Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
19 minutes ago.

 

Keputusan Perlawanan pusingan kedua Piala AFC 2015 – JDT vs Ayeyawady United

Hari ini berlangsung pusingan kedua peringkat kalah mati bagi kejohanan Piala AFC 2015. Wakil dari Malaysia, JDT akan menentang pasukan wakil dari Myanmar, Ayeyawady United FC untuk ke peringkat suku akhir. Perlawanan yang berlangsung di Stadium Larkin, Johor ini memberi kelebihan kepada skuad JDT. Selaku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
1 hour and 5 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 hour and 9 minutes ago.

 

Budak melayu ni sangap betul ... patung pun jadi!!

Dengan patung pun jadi kerja, budak-budak zaman sekarang ni.. Kacau pala betoi! Kurang kasih sayang agaknya budak ni sampai patung pun dia nak comolot, hahaha kesian la. Rasa budak ni mungkin frust menonggeng kot sebab kena tinggal dengan awek dia.. Sebab tu la dia peluk cium patung ni. Haishhh apa la nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
1 hour and 24 minutes ago.

 

DIARI SERAM PENUH MISTERI SEORANG KANAK KANAK

Ok malam ni segmen seram serik lekat lekit memilih cerita seram seorang kanak kanak. Yang ada anak yang masih dalam zon budak tu cuba check dia tulis apa dalam diari. Bukan apa takut ceritanya lain macam pulak. Lain macam bukan pasal kecik2 dah pandai tulis perasaan cinta kat budak lelaki tapi... Maybe...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 44 minutes ago.

 

Cara Menjana Pendapatan Melalui Google Adsense

Pelajari ilmu pemasaran dan pengiklanan online melalui adsense. Google adsense adalah salah satu cara mudah menjana pendaptan melalui pengiklanan. Anda mempunyai laman web atau channel di youtube? Maka manfaatkan peluang ini untuk menukarkan laman web anda kepada platform menjana pendapatan pasif. Bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizonlove hafizonlove via Kertas Paper
2 hours and 37 minutes ago.

 

McDonald's FREE Despicable Me Minion Toys with Every Happy Meal

Promotion period: 28 May - 24 June 2015The Minions have landed in Malaysia!Get 1 FREE toy with every Happy Meal purchased!Click here to continue reading...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog saleshunter saleshunter via 1000Savings.com
3 hours and 7 minutes ago.

 

(Eyes) Bayi Ini Dilahirkan Dengan Rupa Yang Sangat Aneh

Gambar bayi malang ini di ambil dari blog peribadi Sean McCaffery, sukarelawan Peace Corps yang bertempat di Cameroon. Sean menulis bahawa beliau telah melawat sebuah hospital tempatan apabila jururawat yang memanggilnya untuk melihat bayi aneh yang baru lahir dibalut dengan tuala. Bayi ini tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
3 hours and 19 minutes ago.

 

BR1M DAH MASUK KE AKAUN

Penerima BR1M untuk pembayaran peringkat kedua ini boleh lah semak-semakkan baki anda.Difahamkan pembayaran melalui CIMB,Maybank dan RHB telah pun dikreditkan ke dalam akaun penerima.Pembayaran pertama telah pun dibuat pada awal tahun yang lalu dan pembayaran ketiga BR1M dijangka pada bulan September.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 hours and 21 minutes ago.

 

Live Score Malaysia XI vs Tottenham

Live Score Malaysia XI vs Tottenham. Perlawanan yang mungkin ditunggu-tunggu oleh peminat tegar kelab EPL Tottenham dan penyokong setia skuad Malaysia walaupun kali ini dibarisi 5 pemain import. Mungkin ramai yang tercari-cari siaran langsung perlawanan ini. Jika tiada jangan risau MySensasi akan memberi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
3 hours and 45 minutes ago.

 

cinta satu sekolah :)

Satu sekolah .. aku tak seperti mereka ..cantik , pandai , dan bergaya ..aku hanya gadis biasa .. Satu sekolah ..tapi tak berani nak bertegur sapa ..bukan sombong ke hapa .. tapi just tak berani ..malu pun ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog diaqadisha diaqadisha via Dream Night
4 hours and 8 minutes ago.

 

Lucy Collett – Page 3 Photoshoot (NSFW)

Lucy Collett is an English model and featured Page 3 model. She famous for her red hair and busty looks. Check her out for the latest page 3 photoshoot. Also known for Lucy V and Lucy Vixen. NSFW and not censored link are given. The post Lucy Collett Page 3 Photoshoot (NSFW) appeared first on...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
4 hours and 44 minutes ago.

 

Hyundai : The First Automaker using Android Auto

Fountain Valley, Calif., May 26, 2015 – Today, Hyundai becomes the first car company to launch Android Auto™ on production vehicles. Android Auto is premiering on the 2015 Sonata with Navigation at dealerships nationwide, and will later become available on other Hyundai models. “Android Auto aligns...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Auto Car Motorcycle Blog Info
4 hours and 45 minutes ago.

 

Ops Warta : 9,836 pesalah traffik serah diri

KUALA LUMPUR - Sejumlah 9,836 pesalah trafik telah menyerah diri dalam Ops Warta yang dijalankan sejak 19 Mei lepas. Menurut laporan Cawangan Trafik Bukit Aman, Selangor menyumbang jumlah tertinggi dengan 2,308 orang, diikuti Johor sebanyak 2,267 orang dan Melaka 808 orang, sehingga kini. Setakat hari ini,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Oh Pemandu
4 hours and 53 minutes ago.

 

Sebab Kenapa 7 Jenis Makanan Ini Tidak Perlu Disimpan Di Dalam Peti Sejuk

Ramai orang tidak tahu bahawa sebenarnya tidak semua makanan boleh disimpan di dalam peti sejuk dengan ramai yang beranggapan makanan yang sudah lama disimpan di peti sejuk masih boleh dimakan.Jadi anda perlu ketahui bahawa ada beberapa makanan yang sebaiknya tidak perlu disimpan di dalam peti sejuk kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
4 hours and 55 minutes ago.

 

SEKUMPULAN GADIS RAKAM LELAKI ONANI DALAM KERETA DI KUANTAN (VIDEO)

KUALA LUMPUR - Rakaman video seorang lelaki yang tengah bero-nani di sebuah kawasan tempat letak kereta tersebar di laman sosial. Video berdurasi 56 saat itu dimuat naik oleh portal Suara.TV di laman YouTube tersebar di laman sosial hari ini. Menurut sumber, insiden yang menjijikkan itu berjaya dirakam di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
5 hours and 7 minutes ago.

 

Cara Mudah Buat Roti Telur Cheese Power Bak Hang

Apa yang kami kongsikan dalam Random Rabu minggu ini ialah hidangan yang paling mudah untuk anda sediakan. Bahan yang diperlukan pun tidak banyak dan sesuai bagi yang malas keluar pergi tapau makanan pada waktu malam.Jom layan video pendek kami di atas untuk mengetahui dengan lebih realistik bagaimana Roti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
5 hours and 13 minutes ago.

 

Negara dah semakin 'parah' di bawah UMNO/BN.. tengok ni!

Negara dah semakin jahanam di bawah UMNO/BN.. Peniaga bumiputra berniaga kecil-kecilan dgn jualan murah (tanpa notis) pon dikompaun serta merta.. TETAPI SYARIKAT TELCO KAUT UNTUNG BERBILION2 RINGGIT KENAKAN GST  dgn taktik menipu boleh pula diberi tempoh masa berbulan2 !!! Kerajaan BN hanya berani...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
5 hours and 17 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »