Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

2014 Asian Games

The 2014 Asian Games is currently underway in Incheon, South Korea. How are our Malaysian team doing? Blog about the games and tag 'AsianGames' to be featured here!

No responses yet, be the first and get featured here!

 

Fresh Pings

MACAM-MACAM UBAT

BUATAN MALAYSIA (1)PIL KEMPIS PERUT KHASIATNYA;; membuang lemak, dan lendir-lendir,membuang angin dlm badan,melawas air besar dan kecil. (2)PIL SENDI KHASIATNYA;; utk sakit urat dan gaut HUBUNGI; 013-9914295(KAK YAH)www.srk35.com/?ref=k.yahubat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog srk35 srk35 via SEPAKAT - RAHSIA - KEJAYAAN
29 minutes ago.

 

SUAMI BELASAH ISTERI SAMPAI TERKENCING AIR MATA BERDARAH

Suami keparat. Itulah gelaran yang selayaknya diberi terhadap tindakan kejam dan dayus seorang suami yang sanggup membelasah isterinya sehingga menyebabkan mangsa terlantar di Hospital Sungai Buloh selama 5 hari. Mangsa yang berusia 30-an bukan saja ditumbuk, malah kepalanya dihentak ke dinding berulang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
40 minutes ago.

 

LUAHAN IBU MISKIN DILAKUKAN SEPERTI ANJ*NG OLEH DBKL

Salam....saya ingin memaklumkan pda semua rkan2 fbian yang mana munkin dpat di jadikan pedoman kte bsama...mereka ini hanya Berusia kurang dr 12 tahun... dan mereka telah pn menyaksikan ketidakadilan berlaku dihadapan mata mereka dimana ibu kpada dua org knak2 malang ini telah di perlakukan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
56 minutes ago.

 

DAHSYATNYA SERVICE SKYNET YANG KORANG TAK TAHU

Amboi tajuk bunyi macam dahsyat sangat servis skynet. Dahsyat macam mana tu? Di hantar barang/surat pakai roket ka? seminit ni pos, seminit kemudian sampai ke camna tu? Mesti korang tak sabar nak tahu apa kedahsyatan servis dari skynet ni kan?Sumber googleKena bermua dengan alkisah someone ni nak hantar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 4 minutes ago.

 

Mencari Sponsor Makanan Kucing

Di rumah Ayuni sekarang ada lapan ekor kucing yang sentiasa lapar dan kadangkala Ayuni tidak sempat untuk memberi mereka makan kerana jarang berada di rumah di atas kesibukan dengan tugas. Ada sesetengah masa bila sempat Ayuni kumpul dan bawa balik tulang-tulang ikan dan ayam dari sisa kantin di tempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lonelyscorpiogirl lonelyscorpiogirl via XDramaQueen
1 hour and 7 minutes ago.

 

Page Not Found

Salam ukhwah, salam ceria, dah seminggu saya tak dapat nak update blog sebab ada tugasan luar, pagi ni, ada masa sikit nak update blog, macam-macam notification yang saya dapat bila tak dapat nak online seminggu, antaranya email, facebook, twitter dan macam macam lagi.Tapi yang paling tak menarik nya pagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog screammer screammer via MyCherita
1 hour and 12 minutes ago.

 

Asam Pedas Udang Dengan Terung Dayak

Bahan-Bahan:500 gram udang galah 1 biji terung dayak (terung asam ) 3-5 biji cili merah 1 labu bawang besar 1 cm belacan3 ulas bawang putih 3 biji bawang merah 1 batang serai 1 cm kunyit garam dan serbuk perasaCara:Cili merah,bawang putih,bawang merah, kunyit dan belacan ditumbuk halus. Terung dan bawang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog srk35 srk35 via jom-kedapur
1 hour and 18 minutes ago.

 

Review Pegasus Bullion Malaysia SCAM Penipu? Azizi Ali Pakar Kewangan Hartanah...

Review Pegasus Bullion Malaysia SCAM Penipu? Azizi Ali Pakar Kewangan Hartanah Tempelak Sistem PegasusBullion : Skim Cepat kaya datang dan pergi. Diubah sedikit sebanyak modus operandi yang ada, dengan harapan ramai lagi rakyat Malaysia yang terjerat.Apatah lagi dengan….kenaikan kos...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog srk35 srk35 via PINJAMAN PERIBADI-i ISLAMIC
1 hour and 32 minutes ago.

 

SAAT-SAAT MENYERAMKAN JURUGAMBAR HAMPIR DIBAHAM BUAYA (VIDEO)

Memang tidak dinafikan bahawa bidang fotografi cukup meluas dan kini ianya semakin terkenal dengan pelbagai cara memperkenalkan fotografi masing-masing .Ini tidak terkecuali dengan rakaman video yang dilakukan oleh seorang jurufoto yang sedang merakam video buaya di tepi tasik demi mendapatkan gambar yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 40 minutes ago.

 

11 hujung minggu panjang menanti di 2015

Nah, bagi yang merancang untuk bercuti tahun 2015, anda ada pilihan 11 hujung minggu yang panjang. Sebelum ini saya pun dengar-dengar saja tentang cuti umum yang panjang ini, hari ini baru dapat tengok sendiri kalendar cuti umum Malaysia bagi tahun 2015. Kalau fikirkan balik, tahun ni pun banyak juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog adamroslan adamroslan via Adam Roslan
1 hour and 41 minutes ago.

 

INILAH ANWAR,DALAM UMNO DULU DIA BUAT HAL, DALAM PAKATAN PUN DIA BUAT HAL

Kemelut antara golongan ulama dan profesional yang melanda PAS harus diambil pengajaran oleh parti itu kerana ia hasil kerjasama mereka dengan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, kata bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad."Ini (masalah) adalah hasil kerjasama dengan Datuk Seri Anwar, sesiapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
1 hour and 56 minutes ago.

 

9 GAMBAR KEBASAHAN TIZ ZAQYAH DANIEL HAZIQ DI PULAU PERHENTIAN

Amboi seronok betul pasangan baru ini iaitu Tiz Zaqyah dan teman lelakinya, Daniel Haziq. Bagus betul Tiz Zaqyah ini.Mana tidaknya, di kala orang ramai mengambil keputusan untuk bercuti di luar negara, Tiz dan rakan-rakannya ke Pulau Perhentian untuk merehatkan badan.Semangat cuti-cuti Malaysia sebeginilah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
1 hour and 57 minutes ago.

 

PAKAIAN PRAMUGARI VIETJET AIR YANG TERLAMPAU (7 GAMBAR)

Syarikat Vietjet Air, sebuah syarikat kapal tambang murah yang berpangkalan di Vietnam menjadi bualan hangat di seluruh dunia berikutan tersebarnya gambar pakaian mencolok mata yang dikenakan oleh Pramugari mereka. Gambar-gambar tersebut sebenarnya adalah satu bentuk kempen yang dijalankan oleh syarikat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
2 hours and 20 minutes ago.

 

AZMIN ALI BAKAL MENERIMA NASIB SEPERTI KHALID JIKA TERIMA JAWATAN MB?

Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali, yang dikatakan calon pilihan untuk dilantik sebagai Menteri Besar Selangor, tidak mendapat sokongan daripada partinya.Naib Presiden PKR, Tian Chua berkata tiada cubaan untuk berunding dengan parti untuk mengubah pendirian parti sekiranya Azmin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 hours and 37 minutes ago.

 

GAMBAR LELAKI PAKAI BAJU MELAYU TERLAMPAU TERSEBAR

Gambar seorang lelaki lengkap berpakaian baju melayu lengkap menjadi viral di media sosial. Ini berikutan rekabentuk baju melayu itu telah diubahsuai dengan amat ektrim sekali. Bahagian bahu Baju Melayu itu telah dipotong untuk menampakkan lengan kepada si pemakainya. Ramai yang marah kerana dikatakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
3 hours and 9 minutes ago.

 

Chef Kent Membawa Masakan Thai Yang Menakjubkan

Chef Kent Membawa Masakan Thai Yang Menakjubkan - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dah juga rakan2 sekalian. Selain memasak tugas seorang chef adalah mencari dan mengekalkan identiti masakan mereka sendiri. Itu yang penting menjadikan seorang chef terus di ingati dan terus di hargai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
3 hours and 12 minutes ago.

 

LUAHAN HATI WANITA DIPERDAYA MEKANIK CELUP DI RNR AYER KEROH

Seorang wanita menjadi mangsa penipuan lelaki India yang menyamar sebagai seorang mekanik. Lelaki terbabit berjaya memperdayakan mangsa kononnya kereta miliknya rosak dan perlu dihantar ke bengkel berdekatan untuk dibaiki. Mangsa yang kurang pengetahuan mengenai kereta pula terpaksa mempercayai kata-kata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
3 hours and 20 minutes ago.

 

Hadi Awang harus buktikan sebelum maruahnya dicelup air longkang!

Dakwaan fitnah pil kuda belum dijawab. Kini tuan presiden dicalit sekali lagi 'problem' yang dibawanya sendiri semasa muktamar PAS yang lalu di Batu Pahat. butiran lanjut: Dulu pil kuda sekarang barua pula .. Sebelum DS Hadi dipandang hina oleh rakyat jelata dan penyokong pakatan rakyat, kita harap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
5 hours and 51 minutes ago.

 

Sebab Astro Suka Ulang Siaran

Saya fikir ramai yang nak tahu sebab-sebab syarikat tv satelit berbayar, iaitu Astro suka dan kerap ulang siaran rancangan tv. Saya sebelum ini ada terfikir, walaupun saya tidak melanggan Astro. Cuba juga cari jawapannya, akhirnya ... dah tahu. In Sha Allah, blog post kali ini saya nak kongsikan sebab Astro...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
6 hours and 58 minutes ago.

 

Elite Edgy EFX: New Dimensions to Hairstyles!

If there’s one thing modern men pay more attention to other than women and gadgets are their hair. It is an instant indictment of a guy’s appearance and the first thing a woman notices on a man. Professional hairstylists believe that the best styling tool for hair are your fingers. Gone are the days...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
7 hours and 46 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »