Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

2014 Asian Games

The 2014 Asian Games is currently underway in Incheon, South Korea. How are our Malaysian team doing? Blog about the games and tag 'AsianGames' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Revving up for Intermot

This years INTERMOT, the international fair for scooters, motorcycles and e-bikes, arrives against a backdrop of renewed optimism, for motorbike builders, at least. The demand for two wheelers, which had been slipping, Europe-wide, for more than five years looks to be picking up again. And while...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
4 minutes ago.

 

Verstappen, pemandu F1 paling muda

Max Verstappen bakal menjadi pemandu F1 paling muda untuk beraksi di kejohanan F1. Verstappen yang baru berumur 16 tahun bakal memandu untuk pasukan Torro Rosso pada musing depan. Beliau baru sahaja bermula dengan Formula 3 pada musim ini serta memiliki bakat mengagumkan malah bijak ketika berdepan media.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Oh Pemandu
13 minutes ago.

 

Ways to Reduce Air Pollution in your house

Air pollution is one of the biggest threat for our health. It has become increasingly challenging in todays world to find and breathe clean air. There are even studies which demonstrate the development The post Ways to Reduce Air Pollution in your house appeared first on Health...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
17 minutes ago.

 

Peraturan baru akta cermin gelap jpj, 1 november 2014

Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) akan melaksanakan peraturan baharu bagi penggunaan cermin gelap bermula 1 November 2014 ini dengar-dengar ceritanyalah. Peraturan baharu itu menepati standard... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
24 minutes ago.

 

Do you check your expenses daily ?

Before answer the question on the topic, you must have budget system. It doesnt matter whether it is computerized system or manual as long you know about your expenses daily. Okay, now you can answer the question . So what your answer? Yes or No ? If yes, it show that you have a good []The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Only The Best Finance Source
26 minutes ago.

 

GADIS BERPURDAH MASUK PARTI DAP DIKECAM TERUK

Tindakan seorang gadis Melayu berpurdah yang menganggotai DAP seperti dilaporkan baru-baru ini dikecam hebat oleh seorang penulis online yang menganggap lebih mulia menjadi pelacur daripada membabitkan diri dengan parti majoriti Cina itu.Penulis yang menamakan dirinya ‘KuntaKinte Malaysia’ itu membidas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
27 minutes ago.

 

Tips of on giving instruction to men

When giving instruction to men, we must be very specific. I guess, their mind does not work on a basis of common sense. To me, they are like a robot that has been programme to do certain task. You cannot tell them to mop the floor. U will probably ended up with a mopped floor []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miche miche via Sketches of Life
28 minutes ago.

 

Malaysia dah makin pelik, Menteri pun terlibat nak exclude Internet Ads

Sudah makin pelik dunia pemasaran internet hari ini.Menteri pun campur tangan, mana nak iklan.Mungkin kita akan lihat, Mentri campur tangan bab SEO kekekeBSN tidak letak iklan di Msiakini tapi dibuat oleh agent iklan BSN. CEO BSN maklumkan tadi. Saya dah minta BSN segera tarik balik iklan itu.— Ahmad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sebol sebol via Hasbullah Pit
37 minutes ago.

 

Pasangan Artis Veteran Kantoi BERPROJEK

Dalam ruangan gosip di akhbar Harian Metro menyebut, seorang artis veteran ternampak sendiri perlakuan dua artis yang tidak teragak-agak dan tanpa segan silu masuk ke bilik. Mustahil artis wanita itu mahu membantu artis lelaki itu membetulkan cadar ataupun menukar sarung bantal kerana pihak pengurusan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
45 minutes ago.

 

LELAKI PUTUS KEPALA DIBAHAM BUAYA

Betong – Seorang lelaki maut selepas dibaham buaya di Sungai Rimbas, pagi tadi. Kejadian berlaku pada jam 10 pagi mengorbankan Mustapa Bunsu, 50, dengan mayatnya ditemui tidak berkepala dan lengan kiri pada 3.40 petang tadi.Sumber polis berkata, dalam kejadian itu, mangsa bersama empat rakan ke sungai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
46 minutes ago.

 

SENARAI ATM DIGODAM SEJAK SABTU LEPAS DI EMPAT NEGERI

KUALA LUMPUR – Berikut senarai 17 kes Mesin Teler Automatik (ATM) yang digodam dipercayai sindiket Amerika Latin melibatkan bank di cawangan Kuala Lumpur, Selangor, Melaka dan Johor Baharu pada minggu lepas, yang dikeluarkan oleh Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Kuala Lumpur.Bagaimanapun setakat ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
47 minutes ago.

 

Pencari Sagu Maut, Putus Kepala Di Baham Buaya

Pencari Sagu Maut, Putus Kepala Di Baham Buaya | Seorang lelaki pencari Sagu maut selepas dibaham buaya di Sungai Rimbas, Betong pagi tadi.Dalam kejadian yang berlaku pada jam 10 pagi itu telah mengorbankan Mustapa Bunsu, 50, dengan mayatnya ditemui tidak berkepala dan lengan kiri pada 3.40 petang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
1 hour ago.

 

Pekerja Tanah Perkuburan Terkejut Terdengar Suara Sayu Dari Keranda

GREECE - Seorang pekerja tanah perkuburan di Thessaloniki di Greece memberitahu pihak polis bahawa dia mendengar jeritan seorang wanita dari dalam keranda yang dikebumikan mayat wanita itu, lapor Indiatoday. Lelaki itu berkata dia boleh mendengar teriakan sayu dari keranda seorang wanita berusia 49 tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
1 hour and 2 minutes ago.

 

Entry Khas : Cpuv Nuffnang Sime Darby LPGA 2014

Cpuv Sime Darby LPGA 2014Assalammualaikum warahmatullahi wabaraktuh,Syukur sesangat rezeki yang tidak disangka-sangka, alhamdulilah kali ini blog mselim3 ini dapat Cpuv NuffnangSime Darby LPGA 2014. Terima kasih yang tidak terhingga kepada pengunjung blog mselim3 ini terutama rakan-rakan blogger...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog selim1234 selim1234 via mselim3.blogspot.com
1 hour and 4 minutes ago.

 

LUAHAN HATI ALIFF AZIZ DIDAPATI BERSALAH CURI 2 TELEFON BIMBIT

Heboh dunia hiburan hari ini apabila rata-rata media melaporkan berita mengenai penyanyi kelahiran seberang, Aliff Aziz yang dijatuhkan hukuman denda $2,000 setelah didapati mencuri dua telefon bimbit. Ekoran tersebarnya berita tersebut, ramai yang ternanti-nanti ulasan daripada Aliff Aziz sendiri. Melalui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via BARABEREH
1 hour and 12 minutes ago.

 

Aksi Sulung Amsyar Azman di Sukan Asia Bawa Kejayaan

  INCHEON 30 Sept - Penerjun negara, Ahmad Amsyar Azman, membalas peluang beraksi dengan Ooi Tze Liang dalam acara 3 meter papan anjal seirama lelaki di Munhak Park Tae-hwan Aquatics Center pada Selasa, dengan menyumbang pingat perak kepada Malaysia. Ahmad Amsyar, 22, mempamerkan terjunan mantap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
1 hour and 20 minutes ago.

 

Bekas Ratu Cantik Venezuela Mati Dibunuh

TIGA lelaki dijatuhi hukuman penjara lebih 20 tahun setiap seorang selepas mengaku bersalah membunuh bekas ratu cantik Venezuela, Monica Spear, 29, dan bekas suaminya Thomas Berry, 39 di hadapan anak perempuan mereka berusia 5 tahun. Dalam kejadian itu, kedua-dua mangsa maut ditembak manakala anaknya, Maya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
1 hour and 27 minutes ago.

 

Bengkel Nutrisi Shaklee Di Tawau, Sabah

Bengkel Nutrisi Shaklee Di Tawau? Tengah-tengah berkursus pagi tadi, mesej masuk ke telefon bimbitku: RM0.00 Shaklee: Sertailah Bengkel Nutrisi Shaklee pd 11 Oktober (Sabtu) @ Promenade Hotel, Tawau, 10am-6pm. Dapatkan Tiket RM40/pax di KK Branch. Sila hubungi 088393848 Wow.. im so excited..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerwanita bloggerwanita via Aku Seorang Blogger Wanita ™
1 hour and 32 minutes ago.

 

last call for topup percuma!!

C'mon c'mon, ramai dah yang join ni. Cepat join topup percuma ni. Rujuk entri sebelum niTopup percuma

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Osman Osman via iniblogke
1 hour and 33 minutes ago.

 

Google Street View Is In Malaysia and Making Everyone Miss Their Hometown!

Ever since Google Street View became available in Malaysia, I have noticed many people posting their hometown link and also saying how much they miss being there. Even though I travel back to my hometown every week, finding the whole view on Street View still put a smile on my face! :) My Hometown on...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog extremesh extremesh via Mesh Talkz
1 hour and 40 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »