Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Servis Meningkatkan Like Fan Page

Servis Meningkatkan Like Fan PageAssalamualaikum dan salam sejahtera.Anda semua pasti tahu apa itu Fan Page atau Facebook Fan Page bukan?Fan Page adalah salah satu 'feature' yang terdapat di dalam laman Facebook yang mana Fan Page ini dapat digunakan untuk menonjolkan komuniti-komuniti tertentu tidak kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via Amry's Blog
45 minutes ago.

 

Be Urban Wellness @ Damansara Heights Part II

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOGWe pampered ourselves with a spa session back at Be Urban Wellness this Valentines Day. The Dark Chocolate Indulgence Treatment which includes bath, scrub, wrap and massage session for 140 minutes was absolutely amazing. It is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
1 hour and 30 minutes ago.

 

Citibank Clear Card

Citibank Clear Card was the first credit card and also the first type of Citibank card that I have. The Clear Card that I used to have was black in colour and the card itself was made of see through plastic material. Now it has a new look and comes with even more great features!These are the 4 exclusive...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog 48smartever 48smartever via 48 SMART
1 hour and 48 minutes ago.

 

Breez Bistro.Bar @ Grand Mercure Roxy Singapore

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOGMy annual trip to Singapore last month was a memorable one. Together with my parents, we took our own sweet time to explore the historic Katong area as well as the scenic East Coast Park. Feeling rather famished after cycling along...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
2 hours and 4 minutes ago.

 

Survival Budak Berumur 6 Tahun Dengan Seekor Anjing..wajib baca..

Kisah benar ini terjadi pada tahun 2010 yang lalu, tentang seorang anak bernama Along yang hidup sendirian di sebuah kampung di kaki bukit Gunung Malu, China .Umurnya baru 6 tahun, kedua orang tuanya telah meninggal kerana mengidap penyakit AIDS .Ibunya mati pada tahun 2008 , dan ayahnya pula mati pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Kontrobasi Sensasi Terkini
3 hours and 2 minutes ago.

 

SALARYMAN CHO HAN JI

SALARYMAN CHO HAN JI @HISTORY OF A SALARYMANPelakon Lee Bum Sooas Oh Yoo BangJung Ryu Wonas Baek Yeo ChiJung Gyu Woonas Choi Hang WooHong Soo Hyunas Cha Woo HeeKim Suh Hyungas Mo Ga BiLee Duk Hwaas Jin Shi HwangKim Il Wooas Jang RyanYoon Yong Hyun as Bun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mamadinie mamadinie via Mummy In Pinky
3 hours and 13 minutes ago.

 

Pulau Mauritius Menakjubkan Dengan 7 Warna Pasir

Subhanallah. Keindahan alam semulajadi yang sangat cantik pemandangannya. Di sebuah Pulau Mauritius disebelah timur Afrika terdapat sebuah perkampungan yang berada di daerah Black River yang dikenali sebagai Chamarel. Di perkampungan ini dapat dilihat sebuah bukit pasir yang mempunyai 7 warna yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via Kertas Paper
3 hours and 16 minutes ago.

 

Apa Uniknya Wallpaper Windows XP ?

Wallpaper popular Windows XP yang dikenali sebagai "Bliss".Adakah wallpaper ini rekaan semata-mata atau sememangnya wujud di alam nyata?Ia memang nyata , gambarnya dibawah ini .Dengar kisah penuh berkaitan wallpaper OS yang paling terkenal didunia ini .Diakui oleh ramai orang sebagai antara OS PC terhebat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Kontrobasi Sensasi Terkini
3 hours and 33 minutes ago.

 

Kejohanan Bola Tampar MSSD 2014

Kejohanan bola tampar MSSD Sabak Bernam telah diadakan di SMK Seri Bedena dari 14-17 hb April yang lalu. Beberapa sekolah telah menghantar kontinjen mereka dan ramai yang maklum bahawa sukan ini dikuasai oleh kaum Cina.SAM Sungai Haji Dorani telah menghantar 2 pasukan iaitu lelaki dan perempuan bawah 15...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maruk maruk via lensapujangga.com
3 hours and 37 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mijie mijie via Muhammad Tarmizi Dot Com
3 hours and 38 minutes ago.

 

Midi 57 @ Jalan Bangkung

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOGMidi 57 is a relatively new kid on the block along Jalan Bangkung. It is run by the same folks behind Bangsar Shopping Centers Le Midi Mediterranean restaurant, so do expect to see some authentic flavors here. The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
3 hours and 39 minutes ago.

 

Fakta mengenai pakej pelancongan Lawatan ke Masjidil Aqsa?

Lawatan ke Masjidil Aqsa Lawatan ke Masjidil Aqsa? Fikirkan Semakin banyak pakej lawatan ke Masjid al-Aqsa ditawarkan. Kini agensi seperti Tabung Haji pun sudah mula mempromosi lawatan ke masjid ke-3 termulia dalam Islam itu. Ia sedikit menghairankan. Kenapa? Tahukah anda bahawa Masjid al-Aqsa berada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
3 hours and 46 minutes ago.

 

Followers ke - 1800

Assalamualaikum. Buka je blog tengok - tengok follower dah 1800 woww. Terima kasih banyak - banyak pada yang sudi follow tu.Follower yang ke 1800 :http://theonlygirl98.blogspot.com/. Suka sangat blog dia. Comel dan yang paling penting color pink hehe.Btw disebabkan lama dah Ainza tak bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Ainza Ainza via ! •Cutieς•
3 hours and 46 minutes ago.

 

Telan Kulit Kemaluan Selesai Disunatkan

Ritual sunat bagi suku Mardudjara, Afrika agak berbeza dengan masyarakat di Negara lain. Ketika pemuda Mardudjara mengahampiri dewasa mereka diharuskan bersunat.Kebiasaanya di usia 15 dan 16 tahu adalah waktu paling sesuai untuk melakukan ritual sunat tersebut, walaupun sakit mereka perlu di sunatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaktie kaktie via Che Akak Punya
3 hours and 54 minutes ago.

 

Chelsea Tewas Pertama Kali di Gelanggang Sendiri

CHELSEA gagal untuk meneruskan peluangnya bagi merangkul trofi Liga Perdana Inggeris apabila kalah di gelanggang sendiri di Stamford Bridge ketika menentang pasukan Sunderland pada awal pagi Ahad.Ditewaskan oleh Sunderland dengan jaringan 2-1 merupakan kekalahan pertama buat pengurus Chelsea, Jose Mourinho...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
4 hours and 6 minutes ago.

 

Pendapatan pasif melalui affiliate

Kita berjumpa lagi dan tiba-tiba ada rajin untuk menulis serta berkongsi dengan rakan-rakan, aku percaya korang semua mesti dah pernah meraih pendapatan pasif melalui affiliate kan? aku hanya berkongsi bukan nak mengajar kamu sebab kalau blogger sekarang semuanya dah mempunyai pendapatan yang kencang bukan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mijie mijie via Muhammad Tarmizi Dot Com
4 hours and 10 minutes ago.

 

Pendapatan pasif melalui affiliate

Kita berjumpa lagi dan tiba-tiba ada rajin untuk menulis serta berkongsi dengan rakan-rakan, aku percaya korang semua mesti dah pernah meraih pendapatan pasif melalui affiliate kan? aku hanya berkongsi bukan nak mengajar kamu sebab kalau blogger sekarang semuanya dah mempunyai pendapatan yang kencang bukan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mijie mijie via Muhammad Tarmizi Dot Com
4 hours and 10 minutes ago.

 

Saudi Arabia Buildings Skyscrapers:Saudi Arabia Prepares To Build the World's Tallest Building

Construction on Saudi Arabia's Kingdom Tower, which will be one whopping, expense kilometer tall, is set to commence next week, according to local reports. The Kingdom tower will measure 3,280 feet when completed, which stretches 568 feet taller than the current Guinness World Record holder for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via Malaysia Market Analysis And World Updates
4 hours and 17 minutes ago.

 

Macam-macam Teknik Pemasaran Affiliate, Mana Satu Yang Bagus?

Saya tak pasti macam mana cara anda buat pemasaran untuk hasilkan jualan bagi produk-produk yang menawarkan komisen affiliate. Memandangkan lain orang lain caranya, jadi tak mustahil jika anda juga menggunakan kaedah yang sangat berbeza berbanding dengan cara yang saya lakukan. Kalau kita nak senaraikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
4 hours and 20 minutes ago.

 

Kucing Membaham Manusia

Apa nak dikata, kucing binatang yang jinak juga boleh  membaham manusia. Di Alor Setar, kucing yang bernama Putih telah mencakar dan membahan lengan tuannya sehingga berdarah. Cat Attack Human Alor Setar: Seorang suri rumah kini menanggung derita sakit dan dijangkiti kuman, malah terpaksa dirawat di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
4 hours and 34 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 audi   berita   bollywoodmovieslist   downloadcherrymobilesnapusbdrive   dunia   edyclick   expressolablowyattplaza   football   gajet   gallery   gambar   goodlife   gosipselebriti   hiburan   hostingnetkl   humor   info   infohiburan   informasi   invitedreview   jenayah   kelate   kesihatan   kisahkeluarga   komisenjualan   ligasuper   lionsxii   macammacam   malaysia   monsoon   news   pendapatanmelaluiblog   pendapatanpasif   perkahwinan   personal   politics   ragam   remaja   selangor   selebritimalaysia   semasa   sport   sukan   takaful   terkini   thevoiceofsabahan   tips   umum   upcoming   yusofhaslam