Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Goods and Services Tax

GST is set to be enforced on April 1, next year. How will it affect you? Share your thoughts and tag 'GST' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Where to Buy House if you have USD 1.0 million

When it comes to luxury real estate, a million dollars goes a lot farther in Monaco than it does in Dubai. According to the latest Wealth Report from real estate consulting firm Knight Frank, Monaco has the most expensive luxury real estate in the world, with $1 million buying just 15 square meters...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via Malaysia Market Analysis And World Updates
4 minutes ago.

 

MENYIMPAN JANGGUT SUNNAH NABI MUHAMMAD

MENYIMPAN JANGGUT SUNNAH NABI MUHAMMAD Menyimpan Janggut Sunnah Nabi Muhammad Menyimpan Janggut Sunnah Nabi Muhammad. Janggut selalunya tumbuh di bahagian dagu dan pipi. Tahukah anda bahawa menyimpan janggut itu adalah sunnah nabi Muhammad s.a.w yang sangat dituntut kepada kaum adam? Nabi Muhammad s.a.w.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
8 minutes ago.

 

Dia tiada hak untuk tentukan limit kepada saya – Nelydia Senrose

Dia tiada hak untuk tentukan limit kepada saya Nelydia Senrose Pelakon sedang meningkat naik, Nelydia Senrose menjelaskan bahawa keputusan untuk menerima sesebuah tawaran berlakon itu adalah keputusan diri sendiri dan tidak melibatkan pihak lain termasuk teman lelakinya, Qi Razali. Baca juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog budakblogspot budakblogspot via SYOKBAH - Portal Hiburan dan Gosip
28 minutes ago.

 

Video:Serangan Harimau Bintang Di India,22 April 2014|Leopard Bites Man in India

Sungguh mendebarkan apabila melihat video serangan harimau bintang di Chandrapour,India pada 22 April 2014. Harimau bintang ini telah melompat ke bumbung rumah dan menerkam mangsa. Syukur tiada orang yang mati. Leopard Bites Man in India sumber: AP New

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
28 minutes ago.

 

Bunga oh bunga ~

Bunga oh bunga..segar mata melihatnya, impiannya nak sangat dirumah nanti dihiasi bunga yang cantik molek macam ni, mahaplah saya tak tahu namanya..siapa tahu sila bagitau saya ya~ hati berbunga kata nak jugak nak jugak..maka ke nursery bunga nak pulun kalau ada bunga ni..ya memang ada tapi pokoknya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog twentytwodecember twentytwodecember via twentytwodecember™
42 minutes ago.

 

Tak mahu nanti kalau saya mati, mata tak tutup rapat , tunggu Lisdawati lepas beranak – Sharnaaz...

Tak mahu nanti kalau saya mati, mata tak tutup rapat Sharnaaz Ahmad - Pelakon terkenal, Sharnaaz Ahmad, 29, memberitahu kepada media bahawa dia mahu menyelesaikan masalah pergaduhan dengan Lisdawati hanya selepas aktres itu bersalin nanti. Baca juga artikel ini: Erma Fatimah – Andai KEMBAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog budakblogspot budakblogspot via SYOKBAH - Portal Hiburan dan Gosip
58 minutes ago.

 

Aktiviti Seksual Awal Remaja Di Malaysia Meningkat 2 Kali Ganda

Kuala Lumpur: Kadar aktiviti seksual dalam kalangan remaja berusia 13 hingga 17 tahun di negara ini sepanjang dua dekad lalu meningkat daripada 0.9 pada 1994 kepada 8.3 peratus pada 2012. Dapatan itu diperoleh daripada kajiselidik Global Kesihatan Pelajar Sekolah (GSHS) serta Lembaga Penduduk Dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nescafeais nescafeais via NescafeAis.Com
1 hour and 4 minutes ago.

 

FINAL HOKI SBP KEBANGSAAN 2014 ; STAR PERTAHANKAN KEJUARAAN TEWASKAN SMS JOHOR

Sejarah 2013 di bumi Kedah berulang kembali. From Zero To Hero. Dari hanya sebuah pasukan yang tiada nama, kami mengorak langkah satu persatu dan kini dua tahun berturut-turut menjadi finalis Kejohanan hoki SBP Kebangsaan. Musim baru, pemain bari, semangat juga baru. Sejarah 2013 biarkan menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog imanshah imanshah via STAR HOCKEY TEAM
1 hour and 7 minutes ago.

 

Foto kontroversi: 'Mungkin mereka yang tentukan dosa saya!' - Yana

Kuala Lumpur: “Mungkin mereka yang tentukan dosa saya!“ kata pelakon Yana Samsudin dalam nada kesal dengan perbalahan segelintir pengikut di akaun Instagram miliknya berikutan sekeping gambar menunjukkan dirinya didukung seorang lelaki, semalam.Yana atau nama sebenarnya Norliana Samsudin, 30, dikecam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Desperado80 Desperado80 via Pilihan Anda
1 hour and 26 minutes ago.

 

Nightgown Lingerie Guide

Nightgown Lingerie Guide According to wikipedia A nightgown, nightie or nightdress is a loosely hanging item of nightwear, today almost exclusively worn by women. A nightgown is made from cotton, silk, satin, or nylon and may be decorated with lace appliqués or embroidery at the bust and hem. A nightgown...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
1 hour and 31 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 hour and 42 minutes ago.

 

Malaysia Wedding Festival-MEFA Bakal Menemui Anda Mei 2014 !

Malaysia Wedding Festival-MEFA Bakal Menemui Anda Mei 2014 ! Malaysia Wedding Festival atau MEFA bakal menemui anda di Shah Alam Convention Centre (SACC ) pada 2-4 Mei 2014 ini.Kurang dari seminggu lebih lagi,SACC Shah Alam akan dipenuhi dengan ribuan pengunjung dari seluruh negara.MEFA yang kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farisyaanastasyia farisyaanastasyia via ♥Farisya Anastasyia♥
1 hour and 54 minutes ago.

 

Lelaki Gay Cabul Budak Tingkatan 1 di Georgetown

Tidak habis dengan pesta arak dan sex di Georgetown, kini di Georgetown lagi digemparkan dengan penangkapan seorang lelaki Gay yang cuba mencabul budak lelaki tingkatan 1. Lelaki Gay Geogetown ditangkap GEORGETOWN - Seorang pelajar tingkatan satu terpaksa menghadapi detik hitam yang mungkin sukar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
1 hour and 55 minutes ago.

 

EXO Menang Lagi Di 18th Chinese Music Awards, Tahniah !

FIGHTING 2 !!! EXO-M made a grand entrance at the 18thChinese Music Awards, where the group received the Asian Most Influential Groupaward on behalf of EXO. EXO defeated popular Taiwanese male group Mayday, Japanese male group SMAP, and JYP Entertainment's 2PM to win the final award...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog KesumaAngsana KesumaAngsana via The Pearl Velvet Life
1 hour and 56 minutes ago.

 

INILAH PUNCA KESESAKAN JALAN MENGHALA KE GEORGETOWN SEMALAM

Sebuah lori membawa muatan ikan dan daging ayam sejuk beku terbalik selepas tayar belakang kenderaan itu meletup berhampiran terowong di Jalan Udini menghala Jalan Masjid Negeri, di sini pada Rabu.Pemangku Ketua Polis Daerah Timur Laut Supt Ismail Idris berkata lori yang terbabas itu turut melanggar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lantakla lantakla via Lantak HANGPA la...
1 hour and 57 minutes ago.

 

MH370:Misterinya Diluar Kotak

MH370: Adakah ia misteri atau konspirasi terselindung?Adakah misi mencari dan menyelamat MH370 yang diketuai Malaysia benar-benar ingin mencari pesawat itu?Jika benar, mengapa terlalu banyak maklumat bercanggah yang diberikan? Mengapa terlalu banyak persoalan? Apa muatan kargo pesawat berkenaan?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaktie kaktie via Che Akak Punya
2 hours ago.

 

#MH370 ADA BAHAN TERDAPAR DIPERSISIR PANTAI AUSTRALIA

Polis Australia Barat sedang menyiasat laporan mengenai satu bahan tidak dikenali didapati terdampar di pantai kira-kira 10 km di timur Augusta dan lebih kurang 322 km di selatan Perth.Pusat Penyelarasan Agensi Bersama (JACC) berkata Biro Keselamatan Pengangkutan Australia (ATSB) sedang meneliti gambar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lantakla lantakla via Lantak HANGPA la...
2 hours and 17 minutes ago.

 

Pepper Lunch Restoran DIY Dari Jepun

Pepper Lunch Restoran DIY Dari Jepun - Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Minggu ni dah mcm minggu makanan dari negara matahari terbit lak, setiap hari ada jer Mahamahu buat review makanan dari Jepun. Kali ni pun review tentang satu lagi restoran makanan Jepun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
2 hours and 18 minutes ago.

 

Tiga Sebab Shila Amzah berseluar ketat di China

Kontroversi pakaian penyanyi Shila Amzah di program hiburan stesyen televisyen China akhirnya dijawab oleh ND Lala yang merupakan bapa kepada penyanyi ini. Shila Amzah berseluar ketat di China  1) Tiada masa hendak ambil baju baru kerana lokasi hotel jauh Timbul masalah pakaian kerana baju yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
2 hours and 25 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 ajisaijapaneserestaurant   article   baking   berita   blog   brunei   filempopular   food   foodreview   football   gigdiary   gosipselebriti   haagendazsscoopofsummer   hiburan   houseslightings   info   informasi   isu   johorbahru   kontroversi   macammacam   madulebahasli   malaysia   mh370   misteri   mstar   mycelebrities   myinfo   mynews   news   pemenangcontest   politik   ragam   review   sadis   sbpkebangsaan   selangorbelasahmazlyza41pialaafc   selebritimalaysia   sharnaazahmad   singapore   smartphonedrivers   sukan   tamanpelangi   tecurve   terkini   tips   ulasan   uncategorized   utama   wordlesswednesday