Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Family

Share with us something about your family. Is there a special family member that you would like to highlight? Share with us and tag your entry with 'family' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Live streaming manchester city vs Totenham Hotspur 16.12.2017

Perlawanan yang dijangka sengit, sebab pasukan hotspur nih diantara pasukan yang perform baik musim ini. Sukar juga untuk spur menundukkkan pasukan manchester city ini. Harap ada pasukan yang boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 hours and 29 minutes ago.

 

Live streaming lee chong wei vs Son Wan Ho semi final badminton super series Dubai 2017

Perlawanan separuh akhir dalam kejohanan super series badminton 2017. Datuk Lee Chong wei vs Son Wan Ho dari Korea bukan lawan yang mudah beb malam ini di dubai. Dah jon layan live perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 hours and 59 minutes ago.

 

Shumatsu Buffet @ Eyuzu Japanese Cuisine, Eastin Hotel KL

Eyuzu Japanese Cuisine, located on Level 2 of Eastin Hotel Kuala Lumpur is an award-winning contemporary restaurant serving authentic Japanese cuisine, ranging from teppanyaki, sukiyaki, tempura, ramen, sashimi, sushi, bento sets and more.Every Tuesday and Friday, the restaurant will receive a mystery box,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 hours and 12 minutes ago.

 

Tonton online dia episod 24,

Dia episod yang ke 24. Adik aira cinta sudah mula berputik. Tapi dia belum tahu sama-ada mahu go on atau tidak. Ayah aira disahkan menghidap penyakit jantung. Dia perlukan banyak wang. Isteri mudanya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 hours and 45 minutes ago.

 

Segment: Increase Your Followers by Que

Jom Join Ramai - Ramai...Due Date- 13 Januari 2018Kalau nak join, boleh klik Banner di atas ye.MyblogID=226419138860640437

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
6 hours and 46 minutes ago.

 

Live streaming Chelsea vs Southampton 16.12.2017

Perlawanan penting malam ini dalam mencari tiga mata penting buat pasukan the blues. Chelsea vs Southampton malam ini jam 11. Chelsea sebaik mungkin mengejar manchester united. Memangla ketinggalan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
9 hours and 21 minutes ago.

 

Wechat media baru untuk buat duit promosi bisnes

Tahukah anda? Sukacita ingin dimaklumkan pihak klikjer telah menerbitkan sebuah lagi ebook baru pada bulan ini. Ebook kali ini adalah tentang buat duit, buat bisnes

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
11 hours and 51 minutes ago.

 

Percutian Ke Sabah - Mandi Lumpur Di Pulau Tiga

Percutian Ke Sabah - Mandi Lumpur Di Pulau Tiga. Tempat dalam gambar ni dipanggil sebagai Volcano Mud dan terdapat di Pulau Tiga, Kuala Penyu, Sabah. Apa yang best kat sini? Dapat mandi lumpur! Lumpur ni bukan sebarang lumpur sebab ia adalah volcano mud atau lumpur gunung berapi yang mengandungi zat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Percutian Ke Sabah
15 hours and 11 minutes ago.

 

Percutian Ke Sabah - Pulau Tiga Kuala Penyu

Percutian Ke Sabah - Pulau Tiga Kuala Penyu. Jom kita jenjalan ke Pulau Tiga di Kuala Penyu! Kuala Penyu ni jaraknya 120km dari KK dan hanya lebih kurang 2 atau 3 jam driving dari pusat bandaraya Kota Kinabalu bergantung kepada kesesakan trafik. Lepas tu dari pekan Kuala Penyu tu pula kena naik bot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Percutian Ke Sabah
16 hours and 4 minutes ago.

 

Galito’s Flame-Grilled Chicken is Now in Malaysia

Galito’s flame-grilled chicken from South Africa is now in Malaysia! Recently we tried some of Galitos signature dishes and one of them must be the lip-smacking, 24-hour marinated flame-grilled chicken with bold African flavours infused with a secret blend of herbs and spices. Not forgetting, the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
16 hours and 12 minutes ago.

 

HANTU LANGSIR BUKAN LANGSUIR

HANTU LANGSIR BUKAN LANGSUIR. Kadang2 ada orang sebut hantu langsir tapi ejaan dia hantu langsuir. Kalau orang kedah sebut langsiaq.. Orang sabah sarawak tak tau sebut lagu mana. Tapi ia tetap hantu yang sama.Tapi hantu langsir dalam Drama lain pulak. Confirm ramai yang mula2 baca tajuk drama tu akan silap.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
16 hours and 15 minutes ago.

 

Percutian Ke Sabah - Jeti Pulau Tiga Survivor Island

Percutian Ke Sabah - Jeti Pulau Tiga Survivor Island. Pulau ni terkenal dengan nama survivor island kerana dengar ceritanya rancangan Survivors pernah dijalankan dan dirakamkan di sini. Dari rancangan itulah nama jolokan Survivor's Island melekat pada nama Pulau Tiga sampai ke hari ini. Pulau Tiga terletak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Percutian Ke Sabah
16 hours and 23 minutes ago.

 

Restoran makanan pantai Timur Anggerik Desa Seberang Jaya kini berwajah baru

Aku pernah buat posting pasal restoranni..boleh check kat posting Anggerik Desa..Dulu restoran ni kecil je, sekarang dah besar dan lebih cantik. Sekarang diorang renovate dua kedai jadi satu kedai yang lebih luas dan selesa...Orang yang datang sentiasa penuh, sampai kena tunggu mejo kosong untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
18 hours and 4 minutes ago.

 

Jom pergi makan bihun sup di Pak Mat Bihun Sup Lahar Kepar, Kepala Batas Pulau Pinang

Jalan-jalancarimakanditeruskanlagi...Biasanya petang-petang kita nak makan makanan yang santai-santai, yang relax-relax...Kebiasannya selain goreng pisang, kita juga boleh makan makanan yang bersup..makan dengan itu, aku terpaksa bawa korang ke satu tempat di Lahar Kepar, Kepala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
18 hours and 25 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »