Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Books

Have you read a good book recently, or any good reads to recommend? Tell us about it and tag 'Books' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

PENYANYI MAWI PUJI ISRAEL

Buat apa Mawi ke Israel?? mesti ramai yang tanya kan? Berani mawi masuk Israel?? tak takut ke? Maybe tu pun antara keluar dari mulut2 kita. Nak2 lagi baca statement Mawi puji Israel.. Mesti mula mencebik jari bersedia nak mengkebot warriorkan diri katanya... Apa yang best sangat Israel tu selain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
30 minutes ago.

 

Tahniah! : Walimatulurus Abby Abadi Dan Pasangannya

Assalammualaikum Hai... Alhamdulillah.. Tahniah buat Kak Abby Pasangannya En Jai.. Baru kejap tadi Kak Abby mengumumkan Tarikh perkahwinan beliau dan pasangannya.. Alololo..comey je dedua.. Kata Kak abby, Insyaallah..14 august nanti akan berlangsung majlis akad nikah. makan-makan kasih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiemao shiemao via ♥Cintai Aku Seadanya♥
34 minutes ago.

 

Ahli Parlimen Umno gesa Najib jelas status siasatan 1MDB

Persepsi rakyat kini cenderung bahawa Najib telah menyekat golongan mereka yang cuba mendedahkan perkara sebenar mengenai 1MDB. Perangai buruk yang sangat memalukan ... Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak digesa segera menjelaskan mengenai situasi siasatan 1 Malaysia Development (1MDB) oleh pasukan khas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
51 minutes ago.

 

Portofino, Bangsar

Portofino in Bangsar happens to be one of the Italian restaurants I frequent – clearly because of the location and mostly because I find the ambiance ideal and food, decent. Pricing is fairly reasonable considering the location and service on most of my visits have been consistent. Almost as consistent as...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 hour and 41 minutes ago.

 

Riak Atau Jujur.... Suami Saya Selalu Bawa BMW Ke Masjid Jumpa Allah...Katanya

Pernah saya persoalkan tindakan suami yang selalu bawak cik putih pergi Masjid dan selalu pula tangkap gambar upload ke facebookKata saya, "Abang bawak saga sudah la.. Lepas tu kalau bawak BMW pn takyah lah upload gambar kat facebook.. Nanti orang cakap abang riak pulak"Saya akui, saya agak terkesan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and a minute ago.

 

Sistem Traffic Light Dalam Pertukaran Guru

Pertukaran guru bermula pada Jun 2015 akan menggunakan sistem traffic light untuk permohonan secara online melalui e-GTukar. Samada peringkat daerah, bahagian, atau negeri, sistem 'traffic light' ini akan membantu guru memilih negeri untuk bertukar berdasarkan kepada indikator warna yang dipaparkan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
2 hours and 31 minutes ago.

 

Harga Minyak Naik Lagi Mulai 1 Ogos 2015

Seperti sedia maklum , harga ketiga-tiga bakan bakar tersebut iaitu petrol RON95 RON97 dan Diesel akan dikemaskini harganya pada 1 Ogos 2015 bermula jam 12,01 tengah malam.Memetik laporan portal Melvister, pengumuman rasmi harga jualan runcitRON95, RON97 dan Diesel hanya akan diumumkan oleh syarikat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
2 hours and 36 minutes ago.

 

Anak jatuh katil!

Anak jatuh katil!|Ha,anak aku yang kedua jatuh katil malam tadi. Uish. Aku macam pelik. Macamana dia boleh jatuh, meniarap pun tak tahu lagi. Umur baru nak masuk 3 bulan. Aku tersedar sebab wife aku bising-bising suruh bangun buka lampu bilik. Orang kalau dah tertidur, kemudian di paksa bangun, memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via ceritaejoy
3 hours and 7 minutes ago.

 

PM Britain gesa Najib selesaikan skandal rasuah, mahu Anwar diberi rawatan

Perdana Menteri Britain David Cameron bercakap di depan tetamu pada satu majlis di Kuala Lumpur, semalam. – Gambar Reuters, 31 Julai, 2015.Perdana Menteri Britain David Cameron yang mengadakan pertemuan dengan Datuk Seri Najib Razak semalam meminta perdana menteri Malaysia itu menyelesaikan masalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
3 hours and 11 minutes ago.

 

Zizan Razak Mahu Ikut Cara Fahrin Ahmad Kahwin Secara Mengejut

Ibarat masih lagi berteka-teki dengan peminat dan juga pihak media mengenai perkahwinannya, pelakon dan pengacara Zizan Razak menjelaskan bahawa dia mahu berkahwin secara tiba-tiba seperti yang dilakukan oleh Fahrin Ahmad sebelum ini.“Macam mana pun saya mesti kahwin. Saya kena kahwin. Sebagai lelaki ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
3 hours and 29 minutes ago.

 

Dah sampai Tribulasi 365 karya Dr. Anwar Fazal!

credit : 365 karya Dr Anwar FazalAlhamdulillah,2 hari lepas order dekat www.whitecoat.com.my dah selamat sampai dekat office hari ni. Seronok bila dapat skype dari front desk "courier for u". Then bawak duit RM30 .Sampai bawah baru sedar, bukan Cash On Delivery laaaa. Hahaha sebab dah terbiasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday
3 hours and 34 minutes ago.

 

Komplikasi Daripada Penyakit Kayap

Komplikasi daripada penyakit kayap boleh termasuk: Postherpetic neuralgia. Bagi sesetengah orang, kesakitan penyakit kayap akan berterusan selepas sekian lama kesan lepuh telah tiada. Keadaan ini dikenali sebagai neuralgia postherpetic, dan ia berlaku apabila gentian saraf yang rosak menghantar isyarat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ashar88mad ashar88mad via Sharafie[dot]Net
3 hours and 39 minutes ago.

 

VIDEO: Seorang Lelaki Dibelasah Rakan Selepas Dituduh Mencuri Telefon Bimbit Tersebar

Tersebar dilaman sosial sebuah video yang memaparkan seorang orang lelaki yang dipercayai dari sebuah kem tentera berdasarkan susun atur katil dan seragam yang tergantung dibilik berkenaan telah memukul rakannya tanpa belas kesihan.Mangsa yang duduk di atas katil telah di tendang dan disepak dimuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
3 hours and 49 minutes ago.

 

Adi 6ixth Sense Rancang Kahwin Dengan N Tahun Hadapan

Vokalis kumpulan 6ixth Sense, Adi atau nama sebenarnya Adi Priyo Sambodo, 32, mendedahkan yang dia mempunyai perancangan untuk menamatkan zaman bujangnya pada tahun hadapan.Menjalinkan hubungan cinta bersama seorang gadis yang dikenali sebagai N, Adi bagaimanapun mengakui masih belum memiliki tarikh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
3 hours and 53 minutes ago.

 

Petanda Mukhriz akan digulingkan sudah ada?

Menteri Besar Kedah Datuk Seri Mukhriz Mahathir berkata beliau tidak rasa terancam selepas video kontroversi dirinya bersama bekas Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin tersebar.  Video berkenaan memaparkan Muhyiddin mengatakan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mengakui wang berjumlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 55 minutes ago.

 

Video: Lelaki Dipercayai Anggota Tentera Belasah Rakan

Seorang lelaki dibelasah kerana di katakan mencuri telefon bimbit milik rakannya. Berdasarkan rakaman video yang tersebar di media sosial kejadian itu dipercayai berlaku di salah sebuah kem tentera berdasarkan susun atur katil dan baju seragam yang tergantung di bilik tersebut.Namun tidak dapat dipastikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
4 hours and 5 minutes ago.

 

Elizabeth Tan Rasa Takut Selepas Kontroversi Cinta

Penyanyi Elizabeth Tan mula berasa takut untuk terlalu mesra dengan mana-mana lelaki yang terlibat dalam dunia seni selepas beberapa kali dihimpit kontroversi percintaan.Elizabeth atau nama sebenarnya, Elizabeth Tan Su Mei, 22, berkata, dia kini lebih berhati-hati selepas dituduh menjadi punca putusnya ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
4 hours and 11 minutes ago.

 

SKANDAL TERSEMBUNYI BUDAK LELAKI SELUAR PINK

Hari ni hari pembongkaran katanya... Rahsia yang tersimpan sekian lama, akhirnya terkantoi jugak. Bak kata pepatah simpan durian dalam peti ais akhirnya terbau jugak. hahaha.. Ok! Maaf sebab otak blur tak jumpa pepatah yang sesuai jadi hentam sajalah labu.. Hari Jumaat ni mulakan dengan gosip skandal orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 hours and 19 minutes ago.

 

Mavis Dirty Project - Negri Yang Disakiti

Ikuti mereka di Facebook.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
4 hours and 29 minutes ago.

 

44 Pops Up again

Pop-up bar 44 has reappeared, after going under for a coupla months. It first appeared at APW in Bangsar, a warehouse joint. However, its got a different set-up and look now. While the first one had a really interesting industrial theme, this one has more of a modern and minimalist look. 44 now hides...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog deepkl deepkl via COCKTALES, by the Thirsty Blogger
4 hours and 33 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »