Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Pets!

Do you have a pet? Would you like to have a pet? Is it a fish or a cat, or something more exotic? Tell us about it tag your entry with 'pets' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Syafiq Kyle terima teguran perbaiki diri

Pelakon baru Syafiq Kyle atau nama sebenarnya Mohd Syafiq Shamim Abd. Razak akui terkejut dan hilang tumpuan dengan dakwaan dia mempunyai masalah disiplin dan bersikap berlagak ketika berada di lokasi set penggambaran.Syafiq yang merupakan pelakon drama bersiri "Kampung Girl" bagaimanapun akui ada membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
21 minutes ago.

 

BELLE, Gabungan Bekas Ahli Kumpulan Elite, Feminin, Msteen, Res2 Freshies

Banyak betul artis-artis lama buat ‘comeback’ sejak kebelakangan ini. Namun kemunculan semula bekas-bekas ahli Elite, Feminin, Msteen, Res2 dan Freshies ini memang membuatkan Abang Nara excited. Mana tidaknya, kalau korang sebaya umur dengan Abang Nara, pasti sampai sekarang masih terbayang-bayang lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
39 minutes ago.

 

BERITA BM – Black maria Imigresen bawa Pati terbalik

Seramai 25 pendatang asing tanpa izin (Pati) yang bakal diusir keluar dari negara ini terbabit dalam kemalangan apabila kenderaan jenis black maria Jabatan Imigresen kemalangan di kilometer 232.9 Lebuhraya Utara-Selatan (arah utara), di sini, tengah h... The post BERITA BM Black maria Imigresen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
41 minutes ago.

 

Nur Fazura Akui Menangis Kerana Putus Cinta

Ketika ditemui pihak media semasa majlis tayangan perdana filem terbaharu lakonannya, Fazura mengakui dia mengalirkan air mata ketika melihat babak putus cinta.Menurutnya, ini kerana persamaan watak dalam filem Manisnya Cinta Di Cappadocia (MCDC) itu memang sedikit sebanyak ada berkait dengan kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
43 minutes ago.

 

5. 做你的功课

你绝对需要的书(除了这本小册子)是 :1. Rules of the High Court book.( Kaedah-Kaedah Mahkamah Tinggi )2. Subordinate Court Rules book ( for Sessions or Magistrates Court )( Kaedah-Kaedah Mahkamah Rendah )只需花费大约每本RM25.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Financialdifficulty Financialdifficulty via 债务管理
46 minutes ago.

 

BERITA BM – Penganggur tidak mengaku menyamar jadi polis

Seorang penganggur mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Kuala Lumpur atas tuduhan menyamar sebagai pegawai polis kepada pekerja kantin sekolah, dekat sini, bulan lalu. The post BERITA BM Penganggur tidak mengaku menyamar jadi polis appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 7 minutes ago.

 

Kekecewaan Peminat Fareeda Ubah Syarat Tiru Gaya Mawar Fizo

Jenama tudung paling laris di pasaran masa kini, Fareeda telah mengadakan pertandingan ‘Tiru Gaya Mawar Fizo’ yang menerima sambutan hangat dari peminat-peminat Fareeda yang berpusu-pusu menyertainya. Namun, ada peserta pertandingan kurang senang dan tidak berpuas hati dengan pihak Fareeda yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
1 hour and 17 minutes ago.

 

Kambing tandoori angkasa yang pertama

Satu hidangan tandoori kambing yang dimasak di salah sebuah restoran Punjabi yang terletak timur London melakar sejarah baru sebagai tandoori pertama berada pada ketinggian lebih 82,000 kaki (25,000 meter).Penulis novel dan juga pereka grafik, Nikesh Shukla merupakan individu yang bertanggungjawab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog TigaPara TigaPara via TigaPara
1 hour and 30 minutes ago.

 

PROGRAM REALITI TV BERTUKAR JADI RANCANGAN BERSAMAMU

Aku suka tengok ujibakat rancangan realiti tv nak2 lagi yang nyanyi2 sebab banyak part2 yang kelakar. Sebab yang datang ujibakat tu kadang2 depa tau depa takdak bakat menyanyi pun tapi datang semata mata nak jumpa artis pujaan jer.. Ada juga yang perasan berbakat sebenarnya berkarat.. Tu pun lawak jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 31 minutes ago.

 

BERITA BM – Cadang undang-undang banteras militan

Kerajaan hari ini merayu sokongan rakyat terhadap usaha membendung ideologi kumpulan IS dan mencadangkan undang-undang baharu bagi membanteras penglibatan... The post BERITA BM Cadang undang-undang banteras militan appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 36 minutes ago.

 

RM433 Juta Untuk Lelaki Yang Berjaya Tambat Hati Anak Perempuannya

Hong Kong – Seorang jutawan tempatan menggandakan jumlah tawaran wang kepada mana-mana lelaki yang berjaya menambat hati anak perempuannya yang lesbian untuk berkahwin. Tawarannya sebanyak HK$500 juta (RM215 juta) yang dibuat tahun lalu sudah menarik minat 20,000 calon dua tahun lalu. Cecil Chao, 77,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
1 hour and 36 minutes ago.

 

Lirik Lagu Selamanya – Ultras Malaya feat Altimet, Joe Flizzow Carleed Khaza

Lirik Lagu Selamanya – Ultras Malaya feat Altimet, Joe Flizzow Carleed Khaza Selamanya-selamanya Selamanya-selamanya Selamanya-selamanya harimau malaya Selamanya-selamanya Selamanya-selamanya Selamanya-selamanya sokong Malaysia E lelelelele lah ooo ooo E lelelelele lah aaa aaa E lelelelele lah ooo...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna
1 hour and 49 minutes ago.

 

BERITA BM – Untung TM susut kepada RM262.89 juta pada suku ketiga

KUALA LUMPUR: Keuntungan sebelum cukai Telekom Malaysia Bhd bagi suku ketiga berakhir 30 September 2014, susut kepada RM262.89 juta berbanding RM264.93 juta pada tempoh sama tahun lalu. The post BERITA BM Untung TM susut kepada RM262.89 juta pada suku ketiga appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
1 hour and 53 minutes ago.

 

Fesyen Separuh Bogel Selebriti Di American Music Awards

Fesyen amat penting di dalam satu-satu Anugerah yang di hadiri bintang-bintang dan selebriti popular dunia, namun kadangkala ada yang mengaibkan diri mereka yang konon nya apa yang di gaya kan mereka di katakan kelihatan menarik. Bukan semua selebriti bijak bergaya, kalau tak kena caranya memang akan jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
1 hour and 55 minutes ago.

 

BERITA BM – Dewan Rakyat lulus usul Kertas Putih Ke Arah Menangani Ancaman Kumpulan Negara Islam...

KUALA LUMPUR: Persidangan Dewan Rakyat hari ini meluluskan usul Kertas Putih Ke Arah Menangani Ancaman Kumpulan Negara Islam (IS) untuk membanteras dan mengambil tindakan terhadap rakyat Malaysia yang terbabit dalam aktiviti militan dan kumpulan pengga... The post BERITA BM Dewan Rakyat lulus usul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 8 minutes ago.

 

KEPUTUSAN UPSR 26 NOVEMBER 2014

KEPUTUSAN UPSR 26 NOVEMBER 2014 Keputusan UPSR 26 November 2014 Keputusan UPSR 26 November 2014. Pencapaian Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) 2014 menurun 0.02 mata Gred Purata Nasional (GPN), daripada 2.27 mata tahun lalu kepada 2.29 mata GPN tahun ini. Ketua Pengarah Pelajaran, Datuk Seri Dr Khair...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
2 hours and 13 minutes ago.

 

Ye Zixue, Model Terlampau Dari China

Dunia permotoran akan sunyi jika kereta baru mereka tidak disertakan dengan model-model yang jelita lagi seksi apabila pelancaran ataupun pameran diadakan. Ini adalah trademark dunia permotoran. Persoalannya, Dunia nie yang dah Gila atau Selebriti yang dah gila?! Terbaru, ketika di Ghuang Zhou Auto Show,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Informasi
2 hours and 16 minutes ago.

 

Tahniah! Kepada Pelajar Cemerlang UPSR 2014 SK Parit Baharu

Assalamualaikum Dan Selam Sejahtera..Pada hari ini, 26 November 2014, keputusan UPSR telah pun diumumkan. Para calon sudah boleh mengetahui keputusan mereka dengan mendapatkan slip keputusan Peperiksaan di sekolah ataupun menerusi SMS.Sebagai salah seorang AJK PIBGSK Parit Baharu, saya telah terlibat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
2 hours and 22 minutes ago.

 

BERITA BM – Tujuh lelaki ditahan berkaitan kes bakar cebisan al-Quran

ALOR SETAR: Polis menahan tujuh lelaki susulan kes bakar cebisan al-Quran di sebuah medan selera berhampiran Pasaraya Bilion di sini. The post BERITA BM Tujuh lelaki ditahan berkaitan kes bakar cebisan al-Quran appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 24 minutes ago.

 

BERITA BM – Proton tawar diskaun 20 peratus baiki kereta mangsa banjir

KUALA LUMPUR: Proton Holdings Bhd menawarkan diskaun 20 peratus daripada jumlah kos pembaikan kepada pelanggan yang mengalami kerosakan kereta akibat banjir. The post BERITA BM Proton tawar diskaun 20 peratus baiki kereta mangsa banjir appeared first on Berita BM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog beritabm beritabm via Berita BM
2 hours and 50 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »