Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Top tens!

This week we'll be counting down a list of your favourite things. Prepare your top ten list and tag 'Top10' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

KAMAL ADLI KANTOI MENIPU !

Dua hari selepas pengumuman oleh Intan Ladyana itu, Kamal Adli dilihat memuatnaik sekeping gambar bersama Intan Ladyana di akaun Instagram beliau dan ini menimbulkan persoalan diantara peminat sama ada mereka sebenarnya masih bersama.“Bohonglah kalau dia kata tidak tahu dan terkejut dengan kenyataan saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
6 minutes ago.

 

PASANGAN CHELSEA MANU YANG BAJET SWEET TAK TAHU MALU (6 GAMBAR)

Gambar yang dikongsi di laman sosial ini kadang-kadang mengalahkan suami isteri. Malah pasangan yang sudah berkhawin pun segan melakukan aksi sebegini di depan orang ramai.Contohnya dua mangkuk hayun ini yang perasan kiut agaknya berkongsi keintiman mereka walaupun memakai jersi bola yang berbeza.Diharap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via BARABEREH
21 minutes ago.

 

6 GAMBAR BAJET ROMANTIK PASANGAN CHELSEA MANU

Gambar yang dikongsi di laman sosial ini kadang-kadang mengalahkan suami isteri. Malah pasangan yang sudah berkhawin pun segan melakukan aksi sebegini di depan orang ramai.Contohnya dua mangkuk hayun ini yang perasan kiut agaknya berkongsi keintiman mereka walaupun memakai jersi bola yang berbeza.Diharap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
30 minutes ago.

 

SAYA DITUMBUK TANPA SEBAB

PETALING JAYA - ”Saya ditumbuk tanpa sebab,” demikian reaksi jurugambar kumpulan The New Straits Times Press (M) Bhd (NSTP), Mohd Aizuddin Akmal Saad yang menjadi mangsa perlakuan ganas ahli keluarga penumpang pesawat MH17.Menceritakan kembali insiden kekecohan di Pusat Peringatan Nirvana, Sungai Besi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
33 minutes ago.

 

Berita Sedih pada Hari Pertama Majlis Konvokesyen ke 9 PSIS

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Semalam merupakan hari Pertama berlangsungnyaMajlis Konvokesyen ke 9 PSIS (2014), yang melibatkan graduan-graduan dari 2 jabatan akademik iaitu Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Jabatan Kejuruteraan Awam.Semasa majlis diadakan kami dikejutkan dengan berita sedih,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
35 minutes ago.

 

Berapa Bajet Kos Travel Ke Tokyo 5 Hari 4 Malam

Antara feedback yang banyak MrJocko terima dari entry Trip ke Tokyo pada tahun 2012 ialah 'Berapa bajet untuk travel ke Tokyo?' Jawapan MrJocko, ia bergantung kepada pakej yang anda mahu samada free and easy, sightseeing atau anda nak full tour ground. Kalau masa trip ke Tokyo tahun 2012, MrJocko ikut group...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via Glamorous Blogger MrJocko
57 minutes ago.

 

Kereta Wawa Zainal Hilang, MIG Minta Tarik Balik Laporan Polis

Sekitar Julai 2014 lalu, dunia hiburan dikejutkan dengan satu status tulisan Wawa Zainal melalui akaun Twitter mengatakan kereta Suzuki Swift milik beliau telah dicuri dan dilarikan oleh pihak yang didakwa rapat dengan dirinya sebelum ini. Ramai yang mula berspekulasi ketika itu yang kereta tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Informasi Terkini
1 hour and 13 minutes ago.

 

Cabaran 30 Hari Day 3

Dah masuk hari ketiga cabaran. Untuk hari ini, persoalan yang perlu dijawab adalah Apa Yang Menguatkan Anda? Hmm.. Jawapan aku mudah. Makanan. Sebab, tanpa makanan kita tidak akan mempunyai tenaga. Then bila kita tidak mempunyai tenaga, nak buat apa-apa kerja sekalipun tidak akan menjadi.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Hafiz Rahim
1 hour and 19 minutes ago.

 

Along Eyzendy Mengaku Ditahan Dalam Operasi Polis

Pelakon Along Eyzendy menjelaskan dia merupakan antara individu yang ditahan dalam serbuan Ops Cantas Khas, Polis Dang Wangi di sebuah premis hiburan di Jalan P. Ramlee, dekat sini, pada 20 April lalu. Along akui kejadian ditahan di kelab malam tidak jejas kerjaya lakonan.Bagaimanapun, Along memberitahu dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Informasi Terkini
1 hour and 30 minutes ago.

 

Indahnya Beraya di #NNRaya

The Misfits! Terujanya apabila mendapat jemputan daripada Nuffnang untuk beraya bersama #NNRaya. Manakan tidak. Cuba tengok lokasinya -Wanaka the Bungalow! Indahnya tangga masuk Wanaka the Bungalow Pohon rendang yang sesuai untuk photoshoot Kan dah cakap! Mesti akan ada photo...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rawlins78 rawlins78 via Beautiful and GLAM by Rawlins
1 hour and 34 minutes ago.

 

Proton Persona Untuk Dijual

Memandangkan Ayuni akan berpindah ke luar negara tidak lama lagi, maka Ayuni berhasrat hendak melepaskan kesemua kereta-kereta Ayuni di Malaysia sebab tiada siapa yang akan menjaga dan menggunakannya apabila Ayuni tiada di Malaysia.Kesemua kenderaan Ayuni masih dalam keadaan sangat terjaga dan baik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lonelyscorpiogirl lonelyscorpiogirl via XDramaQueen
1 hour and 57 minutes ago.

 

Food Art Workshop Oleh Lee Samantha Dan Zespri Kiwifruit

Hujung minggu lepas MrJocko dijemput untuk hadiri Food Art Workshop anjuran Zespri bertempat di Marmalade Publika. Kali ini, pihak Zespri Kiwifruit menjemput artis Food Art yang hebat di Malaysia iaitu Samantha Lee, Instagram Star. Samantha memang terkenal dengan koleksi food art yang cantik di Instagram...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via Glamorous Blogger MrJocko
2 hours and 7 minutes ago.

 

ANGGOTA TENTERA BERPANGKAT SARJAN DITEMUI MAUT TERGANTUNG

Kuala Lumpur – Seorang anggota tentera berpangkat Sarjan ditemui mati di sebuah rumah kosong di Wangsa Maju awal pagi ini. Menurut laporan, mayat mangsa ditemui oleh seorang anggota tentera berpangkat koperal daripada cawangan selenggaraan yang secara kebetulan sedang melakukan rondaan rumah kosong di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
4 hours and 3 minutes ago.

 

LUAHAN HATI PESARA GURU MENGENAI SISTEM PENDIDIKAN YANG TERUK

Saya seorang pesara guru, bersara pilihan umur 51 tahun. Ramai tanya kenapa pencen cikgu? Saya bagitau sistem pendidikan yang ada sekarang, tidak langsung memberi ruang dan peluang pada guru untuk mendidik. Anak murid langsung tidak boleh dimarahi/denda. Akibatnya murid tak takut/hormat guru. Guru tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
4 hours and 7 minutes ago.

 

Kerabat Raja berseluar Denim beli cincin ratusan ribu untuk Artis Popular?

Sudah menjadi kebiasaan dunia selebriti apabila dikaitkan dengan golongan VVIP atau kerabat diRaja. Malah Murai Batu tak hairan jika ada sesetengah selebriti wanita yang terjun ke dalam bidang seni semata-mata untuk menarik perhatian golongan ini supaya dijadikan isteri atau paling tidak pun teman wanita.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Informasi Terkini
5 hours and 7 minutes ago.

 

Leez AF Ex-Zizan Raja Lawak Makin Cun-Melecun

Wow makin cantik pula Abang Nara tengok Leez AF ini. Makin berseri-seri wajahnya. Mungkin ini adalah seri seorang bakal pengantin. Kalau ada yang terasa nak mengorat Leez, sila lupakan hasrat anda. Leez telah pun bertunang dengan Aepul dari kumpulan Drama Band dan bakal bergelar seorang isteri dalam tempoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Informasi Terkini
6 hours and 41 minutes ago.

 

LELAKI CINA HINA PDRM AKHIRNYA MOHON MAAF DI TWITTER

Semalam, Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar telah mengarahkan Pusat Tindak Balas Siasatan Siber PDRM mengesan dua pengguna Twitter yang telah menghamburkan kata-kata biadab terhadap polis. Nasrul Omar memuat naik status "@KBAB51 anjing BN". ID @KBAB51 adalah ID yang digunakan oleh Tan Sri Khalid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via ISU PANAZ !
6 hours and 59 minutes ago.

 

Elegant Beach Wedding in Seaside, Florida

While we celebrate all sorts of styles and wedding personalities here at SMP, if were being honestwe fall the hardest for affairsthat pay homage to the classics. Tradition with a hint of sparkle. Black tie with a glittery twist. And this wedding photographed by Laura Kinsey...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arieon arieon via SabahWedding.com
7 hours and 3 minutes ago.

 

LANA NORDIN BERPATAH BALIK, TIADA LAGI HIJAB DI BADAN (6 GAMBAR)

Pada bulan Mac yang lalu, ramai peminat bergembira sakan apabila melihat Lana Nordin mula berubah ke arah yang lebih positif setelah mengerjakan umrah buat pertama kalinya bersama dengan rakan artis, Lisdawati. Ramai juga yang mendoakan supaya Lana Nordin menutup aurat sepenuhnya. Namun, impian para peminat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aminahsanusi89 aminahsanusi89 via Viva Merah
7 hours and 5 minutes ago.

 

Sales Affiliate “Niche X” RM26 Ribu Kurang 3 Hari

Anda nak buat duit dengan pemasaran affiliate tetapi masih lagi tak tahu nak fokus pada niche apa? Apa kata anda cuba masuk niche ni. Dalam kalangan rakan-rakan internet marketer, majoriti memang tak asing lagi dengan niche yang kita gelarkan dengan Niche X ni. Salah satu sebabnya ialah dari segi potensi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
7 hours and 20 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »