Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

BLOGGER PENUH MISTERI

Blogger ni tetiba jadi misteri.. Tak siapa tahu siapakah gerangan orangnya. Macam mana rupanya. Siapa dia? Anak sapa? Manusia ke jin? Perempuan ke lelaki? Hanya yang ada kata2 puaka.. hot spicy. Seram, ganas, ngeri.. Amboi over sangat dah kot intro. sikit2 sudah la kau buat kontroversi katanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour ago.

 

Pelakon Hantu Kak Limah Azwan Annuar Meninggal Dunia

Pelakon Hantu Kak Limah Azwan Annuar Meninggal Dunia Pelakon Hantu Kak Limah Azwan Annuar Meninggal Dunia Pelakon Hantu Kak Limah Azwan Annuar Meninggal Dunia. Sesungguhnya mati itu datang tanpa kita sangka bila saat dan ketikanya. Hanya Allah sahaja yang tahu itu semua. Kepada seluruh ahli keluarga pelakon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
1 hour and 15 minutes ago.

 

Review Di Blog Parihh Dot Com

Review Di Blog Parihh Dot Com | Assalamualaikum . Masa yang dinanti-nanti telah pon tiba , cuti sem 2 bulan ! ! Hehee . Boleh tenangkan fikiran dari belajar buat seketika . Boleh buat apa saja yang aku nak . Di samping itu , aku nak cuba bidang review di blog plak . Kalau ada rezeki . InshaAllah . Review...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Parihh Parihh via Blog Parihh
1 hour and 43 minutes ago.

 

Menjelang Perlawanan Man United vs Chelsea

Menjelang Perlawanan Man United vs Chelsea Menjelang Perlawanan Man United vs Chelsea Menjelang Perlawanan Man United vs Chelsea. Ini perlawanan yang sangat menjadi tumpuan pada minggu ini iaitu pertemuan pendahulu liga setakat ini iaitu Chelsea the Blues menentang Manchester United di Stamford Bridge.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
1 hour and 56 minutes ago.

 

Mazda 6 facelift now here – 2.0 and 2.5, starting RM159,158

Local Mazda distributor Bermaz has quietly introduced the facelifted Mazda 6 – we popped by its 3S centre in Sungai Besi to obtain these pictures of the updated D-segment sedan in 2.0 litre guise.Stop rubbing your eyes, because you’re not seeing things – this car looks exactly like the current 2.0...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 8 minutes ago.

 

Pelakon Hantu Kak Limah meninggal dunia

Azwan (kanan) ketika dalam salah satu babak dalam filem Hantu Kak LimahDUNIA hiburan tanah air sekali lagi menerima berita sedih apabila pelakon yang pernah membintangi filem Hantu Kak Limah, Azwan Annuar dilaporkan telah kembali ke rahmatullah kira-kira jam 10.15 pagi.Menurut Pengurus Produksi Enjit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
2 hours and 33 minutes ago.

 

Hyundai Santa Fe Premium – 6 airbags, RM179k-191k

The facelifted Mazda 6 wasn’t the only car that was quietly introduced today – another model that has made its way into showrooms in a hush-hush manner is the Hyundai Santa Fe Premium, a new range-topping variant that replaces the previous Executive Plus.Available in both 176 hp/226 Nm 2.4 litre petrol...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 hours and 41 minutes ago.

 

Pengawal keselamatan maut, pondok pengawal dibakar

KLANG - Seorang pengawal keselamatan maut manakala enam lagi cedera selepas tiga pondok pengawal di sebuah taman perumahan di Bandar Bukit Raja di sini diserang dan dibakar sekumpulan lelaki, awal pagi tadi.Mangsa yang maut dikenal pasti sebagai Muhammad Ridzhuan Che Bi, 26; manakala lima lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
4 hours and 11 minutes ago.

 

Moving On

To those of you who wonder how I am coping with my stillbirth loss, my answer is: I am doing fine now. I've undoubtedly had my better days before I was told that I'd lost my son last year but overall, I am doing way better than few months ago and I think that I am already past those painful grieving...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kur2girl kur2girl via The Wanderer's Journal
5 hours and 6 minutes ago.

 

Azmin Ibarat Mimpi Dalam Sedar

KUALA LUMPUR 18 April - Kenyataan Timbalan Presiden PKR Azmin Ali mengatakan PAS menyokong kempen pada PRK Permatang Pauh jelas memperlihatkan Menteri besar Selangor itu ibarat mimpi dalam sedar. Jelas Azmin, setakat ini sokongan rakan sekutu PKR disifatkan amat baik dan meyakinkan, dibuktikan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
5 hours and 12 minutes ago.

 

Dilema gadis kurang cantik

FILEM yang mengetengahkan dilema gadis kurang cantik yang terpaksa bersaing dengan gadis yang cantik dan popular di sekolah bukan lagi naskhah baharu di layar perak.Bagaimanapun entah mengapa, garapan sebegini sering menjadi pilihan para remaja, terutamanya remaja perempuan untuk ditonton berulang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
5 hours and 24 minutes ago.

 

Guan Aik Dakwa DAP Pusat Salah Guna Kuasa

ALOR SETAR 18 April - Bekas Pengerusi DAP Kedah, Lee Guan Aik yang menerima surat penamatan keahlian daripada Jawatankuasa Disiplin DAP Khamis lalu, mendakwa tindakan tersebut sebagai satu salah guna kuasa. Guan Aik berkata, ini kerana selagi Pendaftar Pertubuhan (ROS) tidak memperakui kesahihan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
5 hours and 41 minutes ago.

 

Gaji PM Singapura tertinggi di dunia

Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong, tersenarai sebagai pemimpin negara yang memperoleh gaji tahunan paling tinggi di kalangan pemimpin dunia sebanyak AS$1.7 juta (RM6.1 juta).Laporan International Business Times menyebut pendapatan Hsien Loong itu dianggap tinggi untuk pemimpin sebuah negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
5 hours and 50 minutes ago.

 

How To: Watercolour Art For Kids

Yay! The weekend is here again, which means lots of fun things lined up to do with the kids. But first, let me share what we did last week - watercolour art! :)Although it was their first time, they were both very patient, listened and followed instructions well and did a very good job. See their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 hours and 54 minutes ago.

 

22 Terkorban Serang di Afghanistan

JALALABAD 18 April - Seorang pengebom nekad membunuh sekurang-kurangnya 22 orang dan mencederakan 50 yang lain dalam serangan di luar sebuah bank di Jalalabad. Letupan itu berlaku di luar sebuah bank di mana kakitangan kerajaan mengambil gaji bulanan mereka, kata Ketua Polis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
6 hours and 10 minutes ago.

 

2 Premis Dikenalpasti Salah Guna Nombor Pendaftaran GST

KUALA LUMPUR 18 April - Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) menerima dua aduan penyalahgunaan nombor pendaftaran (ID) Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) oleh dua premis menjual makanan. Penolong Kanan Pengarah Kastam, Zaizah Zainuddin, berkata aduan itu diterima Ibu Pejabat Kastam Kuala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
6 hours and 42 minutes ago.

 

Sentimen Anti Islam di Dunia Kian Meningkat

PARIS 18 April - Laporan terbaharu mengenai sentimen Islamophobia di Perancis meningkat 500 peratus sejak serangan berdarah di ibu pejabat majalah satira Charlie Hebdo, Januari lalu. Majlis Islam Perancis (CFCM) berkata, sebanyak 222 kes gangguan terhadap penduduk Islam dicatat pada suku pertama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog RakyatNews RakyatNews via Rakyat News RSS
7 hours and 12 minutes ago.

 

Adik saya bertunang, bukan saya - Remy Ishak

PELAKON, Remy Ishak. - Foto Aziah AzmeeKUALA LUMPUR : Pelakon Remy Ishak menafikan khabar angin yang mengatakan beliau bertunang seperti mana yang didakwa oleh sebuah akhbar tempatan baru-baru ini.Jejaka berusia 33 tahun itu menjelaskan bahawa kontroversi itu timbul apabila seorang peminat membuat komen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
7 hours and 33 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »