Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

2014 Asian Games

The 2014 Asian Games is currently underway in Incheon, South Korea. How are our Malaysian team doing? Blog about the games and tag 'AsianGames' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Harga IG Review Felixia Yeap Cecah RM1500?

Baru sahaja kami menceritakan mengenai Felixia Raisyyah Rania kelmarin kan? Tapi, semalam isunya lain iaitu berkenaan netizen yang mempertikaikan waktu solat gadis mualaf ini.Tapi, sedang kami menikmati makan tengah hari tadi, ada beberapa orang rakan memberitahu bahawa Felixia sekali lagi dihencap teruk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
9 minutes ago.

 

Infographic : Heart Disease

Heart Disease is one of the most fear disease as theres many people die because of it. So, lets read this infographic about heart disease :- Read more article about heart disease :- The post Infographic : Heart Disease appeared first on Health Blog Centre Info.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
13 minutes ago.

 

GAMBAR : DISERANG KERANA CEMBURU - SEKARANG ORANG AKAN PANGGIL KAMU CHUCKY

Wilayah Formosa, Argentina- Kerana kelihatan terlalu cantik, seorang gadis, Julia Alvarez, 15, diserang oleh dua orang budak perempuan lain ketika dia sedang berjalan pulang dari melawat rakannya.Menurut kenyataan dari gadis terbabit, dua orang budak perempuan terbabit, yang masing-masing berusia 16...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Arnab Panggang
20 minutes ago.

 

Amalan 5S yang patut dipraktikkan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Adakah anda semua tahu mengenai 5S? Ianya merupakan kaedah yang diperkenalkan oleh orang Jepun bagi mensistematikkan persekitaran terutamanya di tempat kerja. Ianya berasal dari 5 perkataan yang bermula dengan huruf S iaitu Seiri, Seiton, Seiso, Seiketsu dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
26 minutes ago.

 

Top Komentator Bulan September 2014

Top Komentator Bulan September 2014 Blog Inspirasi Jiwa Kizmyself - Alhamdulillah walaupun kewujudan blog ini masih baru namun terima kasih buat semua sahabat blogger yang telah sama-sama memberi sokongan. Walaupun telah terlibat dengan dunia blog sejak 2009 , namun blog ini masih baru, so saya anggap saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kizmyself kizmyself via Inspirasi Jiwa KizMyself
31 minutes ago.

 

Gambar Zul Ariffin Berpeluk Mesra Dengan Seorang Wanita Tersebar

Nama Zul Ariffin memang tidak perlu diperkenalkan lebih-lebih lagi selepas namanya meletup dengan drama Rindu Awak 200 Peratus yang baharu menamatkan siarannya, baru-baru ini.Dan sejak itu, kerjaya seni Zul dilihat semakin memberangsangkan apabila dia sentiasa diburu pihak produksi untuk menjayakan naskhah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
31 minutes ago.

 

Dapat Iklan CPUV Nuffnang! Ada 28 On Going!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيمAssalamualaikum dan salam sejahtera. Menarik! Baru hujung minggu lepas borak-borak santai pasal iklan Nuffnang. Tak sangka pula dalam minggu ni berderet-deret blogger menerbitkan entri berkenaan Nuffnang kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog binmuhammad binmuhammad via Relaks Minda
35 minutes ago.

 

Friday Finance Quote Part 22

Back again on the topic friday finance quote. It is good to write about quote that being talk or write from inspirational people . For this Friday week, Ill share another 5 finance quote to share. 1. Never spend your money before you have it. ~ Thomas Jefferson Quote from Thomas Jefferson ,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Only The Best Finance Source
38 minutes ago.

 

Besame Mucho Means Kiss Me......................

There were three questions given by Mr. Lee after he serenaded his first song through the saxophone... The second song he gave was a Spanish song. The title of the song is Besame Mucho.....but the question he asked was... "Where does this singer came from?" or something like that... and the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
50 minutes ago.

 

Lesen digantung sebab memandu perlahan

Biasa kita dengar orang digantung lesen sebab memandu laju tapi lain pula halnya dengan John Whelan. Ahli perniagaan ini ditahan ketika memandu kereta TVR Chimaera miliknya pada kadar kelajuan 8 kilometer sejam (berapa punya perlahan da..). Polis telah menahan beliau dan didapati lelaki itu mabuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Oh Pemandu
1 hour and 4 minutes ago.

 

Azmin nafi minyak di Selangor kekal.

Menteri Besar Selangor, Mohamed Azmin Ali menafikan berita yang tersebar di media sosial pada Khamis mengenai 'bantuan' yang kononnya disalurkan kerajaan negeri bagi menangani kenaikan harga minyak.Jelasnya di laman Twitter, berita itu adalah tidak benar sama sekali.Semenjak tengah malam Rabu, beberapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Osman Osman via iniblogke
1 hour and 11 minutes ago.

 

High demand for Perodua’s Axia

Perodua has planning to increase the production of its latest model, the Perodua Axia and hopes to deliver up to 40,000 units of the vehicle by year end. Perodua president and chief executive, Datuk Aminar Rashid Salleh said that Peroduas focus for now was to reduce the delivery period of the Axia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
1 hour and 14 minutes ago.

 

Glamorous Tampa Wedding Sprinkled with Sequins

Whether you consider yourself the most casual, no-frills bride on the block, I think theres a little piece of every girl who dreams of the glamour. The candles, the sequins, the whole nine yards and this love affair at The Oxford Exchangeis just that. Its an ode to all things...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
1 hour and 19 minutes ago.

 

Tun M Sependapat Dengan Blog Wak Jengkol Dalam Isu Kenaikkan Harga Petrol

Klik sini untuk ke blog sayaWak J: Semalam wak ada mengulas sedikit pasal kenaikan harga petrol Ron95 yang dipotong subsidinya oleh Kerajaan menyebabkan harga bahan api tersebut naik sebanyak 20 sen (baca sini).Semalam juga, wak ada sebut langkah Kerajaan menaikkan harga pertro Ron95 dan Diesel itu dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Wak Jengkol - A Low Profile Blogger
1 hour and 21 minutes ago.

 

Rating Pemain Liverpool vs FC Basel

Liverpool kalah di perlawanan kedua UEFA Champions League dan masih tiada perubahan dalam persembahan  para pemain. Berikut adalah rating pemain-pemain Liverpool lawan FC Basel: Review FC Basel 1-0 Liverpool Semangat LFC yang Hilang Simon Mignolet 5/10 Selepas dikritik dan berazam untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog gerrardwan gerrardwan via Wan Gerrard
1 hour and 44 minutes ago.

 

4 Orang Artis Terkenal Yang Dahulunya Adalah Anggota Kumpulan Nasyid

Kumpulan nasyid di Malaysia telahwujud seiring dengan genre muzik yang lain di negara ini, populariti mereka juga tidak kurang hebatnya dan pernah menjuarai beberapa anugerah dalam industri muzik tempatan.Sudah menjadi kebiasaan setiap anggota dari kumpulan mereka pasti ada yang berhijrah dan cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Arnab Panggang
1 hour and 51 minutes ago.

 

APLIKASI FIRECHAT BOLEH DIGUNA TANPA INTERNET - SENJATA PENUNJUK PERASAAN

Hong Kong: Satu aplikasi mesej sosial membolehkan penunjuk perasaan prodemokrasi saling berhubung dan mengatur gerakan ketika rangkaian telefon bimbit disekat atau dipadamkan pihak berkuasa di Hong Kong.Ketua pelajar semalam menggesa pengikut mereka memuat turun aplikasi FireChat yang membolehkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Arnab Panggang
2 hours and 8 minutes ago.

 

Anjing Bertukar Keras Macam Batu Selepas Terjatuh Dalam Tar

Rajasthan – Malang bagi anjing ini apabila ia terjatuh ke dalam tar yang panas sebelum tar itu mengeras, menjadikan anjing terbabit keras seperti batu. Mujurlah orang ramai yang melalui jalan berkenaan di Udaipur, telah menghubungi pasukan menyelamat. Disebabkan tar tersebut telah menjadi keras, anjing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
2 hours and 25 minutes ago.

 

FC Basel 1-0 Liverpool – Semangat LFC yang Hilang

UEFA Champions League 14/15 FC Basel 1-0 Liverpool Streller 52 Perlawanan kedua UCL dan kekalahan pertama lawan FC Basel di tempat lawan. Kalau kita tengok perlawanan tu, mungkin  kita patut kalah dan lagi sekali masalah dari set-piece dan Sktel lagi sekali buat hal. Skrtel sibuk berpelukan pemain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog gerrardwan gerrardwan via Wan Gerrard
2 hours and 26 minutes ago.

 

Selebriti Wanita Popular Jalin Hubungan Dengan Suami Orang?

Tak disangka di sebalik imej bersihnya sebagai seorang pelakon dan pengacara popular, rupa-rupanya selebriti wanita ini dikatakan sedang menjalin hubungan dengan suami orang. Mulanya penulis tak percaya dengan cerita ni, yela selebriti wanita berusia awal 20-an sebelum ini dikaitkan bercinta dengan seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
2 hours and 54 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »