Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 8 of 11551

Bodyguard tampan Presiden Korea Selatan rasa pelik dirinya tiba-tiba popular

Bodyguard tampan Presiden Korea Selatan rasa pelik dirinya tiba-tiba popular

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 2 hours ago.

 

Bisnes Paling Sesuai Untuk Orang Yang Kreatif

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Hari ni saya nak share satu peluang bisnes untuk orang yang kreatif seperti Isteri saya..."Opppss!! Tak ada orang lain ke nak dijadikan Contoh?"Dengan menjadikan isteri saya sebagai contoh, umpama masuk bakul angkat sediri..Saya bukan bermaksud macam tu... Tujuan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
3 days and 2 hours ago.

 

Tips About Writing Using Flow

With the prosperity of internet sites offering essay writing providers, the pupil is susceptible to create the incorrect selection, and never pick the acceptable firm. In reality, you can find countless internet sites that provide article writing services to pupils. It is needless to discuss price...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arena84 arena84 via Akademi Fantasia Travel
3 days and 2 hours ago.

 

Jika tulang masih terlekat juga, jangan panik. Lakukan segera 6 langkah ini.

Jika tulang masih terlekat juga, jangan panik. Lakukan segera 6 langkah ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 3 hours ago.

 

Kyoto Day 5: Kōdai-ji (Part 2)

My 2016 Japan travelogue so far: Osaka Day 1: Ana Crowne Plaza Sennichimae Doguyasuji Osaka Day 2: Osaka Station, Kuromon Market Dotonbori Nara Day 3: Todai-ji, Cheeky Deer Fall Foliage Osaka + Kyoto Day 4: Nishiki Market Len Kyoto Kawaramachi Kyoto Day 5: Kiyomizu-dera,... ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog CheCheh CheCheh via Che-Cheh
3 days and 3 hours ago.

 

Sah atau tidak puasa jika tidak bangun sahur?

Sah atau tidak puasa jika tidak bangun sahur? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberikan kesempatan untuk aku terus menulis. Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita bakal memasuki bulan Ramadhan. Alhamdulilah kerana Allah mengizinkan kita untuk merasai lagi bulan yang penuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 4 hours ago.

 

Surat terbuka kepada ahli dan penyokong PKR

Buat sahabat-sahabatku dari Parti Keadilan Rakyat(PKR).Kita semua tentu terkilan dan terharu dengan Majlis Syura Ulama( MSU)PAS yang bertindak terburu-buru memutuskan kerjasama politik atau Tahalluf Siyasi dengan PKR. Sungguh tidak matang keputusan badan tertinggi PAS itu.Sahabatku dari PKR, sebagaimana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Halimsaufi Halimsaufi via Cerita Politik Malaysia
3 days and 4 hours ago.

 

Bau Wangi Dari Kubur Cina..Pengalaman Seram Pemandu UBER

Bau Wangi Dari Kubur Cina..Pengalaman Seram Pemandu UBER

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 4 hours ago.

 

Big Bad Wolf Box Sale KEMBALI LAGI!!!

Iyer uolls... Big Bad Wolf Box Sale kembali menyerang bandaraya Kuala Lumpur. Bezanya... Korang cuma bayar untuk harga kotak sahaja. Kenduri buku lah macam ni. Timing pulak memang terbaik sebab semua dah dapat gaji kan. Pandai serigala jahat ni pilih tarikh kan.Detail nya korang tengok lah dekat gambar tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
3 days and 5 hours ago.

 

BANGGA SEBAB TETAP BAHAGIA WALAU KAHWIN TANPA RESTU IBU BAPA

BANGGA SEBAB TETAP BAHAGIA WALAU KAHWIN TANPA RESTU IBU BAPA.Ala.. sapa kata orang kahwin dengan restu je boleh bahagia? Tanpa restu pun bahagia jugak. Saling cinta menyintai.. Lomentik lomentik lagi. So, restu ibu bapa tu bukan la penentu kebahagian sangat.. Mitos je tu kata restu ibu bapa tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 5 hours ago.

 

Isteri Cantik Muatnaik Status Terakhir Sebelum Di Tembak Suami

Isteri Cantik Muatnaik Status Terakhir Sebelum Di Tembak Suami

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 5 hours ago.

 

20 tanda yang menunjukkan korang dah terkena sihir pemisah

20 tanda yang menunjukkan korang dah terkena sihir pemisah! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk terus menulis. Hari ini aku nak kongsikan dengan semua pembaca, di antara tanda-tanda yang menunjukkan seseorang itu atau diri kita sendiri dah terkena sihir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 6 hours ago.

 

Curry House Coco Ichibanya @ Kyoto

On day 5 of our Japan trip in Kyoto, we wanted to try Inoichi but it was closed. Without a backup plan we roamed the few streets nearby and finally settled on curry rice for dinner at Curry House Coco Ichibanya. Turns out Curry House Coco Ichibanya is a famous curry rice restaurant chain in Japan.... Click...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog CheCheh CheCheh via Messy Witchen
3 days and 6 hours ago.

 

Lelaki Sakit Kanser Kahwin Kekasih Dalam Masa 24 Jam

Lelaki Sakit Kanser Kahwin Kekasih Dalam Masa 24 Jam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 6 hours ago.

 

Shahir AF8 Nekad Kahwini Erra Fazira Secepat Mungkin

Shahir AF 8 Nekad Kahwini Erra Fazira | Penyanyi yang juga juara Akademi Fantasia musim ke-8, Shahir Zawawi mengakui dia dan bintang terkenal, Erra Fazira kini berkawan rapat.Bahkan jejaka berusia 29 tahun ini juga bersedia untuk menamatkan zaman bujangnya secepat mungkin."Apa yang boleh saya katakan saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
3 days and 7 hours ago.

 

Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya

Saya Tampar Sebab Dia Ratah Saya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 days and 7 hours ago.

 

Ulasan Filem : Alien Covenant

Salam.Artikel ni ada spoiler yang berlambak-lambak.Kali ni Kaklong tak pink-kan spoiler.Sinopsis Alien ConvenantMengisahkan sebuah kapal yang bawa satu koloni besar termasuk sebuah/seorang android untuk ke planet lain untuk meneruskan hidup. Satu kemalangan telah berlaku yang telah membangunkan anak kapal.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Kaklongchan Kaklongchan via Kaklong Chan
3 days and 7 hours ago.

 

Zheng Ji Restaurant, Cheras

Cheras Business Centre isn’t an area I would have thought of exploring for food, but a friend took me to Zheng Ji for dinner a couple of months back and I liked what we ate. Jien and I returned again for dinner with the family last weekend and since there were 10 of us, we [] The post Zheng Ji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 days and 7 hours ago.

 

Isteri Ada Skandal Punca Inspektor Tembak Sampai Mati

Punca Inspektor Polis Tembak Isteri Sampai Mati Dikenalpasti | Susulan kes seorang anggota polis berpangkat Inspektor yang menembak mati isterinya di Kampung Kakai, Serian, Sarawak, pada jam 3.15 petang tadi telah ditahan oleh polis di pasar raya di Matang Jaya, Matang, Kuching, Sarawak malam ini.Mangsa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
3 days and 7 hours ago.

 

Monthly Recap : April 2017

April oh April. Ini artikel "Monthly Recap" yang ke-2 di blog Iday. So, iday akan update apa yang berlaku sepanjang bulan April.Expenses/PembelanjaanHighlight pembelanjaan untuk bulan ni adalah Adidas NMD. Iday sebenarnya dah lama nak kasut NMD, akhirnya beli jugak. Sebenarnya Iday nak NMD Merah Biru,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday - Malaysian Blogger
3 days and 8 hours ago.