Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Top tens!

This week we'll be counting down a list of your favourite things. Prepare your top ten list and tag 'Top10' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Benarkah Dr Hatta sudah bercerai talak tiga?

KOTA BHARU: Perkahwinan antara Ahli Parlimen Kuala Krai, Dr Hatta Ramli dan isterinya, sah gugur talak tiga selepas melanggar baiah yang dilafazkan sebelum ini, kata Ketua Hakim Mahkamah Syariah Kelantan, Datuk Daud Muhammad. Daud berkata, perkahwinan itu tidak boleh dirujuk semula melainkan isteri kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
2 hours and 27 minutes ago.

 

Dream of Amercement

If you dreamt aboutcircumstance ofamercement, you will be enemy with neighbour.If you dreamt of being fined, you will drop all your bad habits.If you dreamt about being fined together with others, you will face legal sanctions as a result of treason.Woman dreamt about paying for fine, husband's...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via Explain Dream
2 hours and 42 minutes ago.

 

Display Rectangle Ads Nuffnang Dalam Mobile

Zaman sekarang ni kebanyakan pengguna internet guna smartphone untuk layan Facebook, browse Internet dan macam-macam lagi. Bagi seorang blogger, adalah amat penting untuk mengambilkira faktor penggunaan smartphone dalam melariskan blog dan menambahkan ads impression bagi blog korang. Setuju tak?Boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hilmisidek hilmisidek via Senyap bukan bererti diam
4 hours and a minute ago.

 

Pelangi Cinta Lakonan Shaheizy Sam dan Juliana Evans

Assalammualaikum..Pelangi Cinta adalah Web Episode yang dilakonkan oleh Shaheizy Sam dan Juliana Evans. Setakat ni dah ada dua episod, tak lama lagi akan keluar pula episod ketiga. Rasanya ni first time Sam digandingkan dengan Juliana Evans. Nampak sweet dan comel jer dua2 ni. Jangan lepaskan peluang untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 hours and 31 minutes ago.

 

Nature around my garden - KL, Malaysia

Some photographs taken around our garden in KL.Spider webAnts and roselleWild flower and orange bugUlam raja flowersWild daisyRaindropsIf you enjoyed reading my posts, LIKE me on Facebook! You can also follow me on Instagram (@babysumo) for more photo updates or Dayre for daily updates.. Thanks :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via Baby Sumo Photography
5 hours and 32 minutes ago.

 

The Restaurant @ The Club Saujana Resort, KL

The Restaurant located at The Club, Saujana Resort offers contemporary Asian and classic European flavours under the helm of Chef de Cuisine, Ryan Arboleda. This newly joined chef brings with him more than 14 years of international culinary experience and is set to excite diners' palates with his creative...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 hours and 49 minutes ago.

 

mengelakkan contact di handphone hilang

mengelakkan contact di handphone hilang Saya nak kongsikan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang, atau cara nak mengelakkan senarai nombor telefon dalam telefon pintar anda dari hilang. Artikel mengelakkan contact di handphone hilang ni dah lama sebenarnya duduk dalam draft, idea nak kongsikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alongxp alongxp via Alongxp.com
6 hours and 21 minutes ago.

 

Video Tindakan Berani Soo Wincci Rakam Video Desak Najib Letak Jawatan: Sedia Dilucutkan Taraf...

Soo Wincci Sedia Terima Padah, Rakam Video Desak PM Letak JawatanPenyanyiSoo Winccisanggup menerima padah termasuklah disenaraihitamkan oleh mana-mana pihak berikutan tindakannya mendesak Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak meletak jawatan.Desakan itu dibuat menerusi rakaman videonya yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Berita Online Terkini Malaysia
6 hours and 33 minutes ago.

 

Jadual perlawanan JDT dan JDTII Piala Malaysia 2015

Jadual perlawanan JDT dan JDTII Piala Malaysia 2015. Disini ada perkongsian mengenai jadual perlawanan JDT dan JDTII di dalam Piala Malaysia 2015. Untuk info, pasukan JDT berada di dalam Kumpulan B bersama-sama pasukan Perak, ATM dan Sarawak. Manakala pasukan JDTII pula berada di dalam Kumpulan A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
6 hours and 42 minutes ago.

 

Berhati-Hati ketika Melancong Ke Australia, Wanita kongsi Kisahnya Dianiaya

Seorang pengguna Facebook telah menceritakan pengalaman pahitnya selepas pulang daripada bercuti di Australia baru-baru ini di mana beliau mendakwa telah dianiaya oleh pihak hotel di negara berkenaan.Beliau yang menggunakan namaYanie Raihantelah menulis luahannya selepas menginap di sebuah hotel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Berita Online Terkini Malaysia
6 hours and 49 minutes ago.

 

GAMBAR PEREMPUAN PAKAI PLASTIK BAG 7E ALA ALA BIKINI

GAMBAR PEREMPUAN PAKAI PLASTIK BAG 7E ALA ALA BIKINI. Dulu tak silap aku 6 @ 7 tahun lepas ada jadi viral pasal seorang budak lelaki jadikan plastik bag barang yang selalu kita dapat bila beli barang runcit tu jadikan baju mandi yang ala2 bikini. Ok la sebab budak. Nampak kreatif tapi kelakar la sikit. Tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 hours and 57 minutes ago.

 

Jawapan Dari Mufti, Hukum Menggunakan 2-Wheel Smart Scooter Atau Segway Semasa Tawaf

Semalam kami ada menyiarkan video di mana menunjukkan seorang lelaki menggunakan2-Wheel Smart Scooter ketika melakukan tawaf semasa menunaikan haji.Kerana video berkenaan ramai yang mempertikaikan penggunaannya jika si penggunanya adalah seorang yang sihat tubuh badan.Hari ini, Mufti Wilayah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Berita Online Terkini Malaysia
7 hours and 18 minutes ago.

 

IF-ONE: Dari SoundCloud Ke Media Arus Perdana

Sudah menjadi satu trend masa kini apabila bakat baru dicungkil menerusi perkongsian rakaman video amatur yang dimuat naik di laman perkongsian video YouTube. Tidak dapat dinafikan lagi keberkesanan medium yang terbuka seperti ini telah berjaya melahirkan ramai artis baru popular tanah air seperti Najwa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog esafaree esafaree via Munsyeed Dot Com
7 hours and 45 minutes ago.

 

JAWAPAN DARI MUFTI, HUKUM MENGGUNAKAN SEGWAY SEMASA TAWAF

Semalam kami ada menyiarkan video di mana menunjukkan seorang lelaki menggunakan 2-Wheel Smart Scooter ketika melakukan tawaf semasa menunaikan haji. Kerana video berkenaan ramai yang mempertikaikan penggunaannya jika si penggunanya adalah seorang yang sihat tubuh badan. Hari ini, Mufti Wilayah Persekutuan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
8 hours and 49 minutes ago.

 

Unique Cottages of Nipah Guesthouse, Pangkor Island

As I stepped into the compound of Nipah Guesthouse, I knew that the guesthouses here are unlike any other regular guesthouses Ive been to. The light blue and white colored A-frame cottages are so cute at a distant that it calls you to go near or better yet, to experience a night (or more) stay...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via Runaway Bella
8 hours and 57 minutes ago.

 

Soo Wincci vs Najib Razak

Soo Wincci vs Najib Razak Soo Wincci vs Najib Razak Soo Wincci vs Najib Razak Soo Wincci vs Najib Razak. Penyanyi Soo Wincci sanggup menerima padah termasuklah disenaraihitamkan oleh mana-mana pihak berikutan tindakannya mendesak Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak meletak jawatan. Desakan itu dibuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
9 hours and a minute ago.

 

Pengasingan sisa pepejal di rumah.

Pengasingan sisa pepejal di rumah. Bermula 1 september 2015, iaitu semalam, kerajaan malaysia telah mewajibkan seluruh isi rumah di malaysia untuk mengasingkan sisa pepejal *dalam kata mudahnya ,sampah*. Ini bermakna, kita perlu mengasingkan sampah yang ingin dibuang, tidak seperti sebelum ini yang mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via ceritaejoy
10 hours and 13 minutes ago.

 

The Neem Boutique Resort

The Neem which is a boutique resort located at Bandar Hilir in Malacca is a great accommodation for both leisure and business travellers. The resort is situated near to the Malacca City Centre; one of the top attractions inside theRead more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Hotel Murah di Singapore Malaysia dan Indonesia
10 hours and 36 minutes ago.

 

Pinjaman Mara

Majlis Amanah Rakyat (MARA) also called in English as Ministry of Rural and Regional Development has helping many students in achieving their ambition to pursue higher education through MARA Scholarship Programs and MARA Study Loan. Recently, MARA which is famous for its education loan schemes has added...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Pinjaman Peribadi | Personal Loan
10 hours and 47 minutes ago.

 

#SENSASI~Wanita Umno saman Najib dipecat daripada parti?

Video ucapan Anina yang menjadi viral di media sosial.SHAH ALAM - Selepas menfailkan saman terhadap Presiden Umno, Datuk Seri Najib Tun Razak minggu lepas, kini viral di media sosial, surat pemecatan Ahli Wanita Umno Bahagian Langkawi, Anina Saadudin.Dalam surat pemecatan itu, Anina dimaklumkan bahawa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
10 hours and 49 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »