Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

2014 Asian Games

The 2014 Asian Games is currently underway in Incheon, South Korea. How are our Malaysian team doing? Blog about the games and tag 'AsianGames' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Majalah Wanita Tidak Lagi Laku

Majalah Wanita atau Majalah Perempuan semakin hilang potensinya untuk maju dan berkembang.Majalah Wanita Tidak Lagi LakuMeskipun pelbagai majalah muncul di pasaran, namun sambutan untuk majalah perempuan semakin hilang. Kebanyakan majalah lama kini menambahkan topik-topik hiburan bagi memancing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mikhail0606 mikhail0606 via Out of The BOX
9 minutes ago.

 

Budak Kebal Tanpa Deria Rasa Sakit

Budak Kebal Tanpa Deria Rasa Sakit | Semua orang pasti tidak ingin merasakan sakit. Tapi, bagaimana jika tubuh benar -benar kebal atau tak boleh merasakan sakit, seperti yang dialami budak tiga tahun yang berasal dari Telford, Shropshire, England.Lantaran tak boleh merasakan sakit , Josh santai mencabut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
42 minutes ago.

 

Khairy Jamaluddin Berlakon Semata-mata

Khairy Jamaluddin BerlakonKhairy Jamaluddin berlakon? Tak sangka pula, berbakat juga Khairy Jamaluddin ni. Apa taknya, lakonan pun boleh dikatakan superb terutama filem Ikal Mayang kat bawah ni. Lol.Khairy Jamaludin sebagai Peniaga Ayam Percik Selain filem Ikal mayang ni, Khairy jamaludin turut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mikhail0606 mikhail0606 via Out of The BOX
53 minutes ago.

 

5 Gambar] Bayi 8 Bulan Cedera Di Serang Biawak

[5 Gambar] Bayi 8 Bulan Di Serang Biawak | Seorang bayi perempuan berusia lapan bulan cedera teruk di muka dan kepala selepas digigit seekor biawak besar di kuarters pekerja Berjaya Resort Tioman, Pulau Tioman, dalam kejadian yang berlaku sekitar jam 10 pagi, semalam.Ketua Polis Daerah Rompin, Deputi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
1 hour and 5 minutes ago.

 

Modul Peningkatan Prestasi SPM 2014 (Kedah)

Bagi memeriahkan lagi latihan ulangkaji menghadapi SPM 2014, saya serta download link kepada Modul Peningkatan Prestasi SPM 2014 yang disediakan oleh Majlis Pengetua Sekolah Malaysia daripada Negeri Kedah. Tentu hebat bahannya kan?. Ada banyak subjek, serta lengkap dengan skema untuk anda cuba di rumah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
1 hour and 13 minutes ago.

 

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN UPSR 2014 (ULANGAN)

Jadual Ujian Bahasa Inggeris, Sains , Matematik dan Bahasa Tamil bagi Ulangan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2014. Sumber Asal: LPM Sumber Asal: LPM PUTRAJAYA: Lembaga Peperiksaan (LP) hari... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
1 hour and 29 minutes ago.

 

Eina Azman Suami Berbulan Madu Di Maldives!

Untung badan! Itulah perkataan pertama yang terkeluar daripada mulut kami apabila menerima beberapa screenshot foto bulan madu Eina Azman dan suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden.Ha.. biasanya bagi rakyat marhaen seperti kami ni hanya mampu bermimpikan bulan madu paling jauh pun ke Pulau Bali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
1 hour and 30 minutes ago.

 

Top 4 Styles of Women Hairdressing

Top 4 Styles of Women Hairdressing Women are very much aware of the latest fashion going on. They always try to adapt that fashion in s a short span of time. Fashion and styling always go hand in hand especially for women as they are always very much fastidious about the right clothes and outfits [...] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vuong184 vuong184 via Fashion trends
2 hours and 52 minutes ago.

 

Peminat Bergaduh Tuduh Scha Al Yahya Tak Pandai Jaga Anak

Minggu lepas Scha Al Yahya dan Awal Ashaari telah bercuti ke Australia dan membawa anak comelnya Lara.Memang pasangan suami isteri ini sering berkongsi gambar ketika mereka bercuti dan ada peminat menegur kononnya tak bagus membawa bayi kecil sesuka hati dan bayi akan berasa panas.Ada juga mempersoalkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
4 hours and 43 minutes ago.

 

DATIN PADUKA EINA AZMAN SUAMI BERBULAN DI MALDIVES (8 GAMBAR)

Pergh~~~~~ Jernih yang amat air laut di Maldives ini. Memang patutlah orang kata kalau berbulan madu di sini memang terasa macam di syurga. Lebih-lebih kalau anda minat ‘scuba diving’. Dapat tengok keindahan batu karang, ikan dan macam-macam lagi. Tentu Datin Paduka Eina Azman dan suami sedang menikmati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via BARABEREH
4 hours and 53 minutes ago.

 

Punca Sebenar Gerai Peniaga Wanita Disita Penguatkuasa DBKL

Sebuah video amatur yang menunjukkan penguatkuasa DBKL mengambil tindakan terhadap seorang peniaga yang berniaga secara haram di Tasek Permaisuri menjadi viral di laman Facebook. Bagaimanapun, jelas sekali menunjukkan peniaga berkenaan mengasari anggota DBKL yang menjalankan tugas.Inilah cabaran sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Arnab Panggang
4 hours and 55 minutes ago.

 

'Haters' Komen Biadap, Sharifah Sakinah Pun Balas Biadap

Realitinya memang susah nak puaskan hati semua orang. Mungkin dek kerana kenyataan tersebut, pelakon yang sering mencetuskan kontroversi ini dilihat tidak mahu ambil pusing kata-kata sinis hatersnya.Ramai yang menilai peribadi Sharifah Sakinah menerusi foto-foto agak seksi yang dimuat naik di laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
5 hours and 9 minutes ago.

 

ND LALA BELUM JELASKAN HUTANG RM 15K DENGAN DEN WAHAB

Hari ini hari bercerita mengenai hutang nampaknya. Kali ini, Den Wahab melahirkan rasa sedih dan kesalnya kerana wangnnya sebanyak RM15,000 yang telah dipinjam oleh ND Lala pada tahun 2000 sehingga ke hari ini masih belum dibayar lagi. Disebabkan sudah terlalu lama, Den Wahab kini berada di tahap malas nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via BARABEREH
5 hours and 13 minutes ago.

 

Sukan Asia: Misteri Angin Di Gelanggang Badminton

Tago yang dua kali merasai angin meniup mukanya tewas ditangan pemain Korea, Son pada perlawanan suku akhir.Jurulatih skuad badminton Indonesia mendakwa berlaku kejadian aneh ketika pasukan Jepun kalah kepada Korea Selatan 2–3 dalam saingan Sukan Asia di Incheon, pada Isnin.Menurut Richard Mainaky, dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
5 hours and 28 minutes ago.

 

Koleksi Soalan Percubaan PT3 2014 (Kedah)

Bagi guru-guru dan adik-adik yang nak buat ulangkaji bagi menghadapi PT3 pada tahun ini, boleh lah gunakan koleksi soalan percubaan trial PT3 negeri Kedah ini untuk memantapkan lagi pemahaman pada subjek Ujian Bertulis. Jemput download dan juga semua kredit adalah untuk tuan punya fail.. ;)Koleksi Soalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
5 hours and 37 minutes ago.

 

Jangan Kecilkan Fizz Fairuz Sebab Dilantik Duta Ubat Kuat

Pelakon Fizz Fairuz meminta masyarakat agar tidak mengkritik mana-mana selebriti yang diberi peluang menjadi duta produk ubat penambah tenaga batin.Fizz atau nama sebenarnya Mohd Fairuz Zainil Abidin, 35, berkata, masyarakat perlu bersikap terbuka mengenai informasi ubat atau makanan tambahan yang berfungsi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
5 hours and 53 minutes ago.

 

[6 Gambar] Hancur Di Gilis Kereta - Kemalangan di Taman Connaught

[6 Gambar] Hancur Di Gilis Kereta - Kemalangan di Taman Connaught | Mengerikan apabila seorang lelaki mati digilis sebelum mayatnya diseret hampir 100 meter menyebabkan badan mangsa hancur berhampiran Taman Connaught, Cheras, semalam.Dalam kejadian jam 1.25 pagi itu, mangsa yang berusia 30-an dirempuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
6 hours and 4 minutes ago.

 

Aku cabar Azmin Ali!!

oleh: pen buruk online ™ Memandangkan YB Azmin Ali sudah terpilih menjadi Menteri Besar yang baru dan inilah hasrat beliau yang sudah lama diidamkan, maka penburukonline inginmengemukakan beberapa cabaran untuk beliau; 1. Apabila anda sanggup memikul amanah, maka cabaran pertama yang perlu anda buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
6 hours and 26 minutes ago.

 

Ammar Alfian Akui Derita 4 Tahun Bermusuh Dengan Media

Ammar Alfian Akui Derita 4 Tahun Bermusuh Dengan Media | Ammar Alfian terpaksa ‘menderita’ selama empat tahun gara-gara kesilapannya melemparkan kata-kata kesat dan menulis ugutan bunuh terhadap wartawan hiburan di negara ini menerusi Facebook miliknya.Tambah Ammar, bukan mudah untuk mendapatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
6 hours and 33 minutes ago.

 

Derita 4 Tahun, Ammar Alfian Kongsi Rasa Kesal Musuhi Wartawan

Pelakon dan model Ammar Alfian terpaksa ‘menderita’ selama empat tahun gara-gara kesilapannya melemparkan kata-kata kesat dan menulis ugutan bunuh terhadap wartawan hiburan di negara ini menerusi Facebook miliknya.Ammar atau nama sebenarnya, Ammar Alfian Aziz, 27, berkata, bukan mudah untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
6 hours and 44 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »