Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 3 of 11795

4 Tips Untuk Tingkatkan SEO Blog

Agak lama juga saya tak kongsikan ilmu berkaitan SEO atau Search Engine Optimization ni. Sebenarnya, saya sendiri pun dah merasakan ilmu SEO yang saya ada sudah berkarat, dan menjadi tak berapa relevan dah dengan keadaan semasa sekarang. Banyak perubahan algorithma enjin carian yang tak terkejar oleh saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
2 days and 3 hours ago.

 

How To Ease The Pressure And Make Travel Planning Easier

Travel can be a wonderful thing and something that changes your outlook on life, but those that have travelled extensively understand that it can be stressful too. The major hurdle when it comes to travelling the world is planning - the planning can be complex as there is so much to think about, including...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
2 days and 3 hours ago.

 

Fakta Menarik Tentang “Travel” – Bhg 1

Masa untuk menenangkan fikiran anda! Dalam merehatkan minda anda, cuba fikir-fikirkan fakta dan trivia berikut. Anda mungkin tersenyum, malah mungkin Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
2 days and 4 hours ago.

 

My coffee prince episod 11

Gilerlah tiba2 dani yang macam lelaki , tiba2 dress jadi perempuan. meletup beb. Inilah dani yang kita mahukan. huhu.. Steady ayah abu. More from my siteTonton online my coffee prince episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 5 hours ago.

 

GBC Paper Shredder : 60X Cross Cut Shredder

Gbc paper shredder GBC® AUTO+60X Cross Cut Shredder GBC is one of many paper shredder manufacturer out there that produce high quality of paper shredder that used by many. GBC product come with environment -friendly packaging so you dont need to use any knife to open the box. What makes this...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
2 days and 5 hours ago.

 

Dekatkan jarak kita episod 11

Dekatkan jarak kita episod yang ke 11. Sudah hampir klimaks cerita ini. Untuk episod kali ini segala tindakan ayah kamil akhirnya semua sudah terbongkar, mama ijah pun dah tahu semua kegiatan ayah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 6 hours ago.

 

3 sukan digugurkan daripada sukan teras

Agak malang bagi atlet sukan sepak takraw, angkat berat dan taekwando apabila ketiga-tiga acara sukan ini digugurkan daripada senarai 19 sukan teras bermula di Sukan Malaysia (SUKMA) 2018 di Perak tahun hadapan. “Sukan angkat berat digugurkan kerana prestasi semakin merosot, atlet-atlet mempunyai masalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
2 days and 7 hours ago.

 

How to identify the symptoms of STD

If you are sexually active, the chances of contracting a Sexually transmitted disease (STD) increase especially if you invariably engage in unprotected sex. Most STDs are asymptomatic at least in the early stages and may be hard to detect without a proper test. It is recommended for sexually active people...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
2 days and 7 hours ago.

 

Learning to swim: a skill that lasts a lifetime and good for our bodies – Infographic

Swimming is one of the best hobbies that anybody could take up. It is also good for our health. It’s a skill that can be learned at any age and at your own pace, and it’s one that will do wonders for your self-confidence. It’s a hobby through which you could make lifelong friends with a shared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
2 days and 8 hours ago.

 

JUAL BAYI SECARA ONLINE..PARAH DAH SEKARANG

hai assalammualaikumJual Bayi Secara OnlineBerita Bayi Dijual Secara Online Telah Diselamatkan - Semalam nad tengok berita TV3. Lama dah tak tengok berita ni. Lepas tu, ternampak berita tentang jual bayi secara online atau di laman talian. Bayi yang ditunjukkan muka dan ditulis " twin for let her go...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 days and 9 hours ago.

 

KUATNYA SEORANG IBU MENGANDUNG

hai assalammualaikumKuatnya Ibu Mengandung9 bulan Takkan Semua Orang Paham - Ya, sebelum nad rasa apa itu mengandung, tak tau pun macam rasanya bila mengandung. Tak tau apa sakitnya, alahan dan sebagainya. Lepas dah rasa tu, baru nad paham, macam ni bawak zuriat dalam perut selama 9 bulan. Zuriat yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 days and 9 hours ago.

 

Steamed Seafood King @ Restoran Kari Kepala Ikan Tiga, Puchong

If you are in Puchong looking for something unique to try, I would recommend Restoran Kari Kepala Ikan Tiga. They are the creator of this steamed fish dish called Specialty Steamed Seafood King thats also topped with sea prawns, clams and squid. The taste is very similar to Siong Tong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
2 days and 11 hours ago.

 

Five Of Us Gathered At Old Man, Ipoh

A FEW OF US EX-SCHOOLMATES gathered for a dinner to celebrate the November "babies" ... Yes, I know I posted a post on a dinner with my ex-es recently at Lanna Thai restaurant. That is a different group... LOL... and on this evening, it is another group whom I also mix with. Well, I guess I am a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
2 days and 11 hours ago.

 

Popia basah yang famous di Taiping (medan selera Larut Matang)

Salah satu lagi tarikan makanan yang sedap di Taiping ni adalah popia basah di medan selera Larut Matang. Gerai ni di bahagian hujung sekali berhadapan dengan gerai jual satay. Aku dah banyak kali beli popia basah ni...memang resepi turun-temurun tak sama cam yang jual di pasar malam. Nak beli ni pun kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via Ohhh...sedapnya makan di sini....
2 days and 11 hours ago.

 

Giveaway Bulan Cinta by Dilah

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 31 Disember 2017Nak Join boleh Klik Banner di atas yer..Good Luck untuk semua ye..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 days and 11 hours ago.

 

Ramalan ekonomi MALAYSIA 2018

Kita sudah berada di hujung tahun 2017. Biasanya kita akan dapatkan ramalan2 yang akan berlaku dalam ekonomi negara kita malaysia 2018. apakah yang akan terjadi nanti?? ramai orang cakap negara kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 12 hours ago.

 

Menikmati kelazatan cendol di Ansari Famous Cendol Taiping Perak

Satu lagicendol sempoi di Taiping selain Cendol Bismillah. Ansari Famous Cendol yang terletak berdekatan je dengan Cendol Bismillah. Ada macam-macam jenis cendol, cendol biasa, cendol kacang, cendol pulut, cendol jagung....Biasanya akan ada ramai orang yang datang sini. Meja sentiasa penuh, ikut nasib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via Ohhh...sedapnya makan di sini....
2 days and 13 hours ago.

 

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas | Selepas isu sekolah tahfiz yang dibakar atas perbuatan khianat, terkini, sebuah pusat jagaan warga emas, Pusat Jagaan Novel Care Home Centre terbakar awal pagi tadi dan mengorbankan 4 warga emas. KAJANG - Empat warga emas maut dalam satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
2 days and 13 hours ago.

 

PENGALAMAN MINUM AIR GULA

hai assalammualaikumAir gula Ibu MengandungMinum Air Gula Untuk Ibu MengandungPengalaman Minum Air Gula - Masa mengandungkan Fariza, tak kena pun minum air gula. Jadi rasa selamatla kan sebab ramai kata air gula tak sedap, muntahla. Tapi mengandung anak kedua ni, memang tak boleh lari, kena juga minum air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 days and 13 hours ago.

 

The Launch Of Mitsubishi Electric's LX Grande Refrigerator

The Launch Of Mitsubishi Electric LX Grande RefrigeratorMore than just a food storage, that’s the tagline that accompanied the launch of Mitsubishi Electric’s latest and greatest LX Grande Refrigerator the other day. I was at the launch event, and I was stocked on the various tech and functions of this...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 days and 14 hours ago.