Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

SIJIL HALAL SECRET RECIPE DI TARIK BALIK

takde effect kat aku pun sebab aku bukan penggemar pengunjung secret recipe. Dah la mahal bukan taste aku sangat makanan2 kat situ. Rasanya dalam hidup pernah sekali jer aku makan kat situ. Tu pun orang belanja. Dah tu zaman bujangan dulu. Pun camtu makanan yang aku order tak luak pun aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 9 minutes ago.

 

Keunikan Menu Fusion U-Cafe Wangsa Walk

What's Up Guys...Haa, bila sebut saja namaU-Cafe Wangsa Walk...sebenarnya, ianya bukanlah kali pertama aku mendengar nama cafe tersebut...cuma sebelum ini masih belum berkesempatan lagi nak singgah walaupun selalu juga pergi ke Wangsa Walk Mall ni...lokasinya memang sangat strategik sebab ianya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzatnazmi izzatnazmi via ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com
2 hours and 2 minutes ago.

 

PENJELASAN SEBENAR SIJIL HALAL SECRET RECIPE DITARIK BALIK

Kecoh apabila tersebarnya printscreen daripada laman Twitter @JAKIM_Official yang mendedahkan bahawa Sijil Halal Secret Recipe telah ditarik balik. Berikut jawapan kepada pertanyaan oleh seorang pengguna Twitter, Mubarak Bakri: Carian di Direktori Hab Halal Malaysia: LinkWalaubagaimanpun, seorang pengguna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
2 hours and 30 minutes ago.

 

Kisah Anak Syurga Maryam Farihah Oleh Ibunya Ruqayyah Farhani

Kisah Anak Syurga Maryam Farihah Oleh Ibunya Ruqayyah Farhani  SUMBER : Facebook Ruqayyah Farhani Perkongsian, dari aku yang lemah. [ sebab raaaaamai sangat yang tanya kisahnya ] Di Mesir. Selepas mendapat tahu akan surprise kembar yang Allah berikan, aku dan suami begitu gembira, bahagia di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
2 hours and 51 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 hours and 11 minutes ago.

 

BELAJAR MENGAJI,JADIKAN HADIAH HANTARAN DENGAN SET QURAN DIGITAL PEN

Takde alasan tak reti mengaji untuk tak baca Al quran. Zaman teknologi ni banyak alatan di cipta untuk memudahkan kita belajar mengaji Al Quran.. Yer betul belajar dengan guru adalah lebih afdal tapi orang kata kalau kat rumah takde guru nak practive boleh la guna teknologi2 terkini yang membantu memudahkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 17 minutes ago.

 

Jurnal Sang Celaru - Nota 287

28 Disember 2014Fizikal aku di mamah dinginmalam yang tak bersempadan,Mental aku di mamah bararindu yang tak berpenghujung,Aku terus di himpit kesunyiandi antara kedua-duanya...- 1.11 a.m -

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Hidup Seorang Aku
3 hours and 25 minutes ago.

 

Kerana Maki Polis, Keith Foo Didenda RM100

Pelakon kacak, Keith Foo telah didenda dengan amaun RM100 oleh Mahkamah Majistret Kuala Lumpur selepas mengaku bersalah mengeluarkan perkataan kesat terhadap polis trafik pada Mac lalu.Hukuman dijatuhkan terhadap Keith oleh Majistret Nur A'minahtul Mardiah Md Nor dan pelakon berdarah kacukan India- Cina itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Mia Allesya Blog
3 hours and 26 minutes ago.

 

Sedih...Ibu Cerita Detik Mengandung 'Anak Syurga'

Perkongsian, dari aku yang lemah.[ sebab raaaaamai sangat yang tanya kisahnya ]Di Mesir.Selepas mendapat tahu akan surprise kembar yang Allah berikan, aku dan suami begitu gembira, bahagia di atas hadiah ini. Aku tahu, terlalu ramai mereka di luar sana yang menginginkan anak kembar. Dan aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 hours and 49 minutes ago.

 

Kesenangan Azharina Hasil Uruskan Empat Syarikat

Penyanyi Azharina menyangkal dakwaan yang mengatakan dia ditaja orang atasan sehingga mampu hidup mewah pada masa kini.Azharina atau nama sebenarnya Azharina Azhar, 30, berkata selama lima tahun menyepikan diri dalam industri hiburan, dia sibuk menguruskan perniagaannya sendiri.“Saya sekarang sangat sibuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Mia Allesya Blog
4 hours and 2 minutes ago.

 

Nasi Lemak Babi Kelana Jaya?

Nasi Lemak Babi di Kelana Jaya? Hmm, saya ingatkan paparan nasi lemak Babi sudah terpadam dalam carian internet, rupanya masih wujud lagi. Malah, saya dapati Nasi Lemak Babi yang terletak di SEA... Baca dan dapatkan lebih banyak panduan dan tips blogging, tips SEO, jana income dan sumber informasi terbaik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM - Sifu Blogger
4 hours and 12 minutes ago.

 

(Cool) Perabot Modular Khas Untuk Apartment Kecil

Antara Permasalahan utama dalam rumah tangga ialah rumah yang beli di Kuala Lumpur adalah kecil. Bagi peminat buku komik seperti Anime, Bleach, Naruto, Fullmetal Alchemist dan lain-lain anda kemungkinan besar kurang bernasib baik, ini kerana ruang bilik yang kecil tempat terhad untuk meletakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FaizFlif FaizFlif via Forsaken Arctron
4 hours and 28 minutes ago.

 

8 Fakta Tentang F1

1. Walaupun selepas berlumba, tayar F1 masih sangat panas sehingga boleh memasak telur guna tayar tersebut.2. Casis F1 adalah struktur utama - ia sangat kuat dan diperbuat daripada lebih dari seribu kevlar, gentian karbon dan pelbagai struktur sarang lebah. 3. 'Suspension' depan sebuah kereta F1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Asraf Asraf via CAES
4 hours and 50 minutes ago.

 

Makan Malam Mewah Meraikan Hari Keluarga Di Sky 360

Makan Malam Mewah Meraikan Hari Keluarga Di Sky 360 - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Meraikan keluarga tercinta sekali sekala dengan hidangan makan malam yang mewah dan meriah apa salahnyakan. So kali ni di Sky 360 One City USJ memberi peluang itu kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
5 hours and 31 minutes ago.

 

Persediaan Menghadapi Peperiksaan

Peperiksaan merupakan asas penilaian yang penting untuk setiap pelajar. Melalui peperiksaan juga, prestasi pelajar dapat dinilai dan diperbaiki dari masa ke semasa. Namun begitu, tanpa persediaan yang rapi, peluang untuk mendapat gred yang cemerlang adalah sangat tipis. Sebagai pelajar, amat penting untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via HafizAmri.Com
5 hours and 54 minutes ago.

 

Citarasa Ibunda di Caprilicious @Capri by Fraser

Kebanyakan kita mesti menjawab 'masakan ibu' sebagai masakan kegemaran apabila disoal berkenaan makanan kegemaran. Manakan tidak. Ibu memasak dengan kasih sayang dan air tangan ibu memang yang terbaik. Capri by Fraser, a hotel residence for today's 'always on' lifestyle Berinspirasikan Citarasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rawlins78 rawlins78 via Beautiful GLAM by Rawlins : Health | Beauty | Life
6 hours and 2 minutes ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Youtube

Selamat sejahtera, ini adalah perkongsian ilmu. Awas. Hanya mereka yang minat belajar sahaja digalakkan terus membaca! Ramai yang telah menunggu dan mencari peluang ini, Cuma tidak kesampaian. Kini, pencarian anda telah tamat. Anda akan saya dedahkan tentang peluang menjana pendapatan secara online. Tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via Cahaya Purnama
6 hours and 21 minutes ago.

 

IBU DAN AYAH ANAK SYURGA CERITA KISAH SEBENAR KENDONG JENAZAH ANAK SAMBIL TERSENYUM

Kisah ini dikongsikan oleh Puan Ummu Haira. Semoga memberi sedikit pengajaran kepada semua. Baca lagiRead more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
7 hours and 49 minutes ago.

 

Lucu, Gambar Lawak Giler -763

Salam semua pembaca blog gaban comel kali ini admin nak kongsi gambar-gambar yang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog gaban comel ini untuk kita segarkan semula minda kita .

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via Gaban Comel
10 hours and 32 minutes ago.

 

Tips SEO - Cara Letak Link Entri Automatik Penghujung Entri

Cara letak link entri secara automatik di penghujung entri. Salah satu teknik SEO yang selalu digunakan oleh ramai blogger Malaysia ialah dengan meletakkan link entri di penghujung entri tersebut. Ia... Baca dan dapatkan lebih banyak panduan dan tips blogging, tips SEO, jana income dan sumber informasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM - Sifu Blogger
10 hours and 48 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »