Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

KISAH BANGLO TIBA TIBA GHAIB TAMAN RINTING JOHOR

Nampak malam minggu ni segmen seram serik lekat lekit masih belum insaf katanya. Bersiaran macam biasa. selagi ada masa tersisa kat rumah selagi tu blog puaka ni terus berupdate, Insya Allah dengan izin Allah.Untuk malam ni segmen seram serik lekat lekit nak share satu kisah tentang banglo yang katanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 minutes ago.

 

Perkara Yang Memalukan Orang Melayu

Kita kalau nak ajar orang biarlah elok2 jangan la sampai memalukan kaum sendiri. Walaupun itu satu gurauan kita kena ingat yang kita ni adalah umat islam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puyuh puyuh via communitytube
2 hours and 8 minutes ago.

 

Biasa - Zahid ft Viral

Lagu terbaru Zahid iaitu Biasa. Lagu ciptaan DJ Fuzz ini berkisarkan tentang pengorbanan seseorang terhadap orang yang disayangi dan bekerja keras untuk mencapai cita-citanya. If you cannot see the audio controls, your browser does not support the audio element Lirik Lagu "Biasa - Zahid ft Viral"Check 1 2 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
2 hours and 42 minutes ago.

 

BELAJAR JAGA HATI SENDIRI JANGAN HARAP SIMPATI

Hidup kalau nak puas hati orang lain memang susah jadi kadang2 kita perlu jaga hati sendiri dulu pilih hati yang mana perlu di jaga. Kadang2 bukan tak nak jaga hati orang lain cuma letih. Kita bagi pendapat dengan kasih sayang dia terima dengan rasa marah tak puas hati. Sebabnya konsep sayangkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 11 minutes ago.

 

Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia

Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia Salam Takziah Ibu Johan Asari Meninggal Dunia. Ini adalah berita yang melibatkan seorang lagi artis yang dikenali ramai yang telah kehilangan ibunya. Ibu kepada pelakon Johan Asari, Datin Firdaus Abdul Kader...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
3 hours and 13 minutes ago.

 

Berita ini pasti buat bulu roma anda tegak berdiri!

Sejak minggu lalu, banyak laman sosial mula heboh dengan kehadiran suara-suara aneh dari langit. Bunyi itu dikatakan menyerupai bunyi tiupan terompet, gesekan biola dan ada yang mendakwa bunyi itu sungguh mengerikan. Bermula di beberapa bandar di Amerika Syarikat, Eropah dan yang terbaharu di Indonesia,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 43 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
3 hours and 48 minutes ago.

 

Panas.....Ayah Bersikap Bongkak,Adi Putra Terima Padah

Bismillah...Seminggu ini agak panas dengan cerita seorang kanak-kanak yang dikatakan genius tidak dilayan dan tidak diambil peduli oleh kerajaan.Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 hours and 23 minutes ago.

 

14 Tips Menjadi Blogger Masyhur/Terkenal Seperti Hanis Zalikha

Gatal jer tangan untuk share tips daripada blogger selebriti terkenalsaper lagi kalau bukan Hanis Zalikha yang diberitakan bakal menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi. Tahniah!!! Yang buat saya teruja nak share tips ni selain beliau sendiri telah terbukti sebagai blogger yang sangat berjaya, saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mhumaira mhumaira via Merah Humaira
4 hours and 32 minutes ago.

 

Najib umum berita gembira buat rakyat Padang Besar

Hai hai hai .. bergembiralah rakyat Perlis atas pengumuman Najib Razak meluluskan pembinaan Hospital Padang Besar. Tapi nanti dulu .... Bila nak siap ... semak hospital yang diumumkan seluruh negara. Kapan bila akan siap...? Okey okey .. berterima kasihlah juga kerana Najib Razak telah berjanji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
4 hours and 51 minutes ago.

 

Woman BLINDED By Her Cat's Licking!

Here is another reason why you should not keep a pet cat! Cat can actually indirectly BLIND you! Yes, the seemingly adorable feline can cause you to lose your eyesight. No...this is not a hoax. This is a true story about woman who has a cat as her pet and her cat had blinded her. Apparently, an Ohio woman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
4 hours and 51 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
5 hours and 6 minutes ago.

 

MAYAT REPUT BERSIMEN DITEMUI DI DAPUR RUMAH

KUALA LUMPUR – Polis menemui satu mayat yang disimen dan mereput di lantai dapur sebuah rumah teres di Taman Usaha Jaya, Kepong di sini tengah hari semalam. Ketua Polis Daerah Gombak ACP Ali Ahmad berkata polis dimaklumkan tentang penemuan mayat itu oleh anak perempuan pemilik rumah berkenaan yang hendak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 hours and 18 minutes ago.

 

Chrissy Teigen – Dujour Magazine Photoshoot NSFW

Chrissy Teigen photoshoot for the new Dujour Magazine for Summer 2015 edition. Photoshoot in beach theme which include bikinis and ended in the water nsfw. Chrissy Teigen instagram: @chrissyteigen The post Chrissy Teigen Dujour Magazine Photoshoot NSFW appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
5 hours and 20 minutes ago.

 

GEMBIRA MELIHAT HASIL PERTAMA

Salam...Alhamdulillah inilah hasilnya dari usaha perkenalkan simkad Best Mobile kepada orang ramai.RM171.50 nett bagi tempoh 15 pertama adalah satu kejayaan besaq bagi aku,walaupun nilai sebegini kecik saja bagi depa yang bergelar usahawan dan jutawan diluaq sana.Ini baru Insentif pendaftaran tak termasuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 hours and 38 minutes ago.

 

Meoww....Unduk Ngadau Membuatkan Gadis Tomboy Berubah Menjadi Gadis Cantik

Kerinah Mah, seorang gadis dari Sabah berumur 20 tahun yang berwatakan tomboy telah menunjukkan kecantikannya semasa READ MORE »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
5 hours and 56 minutes ago.

 

ZAM kata Khairy layak ganti Najib hahahhaa

Hahaha .. perhatikan video di bawah .. dengar antara ayat yang dituturkan itu ..? ... berkelayakkan ... karisma ... dan entah apa-apa lagi .. Khairy calon terbaik untuk jadi calon PM ganti Najib ...? Hahahhahha Aku cukup faham .. dalam kem UMNO sendiri ada puak yang sangat bermatian menentang Khairy.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
5 hours and 59 minutes ago.

 

Pelihara Tikus Babi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Baru-baru ini, taklah baru sangat sebab aku malas nak update blog, jadi kisah ini lebih kurang baru lagilah. Memang betul aku dah mengidam lama nak bela binatang tikus babi ini. Kecomelan babi ini buatkan hati aku tergugat. Imanku luntur.Sejak dari semester lepas,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jigsaid jigsaid via Azizi Said
6 hours and 7 minutes ago.

 

UNTUK YANG SUKA MAKAN TELUR GORENG

Telur kaya dengan sumber protein dan vitamin A. Bahagian kuning telur merupakan makanan yang mengandungi zat yang berbagai dan seimbang.Selain kolesterol, ia mengandungi banyak zat-zat makanan yang penting, antaranya adalah 67 miligram sulfur atau lapan peratus daripada keperluan seharian.Sapa kata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
6 hours and 48 minutes ago.

 

Live Streaming Malaysia vs Timor Leste Sukan SEA 30 Mei 2015

PERLU MENANG BESAR Keputusan semasa : Malaysia 0-0 Timor LestePasukan Malaysia mengharapkan kemenangan sulung malam ini di samping jumlah jaringan yang besar selepas melihat pencabar kumpulan B menewaskan lawan masing-masing dengan keputusan 6-0. Vietnam terlebih dahulu membenam Brunei petang semalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
6 hours and 54 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »