Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 3 of 11575

Raikan Majlis Anda di Lake Cempaka Villa Kelolaan Felda D’Saji

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Raikan Majlis Anda di Lake Cempaka Villa Kelolaan Felda DSaji appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 day and 4 hours ago.

 

Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian Rumah Peranginan Persekutuan untuk Penjawat Awam. Bercuti ke tempat-tempat peranginan di dalam negara atau pun di luar negara pastinya menjadi keinginan setiap orang. Namun masing-masing mempunyai cara yang tersendiri untuk menghabiskan masa cuti dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
1 day and 5 hours ago.

 

Sam U Claypot Restaurant, PJ State

Sam U Claypot Restaurant in PJ State used to be one of my regular eating spots when I’m in the area as the claypot fish curry is pretty decent. It’s been a while since I went back until two weekends ago, when I met up with a friend for some wine shopping. They are known [] The post Sam U Claypot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 day and 6 hours ago.

 

Mr Dakgalbi @ Gurney Plaza, Penang

Korean food lovers now have another option to choose from with the arrival of Mr Dakgalbi at Gurney Plaza! Located on the 3rd floor (next to Kim Gary) the international franchise which has various branches in KL, has finally landed in Penang! We lucked out and got a table fairly quickly, because right after...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lingzie lingzie via Lingzie's Food Fashion
1 day and 7 hours ago.

 

Wordless Wednesday #107

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #107Di sebalik kekurangan tersembunyi kelebihan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 7 hours ago.

 

Hati penuh riang, tapi..

Hati penuh riang, tapi.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberikan kesempatan untuk menulis di blog ini. Nampaknya, perkongsian mengenai Resepi Teh Tarik Dhaka mendapat perkongsian yang memberansangkan daripada pembaca blog mrejoy.com. InsyaAllah, aku akan cuba kongsikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 day and 8 hours ago.

 

Kasih sayang ibu bapa tidak bertepi

Kasih ibu bapa tidak bertepi| Ibu bapa adalah insan yang pertama bagi seorang anak untuk berpaut. Sebaik sahaja keluar daripada rahim seorang ibu, tangisan disambut hiba oleh ibu bapa tanda kesyukuran dan pelukan erat diberikan dengan penuh kasih sayang. Kebahagiaan yang sangat dicemburukan oleh mereka yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 day and 9 hours ago.

 

Kelainan Hidangan Makanan Laut Didalam Periuk Kukus Di Kungfu Steam Seafood Puchong

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Apa yang korang fikir bila sebuat pasal seafood ni mesti ingat ia steamboat betul tak. Tapi mungkin ini akan mengubah pandangan korang tentang makanan laut dan steamboat.Satu restoran steam yang ini menyajikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
1 day and 9 hours ago.

 

Jual air

Mungkin ramai yang pandang rendah pada orang yang jual air. Mungkin itu pandangan anda sebab anda sendiri tak berani nak bancuh air untuk jual di tepi jalan. Orang yang tahu menghargai usaha mencari duit yang halal pasti tahu dan faham mengapa ada orang yang sanggup jual air di tepi jalan. Bagi manusia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 day and 14 hours ago.

 

Thailand | Siam Niramit, Persembahan Kebudayaan Yang Hebat!

Thailand | Siam Niramit, Persembahan Kebudayaan Yang Hebat! | Salah satu aktiviti yang ai highly recommend semasa di Phuket ialah menonton persembahan pentas yang hebat ini. Trust me, pasti puas hati.Nak tak... tengok persembahan pentas antara yang terbesar di dunia?Nak tak... menyaksikan persembahan 100...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
1 day and 16 hours ago.

 

Wise Auto Shutdown - Freeware to schedule automatic Windows shutdown / restart / log off /...

You might be running something in your Windows PC and you want to go for sleep or go outdoor, therefore you need a simple tool to help you shutdown your computer at a scheduled time. In another case, you might just want to automatically restart your Windows PC or server at midnight on daily basis. Well,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
1 day and 17 hours ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 day and 18 hours ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 10

My darling inspektor daniel episod 10. Kesa tengku zack berprofilik tinggi. Fuh kalau ada dalam unsur politik lagilah susah. Apepun inspektor daniel masih lagi menyiasat, mencari bukti untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 19 hours ago.

 

Janggut Tidak Tumbuh, Bolehkah Pakai Ubat Penumbuh?

Rasulullah shallallahu alaihi wasallam bersabda,Sepuluh perkara yang termasuk fitrah: Memotong kumis, memelihara jenggot, bersiwak, memasukkan air ke dalam hidung, memotong

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 day and 21 hours ago.

 

Live streaming Cambodiea vs Philippines sukan sea 15.8.2017

Perlawanan pertama untuk kumpulan B, pasukan vietnam membelasah timor leste 4-0, manakala thailand hanya sekadar seri 1-1 dengan pasukan indonesia . Macam mana keputusan perlawanan malam ini? Jom... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 21 hours ago.

 

Episor Dapat Mengatasi Badan Lemah Letih Dan Cepat Mengantuk

Episor adalah supplement kesihatan semulajadi yang bagus untuk mengatasi badan yang lemah dan cepat letih yang membuatkan kita masih mengantuk walau selepas tidur panjang. Fungsi badan setiap orang akan menurun atau merosot bila usia semakin meningkat. Itu normal. Fitrah hidup. Apa yang malang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
1 day and 22 hours ago.

 

Faktor Banjir Kilat di Kota Kinabalu dan Sekitarnya

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah TABURAN hujan luar biasa di Pantai Barat menjangkau 86 milimeter (mm) hingga 135 mm sehari faktor berlaku banjir kilat di beberapa kawasan di Sabah sejak semalam. Datuk Bandar Kota Kinabalu, Datuk Yeo Boon Hai berkata, menurut laporan daripada Jabatan Meteorologi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 day and 23 hours ago.

 

Jambatan gantung 250 meter dihanyut arus

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah DIANGGARKAN 250 penduduk Kampung Botung Narinang, Kota Belud terjejas apabila jambatan gantung yang menghubungkan laluan ke kampung berkenaan runtuh akibat dihanyut banjir, 4.15 petang semalam. Berikutan kejadian itu, 20 penduduk dari Kampung Botung Narinang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 day and 23 hours ago.

 

WANGI SELALU DENGAN HARUMAN ENCHANTEUR STUNNING

hai assalammualaikumHaruman Berpanjangan Enchanteur Stunning - Siapa pengguna Enchanteur sini? Kita geng..hehehe. Nad suka dengan Enchanteur, sebab produk dia wangi dan tahan lama. Keluarga nad sendiri menggunakan produk Enchanteur. Harga pun murah dan mudah diperolehi. Best kan bila barang murah, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 days ago.

 

Sunday Steak Sandwiches Recipe

Sundays are meant to be easy days. No hard and fast rule about meals. It is also the day that I get to play around in the kitchen a lot more when inspiration hits a note or two. The recent weekend's Sunday Steak Sandwich came along because I was having the urge to clear the fridge and because I craved a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
2 days ago.