Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Mother's Day

It's Mother's Day this Sunday, how do you celebrate this day? Blog about your Mother's Day and tag 'mothersday' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Alyah buka rahsia mengenai lagu - lagu tentang bekas tunangnya?

“Saya gembira dengan setiap hasil lagu yang saya kerana setiap lagu ada cerita sendiri.Teringat masa lagu Kau Bisuramai yang melemparkan kata cerca mengenai penampilan pelik saya. Lantas lagu itu di hasilkan.Lagu Kisah Hati cinta pula menceritakan kisah cinta saya yang tidak kesampaian. Tak Mungkin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 minutes ago.

 

Seram..Penampakan Makhluk Halus Dalam Kereta Myvi Putih Yang Terlibat Kemalangan [ 5 Gambar ]

Anggota polis bersama isterinye excident di ajil terengganu pda pukul 11.30mlm..dia mengelak lembu lalu langgar penghadang jalan raya.Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
17 minutes ago.

 

Model ‘palsu’ tawar khidmat seks ditahan

Seorang lelaki ditahan polis selepas didapati menyamar sebagai seorang model dan menawarkan khidmat seks terhadap lebih 350 wanita menerusi atas talian.NICE - ITALY. Seorang lelaki merupakan warga emas ditahan polis selepas didapati menyamar sebagai seorang model dan menawarkan khidmat seks terhadap lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
27 minutes ago.

 

(Tips) Senarai 13 Makanan Jimat dan Murah Selain Maggi

Bagi pelajar kolej dan universiti mahupun bujang yang selalu pokai, di sini admin ingin berkongsi tips iaitu senarai 5 makanan yang jimat dan murah selain maggi. Sebolehnya jauhilah maggi kerana ianya tidak bagus untuk kesihatan dalam jangka masa panjang. Semasa admin di universiti dulu, terdapat beberapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
43 minutes ago.

 

Tips membuat roti yang lembut

Tips membuat roti yang lembut. Adakah anda ingin membuat roti yang lembut tapi sering kali tidak menjadi? Jangan risau, disini ada satu tips mudah bagi mereka yang ingin belajar membuat  roti yang lembut seperti chef pastri di hotel-hotel atau di kedai bakeri. Tips yang disediakan oleh chef pastri yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Baretta79
44 minutes ago.

 

Nicol David on cloud nine after clinching Asian Championship title

For the record, Nicol won the Asian championship in 1998, 2000, 2002, 2004, 2006, 2008, 2010 and 2011.KUALA LUMPUR: Malaysian squash queen and world number one player continued her sizzling display when she captured her ninth Asian Championship title in the 18th edition of the tournament held in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
48 minutes ago.

 

Adeline Tsen Tepis Gosip Cinta Dengan Harris Baba

Pelakon tinggi lampai, Adeline Tsen menafikan dirinya kini sedang menjalinkan hubungan cinta dengan seorang pendatang baru dari Singapura, Harris Baba. Pelakon drama bersiri Rindu Awak 200% menyatakan yang hubungan antara dia dan Harris adalah hanya sekadar teman rapat sahaja."Saya dan Harris hanya sekadar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
50 minutes ago.

 

Recipe: Spiced Rock Buns (Rock Cakes)

Right after making the gingernut biscuits, the kids declared "Mummy, we want to bake more stuff!""Okay little bosses." I quickly flipped through my recipe book to find another easy recipe and we settled on this spiced rock buns. Rock buns (or rock cakes) are a traditional British tea time treat, which are...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 hour and 6 minutes ago.

 

Siti Nurhaliza lancar Radio Peace Yall FM malam ini

KUALA LUMPUR: Stesen radio bervisual, Peace Yall FM Radio Online berkonsepkan Radio Interaktif yang dimiliki sepenuhnya oleh Datuk AC Mizal akan dilancarkan malam ini di Zebra Square, Kampung Pandan.Istimewanya Datuk Siti Nurhaliza diberi penghormatan untuk melancarkan majlis itu nanti.Peace Yall FM...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 13 minutes ago.

 

Bakal Isteri Rahsia, Fahrin Sah Bikah Sabtu ni

Sebelum ini, kecoh apabila keakraban Fahrin Ahmad bersama aktres, Izreen Azminda menimbulkan persoalan hingga muncul dakwaan yang mereka sedang bercinta.Tak ada angin, tak ada ribut tup-tup aktor kacak ini mengejutkan ramai apabila mendedahkan bakal mengakhiri zaman solonya Sabtu ini.Bagaimanapun, Fahrin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
1 hour and 15 minutes ago.

 

GAMBAR SITI DI FITNAH SEBAGAI YANA FMC

Kesian pulak aku.. Nama di sebut orang lain tapi gambar yang bertebaran di alam maya sambil di hambur dengan kata2 kesat, caci maki bagai orang lain. Tak pepasal dia jadi mangsa keadaan sedangkan dia takde kena mengena dengan kes yang sedang menjadi kontroversi maha hebat kat alam maya ni.Terbaca kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 19 minutes ago.

 

Biodata Sultan Perak ke 35 - Sultan Dr. Nazrin Muizzuddin Shah

Biodata Sultan Perak ke-35 - Sultan Dr. Nazrin Muizzuddin Shah ibni Almarhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah Al-Maghfurlah. Daulat Tuanku. Daulat Tuanku. Daulat Tuanku. Hari ini 6 Mei 2015 ialah... Baca dan dapatkan lebih banyak panduan dan tips blogging, tips SEO, jana income dan sumber informasi terbaik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM - Sifu Blogger
1 hour and 26 minutes ago.

 

Surface 3, a tablet that works like a laptop

Rukmani Subramanian, Chief Marketing Operations Officer, Microsoft Malaysia and K.Raman, Managing Director, Microsoft Malaysia introducing Surface 3The Surface 3 is the latest addition to the Surface family. Officially launched today by Microsoft Malaysia, Surface 3 is designed and built with premium...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 32 minutes ago.

 

Gambar Panas Daphne Iking Tepi Swimming Pool

Jika sebelum ini kecoh gambar photoshoot separuh bogel Diana Danielle dalam satu majalah, pengacara Daphne Iking baru-baru ini telah memuat turun gambar memakai bikini ketika bercuti bersama keluarga di Sabah.Daphne Iking telah memasuki Islam pada 2011 dan pasti gambar itu akan menjadi buah mulut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
1 hour and 35 minutes ago.

 

Yatim Piatu Kerana Kecuaian Orang Lain, Lelaki Ini Berkongsi Rasa Hati Beliau

Nota Editor:Berikutan kisah kemalangan di lebuh raya Duke yang mengorbankan 3 nyawa baru-baru ini, TuanHafizie Jamal, seorang perunding hartanah dan pengasas syarikat IHC Ilmuharta Properties, berasa terpanggil untuk berkongsi pengalamannya yang terlibat dalam kemalangan 25 tahun lalu dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AimanEffendy AimanEffendy via Blog Informasi
1 hour and 50 minutes ago.

 

Teknik Buat Duit Melalui Instagram

Teknik Buat Duit Melalui Instagram | Assalamualaikum . Instagram antara aplikasi yang semakin mendapat tempat di kalangan masyarakat . Tidak kira umur , kebanyakannya mempunyai aplikasi ini selain Facebook , Twitter dan sebagainya . Kita tahu funsgi utamanya adalah untuk berkongsi gambar dengan yang lain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
1 hour and 59 minutes ago.

 

Cara Bungkus Dan Balut Hadiah Kreatif

Cara Bungkus Dan Balut Hadiah Kreatif Sebelum ini admin ada kongsikan satu Video Cara Bungkus Dan Balut Hadiah Dengan Pantas Dan Kreatif di dalam artikel sebelum ini yang bertajuk Cara Bungkus Dan Balut Hadiah Dengan Pantas Dan Kreatif. Sebenarnya terdapat pelbagai cara bungkus hadiah atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
2 hours and 6 minutes ago.

 

BILA NAK BERSEDAP TAK INGAT...BOMBA JUGA TERPAKSA TOLONG

Doktor di Hospital Kuala Lumpur (HKL) terpaksa memanggil pasukan Bomba Dan Penyelamat selepas seorang lelaki muncul di wad kecemasan dengan sebentuk cincin terlekat di zakarnya.Pengarah Operasi Jabatan Bomba Dan Penyelamat Kuala Lumpur, Azizan Ismail berkata, pihaknya menerima panggilan daripada HKL...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
2 hours and 8 minutes ago.

 

Bayi 9 bulan maut tercampak keluar dari MPV dalam kemalangan di Senai

JOHOR BAHARU: Seorang bayi perempuan berumur sembilan bulan maut selepas tercampak keluar dari kenderaan dalam satu kemalangan yang melibatkan tiga buah kenderaan di Kilometer 22, Lebuhraya Utara Selatan, berhampiran persimpangan keluar Senai, dekat sini, hari ini.Ketua Polis Daerah Kulaijaya Supt Razak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 34 minutes ago.

 

UPDATE: LELAKI UGUT BUNUH SAKSI KEMALANGAN DUKE MOHON MAAF

Baru-baru ini telah menjadi viral lelaki ugut untuk membunuh saksi dalam kemalangan ngeri lebuhraya DUKE yang meragut nyawa sekeluarga dan menyebabkan anak yatim piatu. Susulan dari itu lelaki ini mendapat pelbagai kecaman daripada pelbagai pihak terutamanya golongan muda. Apabila berita ini menjadi viral...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
2 hours and 39 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »