Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 9 of 11348

Black Belt Kaler Pink Episod 5

[embedded content] Download Dua lelaki yang tidak sukakan keganasan menjadi pengawal keselamatan kepada seorang bintang popular, Timora Ali. Mereka lebih gemar melakukan aktiviti feminin seperti memasak, menjahit dan menonton drama. Let's block ads! (Why?) from Tonton Drama KB...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog EncikMRH EncikMRH via BLOG ENCIK MRH
3 days and 21 hours ago.

 

Wedding Photography Videography with Basetime Production

We call ourselves the Worlds Chillest Bride Groom. I dont think any other couple would beat that. ;) But still a key part of the journey towards our wedding was the wedding photography, and videography. Like every other couple, wed love to keep photographic memories of our...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kenwooi kenwooi via kenwooi.com
3 days and 22 hours ago.

 

Samsung is adding an LTE Gear S3 Classic to its smartwatch lineup

RIDGEFIELD PARK, N.J.--(BUSINESS WIRE)--Samsung Electronics America, Inc. today announced 4G LTE availability of the Gear S3 classic, bringing enhanced LTE connectivity to the elegant and stylish smartwatch so users can call, navigate, pay, and more, all without their phone. The LTE version of the Gear S3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog EncikMRH EncikMRH via BLOG ENCIK MRH
3 days and 22 hours ago.

 

Siapa kata Mr Bean sudah meninggal?

Rowan AtkinsonLOS ANGELES - AMERIKA SYARIKAT. Pelakon dan pelawak terkenal, Rowan Atkinson sekali lagi menjadi mangsa fitnah laman sosial apabila dikatakan meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya 18 Mac lalu.Berita berkenaan menjadi tular di laman sosial hingga mendapat lebih 300,000 komen ‘RIP’...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 days and 22 hours ago.

 

Papa Ricky Episod 49

[embedded content] Download Sebuah kisah yang memaparkan kisah kasih sayang seorang bapa, cinta dan peritnya kehidupan. Riqmal seorang jurulatih muda yang bergelar bapa tunggal mempunyai seorang anak perempuan, Alisya berusia 5 tahun. Riqmal terpaksa membesarkan anaknya selepas isterinya meninggalkannya. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog EncikMRH EncikMRH via BLOG ENCIK MRH
3 days and 22 hours ago.

 

INI YANG BERLAKU KEPADA VILLA NABILA YANG BERHANTU DI JOHOR BAHRU

INI YANG BERLAKU KEPADA VILLA NABILA YANG BERHANTU DI JOHOR BAHRU. Rasanya semua orang tahu tentang Villa Nabila yang terkenal dengan kisah seram. Villa Nabila ni adalah sebuah banglo tinggal yang masih ada pemiliknya. Pernah kecoh tak lama dulu kes seorang remaja yang kononnya hilang dalam Villa Nabila..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 22 hours ago.

 

Perfect match Perfect partner-Partner in crime

Bila aku tengok gambar ni yang tengah viral kat facebook (mungkin kat wall facebook akulah) aku faham benda lain. Haha. Maksud perfect match tu dari segi gerak kerja.Aku bulan 8, bos aku bulan 1. Gerak kerja yang harmoni. HahaTapi betullah. Kebanyakkan kawan aku mesti lahir bulan 1.Even family...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SoraHimitsu SoraHimitsu via Dear Bella
3 days and 23 hours ago.

 

Tiga NGO gesa haram tayangan Beauty and The Beast

Walt Disney enggan babak kontroversi dalam Beauty and The Beast disunting.KUALA LUMPUR - Tiga badan bukan kerajaan (NGO) hari ini membuat laporan polis bagi membantah tayangan filem 'Beauty and The Beast' yang mencetuskan kontroversi kerana mempunyai babak homoseksual yang bertentangan dengan nilai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
3 days and 23 hours ago.

 

Lakonan Tak Menjadi.....Upah King Coco Berlakon Gaduh, Kafe Dikritik Netizen

Lakonan Tak Menjadi.....Upah King Coco Berlakon Gaduh, Kafe Dikritik Netizen

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 23 hours ago.

 

Lazada Birthday Blogger Contest

Bulan Mac 2017 ini, adalah bulan ulangtahun Lazada Malaysia yang kelima! Bersempena dengan ulangtahun tersebut, Lazada kini sedang mengadakan kempen dan promosi besar-besaran di laman web mereka. Cubalah pergi ke website Lazada. Mana tahu ada barangan yang berkenan dihati. Apabila dah masuk tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
4 days ago.

 

MCMC blocked more than 3,000 websites for various offences

KUALA LUMPUR: From 2016 until January this year, the Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC) has blocked 3,110 websites for various offences, including publishing content which could jeopardise public order.According to the Communications and Multimedia Ministry, of this number,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
4 days ago.

 

5 Fakta Pramugara AirAsia X Yang Viral Selepas Menari Persis Britney Spears

Nama Assraf Nasir terus menjadi popular apabila video beliau menari persis Britney Spears viral di media sosial. Kru kabin kepada syarikat penerbangan tambang murah perjalanan jarak jauh AirAsia X mengakui video itu pada mulanya hanya untuk tontonan rakan-rakan sebelum ianya dikongsikan sendiri oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 days ago.

 

Mat Dan Solat Dengan Isteri Viral

 Mat Dan Solat Dengan Isteri Viral

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 days ago.

 

85% Diskaun Produk Logitech Sempenan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Logitech Malaysia mengumumkan jualan penghabisan stock pertamanya dengan Lazada dengan diskaun sehingga 85% ke atas papan kekunci tablet Logitech terpilih. Penjualan pelepasan bermula pada 13 Mac dan akan berterusan untuk tempoh satu bulan di laman Lazada.Senarai produk dijual di Lazada termasuk: Beli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
4 days ago.

 

Proton will announce its strategic partner by May 2017

Proton will be able to announce its foreign strategic partner (FSP) by May, according to second international trade and industry minister Datuk Seri Ong Ka Chuan. He made this announcement following the news that Chinese automaker Zhejiang Geely had withdrawn its bid to acquire a controlling stake in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
4 days and an hour ago.

 

Rancangan Kartun Menarik Menanti Cuti Sekolah Ini Di TV AlHijrah

Cuti penggal persekolahan kembali lagi. Waktu cuti persekolahan ini pastinya dinantikan oleh golongan pelajar, guru-guru dan ibu bapa. Pastinya pelbagai aktiviti menarik telah dirancang dan disusun atur agar wakti rehat ini dimanfaatkan sebaiknya.Tidak mahu ketinggalan, TV AlHijrah turut sama teruja untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 days and an hour ago.

 

Oppo F3 Plus diumumkan secara tasmi dengan Dwi-Kamera Selfie

Peranti mesra selfie Oppo F3 Plusdiumumkan secara rasmi oleh Oppo hari ini setelah beberapa kali tertiris. Seperti ura-ura yang didengari, peranti ini dilengkapi sistem dwi-kamera selfie pada bahagian hadapan. Rekaan F3 Plus menyamai Oppo R9/R9s dengan perbezaan hanya pada bahagian hadapan.Dua kamera...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
4 days and an hour ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 24,

Selamat menonton episod yang ke 24 suamiku paling sweet, lakonan syafiq kyle dan Mawar Rasyid. Wah dah kahwin sudah mereka berdua nih. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and an hour ago.

 

Village Roast Duck, Bangsar Village, KL

Village Roast Duck is one of my favorite places to go for delicious roast duck (and other roast meats). We recently visited the Bangsar Village outlet together with our friends. The menu here is more extensive than the one offered at The Gardens Mall.There was seven of us, so we ordered five dishes to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 days and an hour ago.

 

ADI PUTRA SAHKAN TELAH BERCERAI DENGAN KEDUA DUA ISTERINYA

ADI PUTRA SAHKAN TELAH BERCERAI DENGAN KEDUA DUA ISTERINYA. Ada jugak la dok baca tajuk2 entri blog2 pasal rumahtangga pelakon Adi Putra ni tapi di sebabkan rasa tak ada apa nak mengulas pasal tu sekadar baca tajuk je la.. Lagipun Tuan punya badan sebelum ni tak cakap apapun pasal kontroversi tu.. Maka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and an hour ago.