Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

All about cars!

It's for the petrolheads this week, lets talk anything and everything about cars! Blog about your automotive stories and tag 'car' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Penulis blog mati ditetak

Penulis blog kelahiran Bangladesh dan memiliki... Jika anda ingin membaca penuh artikel ini sila ke http://kamithemedia.blogspot.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Kamithemedia
7 minutes ago.

 

Start A Wildly Successful Home-Based Internet Business!

“FINALLY! No More Paying For Products That Don't Deliver Results! Get Everything You Need To Know To Start A Wildly Successful Home-Based Internet Business!”...From Search Engine Optimization, Affiliate Marketing, Viral Marketing, Joint Ventures, Blogging, Social Networking And More!... Get The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog redz91 redz91 via Work From Home
8 minutes ago.

 

Program Saringan Kesihatan Perkeso kenapa mengelak

{Azrin} AkuBiomed {Azrin} AkuBiomed - Blog, Gajet dan Famili Koning Program Saringan Kesihatan untuk pekerja mencapai umur 40 tahun. Program Saringan Kesihatan Perkeso ini telah diumumkan didalam Pembentangan Bajet 2013 oleh YAB Dato Sri Mohd Najib Bin Tun Abdul Razak . Program Saringan Kesihatan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog akubiomed akubiomed via {Azrin} AkuBiomed
40 minutes ago.

 

Fazura termalu Shaheizy Sam tak mengaku bercinta

Isk malu betul Miss A kalau jadi Fazura ni, mana... Jika anda ingin membaca penuh artikel ini sila ke http://kamithemedia.blogspot.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Kamithemedia
1 hour and 5 minutes ago.

 

AIS KRIM CILI PADI ANTARA MAKANAN PELIK MALAYSIA

Serius aku tak pernah tahu ada ais krim pedas macam ni. kalau dah tak pernah tahu.. dah confirm la tak pernah jumpa apatah lagi pernah makan. Selalunya kita makan ais krim ni bersifat sejuk manis jarang pulak orang makan ais krim pedas kan.Sumber googleKalau tak baca portal Ladylista sampai sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 21 minutes ago.

 

Harga Petrol RON Bulan Mac – Harga Petrol RON95, RON97, diesel naik 25 sen

KUALA LUMPUR: Kerajaan mengumumkan harga runcit baharu bagi petrol jenis RON95, RON97 dan diesel dinaikkan 25 sen seliter berdasarkan kaedah Read More

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kurama87 kurama87 via Mohd Hakim Blog
1 hour and 30 minutes ago.

 

Samseng taik kucing bikin gempak dalam WeChat

Elehhhh.. Kononnya nak jadi macam hero dalam... Jika anda ingin membaca penuh artikel ini sila ke http://kamithemedia.blogspot.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Kamithemedia
1 hour and 31 minutes ago.

 

Bayar lebih harga minyak esok? Salahkan 1MDB - Rafizi

Pemansuhan sistem subsidi bahan api bukan hanya membuat pengguna terdedah kepada turun naik harga minyak mentah global tetapi juga membawa kepada ketidakstabilan nilai ringgit sepertimana ramai yang akan rasainya melalui harga bahan api esok.Walaupun kerajaan hanya dijangka mengumumkan harga runcit bahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
1 hour and 48 minutes ago.

 

Harga RON95, RON97 dan diesel naik 25 sen

Ekoran itu, harga baru RON95 ialah RM1.95 seliter, RON97 (RM2.25 seliter) dan diesel (RM1.95 seliter). The post Harga RON95, RON97 dan diesel naik 25 sen appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
1 hour and 54 minutes ago.

 

Surat Cinta Dari Jep Sepahtu Bikin Panas!

Ingat lagi tak gosip sebelum ini tentang Jep... Jika anda ingin membaca penuh artikel ini sila ke http://kamithemedia.blogspot.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Kamithemedia
1 hour and 56 minutes ago.

 

Tomok Timang Anak Kedua

Tomok Timang Anak Kedua. Isteri Tomok selamat melahirkan seorang bayi lelaki semalam. Penyanyi dan pelakon ini berkongsi berita gembira ini dengan memuatnaik status kelahiran anak keduanya di laman Instagram tengah hari semalam. Anaknya itu selamat dilahirkan secara normal seberat 3.33 kilogram pada jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
2 hours and 9 minutes ago.

 

Doa Ringkas Selepas Solat

Doa Ringkas Selepas Solat Maksudnya: Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Segala puji bagi Allah Tuhan pentadbir seluruh alam. Selawat dan sejahtera semoga dilimpahkan ke atas junjungan besar Nabi Muhammad yang semulia-mulia pesuruh-Nya, serta ke atas keluarga dan sekalian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
2 hours and 40 minutes ago.

 

Penyokong #KitaLawan teruskan perarakan solidariti Anwar Ibrahim

Kumpulan penyokong perhimpunan #KitaLawan meneruskan perarakan solidariti mereka hari ini meskipun diberikan amaran oleh polis yang perhimpunan itu tidak mendapat kebenaran. The post Penyokong #KitaLawan teruskan perarakan solidariti Anwar Ibrahim appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
2 hours and 48 minutes ago.

 

Lelaki cedera dipukul di Persiaran Karpal Singh

GEORGE TOWN - Seorang lelaki cedera di kepala dipercayai dipukul sekumpulan orang di tepi pantai Persiaran Karpal Singh di sini awal pagi tadi. The post Lelaki cedera dipukul di Persiaran Karpal Singh appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
3 hours and 21 minutes ago.

 

Petrol Price expected to rise on March 2015

Petrol Price is speculated to increase on midnight 12:01am 1st March 2015 although Domestic Trade Cooperative and Consumerism Minister Datuk Seri Hasan did not specifically mention on the price increment.  It has been widely believe that the price of petrol will increase by 10 to 20 cents as of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via RON 95
3 hours and 21 minutes ago.

 

Pengalaman Sewa Kereta dengan Perkhidmatan Kereta Sewa

Baru-baru nie ada seorang sahabat yang datang jumpa dengan sy sbb nak mintak ajar develop sebuah website untuk perkhidmatan kereta sewa. Website yang ada booking system, blog, gallery dan sebagainya. Kalau sy develop kos agak mahal, so dia try buat sendiri dulu. Sapa-sapa nak develop website boleh contact...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizwan fizwan via Because I'm Not Perfect
3 hours and 28 minutes ago.

 

Senarai Orang Terkaya Malaysia 2015

Senarai Orang Terkaya Malaysia 2015. Tan Sri Robert Kuok dan beberapa hartawan perniagaan tempatan mengekalkan kedudukan masing-masing dalam Senarai Individu Terkaya Malaysia anjuran Forbes, biarpun kekayaan mereka terjejas akibat penurunan harga minyak dan ringgit. Kuok, 91, yang menjalankan perniagaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
3 hours and 32 minutes ago.

 

Wanita OKU guna lidah akses internet mahu bantu ibu promosi kicap, sos

Nursamawati Mahmud melayari internet dengan menggunakan lidah untuk menaip perkataan dan mengakses maklumat pada telefon bimbit dan komputer riba miliknya.PENDANG: Kecacatan tangan dan kaki dialaminya tidak menjadi penghalang kepada seorang wanita berusia 30 tahun di Kampung Gelong Gajah, Tobiar di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 45 minutes ago.

 

Polis tubuh pasukan khas siasat ugutan bunuh terhadap KPN, kata Noor Rashid

Polis menubuhkan satu pasukan khas bagi menyiasat kes ugutan bunuh oleh kumpulan Anak Malaysia Anti Demokrasi (AMAD) terhadap Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar. Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Noor Rashid Ibrahim berkata selain itu... The post Polis tubuh pasukan khas siasat ugutan bunuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
3 hours and 50 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »