Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 7 of 11698

Tonton online cinta episod 22

Titian cinta episod yang ke 22. Tan Sri Hakim tidak berputus asa untuk mencari Melissa. Hanya, Datin Sri Nora dan nenek jer yang tahu kisah mereka nih. Kawan melissa pun dah lost contact. 4 tahun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 22 hours ago.

 

SPESIS TAKDE LIFE ASYIK BERKEPIT DENGAN FAMILY

SPESIS TAKDE LIFE ASYIK BERKEPIT DENGAN FAMILY. Tu dia.. Bawangnya kau punya tajuk entri kan? Mesti ramai dah ketap bibir ni tahan geram. Dasar blogger mulut jahat katanya. Hello.. saya tak tulis blog pakai mulut saya taip guna jari jemari je ok! So jangan blame my mulut ok! I saman u nanti.. heheheheAmboi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 22 hours ago.

 

Superb Cré Arts Asia Performance @ Kuala Lumpur Performing Arts Centre (KLPAC)

Superb Cré Arts Asia Performance @ Kuala Lumpur Performing Arts Centre (KLPAC)It was truly an impressive performance from Cre Arts Asia, where my whole family including the kids enjoyed the other day. If you did not read my pre-event write-up, head here now (Cré Arts Asia Coming Soon @ Kuala Lumpur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 days and 23 hours ago.

 

Pengalaman Bekam Darah di Pusat Bekam An-Nusrah, Wangsa Maju

Beberapa minggu lepas pergi buat bekam darah di Pusat Bekam An-Nusrah, Wangsa Maju. First time singgah di sini. Terus ambil yang 22 cup. Harga lebih kurang dalam RM100+. Proses bekam bermula. Sakit ke? Takde la, rasa macam kena gigit semut je or dicucuk jarum kecil sekejap. Sekejap je. Bekam di kepala.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eyriqazz eyriqazz via Eyriqazz.com
5 days ago.

 

Why cancer rates are increasing in the world’s ‘top’ countries

Australians have access to some of the best healthcare in the world, allowing us to avoid many preventable illnesses, receive good care when were unwell and live longer. Ironically, this advantage may be fuelling an epidemic of obesity, diabetes and, according to new research, cancer. The University...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
5 days and 3 hours ago.

 

GOODS AND SERVICES TAX (GST)

blogtunm.blogspot.com Tun M1. Najib’s apologists have tried very hard to justify the GST. The Government collects more than forty-billion Ringgit from GST last year. And more will be collected in the coming years.2. Unlike income tax, GST is not based on profits. Even when no profits are made or...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
5 days and 7 hours ago.

 

REMAX RC-FC2 Letto handphone/GPS/tablet holder mount stand with 3-in-1 magnetic charging cable for...

The REMAX RC-FC2 Letto car holder is apparently an upgraded version of the RC-FC1 holder. It is improved to support 360 degree rotation for easy adjustment of the device's viewing angle. Its nickel metal plate can also lean forward and backward with 90 degree adjustment. It now comes with a 3-in-1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
5 days and 9 hours ago.

 

Mesin Jahit Kecil Yang Murah Lagi Berbaloi

Setelah puas bersabar menjahit bahagian koyak secara manual menggunakan tangan, jadi sudah sampai masanya untuk menaik taraf kepada penggunaan mesin. Seperti biasa dalam fikiran sudah pasti ingin murah, bukan apa jika nak beli mesin jahit yang berkualiti contoh seperti jenama singer dan jika pandang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
5 days and 10 hours ago.

 

Spesifikasi Huawei Mate 10

Huawei Mate 10 Mate 10 ProHuawei hadir dengan telefon premium terbaru, siri Huawei Mate 10; iaitu Mate 10 dan Mate 10 Pro. Hadir dengan rekaan bingkai nipis, Huawei masih meneruskan kerjasama bersama Leica sekali lagi memastikan kualiti gambar yang mantap dari lensa kamera peranti ini, selain... Baca...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
5 days and 10 hours ago.

 

Queen's Baton Relay

An honour and definitely an experience of a lifetime to be a participant of the Malaysian leg for the Commonwealth Games Queen’s Baton Relay (QBR) earlier today. Perfect blue skies was definitely a reminder of all my good times in Gold Coast especially when I ran the Gold Coast Airport Marathon for 10km...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
5 days and 10 hours ago.

 

Peluang digigit dan dicium kelah di Tasik Kenyir sungguh menyeronokkan

KUALA BERANG: Harga sekilo ikan ini yang masih hidup boleh mencecah sehingga RM1,000 sekilogram sementara harga hidangan ikan yang sama di restoran biasanya tidak kurang dari RM100 sekilogram. Itulah nilai ikan kelah yang turut digelar Raja Sungai oleh kebanyakan orang termasuk kaki pancing.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
5 days and 10 hours ago.

 

Kenali Kapten Pasukan Piala Belia Kedah

MOHD ASNAWI SONKURNAIN antara pemain yang menonjol dalam aksi semalam. Memakai lilitan dilengan bukanlah tugas mudah namun anak muda berusia 19 tahun ini menunjukkan kepimpinan melalui teladan sebagai kapten pasukan Piala Belia Kedah. Beraksi dibahagian pertahanan bertungkus lumus mematahkan serangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
5 days and 11 hours ago.

 

Pandan, the new Food Trend and Making Onde-Onde

Have you heard the news about the latest food trend about to hit UK and US? Yup, apparently pandan is set to overtake avocado and matcha, according to Nigella Lawson.A common ingredient in Malaysia, we use pandan to make all sorts of local desserts aka kuih such as kuih ketayap, kuih seri muka and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 days and 11 hours ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 14

Semalam bukan main sweet, sampai semut pun datang. Hari diaorang bergaduh pulak. Hilman marah betul dengan Intan kali ini sebab nampak intan dengan sepupunya bukan main rapat. Masa shooting rapat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 12 hours ago.

 

Putrajaya Industry FC : Bermulanya Cabaran Mendaki Puncak Gemilang

Kehadiran awan altocumulus memayungi arena pertemuan di antara PIFC dan MOA FC di padang Equestrian Putrajaya tidak mampu meredakan bahang kepanasan cuaca petang itu. The post Putrajaya Industry FC : Bermulanya Cabaran Mendaki Puncak Gemilang appeared first on Bola Daily.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wandisini wandisini via Bola Daily
5 days and 12 hours ago.

 

Review Drama Korea - Criminal Minds

Criminal Minds - Korean Drama ReviewHari ini aku nak buat Review Drama Korea yang bertajuk Criminal Minds, drama bersiri 20 episod ini adalah remake Drama Series US yang tajuknya juga adalah sama. Drama ini disiarkan pada 26 Julai 2017 dan tamat pada 28 September yang lalu dan dilakonkan oleh ramai pelakon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
5 days and 12 hours ago.

 

My Father Is Strange - Korean Drama Review

Review Drama Korea - My Father Is StrangeAssalammualaikum..Hari ini aku nak buat Review Drama Korea My Father Is Strange pula, drama ini mempunyai 52 episod dan mula disiarkan pada 4 Mac yang lalu dan tamat pada 27 Ogos 2017. Drama My Father Is Strange ini disiarkan bagi menggantikan drama The Gentleman Of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 12 hours ago.

 

AWAS PENGELUAR/PENGEDAR PRODUK KOSMETIK! ADALAH SALAH MENGIKLAN PRODUK ANDA MEMPUNYAI KELULUSAN...

AWAS PENGELUAR/PENGEDAR PRODUK KOSMETIK! ADALAH SALAH MENGIKLAN PRODUK ANDA MEMPUNYAI KELULUSAN KKM WALAU ADA NOT KKM. Tu dia. Panjang tajuk entri. Biar jelas nyata sikit katanya. Sebab dulu kami pun tak tau sebenarnya benda ni salah. almaklum la.. Sebelum ni agak jahiliah. Sejak dua menjak ni saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 13 hours ago.

 

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 12/11/2017Nak join boleh Klik Banner diatas ye..Good Luck untuk semua peserta ye..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 13 hours ago.

 

Permainan “Pass-Out Game” Harus Dihentikan Sebelum Menyebabkan Kematian

Permainan pass-out game, yang melibatkan tekanan besar ke dada sehingga seseorang tidak sadarkan diri, sangat berbahaya dan boleh menyebabkan otak berhenti lalu menyebabkan kematian. Apabila The post Permainan Pass-Out Game Harus Dihentikan Sebelum Menyebabkan Kematian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via DTBN
5 days and 14 hours ago.