Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

Fasha Sandha SAH Mengandung Kali Kedua

Fasha Sandha SAH Mengandung Kali Kedua | Fasha Sandha mengesahkan kehamilan beliau kali kedua menerusi majalah EH!. Ditebak mengenai usia kandungan yang agak rapat (selang setahun) dengan anak pertama, ini jawapan Fasha."Saya terima rezeki yang Allah berikan ini walaupun ada yang mengatakan jarak anak kedua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via KeZooM
31 minutes ago.

 

20 Gambar Titanic Sebelum Karam

Pastinya anda semua tahu akan kisah kapal titanic ini. Kisah ini merupakan kisah yang tidak akan dilupakan dalam sejarah manusia. Pembuatan kapal besar yang pertama pada tahun 1911 ini merupakan kapal yang paling mewah pada zaman itu.Tapi sayangnya menurut cerita yang admin dengar, kapal ini tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mafhardstyle mafhardstyle via ADAM FIKRI
1 hour and 9 minutes ago.

 

TIPS MUDAH PAYUDARA KEKAL ANJAL

Penjagaan rapi, saiz coli dan senaman yang betul membentuk kesempurnaanKetika masih anak gadis, payudara wanita semestinya cantik membulat, anjal dan padat. Selepas usia mencecah usia 30-an terutama bermula 35 tahun dan ke atas, bentuk payudara akan mulai berubah menjadi mengendur dan tidak seanjal waktu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
1 hour and 15 minutes ago.

 

SUMBER MAKANAN SELEPAS PERANG DUNIA KETIGA - BENIH DARI DOOMSDAY VAULT MILIK DAJJAL

“Doomsday Seed Vault” in the Arctic - Bill Gates, Rockefeller and the GMO giants know something we don’t. Begitulah tajuk sebuah laporan mengenai projek yang telah dan sedang dilaksana kan oleh mereka mereka seperti nama di atas.Setiap kali nama Rockefeller muncul, admin ini akan sangsi kerana sudah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
1 hour and 35 minutes ago.

 

MH370: Where art thou?

It is time for the authorities to come clean on the vanishing saga. Speak clearly on what is happening, especially to the relatives, and stop throwing bombastic jargons that only an aviation or military expert can understand.Forty-three days and still counting. The current scenario in the search for the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
1 hour and 39 minutes ago.

 

9 TEORI MENGENALI WANITA SAMA ADA GANAS DIRANJANG ATAU TIDAK

Petua mengenali sifat wanita ganas di ranjang ini hanya sesuai dibaca oleh mereka yang sudah berkahwin dan bakal berkahwin. Ambil ia sebagai hiburan dan panduan. Jom kita lihat ciri-ciri wanita yang ganas di ranjang.1. Bibir sensualAda yang mengatakan bahwa perempuan yang memiliki bibir sensual memiliki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
1 hour and 54 minutes ago.

 

Hisham tolak hasil tinjauan pendapat MH370

Pemangku Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein menolak tinjauan pendapat yang mendapati hanya suku daripada penduduk Malaysia percaya Malaysia jujur tentang pesawat MH370 yang hilang."Ini bersifat spekulatif semata-mata. Ia tidak bertanggungjawab dan ia tidak mewakili pandangan majoriti di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
2 hours ago.

 

Who takes the prize for 'Malaysia Tak Boleh'?

Your candidate is as good as mine, but this being April there are very many contenders for the dubious honour.Is it the cabinet minister who agreed with a tweet that described the tragedy of MH370 as a "blessing in disguise"?Is it another minister who proposed changing the voting system along racial lines...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
2 hours and 2 minutes ago.

 

Audio Wanita Maki Call Centre Plus Highway

Beberapa hari ni jadi trending, isu seorang wanita yang membuat panggilan ke Call Centre Plus Highway dan meluahkan kemarahannya kepada salah seorang Call Centre Operator. Audio rakaman yang direkodkan lebih dari 3 minit tu memang jelas menunjukkan betapa kecewanya wanita tersebut dengan servis PLUS...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via Glamorous MrJocko
2 hours and 3 minutes ago.

 

Boyce Avenue Live at IndigO2, The O2, London

Last Friday on the 11th of April, I took a break from my indispensable essay (on incontinence dementia) and went all out with dear Clarice whom I’ve not seen in YEARS (REUNION!) to watch one of our...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alexianatouillia alexianatouillia via alexianatouillia ∞
2 hours and 5 minutes ago.

 

Hubungan Britney Spear David Lucado tidak direstui bapa

BAPA kepada Britney Spears iaitu Jamie tidak merestui hubungan anaknya dengan David Lucado biarpun pasangan itu dikhabarkan akan berkahwin dalam masa terdekat.Daily Mail melaporkan, Jamie gagal mempercayai lelaki tersebut kerana dia tidak yakin David dapat menjaga Britney dengan baik selain bimbang dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mafhardstyle mafhardstyle via ADAM FIKRI
2 hours and 17 minutes ago.

 

RAJA BOMOH SEDUNIA HADIR DI LOKASI KEMALANGAN BAGI MENENANGKAN ROH MENDIANG KARPAL SINGH?

Raja Bomoh Sedunia hari ini menggemparkan rakyat Malaysia sekali lagi. Ingatkan, dia hanya berminat terlibat dalam kes kehilangan pesawat MH370 di Lautan Hindi, rupanya sanggup menyibukkan datang ke lokasi kemalangan!Raja Bomoh pada beberapa minggu yang lalu dikecam hebat oleh pihak pengurusan hotel ekoran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
2 hours and 19 minutes ago.

 

Cara Mudah Mandikan Anak Kucing Baru Lahir

Masuk hari ni, anak kucing kat rumah MrJocko dah berusia 27 hari dan masih menyusu. Yang nama Kiki, warna hitam putih anak Kitty. Yang nama Mia, warna oren ialah anak kucing yang kami ambik dengan kawan MrJocko berumur hampir sama dengan Kiki. Hari ni, kali pertama diorang mandi. Kalau kucing dewasa,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via Glamorous MrJocko
2 hours and 36 minutes ago.

 

Penumpang Hilang Ketika Feri Berlabuh Di Singapura

Feri itu berlepas dari Tanjong Pengelih, Malaysia, pada 7.30 pagi danberlabuh di Terminal Feri Tanah Merah Singapura.SINGAPURA: Seorang penumpang wanita warga Singapura dilaporkan hilang ketika sebuah feri yang didaftar di Singapura 'Sindo Empress' berlabuh di Terminal Feri Tanah Merah di sini.Dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SabahReport SabahReport via Sabah Report
2 hours and 45 minutes ago.

 

Buat Duit Tanpa Modal Menerusi Platform EdyClick EdyBiz

Buat duit di internet tanpa perlu keluar modal walau sesen pun Siapa yang tak nak? Kalau saya saya kena tengok dulu. Buat kajian dulu serba sedikit, bila dah faham konsep dan dah yakin memang tak perlu keluar sebarang modal, tak perlu belanjakan walau sesen pun duit, baru saya akan join.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
3 hours and 24 minutes ago.

 

Remaja diliwat dan dirogol teman lelaki

Seorang remaja berusia 14 tahun terpaksa menempuh detik hitam dirogol teman lelakinya sendiri dalam kejadian di Kampung Paya Jaras dekat sini, minggu lalu.Menurut sumber, mangsa yang sudah tidak bersekolah itu dikatakan keluar dari rumah di Tanjong Karang Selangor tanpa pengetahuan keluarganya. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ibnismail ibnismail via shameel iskandar
3 hours and 24 minutes ago.

 

Raja Bomoh Sedunia: Ritual Tenangkan Roh Karpal Singh Di Lokasi Kemalangan

Raja Bomoh Sedunia: Ritual Tenangkan Roh Karpal Singh Di Lokasi Kemalangan | Raja Bomoh Sedunia hari ini mengemparkan rakyat Malaysia sekali lagi. Ingatkan, dia hanya berminat terlibat dalam kes kehilangan pesawat MH370 di Lautan Hindi, rupanya sanggup menyibukkan datang ke lokasi kemalangan!Raja Bomoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via aku punyer lah ! © | Blog Rasmi ZouL
3 hours and 29 minutes ago.

 

Hanya 10% berhenti merokok selepas pemulihan

GEORGETOWN - Hanya 10 peratus daripada 200 perokok yang mengikuti program pemulihan di klinik berhenti merokok di negeri ini berjaya meninggalkan tabiat itu sepenuhnya. Pengarah Kesihatan Negeri Datuk Dr Lailanor Ibrahim berkata tiada disiplin, sukar mengawal ketagihan dan kurang kesungguhan antara punca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 30 minutes ago.

 

Gambar bekas budak skinhead buang tatoo dimuka

Membuat tatoo adalah haram bagi orang islam. Tidak kira walau kecil sekalipun tatoo itu ianya tetap haram. Orang yang mempunyai tatoo, solatnya tidak akan diterima kerana air wudhuk tidak kena pada kulit yang di buat tatoo. Oleh itu mereka yang telah buat tatoo dan ingin bertaubat perlulah membuang tatoo...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mafhardstyle mafhardstyle via ADAM FIKRI
3 hours and 37 minutes ago.

 

PruBSN UMMAH 2

Kenapa anda perlukan PruBSN UMMAH?   1. Manfaat-manfaat Haji/Umrah. Manfaat Takaful Berganda akan dibayar sekiranya anda meninggal dunia atau disahkan hilang upaya kekal dan menyeluruh semasa menunaikan Haji/Umrah. Kami akan memastikan bahawa kewajipan Haji anda ditunaikan sekiranya anda meninggal dunia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pahangstreamyx pahangstreamyx via ArifHafizal.Com
3 hours and 51 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 agama   ahlishaklee   berita   bolasepak   buatduitdenganedyclick   buatduittanpamodal   edyclick   escapades   family   gallery   gambar   geram   gosipselebriti   hiburan   humor   info   infohiburan   informasi   jenayah   kesihatan   knowledge   ligasuper   ligasuper2014   lionsxii   london   macammacam   mh370   nasional   news   pemasaraninternet   perak   perempuan   photography   politics   politik   selangor   selebritimalaysia   semasa   sport   sukan   sukanbersamazoul   terengganu   thevoiceofsabahan   theweekends   tips   travel   tutorial   uk   weekends   writings