Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 9 of 11551

Jalan-jalan di Melaka : Hotel Review - Hotel Sentral Riverview Melaka

Assalamualaikum.Memandangkan seminggu Ana bermukim di Melaka, Ana sempat lah juga check in check out 4 hotel dekat sana. Saja-saja jer nak merasa duduk dekat hotel-hotel yang berlainan. Senang lah nak decide nak stay mana pada masa akan datang. Lagipun kalau duduk hotel yang sama je sepanjang seminggu di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
3 days and 8 hours ago.

 

PENYOKONG SAYA

blogtunm.blogspot.com Tun M1. Terdapat ramai yang mendakwa saya sokong mereka. Nama saya diguna untuk memberi kekuatan kepada apa yang hendak dilakukan oleh mereka. Ini termasuk kempen untuk menggagalkan usaha saya untuk mengalahkan Kerajaan pimpinan Dato Seri Najib.2. Tindakan mereka secara langsung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
3 days and 8 hours ago.

 

Cartoon DC Super Hero Girls Bakal Dilancarkan Di Malaysia

Woot… woot… Siapa suka tengok cerita cartoon? Kanak-kanak sudah semestinya penggemar cerita cartoon. Yang dewasa ni pon suka jugak tengok cerita cartoon kan. Mengaku jer lah sebab saya pon layan jugak cerita cartoon ni. Sebenarnya nak share dengan korang semua. Siri cartoon DC Super Hero Girls nih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
3 days and 9 hours ago.

 

Resepi Sicilian Orange Cake

resepi kek orange gebu dan moistwow...ramadhan or puasa just around the corner..kejap je masa berlalu.dah nak masuk bulan puasa kan..klau bulan puasa mesti yuk teringat kuih muih or dessert..huhu..biasa lar...klau bulan buasa mesti nak makan benda manis2 time berbuka puasa kan..lagipun sunnah kan klau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 days and 9 hours ago.

 

Somerset Damansara Uptown Petaling Jaya, Malaysia

Staycations have been all the rage for a number of years now, as folks look for a weekend getaway within the city they live in. Serviced residences nowadays provide facilities on par with hotels, often with the added bonus of much more space at very competitive rates.To keep things exciting plan your stay...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 days and 9 hours ago.

 

MILIKI WAJAH MEMPERSONA DENGAN VOQQ SKINCARE

hai assalammualaikumLagi beberapa hari nak puasa, lepas tu raya. Raya pulak mestilah nak cantik, putih dan lembut je muka. Bila datang beraya, orang tegur, "wah cantikknya muka awak, pakai apa "..hah gitu kan..Tersenyum lebar kita bila orang tegur kita cantik kan...hehee..Hah!!, nak cantik, nak wajah yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 9 hours ago.

 

Islam Larang Suami `Pancut Luar’ Tanpa Sebab Munasabah

Islam Larang Suami `Pancut Luar’ Tanpa Sebab Munasabah | Islam melarang umatnya melakukan pencegahan kehamilan termasuk mengeluarkan air mani di luar rahim tanpa sebab munasabah kerana perbuatan itu akan mengurangkan bilangan umat Islam.Mufti Perlis, Prof. Madya Datuk Dr. Mohd. Asri Zainul Abidin berkata,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
3 days and 9 hours ago.

 

Teknik Fotografi Untuk Beginner Faham Aperture, ISO Shutter Speed Sebelum Bergelar...

"Bermain Cahaya"Fotografi dalam istilah mudah patut dikenal sebagai 'Permainan Cahaya'. Memiliki digital single lens reflex (DSLR) atau kamera bukan menjamin 'title' photographer kepada pemiliknya.Zaman kini ramai yang beranggapan memiliki DSLR sudah cukup untuk digelar photographer.DSLR...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
3 days and 10 hours ago.

 

'Bergembiralah, anda tidak tahu berapa lama lagi masa anda yang tinggal' - status terakhir sebelum...

'Bergembiralah, anda tidak tahu berapa lama lagi masa anda yang tinggal' - status terakhir sebelum ditembak suami (Inspektor) | Polis berjaya menahan seorang lelaki yang juga anggota polis di depan sebuah pasar raya di Matang Jaya malam tadi, yang melarikan diri selepas menembak mati isterinya yang hamil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
3 days and 10 hours ago.

 

Mayat Wanita di Sandakan, Seorang Ditahan bantu Siasatan

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah SANDAKAN, Polis menahan seorang lelaki bagi membantu siasatan kes penemuan mayat seorang wanita dipercayai dibunuh di sebuah bilik rumah penginapan di Jalan Empat Bandar Sandakan di sini, hari ini. Ketua Polis Daerah Sandakan ACP Azhar Hamin berkata lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 days and 10 hours ago.

 

Juara AF Ke-8, Shahrir Sedia Kahwini Erra Fazira

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENYANYI yang juga juara Akademi Fantasia musim ke-8, Shahir Zawawi mengakui dia dan bintang terkenal, Erra Fazira kini berkawan rapat. Bahkan jejaka berusia 29 tahun ini juga bersedia untuk menamatkan zaman bujangnya secepat mungkin. Apa yang boleh saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 days and 11 hours ago.

 

Novel Hero Seorang Cinderella ( Baca Online )

Baca Online Novel Hero Seorang Cinderella (Drama Adaptasi Novel)Assalammualaikum..Dah banyak Novel karya novelis Anjell telah diadaptasikan menjadi drama bersiri antaranya adalah Eksperimen Cinta, Tundukkan Playboy Itu dan Suamiku Paling Sweet. Terbaru sekali Novel Hero Seorang Cinderella akan dijadikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 12 hours ago.

 

Tembak isteri: Inspektor mungkin kahwini janda secara rahsia

Tembak isteri: Inspektor mungkin kahwini janda secara rahsia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 12 hours ago.

 

RESEPI ROTI BUTTER GOLOK VIRAL

RESEPI ROTI BUTTER GOLOK VIRALramai yg minta kami open untuk jualan roti nie..tapi sempat share resepi jea...Bahan-bahan1 Cawan air suam1 Peket yis4 Sudu gula2 Sudu susu pekat2 sudu planta3 1/2 cawan tepung1 biji telurCara²nya1. Campurkan yis dan air, biarkan yis rehat dan berbuih2. Telur dipukul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Nak Makan Apa?
3 days and 12 hours ago.

 

Khas Untuk Warga Segamat Bufet Ramadan Bertemakan Selara Al-Mubarak Di VIP Hotel

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu Maha cite pasal tempat buka puasa area KL jer kan tapi kali ni Maha nak bawa korang nun jauh di selatan tanah air untuk orang-orang Johor berbuka puasa. Kali ni kita travel sikit sampai ker Segamat Johor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
3 days and 12 hours ago.

 

Dr. Zakir Naik Dapat Kewarganegaraan Arab Saudi Dari Raja Salman

Riyadh Pendakwah kontroversial asal India, Dr. Zakir Naik , dilaporkan telah mendapatkan kewarganegaraan Arab Saudi dari Raja Salman.Laporan Middle East Monitor pada Jumat, 19 Mei 2017, mengklaim mendapat informasi dari sumber- sumber kepercayaan menyebutkan bahawa kewarganegaraan Arab Saudi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizonlove hafizonlove via Kertas Paper
3 days and 12 hours ago.

 

Bila Pensyarah Ingat Nama Aku

Bila Pensyarah Ingat Nama AkuNak tergelak pula bila aku tengok gambar dan ayat di atas ini, sebenarnya tidaklah sampai sengsara pun kalau pensyarah ingat nama kita itu. Malah kadang - kadang rasa seronok pula, bila pensyarah hafal dan ingat nama kita berbanding student lain, popular pun ya juga hehehe. Ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 days and 13 hours ago.

 

Cemburu Isteri Ada Skandal, Punca Pegawai Polis Tembak Isteri

Cemburu Isteri Ada Skandal, Punca Pegawai Polis Tembak Isteri

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 13 hours ago.

 

Inspektor Polis diberkas selepas 5 jam

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KUCHING: Kurang enam jam selepas melarikan diri, pasukan Siasatan Jenayah Berat D9 IPK Sarawak berjaya memberkas seorang pegawai polis, yang dipercayai terlibat dalam pembunuhan teman wanitanya di Kampung Kakai, Serian petang tadi. Pesuruhjaya Polis Sarawak, Datuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 days and 19 hours ago.

 

Timbre @ The Row, KL

Timbre is a popular and successful chain of restaurant and bar in Singapore that offers good food, great drinks and wonderful live music performances at night. In fact, the last time we were at Singpore we went to Timbre+, a gastropark where old and new generation of hawkers converge to create a unique...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 days and 19 hours ago.