Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Chinese New Year!

Chinese New Year is here! Share with us your celebration and tag 'cny' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Syurga Nyamuk Di Hutan Zika

Igauan tentang penyebaran virus Zika terus-menerus menghantui penduduk dunia ekoran peningkatan kes bawaan virus Zika mula dikesan di beberapa buah negara lain terutama di bahagian Amerika Selatan selepas kali pertama ia ditemui di Hutan Zika, Uganda pada tahun 1947. Hutan Zika merupakan sebuah hutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Sentiasa Panas
18 minutes ago.

 

Padah Tahan Kencing, Messi Kena Batu Karang Di Ginjal

Pemain terbaik dunia sebanyak lima kali, Lionel Messi dari Argentina dilaporkan sedang menjalani rawatan bagi masalah batu karang pada buah pinggangnya, menurut agensi berita AFP pada Selasa.Masalah tersebut menyebabkan bintang bola sepak Sepanyol itu tidak ‘turun padang’ dalam perlawanan separuh akhir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Blog Informasi
41 minutes ago.

 

RESEPI IKAN TONGKOL MASAK KICAP DUA RASA

RESEPI IKAN TONGKOL MASAK KICAP DUA RASA. Tu dia lama tak menge'chef'kan diri kat blog lekat lekit ni katanya. Jadi hari ni tetiba rasa nak menge'chef' pulak. Resepi harus simple sebab konsep share resepi kat blog aku target untuk budak2 baru belajar masak atau budak2 bujang yang menyewa ramai2 tak kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 40 minutes ago.

 

Nasib Seekor Burung

Sambil menggenggam seekor burung kecil dalam kepakan tangannya, seorang anak datang menghadap seorang kakek. Kakek ini amat terkenal tidak hanya di daerahnya, tetapi bahkan pula di seluruh pelosok negri. Ia tidak hanya dikenal sebagai seorang yang baik dan cerdas, namun lebih dari itu ia dipandang sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
2 hours and 40 minutes ago.

 

Ahli Parlimen PAS Tonton Video Lucah Di Jerman?

PAS memang bukan ahli Pakatan Harapan dan ia musuh ketat DAP, namun penyebaran fitnah mengenai seorang pemimpin PAS yang menonton video lucah anehnya dinafikan oleh bekas rakan sekutunya itu. Ahli Parlimen DAP Bukit Bendera, Zairil Khir Johari berkata meskipun parti mereka berbeza dan bermusuhan, tetapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
2 hours and 58 minutes ago.

 

Pemain import terbaru JDT 2016

Pemain import terbaru JDT 2016. Ya, pastinya para penyokong pasukan JDT tertunggu-tunggu siapakah pemain import terbaru JDT yang menggantikan tempat yang ditinggalkan oleh Luciano Figueroa. Kini semuanya terjawab apabila pemain dari Argentina ini tiba pada 10 Februari 2016 ini dan akan diperkenalkan oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
3 hours and 35 minutes ago.

 

Jersi baharu skuad Kelantan direka khas untuk kurus dan berkulit putih

Empat jersi skuad Kelantan jenama DSV (Datuk Seri Vida) yang akan dilancarkan esok, bukan sekadar rekaan semata-mata tapi turut mempunyai kelebihan dari segi kesihatan apabila benang pakaian itu direka khas untuk kurus dan berkulit putih.Penaja utama Kelantan, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman, berkata beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog LokmanAmirul LokmanAmirul via Faits du Monde
4 hours and 17 minutes ago.

 

Cukuplah Allah Bagiku maka Cukuplah Aku

Hari Sabtu, hari nasional tanpa buku. Ah itu dulu. Sekarang kapan pun, hari apa pun, jam berapa pun, aku harus rela menunda istirahatku hanya demi ngejar-ngejar dosen pembimbing yang super sibuk. Ternyata begini repotnya nyusun skripsi. Juga hari ini. Bu Lia memintaku datang ke kampus. Itulah alasan kenapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
4 hours and 22 minutes ago.

 

RASA MUKA KOSONG BILA PAKAI CHRISZEN MOIST CAKE

RASA MUKA KOSONG BILA PAKAI CHRISZEN MOIST CAKE. lama tak buat produk review ni. Minggu ni ada 2 produk aku baru beli. Beli hokay!! So, takde istilah puji melambung sebab di bayar tulis review sebab ni produk aku kena bayar sendiri. hahaha.. Walaupun ada 2 produk kosmetik den baru beli tapi baru satu je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 hours and 28 minutes ago.

 

Selamat Jalan Sahabat

Pagi itu diriku lagi asyik nongkrong di depan tv sambil bbman, tiba-tiba ada pesan masuk di hpku, lalu ku buka pesan itu, ternyata dari sepupuku yang mengabarkan kalau ayah teman aku kecelakaan, ku balas dengan penuh pertanyaan, kecelakaan dimana? Kapan? Dan sekarang ada dimana?, tapi dia hanya menjawab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
4 hours and 55 minutes ago.

 

Hyperion, Pokok Paling Tinggi Di Dunia

Sehingga Ogos 2006, pokok tertinggi di dunia setinggi 113.11 meter digelar Stratosphere Giant, terletak di Taman Negeri Humboldt Redwood di California. Hyperion. Namun, pokok gergasi itu kehilangan statusnya apabila dua ahli alami Chris Atkins dan Michael Taylor, menemui sekumpulan pokok yang mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via Sentiasa Panas
5 hours and 25 minutes ago.

 

22 GAMBAR Bendera BN Dipasang Terbalik Sebagai Tanda Protes MB Baru?

ALOR SETAR: Selepas dua minggu kemeluk politik UMNO Kedah terjadi sehingga berlakunya pertukaran kepimpinan, nampaknya ramai penyokong tidak berpuas hati dengan tindakan berkenaan.Baca selengkapnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
5 hours and 27 minutes ago.

 

Camilla..Saya Nampak........Hubungan Kate Dan Camilla Tegang Lagi?

Camilla..Saya Nampak........Hubungan Kate Dan Camilla Tegang Lagi?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
5 hours and 49 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
5 hours and 49 minutes ago.

 

Chicken Chop dan Lamb Chop Murah Maipi Corner Jalan Kebun Shah Alam

Di zaman kegawatan ekonomi dan kelemahan pengurusan wang negara oleh menteri kewangan Malaysia, keperitan hidup kian terasa.Seumpama kembali ke masa lampau di mana proses memburu untuk hidup kembali lagi. Jika pada zaman dahulu memburu makanan untuk kelangsungan perut.Namun sekarang rakyat Malaysia memburu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
6 hours and 2 minutes ago.

 

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Teknologi Maklumat F41

Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Teknologi Maklumat F41 di bawah adalah khusus untuk rujukan asas bagi calon yang akan menduduki Peperiksaan OnlinePegawai Teknologi Maklumat F41 nanti.Seksyen A - Pengetahuan AmTujuan seksyen ini adalah untuk menguji daya kesedaran calon terhadap perkara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mikael mikael via Peperiksaan Pegawai Teknologi Maklumat
6 hours and 5 minutes ago.

 

Nad Zainal Pening-Pening Kepala Bukan Kerana Hamil

Aktres Nad Zainal, 26, terkilan apabila sindrom pening kepala dialami bukan kerana hamil sebaliknya kesan daripada pengambilan produk kecantikan miliknya.Baca selengkapnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
6 hours and 9 minutes ago.

 

Alphabetical Theory - Yang Benar

Ikuti mereka di Facebook, Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 hours and 19 minutes ago.

 

Jersi Baharu Skuad Kelantan Penuh Keajaiban

KOTA BHARU: Empat jersi jenama DSV (Dato Seri Vida) yang akan dilancarkan esok, bukan sekadar rekaan semata-mata tapi turut mempunyai kelebihan dari segi kesihatan apabila benang pakaian itu direka khas untuk kurus dan berkulit putih.Baca selengkapnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog waazin waazin via OhDunia.My
6 hours and 42 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 hours and 52 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »