Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

BILA DIKANTOIKAN KEKASIH SENDIRI...BARU NAK TAHU MALU

Segelintir ‘lelaki gatal’ dikesan menjadikan tandas awam dan tandas di pusat hiburan sebagai lokasi strategik untuk merakam video bogel wanita secara sulit.Golongan lelaki ini tidak hanya menggunakan kamera intip (spycam) malah turut menggunakan telefon pintar diletakkan di siling tandas awam atau pusat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
32 minutes ago.

 

Pembayaran BR1M Peringkat Kedua Bermula Esok

Pembayaran BR1M Peringkat Kedua Bermula Esok Pembayaran Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) peringkat kedua akan bermula esok melibatkan 4.65 juta penerima, kata Kementerian Kewangan hari ini. Tarikh Pembayaran Bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M 2015 Pembayaran peringkat kedua itu turut melibatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
41 minutes ago.

 

ESOK PEMBAYARAN BR1M PERINGKAT KEDUA

Pembayaran Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) peringkat kedua akan bermula esok, 28 Mei, melibatkan 4.65 juta penerima, kata Kementerian Kewangan, Rabu.Pembayaran peringkat kedua ini turut melibatkan tuntutan rayuan yang diluluskan kepada 141,670 penerima, kata Menteri Kewangan Kedua Datuk Seri Ahmad Husni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
52 minutes ago.

 

RAHSIA NASI GORENG SARDIN TAK MELEKAT LEKIT

Nasi goreng sardin tak berapa popular lagi. Ada yang tak pernah cuba pun. Aku pun baru je cuba2 buat lepas tengok ntah mana blogger upload gambar nasi goreng sardin tak lama dulu. Takde la sampai google resepi nak masak nasi goreng sardin. Nama pun nasi goreng konsep dia sama jer macam nasi goreng lain cuma...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 4 minutes ago.

 

(Kittens) Gambar Kucing Gebu Berbulu Halus Suci

Gambar Kucing Gebu Berbulu Halus Kucing merupakan makhluk Allah yang paling comel sekali. Kucing telah hidup sejak zaman Firaun dulu lagi iaitu kira-kira 5000 tahun dahulu. Walau ada segelintir yang agak alergi kepada kucing, tetapi ramai yang menyukainya. Oleh itu, penulis mendapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
1 hour and 11 minutes ago.

 

PELIK, TUDUNG ALA KOOL FEVER + NARUTO MULA JADI TRENDING

Sejak beberapa tahun ini, Fenomena Hijabista mula melanda negara kita. Jika dahulu, fungsi tudung hanya dikenakan untuk menutup aurat dan tidak banyak gaya yang digunakan. Namun, pada hari ini gaya pemakaian tudung yang pelik-pelik telah muncul dengan dengan tujuan tampil dengan kelainan dan mengikut trend...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 41 minutes ago.

 

BERUS GIGI ARANG TERBARU DARI COLGATE

Zaman dulu petua nak putihkan gigi gosok dengan arang.. sekarang tak payah susah2 cari arang colgate dah keluar berus gigi 360 Gold Arang. Kelebihan berus gigi 360 gold Arang Colgate ni dia mempunyai sentuhan warna emas dengan bulu berus arang.Berkesan menghalang pembiakan bakteria pada berus sehingga 90...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
1 hour and 54 minutes ago.

 

Dinoscovery By Dinosaurs Live! Collaborate With Golden Screen Cinemas For Jurassic World

Sad to say I haven't had the chance nor time yet to drop by Dinoscovery, even though I've heard so much good things about it. Now this just arrived in my inbox recently, where Dinoscovery by Dinosaurs Live!, Asia Pacific’s first-of-its-kind edutainment exhibition, in collaboration with Golden Screen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 hour and 56 minutes ago.

 

UPDATE: KAMI BUKAN SEMBAH DUIT ! - AKHIRNYA MAGNET WANG BUKA MULUT

PUTRAJAYA - Setelah dikecam oleh ramai pihak di media sosial, penganjur kursus 'magnet wang' akhirnya membuka mulut dan menafikan dakwaan mengajar pesertanya menyembah duit. Penganjur seminar, Dr Mohamad Khalid Sabran berkata, teknik mencium segumpal wang bernilai RM44,000 itu bukan upacara menyembah duit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 58 minutes ago.

 

Ramadan Buffet Preview @ Silka Maytower Hotel

Another Ramadan feast, this time over at Silka Maytower Hotel. I've tried their Ramadan fares last year, and this year it was a pleasure to get the chance to savour their mouthwatering dishes again.They will be having the special month-long festive buffet dinner beginning from June 18th to July...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 hours and 15 minutes ago.

 

Siaran Langsung JDT vs Ayeyawady AFC Cup

Siaran Langsung JDT vs Ayeyawady AFC Cup 27 Mei 2015. Malam ini akan berlangsung perlawanan penting Piala AFC yang akan melibatkan wakil Malaysia JDT dalam peringkat 16 terbaik. Perlawanan akan berlangsung di Stadium Tan Sri Hj Hassan Yunus, Larkin. Mampukah JDT menewaskan kelab dari Myanmar Ayeyawady...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
2 hours and 33 minutes ago.

 

Benarkah Azharina Azhar Seorang L3s bian?

Dek kerana berjalan mesra dengan seorang wanita berambut pendek, penyanyi yang popular menerusi lagu Elegi Sepi, Azharina Azhar dituduh sebagai seorang lesbian. Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and 34 minutes ago.

 

Olivia Wilde Breastfeeds Her Son in Glamour Magazine

Olivia Wilde featured in the Glamour magazine which the actress breastfeeding her baby boy, Otis in a dinner booth and exposed her right breast. Complete featured photoshoot for Glamour The post Olivia Wilde Breastfeeds Her Son in Glamour Magazine appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
2 hours and 39 minutes ago.

 

Nabil Bina Otot Badan Ketul-ketul Demi Kerjaya (Gambar)

JURULATIH Nabil, Cash memuat naik gambar mereka selepas selesai sesi bersenam baru-baru ini. – Foto InstagramKUALA LUMPUR : Pelawak dan pengacara Nabil Ahmad mengakui beliau kini aktif membina otot badan demi kerjaya seninya.Nabil atau nama sebenarnya Ahmad Nabil Ahmad, 31, berkata, buat masa ini beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
2 hours and 55 minutes ago.

 

Wanita Trauma Gambar Peribadi Dicuri Dan Disebar Di Page ‘Bertudung Tapi Terserlah’

Kuala Lumpur: Seorang wanita kini trauma selepas beberapa keping gambar peribadinya di laman sosial Facebook (FB) ‘dicuri’ individu tidak bertanggungjawab sebelum disebarkan bersama pelbagai gaya kata-kata lucah pada keterangan gambar itu.Menurut laporan dari portalMyMetrohari ini, mangsa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
3 hours and 16 minutes ago.

 

PAMERAN THE FASCINATING STORY OF INDIAN CINEMA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA MENGASIHANI. Selawat dan salam buat nabi junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W.Berminat menonton filem India? Perbadanan Muzium Melaka (PERZIM) dengan kerjasama Kedutaan India di Malaysia sedang mengadakan pameran THE FASCINATING...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fairusmamat fairusmamat via fairus.com
3 hours and 28 minutes ago.

 

PEMANDU WANITA SAMSENG CUMA BERANI TUNJUK JARI TENGAH

Tu dia.. tajuk entri mesti ramai pemandu2 wanita terbeliak mata nak baca kan? Almaklum perkataan wanita kat situ di highlight tapi macam biasa la mustahil semua pemandu wanita macam tu. Of course la nak cakap pasal segelintir yang pasti bukan pemilik myvi. Cuma kali ni nak cakap pasal Viva pulak.Sekadar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 39 minutes ago.

 

10 PERKARA NAKAL KANAK KANAK YANG MENGHIBURKAN

Nama pun buat even dia buat benda nakal kadang2 nampak comel menghiburkan. Kalau dah tua2 buat perangai macam tu memang minta kaki katanya tapi tidak pada kanak kanak... Rasa macam nak minta dia buat lagi lagi.Biarpun nakal.. benda2 yang mereka buat kadang2 mampu buat kita hilang stress. Yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
3 hours and 55 minutes ago.

 

Ibu Tinggalkan Bayi Dan Sekeping Nota (Gambar)

Tiada anak yang mahu hidupnya dirundum kesedihan. Apatah lagi jika mengetahui bahawa dirinya ditinggalkan oleh ibu sendiri di hadapan rumah seorang yang asing. Namun itu yang berlaku terhadap si kecil yang baru dilahirkan ini.Seorang wanita terpaksa meninggalkan anak sendiri di hadapan rumah orang lain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Berkongsi Untuk Kehidupan
4 hours and a minute ago.

 

Victoria Justice – 6th Annual Elle Women in Music

Victoria Justice attends the 6th Annual Elle Women in Music in Hollywood for supporting all the women in the industry. She attends with simple white dress and see through sleeves with white dots all over the dress. I believe without proper underwear from her rear view. #LuckyPhotographer The post Victoria...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
4 hours and 39 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »