Alongxp.com
8 hours and 38 minutes ago.

 

Terkini:Lisa Surihani Semakin Sarat

Lisa Surihani kini sudah 7 bulan mengandung. Pelakon cantik yang juga isteri kepada Tusry KRU ini dijangka bersalin pada bulan September nanti.Ramai peminat yang tak sabar menunggu kelahiran bayi pertama Lisa Surihani dan juga Yusry KRU ini.Sementara itu beberapa keping gambar telah dikongsi oleh rakan Lisa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
8 hours and 50 minutes ago.

 

Aeril Zafrel Dedah Boleh Lihat Makhluk Halus

Aeril atau nama sebenarnya, Suhairil Suhari, 27, berkata, kebolehan itu diperolehnya selepas ibu-bapa dia meninggal dunia akibat terkena ilmu hitam beberapa tahun lalu. “Kadang-kadang hijab saya terbuka dan saya boleh lihat (makhluk halus). Tetapi saya tidak mahu terlalu banyak menceritakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanazrif wanazrif via Aiskosong
8 hours and 54 minutes ago.

 

DEMI CINTA

Sepasang kekasih sanggup menempuh perjalanan lebih 500 kilometer dengan menunggang motosikal kapcai dari Seremban ke negeri ini semata-mata untuk bernikah di negara jiran selepas hubungan mereka dipercayai tidak mendapat restu keluarga.Bagaimanapun, pasangan berusia 20-an itu dikatakan singgah di sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
9 hours and a minute ago.

 

HUKUM BAYI DI SUSUKAN OLEH ORANG BUKAN ISLAM

Rasanya hukum wanita bujang menjadi ibu susuan kepada anak angkat semua dah sedia maklum.. Tidak syarat yang tidak boleh dia melakukan perkara tersebut tapi rasanya ramai yang masih was was apa hukum seorang wanita islam menyusukan seorang bayi yang di lahirkan oleh seorang ibu yang bukan Islam apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 hours and 42 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »