Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 9 of 11963

Olay Moisturising Lotion Review

Olay Moisturising Lotion comes in 150 mlbottle at RM 41.50 which is quite affordable and easy to get. I bought this moisturizer during Guardian All Cosmetic Brands 50% 22 26 May 2019. Actually of I went there for the makeup but then I decided to grab this too. Maybe I should buy this during...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ernihasmiza ernihasmiza via Mijablur
2 weeks and 3 days ago.

 

Pelantikkan Ketua Pegawai Eksekutif Baharu TV AlHijrah En Namanzee Harris

Sukacita kami ingin mengumumkan bahawa Namanzee Harris telah dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif TV AlHijrah yang baharu berkuatkuasa 1 Julai 2019. Beliau akan melapor kepada Pengerusi dan Ahli Lembaga Pengarah TV AlHijrah.Namanzee memiliki enam belas tahun pengalaman di dalam dunia penyiaran. Jawatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 3 days ago.

 

Spider-Man : Far From Home Dan Oreo Bekerjasama Untuk Memberikan Anda Detik Yang Indah

OREO, jenama nombor satu Mondelez International, bekerjasama dengan Sony Pictures dalam filem terbaru Spider-Man ™: Far From Home , yang akan ditayangkan di negara – negara Asia-Pasifik mulai 3 Julai 2019. Meliputi lapan negara-negara di rantau ini, kerjasama unggul dengan Sony Pictures ini termasuklah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 3 days ago.

 

Bersantai Petang di Restoran Ombak Damai Nikmati Hidangan Dalam Tempurung

Restoran Ombak Damai. Restoran ini pernah viral kerana menyajikan menu unik di dalam bekas tempurung kelapa. Dek kerana inilah menyebabkan isteri saya mengajak satu famili untuk bersantai petang di Ombak Damai yang terletak di Gertak Sanggul, Pulau Pinang. Antara menu viral Restoran Ombak Damai ini adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 3 days ago.

 

MERAYAU | Kilim Geoforest Park Langkawi | Mangroves Tour

Mangroves tour Kilim Geoforest Park, Langkawi Malaysia. Apa yang ada di Kilim Geopark?#KilimGeoForestPark #Langkawi #VisitMalaysiaFollow saya tau di Facebook : http://facebook.com/gonutvlogDANJangan lupa untuk subscribe channel saya gaes :https://www.youtube.com/channel/UCaB-P5j1f2bDxwbvg7ONShA/"Kilim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
2 weeks and 3 days ago.

 

Wordless Wednesday #124 - Deep

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #124 - DeepWordless Wednesday #124 - Deep

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 3 days ago.

 

HUD JOURNEY.. SELEPAS 2 BULAN DI LAHIRKAN

HUD JOURNEY.. SELEPAS 2 BULAN DI LAHIRKAN. Dulu kakak dia, shahila saya suka update juga perkembangan sampai umur setahun lepas tu dah jarang update sebab focus menulis benda benda lain hehehe. So untuk Hud di kesempatan yang ada nak juga coretan something tentang dia di blog ni. At least kalau blog ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 3 days ago.

 

Walaupun Lelaki Produk Mandian Juga Penting Sedap Guna SAFI Anti-Bacterial Shower

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha ini adalah orang yang cerewet dalam pemilihan produk penjagaan diri walaupun nampak jer macam ni tapi kalau produk tu banyak sangat bahan kimia yang tak berasas Maha susah nak terima juga. Maha ini adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 4 days ago.

 

Family Mart @ Mesamall, Nilai

Assalamualaikum semua. Family Mart dah buka di Nilai! Mesti semua orang dah tahu kan ada Family Mart di Nilai sebab viral kes ‘picit-picit’ yang berlaku di Family Mart haritu. Siapa sempat tengok video tu? Tak boleh blah betul. Haha. Apalah pergi picit-picit makanan semua. Adoi! Korang semua jangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
2 weeks and 4 days ago.

 

Shopping Raya Di Lazada

Shopping Raya Di LazadaSaja nak share barang - barang yang dibeli di Lazada Malaysia masa sebelum raya dan selepas raya hari tu. Semua barang - barang di bawah ini dah selamat sampai di rumah. Ada barang yang dibeli masa Flash Sale, so harga dia murah sikitlah kan. Antara barang - barang yang dibeli seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 4 days ago.

 

Review Drama Korea - Kill It

Kill It - Korean Drama ReviewOkey today aku nak buat review drama Korea Kill It yang mula disiarkan di channel OCN pada 23 March 2019 dan tamat episodnya pada 28 April 2019 yang lalu. Antara pelakon drama Korea Kill It ini adalah Jang Ki Yong, Nana, Noh Jung Eui, Lee Jae Won, David McInnis, Jung Hae Kyun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and 4 days ago.

 

Tanpa Sedar Ramai IbuBapa Telah Memper’RAJA’kan Anak!

Ibubapa yang melapor perbuatan guru terhadap anaknya cubit ke, rotan ke atau apa-apa denda yang dulu adalah perkara normal kepada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
2 weeks and 4 days ago.

 

KFC GOLDEN EGG CRUNH BIASA-BIASA JE!!

hai assalammualaikumKFC Golden Egg Crunch, Biasa-Biasa Je - Hahaha, orang lain dah lama makan, nad baru nak merasa. Almaklumla, kadang keinginan nak makan tu ada, tapi nak pergikadang malas..hahaa..sampai la masa dah betul-betul malas masak, nak makan dekat luar, baru kita pergi..hehee. Haritu tengok ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 4 days ago.

 

Pengalaman Bapa 4 Anak Ditarbiyah Cikgu, Kongsi Tips Didik Anak Jadi Cemerlang

Kisah ini jadi viral, kisah seorang bapa kena tarbiyah (nasihat) oleh seorang guru bernama Cikgu Seri Devi semasa Report Card Day di sebuah sekolah rendah. Perkongsian oleh Izman Pauzi telah menjadi viral dan mendapat pelbagai reaksi terutama dari ibubapa zaman sekarang. Untuk makluman anda, Izman Pauzi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 4 days ago.

 

Adsense 109 - Patuhi Ciri Better Ad Standards

Saya terima notifikasi daripada Google Adsense menyebut mengenai Better Ad Standards yang digunapakai pada pelayar Google Crome mulai 9 Julai 2019. Ramai juga yang tidak tahu menahu berkaitan fungsi atau terma Better Ad Standards ini, terutama sekali rakan blogger yang menggunakan platform Adsense serta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 4 days ago.

 

MAKANMAKAN | Ayam Bakar Wong Solo

Ayam Bakar Wong Solo. Seminggu mood ketupat dan lemang kita stop sekejap. Tunggu open house seminggu dua lagi. Nanti boleh cuba masak resepi ayam bakar macam ni. Ayam bakar Wong Solo ni sering menjadi pilihan saya berbanding set hidangan ayam penyet mereka. Hidangan ayam yang moist memang sesuai dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
2 weeks and 4 days ago.

 

Percutian Ke Pulau Pinang

Bila sebut pasal family holiday trip, Pulau Pinang pasti akan termasuk antara senarai lokasi favorite untuk dikunjungi kerana mempunyai banyak tempat-tempat menarik. Jom kita lihatapa yang menariknya di Pulau Pinang yang sempat saya kunjungi semasa percutian keluarga saya ke sana. Rojak Tonggek Pulau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Opit69 Opit69 via LensaKuno's Life Journey
2 weeks and 4 days ago.

 

Pau Panas kena Borong!

Ada sorang makcik jual pau kat tepi jalan. Menurut orang yang pernah beli pau dari dia kata memang sedap.Pau panas tepi jalanSiapa yang borong pau panas makcik ni? Kat mana dia berniaga?Info pasal pau panas :Harga : RM1.60Lokasi : Jalan PPH Ulu Kinta,31150 Ulu Kinta, Perak.Waktu Niaga : Isnin - Jumaat 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
2 weeks and 4 days ago.

 

13+ Foto Kebahagiaan Pasangan Fizo Omar Mawar Karim

Fuh... ini antara berita hangat minggu lepas yang dok diperkatakan ramai. Saya tak nak cerita sisi tidak sedap didengar pada pasangan suami isteri Fizo Omar, seorang pelakon dengan Mawar Karim, anak kepada pengasas tudung jenama Fareeda. Saya nak kongsikan gambar-gambar menunjukkan kehidupan bahagia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 4 days ago.

 

Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS. KSR adalah singkatan daripada Kelab Sukan Rekreasi dan SAINS pulak (ooopsss! biarlah rahsia eh! tiberr...) Rasanya di mana-mana sahaja buat masa ini ada majlis jamuan riang ria Aidil Fitri...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.