Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Amy Mastura Gembira Dalam Takut

Dipilih untuk menerajui malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014 (ABPBH 2014) buat kali kedua, penyanyi kecil molek Amy Mastura mendedahkan bahawa dia berasa gembira dan takut pada masa yang sama. Pelantun lagu “Sha Na Na” ini diberi mandat untuk mengemudi acara ini sekali lagi atas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
7 minutes ago.

 

WANITA BERTUDUNG PELARIS UBAT SEKS

Tu dia tajuk entri.. ni gara2 kos serani la tag aku satu isu yang dia up kat wall FB dia maka tercetus la idea nak mengupas,kupis kopek isu ni. Tu la sapa suruh bagi ilham kan.. rasa gatal2 jer jari ni nak menaip entri. Sebab dia kata aku paling terer buat tajuk entri yang hot spicy sehingga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
11 minutes ago.

 

Aisyah Dhia Rana artis termuda sertai LOL Entertainment

Anak selebriti popular Rozita Che Wan dan Zain Saidin, Aisyah Dhia Rana yang kini berusia empat bulan menjadi artis pertama menyertai syarikat pengurusan Laugh Out Loud (LOL) Entertainment.Malah bayi popular kegilaan ramai itu menjadi artis termuda menaungi syarikat pengurusan popular yang sudah lima tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
26 minutes ago.

 

26 warga asing ditahan dalam operasi cegah maksiat

KUALA LUMPUR - Polis menahan 26 warga asing dipercayai terlibat aktiviti pelacuran dalam operasi di tiga pusat rawatan refleksologi dan urutan badan di Jalan Klang Lama di sini, malam tadi. The post 26 warga asing ditahan dalam operasi cegah maksiat appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
29 minutes ago.

 

Nahas Germanwings: Syarikat penerbangan bergegas laksana dasar kokpit baru

Syarikat-syarikat penerbangan dan pembuat dasar telah bergegas untuk membuat mandat baru bahawa dua orang anak kapal perlu berada dalam kokpit pada setiap masa berikutan tragedi Germanwings. The post Nahas Germanwings: Syarikat penerbangan bergegas laksana dasar kokpit baru appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
1 hour and a minute ago.

 

Tasha Shila Akui Sudah Putus Cinta Dengan Hans

Pelakon Tasha Shila membuat pendedahan mengenai dirinya tidak lagi bersama dengan kekasih hatinya iaitu Hans dan kini hanya sekadar kawan biasa.Menurutnya lagi, perpisahan itu dibuat secara baik tanpa tanpa menyakiti hati antara satu sama lain.“Kami dah tiada apa-apa hubungan, sebelum ini pun kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
1 hour and 25 minutes ago.

 

Nico Rosberg guna tuala wanita untuk tahan peluh

Bagi menangani masalah kepanasan dan kelembapan cuaca di Grand Prix Formula One Malaysia, pemandu Mercedes itu memakai tuala wanita dalam topi keledarnya. The post Nico Rosberg guna tuala wanita untuk tahan peluh appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
1 hour and 35 minutes ago.

 

Cetak gambar berwarna semakin mati

SEJAK gambar digital menjadi popular di negara ini, permintaan untuk mencetak gambar di kedai foto telah semakin berkurangan sehinggakan para pengusaha kedai foto terpaksa berubah mengikut perkembangan teknologi baharu bagi memenuhi selera pelanggan.Kini sebahagian daripada pengusaha kedai foto menawarkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 hour and 50 minutes ago.

 

‘Saya tidak pernah puas jadi polis’

"Saya tidak pernah puas menjadi polis dan saya sayang pasukan Polis Diraja Malaysia (PDRM) kerana kerjaya ini merupakan sebahagian daripada hidup saya," begitulah luahan Asisten Komisioner Mat Fauzi Nayan yang telah menabur bakti dalam PDRM selama 39 t... The post ‘Saya tidak pernah puas jadi polis’...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
1 hour and 54 minutes ago.

 

Rakyat Malaysia di Yaman Selamat

KUALA LUMPUR 27 Mac - Berhubung dengan serangan udara oleh perikatan yang diterajui oleh Arab Saudi pada awal pagi semalam waktu tempatan, Kedutaan Besar Malaysia di Sanaa mengesahkan bahawa setakat ini semua rakyat Malaysia dilaporkan selamat. Kementerian Luar menasihatkan supaya rakyat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 7 minutes ago.

 

Penggunaan styrofoam di kawasan Dataran Merdeka akan diharamkan

DBKL akan haramkan penggunaan bekas makanan styrofoam di kawasan Dataran Merdeka dalam usaha mewujudkan Kuala Lumpur sebagai sebuah bandar raya hijau. The post Penggunaan styrofoam di kawasan Dataran Merdeka akan diharamkan appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
2 hours and 13 minutes ago.

 

Oman Belasah Malaysia 6-0

KUALA LUMPUR 27 Mac - Skuad Harimau Malaya nyata bukan lawan Oman selepas diaibkan dengan kekalahan 6-0 pada aksi persahabatan antarabangsa kelas A di Stadium Al-Seeb, Oman, malam tadi. Pasukan tuan rumah yang mendapat jolokan Al-Ahmar (The Reds) nyata bukan tandingan skuad bimbingan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 32 minutes ago.

 

BBM – Selangor FM Cari Penyampai Radio Baru

Program 'Selangor FM Next Top DJ' merupakan program realiti terbitan stesen Radio Malaysia Selangor FM yang bermatlamat untuk mencari dan mencungkil muka-muka baru yang akan mewarnai dunia penyiaran radio tempatan. The post BBM Selangor FM Cari Penyampai Radio Baru appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
2 hours and 37 minutes ago.

 

Kanak-kanak 5 tahun dirogol ketika beli ais

KOTA BHARU - Seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun menempuh saat tragis dalam hidupnya apabila dirogol seorang lelaki tidak dikenali ketika keluar membeli ais di kedai tidak jauh dari rumah, di Kampung Pauh 2, Banggu, di sini.Kejadian Selasa lalu itu disedari pengadu iaitu sepupu mangsa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 41 minutes ago.

 

Lebih Baik Berzikir.

Kelebihan Zikir.Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.Pernah jumpa dengan mereka yang menunggang motosikal sambil menyanyi semacam dalam konsert besar? Kalau tak pernah jumpa, aku cuma nak kasitau yang aku kerap jumpa. Hahahahha.Kadang-kadang tu, tengah syok cakar daun kering kat luar rumah *takkan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
2 hours and 44 minutes ago.

 

Lembaga Pengampunan Diraja Lupus Petisyen Kes Liwat Anwar

KUALA LUMPUR 27 Mac - Petisyen pengampunan diraja berhubung hukuman penjara lima tahun terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim yang difailkan keluarganya telah dilupuskan. Bagaimanapun tidak dinyatakan status permohonan tersebut. Ia hanya akan akan diumumkan dalam Mahkamah Rayuan dan Kuasa-kuasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
2 hours and 51 minutes ago.

 

Pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid Pengalaman selipar hilang di masjid ni rasanya majoriti orang pernah rasa, terutama sekali yang lelaki. Orang hilang selipar bila nak balik sembahyang jumaat tu macam bukan benda pelik kan? Saya terdetik nak kongsi pengalaman selipar hilang di masjid lepas baca entri di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alongxp alongxp via Alongxp.com
2 hours and 52 minutes ago.

 

Malaysia diaibkan Oman 6-0

Skuad Harimau Malaya nyata bukan lawan Oman selepas diaibkan dengan kekalahan 6-0 pada aksi persahabatan antarabangsa kelas 'A' malam tadi. The post Malaysia diaibkan Oman 6-0 appeared first on BERITA BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
2 hours and 56 minutes ago.

 

Johor giat didik rakyatnya asingkan sampah sebelum September

Tinggal lima bulan lagi sebelum kerajaan melaksana dan mewajibkan pengasingan sisa pepejal isi rumah secara berperingkat, selaras dengan usahanya memastikan kelestarian alam sekitar terus terpelihara. Johor merupakan antara lapan negeri yang bakal me... The post Johor giat didik rakyatnya asingkan sampah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via BERITA BM
3 hours and 17 minutes ago.

 

Sugar Glider Versi Manga Japan!

Ezo Momonga hokaido, Japan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
3 hours and 19 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »