Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

MH17

Our thoughts are with everyone affected by the Malaysia Airlines MH17 incident. Tag 'MH17' if you're posting news related to this.

Responses:

 

Fresh Pings

Betulkah astro pro-zionis?

Pada ketika umat Islam seluruh dunia sedang sakit hati dengan Zionis Israel, sebuah kelompok manusia yang merampas dan melakukan kekejaman serta penindasan ke atas masyarakat yang serba-serbi kekurangan...ASTRO yang dimiliki oleh Ananda Krishnan dan merupakan pemonopoli siaran televisyen kabel yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog choppingboards choppingboards via Majalah-sensasi.com
37 minutes ago.

 

DBKL- Pasang Besi Elak Gelandangan Tidur Atas Kerusi Awam?

Kalau sebelum ini pihak NGO Kitchen Soup yangdihalang daripada beroperasi dalam zon 2km dalam pusat bandar , mungkin tindakan terkini iniakan menimbulkan rasa kurang senang pembaca. Manakan tidak, menurut laporan akhbarMalayMail, pihakDewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog choppingboards choppingboards via Majalah-sensasi.com
1 hour and 20 minutes ago.

 

Wajah Terbaru Yana Samsudin Yang Dikatakan Pelik ?

Kalau tanya saya , boleh saya katakan nampak semakin cantik .Tapi bagi peminat lain , ada yang mengatakan pelik, dah buat pembedahan , 'dah cocok' dan sebagainya .Apa pun hanya Yana Samsudin yang mengetahui kebenarannya .Jom layan gambar Yana Samsudin terbaru yang dikatakan pelik itu serta komen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Kontrobasi Sensasi Terkini
1 hour and 37 minutes ago.

 

Betul Ke Ini Gambar 'BF' Isteri Ezany ?

Bagi yang terlepas kontrobasi ini , boleh baca detailnya dengan klik link dibawah ini :Ezany Dedah Skandal IsterinyaDalam berita diatas gambarnya dikaburkan .Kemudian saya telah diberi pula gambar-gambar dibawah yang menyatakan inilah gambar BF atau teman lelaki kepada isteri Ezany sehingga beliau terpaksa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Kontrobasi Sensasi Terkini
1 hour and 54 minutes ago.

 

Bagaimana memformat Kad SD

SD (Secure Digital) kad adalah peranti storan digital yang sering digunakan dalam peranti mudah alih seperti kamera digital dan telefon bimbit kerana saiznya yang kecil dan ringan. Memformat kad SD biasanya diperlukan untuk membuatkan ia serasi dengan peranti yang mereka akan digunakan atau kad berkenaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Zaki82 Zaki82 via Inspirasi Ahmad Zaki
2 hours and 3 minutes ago.

 

Muhasabah Lailatul Qadar Bahagian 2

Muhasabah Lailatul Qadar Bahagian 2 Inikah faktanya? Malam Jumaat terakhir, 27 Ramadhan dalam tempoh 35 tahun sekali, memang itu fakta mengujakan untuk qiam. Tetapi pastikah ALLAH s.w.t. akan meletakkan malam yang ajaib itu berasaskan fakta tadi?. Tentu tidak, kerana ALLAH itu Zat Yang Maha Mutlaq dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anakulucheka anakulucheka via AUC News
2 hours and 14 minutes ago.

 

Serangan Yahudi Keatas Gaza Ada Kaitan Dengan Tragedi MH17?

SEKUMPULAN orang gasar atau barbarian yang susah hendak dibawa bicara. Itu tanggapan saya mengenai pemberontak Ukraine pro Rusia yang menyusuli berita-berita awal tragedi MH17. Imej itu ditanam dalam kepala saya oleh media. Mereka digambar sebagai kumpulan penjahat yang bukan sahaja ganas malah tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
3 hours ago.

 

Wanita Israel berbogel untuk naikkan moral tentera yang jatuh

Selepas kejayaan tentera Al-Qassam membunuh tentera-tentera laknat Israel melalui serangan balas yang dilancarkan, semangat dan moral mereka mula meruntun dan jatuh. Sememangnya kita ketahui askar-askar Israel ini adalah dari golongan yang penakut dan dayus.Dek kerana itu, pelbagai kaedah digunakan oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Desperado80 Desperado80 via Pilihan Anda
3 hours and 12 minutes ago.

 

Recipe: Moist Banana Muffins (Nigella Lawson)

A friend of ours passed us a huge bag of bananas over the weekend - I think there were at least 30 bananas in there! We kept them in the fridge to slow the ripening process, but we had to use them up quickly before they went bad. Hence banana muffins and cakes made an appearance almost everyday in our house...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via Eat Your Heart Out
3 hours and 15 minutes ago.

 

Diari Ramadhan 2014 - Nota 16

21 Ramadhan 1435Bulan posa ni,Banyak tol kuih-kuihyang pelik,Kalo bulan-bulan biasatu jangan harap la nak jumpa,Sedap-sedap plak tu,Tapi ada sejenis kuih ni yangbuat gua cam nak sepak orangyang jual kuih tu,Nama kuih tu kuih basi,Dah 3 kali gua terkena,Bulan mulia ni pun nak menipuja kejanya...-...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Hidup Seorang Aku
3 hours and 19 minutes ago.

 

Siapakah Pemberontak Pro-Rusia di Ukraine? Bahagian Akhir (malay)

Sila baca bahagian satu untuk lebih memahami Klik sini untuk membacaSila baca bahagian dua untuk lebih memahami Klik sini untuk membacaApakah senjata yang pemberontak ada?Pesawat tentera kerajaan yang berjaya dibawa turun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog safpbri safpbri via ALL ABOUT ENGINEERING
3 hours and 48 minutes ago.

 

Lembu Disumpit Dengan Pelali Kemudian Disumbat Dalam Kereta

Pasir Puteh: Tiga sahabat termasuk seorang remaja perempuan berusia 16 tahun yang terbabit dalam sindiket mencuri lembu dengan menggunakan sumpit sebagai senjata pelali diberkas dalam serbuan di Kampung Lot 23, Cherang Ruku, di sini, awal pagi kelmarin. Dua lembu ditemui dalam keadaan terikat yang dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
4 hours and 4 minutes ago.

 

Khalwat - Tiga Remaja Dihantar Ke Pusat Perlindungan Wanita

Kuala Terengganu – Mahkamah Rendah Syariah, di sini, semalam, mengarahkan tiga remaja perempuan menjalani hukuman selama enam bulan di Pusat Perlindungan Wanita Baitul Ehsan, Sabak Bernam, Selangor. Hakim Syarie, Kamalruazmi Ismail membuat keputusan itu selepas ketiga-tiga mereka, yang berusia 15, 16...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
4 hours and 19 minutes ago.

 

PC Suite Huawei Ascend D quad USB Driver for Windows XP Vista Win7 Win8

Hello and I want to thank you for visiting my personal weblog. Here you can download a PC Suite for Huawei Ascend D quad including USB Driver for WinXP, WinVista, Win7 and Win8. By downloading this stuff, you can connect your Huawei Ascend D quad android to any computer or []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mimie89 mimie89 via SympthomDB
4 hours and 22 minutes ago.

 

Huawei Ascend D quad USB Driver For Windows 7/Xp/8 32Bit 64Bit Free Download

Huawei Ascend D quad USB Driver For Windows Download Welcome to my blog, this page allow you to download USB driver for Huawei Ascend D quad Android Phones. here is a list of compatible or supported in this package: Huawei Continue reading

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mimie89 mimie89 via Twenty Bytes
4 hours and 22 minutes ago.

 

Hakka Noodles In Hong Hin Old Town, Ipoh

I love to take my breakfast in this shop here in old town but I seldom have a chance to. The reason is that this shop is always "Full House".... Sometimes I will stand and wait for awhile but most times, I will land up in some other shops nearby. This shop is called Hong Hin and it has been...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
4 hours and 23 minutes ago.

 

Mazidul Akmal mungkin lumpuh seumur hidup

Wartawan yang pernah popular melalui rancangan 999 terbitan TV3, Mazidul Akmal Sidek kini dilaporkan semakin tenat. Beliau yang dahulunya terkenal dengan keberaniannya membongkar pelbagai kisah jenayah dan isu-isu semasa, kini terlantar di Hospital Pantai Medical Centre.Mazidul didakwa mendapat serangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Desperado80 Desperado80 via Pilihan Anda
4 hours and 34 minutes ago.

 

Terkini:Mazidul makin Tenat

Wartawan yang pernah popular melalui rancangan 999 terbitan TV3, Mazidul Akmal Sidek kini dilaporkan semakin tenat.Beliau yang dahulunya terkenal dengan keberaniannya membongkar pelbagai kisah jenayah dan isu-isu semasa, kini terlantar di Hospital Pantai Medical Centre.Mazidul didakwa mendapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hayatiharun hayatiharun via Drama Dunia
4 hours and 34 minutes ago.

 

PC Suite Huawei Ascend P1s USB Driver for Windows XP Vista Win7 Win8

Hello and I want to thank you for visiting my personal weblog. Here you can download a PC Suite for Huawei Ascend P1s including USB Driver for WinXP, WinVista, Win7 and Win8. By downloading this stuff, you can connect your Huawei Ascend P1s android to any computer or laptop. This []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mimie89 mimie89 via SympthomDB
4 hours and 41 minutes ago.

 

Pasukan Penyiasat MH17 Malaysia Serah Laporan Kepada Belanda

Pasukan penyiasat Malaysia mengenai pesawat Malaysia Airlines MH17 yang terhempas di Torez, wilayah Donetsk, di timur Ukraine, mengemukakan laporannya kepada Belanda, yang mengetuai penyiasatan nahas itu. Pengarah Kejuruteraan dan Penyenggaraan Malaysia Airlines (MAS) Azhari Mohd Dahlan, 53, seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
4 hours and 41 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »