Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Food, glorious food!

As a nation who adores its food, recommend us a dish or a great new dining place this week! How and where did you find it? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Bollywood Professional Cosmetics in Malaysia

New Cosmetics from New York! Bollywood Professional is now available in Malaysia. Are you fans of Bolllywood movies? If yes you will understand that all Bollywood movies are much associated with the vibrant glamour, beauty, romance, song, dance, the hero and heroine. I can’t take my eyes of the heroines...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly
39 minutes ago.

 

Logo Rasmi FIFA Piala Dunia 2018 Rusia

Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa iaitu FIFA telah pun melancarkan logo rasmi bagi Piala Dunia 2018 di Rusia. Majlis yang telah pun diadakan di Moscow telah pun dihadiri oleh Presiden FIFARelated Posts:Zilzar.com Platform E-dagang Pasaran Islam Pertama DuniaEmpat Daerah Selangor Alami Gangguan Bekalan Air...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog acapklcc9 acapklcc9 via Berita Semasa Online
58 minutes ago.

 

Bloglist November 2014 by Adeline

Assalamualaikum hello guys.Alhamdulillah aku tersenarai antara 20 blogger yang bertuah untuk disenaraikan dalam blog Adeline. Dari apa yang aku tengok, blog Adeline ni banyak post pasal cara cara nak edit blog. So mana mana blogger baru yang masih tercari cari cara/kaedah nak edit blog dengan cepat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Osman Osman via iniblogke
1 hour and 35 minutes ago.

 

Cape Mentelle Degustation with Cameron Murphy @ Tanzini

A favourite name at home is Cape Mentelle. This probably stemmed from my fond memeories of the Cape Mentelle Sauvignon Blanc Semillon 2012 which I won in the last Cape Mentelle dinner last year at Neo Tamarind.  A recent degustation lunch at Tanzini deepens my joy with this affordable and delicious name...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
1 hour and 57 minutes ago.

 

PROMOSI CADAR :)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia,Online Kami :) PROMOSI CADAR: KOD SPR 1 SET CADAR 3D 7pcs : 1pcs Queen Fitted 4pcs Sarung Bantal 1pcs Sarung Bantal Peluk 1pcs Comforter material 100%cottonKOD SPR 1 SET CADAR 3D7pcs :1pcs Queen Fitted4pcs Sarung Bantal1pcs Sarung Bantal Peluk1pcs...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tiaismail tiaismail via Online Kami :)
1 hour and 58 minutes ago.

 

Berita Sabah : Lelaki Ditikam Ketika Pesan Makanan

KOTA KINABALU: Hasrat seorang lelaki warga asing menikmati juadah petangnya terbantut selepas dia mengalami kecederaan akibat ditikam dengan tidak semena-mena dalam kejadian di sebuah restoran berhampiran Api-Api Centre, di sini kelmarin.Lelaki ditikam di Api-Api Centre Kota KinabaluDalam kejadian jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via PORTAL SATU SABAH
2 hours and 7 minutes ago.

 

SABAQ NO...TUNGGU SAJA ESOK

Kerana gerun dengan hujahan barisan peguam KETUM, maka Peguam Kanan Tan Sri Muhammad Shaffee Abdullah terpaksa meminta penangguhan sehingga esok."Ram Karpal telah satu per satu telah meletakkan hujah beliau mengatasi isu-isu yang ditimbulkan."Datuk Seri Anwar berkata setelah mendengar hujah-hujah tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 hours and 11 minutes ago.

 

Para Sahabat dan Badar

Sejarah telah menyaksikan bilangan dan kelengkapan peperangan tentera Muslim dalam peperangan Badar adalah sedikit berbanding tentera musuh. Namun, adakah bilangan yang sedikit itu menghalang para sahabat daripada meneruskan misi mereka?   Tidak sekali-kali, kerana mereka yakin usaha terbaik yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via Dunia Maklumat
2 hours and 20 minutes ago.

 

Rasulullah dan Taif

Lihat sikap Baginda s.a.w. ketika Baginda keluar berdakwah ke Taif pada bulan Syawal tahun ke-10 kenabian. Sejurus sampai di Taif, Baginda dihalau keluar, dimaki hamun malah dilontarkan batu. Keperitannya sangat dirasai sehingga kasut Baginda dipenuhi dengan darah akibat lontaran batu oleh orang bodoh dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via HafizAmri.Com
2 hours and 24 minutes ago.

 

Ranking Alexa Blog Parihh #1

Assalam , selamat petang . Har ni nak update ranking alexa blog parihh . Alhamdulillah , dah nak dekat sebulan menapak . Kalau tanya memang banyak lagi yang tak tau . SEO ? Tulisan ? Memang tak pandai lagi dan tengah belajar . Tengok la tulisan pon main tibai , ikut dan je tulis . Nak tulis apa pon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
2 hours and 28 minutes ago.

 

Pakej Celcom Untuk Kakitangan Kementerian Pendidikan

Kali ni aku nak perkenalkan pakej khas dari Celcom untuk kakitangan Kementerian Pendidikan Malaysia. Pakej ni dilancarkan dah lama dan telah pun tamat tempoh. Namun, pihak Celcom membuka semula pakej ini kerana masih lagi ada permintaan dari warga pendidik. Pakej yang ditawarkan ini ada 2 pakej iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iznawzi iznawzi via !! Blog Izwan !!
2 hours and 30 minutes ago.

 

KES BUNUH : Lelaki Warga Indonesia Disyaki Tikam Wanita di Ranau Ditahan

KES BUNUH : Lelaki Warga Indonesia Disyaki Tikam Wanita di Ranau DitahanSeorang lelaki warganegara Indonesia ditahan di kawasan kebun sayur Masilau, Kundasang, Ranau, kira-kira 130kilometer dari sini, kerana disyaki membunuh seorang wanita semalam.Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Sabah SAC Salehhudin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via PORTAL SATU SABAH
2 hours and 34 minutes ago.

 

7 Tajuk Berita Malaysia bertukar menjadi Filem Seram

Disebabkan beberapa isu yang telah melanda Malaysia, UiHua mencetuskan idea mengenai tajuk filem yang mungkin menjadi cerita seram *ahaha* yang berasal dari tajuk berita isu-isu terkini sepanjang... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikbalqis cikbalqis via Ceritera Cinta
3 hours ago.

 

Disingkir produksi: Hanez tutup mulut!

Hanez SurayaGARA-gara kontroversi yang tercetus sebelum ini, karier seni Hanez Suraya kini dilihat semakin malap. Bukan sahaja hilang tawaran seni bahkan dia juga semakin hilang peminat.Lebih buruk lagi, bintang Autumn Di Hatiku ini khabarnya telah digam oleh stesen TV tempatan sekali gus menjejaskan periuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 10 minutes ago.

 

Johan Cemburu Zizan Menyertai VIRUS Maharaja Lawak Mega 2014?

Umum mengetahui Johan tidak menyertai Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM2014) tetapi pasangannya dari kumpulan Jozan, Zizan, bakal bersama Yus dan Tauke membentuk sebuah pasukan baru menggunakan nama ‘Virus’. Sehubungan itu ramai tertanya-tanya mengapa pelawak dan penyampai radio ERA fm itu tidak bersama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
3 hours and 33 minutes ago.

 

Untungnya mimpi melahirkan anak kembar

Alkisah malam tadi punya cerita ini. Agaknya nyenyak sangat tidur sampai mimpi anak kembar tu. Aku pun tak sangka boleh dapat mimpi macam ni. Yang aku sedar mungkin 3 atau 4 orang anak kembar yang aku dapat. Jantina tak pasti, tapi muka comel juga. huhu.First time aku mimpi macam ini. Selalu kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zuriey86 zuriey86 via - From Heart To Heart -
3 hours and 36 minutes ago.

 

Laporan kes liwat Anwar hari ketiga 30.10.2014 | keajaiban berlaku?

Berikut laporan langsung daripada Putrajaya: 12.10pm: Ram berkata, tiada kesan air mani pada seluar Saiful selepas insiden itu. Hakim Suriyadi bertanya jika terdapat bukti bahawa seluar dalam Saiful dibasuh. Ram berkata, seluar dalam Saiful yang digunakan pada hari insiden dibasuh tetapi kesan mani...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 50 minutes ago.

 

Hanez Suraya Disingkir Dari Produksi Telefilem?

Baru baru ini media ada melaporkan berita gembira yang mana pelakon kontroversi Hanez Suraya kini sudah diterima kembali berlakon dalam sebuah telefilem selepas beberapa bulan tidak menerima sebarang tawaran berlakon kerana, ya kontroversi lama. Artikel sebelumnya: Hanez Suraya Kini Kembali Setelah 6 Bulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
4 hours and 3 minutes ago.

 

Kim And Kanye Hailed As Fashion Elite

RESPECTED fashion writer André Leon Talley has hailed Kanye West, Kim Kardashian West and their 16-month-old daughter North as "First Fashion Family". Respected fashion writer André Leon Talley - a contributing editor to Vogue magazine - has praised the couple and their 16-month-old offspring for their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
4 hours and 22 minutes ago.

 

Singapore Swimming Star Warned Over Night Out

SOUTH KOREA 30 Okt. - Singapore's rising swim star Joseph Schooling has been given a warning after a late night out during the Asian Games in South Korea. The 19-year-old butterfly gold-medallist and his team-mates Teo Zhen Ren, 20, and Roanne Ho, 21, were all sent warning letters for going out without...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
4 hours and 40 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »