Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Coffee and cafes

Stumbled upon a chic cafe? Found a great place for a cuppa? Blog about it and tag 'coffee' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Chelsea Mara Ke Final Piala Capital One 2015 | Kalahkan Liverpool

MOURINHO MASIH BERBISAKeputusan Akhir : Chelsea 1-0 Liverpool (Agg 2-1)Harapan Liverpool untuk memenangi trofi sekali lagi dileburkan Chelsea yang begitu kebal di bawah kendalian Jose Mourinho. Biar pun beraksi cemerlang dalam 2 perlawanan timbal balik, mereka terpaksa akur dengan kelebihan Chelsea dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
35 minutes ago.

 

Chicken Chop RM5 @ The Red Western, Dataran MBI, Greentown, Ipoh

I wanted to do more reviews this year. Well, that didnt start well now, did it? This is the first review for year 2015 and its almost the end of January already. How time really flies.... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious [NET]
1 hour and 19 minutes ago.

 

[Ulasan Buku] Menalar Makna Diri, Kembara Menjejak Imam Birgivi

Menalar Makna Diri, Kembara Menjejak Imam BirgiviSebuah buku travelog tulisan Ustaz Hasrizal Abdul Jamil yang menceritakan tentang pelbagai peristiwa dalam mencari dan menjejak kembali tempat-tempat yang pernah diduduki oleh Imam Birgivi. Buku ini turut mencatatkan beberapa perkara tentang sejarah Daulah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog blogakudandunia blogakudandunia via Blog Aku Dan Dunia
1 hour and 40 minutes ago.

 

Mahathir - Najib mana ada 'berperang' .. merepek je korang ni hahahahha

Hahahha .. seluruh Malaysia dah tahu, Mahathir kritik Najib dan sampai ketika ada cakap-cakap halus yang keluar supaya Najib segera berundur .. itu bukan 'perang' lagi .. ? Bila rakan sekutu Mahathir, Daim 'diserang' bertalu-talu dalam media perdana yang kita faham boleh 'dikuda' oleh pihak yang ada kuasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
1 hour and 42 minutes ago.

 

JoyAmaze™ Inspired!™: For Savvy Students

I am one of those parents who likes scrutinizing labels on food products to see exactly what my kids would be consuming. It is important to me that my kids get the right nutrients so that they can grow up well.An important nutrient that every growing child kid should have in their diet is DHA. DHA is an...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via Eat Your Heart Out
2 hours and 22 minutes ago.

 

Gambar Sek$i Lindsay Lohan Jadi Bahan Jenaka?

Artis Hollywood penuh kontroversi, Lindsay Lohan baru-baru ini dimasukkan ke hospital kerana demam Chikungunya dan menerima rawatan bagi memulihkannya.Malangnya, setelah pulih dan dibenarkan pulang Lindsay tanpa berfikir akan kesannya bertindak memuat naik gambar sek$inya ke laman Instagram dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
2 hours and 45 minutes ago.

 

Syafiq Yusof syukur Villa Nabila kutip RM2 juta

Pengarah filem muda berbakat besar Syafiq Yusof bersyukur dan gembira apabila filem eksperimental seram pertamnya "Villa Nabila" berjaya mengutip RM2 juta selepas 10 hari tayangan."Alhamdulillah setakat semalam apa yang saya tahu, filem ini sudah mengutip lebih RM2 juta."Apa pun saya bersyukur kerana dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
3 hours and 2 minutes ago.

 

Wanita Wajib Baca: Cara Memantapkan NENEN Anda

Tentu ramai yang prihatin akan keadaan fizikal payudara dan mahu memastikan ia sentiasa mantap dan anjal terutama kala usia meningkat.Tidak kira saiz masalah payudara dan kesihatannya tidak harus diabaikan dan perlu perhatian seperti bahagian badan lain pada tubuh. Antara sebab payudara tidak lagi mantap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
5 hours and 28 minutes ago.

 

7 Gambar Kakak Emma Maembong Yang Cantik Jelita

Bila sebut saja nama "Maembong" mesti dari kita akan terbayangkan Emma Maembong, takpun Chacha Maembong. Dan sudah pasti kerana wajah jelita mereka yang dibayangkan. Semua ahli keluarga Maembong boleh dikatakan cantik, jelita baik lelaki mahupun perempuan. Sekarang kami belanja wajah kakak kepada Emma iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
6 hours and 6 minutes ago.

 

Glam 1920s: Party Of The Century Empire City @ Damansara Perdana

The Party Of The Centuryhas come to pass, happening last weekend where everybody came decked in their best 1920's theme all set to enjoy and party the night away. With big names and celebrities walking down the red carpet, I was there to witness it all, and it's all good. The theme was Glam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
6 hours and 14 minutes ago.

 

Pengodam web MAS juga godam facebook?

Facebook menafikan bahawa laman sosialnya digodam selepas pengguna di seluruh dunia berdepan kesukaran untuk mengakses laman Instagram dan laman sosial tersebut pada petang Selasa, menurut laporan BBC. Laporan itu memetik seorang jurucakap sebagai berkata bahawa masalah tersebut berpunca daripada jurutera...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
6 hours and 28 minutes ago.

 

Status Sedih Diana Rafar Selepas Fail Perceraian Dengan Zamarul Hisham

Beberapa bulan yang lalu peminat dikejutkan dengan kisah keretakan rumah tangga di antara pelakon Diana Rafar dan Zamarul Hisyam. Semuanya terjawab apabila Diana bertindak memfailkan perceraian terhadap Zamarul pada 15 Januari lalu. Artikel berkaitan: Diana Rafar Sahkan Fail Penceraian Ke Atas Zamarul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
6 hours and 58 minutes ago.

 

Elyana Dipaksa Suami Untuk Giat Semula Dalam Bidang Seni

Penyanyi dan pelakon Elyana memberitahu suaminya, Khairul Anuar Husin, 40, sentiasa memaksa agar dia kembali aktif dalam bidang seni selepas hampir empat tahun menyepikan diri. Elyana atau nama sebenarnya, Erneelya Elyana Emrizal, 28, berkata, suaminya bimbang dia mungkin bosan menjadi suri rumah sepenuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
7 hours and 20 minutes ago.

 

Buat duit dengan instagram??

Sekarang nih, main instagram pun boleh buat duit. Biar betul?? Main instagram boleh buat duit, cuma online, like sikit comment sana sini, follow akaun ig orang lain. Tung tang tung ting duit... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
8 hours and 26 minutes ago.

 

Dream of Cycling

Old people dreamt of cycling bike, indicates that at the mean time, it is not wise to get too involved in any matter, ought to be staying as is, to maintain the calmness.Businessman dreamt of cycling bike, indicates that he has a good financial luck.Man dreamt of cycling bike, indicates that he will have...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via Explain Dream
8 hours and 33 minutes ago.

 

Twitter Kini Membolehkan Anda Untuk Tweet Secara Berkumpulan, Dan Juga Sokongan Video

Aku jarang nak tulis pasal berita, tapi berita terbaru tentang Twitter ini ada kena mengena dengan kisah aku semalam. Kesahnya aku nak kongsi satu video ni ke Twitter. Sebab, ada benda kau nak... Sham Hardy personal blog RSS feed.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shamhardy shamhardy via ShamHardy's Blog
9 hours and 37 minutes ago.

 

Lady Gaga Does Yoga in a Thong and Bra Top

Lady gaga is on serious new diet and recover from the weekend partying which she snap sharing an offensive diet food a piece of pepperoni pizza. She shared some pictures of herself doing yoga poses wearing just a bra top and thong and flashed some naked butt cheeks while her yoga teacher...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
9 hours and 45 minutes ago.

 

Sakit Gastrik Bahu Berisiko Hidap Sakit Jantung

Penting untuk kita mengetahui risiko bahaya sesuatu penyakit yang datang, walausimpletetapi jika tidak dicegah sememang bahaya mengundang. Salah satunya, ramaimenganggap sakit gastrik dan bahu perkara biasa, namun keadaan itu sebenarnya berkemungkinan boleh menyebabkan seseorang itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ryel87 ryel87 via OH!!!!!
9 hours and 57 minutes ago.

 

Pemerhatian 2: Mengapa orang bukan Islam susah nak dekati Islam

Assalamualaikum w.b.tTajuk aku atau perbincangan aku malam ini agak berat dan perkara yang umum tapi ramai orang Islam buat xtahu. Sebab apa? sebab xcakna atas mashlahat bangsa atau agama yang lain. Secara "personal" aku bukanlah orang yang hebat sangat dalam bab street dakwah seperti mana yang orang lain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog insanmujadid insanmujadid via Insan Mujadid
10 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »