Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

What's your sport?

Tell us about your favourite sport and tag 'sports' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Che Ta Umum Nekad Bertudung Sepenuhnya

Baru-baru ini pelakon Rozita Che Wan telah pun pergi mengerjakan umrah bersama suami tercinta, Zain Saidin. Sepanjang berada di sana, Che Ta kerap memuat naik fotonya manis bertudung dan turut mendapat respon positif daripada peminat.Terbaru menerusi perkongsian status Media Hiburan di laman Facebook,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
8 minutes ago.

 

Jobdirumah menipu? – Jobdirumah Review

Jobdirumah menipu? Saya seorang blogger dan penulis. Saya juga merupakan salah seorang daripada ahli Jobdirumah. Ternyata ianya terbukti memberikan hasil yang berkesan. Bekerja dari rumah pada zaman sekarang tidak lagi mustahil. Manfaatkanlah kemudahan yang anda miliki. Daripada membuang masa melayari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via HafizAmri.Com
15 minutes ago.

 

Shila Amzah Digam Stesen TV China

Lama juga tak siarkan cerita dan perkembangan terkini mengenai penyanyi Shila Amzah. Hari ini terbaca pula berita yang kurang menarik mengenai beliau. Ada sumber mendakwa Shila Amzah digam stesen TV China. Benarkah?Memetik beberapa sumber info, bapa kepada Shila Amzah iaitu ND Lala telah tampil beri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
42 minutes ago.

 

5 Gambar Peribadi Nora Danish Nedim Nazri Bercuti Di Cameron Highland

Semalam kami bawakan kepada korang semua koleksi foto Fasha Sandha sekeluarga bersama-sama anak Nora Danish, Rayqal bercuti di Bangkok.Rupa-rupanya Nora Danish pun sedang bercuti di Cameron Highland bersama kekasih hati, Nedim Nazri ditemani oleh Dimorian Crew. Seronoknya lah bercuti memanjang…Kalau tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
58 minutes ago.

 

Permohonan Melanjutkan Pengajian ke Timur Tengah 2015 / 2016

Calon-calon SPM 2014 yang mendapat keputusan cemerlang serta berkeinginan untuk melanjutkan pengajian ke Timur Tengah (Mesir, Jordan dan Morocco) bagi sesi kemasukan 2015 / 2016, bolehlah mula membuat permohonan secara atas talian diapp.moe.gov.my/timurtengah.Permohonan secara atas talian ini akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
1 hour and 2 minutes ago.

 

Jadual Keputusan Badminton All England 3 - 8 2015 | Pasukan Malaysia

FOKUS LIN DANKejohanan Badminton All England sedang berlangsung bermula 3 hingga 8 Mac 2015. Tahun ini merupakan tahun paling malang dan mencabar buat pasukan Malaysia yang kehilangan khidmat bekas pemain nombor satu dunia, Datuk Lee Chong Wei yang digantung dari menyertai sebarang pertandingan sehingga kes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
1 hour and 9 minutes ago.

 

10 Pemain Bola Sepak Termahal Dunia 2015

10 Pemain Bola Sepak Termahal Dunia 2015 | Assalamualaikum . Bukan senang untuk bermain bola sepak . Permainan yang memerlukan kemahiran yang tinggi dalam diri untuk mengawal bola . Bila mana pemain sudah mempunyai kualiti dalam permainan ini , banyak la mata-mata kelab yang akan memandang terhadap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
1 hour and 37 minutes ago.

 

Anak Tan Sri ditemui rentung dalam kereta

Mangsa dipercayai menghidap penyakit Alzheimer dan bergantung kepada ubat.KUALA LUMPUR: Seorang lelaki berusia lingkungan 40-an ditemui rentung dalam satu kebakaran kereta di kawasan bukit Lorong Setia Bestari 2, Bukit Damansara, Kuala Lumpur pada Khamis.Mangsa dipercayai anak kepada seorang individu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 18 minutes ago.

 

Kempen Hulurkan Bantuan Ringankan Beban Adik Raef Uqael

Kempen Hulurkan Bantuan Ringakan Beban Adik Raef Uqael - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu. Mungkin anda tidak kenal sapa adik Raef Uqael ni sama lah mcm Mahamahu tidak mengenali siapa kanak2 kecil ini. Walaupun kecil tapi beban yang di tanggung cukup besar dan org dewasa seperti kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
2 hours and 24 minutes ago.

 

Belanda nafi laporan media Ukraine tuduh Rusia dalang tragedi MH17

"Saya yakin laporan tersebut tidak benar," jurucakap pihak pendakwaan Belanda Wim de Bruin berkata kepada RT.com.Pihak pendakwaan Belanda hari ini menafikan laporan media Ukraine pada Khamis yang menuduh Russia bertanggungjawab menembak jatuh pesawat Malaysia Airlines, pada Jun tahun lalu, menurut laporan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 34 minutes ago.

 

Love Has No Labels

From Love Has No Labels A lot of us make snap judgments based on what we see—whether it’s race, age, gender, religion, sexuality, or disability. Yet most of us aren’t even conscious of our prejudice. That’s why it’s called implicit bias. I strongly feel that we need more love nowadays. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rawlins78 rawlins78 via Beautiful GLAM by Rawlins : Health | Beauty | Life
2 hours and 54 minutes ago.

 

MH370: Special TV slot to show government's search efforts

JAILANI: The screening of the special programme is the outcome of discussions between the ministry and broadcasting stations RTM, TV3 and Astro.LANGKAWI: Special slots showing the government's efforts in searching for the Malaysia Airlines plane, Flight MH370, since almost a year ago, will be broadcast on...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 59 minutes ago.

 

Biasiswa Peneraju Tunas Potensi 2015

Bagi calon SPM 2014 dan STPM 2014 yang mendapat keputusan yang cemerlang, serta menepati beberapa kriteria lain, anda adalah amat digalakkan untuk memohon Biasiswa Peneraju Tunas Potensi 2015. Tawaran program pembiayaan pendidikan ini terbuka kepada semua Bumiputera Malaysia yang mempunyai prestasi serta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miecaprio miecaprio via CiKGUHAiLMi
3 hours and 6 minutes ago.

 

Ganti penjara bagi pesalah dadah wanita

Gambar hiasanKUALA LUMPUR - Hukuman penjara untuk pengguna dadah wanita di Malaysia perlu digantikan dengan pelbagai program sosial dan kesihatan, demikian dasar yang disyorkan oleh Majlis AIDS Malaysia (MAM).Pengurus Dasar MAM, Fifa Rahman berkata, pengguna dadah wanita memerlukan sokongan padu tanpa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 16 minutes ago.

 

Breaking News : Delta Airlines has skidded off the Runway

Delta Flight 1086 rests on a snowbank at LaGuardia airport in New York on March 5. #Breaking #Delta flight skids off runway at LaGuardia (courtesy Kristina Grossmann) pic.twitter.com/2vnRU3fJKB — Eyewitness News (@ABC7NY) March 5, 2015 p style=text-align: justify;>Two people suffered...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via SMS NEWS PORTAL
4 hours and 40 minutes ago.

 

Burung Pelik di Amazon Boleh Menyamar Menjadi Ulat Beracun.

Kemampuan menyamar atau berkamuflase sangat penting bagi meneruskan hidup di alam bebas. Penyamaran juga boleh dalam pelbagai bentuk, burung unik di Amazon ini boleh menyamar seperti ulat bulu beracun. Burung Cinereous mourner boleh berubah menyerupai ulat bulu beracun. Ia mampu mengubah bulu di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via Gaban Comel
7 hours and 24 minutes ago.

 

Menarik Foto Lawak Giler -893

Salam semua pembaca blog zamrispoon kali ini zamrispoon nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog zamrispoon ini untuk kita segarkan semula minda kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via zamrispoon
7 hours and 24 minutes ago.

 

Siaran Langsung Felda United vs Lions XII

Siaran Langsung Felda United vs Lions XII 7 Mac 2015. Mampukah pendahulu liga super ini mempertahankan kedudukan mereka. The Fighther bakal berdepan cabaran pasukan Singapore Lions XII dalam perlawanan keempat mereka di Stadium Selayang pada sabtu 7.3.2015. Setelah mengharungi 3 perlawanan dengan dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
8 hours and 31 minutes ago.

 

Boost WiFi coverage with TP-Link TL-WA860RE 300Mbps WiFi range extender with AC passthrough

My TP-Link TL-WDR3600 N600 wireless dual band gigabit router is located upstairs near the center of the house, and my HiMedia Q5II Android 3D smart TV + media player box is located downstairs. There is no problem for the HiMedia Q5II box to connect wirelessly to the TP-Link wireless router, until one day,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
8 hours and 35 minutes ago.

 

Siaran Langsung PDRM vs Selangor 7 Mac 2015

Siaran Langsung PDRM vs Selangor 7 Mac 2015. Pasukan yang semakin mencuri tumpuan dalam saingan Liga Super 2015, PDRM atau dikenali dengan gelaran The Cops pasti ingin meneruskan rentak kemenangan mereka dalam  misi untuk kekal sebagai pencabar dalam perebutan kejuaraan liga musim ini. Begitu juga dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mysensasi mysensasi via MySensasi
9 hours and 15 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »