Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

My travels!

This week, we ask you to share with us your travel stories. Where did you go and what did you do? Tell us about it and tag your entry with 'travel' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

13 TRICKS MUDAH SEMBUNYIKAN PARUT JERAWAT DI WAJAH

Jerawat bagi seorang manusia nak nak lagi berjantina perempuan ni kadang2 macam satu malapetaka besar even sebijik je dia park kat muka. Tu pun ada yang rasa macam hidup dia dah tak ada makna lagi. Apatah lagi kalau yang jenis muka subur dengan jerawat. Dah layak bergelar jurujerawat katanya...jangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 minutes ago.

 

MH370,Pekerja pembersih Pantai bakar Kerusi pesawat

Serpihan sayap yang ditemui selamat tiba di makmal Kementerian Pertahanan berhampiran bandar Toulouse, Perancis MH370,Pekerja pembersih Pantai bakar Kerusi pesawat Seorang lelaki tidak menyangka objek yang dibakarnya, lima bulan lalu kemungkinan kerusi pesawat Malaysia Airlines (MAS) penerbangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
6 minutes ago.

 

Free Mammogram And Ultrasound At KPJ Damansara Specialist Hospital, PJ

Got This Got That Good news for those of you Malaysian ladies, particularly those of you who reside in the Klang Valley. Free Mammogram And Ultrasound In Malaysia You can have your FREE mammogram screening and ultrasound over at KPJ Damansara Specialist Hospital at Damansara Kim, Petaling Jaya. Mammogram...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Got This Got That
9 minutes ago.

 

Subhanallah...Bengap betul...Guna Al Quran Lap K3m-aluan

Semakin banyak penghinaan terhadap kitab suci kita Al-Quran, mereka-mereka yang tidak bertanggung jawab sewenang-wenang mempermain kan kita suci itu.Di media sosial berbagai penghinaan di lakukan mereka dengan niat mengaibkan dan bagi menimbulkan kemarahan umat islam.Semoga mereka-mereka yang mempermain kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
26 minutes ago.

 

Komisyen Affiliate Bisnes Printing Tanpa Modal Ogos 2015

Bolehkah kita menjalankan perniagaan printing jika tidak mempunyai modal yang besar? Ya. Memang boleh. In fact, jika anda benar-benar faham mekanisma dan cara kerja dalam perniagaan printing ini, anda sebenarnya boleh jalankan perniagaan ini tanpa mengeluarkan sebarang modal langsung. Bunyi macam too...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
1 hour and 11 minutes ago.

 

TAWARAN DARI TUN M

Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini berkata beliau sedia akaun peribadinya selama 22 tahun menjadi perdana menteri sebelum ini diperiksa bagi membuktikan bahawa beliau telus.Katanya bagi menghalalkan tuduhan RM2.6 bilion wang berada dalam akaun Datuk Seri Najib Razak, beliau pula dituduh perkara sama.“Tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 hours and 52 minutes ago.

 

KOLEKSI HARAM BLOGGER

Tu dia koleksi haram apa pulak ni? Blogger mana pulak yang dok buat kerja tak senonoh simpan koleksi haram ni. Macam macam la lekat lekit ni.. Hot spicy penuh kontroversi ja cerita kat blog puaka dia. Kira berapi api je la blog hang setiap masa yer.. Harus la berapi api baru la menyerlah jauh dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 54 minutes ago.

 

MALBREW E LIQUID TERHANGAT DIPASARAN

Berniaga kena ikut peredaran semasa atau ikut trend kata orang. So bila ada peluang depan mata terhidang apa salah kita cubakan..La ni trending ialah rokok elektronik atau vape, kat media sosial muncul macam cendawan lepas hujan. Dah ribuan page atau group yang wujud.Yang offline pulak,semua ceruk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 hours and a minute ago.

 

Empty Page! - Heroes

Ikuti mereka di Facebookdan Twitter.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 hours and 43 minutes ago.

 

Biasiswa Yayasan Kuala Lumpur Kepong Berhad (KLK) 2015

Yayasan Kuala Lumpur Kepong Berhad (KLK) menawarkan biasiswa kepada pelajar cemerlang yang sedang meneruskan pengajian ataupun telah mendapat tempat di mana-mana institusi pengajian tinggi di Malaysia. Sebanyak RM 8,500 ditawarkan kepada pelajar di IPTA untuk setiap tahun pengajian, manakala RM15,000 untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog putrakembara putrakembara via JomStadi
4 hours and 17 minutes ago.

 

MANA ALBUM?

Penyanyi Amelina tidak tertekan apabila sering diasak dengan pertanyaan daripada peminat berhubung album terbaharunya selepas hampir setahun membuat kemunculan semula dalam bidang muzik.Amelina atau nama sebenarnya, Nurazlina Amir Sharifuddin, 40, berkata, dia menyerahkan perkara itu kepada pihak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
4 hours and 21 minutes ago.

 

Foto Pintu Pesawat MH370 Di Dedahkan

PULAU REUNION, Perancis – Satu serpihan baharu ditemui terdampar di sebuah pantai di sini semalam, dipercayai sebuah pintu milik pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) MH370.Objek terbaharu itu merupakan kepingan logam dengan simbol tulisan Cina ditemui seorang pejalan kaki di Saint Denis, 25 kilometer dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
7 hours and 36 minutes ago.

 

Misteri Tragedi Nahas Pesawat Malaysia Airlines Boeing 737 MAS 653 di Tanjung Kupang, Johor Belum...

Ramai rakyat Malaysia yang tidak mengetahui bahawa sebelum kes MH 370 dan MH 17 terdapat satu insiden kemalangan pesawat membabitkan Malaysia Airlines (MAS). Penerbangan domestik MAS 653 yang dijadualkan tiba dari Pulau Pinang ke Kuala Lumpur (ketika itu Subang International Airport) telah diisytiharkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
7 hours and 37 minutes ago.

 

Info Sihat : 8.5 Juta Rakyat Malaysia Gemuk

8.5 juta Rakyat Malaysia Gemuk  Petikan dari Utusan Malaysia Obesiti merupakan masalah kesihatan yang kini menjadi ancaman terbesar kepada rakyat Malaysia dengan seorang daripada tiga penduduk mengalami masalah itu atau mempunyai berat badan berlebihan berikutan terlebih makan. Menteri Kesihatan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nazri949494 nazri949494 via Tips Kuruskan Badan
12 hours and 18 minutes ago.

 

Nieyl Hidap Ketumbuhan Di Payudara dan Rahim

Penyanyi Nieyl (Mentor) memberitahu dia terpaksa mengawal pemakanan selepas dikesan menghidap ketumbuhan pada bahagian payudara dan rahim beberapa tahun lalu. Bagaimanapun, Nieyl atau Nuriylia Jailani, 31, berkata, doktor sudah mengesahkan bahawa ketumbuhan tersebut bukanlah kanser, sebaliknya bonjolan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanazrif wanazrif via Aiskosong
12 hours and 58 minutes ago.

 

Mawi Meremang Bulu Roma Masuk Israel

Selama ini dia hanya mendengar cerita orang, membaca serba sedikit informasi menerusi sebaran media massa juga pernah menonton beberapa filem berkaitan Palestin akibat pergolakan. Begitu juga, mengenai Israel yang selama ini digambarkan negara berbahaya yang boleh menimbulkan rasa takut terhadap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanazrif wanazrif via Aiskosong
13 hours and 17 minutes ago.

 

Father's Day

It is said that one would do anything for one's own flesh and blood, that the love of a parent for a child knows no bounds. That a father or a mother would make great sacrifices for the wellbeing of their children, but does this great love extend to spilling the blood of another?Is it called love when the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jothi jothi via Gripevine
13 hours and 37 minutes ago.

 

Tahniah Uyaina Juara Pencarian Nona Manis 2015

Naseha Uyaina Arshad, 23, (Uyaina) muncul juara Pencarian Nona Manis terbitan TV3 yang berlangsung secara langsung. Kemenangan Uyaina itu sekali gus membawa pulang wang tunai berjumlah RM15,000 beserta trofi, tajaan pakaian daripada Blossom Box Store, tudung bawal Aidijuma dan barangan kemas tajaan Habib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
13 hours and 52 minutes ago.

 

KLK Foundation Scholarship 2015

Yayasan KLK offers scholarships to high-achieving young Malaysians who are studying or have gained a place at any Malaysian institutions of higher learning. The scholars are also expected to undergo practical training within the Group. While undergoing tertiary education, scholars’ academic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog putrakembara putrakembara via Scholarship Info for Malaysian | Tawaran Biasiswa Malaysia 2015/2016
14 hours and 24 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »