Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 5 of 11963

Banyak Sangat Pembekal e-Wallet di Malaysia Kenapa Tidak Disatukan

Kat Malaysia ni terlalu banyak sangat aplikasi e-wallet yang tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan. Tahu negara dalam era cashless tapi kenapa tiada inisiatif untuk menyatukan semua e-wallet ini dengan satu perhubungan yang boleh diguna pakai seperti mana kad ATM. Jom kita senaraikan beberapa pembekal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 week and 2 days ago.

 

Living Hope 12th Anniversary Charity Bazaar @ The School, Jaya One

Living Hope 12th Anniversary Charity Bazaar with MediSavers and Roti Ayam KamparAn interesting piece of news just popped into my inbox recently, so here's a quick share! This coming Sunday, 14th July 2019 from 11am to 7pm to be exact, head on over to The School, Jaya One for The Living Hope’s 12th Annual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 week and 2 days ago.

 

HyperGear Dry Pac Vertica-The Waterproof Bag For All Occasion (20% Discount Code Included)

By now most of you are already aware how "hyperactive" I can become at times right? I have to admit that sometimes I could hardly contain my exuberance, and I need to unleash that positive vibes bottling inside of me. Always on the go, yours truly me could shift my gears easily from working mode to outdoor...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
1 week and 2 days ago.

 

Restoran mamak Safreen, Taman Cempaka, Ampang

Restoran Safreen, Taman Cempaka, Ampangdalam restoran SafreenPeminat-peminat mamak...opssss!! Peminat-peminat makan di restoran mamak sekiranya korang berada di Taman Cempaka, Ampang, boleh la singgah di Restoran Safreen. Restoran ni berkembar dengan pasaraya Matahari. Standard makan di restoran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 2 days ago.

 

MASAKMASAK | Sambal Ikan Bilis Sedap

Lama abang bawang tak masak sambal ikan bilis. Boleh makan dengan nasi, roti. Sambal ikan bilis nasi lemak orang panggil. Kebiasaannya sambal bilis ni tahan lama la juga. Walaupun tahan lama tapi selalunya tak lama jugak sebab sedap. Sekejap sahaja habis..Sebelum keluar pi open house kawan-kawan layan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
1 week and 3 days ago.

 

Revolusi Menikmati Minuman Teh Dengan ARISSTO TeaPresso

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Dari zaman berzaman kita biasa menikmati teh dengan membancuh dari serbuk teh menggunakan air panas dan lepas tu ditambah pula dengan gula atau susu mengikut kesukaan kita. Kemudian ada pula perubahan kepada teh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 3 days ago.

 

Baca Online Novel Utusan Cinta Buat Adam

Baca Online Novel Utusan Cinta Buat Adam (Drama Adaptasi Novel)Nampaknya kali ini giliran Novel Utusan Cinta Buat Adam karya Myra Ameer yang diadaptasi menjadi drama bersiri 28 episod yang tengah hangat bersiaran di slot Akasia TV3, setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7 malam. DramaUtusan Cinta Buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and 3 days ago.

 

Buat Duit Percuma Dengan Handphone

Buat Duit Percuma Dari Handphone Dengan CashzineAnda yang terjumpa post ini tentu sedang mencari peluang peluang yang membolehkan anda menjana pendapatan sampingan bukan. Pendapatan sampingan yang tidak memerlukan anda mengeluarkan sebarang modal atau wang untuk memulakannya. Cukup berbekalkan handphone...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via 1001 Sumber Income
1 week and 3 days ago.

 

WW : Wang bukan segala-galanya, Tetapi segala-galanya memerlukan wang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Wang bukan segala-galanya, Tetapi segala-galanya memerlukan wangWang bukan segala-galanyaTetapi segala-galanya memerlukan wang..Rezeki bukan terletak pada wang semata-mataTapi wang merupakan sebahagian daripada rezekiHidup jangan jadi hamba kepada wangTapi Jadikanlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 week and 3 days ago.

 

Nak Belajar Cara Buat Dropship di Shopee?

Buat bisnes di Shopee memang best. Jika anda seorang peniaga dan usahawan, saya sangat syorkan anda untuk beralih berniaga di platform Shopee ini. Shopee menyediakan platform untuk berjual-beli yang mudah, selain mempunyai jutaan pelanggan tersedia untuk anda. Sebelum ini, saya ada tunjukkan cara-cara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 3 days ago.

 

Fakta Hangat Menarik Mengenai Madu Lebah Kelulut

Sebelum ini, saya ada kongsikan cerita mengenai Madu Kelulut. Ia adalah cabang daripada banyak jenis madu yang ada, samada dijual secara komersil atau diternak di belakang rumah untuk kegunaan sendiri. Madu Kelulut agak berbeza dengan Madu Lebah. Post kali ini, saya nak kongsikan beberapa fakta hangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 3 days ago.

 

Honor 20 comes with Enhanced Bluetooth

HONOR 20 Series: Decoding HONOR’s Self-Developed Enhanced Bluetooth that Connects 200 Meters ApartThe recently-launched HONOR 20 introduced an all-new enhanced Bluetooth technology that enables the HONOR 20 to achieve a steady connection with devices up to 200 meters apart! HONOR’s “Super Bluetooth”...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
1 week and 3 days ago.

 

Jana 4 Angka Sebulan Dengan Bermain Game

Student Jana 4 Angka Sebulan Dengan Bermain GameSeriously, admin baru tahu ni main game boleh jana income sehingga 4 angka sebulan. Banyak tu. huhu... Tak sangka den.. hahaKalau korang memang kaki game terutama game strategy atau arcade, tentu korang pernah dengar ada player buat duit dengan bermain game.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
1 week and 3 days ago.

 

ASUS Siap Luncurkan 3 Tipe ROG Sekaligus dalam Event Be Unstoppable

ASUS sedang mempersiapkan acara spesial yang akan digelar pada tanggal 11 Juli 2019 besok. Acara bertajuk ROG “Be Unstoppable” tersebut merupakan launching produk ROG terbesar yang pernah dilakukan di Indonesia. Selain akan dihadiri oleh berbagai petinggi industri teknologi dan media dari seluruh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
1 week and 3 days ago.

 

Jack ‘n Jill Calbee elevates Your Movie Experience!

Snack lovers most likely have spotted a new selection of potato chips currently being sold on the market Jack n Jill Calbee These potato chips were launched in January 2019 and is a joint venture between URC Snack Foods Malaysia who is widely known for the “Jack ‘n Jill” mother brand,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lingzie lingzie via Lingzie's Food Fashion
1 week and 3 days ago.

 

MyKori Seremban 2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. MyKori Seremban 2Mini Kakigori harga berbeza ikut flavorChocoreo Kakigori pilihan AryssaStrawberry Cheesecake Kakigori pilihan AdikYang Mrs. A pergi ni MyKori Dessert Cafe yang di Seremban 2 ada satu lagi MyKori yang baharu open di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 3 days ago.

 

MM 94

‘Tun, selamat menyambut hari jadi ke-94, semoga Tun boleh terus sihat dan juga harap Tuhan akan lanjutkan usia lagi.’

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 week and 4 days ago.

 

Best Kai Si Hor Fun at Moon De Moon, Ipoh

Moon De Moon Restaurant in Ipoh has received many, many raves about their delicious kai si hor fun over the years – apparently, it’s the go-to spot for a bowl of silky-smooth noodles in prawn and chicken broth, among the locals. I only paid this place a visit a couple of weeks back, when my []...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 week and 4 days ago.

 

SERUM LOVEURS MACAM AIR DA..

SERUM LOVEURS MACAM AIR DA.. Bila dah meningkat usia ni.. Rata rata mula nak sental muka yang mula timbul jeragat, garis garis halus, kesan penuaan bagai. Almaklum dulu masa moda rumaja.. kulit licin tegang dia rasa malas nak jaga padahala penjagaan kulit ni harus di buat dari seawal usia. Tapi nak buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 4 days ago.

 

Cinta Sayang Resort | Hotel Review

Kebetulan saya ada menerima jemputan perkahwinan seorang rakan di Sungai Petani, Kedah, jadi saya ambil kesempatan ini untuk bermalam di sana bersama keluarga. Lagi pun saya memang jarang bercuti di Kedah. Survey punya survey, and read all the feedback, why not saya cuba Cinta Sayang Resort, Sungai Petani,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Opit69 Opit69 via LensaKuno's Life Journey
1 week and 4 days ago.