Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Coffee and cafes

Stumbled upon a chic cafe? Found a great place for a cuppa? Blog about it and tag 'coffee' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Cara Daftar Streamyx Online

Pakej Internet Termurah Unlimited Quota ( Tiada had! ) Panggilan PERCUMA (Talian tetap) Percuma Telefon Cordless Percuma TM ID Hotspot Home Streamyx for Home Streamyx for Student Streamyx for Biz Soal jawab Cara Daftar Streamyx Online permohonan pasang streamyx  Anda mahu pasang setramyx dirumah?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nabil017 nabil017 via Internet Streamyx Terkini
1 hour and 9 minutes ago.

 

Restoran Makanan Segera Hooters Bakal Dibuka di Malaysia

Anda pernah dengar tentang restoran makanan segera ‘Hooters’? Konsep dan pekerjanya yang menarik tumpuan pelanggan datang.Kerana apa? Lihat sahaja gaya pemakaian uniform seksi di restoran mereka cukup membuatkan pelanggan datang makan di sana. Terbaru, menurut Business Wire, Hooters Amerika LLC bakal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
1 hour and 28 minutes ago.

 

Harga Tiket Akhir Maharaja Lawak Mega 2014 Melampau!

Biar betul harga tiket akhir Maharaja Lawak Mega sampai RM999?Ya, benar! Pihak penerbit program lawak popular itu sudah pun mula menjual tiket menonton secara langsung rancangan tersebut yang bakal diadakan di Stadium Putra, Bukit Jalil pada 6 Februari depan. Apa yang memeranjatkan ialah tiket yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
1 hour and 50 minutes ago.

 

Zamani tak sengaja ...

Vokalis kumpulan Slam, Zamani Ibrahim mengaku meninggikan suara terhadap jurugambar sewaktu ditahan polis sebelum ini. Beliau bagaimanapun berkata perkara itu tidak disengajakan kerana berada bawah pengaruh dadah ketika itu dan terkejut dengan kehadiran ramai wartawan, lapor sisipan HIP, Berita Harian. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
1 hour and 55 minutes ago.

 

DAPAT RM20 DARI 8SHARE HANYA KERANA NAK JADI SPAGHETTI

Aku cuma cakap aku nak jadi spaghetti jer.. sebab spagheti ni sedap senang di masak. Tup tup.. arini 8share bagitau dia dah transfer duit kat account 8share aku hanya sebab aku kata aku nak jadi spaghetti jer. Mesti ramai yang nak tau kan.. kenapa 8share tetiba bagi aku duit? Meh sini nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 56 minutes ago.

 

6 Gambar Anak Saudara Siti Nurhaliza Yang Cantik Manis

Wajah persis artis terkenal, Nora Danish, gadis manis ini kelihatan berseri-seri dan cantik sekali. Siapa sangka beliau rupa-rupanya merupakan anak gadis kepada kakak penyanyi terkenal Malaysia iaitu Saida Taruddin. Sekali tengok, macam tak percaya pun ada, sebab tak macam mak dengan anak. Tapi lebih kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
2 hours and 21 minutes ago.

 

Cara Memohon Jururawat dan Cara Lulus Temuduga Jururawat

Cara Memohon Jururawat dan Cara Lulus Temuduga Jururawat adalah di antara persoalan yang sering bermain di fikiran terutama lepasa SPM yang berminat menjadi Jururawat.Apakah kerjaya Jururawat ini?Kredit Gambar:http://www.utusan.com.my/Jururawat dalam bidang penjagaan kesihatan, adalah seseorang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mikael mikael via Panduan Peperiksaan Pegawai Kerajaan
2 hours and 34 minutes ago.

 

Bapa Dikritik Letak Nama Anak Obama Tampil Beri Penjelasan

Keterujaan seorang bapa yang menamakan anak sulungnya dengan nama Obama mendapat kritikan daripada orang ramai terutama dalam lama Facebook berikutan tidak menyenangi nama tersebut.Bapa dikritik letak nama anak OBAMA tampil beri penjelasan – Bagaimanapun bapa bayi tersebut Azman Kamarudin, 34, berkata,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Siyoot Siyoot via S.I.YO.O.T
3 hours and 23 minutes ago.

 

Pemandu teksi terlampau akhirnya kantoi

Ketegasan pemandu teksi terbabit akhirnya berubah apabila tidak semena-mena memperlahankan kenderaan dipandu sambil memohon agar tidak dikenakan sebarang tindakan mengikut lunas perundangan selepas anggota berkenaan menunjukkan kad kuasa dan memperkenalkan diri sebagai anggota SPAD. JOHOR BAHRU - Merayu,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
4 hours ago.

 

Jadual Lengkap Liga Super 2015

Jadual Lengkap Liga Super 2015. Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) telah pun mengeluarkan jadual lengkap perlawanan bola sepak Liga Super Malaysia 2015. Untuk makluman, terdapat 7 pindaan yang dilakukan pihak FAM terhadap jadual asal seperti perubahan tuan rumah dan tarikh perlawanan. Senarai Pasukan Liga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
4 hours and a minute ago.

 

Birthday Celebration In Shing Lee Restaurant, Ipoh

Celebrated my ex-classmate's birthday few days ago in a restaurant we had not been before ever since it changed owners last year. The restaurant is called Shing Lee originated from Jelapang and recently opened another branch opposite Jaya Jusco in Ipoh Garden. It was quite empty on a Friday...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
4 hours and 8 minutes ago.

 

Gambar Kucing Diikat Dengan Rantai Besi Pada Pokok Buluh

Seorang pengguna media sosial telah memuatnaik gambar yang agak kejam,gambar tersebut memaparkan seekor kucing telah dirantai pada pokok buluh.Kucing ini sengaja dirantai besi kerana sering berak di bilik sukan di sebuah sekolah.Berikut adalah status terdahulu individu yang menjumpai kucing ini...Tapi tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog manelehkabo manelehkabo via Info Sahih
4 hours and 37 minutes ago.

 

KAMI JUGA DICABUL,JADI MANGSA SEKS

"Kami juga dicabul, jadi mangsa seks," demikian keluhan seorang lelaki transgender mengenai nasib golongan itu dalam masyarakat.Selain menuntut supaya mereka turut diberi layanan sama rata dengan masyarakat normal, lelaki transgender atau 'mak nyah' ini juga mahu dibela dari sudut undang-undang."Sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
4 hours and 38 minutes ago.

 

Kemas Kini Permohonan Matrikulasi Sesi 2015-2016

Kemas Kini Permohonan Matrikulasi Sesi 2015-2016. Menurut kenyataan yang dikeluarkan Bahagian Matrikulasi, Kementerian Pendidikan, pelajar Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2014 yang pernah membuat permohonan Matrikulasi secara online diminta mengemas kini maklumat melalui laman sesawang kementerian iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
4 hours and 55 minutes ago.

 

Apa Yang Perlu Ada Dalam Minit Curai?

Minit Curai adalah laporan ringkas yang ditulis oleh guru yang menghadiri kursus, bengkel, mesyuarat atau perkara yang seumpamanya dengan tujuan tidak berlaku kecairan maklumat untuk disampaikan kepada barisan pentadbir dan juga AJK Latihan Dalam Perkhidmatan peringkat sekolah nanti. Kandungan Minit Curai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
5 hours and 22 minutes ago.

 

Kenapa pulak Najib kena 'sound' dengan Menteri Luar Kanada nih ...?

Ottawa mengingatkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak bahawa penguatkuasaan undang-undang dalam negara tidak patut bercanggah dengan prinsip demokratik. Menteri Luar Kanada John Baird berkata kerajaan tidak patut menggunakan Akta Hasutan untuk mengetepikan kritikan terhadapnya. “Ekoran kenyataan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
5 hours and 22 minutes ago.

 

Gambar suasana rehat di sebuah kilang di China.

Pekerja kilang Foxconn di Longhua di Shenzhen, China mengambil tidur yang amat diperlukan semasa waktu rehat. Mungkin akibat keletihan dan mengantuk yang teramat sangat.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via CeritaEjoy
5 hours and 24 minutes ago.

 

Tarikh Dan Lokasi Putrajaya Agro Warisan 2015

Tarikh Dan Lokasi Putrajaya Agro Warisan 2015. Program Putrajaya Agro Warisan anjuran Perbadanan Putrajaya dan FAMA akan diadakan di kawasan Tempat Letak Kereta, Taman Warisan Pertanian Putrajaya pada minggu terakhir (Sabtu Ahad) setiap bulan dari 8.00 pagi hingga 7.00 petang bermula pada 31hb Januari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
5 hours and 33 minutes ago.

 

NO Fuel Surcharge! AirAsia Flight Promotion from RM19 all-in (Langkawi, Penang more)

Booking period : 26 January 2015 - 1 February 2015Travelling period : 3 August 2015 - 26 March 2016No Fuel Surcharge! AirAsia flight is on sale from just RM19 (all-in)!Click to continue reading...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog saleshunter saleshunter via Travel
5 hours and 54 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »