Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Goods and Services Tax

GST is set to be enforced on April 1, next year. How will it affect you? Share your thoughts and tag 'GST' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

4 GAMBAR: SUBHANALLAH, KUBUR JENAZAH WANITA BERCAHAYA KETIKA DIKEBUMIKAN

Kubur seorang jenazah wanita dikatakan bercahaya ketika hendak dikebumikan. Masya Allah...Subhanallah..Allahyarhamah merupakan seorang pesakit kanser yang kuat beribadat telah dikebumikan di tanah perkuburan Changkat Jering. Gambar diambil oleh sepupunye sendiri.Allahuakbar..KREDIT: FB DAILY TRAFFIC REPORT

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
25 minutes ago.

 

'SENGGAMA' AWAL REMAJA MENINGKAT 2 KALI GANDA SABAN TAHUN !

Kuala Lumpur: Kadar aktiviti seksual dalam kalangan remaja berusia 13 hingga 17 tahun di negara ini sepanjang dua dekad lalu meningkat daripada 0.9 pada 1994 kepada 8.3 peratus pada 2012.Dapatan itu diperoleh daripada kajiselidik Global Kesihatan Pelajar Sekolah (GSHS) serta Lembaga Penduduk Dan Pembangunan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
47 minutes ago.

 

Subhanallah! Kubur Ibu Tunggal Adzlin Lin Halimi Bercahaya

Jenazah Allahyarhamah Adzlin Lin Halimi (Haslinatul Adzlin) dikebumikan di Batu 8, Changkat Jering, Taiping selepas Asar.Allahyarhamah dari Ipoh, Perak dan meninggal di Hospital KL pada 20.4.2014 jam 8.52am (Ahad) kerana menghidap Breast Cancer dan merebak ke tulang sum-sum serta hatinya. Merupakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaktie kaktie via Che Akak Punya
55 minutes ago.

 

GAMBAR FESYEN 'TELETUBBIES' PELAKON MENJADI IKUTAN?

Kira-kira jam 1.30 tengah hari tadi, saya singgah makan nasi campur di gerai pinggir jalan di Alor Setar, Kedah.Gerai itu dikunjungi oleh ramai pelanggan. Setelah mengambil nasi dan lauk, saya duduk di meja di bawah khemah. Taukeh gerai terbabit bersikap peramah.Belum sempat menyuapkan nasi, saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
1 hour and 4 minutes ago.

 

A City of Women (La città delle donne)

Italy 1980Details IMDBSeen 21 April 2014Ratings from other sourcesIMDB7.1/10Rotten tomatoes 7.1/10A businessman finds himself trapped at a hotel and threatened by women en masse.My ratings7.0/10My impressions:A man who has always had a soft spot for women finds himself surrounded by many. That is the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Azmi57 Azmi57 via CakapcakapDVD
1 hour and 23 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 hour and 34 minutes ago.

 

The Duke Duchess of Cambridge Tour To Australia - Part 5

Mak ni, memang suka sangat bila Kate pilih persalinan warna hijau macam ni... heheheMacam tau2 aje KA suka color hijau ni !Kate and William arrive in Canberra for the final leg of their Australian visitDuke and Duchess of Cambridge are visiting Canberra today as part of their tour to Australia and New...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog KesumaAngsana KesumaAngsana via THE OTHER SIDE OF KESUMA ANGSANA
1 hour and 37 minutes ago.

 

Menara kawalan trafik udara KLIA2 tertinggi di dunia|KLIA2 Tallest airport control tower

Wah siapa sangka di dalam kelewatan KLIA 2, menara kawalan trafik udara adalah tertinggi di Dunia. Ketinggian mencecah 133.8 meter dari aras tanah dan 141.9 meter dari aras laut. Tahniah KLIA2. Guinness World Records KLIA2 Tallest airport control tower SEPANG: Menara kawalan trafik udara KLIA2 kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
1 hour and 41 minutes ago.

 

MUSIM KAPAL TERBANG KAT MALAYSIA BUAT U TURN

Sejak kehilangan MH370 banyak pulak kes kes kapal terbang bermasalah terpaksa berpatah balik setelah memulakan penerbangan. Kalau orang tua2 cakap.. kena badi. Tapi wujudkah badi? korang boleh google sendiri.Dia macam jadi musim kapal terbang bermasalah pulak lepas satu kejadian. Ke memang benda2 ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
2 hours and 12 minutes ago.

 

Cuba try buat ni..

Source : Perniagaan Internet Cuba try buat ni, kalau yakin lebih baik.1. doakan mereka yang telah berjasa dalam hidup anda2. doakan mereka yang telah menyumbang ilmu kepada anda3. doakan mereka yang percaya kepada anda, pada waktu orang lain ragu-ragu dengan andaAlhamdulillah. Post Terdahulu :Seni memberi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rajakamil rajakamil via Perniagaan Internet Bersama Raja Kamil
2 hours and 28 minutes ago.

 

Sports Fashion Formula

Hey! Now days we see more and more people are wearing sportswear as part of their daily outfit. That is so cool! Making you looks younger and energetic plus of course it’s comfortable. Well, this is part and parcel of cultivating active lifestyle. A new sports fashion hub in Bukit Bintang at...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly
3 hours and 7 minutes ago.

 

SCKLM2014 - Let's Sign Up!

The Standard Chartered KL Marathon 2014 was officially launched today at the Pacific Regency, Kuala Lumpur. Into its 6th year, SCKLM 2014 will be expected to be more fun and exciting. Organised by Dirigo Events Sdn. Bhd with title sponsor Standard Chartered Bank Malaysia Bhd, the event was officiated by...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
3 hours and 12 minutes ago.

 

Jom Bongkar Klu Rahsia Buat Duit Online

Dalam blog ini, saya dah tinggalkan banyak klu-klu dan tips-tips untuk para pembaca dan pelawat blog ini berjaya buat duit secara online. Ada perkara yang dilakukan itu, langsung tak memerlukan modal, ada juga yang perlukan modal. Klu-klu tersebut berada dalam post-post yang berbeza dan tersebar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
3 hours and 16 minutes ago.

 

Kain Sulam Indonesia 5 meter RM120-RM150

Semuanya 5 meter...dari sais s sampailah XXL blh buat baju...harga tak termsuk pos laju...untuk order boleh comment dekat bawah atau email ke atoyissan@gmail.comRM120Sulam Bandung/ 5 meter/ semi silk*SOLD OUT*RM120Sulam Bandung/ 5 meter/ semi silkRM120Sulam Bandung/ 5...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog atoyis atoyis via Dear Diary (Atoyissan)
3 hours and 39 minutes ago.

 

Tudia, kawalan keselamatan Obama ketika di Malaysia kelak

Bersedialah dengan kawalan keselamatan peringkat tertinggi menjelang ketibaan Presiden Amerika Syarikat (AS) Barack Obama di ibu negara pada Sabtu ini. Menjadi tradisi apabila pemimpin tertinggi AS itu berada di luar negara, tahap keselamatan sama ada di jalan raya mahupun ruang udara sering...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
3 hours and 44 minutes ago.

 

Ini Bukan Siput Babi

Pasti anda tidak pernah terfikir seseorang akan melakukan siri fotografi pada siput. Tetapi anda juga mungkin tidak pernah terfikir ia akan menghasilkan seni yang secantik ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fuzore fuzore via Koleksi Kompilasi Gambar Video Lawak Pelik Ngeri
4 hours and 8 minutes ago.

 

Petronas sedia dapatkan aset baru untuk operasi mencari

Pemangku Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein (gambar) berkata semalam, Petronas tidak keberatan mendapatkan aset baru bagi operasi mencari pesawat Malaysia Airlines Penerbangan MH370, yang memasuki hari ke-47, dan syarikat minyak dan gas itu tidakpun membincangkan soal wang.Bercakap pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
4 hours and 30 minutes ago.

 

Video : MyKad Smart Shopper Program Promo..

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...Siapa pernah menonton Video ini di Youtube?Video tentang Promosi Program Mykad Smart Shopper yang dilakonkan oleh model terkenal Amber Chia..Video berdurasi 1 minit 30 saat ini kelihatan begitu simple... Tetapi menarik untuk ditonton... Selamat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 hours and 32 minutes ago.

 

Anwar selar KM S'wak halang pemimpin PKR

Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan keras mengutuk tindakan Ketua Menteri Sarawak Tan Sri Adenan Satem menggunakan Perlembagaan Persekutuan dan Akta Imigresen atas alasan melindungi hak negeri Sarawak dengan menghalang pemimpin PKR memasuki Sarawak."Hak negeri maksudnya tanah hak adat pribumi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog smatbis smatbis via Berita internet hangat!
4 hours and 46 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 agama   ajisaijapaneserestaurant   ammarzahar   berita   blog   buatduitonline   event   food   gambar   gigdiary   gosipselebriti   hiburan   info   informasi   isu   isusemasa   jawatankosong   jenayah   johorbahru   kontroversi   macammacam   malaysia   menarik   mh370   misteri   mstar   mycelebrities   myinfo   news   pelik   pendidikan   politik   ragam   review   sbpkebangsaan   selangorbelasahmazlyza41pialaafc   selebritimalaysia   sharnaazahmad   shopping   smartphonedrivers   sukan   tamanpelangi   terkini   tips   tipssihatdibulanpuasa   ulasan   uncategorized   utama   world   wow