Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Raya!

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Dan Batin. Blog about your Raya celebrations and tag 'Raya' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

McDonald's Malaysia Jawab Fitnah Blogger Firdaus Ariff

Pihak kami ingin untuk memberikan jawapan kepada tulisan seseorang yang memberikan nama beliau sebagai Firdaus Ariff (“penulis tersebut”) yang tersebar dengan meluas di media sosial semalam. Kononnya tulisan beliau adalah satu analisa fakta bilamana pada hakikatnya kenyataan-kenyataan yang terkandung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via TOGEHSEGAR
1 hour and 6 minutes ago.

 

Aduhai terseksanya tengok buah dada wanita

Ada orang tegur aku berkenaan artikel2 aku kebelakangan ini bercerita, cerita yang berbau seks. Maaf kalau ada yang terganggu dan menganggap blog ini adalah blog seks. Ini bukan blog 18sx tapi adalah blog umum yang boleh dibaca oleh sesiapa sahaja. Cuma mungkin ada artikel aku yang aku tujukan kepada orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fauzi fauzi via Dari Sudut Pandang
1 hour and 14 minutes ago.

 

TAZKIRAH 3 - KISAH NABI DAN SI BUTA

Bismillah....Assalamualaikum...Dah 6 Syawal harini....Huuu...Cepatnya masa....Rasa rindu dengan Ramadhan...Bulan Ramadhan tu unik...Sangat unik...Lain rasanya berbanding bulan-bulan lain..Humm..Lama tak update...Nak sambung cerita sikit...Cerita yang diceritakan oleh "individu" yang sama...Sehari sebulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzkhalil izzkhalil via BLOG TENTANG RASA
1 hour and 20 minutes ago.

 

139 kematian lapan hari Ops Selamat

Nasional Nasional Kuala Lumpur: Sebanyak 139 kematian dengan 127 kes kemalangan maut dilaporkan di seluruh negara sepanjang lapan hari Ops Selamat dilaksanakan. Ketua Trafik Pasukan Bukit Aman, Senior Asisten Komisioner Fuad Latiff, berkata sepanjang tempoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
2 hours ago.

 

Gold and Blush Hued Outdoor Wedding in Malibu

Spanish charm and panoramic ocean views are a few things that Adamson Househas in abundance. Thus, making it the perfect backdrop for this blush and gold shindig designed byBeths Diversionsand floraledbyBride Bloom. The bushels of peonies,thelace...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
2 hours and 23 minutes ago.

 

Facebook Popup (Like Box Widget)

pay per click Berikut adalah cara yang hebat untuk meningkatkan facebook Like untuk blog atau laman web anda. Tambah widget menarik ini ke laman web anda dan facebook seperti kotak popup like facebookakan muncul dengan kesan lightbox apabila pengguna melawat laman anda. Ini facebook widget akan muncul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
2 hours and 41 minutes ago.

 

Samsung Galaxy S5 Cuma RM799 seunit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Semalam sempat bawa isteri, anak-anak dan adik-adik Ipar pergi ke JUSCO/AEON Seksyen 18 Ipoh..Bagi peluang dekat isteri dan adik-adik Ipar nak membeli barang.... disamping memenuhi permintaan anak-anak yang nak bermain-main dekat sana..Antara rutin aktiviti saya apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
3 hours and 4 minutes ago.

 

Seluruh Dunia Panik Bila 'Facebook Down'

Jika anda tidak dapat mengakses Facebook pada masa sekarang atau beberapa ketika sebelum ini, sila bertenang kerana bukan komputer atau telefon pintar anda yang bermasalah.Facebook tidak dapat diakses oleh seluruh dunia buat masa ini dan telah menyebabkan panik berlaku di seluruh dunia, terutamanya di laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via TOGEHSEGAR
3 hours and 10 minutes ago.

 

Puluhan Pelancung Israel Diusir dari Maldives

Male, Ibu Kota dari Maldives.MALE - Para pelancung Israel diusir dari pulau pelancongan Maldives selepas seorang warga Israel merosak sebuah sepanduk yang menyamakan bendera Israel dengan lambang swastika Nazi. Demikian Kerajaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hayatiharun hayatiharun via Drama Dunia
3 hours and 25 minutes ago.

 

Polis tahan empat suspek kes pukul pelajar warga Ireland di KK

Mutakhir Mutakhir KOTA KINABALU: Polis menahan empat suspek lelaki tidak sampai 24 jam selepas mereka dipercayai mempunyai kaitan dalam kes pergaduhan memukul dua pelajar lelaki warga Ireland di sebuah pusat hiburan di Asia City di sini, awal pagi semalam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
3 hours and 59 minutes ago.

 

Perjanjian dasar induk berhubung penstrukturan semula bekalan air di Selangor dimeterai

Mutakhir Mutakhir PUTRAJAYA: Kerajaan persekutuan dan kerajaan negeri Selangor hari ini menandatangani Perjanjian Dasar Induk berhubung penstrukturan semula industri bekalan air dan penyelesaian jangka panjang isu air di Selangor. Menteri Tenaga, Teknologi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
4 hours and 59 minutes ago.

 

Aliran trafik perlahan menuju ke ibu negara setakat jam 1 tengah hari

Mutakhir Mutakhir KUALA LUMPUR: Aliran trafik di Lebuhraya Utara-Selatan (Plus) dilaporkan perlahan berikutan orang ramai pulang ke ibu negara, setakat 1 tengah hari ini. Menurut jurucakap Pusat Kawalan Trafik Plus Expressway, aliran trafik perlahan dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
5 hours and 59 minutes ago.

 

Maaf, sesuatu tidak kena-Facebook menghadapi gangguan

pay per clickMungkinanda tidakdapat menggunakanFacebookdalam beberapa puluh atau belas minit tadi (semasa artikel ini diterbitkan), menghadapikesilapan ketikamelayari laman web Facebook.Mungkin sesetengah pengguna internet mengalaminya lebih awal dari waktu yang saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
6 hours and 46 minutes ago.

 

Lebih 34 mati nahas bot berasingan di Indonesia

Mutakhir Mutakhir JAKARTA: Anggota penyelamat menemui lebih banyak mayat selepas bot membawa penumpang untuk pulang berhari raya karam dalam dua nahas berasingan, kata pegawai hari ini. Angka kematian setakat ini ialah 34 orang. Pegawai Agensi Bencana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
6 hours and 59 minutes ago.

 

Zaha, Kagawa tonjol prestasi terbaik

Sukan Sukan Washington: Louis Van Gaal mencetus harapan baru buat penyokong Manchester United apabila mengekalkan rekod tanpa kalah dalam siri persiapan pra-musim di Amerika Syarikat selepas menewaskan Inter Milan 5-3 pada penentuan penalti berikutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
8 hours ago.

 

CARA MCDONALD'S MALAYSIA MEMPERBODOHKAN RAKYAT MALAYSIA TERBONGKAR !

Masuk 3 Syawal, tiba-tiba McDonald's Malaysia bersuara melalui Berita Harian. Ahli Lembaga Pengarah merangkap Pengerusi Jawatankuasa Halal Dalaman McDonald’s Malaysia, Wan Mohd Zam Wan Embong tampil memberikan kenyataan. Mungkin mereka sudah 'panas punggung' atas boikot yang berlarutan. Membaca sepintas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
8 hours and 35 minutes ago.

 

Saham KL ditutup rendah, Indeks Komposit susut 8.02 mata

Mutakhir Mutakhir KUALA LUMPUR: Saham-saham di Bursa Malaysia ditutup rendah hari ini susulan kerugian yang dicatat oleh saham-saham mewah dan saham wajaran tinggi. Pada 5 petang, indeks petunjuk pasaran FTSE Bursa Malaysia KLCI (FBM KLCI) ditutup 8.02 mata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog iskandarX iskandarX via Info Corner by Noor Mala Shahar
8 hours and 59 minutes ago.

 

4 SUSPEK LETUP MESIN ATM DIBERKAS

SHAH ALAM – Empat suspek yang dipercayai meletupkan mesin juruwang automatik (ATM) di sebuah bank di Bukit Beruntung dekat sini Rabu lepas diberkas semalam.Timbalan Ketua Polis Selangor Datuk Abdul Rahim Jaafar berkata mereka yang berumur lingkungan 30-an diberkas dalam dua serbuan di Tanjong Karang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via Famevent
9 hours and 3 minutes ago.

 

KEJAM..BAYI 1 BULAN DIROGOL DAN DIPUKUL SEPARUH MATI

LONDON : Polis semalam cuba menyekat orang ramai daripada cubaan mengadakan perhimpunan sepanjang malam yang boleh mencetuskan kekacauan selepas seorang bayi berusia sebulan dilapor dirogol dan dipukul sehingga hampir mati. Mesej dalam Facebook mendedahkan rancangan untuk mengadakan upacara sepanjang malam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
9 hours and 8 minutes ago.

 

Pelajar Tingkatan 3 Hamil Selepas Berasmara Dengan Teman Lelaki

Keseronokan seorang gadis lakukan hubungan seks dengan teman lelakinya kira-kira enam bulan lalu berakhir apabila hasil persetubuhan haram itu menyebabkannya yang masih belajar di tingkatan tiga itu bakal bergelar ibu apabila disahkan hamil lima bulan.Tindakannya menyembunyikan kandungan semakin membesar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog togehsegar togehsegar via TOGEHSEGAR
9 hours and 16 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »