Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

What's your sport?

Tell us about your favourite sport and tag 'sports' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Buskers perlu hati-hati dengan perhimpunan 'Kita Lawan'- Presiden MYBCBuskers perlu hati-hati...

PRESIDEN MYBC: Buskers perlu hati-hati dengan perhimpunan 'Kita Lawan'- Gambar failKUALA LUMPUR: Pemuzik jalanan termasuk yang membuat persembahan di sekitar pusat beli-belah Sogo perlu berhati-hati dengan perhimpunan 'Kita Lawan' yang dicadang diadakan di ibu negara Sabtu ini.Selain itu tegas Presiden...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
45 minutes ago.

 

WORLD CUP: Qatar says ready for summer or winter tournament

Qatar will be ready to deliver a World Cup no matter when it is played, the Gulf state's 2022 organising committee chief Hassan Al Thawadi assured on Thursday.With FIFA set to vote March 19 on a recommendation for a World Cup staged over the cooler months of November and December to avoid the searing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 7 minutes ago.

 

SINDIRAN KUBUR PINK USTAZ MENGUNDANG FITNAH

Ramai yang dah tahu masih ada yang tak tahu isu kubur pink service audio mp3 bacaan Al Quran kat kubur adalah satu sarcasm atau sindiran dari seorang individu di laman sosial untuk mereka2 yang menghias kubur ahli keluarga yang dah meninggal dunia secara berlebihan sehingga menyebabkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 13 minutes ago.

 

Sirul sempat makan rendang hasil tangan ibunya di pertemuan kedua

Bekas koporal polis, Sirul Azhar Umar, hari ini sempat bertemu dengan ibunya, Piah Samad sekali lagi, di Pusat Tahanan Imigresen Villawood, Sydney. - Gambar FailKUALA LUMPUR: Bekas korporal polis, Sirul Azhar Umar, sempat bertemu dengan ibunya, Piah Samad buat kali kedua, di Pusat Tahanan Imigresen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 27 minutes ago.

 

Pelakon dicekup buat kali ketiga kerana disyaki miliki dadah

Pelakon berusia 37 tahun itu telah ditahan bersama seorang wanita dan lelaki di sebuah hotel di ibu negara kira-kira jam 9.30 malam Khamis. - Gambar HiasanKUALA LUMPUR: Polis dilaporkan telah menahan seorang pelakon yang pernah dicekup dua kali sebelum ini atas kesalahan memiliki dadah.Menurut laporan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 50 minutes ago.

 

Luahan Sayu Peniaga Berlesen Dibelasah Pegawai DBKL

Pada 4/2/15 jam lebih kurang 1900 petang saya dan suami sedang menjalankan perniagaan di tapak menjual keropok lekor dan goreng pisang yg dilesenkan oleh DBKL di Jalan Bulan 1 berhadapan Bangunan Amoda, Bukit Bintang K.Lumpur. Seramai 30 orang pegawai DBKL telah datang di tapak perniagaan saya dan bertindak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Portal Maklumat
2 hours and 15 minutes ago.

 

Warga Emas Tidur Atas Sampah Sejak 30 Tahun

Biarpun dikelilingi kekotoran dan bau busuk sampah-sarap, seorang warga emas dari Indonesia yang berstatus penduduk tetap (PR) sanggup tidur di atas longgokan sampah sejak 30 tahun lalu demi mahu meneruskan kehidupan di sini.Yusof Lasam, 70, tidur hanya beralas kain dan kotak terbuang dalam sebuah bangsal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Portal Maklumat
2 hours and 35 minutes ago.

 

Istananya pondok usang, tilamnya kotak terbuang

Mohd Yusof menunjukkan tempat tidur seorang warga emas, Yusof Lasam di atas timbunan kain dan kotak terbuang di kampung Ujung Pasir, semalam. Gambar kecil: Yusof menunjukkan kad taraf penduduk tetapnya yang sudah rosak.Sampah yang tidak digunakan dibakar, seterusnya mengundang pencemaran udara.UJUNG PASIR -...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 38 minutes ago.

 

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Bila dah tak tau nak citer apa, kita join jer lah giveaway yang ada nih. Jom supportFIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH ni. Mana tau rezeki sangkut salah satu hadiah. Menarik gak hadiah² yang ditawarkan. Meh tengok ni::: Senarai Hadiah ::Shawl × 3 pemenangPurse comel × 2 pemenangFrame...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
2 hours and 39 minutes ago.

 

DADAH,PELAS PEYANYI KINI PELAKON PULA DITAHAN

Seorang pelakon lelaki berusia 37 tahun ditahan bersama seorang wanita dan seorang lagi rakan lelaki dalam bilik hotel di Jalan Yap Ah Shak, di sini, 9.30 malam tadi selepas dipercayai terbabit dalam penyalahgunaan dan memiliki dadah.Pelakon terbabit sebelum ini turut pernah ditahan atas kesalahan sama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 hours and 44 minutes ago.

 

PERKEMBANGAN NIZARRUDDIN, MENCARI RAMLI MUSIM KE-2

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan Salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.Dulu aku sering poskan entri berkaitan anak buah aku ni, Nizarruddin Jazi, pemenang program realiti TV Mencari Ramli musim ke-2. Alhamdulillah, dulu dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fairusmamat fairusmamat via fairus.com
2 hours and 49 minutes ago.

 

Harrison Ford Cedera Parah Pesawatnya Terhempas Di LA

Pelakon filem Indiana Jones, Harrison Ford, 72, cedera parah selepas kapal terbang kecil miliknya terhempas di padang golf dekat Los Angeles, awal pagi tadi, lapor laman web selebriti, TMZ dan media tempatan.Pelakon itu mengalami luka parah di bahagian kepala dan dikejarkan ke hospital berkenaan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Portal Maklumat
2 hours and 55 minutes ago.

 

Ringgit terus menyusut berbanding dolar pagi ini

Pada 9.01 pagi, ringgit berada paras 3.6560/6590 berbanding dolar pada 3.6470/6500 paras ditutup semalam.KUALA LUMPUR: Matawang ringgit terus diniagakan rendah dalam sesi pembukaan pagi ini berbanding dolar dengan matawang dolar kekal kukuh berbanding matawang utama lain dunia, menjelang pengumuman kadar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 4 minutes ago.

 

Peniaga Goreng Pisang Berlesen Dibelasah Pegawai DBKL

Pada 4/2/15 jam lebih kurang 1900 petang saya dan suami sedang menjalankan perniagaan di tapak menjual keropok lekor dan goreng pisang yg dilesenkan oleh DBKL di Jalan Bulan 1 berhadapan Bangunan Amoda, Bukit Bintang K.Lumpur. Seramai 30 orang pegawai DBKL telah datang di tapak perniagaan saya dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nescafeais nescafeais via NescafeAis.Com
3 hours and 12 minutes ago.

 

Lans Koperal polis maut kemalangan

BALIK PULAU - Seorang anggota polis berpangkat Lans Koperal daripada unit Task Force di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) negeri maut dalam satu kejadian kemalangan membabitkan sebuah van di Jalan Dato Ismail Hashim, Bayan Lepas dekat sini sebentar tadi. The post Lans Koperal polis maut kemalangan appeared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
3 hours and 15 minutes ago.

 

Pelayaran Ustaz Kazim Elias 2.0 : Day 2 Langkawi

Sambungan cerita Pelayaran Ustaz Kazim Elias 2.0 : Day 2 Langkawi.Selesai hari pertama untuk Pelayaran Ustaz Kazim Elias 2.0 Day 1 di Pulau Pinang dan kami malamnya menuju ke Langkawi. Keesokkannya, seawal jam 5.00 pagi kami beramai-ramai bersiap untuk ke Deck 10 di Superstar Cruise Libra untuk majlis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via MrJocko
3 hours and 20 minutes ago.

 

Menarik Foto Lawak Giler -598

Salam semua pembaca blog gaban comel kali ini admin nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog gaban comel ini untuk kita segarkan semula minda kita .

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via Gaban Comel
3 hours and 27 minutes ago.

 

Menarik Foto Lawak Giler -894

Salam semua pembaca blog zamrispoon kali ini zamrispoon nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog zamrispoon ini untuk kita segarkan semula minda kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via zamrispoon
3 hours and 27 minutes ago.

 

KALAULAH PELIWAT DIKENAKAN SEBEGINI KAT MALAYSIA

Keganasan seksual yang semakin menghantui penduduk India ketika ini mendorong sekumpulan masyarakat di timur laut negara itu untuk memecah masuk sebuah penjara bagi mendapatkan suspek kes rogol yang ditahan pihak berkuasa.Lelaki berusia 35 tahun itu yang didakwa merogol seorang gadis berulang kali sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 hours and 36 minutes ago.

 

Float Switch Untuk Tangki Air

Ramai rakan yang bagi cadangan supaya aku guna float switch untuk tangki air aku kat rumah. Untuk selesaikan masalah paras air rendah yang aku hadapi. Lebih mudah, lebih murah dan lebih senang untuk diuruskan. Masih ingat dengan entri Paras Air Dan Suis Automatik yang aku tuliskan dahulu? Entri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tehramuan tehramuan via tehramuan
3 hours and 50 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »