Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Remaja perempuan meninggal dunia disimbah asid di Penampang

Seorang remaja perempuan meninggal dunia selepas disimbah asid oleh seorang lelaki misteri di sebuah premis makanan berhampiran Towering, Jalan Penampang dekat Kota Kinabalu, hari ini.Ketua Polis Daerah Penampang, DSP Ratan Kumar Singh berkata mangsa yang dikenali sebagai Memey Kandusan, 19, meninggal dunia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
20 minutes ago.

 

Good Friday In Agape With Sharon

Had a long journey by bus to Johor and then Singapore... it was a tedious ride, started at 9am in the morning and reaching Johor around 5pm... That was really the most busy time of the day and it took another two hours to "crawl" into the Lion City. So by the time we reached, it was almost 10 hours of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
21 minutes ago.

 

Godaan Bekas Kekasih

Assalammualaikum Amboi tajuk aku. Sound weird ganas. Pedulik lah. Aku nak buat entry yang mungkin atau sikitlah ada kaitan dengan aku lah kot. Terpulang nak nilai macam mana. Sebelum aku mulakan entry, aku terlebih-lebih mintak maaf dulu kalau entry ni dianggap mengaibkan atau pun apa.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog najihahfara najihahfara via She Is Najihah
26 minutes ago.

 

Waspada Terhadap Penularan MERS

Dapatkan rawatan segera jika wujud tanda-tanda jangkitan respiratori seperti batuk atau kesukaran untuk bernafas dalam tempoh 14 hari selepas melawat ke negara-negara di Timur Tengah atau negara jiran..KUALA LUMPUR: Orang ramai diminta mengambil langkah berjaga-jaga untuk mencegah penularan wabak "Sindrom...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
44 minutes ago.

 

Baihakki khaizan dan pablo aimar, digugurkan dalam skuad jdt??

Panas panas beb apabila dua pemain mahal nih digugurkan dalam skuad jdt 1 ini. Apa agaknya strategi jdt kali ini??? Bukan semudah itu nak buang-buang player suka-suka jer. Ada faktor utama yang telah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
59 minutes ago.

 

The 5 Worst Mistakes To Make When Buying A New Car

Buying a car may be one of the biggest financial investments you will ever make, and the shopping process can take several months. If you really want to get the best price on your vehicle purchase and drive away with a reliable set of wheels, take some time to separate your emotions from the buying decision...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via Malaysia Market Analysis And World Updates
1 hour ago.

 

Putrajaya tidak faham masalah pelajaran Sabah

Semua masalah ini, membuktikan Kementerian Pendidikan kurang cekap, tidak prihatin dan sangat kurang memahami keadaan sebenar sekolah di negeri ini. Keputusan dibuat sewenang-wenangnya tanpa memikirkan kesan buruk yang dihadapi para murid.KOTA KINABALU: Pengurusan pelajaran di Sabah memerlukan reformasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
1 hour and 6 minutes ago.

 

Bahagian Pengurusan Psikologi, JPA

Bahagian Pengurusan Psikologi, Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia. Menjadikan Perkhidmatan Psikologi sebagai Teras kepada aspek Pembangunan Modal Insan dalam Pengurusan Sumber Manusia selaras dengan Wawasan JPA. Download Vector Logo of Bah. Pengurusan Psikologi JPA

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vectorism vectorism via Vectorise Logo
1 hour and 10 minutes ago.

 

Keputusan Perlawanan Liga Super 19 April 2014

Perlawanan bolasepak Liga Super semakin rancak. Setiap pasukan inginkan kemenangan dan pasti perlawanan pada malam ini sedikit sebanyak merencanakan perjalanan pasukan masing-masing. 4 perlawanan berlangsung pada malam ini setelah 2 keputusan antara Kelantan menentang Sarawak dan JDT menentang T-Team...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Blog ZooL
1 hour and 19 minutes ago.

 

Apa Lagi Musa Aman Mahu?

Bagimewujudkan kemajuan, kemakmuran dan keamanan di Malaysia, khususnya di Sabah, rakyat perlu menolak umno/BN, bukannya memberikan sokongan..Ketua Menteri Sabah Datuk Seri Musa Aman menyeru semua lapisan masyarakat menyokong usaha kerajaan untuk membawa kemajuan kepada rakyat, terutama ketika waktu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
1 hour and 23 minutes ago.

 

Remaja perempuan maut disimbah asid

Penampang : Seorang remaja perempuan berusia 19 tahun maut selepas dipercayai disimbah asid oleh seorang lelaki bertopeng di sebuah restoran di Towering, Jalan Penampang, di sini, kira-kira 4.30 pagi tadi.Difahamkan, mangsa bersama dua rakannya sedang memesan makanan di sebuah restoran apabila tiba-tiba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mafhardstyle mafhardstyle via ADAM FIKRI
1 hour and 23 minutes ago.

 

Gadis menggelupur disimbah asid

MANGSA disimbah asid ketika sedang pesan makanan bersama rakannya. PENAMPANG : Seorang remaja perempuan berusia 19 tahun maut selepas dipercayai disimbah asid oleh seorang lelaki bertopeng di sebuah restoran di Towering, Jalan Penampang, di sini, kira-kira 4.30 pagi tadi. Difahamkan, mangsa bersama dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hantulansuir hantulansuir via NewMalaysianPost.com
1 hour and 28 minutes ago.

 

Pharrell Williams menangis dengar lagu ‘Happy’

Macam ironi pulak kan tajuk ni. Yelah, mana tak terharu penyanyi dan komposer Pharrell Williams apabila peminatnya dari seluruh dunia menghasilkan video mengikut rentak lagu hits baharunya, Happy. Dalam rancangan bual bicara bersama hos popular, Oprah Winfrey baru-baru ini, Pharrell tidak dapat menahan air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hantulansuir hantulansuir via NewMalaysianPost.com
2 hours and 8 minutes ago.

 

Review Program Buat Duit Menerusi Platform EdyClick

Artikel review program buat duit dengan EdyClick ini merupakan siri artikel yang ketiga yang telah saya catatkan dalam blog ini. Mungkin saya akan catatkan beberapa lagi artikel terbaru tentang EdyClick dimasa akan datang, itupun jika ada fungsi baru yang diperkenalkan oleh pihak EdyClick. 1. Pendaftaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
2 hours and 12 minutes ago.

 

Micheal Pun Mati

"Tanpa Michael, saya akan mati", jenaka terakhir KarpalIPOH: Sehari sebelum kemalangan, mendiang Karpal Singh ada melawak bersama pekerja-pekerja di pejabatnya dan mengatakan “Tanpa Michael saya akan mati”.Lalu Michael menjawab, “Tanpa boss (Karpal), saya juga akan mati”.Perkara tersebut diceritakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaktie kaktie via Che Akak Punya
2 hours and 15 minutes ago.

 

Siapa Yang Mahu Masuk Neraka? – Dr. Asri Respon Kenyataan Panas Erma

Siapa Yang Mahu Masuk Neraka? – Dr. Asri Respon Kenyataan Panas Erma ‘Andai kemban membawaku ke neraka, aku redha’. Itulah kenyataan yang ditulis sendiri oleh pengarah tersohor tanah air, Erma Fatima yang dipercayai untuk mempertahankan prinsipnya sebagai seorang anak seni. Erma Fatimah –...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog budakblogspot budakblogspot via SYOKBAH - Portal Hiburan dan Gosip
2 hours and 20 minutes ago.

 

GADIS 19 TAHUN MAUT DISIMBAH ASID DI BAHAGIAN MUKA

Penampang: Seorang remaja perempuan berusia 19 tahun maut selepas dipercayai disimbah asid oleh seorang lelaki bertopeng di sebuah restoran di Towering, Jalan Penampang, di sini, kira-kira 4.30 pagi tadi.Difahamkan, mangsa bersama dua rakannya sedang memesan makanan di sebuah restoran apabila tiba-tiba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
2 hours and 32 minutes ago.

 

Nissan Sylphy serba baharu lebih dinamik

Dua tahun yang lalu, ketika Nissan Sylphy versi 2012 dilancarkan, penulis diberi kesempatan untuk memandu ujinya. Sebelum itu, ramai rakan mengatakan Sylphy yang mula diperkenalkan di pasaran Malaysia pada tahun 2008 hanya sesuai untuk “orang yang sudah berkeluarga” atau “lebih sesuai untuk mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hantulansuir hantulansuir via NewMalaysianPost.com
2 hours and 42 minutes ago.

 

Michael Cornelius: Tulang belakang Karpal Singh

Michael Cornelius: Tulang belakang Karpal Singh KUALA LUMPUR: Ketika Karpal Singh diingati untuk jasa beliau, ada satu lagi lelaki dimana pengorbanan beliau tidak boleh dilupakan. Michael Cornelius Selvam Vellu merupakan setiausaha peribadi (PA) kepada Karpal dan kesetiaannya kepada 'Boss' akan sentiasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
3 hours and 3 minutes ago.

 

Keputusan terkini selangor vs lions xii 19.04.2014

Wow perlawanan super epik yang akan bertandang di stadium shah alam kalau aku tak silap lah ek. Mampukah selangor melakar kemenangan dalam memperbaiki kedudukan di stadium sendiri. Perlawanan yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 hours and 12 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 agama   berita   beritabersamazoul   betulkekarpalsinghkemalangan   bolasepak   buatduitdenganedyclick   crime   edyclick   fizaelite   gadget   gallery   gambar   geram   gosipselebriti   guladalamdarah   hiburan   info   infohiburan   informasi   infosemasa   isusemasa   jenayah   karpalsingh   karpalsinghmaut   kemalanganmaut   knowledge   mh370   misteri   nasional   neraka   news   nightlife   oranganiayakarpalsingh   pemeriksaan   pendidikan   pestabukuantarabangsakualalumpur   pialapresiden2014   politics   politik   review   selebritimalaysia   sukan   teknologi   thevoiceofsabahan   tips   travel   tujuanhidup   tutorial   uqashasenrose   utama