Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 9 of 11718

Buat Duit Dengan Online Shopping!

Buat duit dengan online shopping? Biar betul? Kak Aya akan kongsikan bagaimana hanya dengan membeli belah, anda boleh dapat cashback atau wang tunai dan masuk ke akaun bank tempatan di Malaysia. The post Buat Duit Dengan Online Shopping! appeared first on Aku Seorang Blogger Wanita ™. No related posts.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerwanita bloggerwanita via Aku Seorang Blogger Wanita ™
1 week and 6 days ago.

 

Menyediakan Makanan Yang Berkhasiat dengan Ikan Trout Fjord Dari Norway

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Bersempena dengan bulan Ramadan, menjamu makanan yang sihat dan kaya dengan nutrien amat penting untuk menjaga tahap tenaga, memberi tumpuan mental yang jelas dan membantu badan berfungsi secara lancar sepanjang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 6 days ago.

 

Impact of Digital Environment on Banking Industry in Malaysia

The technology is moving forwards at a rapid pace and it is making sure that all its fellow fields take full use of it. The customer of this modern world desires to get the products and services conveniently and quickly and the technology is making sure it happens. Banking has not been uninfluenced from...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

Resepi Mudah Biskut Susu Alien

Wahh nampaknya permintaan kepada resepi Biskut Susu Alien ni memang hangat. Ramai juga yang telah mencuba resepi biskut ini untuk dijadikan juadah di Hari Raya. Ia jadi viral dalam masa sekejap. Segalanya kerana ianya mudah nak dibuat dan hanya menggunakan 4 bahan yang sedia ada di dapur. Oleh kerana bahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

Is your organization still following the outdated password policy?

If you were told or forced toset upa so-called "strong password" which required to be determined as complex (must consist of combination of uppercase letters, lowercase letters, numbers, special characters, and so on...) just to safeguard your user account from password guessing, peeping, and/or...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
1 week and 6 days ago.

 

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 24 Jun 2018Nak join boleh klik Banner di atas ye..Wish me luck okey..Selamat Hari Raya pada semua..Blog Sha nampak simple but nice, suka tengok header sebab nampak cute sangat.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 6 days ago.

 

Segment : Awesome Blogger by Shahirah Lee

Klik Banner untuk Join SegmenHey Guys!!! Faiq dah lama tak join Giveaway Segmen, so kali ni Faiq cuba nasib untuk Segmen dari sisShahirah Lee.Bagi sesiapa yang teringin nak masuk bloglist sis Shahirah boleh la join segmen ni. Korang just Click je banner kat atas tu untuk join.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog faiqnajmi2 faiqnajmi2 via Faiq Najmi
1 week and 6 days ago.

 

Mystery Giveaway By Flavnesz

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 30 June 2018Nak join boleh klik Banner di atas ye..wish me luck okey, sebab hadiahnya misteri gitu, best kalau dapat hadiah misteri ni kan..Blog Razanah ni nampak kemas, simple and nice gitu, pemilihan warna yang sesuai, sejuk je mata memandang.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 6 days ago.

 

Places to Visit in Trichy If You Only Have a Day

Situated on the banks of Kaveri River, Trichy is one of the most popular and most travelled tourist destinations in Tamil Nadu. From lively bazaars to notable attractions, Trichy has a lot keep you engaged. It is the 4th largest city of the state and the stronghold of the early Chola rulers. The culture of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 6 days ago.

 

Kita Tak Perlu Kereta Nasional Baharu

Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir membayangkan akan memulakan sebuah projek kereta nasional baharu setelah pemilikan Proton diambil separuh oleh syarikat gergasi automotif China iaitu Geely. Tun Dr. Mahathir Mohamad dilaporkan berkata demikian pada sesi dialog Persidangan Masa Depan Asia (Persidangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

Album Raya Nada Gema Lebaran Legenda Kini Di Pasaran

Sempena menyambut Hari Raya Aidilfitri tidak lama lagi, komposer terkenal Ajai tampil mengeluarkan album kompilasi lagu - lagu raya klasik yang diberi nafas baru menerusi album "Gema Lebaran Legenda".Menerusi album tersebut, sebanyak 24 buah lagu raya klasik telah digubah mengikut arus lagu semasa tanpa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog faiqnajmi2 faiqnajmi2 via Faiq Najmi
1 week and 6 days ago.

 

Nokia 5.1 Plus With A Notch [LEAKS]

Who doesn't love Nokia right...especially those were born in the 80s and 90s like me. I have personally owned a few Nokia phones before the company plunged into a meltdown due to their refusal to follow the trends and demands. I guess Nokia have learnt their lessons and now they know that it will be wise to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
1 week and 6 days ago.

 

Logitech G Unleashes Mouse Permainan Wireless Baru

Logitech G, jenama Logitech, hari ini mengumumkan Logitech® G304 LIGHTSPEED Wireless Mouse, tetikus permainan generasi akan datang yang membawa teknologi tanpa wayar LIGHTSPEED ™ dan sensor HERO ™ (Kecekapan Berkualiti Tinggi) kepada semua pemain, dalam percubaan dan kebenaran faktor bentuk. Logitech...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 week and 6 days ago.

 

9 Mitos Misteri Kembangnya Bunga Bakawali

Ada sesiapa dari anda yang tidak kenal dengan Bunga Bakawali? Bunga ini tidak seperti bunga-bunga lain yang berkembang pada waktu pagi. Ia hanya akan berkembang mulai jam 9 malam dan berkembang penuh pada waktu tengah malam. Bahkan andai ia terkena cahaya matahari, akan terus cepat layu. Keunikan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 week and 6 days ago.

 

Raya Shopping Extravaganza @ Freeport A Famosa Outlet, Melaka

Heyo! One more week to Raya, are you ready? Have you completed all your shopping already? If you have not, fret not you still have time. We just did our Last Minute Raya Shopping at Freeport AFamosa Outlet Melaka over the weekend. You know now is the time to shop, where there is no GST and the best...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks ago.

 

Sunday Brunch: Dim Sum Wine Pairing at Royal Canton, KL

Have you ever experimented with dim sum and wine before? Recently we were invited to Royal Canton to experience their inaugural Dim Sum and Wine Pairing luncheon.. and what a revelation it was!In collaboration with Delia Wines Sdn Bhd, diners will be guided through the 6-course dim sum lunch with premium...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks ago.

 

Masak Resipi Pais Ikan Mabong Lebih Mudah Dengan Pensonic Stimbot BBQ 2-Dalam-1

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Hari tu Maha ada jalan-jalan kat pasaraya ingat nak beli bahan untuk memasak tapi sekali ternampak satu perkakasan memasak yang masih tiada kat rumah. Jadi apa lagi terus jatuh cinta dan belilah produk Pensonic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks ago.

 

Kadar Fidyah Di Pulau Pinang Cara Kira Kadar Wajib Bayar

Masih belum terlewat untuk segera membayar fidyah puasa jika ada. Fidyah ialah denda ke atas seseorang Islam yang telah baligh kerana meninggalkan puasa wajib atas sebab-sebab tertentu atau pun sengaja melewatkan puasa ganti (qada’) bulan Ramadhan. Hukum membayar fidyah adalah wajib. Ia wajib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks ago.

 

Ketahui 6 Kepentingan Website Untuk Bisnes Anda

Agak-agak anda, sejauh mana kepentingan sesebuah bisnes atau perniagaan itu mempunyai website sendiri? Ok. Jika 10-20 tahun dahulu, ia mungkin tak seberapa penting. Tetapi, di zaman kini di mana semua orang boleh akses internet hanya di hujung jari, saya fikir kini tiba masanya untuk apa jua bisnes itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks ago.