Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Pets!

Do you have a pet? Would you like to have a pet? Is it a fish or a cat, or something more exotic? Tell us about it tag your entry with 'pets' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Fesyen Berhijab Ziana Zain Yang Anggun

Siapa yang boleh menidakkan kejelitaan penyanyi senior yang masih gah namanya sehingga kini, Ziana Zain. Malah sejak dia mengambil keputusan untuk berhijab, pelbagai ragam dan juga gaya yang cuba diketengahkan penyanyi Puncak Kasih itu kala bertemu peminat mahupun beraksi di hadapan lensa kamera. Baru-baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
4 minutes ago.

 

Amelina Buat Solat Istikharah Sebelum Buat Keputusan Untuk COMEBACK

Semenjak dua menjak ini nama Amelina memang hangat di pasaran. Kemunculan semula Amelina mendapat liputan yang amat meluas sekali. Iyerlah, selepas 15 tahun menyepi lalu muncul kembali, memang ‘excited’lah semua orang dibuatnya. Mana tahu dengan kemunculan kembali Amelina, lagu-lagu dangdut akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
49 minutes ago.

 

(5 Gambar) Pelajar Universiti Cambridge Sertai Pertandingan Punggung Tercantik

(5 Gambar) Pelajar Universiti Cambridge Sertai Pertandingan Punggung Tercantik |Cambridge : Satu pertandingan punggung tercantik telah diadakan diUniversity of Cambridgeyang dianjurkan oleh persatuan pealajar universiti tersebut telah berjaya menarik ramai penyertaan dari kalangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog matuse68 matuse68 via SH Terkini
56 minutes ago.

 

Gambar Rita Rudaini Bersama Anak-anaknya

Pejam celik pejam celik makin membesar 2 orang anak Rita Rudaini hasil perkahwinannya dengan Aidil Zafuan dahulu. Abang Nara memang mengikuti akaun Instagram pelakon jelita ini. Kadangkala tergelak ketawa melihat perkongsian Rita mengenai keletah anak-anaknya. Untuk anda yang tidak tahu, nama anak-anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
1 hour and 6 minutes ago.

 

BERITA BM – 234 mangsa berada di pusat penempatan Kuala Terengganu

KUALA TERENGGANU - Jumlah mangsa banjir yang masih berada di pusat penempatan di Kuala Terengganu masih kekal seperti malam tadi iaitu sebanyak 234 orang daripada 53 keluarga. The post BERITA BM 234 mangsa berada di pusat penempatan Kuala Terengganu appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 11 minutes ago.

 

Budak Tiga Tahun Tertembak Mati Ibu Sedang Salin Lampin

Budak Tiga Tahun Tertembak Mati Ibu Sedang Salin Lampin |OKLAHOMA: Seorang kanak-kanak lelaki berumur tiga tahun secara tidak sengaja telah tertembak ibu sendiri di kepala dan mengakibatkan maut.Laporan yang dikeluarkan oleh Tulsa World berkata, ketika kejadian wanita berkenaan, Christa Engles, 26,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog matuse68 matuse68 via SH Terkini
1 hour and 43 minutes ago.

 

BERITA BM – Biro Aduan Komuniti tiada diskriminasi

BIRO Aduan Komuniti (BAK) diasaskan atas kesedaran untuk membantu keseluruhan rakyat tanpa mengira fahaman politik, latar belakang keturunan mahupun bangsa pengadu. The post BERITA BM Biro Aduan Komuniti tiada diskriminasi appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 48 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
2 hours and 9 minutes ago.

 

INILAH LAUK HARAMJADAH

Lauk haramjadah ni.. sapa masak? Amboi kasaq sungguh la bahasa hang lekat lekit.. Kalau ya pun perlu ke berharamjadah dengan makanan. Rezeki tu tak elok di maki hamun macam tu. Orang kat somalia sana nu.. mati tak cukup makan.. hang kat Malaysia terlampau mewah dengan makanan dok panggil makanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 12 minutes ago.

 

BERITA BM – Penganalisis saran Umno tubuh sayap ekonomi

Seorang penganalisis ekonomi menyarankan Umno menubuhkan sayap ekonomi yang dijangka berupaya menarik kumpulan profesional menyertai parti terbesar orang Melayu itu. Naib Presiden dan Ketua Penyelidikan Runcit Affin Hwang Investment Bank Datuk Dr Naz... The post BERITA BM Penganalisis saran Umno...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 17 minutes ago.

 

Sebulan satu gram emas dengan Program Akumulasi Emas

Menyimpan emas adalah satu cara untuk melabur. Namun, mentaliti bahawa membeli emas adalah untuk golongan yang mampu dan berada adalah salah. Saya mula menyimpan emas sejak di zaman menuntut di UiTM Shah Alam, dengan mengamalkan satu dinar satu semester. Alhamdulillah, kesemua koleksi dinar emas tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog adamroslan adamroslan via Adam Roslan
2 hours and 18 minutes ago.

 

Destinasi Bajet Kami Ke Korea - Part 4 (Day 3 : Jeju)

HARI KETIGA (17 SEPTEMBER 2013)Dah siang baru dapat ambil gambar bangunan hotel niHari ketiga kami bangun agak awal. Ni last day kami kat Jeju. Kami ada misi penting masa last day di Jeju. Hehe... Cik Su dah start pakai baju kurung dah time ni. Masa check out, ajumma kat kaunter merangkap owner hotel...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sisikami sisikami via sisikami
2 hours and 25 minutes ago.

 

Triumph Shape Sensation 28 Days Challenge Result

If you can remember on my previous Triump post (I Accept Triumph Shape Sensation 28 Days Challenge), now it’s the time to reveal the result! *big wide smile*I’ve been wearing Triump Shape Sensation shapewear for 28 days consecutive, 8 hours every day. It may seem impossible to do it at first but...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Samanthakgss Samanthakgss via Samanthakgss
2 hours and 31 minutes ago.

 

BERITA BM – Jumlah mangsa banjir di Teluk Intan meningkat

IPOH - Jumlah mangsa banjir di Teluk Intan meningkat kepada 359 orang setakat 8 pagi ini berbanding 336 orang malam tadi dengan sebuah lagi pusat pemindahan banjir dibuka di Masjid Jamek Air Hitam. The post BERITA BM Jumlah mangsa banjir di Teluk Intan meningkat appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 34 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
2 hours and 38 minutes ago.

 

#PRIHATIN~Mohon Sumbangan Untuk Adik Alya Husna Menderita Lemah Otot

Assalamualaikum dan Salam SejahteraKhidmat Komuniti Nilai oleh Belia Prihatin Nilai Bantuan kewangan untuk adik NUR ALYAA HUSNA BT HAFIZAL yang menghidapi penyakit otot-otot lemah.Kos perubatan sentiasa brtmbah sebulan lebih kurang RM 1000 tidak trmasuk lampin lg. Adik Alyaa mmg bergantung dgn meminum susu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
3 hours and 7 minutes ago.

 

Pokok Hiasan Pembersih Udara Dalam Rumah

Pokok Hiasan Pembersih Udara Dalam Rumah. Aktiviti harian membersih rumah tidak menjamin udara ruangan rumah kita bebas daripada gas-gas beracun.  Terdapat pelbagai partikel racun dalam udara seperti gas toluena, xilena, etil asetat, aseton, kloroform, benzena, trichloroethylene dan formaldehid yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alim711 alim711 via Satu Nama Seribu Cerita
3 hours and 22 minutes ago.

 

#PRIHATIN~Kempen Derma RM10 Seorang Untuk Adik Muhammad Adam

Jom sumbang RM10 seorang bagi membantu Adik Muhammad Adam yang menghidapi Penyakit Hydrocephalus (Penyakit Kepala Besar).Adik Muhammad Adam ini tinggal di Blok 8,Taman Semarak 2, Nilai. Buat masa ini Adik Muhammad Adam menjalani pembedahan yang pertama di Hospital Kuala Lumpur dan akan menjalani 2 lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
3 hours and 29 minutes ago.

 

Ngeri!! Mata Kanak-Kanak Perempuan Ditembusi Guli

SABAH: Seorang kanak-kanak perempuan mengalami kecederaan parah di bahagian mata.Dalam kejadian yang berlaku di Kampung Lanas Sook, mangsa dipercayai tertembak senapang guli di matanya sendiri. Guli tersebut dipercayai masih berada di dalam mata mangsa.Peringatan kepada para ibu bapa, jika ada sebarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog manelehkabo manelehkabo via Info Sahih
3 hours and 30 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »