Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 4 of 11697

Akhirnya Alif Muhaimin Juara Hero Remaja 2017

Tahniah kepada barisana akhir Hero Remaja 2017 yang telah disiakan di Astro Ria setiap hari Khamis. Minggu ini adalah minggu akhir yang membawa 7 peserta untuk bersaing lebih hebat. Cabaran mereka minggu ini adalah bergambar dengan haiwan liar di Bukit Gambang Resort.7 peserta akhir adalah Haris, Farhan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 days and an hour ago.

 

Muaythai Terbuka Johor Siri ke IV bermula 28 Oktober 2017

Adakah anda peminat muaythai? Sukan senibela diri yang berasal dari negara jiran, Thailand ini semakin berkembang termasuklah ke negara kita. Jika anda merupakan peminat muaythai jangan lupa untuk menyaksikan Kejohanan Muaythai Terbuka Johor Siri ke IV bermula 28 Oktober ini. Dalam kejohanan itu tali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
3 days and an hour ago.

 

What can your period tell you about the state of your health?

Bodyform has broken convention: the feminine hygiene brand’s latest sanitary towel advert is the first to use red liquid. The fact that showing liquid that looks like blood to denote real blood counts as taboo-breaking is as ridiculous as the blue liquid inflicted on our fragile sensibilities for years.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 days and 2 hours ago.

 

Recipe: Baby spinach, avocado and strawberry salad with Rib Eye Steak

When we're in the Scotland, we eat quite a lot of steak... Aberdeen is afterall the home of the Angus cattle (aka Aberdeen Angus). You can easily pick up a good steak cut from any supermarket (we usually go for rib eye or sirloin) and it makes a really quick dinner.In the summer months, we like pairing our...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 days and 2 hours ago.

 

Kos Penjagaan Kesihatan Di Malaysia

Kos Penjagaan Kesihatan Di Malaysia - Hospital Kerajaan VS Hospital SwastaAssalammualaikumInfografik diatas menunjukkan perbandingan kos penjagaan kesihatan di Hospital Kerajaan dan Swasta. Memang nampak jelas, kos di Hospital Kerajaan lebih murah berbanding di hospital swasta. Aku sendiri pun memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 3 hours ago.

 

Belajar Google AdWords kalau nak tahu tempat paling strategik untuk pacak iklan

Kalau kita meniaga online di Facebook, atau Instagram; wajib tak kita belajar Google AdWords untuk promote produk kita? Yer la..kalau nak guna iklan berbayar, kat Instagram dah ada Instagram Ads. Kat Facebook pun dah ada FB Ads. Jadi, wajib tak untuk kita tambah satu lagi channel pemasaran dengan Google...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog runaldy runaldy via AmirMazlan.com
3 days and 5 hours ago.

 

Sinopsis filem tombiruo 2017

Sinopsis filem tombiruo 2017 | Assalamualaikum salam sejahtera. Nampaknya ramai penonton yang memberikan 5 bintang kepada file mini. Mungkin kerana hero filem ini sedang meletop dengan tayangan drama Titian cinta agaknya? Atau mungkin benar, filem ini merupakan salah satu filem yang terbaik 2017? Buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 6 hours ago.

 

Hypershoe New Outlet in KipMall Bangi

Shoes are one of my favourite accessories in this world, apart from handbags. A good shoe, one that fits you The post Hypershoe New Outlet in KipMall Bangi appeared first on ENVEEUS.COM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via ENVEEUS.COM
3 days and 6 hours ago.

 

Keselamatan anak-anak bersama pembantu rumah

Keselamatan anak-anak bersama pembantu rumah| Masa telah berlalu manakala isu penderaan pembantu rumah sudah reda kembali. Namun tidak mustahil isu penderaan kanak-kanak oleh pembantu rumah terutamanya akan kembali meragut emosi masyarakat pada masa hadapan. Apabila tersebarnya video penderaan kanak-kanak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
3 days and 7 hours ago.

 

Clarins NEW Double Serum Is Powered with Turmerone

Clarins NEW Double Serum Is Powered with Turmerone Do you know that turmeric has got so many benefits, not only good for our health but also our skin. The 8th generation Clarins NEW Double Serum which was launched recently is highly concentrated in turmerone or turmeric extract for skin nutrition,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 days and 7 hours ago.

 

Best Credit Card for Petrol in Malaysia

Traveling with cars is very common for most of the Malaysians, as the current public transport infrastructure does not allow us to commute conveniently as compare to driving our own car. Hence, the amount of money spent on petrol has a significant value and we all wish to save more money on our monthly...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Petrol Price Malaysia
3 days and 9 hours ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 16(akhir)

Apakah ada sinar harapan buat intan zulaikha menggembalikan Hilman yang dulu? ,ibu hilman mengingatkan supaya intan lupakan saja hilman sebab sekarang dia ialah Damien. Sukar buat intan melupakannya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 10 hours ago.

 

Baby Malu.

Beberapa minggu yang lepas atau secara tepatnya minggu pertama bulan Oktober kami ke Klinik Putramedic

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 days and 10 hours ago.

 

Bianco Mimosa Runway Show in International Fashion Week Dubai

Bianco Mimosa Runway Show in International Fashion Week DubaiA Tale of Tongkang Yard by Bianco Mimosa and Modern Rangoli by the Dache will be revealed soon at International Fashion Week Dubai (IFWD) this 21st 22ndOctober, 2017 at Sofitel The Palms. Congratulations and all the best to Dato Ida Suraya the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 days and 11 hours ago.

 

Cikgu Suruh Letak Bendera Malaysia Dalam Kereta.

Pagi tadi ketika hantar anak-anak ke rumah pengasuh boleh pula abang Haq bawa bendera katanya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 days and 12 hours ago.

 

Google Menguji Cuba Emel Lain Pada Gmail Untuk iOS

Google sedang menguji keupayaan untuk menambah perkhidmatan emel lain ke dalam aplikasi Gmail khas untuk iOS. Jika berjaya diaktifkan aplikasi ini akan turut bersaing dengan The post Google Menguji Cuba Emel Lain Pada Gmail Untuk iOS appeared first on DTBN.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via DTBN
3 days and 12 hours ago.

 

5 Tips to Help Your Child Stop Stuttering

5 Tips to Help Your Child Stop StutteringSome children stutter when they are young and grow out of it with speech therapy in school. Others grow out of the stutter with time and age while others may still have stuttering no matter what assistance they are provided in and outside of school. There are many...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 days and 13 hours ago.

 

SWEET ROYALE STEVIA HALAL PEMANIS MINUMAN TAPI BUKAN GULA

SWEET ROYALE STEVIA HALAL PEMANIS MINUMAN TAPI BUKAN GULA. Alahai.. sweetnya kan tajuk entri ni. Manis macam tuan blog kedaung juga hehehehe. Sila muntah tepi tepi yer.. tengah2 kang susah nak cuci. Alolo.. gurau sikit pun dah morning sickness.Bukan nak cerita pasal kemanisan tuan punya blog tapi hari ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 13 hours ago.

 

Bon Appetit Restaurant Cafe @ Oasis Square, Ara Damansara

Bon Appetit Restaurant Cafe @ Oasis Square, Ara DamansaraNow here's a rather new-ish restaurant at Oasis Square, Ara Damansara, one which I've got the chance to try out the other day.Bon Appetit Restaurant Cafe, and we were served with a scrumptious course dinner set. How cool is that? We...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 days and 13 hours ago.

 

Marc Marquez Lean Angle 68° adalah Rekod 'Konar Baring' yang Terbaik Pernah Dilakukan

"Konar Paling Baring"Salah satu mengapa MotoGP adalah sukan permotoran kegemaran utama penulis adalah cara kendalian jentera.Jika formula one, banyak bergantung kepada faktor aerodinamik dan hukum fizik dan rakan pasukan. MotoGP memiliki aura lain bukan aurat, aura.Salah satu aura yang ada pada motoGP...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
3 days and 13 hours ago.