Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Coffee and cafes

Stumbled upon a chic cafe? Found a great place for a cuppa? Blog about it and tag 'coffee' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

7 Foto: Wajah Terbaru Anak Teruna Linda Jasmin Macam Justin Bieber

Lama tak dengar cerita pasal Linda Jasmin kan? Kali terakhir pun selepas dia menjadi tenaga pengajar Akademi Fantasi 2014 yang lalu. Ala Murai Batu pun bukan ada cerita baru pasal guru tari ini pun, cuma baru-baru ini ada rakan Murai Batu kirimkan beberapa keeping foto seorang budak remaja mat salleh yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Siyoot Siyoot via S.I.YO.O.T
25 minutes ago.

 

Semuanya Percuma, Walaupun perayaan Tahun Baru Cina lambat lagi..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Perayaan tahun Baru Cina lambat lagi, tapi limau Cina dah ada dijual di pasar-pasaraya di seluruh negara.Dah berlambak dah pun..Kalau nak beli berkotak-kotak pun boleh...Tapi dengan satu syarat....Kena hantar sekotak limau Cina ke rumah saya... hehehe...Gurau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 hour and 47 minutes ago.

 

Charlotte McKinney Instagram

Here are some of the instagram picture of the new Carls Jr Ad girl, Charlotte McKinney. Shes the new spokesmodel everyone are hungry for. Check out her Carls Jr ad for the 49th Superbowl on Feb 1. Follow us on Instagram too: @mybeautous Sneak peek of new #guess lingerie campaign...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
1 hour and 49 minutes ago.

 

15 Gambar Sekitar Baby Shower Anak Pertama Aidil Zafuan Dan Zarema Zainal

Kedua dua mereka bukanlah selebriti namun kisah mereka kerap diikuti peminat selain Aidil Zafuan sendiri masih dalam perbicaraan kes tuntutan nafkah bersama bekas isteri, Rita Rudaini, Nampak di situ kami cuba menyuntik sentimen kisah lama rumahtangga. Tapi itu semua cerita lama, kini Aidil Zafuan sudah pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
2 hours and 16 minutes ago.

 

Inilah kos keseluruhan pakaian mereka.

Joe Monster berjalan-jalan dan melakukan survey di New Yorker untuk mengetahui berapakah kos keseluruhan pakaian mereka yang beliau jumpa dan hasilnya agak mengejutkan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via CeritaEjoy
2 hours and 20 minutes ago.

 

Laman Web MAS Digodam Oleh Cyber Caliphate

Laman Web MAS Digodam Oleh Cyber Caliphate Laman Web MAS Digodam Oleh Cyber Caliphate Laman Web MAS Digodam Oleh Cyber Caliphate. Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) mengesahkan sistem domain laman webnya digodam dengan pengguna diarahkan semula ke laman web penggodam apabila pengguna mengakses laman web...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
2 hours and 36 minutes ago.

 

#Kediaman Mewah, Lokasi Pertemuan Puteri Diana, Dodi Al Fayed Dijual

KEDIAMAN mewah yang menjadi lokasi percintaan Puteri Diana dan Dodi Al Fayed berputik iaitu Castle St Therese akan dijual pada harga £70 juta (RM378 juta).Jurucakap keluarga Al Fayed memberitahu, walaupun kediaman mewah yang mempunyai 30 bilik di St Tropez itu merupakan lokasi pertama pertemuan pasangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
3 hours and 9 minutes ago.

 

Charlotte McKinney Features in the Carl’s Jr Superbowl Ad

The new burger model, Charlotte McKinney is labelled as the next Kate Upton and she is a ridiculously smoking hot supermodel. You might not listen to a word while watching this.. Shes fully naked in the commercial walking through a farmers market, using only giant onions and curvy tomatoes to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
3 hours and 23 minutes ago.

 

INI SEMUA SALAH TANAKA WHITE NIGHT CREAM BIO ESSENCE

Inilah akibat kulit dayang senandung berangan nak jadi kulit macam emma maembong.. Angan2 sampai ke langit ke tujuh padahal tinggi hanya 140cm katanya. Takpe even tak tinggi angan2 kena tinggi baru boleh terbang ke langit biru katanya even tak boleh cecah sampai langit ke tujuh sekalipun.Akibat berangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 51 minutes ago.

 

Zarina Anjoulie Sembang Pasal EHEM Di Twitter

ALAHAI, macam tak ada topik lain yang boleh dibincangkan oleh artis penuh kontroversi, Zarina Anjoulie di laman Twitter sampaikan topik ‘buah dada’ juga yang jadi pilihannya. Apa lagi, perlakuan Zarina ini mengundang komen daripada peminat lelaki. Ia bermula apabila pelakon yang pernah beraksi seksi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
4 hours and 2 minutes ago.

 

Mas Idayu Cekik Serang Hos Mentor Legend?

Anda mesti kenal pengacara dan wartawan sensasi Zuan Azmi bukan? Saban minggu muncul di program hiburan Melodi selain kini menjadi hos belakang pentas untuk program Mentor Legend di TV3. Ada kisah menarik dari belakang pentas katanya semalam.Melalui akaun Twitter beliau, Zuan Azmi menulis yang Mas Idayu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog harianlive harianlive via HMETROLIVE
4 hours and 4 minutes ago.

 

Masalah 3: Perkataan Liberalisma

Assalamualaikum w.b.tPernah x korang dengar perkataan liberalisma? gapo dio tu? ha kan....Liberalisme neh sebenarnya sebuah ideologi, sebuah falsafah yang memberikan kebebasan dalam pemikiran, pengamalan agama dan menolak pembatasan dalam kehidupan. Yang aku bengangnya orang belajar agama neh semuanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog insanmujadid insanmujadid via Insan Mujadid
4 hours and 29 minutes ago.

 

Zarina Anjoulie Kecoh Istilah Payudara Di Twitter

Pelakon kontroversi, Zarina Anjoulie buat hal lagi di laman sosial iaitu Twitter yang kecoh membincangkan istilah payudara yang disebut-sebut oleh segelintir masyarakat umumTak pasti apa motif sebenar yang cuba Zarina buktikan. Perbincangan itu meleret-leret di Twitter bersama ‘followers’ yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
4 hours and 36 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via CeritaEjoy
4 hours and 42 minutes ago.

 

Jadual Larangan Lori Berat Sempena Tahun Baru Cina 2015

Jadual Larangan Lori Berat Sempena Tahun Baru Cina 2015. Kenderaan berat terutama lori dilarang menggunakan jalan raya iaitu dua hari sebelum sambutan Tahun Baru Cina iaitu pada 17 dan 18 2015. Larangan tersebut turut akan dikuatkuasakan sekali lagi iaitu selepas Tahun Baru Cina pada 21 dan 22 Februari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
4 hours and 58 minutes ago.

 

Anwar atau Saiful ketar lutut menjelang 10 Feb

Setelah menanti agak lama, akhirnya hakim-hakim yang lagi arif dan bijaksana akan menbuat keputusan atas kes liwat Anwar. Hakim-hakim ini juga akan dipertanggungjawabkan di akhirat sana atas apa jua keputusan .. aku harap anak cucu aku tak jadi hakim hahahhahaha. Keputusan kes Liwat II terhadap Ketua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
5 hours ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via CeritaEjoy
5 hours and 11 minutes ago.

 

Luahan Hati Nabil Terhadap Juri Maharaja Lawak Mega 2014

Maharaja Lawak Mega sudah menghampiri episod akhir. Pelbagai persembahan peserta dapat disaksikan dan saingan semestinya semakin sengit apabila masing-masing semakin menunjukkan peningkatan.Dalam pada itu, banyak pihak pula memberikan respon kepada komen-komen juri Maharaja Lawak Mega 2014 kali ini. Sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Siyoot Siyoot via S.I.YO.O.T
5 hours and 29 minutes ago.

 

TAHNIAH MALAYSIA...TAPI

Salam...Ramai yang pastinya dah tahu keputusan Liga Hoki Dunia semalam yang berlangsung di Singapura.Ya pasukan Malaysia menjadi juara,belasah Poland 8-0 dan mengumpul sebanyak 50 goal keseluruhan (termasuk penalty shoot out).Dan ramai juga yang frust pasal tak ada live coverage sepanjang kejohanan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 hours and 43 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »