Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

What do you do over the weekend?

This week we ask what do you usually do over the weekend? Is it a trip to a shopping mall or something more interesting? What do you plan to do this weekend? Tell us about it and tag 'weekend' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Zizan Razak Faizal Ismail Hos AIM Ke 21

KUALA LUMPUR – Pelakon dan pengacara Zizan Razak dan bekas penyampai radio Hot FM, Faizal Ismail diumumkan sebagai hos Anugerah Industri Muzik ke 21 (AIM21) yang bakal berlangsung di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pada 6 Disember depan. Pengumuman itu dibuat oleh Pengerusi Jawatankuasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
9 minutes ago.

 

Comments Are Closed In WordPress

Comments Are Closed In WordPress Assalammualaikum dan salam sejahtera. Jangan terkejut. Tajuk entri sahaja yang ala-ala omputeh. Sebenarnya inilah masalah yang baru dialami oleh admin. Baru perasan. Itu pun sebab pelik kenapa tiada komen baru yang masuk. Macam pelik sahaja tetapi memang itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna
13 minutes ago.

 

BERITA BM – Mangsa letupan lombong arang batu dikenal pasti

KUCHING - Pihak polis telah mengenal pasti identiti tiga mangsa yang maut dalam kejadian letupan lombong arang batu di Sarawak semalam. The post BERITA BM Mangsa letupan lombong arang batu dikenal pasti appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
19 minutes ago.

 

Cari 'harta karun' secara haram

Johar menunjukkan lokasi yang dipercayai menyimpan artifak lama semasa zaman penjajahan Jepun di Kampung Bukit Senggeh.JASIN - Jabatan Warisan memohon mana-mana individu yang melakukan kerja mencari gali artifak lama secara haram segera memberhentikan kegiatan berkenaan jika tidak mahu dikenakan tindakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
33 minutes ago.

 

Keputusan terkini malaysia vs myanmar piala aff suzuki 23/11/2014

Malaysia vs myanmar piala aff suzuki 2014!!. Perlawanan pertama dalam group B, kumpulan maut, singapura, thailand, malaysia dan myanmar. Mampukah skuad kendalian dollah salleh mendapat tiga mata... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
53 minutes ago.

 

Remaja diro gol lima lelaki

SHAH ALAM – Bengang ditumbuk sehingga hidung berdarah, seorang lelaki bersama empat lagi rakannya bertindak merogol seorang gadis berusia 16 tahun secara bergilir-gilir dalam kejadian 12 November lalu.Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Yahaya Ramli berkata, gadis terbabit dirogol...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
59 minutes ago.

 

BERITA BM – Mangsa letupan lombong arang batu dikenal pasti

Polis mengenal pasti identiti tiga mangsa yang maut dalam kejadian letupan lombong arang batu di Sarawak semalam. Mereka dikenali sebagai Pang Chung Hyok, 29, warga Korea Utara, warga Myanmar, Tun Tun Win, 36, dan warga Indonesia yang hanya dikenali ... The post BERITA BM Mangsa letupan lombong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 12 minutes ago.

 

BERITA BM – Mangsa letupan lombong arang batu di Sarawak dikenal pasti

KUCHING: Polis telah mengenal pasti identiti tiga mangsa yang maut dalam kejadian letupan lombong arang batu di Sarawak semalam. The post BERITA BM Mangsa letupan lombong arang batu di Sarawak dikenal pasti appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 46 minutes ago.

 

BERITA BM – Banjir: 600 dipindahkan di 5 pusat pemindahan di Perlis

KANGAR: Lebih 600 mangsa banjir di negeri ini dipindahkan ke lima pusat pemindahan selepas rumah mereka dinaiki air akibat hujan berterusan sejak petang semalam sehingga malam tadi. The post BERITA BM Banjir: 600 dipindahkan di 5 pusat pemindahan di Perlis appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 8 minutes ago.

 

10 Fakta Anak Bongsu

Ada adik atau anak bongsu ? ? Mesti ada antara sifat2 ini . Sifat2 ini mengfokuskan pada anak bongsu atau anak terakhir dalam sesebuah keluarga . Antara 10 fakta mengenai anak bongsu : 1 . Anak manja sebab dalam apa-apa perkara dia mesti utamakan ibu 2 . Degil , keras kepala , kemahuan tinggi ,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
2 hours and 21 minutes ago.

 

BERITA BM – Tetap teruskan khidmat walaupun dikritik

Pengerusi BN Selangor, Datuk Seri Noh Omar tetap meneruskan khidmatnya memimpin Umno Selangor selepas diberi mandat penuh presiden parti, Datuk Seri Najib Tun Razak meskipun mendapat kritikan banyak pihak. The post BERITA BM Tetap teruskan khidmat walaupun dikritik appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 40 minutes ago.

 

BBM – Beberapa kawasan di Kubang Pasu banjir kilat

Banjir kilat melanda beberapa kawasan di daerah Kubang Pasu berikutan hujan lebat sejak 3.30 petang semalam. The post BBM Beberapa kawasan di Kubang Pasu banjir kilat appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 56 minutes ago.

 

BERITA BM – KPN: Kemungkinan rakyat asing

Identiti sebenar dan status kerakyatan 200 nelayan yang ditangkap di perairan Indonesia masih tidak dapat disahkan lagi, kata Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar. The post BERITA BM KPN: Kemungkinan rakyat asing appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
3 hours and 19 minutes ago.

 

DIY Flight simulator

Assalamualaikum hello pramugari yang baca blog ini!Igor Pernet, (53 tahun) memang nak sangat naik flight sepanjang kehidupan nya, jadi apa yang dia buat ; Dia beli kapal terbang Cyprus yang dah ditamatkan perkhidmatannya dan tukar jadi flight simulator. Dia mengambil masa selama 2 tahun setengah untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Osman Osman via iniblogke
3 hours and 24 minutes ago.

 

Affiliate Secara Offline Pertama Di Malaysia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...Sekarang ni ramai rakan-rakan blogger sibuk bercerita tentang affiliate. Saya tumpang seronok membaca cerita-cerita tersebut, di sebabkan saya tahu betapa seronoknya mendapat komisyen melalui internet..Setiap kali menyemak email, ada sahaja berita perkabaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
3 hours and 33 minutes ago.

 

BERITA BM – Pemilik BMW nikmati lebih subsidi daripada si miskin dengan motosikal, kata kajian

Seorang pemilik BMW yang berpendapatan tinggi menikmati 4 kali lebih subsidi petrol daripada seorang penunggang motosikal berpendapatan rendah. Menurut kajian Institut Kajian Khazanah baru-baru ini, golongan kaya menikmati sejumlah 80% subsidi minyak... The post BERITA BM Pemilik BMW nikmati lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
4 hours and 28 minutes ago.

 

KEPUTUSAN LIGA PERDANA INGGERIS SABTU 22 NOVEMBER 2014

Liga Perdana InggerisKEPUTUSAN LIGA PERDANA INGGERIS SABTU 22 NOVEMBER 2014Keputusan Liga Perdana Inggeris Sabtu 22 November 2014Berikut adalah Keputusan Liga Perdana Inggeris Sabtu 22 November : Chelsea 2 - 0 West Brom Everton 2 - 1 West Ham United Leichester City 0 - 0 Sunderland Manchester City 2 - 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via i-Bola Sepak
4 hours and 53 minutes ago.

 

Download 5 Kitab Ulama Tersohor [eBook]

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah atas segala limpah kurnia Nya. Dengan nama Allah, selawat dan salam sejahtera ke atas baginda Rasulullah s.a.w., para ahli keluarga serta sahabat² baginda. Para pencinta ilmu, di sini saya dapat mengumpulkan beberapa Kitab Ulama' Tersohor hasil karya agung seperti Imam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mindload mindload via Mind Loading
5 hours and 58 minutes ago.

 

Bayi terselamat biarpun baru 23 minggu dalam kandungan!

Bayi chopstickini hanya lahir sepanjang 11 inchi sahaja selepas berada dalam kandungan ibunya hanya selama 23 minggu! Kejadian di Selatan China ini menjadi perkara paling ajaib yang pernah berlaku dalam dunia perubatan moden.Bayi perempuan ini terlahir selepas ibunya terpaksa menjalani prosedur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog TigaPara TigaPara via TigaPara
6 hours and 30 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »