Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Ramadan

It's the middle of Ramadan. Blog about this holy month and tag 'Ramadan' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

RAHSIA YANG TIDAK DIDEDAHKAN DALAM KEMALANGAN MAUT PEMAIN BOLA NEGARA

1.mangsa yang memandu kereta jenis Honda CivicBDW 3883.2.Rozaimi adalah pemain sabah dan juga pemain kebangsaan under DOKS.3.Rozaimi antara striker yg mmpunyai kemahiran teknikal yg tinggi. masa depan dia cerah kalau kena dengan coach yg bagus.4.Rozaimi kemalangan bersama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
50 minutes ago.

 

1001 Khasiat Air

1001 Khasiat Air Bukan senario pelik apabila individu rasa mengantuk selepas makan, otak kurang cerdas, kurang daya ingatan, sukar mengira, sakit belakang atau kurang tumpuan ketika membaca. Lebih parah, banyak lagi penyakit lain datang menerpa seperti batu karang dan... read more The post 1001...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nazri949494 nazri949494 via Tips Kuruskan Badan
3 hours and 6 minutes ago.

 

Menanti penafian dari Bank Negara dan Amban! Najib makin ketar lutut

PM Najib dan penyokong nya lakukan apa yang biasa dilakukan oleh mereka yang terperangkap. Nafi segala nya. Itulah yang dia buat.  Itu hak dia dan dia mesti diberi segala ruang dan peluang untuk mempertahankan diri nya. Nasib baik, dia mempunyai sumber yang tidak terhad. Tapi Najib ialah interested...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 42 minutes ago.

 

Iked Brimnes Dressing Table – Video

Hello – Hello, A few months ago, I wrote a post about my vanity, which is the Brimnes dressing table by Ikea in details in this blog. Few days after that, I posted the video of my husband building the table on my youtube channel. Something quite unexpected happened; that video has become the most...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog callister callister via Sae Says
7 hours and 8 minutes ago.

 

Jadual Liga Super 8 Julai 2015

Jadual Liga Super 8 Julai 2015. Perlawanan terakhir sebelum liga berehat dua minggu sempena sambutan aidilfitri. Pada 8.7.2015 cuma lima perlawanan akan berlangsung dimana perlawanan antara JDT vs Selangor ditunda pada 13 Julai 2015 untuk memberi laluan pertemuan JDT vs Borussia Dortmund pada 9 Julai 2015.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
7 hours and 57 minutes ago.

 

Awangku Mohd Farris Maut Rozaimi Cedera Parah Kemalangan

Awangku Mohd Farris Maut Rozaimi Cedera Parah Kemalangan Awangku Mohd Farris Maut Rozaimi Cedera Parah Kemalangan Awangku Mohd Farris Maut Rozaimi Cedera Parah Kemalangan. Anak Saudara Penyerang Muda Negara Meninggal Dunia Selepas Kemalangan. Bekas pemain bawah 19 tahun Sabah, Awangku Mohd Farris yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
8 hours and 8 minutes ago.

 

Giveaway Cash Raya RM1000 By Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services

[ Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join ] Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services | Assalamualaikum . Berkesempatan juga uzu nak buat GA Raya untuk tahum ni . Tahun lepas pun uzu ada buat juga dan alhamdulillah penyertaan sangat menggalakkan . Ok untuk Giveaway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
8 hours and 11 minutes ago.

 

Siapa Perempuan Ini?Suka- Suka Dia Duduk Tepi Jalan

“DIA normal atau tidak, wanita itu penyiasat rasmi, kenapa berada di situ dan siapakah dia sebenarnya?”Itulah antara soalan lazim bagi sesiapa sahaja yang pernah melihat wanita bertubuh kecil itu.Bukan itu sahaja, dia yang sering mengenakan anak tudung selain gemar memalit krim putih di wajah sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
8 hours and 38 minutes ago.

 

Dream of Tiger

Man dreamt of tiger, will encounter difficulty before succeed.Woman dreamt of tiger, both herself and children will get sick.If you dreamt about tiger pouncing towards you, you are going to face with multiple levels of difficulty.If you dreamt about tiger pouncing towards others, there will be serious...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via Explain Dream
8 hours and 46 minutes ago.

 

Selfie Teruk Landa India

Velfie merancang untuk dikembangkan menjadi rangkaian sosial video pada bulan-bulan akan datang. - Gambar failMUMBAI: Lupakan dahulu selfie, kerana India kini menyaksikan bintang-bintang Bollywood, wira sukan dan juga ahli politik mengambil dan memuat naik rakaman video mereka menggunakan aplikasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
9 hours and 4 minutes ago.

 

Panasonic NI-100DX cordless non-stick dry iron

This Panasonic NI-100DX is a basic dry iron, without fancy features and not of the steam iron type. As such, its price is very affordable too. What makes it different is that it is formed by 2 separate parts: the main body and a base. Its base contains the power cord to be plugged into the wall socket,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
9 hours and 10 minutes ago.

 

Permohonan Matrikulasi KPM Online Sesi 2016/2017

Permohonan Matrikulasi Online Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) Sesi 2016/2017 kini dibuka bermula dari 1 Julai 2015 sehingga 10 Oktober 2015. Program Matrikulasi Kementerian Pendidikan Malaysia merupakan program persediaan bagi pelajar bumiputera dan bukan bumiputera lulusan Sijil Pelajaran Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog putrakembara putrakembara via JomStadi
9 hours and 24 minutes ago.

 

Al-Quran: Kalaulah Rasulullah SAW Bersama Kita

Tazkirah Ramadhan: [Lau Ka Na Bainanal Habib episod yang tak ingin kita tonton] Al-Quran: Kalaulah Rasulullah SAW Bersama Kita. Saya mohon meminjam daya khayal tuan-tuan, puan-puan seketika, di saat mood Nuzul Quran masih segar ini; Bayangkan Rasulullah saw tak semena-mena muncul di hadapan rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anakulucheka anakulucheka via AUC News
9 hours and 25 minutes ago.

 

Najib Razak Popular di WSJ

Najib Razak Popular di WSJ. Nampaknya isu yang melanda senario politik negara mula mendapat perhatian dunia luar terutama selepas pendedahan yang dibuat oleh Wall Street Journal. Semua terarah kepada Perdana Menteri dato seri Najib Tun Razak. Banyak artikel dalam laman itu yang dikaitkan dengan Najib Razak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
9 hours and 28 minutes ago.

 

Brunch + Asian Fruit Cakes @ Nutmeg, KL

Last weekend, we were invited by Chef William Chong of Nutmeg to visit their restaurant in Bangsar Village and sample their seasonal Asian fruit cakes. Not only was the food great that afternoon, we had a wonderful time chatting and sharing food knowledge with Chef William.But first, lunch. At Nutmeg, they...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
9 hours and 29 minutes ago.

 

Senarai Kandungan Fail PPB

Buat guru-guru yang masih tercari-cari apa maklumat yang perlu dimasukkan dalam Fail PPB, di sini saya kongsikan sedikit maklumat yang berkaitan seperti yang dikehendaki. Haruslah difahami bahawa yang disenaraikan ini adalah sekadar cadangan senarai kandungan Fail PPB.Setiap pengurusan sekolah pasti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
10 hours and 8 minutes ago.

 

Istimewanya Sepuluh Malam Terakhir Ramadhan

Jika sepuluh hari terakhir Ramadhan merupakan saat di mana Rasulullah SAW memperbanyakkan amalan dengan berjaga malam, beriktikaf, dan mengejutkan ahli keluarga untuk bersama dengannya melaksanakan ibadah-ibadah sunat, bagaimanakah pula dengan kita? Sewajarnya contoh yang ditunjukkan oleh Baginda dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Sentiasa Panas
10 hours and 11 minutes ago.

 

Rozaimi Abd Rahman Parah Kemalangan

Rozaimi Abd Rahman Parah Kemalangan. Pemain pasukan Sabah dalam Liga Perdana dan juga bekas pemain Harimau Muda dan Kebangsaan Rozaimi Abd Rahman dikhabarkan cedera parah dalam kemalangan jalanraya di Km3.5 Jalan Tuaran. Menurut laporan itu, kereta yang dinaiki Rozaimi terbabas. Dalam kejadian kemalangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
10 hours and 20 minutes ago.

 

INILAH 5 ORANG BIASA BERTUKAR JADI POPULAR DI MEDIA SOSIAL

Depa ni bukan retis atau sapa2 yang terlibat dalam dunia glamour atau di kenali tapi sebab jadi viral depa ni terus jadi popular, sensasi, hot spicy kat FB. Asalnya orang biasa jer.. Tapi tu la zaman media sosial ni memang banyak perkara tak di jangka boleh berlaku. Kadang2 kita share kita tak rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
12 hours and 6 minutes ago.

 

Menarik Foto Lawak Giler -1142

Salam semua pembaca blog zamrispoon kali ini zamrispoon nak kongsi gambar-gambaryang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog zamrispoon ini untuk kita segarkan semula minda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via zamrispoon
12 hours and 17 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »