Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Coffee and cafes

Stumbled upon a chic cafe? Found a great place for a cuppa? Blog about it and tag 'coffee' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Parkroyal Kuala Lumpur Chinese New Year 2015 Set Menu

It's that season again, where eateries and restaurants everywhere promote their upcoming Chinese New Year menu. This time around I had the opportunity to dine at Si Chuan Dou Hua, Parkroyal Kuala Lumpur to sample their set menus and yee sang creations.Parkroyal Kuala Lumpur Chinese New Year 2015 Set...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
29 minutes ago.

 

Edry KRU Minta Aweera Merendah Diri Dan Move On

Sebelum ini, Aweera memberi kenyataan bahawa Edry Abdul Halim selaku komposer Romancinta telah membuktikan bahawa Edry suka bermain drama dengan menggunakan kumpulan muzik jalanan Caliph Busker dalam persembahan Mojo untuk finale Anugerah Juara Lagu ke-29 yang baru lepas. Aweera mendakwa drama yang dibuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
31 minutes ago.

 

Resepi Aiskrim Pasu Bunga

Resepi Aiskrim Pasu Bunga. Kalau ikut pada nama, pasti ramai yang akan bayangkan bentuk icecream yang seperti pasu bunga. Tapi kalau lihat memang sama macam pasu bunga. Kalau tidak pernah tengok memang tidak boleh beza. Cuba lihat seperti gambar dibawah. Apa yang anda nampak. Ada seperti aiskrim ke? Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
1 hour and 3 minutes ago.

 

Keputusan england fa cup round 4, 25 dan 26.1.2015

Ada tiga games perlawanan malam ini. Jadinya team pilihan ialah arsenal. Dilihat ada kelebihan. Mnaakal pasukan lain, totenham, manchester city dan pendahulu liga epl chelsea telah terkandas dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 hour and 6 minutes ago.

 

Video Remaja Melakukan Aksi Sumbang dalam KFC

Perghh, dah macam ‘trend’ bagi remaja zaman sekarang melakukan aksi tidak senonoh di khalayak ramai.Aksi tidak senonoh pasangan ini berjaya dirakam oleh pengunjung di sebuah restoran makanan segara KFC.Jika anda perhatikan, dengan selambanya pasangan tersebut bercumbu sakan sehingga lelaki di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog puterafaizal puterafaizal via Kita Bantai Dot Info
1 hour and 19 minutes ago.

 

Sinopsis penuh drama tabir Zulaika,tv3

Oleh kerana drama Zahira yang telah melabuhkan tirainya, maka ini slot samarinda akan menghidangkan dengan sebuah lagi drama bersiri terbaharu bertajuk TABIR ZULAIKHA. Drama arahan Kas Roshan ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 hour and 41 minutes ago.

 

Budak dibelasah kerana makan baki makanan

Rangkaian restoran segera dikecam selepas seorang pengurusnya dilapor membelasah seorang pelarian kanak-kanak Syria yang memakan baki hidangan pelanggan. - Foto AFPISTANBUL - TURKI. Seorang kanak-kanak pelarian Syria dilaporkan dibelasah oleh seorang pengurus rangkaian restoran segera kerana memakan baki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 58 minutes ago.

 

Randomly Quick Update!

Hello all! First off, my apologies for the long hiatus (yes, it's almost been a month)! Have been so crazy packed with enjoying my X'mas celebration, New Year's Eve celebration, hairdos (not just once, but twice which will be explained later) during the weekends, and random meet ups with my friends who came...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog oliviacpy oliviacpy via What Say Me?
1 hour and 58 minutes ago.

 

Car Boot Sale Temerloh

Car Boot Sale Temerloh adalah satu lagi tarikan baru di Temerloh yang mampu menarik pengunjung kerana kesitimewaannya tersendiri. Jika Temerloh sinonim dengan jenama ikan patin masak tempoyak dan sebagai titik tengah semenanjung kini Car Boot Sale Temerloh adalah satu lagi tarikan baru Temerloh yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mikael mikael via Informasi Kerjaya
2 hours ago.

 

Janji Zamani Slam Pada Peminat

Janji Zamani Slam Pada Peminat. Mungkin semua sudah sedia maklum berkaitan penahanan Zamani Slam kerana dadah minggu lalu. Kes rakaman video menyanyi dengan tangan digari juga menjadi kes Zamani ini menjadi semakin hangat sehingga menjadi viral dilaman sosial Facebook dan twitter. Ramai peminat seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
2 hours and 4 minutes ago.

 

Semakan Keputusan STPM Penggal 3 2014

Semakan Keputusan STPM Penggal 3 2014. Keputusan peperiksaan penggal 3 STPM tahun 2014 boleh disemak mulai jam 10:00 pagi, 28 Januari 2015. Calon-calon boleh membuat semakan keputusan STPM penggal 3 2014 melalui atas talian (online) atau menggunakan sistem pesanan ringkas (SMS). Semakan Keputusan STPM...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog informasi informasi via Informasi Malaysia
2 hours and 15 minutes ago.

 

Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015

Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015 Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015 Malaysia Juara Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia 2015. Khabar yang menggembirakan buat kita semua dari Singapura. Tahniah buat pasukan hoki negara kita Malaysia. Malaysia muncul juara Pusingan Kedua Liga Hoki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
2 hours and 19 minutes ago.

 

Rangkuman Kejohanan Badminton MSSD Sabak Bernam 2015

Pada 21 22 Januari, telah berlangsungnya Kejohanan Badminton MSSD Sabak Bernam 2015 yang diadakan di dewan SMK Ungku Aziz Yayasan Selangor. Tahun ini, SAM Sungai Haji Dorani telah menjadi tuan rumah dan penempatan venue telah ditetapkan oleh PPD Sabak Bernam. Hari pertama ialah acara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maruk maruk via lensapujangga.com
2 hours and 28 minutes ago.

 

Keputusan Malaysia vs Poland Akhir Liga Hoki Dunia 2015

Keputusan Malaysia vs Poland Akhir Liga Hoki Dunia 2015. Pasukan Hoki Malaysia menang besar keatas pasukan Poland dalam perlawanan akhir pusingan kedua Liga Hoki Dunia 2015. Dalam perlawanan akhir yang berlangsung di Stadium Hoki Sengkang, Malaysia membelasah Poland 8-0. Gol Malaysia dijaringkan oleh ketua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
2 hours and 51 minutes ago.

 

Peserta perhimpunan terbunuh ditembak polis?

Shaimaa al-Sabbagh diberikan bantuan selepas ditembak.CAIRO - MESIR. Seorang wanita yang dalam perjalanan untuk meletakkan bunga dalam satu perhimpunan, maut ditembak polis, semalam.Shaimaa al-Sabbagh, salah seorang peserta Socialist Popular Alliance Party parah selepas terkena peluru penabur dari jarak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 51 minutes ago.

 

Angah Raja Lawak Cerita Kisah Cintanya Bersama Tunang

Umum mengetahui Angah Raja Lawak kini dah bertunang dengan pilihan hati bernama Amirah atau Wawa pada 18 januari yang lalu. Ramai nak tahu kisah cinta Angah Raja Lawak ini, bagaimana dan bila berkenalan dan apa yang istimewa tentang si dia.Ini komen Angah Raja Lawak:"Saya mula berkenalan dengan Wawa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
2 hours and 52 minutes ago.

 

Remaja Perempuan curi kalung Bertatah Berlian RM16.7j Di buru

HONG KONG – Polis China pada Jumaat melancarkan gerakan secara besar-besaran untuk memburu seorang remaja perempuan yang disyaki berjaya melesapkan seutas kalung bertatahkan 30 berlian dan bernilai HK$36 juta (RM16.7 juta).Akhbar berpengaruh Hong Kong, South China Morning Post pada Sabtu melaporkan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog harianlive harianlive via HMETROLIVE
3 hours and 2 minutes ago.

 

Projek restore basikal BMX anak

{Azrin} AkuBiomed {Azrin} AkuBiomed - Blog, Gajet dan Famili Koning Puas hati dapat melaksanakan Projek restore basikal BMX anak. Sudah lama basikal BMX yang berusia 28 tahun tersadai disatu sudut rumah. Ntah macam mana hari ni tiba-tiba tergerak hendak memulakan langkah pertama Projek restore BMX. Sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog akubiomed akubiomed via {Azrin} AkuBiomed
3 hours and 16 minutes ago.

 

Lisa Surihan Kini Hamil?

Jika perkara yang kami dengar ini benar, maka kami yakin ramai peminat Lisa Surihani di luar sana pasti mendoakan perkara yang sama terhadap kandungan yang dibawa oleh Lisa.Menurut ruangan Cik Pang di Harian Metro, perkhabaran tersebut mengatakan Lisa sudah mengandung tetapi masih di peringkat awal manakala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
3 hours and 16 minutes ago.

 

Cadangan Merotan Anak Satu Kesalahan

Cadangan Merotan Anak Satu Kesalahan. Cadangan untuk menggubal akta baharu yang bakal menghukum ibu bapa atas kesalahan merotan anak mereka menjadi perbualan hangat di internet. Berbagai komen dan reaksi diberikan dilaman sosial terutama di facebook. Kebanyakan pendapat menyatakan akta baru merotan anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
3 hours and 36 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »