Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 3 of 11663

Johor Bahru Sabai Sabai Thai Food Festival 2018

Heyo! This is for all the Johor Bahru friends and fans Sabai Sabai Thai Food Festival 2018 is happening in Johor Bahru this coming 16th till 18thAugust at HeroMarket Desa Tebrau. For those who love Thai food do mark your calendar.  I’m sure some of you read my previous entry about Sabai Sabai Food...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 days and 18 hours ago.

 

How To Grow And Care Philodendron Plant?

philodendron grow and care tips The Philodendron genus contains some of the most beautiful foliage plants in the plant kingdom. Native to the tropical. As of September 2015, the World Checklist of Selected Plant Families accepted 489 species. of philodendron. Regardless of number of species, the genus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
2 days and 19 hours ago.

 

Best 5 Beautiful Flowers for the Perfect Relationship

The bonding of love can be measured with the availability and time. We can say if you are available to your loving partner it can be good for your relationship. Sometimes you have to do some extra exciting activities to impress your better half. At the beginning of any relationship, besides a healthy and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 days and 20 hours ago.

 

Remaja maut jatuh dari tempat letak kereta Megalong

PENAMPANG: Seorang remaja maut selepas jatuh dari tempat letak kereta di Megalong sekitar jam 4.30 petang, di sini hari ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 21 hours ago.

 

Video bunuh diri di Megalong, Penampang

Satu video berdurasi selama 0:07 saat yang menjadi perbualan hangat pengguna media sosial di khususnya di negeri ini dikatakan meninggal dunia akibat membunuh diri di Megalong hari ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 22 hours ago.

 

Kes Rogol, Liwat di Bingkor Terbongkar

KENINGAU: Perbuatan terkutuk dua bekas guru sekolah agama rakyat yang didakwa terlibat dalam kes rogol dan cabul akhirnya terbongkar apabila ada mangsa tampil membuat laporan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 22 hours ago.

 

Merembat Buah Pulasan di Kampung kat Parit

Rezeki tahun ini, memang dapat merasa makan buah-buahan tempatan dengan hebatnya. Selepas buah durian, kemudian manggis, lepas tu chempedak .. kali ini kami sekeluarga dapat merasa makan buah Pulasan dari pokok tanam di kampung. Merasa Buah Pulasan Tanam Sendiri di KampungKali ini, pokok Pulasan di kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 days and 23 hours ago.

 

Hilux terbalik di Kota Marudu

KOTA MARUDU - Seorang wanita parah manakala 16 individu termasuk pemandu cedera ringan selepas pacuan empat roda yang dinaiki mereka dipercayai hilang kawalan lalu terbabas sendiri di Jalan Gana, Kampung Piso di sini hari ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 days and 23 hours ago.

 

Rujukan Peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir 15 Ogos

Ada antara anda terlibat dengan peperiksaan jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29 pada 15 Ogos 2018? Ia peperiksaan besar tahun ini yang dijalankan oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Jika anda tidak mahu gagal dalam peperiksaan online ini, maka buatlah persediaan awal.Untuk membantu semua calon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
3 days ago.

 

Borong Pineng Charging Cable

Tentu frustrating bila nak guna charger, hanya tinggal kepala je. Wayar atau kabel charger lesap ntah ke mana, mungkin tertinggal samada di kampung atau kat hotel penginapan ketika bercuti. Saya dan isteri memang selalu hadapi keadaan begini. Nak tak nak, akhirnya saya ambil keputusan untuk borong charging...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 days ago.

 

Makan Menyelam, Tidur Bergantung

Makan menyelam, tidur bergantung. Apakah ia? Lihat jawapan disini. The post Makan Menyelam, Tidur Bergantung appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
3 days and 2 hours ago.

 

CM's Subaru WRS 2005 Skala 1/64

Dunia rally sudah sebati dengan nama Subaru. Model skala keluaran CM's ini adalah Subaru Impreza WRC 2005 yang dipandu olehChris Atkinson bersama jurupandu arah, Glenn MacNeall dalam Rallye Monte Carlo 2006.Baru-baru ini saya bersyukur dapat memiliki sebuah Subaru Impreza WRC 2005 berskala 1/64...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shafique shafique via I Am Mr Shafique
3 days and 3 hours ago.

 

5 Tips to Accessorizing Your Outfit

Accessorizing your outfit is a great way to complement what you have worn and stand out. An upgrade in your style entails adding accessories as well as making a few small changes in how you wear your outfits. You do not have to break the bank in order to accessorize your outfit.5 Tips to Accessorizing Your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 7 hours ago.

 

Jom makan cendol di BM Best Cendol, Bukit Mertajam

BM Best Cendol, Bukit MertajamBM Best Cendol, Bukit Mertajam Pulau Pinang merupakan salah satu tempat untuk korang singgah jika korang berada di sekitar Bukit Mertajam. Cendol ni memang terbaik dan menjadi tumpuan peminat-peminat cendol. BM Best Cendol ni terletak di Jalan Danby. Bila Korang masuk je ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 days and 8 hours ago.

 

Top 5 Tips on How to Save Money While Shopping Online

Well oh well! Who love shopping online? I’m sure many of us love to shopping online, including myself. Before I wrote this article, I just purchased 2 blouses online because I it’s on sale and on top of that I have a coupon to use. Alright! Since we all love to shop online, why not we talk about Top 5...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 16 hours ago.

 

Pizza Air Fryer

Hi semua.. memalam baru ada masa nak duduk depan pc. Biasa lah mood blogging ke laut skit sebab urat belikat sakit. Tapiiii walau tengah sakit macam ni mama tetap la uruskan rumah, hantar ambil anak sekolah, masak semua tu. Kekadang terfikir mama ni sakit ker idok. hahaha.. dah jadi mak-mak ni kena gagah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 days and 17 hours ago.

 

Shuddup N Dance 2018 is Bigger, Better, and Brighter!

Pumped up the adrenaline! Brandish your true colours at Shuddup N Dance (SND) 2018. I’m sure some of you knew that last year we were at the SND competition, so this year SND will be setting up its stage at Klang Parade on two weekends, 18th  19th Aug and 25th  26th Aug. Can’t wait to see...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 18 hours ago.

 

Bung lelaki bertanggungjawab – Zizie

Pelakon, Zizie Ezette, mendedahkan suaminya, Datuk Seri Bung Moktar Radin, seorang lelaki bertanggungjawab, terutama dalam perkara berkaitan keluarga.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 days and 18 hours ago.

 

Soft launch of our store at Youbeli.com

We hereby announced soft launch of our store at Youbeli.com .This online store will be focus on categories different from our store at Lelong.com.my . More emphasis on Beauty Healthcare product.Mean while, we are in the process of merging our Arbirage.com with our Easy Store. Content on Arbirage.com...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Arbirage Arbirage via 辛 Arbirage
3 days and 19 hours ago.

 

Adsense 103 - Cara Atasi Iklan Google Adsense Tidak Keluar

Blog anda ada Adsense, tetapi iklan dari Adsense ini tidak keluar! Rugi kan? Jadi, apa masalahnya sehingga iklan dari Google Ads ini tidak keluar? Dan bagaimana nak atasi masalah iklan Adsense tidak keluar ini? Bagaimana Nak Selesaikan Masalah Adsense Tidak MunculPost kali ini, saya akan kongsikan tips...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 days and 22 hours ago.