Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

2014 Asian Games

The 2014 Asian Games is currently underway in Incheon, South Korea. How are our Malaysian team doing? Blog about the games and tag 'AsianGames' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Chezzy Cheese Powder i-Mukmin

Chezzy Cheese Powder i-Mukmin atau Cheesy Tepung Chezzy Cheese Sauce antara produk orang islam yang semestinya halal. Sesuai sangat kalau hendakmenjadi panambah kepada wedges. Orang kata rasanya lebih umphhh dan terangkat dari KFC Chezzy wedges. Tak percaya ke? cuba dulu baru tahu. Chezzy Cheese...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kizmyself kizmyself via Media Info Semasa Dan Sukan Terkini Malaysia
1 hour and 2 minutes ago.

 

Seaside Wedding Inspiration with Wedding Paper Divas

Now that my fianc and I have chosen a venue and set a datefor our summer 2015 wedding, the countdown is on and wereready tostart the invitation huntmy favorite part! I turned to the experts,Wedding Paper Divas,to scout out the perfect design for our seaside...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
1 hour and 50 minutes ago.

 

Tips Skinny Jeans Untuk Lelaki

Assalamualaikum... Topik kali ni berkaitan dengan pemakaian skinny jeans. Topik ni lebih sesuai untuk kaum lelaki lebih2 lagi yg berbadan berisi (no offense). Kalau lelaki yg kurus, memang sesuai pun kalau pakai skinny jeans ni. Cuma untuk yg bbadan berisi, lbh kurang mcm saya...hehehe memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sainiseli sainiseli via Official Saini Seli
2 hours ago.

 

Encik Mimpi Muncul Dengan Album Baru

Imej bertopeng yang dikenakan dianggap satu kelainan buat Encik Mimpi sejak mula menceburkan diri dalam industri muzik tanah air. Memang ramai pihak sebelum ini meragui motif sebenar jejaka ini berpenampilan seperti itu.Encik Mimpi mula terkenal menerusi singlenya Rindukanlah yang popular menerusi lagu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
2 hours and 20 minutes ago.

 

Perlu Ke Google Street View Malaysia ?

What's Up Guys...Perlu Ke Google Street View Malaysia ? Haa, rasanya ramai yang sudah tahu kan tentangGoogle Street View kini telah meliputi 90% jalan awam di semenanjung Malaysia kan...tu kata Google Malaysia la...haa, baki lagi 10% bila nak siapkan ? HAHA...Perlu Ke Google Street View Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzatnazmi izzatnazmi via ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com
2 hours and 22 minutes ago.

 

Keputusan Malaysia vs Pakisan Hoki Sukan Asia 2014

Keputusan Separuh Akhir Malaysia vs Pakisan Hoki Sukan Asia 2014 - Pasukan hoki lelaki gagal mengulangi pencapaian pingat perak pada edisi 2010 apabila tumpas kepada Pakistan dalam peringkat separuh akhir. Malaysia tewas kepada Pakistan 6-5 menerusi penentuan penalti dalam separuh akhir di Stadium...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kizmyself kizmyself via Media Info Semasa Dan Sukan Terkini Malaysia
2 hours and 38 minutes ago.

 

(4 gambar) Pija Mentor kahwin dengan Datuk?

Dengarnya Pija Mentor sudah berkahwin dengan mengadakan majlis resepsinya secara senyap-senyap dengan dihadiri oleh keluarga terdekat dan kenalan.Menurut informasi yang diterima lelaki diatas merupakan seorang yang bergelar 'Datuk'.Pija pernah menjadi tunang kepada KJ yang juga protege Adam pada bulan April...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
3 hours and 5 minutes ago.

 

Detik Cemas Suami Sambut Kelahiran Anak Tepi Lebuh Raya

Seorang suami bersama dua anaknya mengalami detik cemas apabila terpaksa menyambut kelahiran bayinya ditepi lebuhraya Elite, 29 Sept 14 lalu pada jam 6.00 petang lapor blog Ondescene. Menurut info, mereka dalam perjalanan pulang ke kampung sebagai persediaan untuk isteri melahirkan anak ketiga ini. Ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
3 hours and 5 minutes ago.

 

Perlu Ke Google Street View ?

What's Up Guys...Perlu Ke Google Street View ? Haa, rasanya ramai yang sudah tahu kan tentangGoogle Street View kini telah meliputi 90% jalan awam di semenanjung Malaysia kan...tu kata Google Malaysia la...haa, baki lagi 10% bila nak siapkan ? HAHA...Perlu Ke Google Street ViewKredit :...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzatnazmi izzatnazmi via ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com
3 hours and 22 minutes ago.

 

Punca sebenar A. Aida saman bekas suami, DSP Suffian Sulaiman

Penerbit dan pelakon A.Aida kesal dengan tindakan bekas suaminya, Deputi Superintendan (DSP) Suffian Sulaiman yang gagal menunaikan janji untuk membayar nafkah terhadap anak mereka, Muhammad Rahul yang kini berusia enam tahun.A.Aida atau nama sebenarnya Zaidah Awang, 43, memberitahu Suffian tidak pernah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
3 hours and 43 minutes ago.

 

Google Street View Yang Ramai Tak Terfikir Kesannya

Ia satu lagi produk dari google. Lepas google maps, google erath dan sekarang google street view pulak diperkenalkan. Semuanya berkenaan dengan pendedahan seluruh pelosok permukaan bumi. Bukan setakat atas mukabumi, bawah air pun ada. Sesiapa yang bersikap positif, banyaklah manafaatnya. Nak kemana-mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hairulamran hairulamran via Blog Cikgu Hairul
3 hours and 51 minutes ago.

 

Den Wahab Gelar Shila Amzah Biadap?

Dari sehari ke sehari, ringan mulut sangat nak menegur sikap penyanyi Shila Amzah yang kini namanya terlalu gah dan besar di China sekarang ini serta sudah cukup sukses menempa pelbagai kejayaan di negara republik tersebut.Tapi, hasrat terbantut masa tu, lebih-lebih lagi melihat betapa angkuh dan bongkaknya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
4 hours and 10 minutes ago.

 

Bahaya Membunuh Lipas

BAHAYA MEMBUNUH LIPASMelalui perkongsian sebuah artikel oleh seorang forumer ini di ruangan forumini, kami paparkan kepada pembacatentang bahayanya membunuh lipas.Mungkin sebelum ini apabila anda terjumpa serangga tersebut di rumah, anda akan memukul makhluk perosak ini dengan penyapu atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Arnab Panggang
4 hours and 37 minutes ago.

 

Backdoor.Padpin: Mengenali Trojan Diguna Mencuri Wang ATM

Gempar satu Malaysia dengan kecurian sebanyak RM2.5 juta di beberapa buah ATM (Automated Teller Machines) yang dilakukan oleh hacker dengan menggunakan trojan Backdoor.Padpin. Rata-rata ATM masih menggunakan Windows XP yang telah ditamatkan sokongannya sejak April 2014 dan trojan ini hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog met9v4 met9v4 via IzzuddinFauzi.com
4 hours and 46 minutes ago.

 

Stylish Anniversary Shoot at Home

We spend a lot of time gushing over gorgeous engagements and beautifully captured weddings so its always fun to take a peek at a happily married duo after the big day. This anniversary shootis a lovely look at the everyday shenanigans of a crazy cute couple, and their little pups too. But the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
4 hours and 49 minutes ago.

 

Akhbar China Daily Kecam Foto Selfie Obama Dan Najib Razak Hilangnya MH370

Akhbar berbahasa Inggeris dengan edaran terbesar di China, China Daily, mengecam foto selfie Presiden Amerika Syarikat Barack Hussein Obama dengan Perdana Menteri Malaysia Najib Razak dalam kaitan dengan hilangnya pesawat Malaysia Airlines MH370. Akhbar itu memuat naik gambar kartun mengkritik Obama dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Arnab Panggang
5 hours and a minute ago.

 

Penulis Buku Berjudul 'Pelacur Kelas Pertama' Jadi 'Pelacur' DAP

Wak J: Ermm..ntah lah, wak sendiri pun tak pasti apa yang minah tudung ni cuba buktikan dengan menyertai DAP. Jangan tertup di atas tapi terbuka di bawah sudah lah. Kita tengok nanti siapa berjaya tarbiyah siapa?Berpurdah, penulis buku Pelacur mahu masuk DAPDaripada penampilannya tidak siapa akan menyangka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Wak Jengkol - A Low Profile Blogger
5 hours and 2 minutes ago.

 

Keputusan penuh ucl group EFGH 01.10.2015

So saingan dalam kempen piala eufa champions league bagi musim 2014/15 dah dalam perlawanan kedua. So pasukan pilihan dilihat macam susah nak survive lawan team yang cukup mengerunkan. Keputusan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 hours and 7 minutes ago.

 

Kes dadah: Pingat emas pertama Malaysia lebur

Atlet Wushu Tai Cheau Xuan bersama pingat emas pertama Malaysia yang dimenanginya dalam acara Nandao dan Nanquan pada Temasya Sukan Asia ke-17 di Ganghwa Dolmens Gymnasium pada 20 September lalu.NASIB malang bagi pasukan Malaysia di kejohanan Sukan Asia ke-17 di sini apabila Majlis Olimpik Asia (OCA)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
5 hours and 10 minutes ago.

 

Guessing The Price Right At SPPK, Ipoh

After sending my girl back to her university, I dropped by to pick up my friends in Pasir Puteh. It was almost 6pm and we went to a nearby coffeeshop for our dinner. I have never been there, this shop is called SPPK and when we reached there, there were already five to six tables occupied...Either...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
5 hours and 17 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »