Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 5 of 11792

How to control 2 computers with a single Logitech M585 / M590 mouse and use it to copy-paste file...

The Logitech M585 / M590 are multi-device flow wireless mice that can be paired with up to 2 computers at the same time either using the Logitech USB Unifying receiver or using Bluetooth. The main different between them is that M590 is a silent mouse while M585 will still produce click sound like other...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
3 days and 8 hours ago.

 

Live streaming manchester united vs manchester city 10.12.2017

Perlawanan yang sangat penting malam ini. Sekiranya manchester united berjaya menang game malam ini, sudah tentunya dapat merapatkan jurang mata yang sudah jauh lebih kurang 8 mata, manchester city... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 9 hours ago.

 

Kita adalah apa yang kita fikir

Minda manusia ini sangatlah unik. Alkisah diberitakan manusia hanya menggunakan beberapa peratus dari kemampuan minda sendiri. Selebihnya tidak atau belum di gunapakai. Bayangkan dengan beberapa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
3 days and 9 hours ago.

 

Syura tersingkir separuh akhir gegar vaganza separuh akhir, lagu final gegar vaganza 4 2017

Pemenang gelora ds vida vaganza , Aishah. Takda rezeki untuk syura untuk ke final kali ini. Final katanya akan dibuat di Johor bahru nanti. Hurm.. Segmen. Ada lagu ada lagi, untuk . Berani ke tidak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 10 hours ago.

 

Mystical White Wonderland @ The Westin Kuala Lumpur

This Christmas, experience a Mystical White Wonderland at The Westin Kuala Lumpur. Come check out the unique giant snow globe at the hotel's entrance, with twinkling fairy lights and mystical creatures in an enchanting, magical ambiance.We were invited to the hotel earlier this week to witness the Christmas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 days and 11 hours ago.

 

Minda jutawan

Mungkin ada yang nak gelak pecah perut. Jutawan? Huh?!! Meroyan ka apa! Tak semua orang berani berangan-angan. Nanti malu dikata orang. Tak sedar diri! Duit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
3 days and 11 hours ago.

 

Live streaming liverpool vs everton 10.12.2017

Liverpool vs Everton malam ini. Skuad kendalian jurgen klopp mahu kutip tiga mata. Arsenal 1-1 Southampton. Oklah tuh dari kalah kan arsenal Haha. Dah jom layan live streaming perlawanan dibawah ini.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 11 hours ago.

 

Tmall World 12.12 “Double 12” 24-Hour Holiday Sale “Secret Santa Box” In Malaysia

Tmall World 12.12 “Double 12” 24-Hour Holiday Sale “Secret Santa Box” in MalaysiaHappy 12.12! don’t say I bojio come get your prizes here. There are hundreds of prizes, giveaways and fun-filled activities at Tmall World’s “Double 12 Secret Santa Box” 3-Day roadshow from 10th – 12th...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 days and 11 hours ago.

 

Shahrukh juarai Kejohanan Masters 2017

Bukan Shahrukh Khan, tapi Shahrukh Amin Zulkifli berjaya membuktikan usia bukan penghalang untuk menjuarai Kejohanan bowling Masters 2017 di Sunway Mega Lanes hari ini. Atlet dari Sekolah Sukan Tunku Mahkota Ismail (SSTMI) berusia 17 tahun bermula sedikit perlahan dengan menduduki tangga kelapan pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
3 days and 11 hours ago.

 

Monorel Melaka kembali beroperasi

Bagi sesiapa yang singgah ke Melaka terutama di kawasan berhampiran Sungai Melaka mungkin tertanya-tanya satu struktur tiang yang kosong tiada fungsinya. Ia seakan landasan keretapi tetapi tiada pun perjalanan yang berlaku. Kini selepas hampir empat tahun tiada aktiviti di tiang rel itu, fungsinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
3 days and 12 hours ago.

 

Siapa Donald Trump?!

Baru-baru ni si Donald Trump tiba-tiba meroyan. Tak pernah dalam sejarah Presieden U.S. seberani ini. Semua tahu betapa sensitifnya isu Palestin. Apalagi yang melibatkan Baitul

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
3 days and 12 hours ago.

 

Give Away Hadiah Misteri dari ASTraveler

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 31 Disember 2017Nak Join boleh Klik Banner di atas ye..Hadiah misteri gitu..Good Luck untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 14 hours ago.

 

Live streaming EPL Southampton vs Arsenal 10.12.2017

Mampukah arsenal mengutip tiga mata dalam naik ranking top 4 dalam liga epl kali ini, mendapat 28 mata bersaing rapat dengan spur dan liverpool 29 mata , arsenal perlu menang sekejap lagi. Tunggu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 14 hours ago.

 

New Festive PizzArt by Anchor Food Professionals

New Festive PizzArt by Anchor Food ProfessionalsHey! do you still remember last month we were talking about the New Range of Mouthwatering Pizzas by Anchor Food Professionals are coming soon. Great! finally we got to savour all the 5 new gourmet artisanal pizzas which are the New Festive PizzArt by Anchor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 days and 17 hours ago.

 

Live streaming gegar vaganza separuh akhir minggu ke 7 10.9.2017

Konsert gegar vaganza minggu ke 7 aka separuh malam ini ada dua persembahan untuk setiap peserta. 8 Peserta yang masih lagi bersaing dalam gegar vaganza kali ini iaitu liza hanim, aishah, Hazami,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 20 hours ago.

 

Negara-Negara Arab Mendesak A.S. Untuk Berundur

Menteri-menteri luar Arab yang hadir pada perbincangan mendesak Amerika Syarikat untuk meninggalkan keputusannya untuk menjadikan Baitulmuqaddis sebagai ibu negara Israel, dengan mengatakan langkah itu akan The post Negara-Negara Arab Mendesak A.S. Untuk Berundur appeared first on D.T.B.N.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via D.T.B.N
3 days and 20 hours ago.

 

McDonald’s Malaysia Menafikan Hubungan Bersama Israel Tentang Isu Boikot

Francais Malaysia McDonalds Corp (MCD.N) berkata ia kecewa dengan panggilan media sosial untuk memboikot restoran makanan segera sebagai pembalasan setelah pengiktirafan dari Amerika Syarikat terhadap The post McDonalds Malaysia Menafikan Hubungan Bersama Israel Tentang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via D.T.B.N
3 days and 21 hours ago.

 

Tonton live melodi 10.12.2017

Melodi dihoskan oleh Awal Ashaari dan Mira filzah pulak kali ini ganti ag sementara waktu.. Tahniah abam dan taukey yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan semoga kekal hingga ke jannah. Dah nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 21 hours ago.

 

Keputusan penuh liga bpl/epl 9.12.2017

Keputusan penuh perlawanan liga epl malam tadi. Menyedihkan pasukan the blues tumpas 0-1 keatas wast ham united. Jom kita tengok keputusan perlawanan yang berlangsung malam tadi. West Ham United 1... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 22 hours ago.

 

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh!

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh! | Isu mengenai Fathia Latiff nampaknya belum reda. Terbaru, artis sensasi ini telah memuat naik status di laman twitternya yang memberitahu beliau telah menerima ugutan bunuh daripada seorang lelaki yang dikenalinya. Lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
3 days and 22 hours ago.