Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Coffee and cafes

Stumbled upon a chic cafe? Found a great place for a cuppa? Blog about it and tag 'coffee' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Wanita Wajib Baca: Cara Memantapkan NENEN Anda

Tentu ramai yang prihatin akan keadaan fizikal payudara dan mahu memastikan ia sentiasa mantap dan anjal terutama kala usia meningkat.Tidak kira saiz masalah payudara dan kesihatannya tidak harus diabaikan dan perlu perhatian seperti bahagian badan lain pada tubuh. Antara sebab payudara tidak lagi mantap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
1 hour and 3 minutes ago.

 

7 Gambar Kakak Emma Maembong Yang Cantik Jelita

Bila sebut saja nama "Maembong" mesti dari kita akan terbayangkan Emma Maembong, takpun Chacha Maembong. Dan sudah pasti kerana wajah jelita mereka yang dibayangkan. Semua ahli keluarga Maembong boleh dikatakan cantik, jelita baik lelaki mahupun perempuan. Sekarang kami belanja wajah kakak kepada Emma iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
1 hour and 41 minutes ago.

 

Glam 1920s: Party Of The Century Empire City @ Damansara Perdana

The Party Of The Centuryhas come to pass, happening last weekend where everybody came decked in their best 1920's theme all set to enjoy and party the night away. With big names and celebrities walking down the red carpet, I was there to witness it all, and it's all good. The theme was Glam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 hour and 49 minutes ago.

 

Status Sedih Diana Rafar Selepas Fail Perceraian Dengan Zamarul Hisham

Beberapa bulan yang lalu peminat dikejutkan dengan kisah keretakan rumah tangga di antara pelakon Diana Rafar dan Zamarul Hisyam. Semuanya terjawab apabila Diana bertindak memfailkan perceraian terhadap Zamarul pada 15 Januari lalu. Artikel berkaitan: Diana Rafar Sahkan Fail Penceraian Ke Atas Zamarul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
2 hours and 33 minutes ago.

 

Elyana Dipaksa Suami Untuk Giat Semula Dalam Bidang Seni

Penyanyi dan pelakon Elyana memberitahu suaminya, Khairul Anuar Husin, 40, sentiasa memaksa agar dia kembali aktif dalam bidang seni selepas hampir empat tahun menyepikan diri. Elyana atau nama sebenarnya, Erneelya Elyana Emrizal, 28, berkata, suaminya bimbang dia mungkin bosan menjadi suri rumah sepenuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
2 hours and 55 minutes ago.

 

Dream of Cycling

Old people dreamt of cycling bike, indicates that at the mean time, it is not wise to get too involved in any matter, ought to be staying as is, to maintain the calmness.Businessman dreamt of cycling bike, indicates that he has a good financial luck.Man dreamt of cycling bike, indicates that he will have...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via Explain Dream
4 hours and 8 minutes ago.

 

Lady Gaga Does Yoga in a Thong and Bra Top

Lady gaga is on serious new diet and recover from the weekend partying which she snap sharing an offensive diet food a piece of pepperoni pizza. She shared some pictures of herself doing yoga poses wearing just a bra top and thong and flashed some naked butt cheeks while her yoga teacher...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
5 hours and 20 minutes ago.

 

Sakit Gastrik Bahu Berisiko Hidap Sakit Jantung

Penting untuk kita mengetahui risiko bahaya sesuatu penyakit yang datang, walausimpletetapi jika tidak dicegah sememang bahaya mengundang. Salah satunya, ramaimenganggap sakit gastrik dan bahu perkara biasa, namun keadaan itu sebenarnya berkemungkinan boleh menyebabkan seseorang itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ryel87 ryel87 via OH!!!!!
5 hours and 32 minutes ago.

 

Pemerhatian 2: Mengapa orang bukan Islam susah nak dekati Islam

Assalamualaikum w.b.tTajuk aku atau perbincangan aku malam ini agak berat dan perkara yang umum tapi ramai orang Islam buat xtahu. Sebab apa? sebab xcakna atas mashlahat bangsa atau agama yang lain. Secara "personal" aku bukanlah orang yang hebat sangat dalam bab street dakwah seperti mana yang orang lain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog insanmujadid insanmujadid via Insan Mujadid
5 hours and 35 minutes ago.

 

Pramugari Dipecat Kerana Berpakaian SEKSI!!!

Seorangpramugaridi pecat selepas tindakannya "menayangkan" tubuhnya di dalam sebuah video muzik.Zuhal Sengul 31, menimbulkan kemarahan majikanya iaituTurkish Airlinesapabila dia mengambil bahagian dalam sesi fotoshot dan penggambaran dengan hanya berpakaian seksi termasuk menggunakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ryel87 ryel87 via OH!!!!!
5 hours and 59 minutes ago.

 

Kisah Teladan Burung dan Sebatang Pohon

Sebatang pohon berbuah sangat lebat. Buahnya terlihat kuning keemasan. Seekor burung jalak hinggap di pohon tersebut dan dengan lantang memuji pohon itu. "Pohon yg amat subur terlihat indah sekali dengan buah yg cantik."Setelah mendengar pujian burung jalak, lalu si pohon menjawab, "Kawan, ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanasmadinie wanasmadinie via Jom Kenal Islam
6 hours and 6 minutes ago.

 

Luahan Zamani Slam Saya mahu berubah

Vokalis Slam, Zamani Ibrahim yang dibebaskan daripada tahanan reman kira-kira pukul 9.45 pagi ini kelihatan cukup tabah dan reda atas insiden yang berlaku termasuklah video dia menyanyi dalam keadaan bergari di dalam lokap tersebar. Bertemu dengannya satu jam selepas dibebaskan, Zamani tetap berpenampilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ryel87 ryel87 via OH!!!!!
6 hours and 42 minutes ago.

 

Cara Daftar Streamyx Online

Pakej Internet Termurah Unlimited Quota ( Tiada had! ) Panggilan PERCUMA (Talian tetap) Percuma Telefon Cordless Percuma TM ID Hotspot Home Streamyx for Home Streamyx for Student Streamyx for Biz Soal jawab Cara Daftar Streamyx Online permohonan pasang streamyx  Anda mahu pasang setramyx dirumah?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nabil017 nabil017 via Internet Streamyx Terkini
7 hours and 43 minutes ago.

 

Restoran Makanan Segera Hooters Bakal Dibuka di Malaysia

Anda pernah dengar tentang restoran makanan segera ‘Hooters’? Konsep dan pekerjanya yang menarik tumpuan pelanggan datang.Kerana apa? Lihat sahaja gaya pemakaian uniform seksi di restoran mereka cukup membuatkan pelanggan datang makan di sana. Terbaru, menurut Business Wire, Hooters Amerika LLC bakal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
8 hours and a minute ago.

 

Harga Tiket Akhir Maharaja Lawak Mega 2014 Melampau!

Biar betul harga tiket akhir Maharaja Lawak Mega sampai RM999?Ya, benar! Pihak penerbit program lawak popular itu sudah pun mula menjual tiket menonton secara langsung rancangan tersebut yang bakal diadakan di Stadium Putra, Bukit Jalil pada 6 Februari depan. Apa yang memeranjatkan ialah tiket yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
8 hours and 23 minutes ago.

 

Zamani tak sengaja ...

Vokalis kumpulan Slam, Zamani Ibrahim mengaku meninggikan suara terhadap jurugambar sewaktu ditahan polis sebelum ini. Beliau bagaimanapun berkata perkara itu tidak disengajakan kerana berada bawah pengaruh dadah ketika itu dan terkejut dengan kehadiran ramai wartawan, lapor sisipan HIP, Berita Harian. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penburukonline penburukonline via pen buruk online ™
8 hours and 28 minutes ago.

 

DAPAT RM20 DARI 8SHARE HANYA KERANA NAK JADI SPAGHETTI

Aku cuma cakap aku nak jadi spaghetti jer.. sebab spagheti ni sedap senang di masak. Tup tup.. arini 8share bagitau dia dah transfer duit kat account 8share aku hanya sebab aku kata aku nak jadi spaghetti jer. Mesti ramai yang nak tau kan.. kenapa 8share tetiba bagi aku duit? Meh sini nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 hours and 29 minutes ago.

 

6 Gambar Anak Saudara Siti Nurhaliza Yang Cantik Manis

Wajah persis artis terkenal, Nora Danish, gadis manis ini kelihatan berseri-seri dan cantik sekali. Siapa sangka beliau rupa-rupanya merupakan anak gadis kepada kakak penyanyi terkenal Malaysia iaitu Saida Taruddin. Sekali tengok, macam tak percaya pun ada, sebab tak macam mak dengan anak. Tapi lebih kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shiera shiera via Blog Hiburan
8 hours and 54 minutes ago.

 

Cara Memohon Jururawat dan Cara Lulus Temuduga Jururawat

Cara Memohon Jururawat dan Cara Lulus Temuduga Jururawat adalah di antara persoalan yang sering bermain di fikiran terutama lepasa SPM yang berminat menjadi Jururawat.Apakah kerjaya Jururawat ini?Kredit Gambar:http://www.utusan.com.my/Jururawat dalam bidang penjagaan kesihatan, adalah seseorang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mikael mikael via Panduan Peperiksaan Pegawai Kerajaan
9 hours and 7 minutes ago.

 

Bapa Dikritik Letak Nama Anak Obama Tampil Beri Penjelasan

Keterujaan seorang bapa yang menamakan anak sulungnya dengan nama Obama mendapat kritikan daripada orang ramai terutama dalam lama Facebook berikutan tidak menyenangi nama tersebut.Bapa dikritik letak nama anak OBAMA tampil beri penjelasan – Bagaimanapun bapa bayi tersebut Azman Kamarudin, 34, berkata,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Siyoot Siyoot via S.I.YO.O.T
9 hours and 56 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »