Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 4 of 11302

Kebaikan dan Khasiat Buah Sentul

Kebaikan dan Khasiat Buah SentulAkar Pokok SentulAir rebusan diminum untuk cirit-birit, disenteri, bengkak usus besar, kejang otot, tonik untuk melegakan perut, mengeluarkan angin dalam perut dan usus, rawatan keputihan pada faraj dan tonik untuk ibu selepas bersalin.Buah SentulJusnya direbu bersama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog canto167 canto167 via Petua Malaya
2 days and 3 hours ago.

 

Kudapan Enak Pokka Cappucino Pancake

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam kedaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai resepi mudah untuk membuat pankek. Semua sedia maklum, pancake ataupun lempeng...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
2 days and 3 hours ago.

 

Review Sinopsis La La Land (English Movie)

Sinopsis Filem La La Land Lakonan Emma Stone Ryan GoslingAssalammualaikum..Baru lagi tengok Filem La La Land ini yang dilakonkan oleh Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend dan ramai lagi. Di USA filem ini release pada bulan Disember manakala di Malaysia pula ianya release pada bulan Januari. Aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 days and 3 hours ago.

 

KECAM ORANG KEMATIAN ANAK, KAU PANDAI SANGAT KE JAGA ANAK?

KECAM ORANG KEMATIAN ANAK, KAU PANDAI SANGAT KE JAGA ANAK? Macam biasa la kadang2 ada isu aku lebih suka tunggu lihat.. Tengok macam mana respond orang lain dulu terhadap sesuatu isu tu baru aku keluarkan pendapat aku pulak. Semua orang tahu kes kemalangan melibatkan sebuah kereta yang melanggar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 3 hours ago.

 

Ulama Pas hadiahkan isteri kereta Audi Q7?

Ulama Pas hadiahkan isteri kereta Audi Q7?:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and 4 hours ago.

 

Panduan Import Barang Dari China Secara Online

Tanpa Panduan Import Barang Dari China ini, anda juga boleh membeli sendiri secara online. Ada banyak website borong barang dari China, antaranya www. taobao.com www.dhgate.com www.aliexpress.com www.fashionmia.com www.milanoo.com Selain contoh-contoh diatas, anda juga boleh merujuk kepada senaraian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
2 days and 5 hours ago.

 

Sambutan Hari Bahasa Ibunda Antarabangsa, International Mother Language Day

Pasti anda tertanya-tanya, apa itu Sambutan Hari Bahasa Ibunda Antarabangsa yang telah diiktiraf secara rasmi oleh Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu melalui resolusi yang menjadikan tahun 2008 sebagai permulaan Tahun Bahasa Ibunda Antarabangsa.Hari Bahasa Ibunda Antarabangsa atau International Mother...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
2 days and 5 hours ago.

 

Empire Sushi @ Avenue K, KL

Empire Sushi @ Avenue K, KLA quick grab and go sushi outlet for that lunch time bite? Look no further than Empire Sushi at Avenue K. Located just opposite Chatime (now TeaLive) at the entrance of KLCC Lrt, I was at Empire Sushi Avenue K(#EmpireSushiMY) the other day to savour their sushis. It was...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 days and 6 hours ago.

 

Buat Duit Tanpa Modal Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Kerja Dari Rumah Dengan iLancee Dengan kos sara hidup yang agak tinggi sekarang ni, ramai yang buat 2,3 kerja untuk menampung kos kehidupan. Termasuk lah dengan aku sendiri. Kalau boleh nak duduk kat rumah sahaja. Rileks. Takde sakit kepala nak hadap jem.  Ada yang buat bisnes burger di waktu malam,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jambubatu jambubatu via JambuBatuBlog
2 days and 6 hours ago.

 

Banduan Lari,Rindu Ibu Rupanya

Banduan Lari,Rindu Ibu Rupanya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and 6 hours ago.

 

Alhamdulillah, Lindsay Lohan kini seorang Muallaf

Alhamdulillah, Lindsay Lohan kini seorang Muallaf.Lindsay Lohan adalah selebriti popular dan mempunyai peminat seantero dunia. Apa sahaja yang beliau lakukan akan menarik perhatian jutaan peminat seni di seluruh dunia. Apatah lagi jika tindakan baik berupa tindakan, ucapan mahupun tulisannya yang menyalahi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ibnismail ibnismail via shameel iskandar
2 days and 7 hours ago.

 

BUDI DAN BAHASA

blogtunm.blogspot.com Tun MBudi bahasa budaya kitaSlogan mendesak di mana-mana sahajaJangan lupa budaya bangsaUlangi di mulut mencukupilah juga.Kita diingat jangan lupaBudaya silam warisan kitaTetapi jika tersalah apa-apaRentap kursi balik tidak mengapa.Budi bahasa budaya MelayuSering bertukar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
2 days and 7 hours ago.

 

Segmen Review Blog By Syahirah Valiant

Assalamualaikum dan Hai.Klik sini untuk joinJom join Segmen Review Blog By Syahirah Valiant ni. Sebabnya blogger ni akan review blog kita. Seronok ok. Sebab dari situ kita akan tahu apa kurangnya blog kita ni. Nervous pulak nak tunggu Nurul review. 😊

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikrenex89 cikrenex89 via Blog Cik Renex
2 days and 8 hours ago.

 

Result SEO : Belajar Buat Blog

Belajar Buat Blog merupakan salah satu keyword yang sedang menjadi persaingan HOT pada ketika ini.Sebab apa Hot!Sebab ada dua buah blog saya sedang berusaha untuk bersaing dalam keyword ini.Setakat ini blog belajarblog2017.blogspot.com dapat terus bertahan di page pertama google. Manakala, satu lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
2 days and 8 hours ago.

 

Rawat Pelbagai Penyakit Hanya Dengan Jagung

Rawat Pelbagai Penyakit Hanya Dengan Jagung

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and 8 hours ago.

 

Koleksi Resepi Aiskrim Buah-Buahan

Resepi aiskrim buah-buahan homemadesekarang kan cuaca panas sangat..sedap sangat klau dapat makan aiskrim..nak beli aiskrim..cam mahal plak kan...hihi..yuk kan jimat sikit...hahahso ape kata kalu kita buat sendiri je..huhu..bukan susah pun nak buat aiskrim nie..haha..so arie nie yuk nak share resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 days and 9 hours ago.

 

Pengasuh taska paksa budak makan najis sendiri

Pengasuh taska paksa budak makan najis sendiri

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and 9 hours ago.

 

Leadership

Throughout my career, I’ve worked with many types of leaders – some of them amazing, and some, not so great. Each of them were different in their management style and while (I’m sure) they meant well, not all management methods were suitable for a talent like myself. I’ve worked under unreasonable...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
2 days and 9 hours ago.

 

Rakaman CCTV Detik Pembunuhan Jong-nam Tersebar

Rakaman CCTV Detik Pembunuhan Jong-nam Tersebar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and 10 hours ago.

 

Bagaimana Mengingat dan Menyerap Buku yang Dibaca?

Membaca buku yang baik boleh menjadi satu pengalaman yang berharga namun persoalannya, bagaimana untuk mengingat buku yang kita dibaca?Ia juga boleh menjadi satu perkara yang mengecewakan apabila maklumat yang kita baca hanya terapung melalui kepala tanpa melekat dalam ingatan kita.Terdapat beberapa kaedah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
2 days and 10 hours ago.