Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Books

Have you read a good book recently, or any good reads to recommend? Tell us about it and tag 'Books' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Puteri Balqis Dikutuk Kerana Foto Berbikini

Puteri Balqis Dikutuk Kerana Foto Berbikini Puteri Balqis Dikutuk Kerana Foto Berbikini Puteri Balqis Dikutuk Kerana Foto Berbikini. Ini kisah pelakon cilik Malaysia iaitu adik Puteri Balqis. Puteri Balqis tenang apabila dikritik hebat gara-gara mengenakan bikini ketika bercuti di sebuah pulau baru-baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
2 minutes ago.

 

Manchester United Kempunan Dapatkan Sergio Ramos

Manchester United terpaksa melupakan hasrat untuk mendapatkan Sergio Ramos apabila pemain itu bakal menandatangani lanjutan kontrak bersama Real Madrid dalam tempoh terdekat.Daily Mail melaporkan, sumber terdekat dengan kepimpinan tertinggi Real Madrid mendedahkan, Ramos telah menemui Preisden kelab,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
17 minutes ago.

 

Homestay Murah di Merlimau Melaka (Ayah Soh Homestay)

Homestay Murah di Merlimau Melaka (Ayah So Homestay). Lokasi Homestay terletak diNo JC 1362, Jalan Bestari 4, Taman Merlimau Bestari, 77300 Merlimau, Melaka.Jenis rumah Town (tingkat bawah), 3 bilik tidur dan 2 bilik air. Tetapi satu bilik tidur digunakan sebagai Stor.. Jadi, hanya bilik tidur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
20 minutes ago.

 

TERBONGKAR SKANDAL USTAZ ZAMAN SEKOLAH RENDAH

Skandal ustaz mana pulak ni? warm up blog dengan kisah skandal orang ni.. Amboi krik krik sangat tau. Kiah propa pun tak sempat nak hantar biji mata memerhati, Laju sungguh hang merisik gosip terkini kan. Gosip ni bukan terkini sangat cuma baru terbongkar je semalam. Confirm cuak ustaz tu nak baca entri ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
30 minutes ago.

 

yanhee glutacaps 500

Atau dikenali sebagai Yanhee whitening glutacaps berry mix fiber+ vitamin c. 30biji sebotol Glutacap500 boleh membantu anda mempunyai kulit yang lebih cerah, antioksidan yang disediakan, melambatkan usia kulit dan mengurangkan kedut. Lebih-lebih lagi, ia akan meningkatkan keupayaan kerja hati untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog masbeautythai masbeautythai via mas beauty thai on9 shop
45 minutes ago.

 

Bloody Situations - Mahsyar

Ikuti mereka di Facebook, Twitterdan Youtube.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 hour and 20 minutes ago.

 

gluta panacea

Gluta Panacea merupakan salah satu produk kecantikan Skincare Premium Best Seller di Thailand. Gluta Panacea BV by Pang (Winkwhite) Thailand. Gluta Panacea adalah gluta PREMIUM yang dibuat di laboratorium brand ternama seperti SECRET dan lainnya. Setelah penelitian WINKWHITE 1 tahun 2 bulan, KINI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog masbeautythai masbeautythai via mas beauty thai on9 shop
1 hour and 37 minutes ago.

 

Sudah Meninggal....Semua Mahu Arwah Kekasihnya Bangun

Benarlah jodoh pertemuan, ajal dan maut merupakan ketentuanNya. Sebaik mana kita merancang, sehebat mana kita merencana andai sudah tertulis bukan milik kita. Redha lah kerana ada hikmah disebalik yang berlaku.Sejujurnya air mata kami jatuh tatkala membaca kesemua luahan sayu lelaki ini setelah kehilangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 hour and 43 minutes ago.

 

LEBIH BAIK AMBIL PEKERJA ASING YANG RAJIN DAN BOLEH HARAP - FARHAN

Baru-baru ini viral mengenai gaji pekerja asing warga Bangladesh yang mencecah RM5241.00. Penyata gaji itu mengejutkan Netizen kerana nilai gaji itu cukup besar dan melebihi gaji rata-rata pekerja tempatan di negara ini. Melalui komen seorang pengguna Facebook dan juga merupakan seorang majikan memberikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 58 minutes ago.

 

60 Bumbung Rumah Diterbangkan Ribut Kencang

Terkejut juga aku pagi tadi masa tengok berita kat TV mengatakan Felda Gedangsa kena ribut kencang sehingga menerbangkan 60 bumbung rumah. Risau juga aku sebab rumah mak aku berada di Kampung Seberang, Gedangsa tu. Jarang sekali perkara sebegini berlaku. Seingat aku kali terakhir ribut ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ashar88mad ashar88mad via Sharafie[dot]Net
1 hour and 58 minutes ago.

 

Kisah Hidup Bobbi Kristina Yang Menyedihkan

Bobbi Kristina Brown, merupakan anak tunggal kepada salah seorang penyanyi yang paling berpengaruh di dunia. Namun pengakhiran hidupnya amat menyedihkan walaupun sebelum ini dia dikelilingi individu yang amat disayangi selain kehidupan serba mewah berpaksikan kerjaya cemerlang ibunya, mendiang Whitney...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Sentiasa Panas
2 hours and 15 minutes ago.

 

MUHYIDDIN, 4 MENTERI TERKELUAR DARI ROMBAKAN KABINET

Datuk Seri Najib Razak akan mengadakan rombakan Kabinet minggu ini, menggugurkan 5 daripada 35 menteri termasuk timbalannya, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang lantang mengkritik cara perdana menteri menguruskan hutang RM42 bilion syarikat milik negara, 1Malaysia Development Berhad (1MDB), kata sumber.Sumber...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
2 hours and 16 minutes ago.

 

Penjagaan pakaian dalaman

Penjagaan pakaian dalaman. Setiap wanita suka pakaian seksi, flimsy. Mereka boleh membuat seorang wanita merasa cantik dalam dan keluar dengan tekstur yang cantik, pandai Begitulah Reka bentuk dan bahan flimsy. Menjadi ia babydoll nightdress, satu-chemise tali spageti, set lacy brief dan bra, corset yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
2 hours and 29 minutes ago.

 

Restoran Nando's Kini Telah Dibuka Di Sunway Putra Mall

Restoran Nando's Kini Telah Dibuka Di Sunway Putra Mall - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Buat peminat makanan ayam peri-peri yang popular dari negara Africa kini boleh nikmatinya dengan lebih kerap. Ini kerana restoran terbaru telah di buka di Sunway Putra...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
3 hours and 28 minutes ago.

 

What We Know About Earth 2.0 , Earth's Cousin Kepler-452b

1. Kepler Mission spacecraft has found the mysterious plane which called as earth 2.0.2. The mysterious planet orbiting the star just like our sun3. Has the similar energy radiated on the planet and distance with the earth and the sun.4. Its temperature not too cold not too hot just suitable for living life...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
3 hours and 29 minutes ago.

 

Memalukan..Tuala Wanita Jatuh Ketika Pesembahan Nyanyian Sedang Berlangsung

Patricia Navidad penyanyi asal Mexico ini mengalami insiden memalukan iaitu tuala wanita yang dipakainya terjatuh semasa dia sedang menyanyikan sebuah lagu di sebuah acara yang disiarkan secara langsung di salah sebuah stesen televisyen Mexico pada rabu (15/7) lalu.Tuala wanita tersebut terjatuh di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 hours and 29 minutes ago.

 

Takiyuddin terkejut, hairan dipecat AJK PAS

Setiausaha Agung PAS Datuk Takiyuddin Hassan merasakan pemecatannya sebagai ahli jawatankuasa (AJK) Kota Baru tidak logik dan sukar untuk diterima, lapor Utusan Malaysia. Ahli Parlimen Kota Baru itu berkata, beliau sudah dimaklumkan mengenai pemecatan itu namun tiada sebarang surat rasmi daripada kawasan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 56 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »