Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 106

Happy New Year + Chocolate Lava Cake (Video)

Happy New Year everyone!Hello to 2017 ;) This year, I hope to be cooking more in the kitchen and to share more recipes here on GoodyFoodies. Will also try to make and post more cooking videos too. You can also subscribe to my Youtube channel for more videos. If you have tried any of my recipes, do share...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks ago.

 

Sila tunjuk bukti tangan melecur

Mohd Irfan menunjukkan proses penyediaan biskut berasap.ALOR SETAR - Seorang pemilik cafe yang tangan melecur menjadi tular di laman sosial berkaitan isu penjualan biskut berasap baru-baru ini tampil menjelaskan situasi sebenar isu berkenaan.Pemilik Rabak Cafe, Afeyza Arshad, 33, berkata, biskut berasap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
1 week and 6 days ago.

 

Saya redha, tuhan lagi sayang mereka

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah RANAU: Seorang wanita, Edith @Kenny Jumas, 37, redha dengan pemergian suami dan dua anaknya yang mati lemas ketika bermandi-manda di sebuah sungai di sini pada petang Jumaat lalu. “Saya redha dengan pemergian mereka dan menganggapnya sebagai satu kejadian yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week and 6 days ago.

 

500 User Online Serentak

Jangan kecam saya, jangan kecam blog saya. Ini sesuatu yang sebenarnya boleh dilakukan oleh semua blog. Saya dah jumpa banyak blog-blog yang boleh mendapat trafik tinggi, dan mempunyai user online serentak lebih daripada 500! Blog saya sama jer dengan blog anda, tak ada yang lebihnya pun. Mungkin sebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM™
3 weeks and 3 days ago.

 

Alhamdulillah Rezeki Menang Contest Blogger MEFA 2016

Assalamualaikum dan salam sayang.. Macam biasa mood cik tom join contest ni kalau dah datang. Memang bersungguh benor marathon buat entri contest dan blogwalking. Kalau mood malas datang berpuluh contest

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
2 weeks and 5 days ago.

 

Tragedi Asia City, Yaccob Nasran adalah Hero

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah BIAR apapun yang diperkatakan orang ramai mengenai remaja berusia 18 tahun yang maut ketika cuba melindungi rakannya dalam serangan di luar sebuah pusat hiburan di sini pada khamis, di kalangan keluarga dan rakan terdekatnya menganggap Yaccob Nasran adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks and a day ago.

 

Thailand | Sambutan Krismas di Bangkok

Thailand | Sambutan Krismas di Bangkok | Bangkok meriah ketika ini dengan hiasan hebat menyambut Krismas. Semua hotel dihias dengan pokok krismas, kotak hadiah beserta hiasan lain yang menarik. Begitu juga kedai-kedai dan juga spa.Mari lihat hiasan-hiasan menarik ini yang hanya muncul setahun sekali.Grande...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
3 weeks and 5 days ago.

 

Borneo Oil’s gold mining pays off with 19,692 ounces worth RM100mil a strong proxy for...

THE steep rally in gold prices this year has helped to push up the shares ofBorneo OilCorp Bhd.Borneo Oil Bhd’s diversification into gold mining activities in Pahang has paid off, with its gold inventory currently worth some RM100mil.At its July 22 close of 18 sen, the stock has...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog XinMining XinMining via 辛 Xin Mining
2 weeks and a day ago.

 

Restoran Xian Cantonese Cuisine, Cheras, KL

To celebrate the New Year, our family had dinner together at Xian Cantonese Cuisine. It's been a while since we dined at this restaurant.Since our last visit, they have changed restaurant names from My Cantonese Preference to Xian Cantonese Cuisine ... however, still the same owners and same chef.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 6 days ago.

 

Bisnes yang boleh dimulakan dari dapur rumah anda

Kita telah berada di tahun 2017 sekarang ni. Sudahkah anda mulakan inisiatif untuk jalankan perniagaan anda sendiri pada hari ini? Saya memang nak mulakan bisnes saya sendiri. Tapi masalahnya saya tak tau nak buat bisnes apa. Memang tak ada idea nak buat bisnes apa yang boleh tingkatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabreehussin sabreehussin via Blog Sabree Hussin
1 week and 6 days ago.

 

2016 Sudah Travel Ke Sini, 2017 Ke Mana Pula ?

What's Up Guys...Huh, sepanjang tahun 2016 merupakan tahun yang agak busy bagi aku dengan kerja hakiki...ya, itu memang aku akui...kalau dapat update blog sebulan sekali tu dah kira bertuah tu...HAHA...tetapi apa yang menghairankan aku, sepanjang tahun lepas rasanya macam banyak pula dapat pergi travel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izzatnazmi izzatnazmi via ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com
1 week and 3 days ago.

 

Bloody stools in children

It is frightening when we see blood in our children stools. It is not usually a serious problem in young children but you should always call a pediatrician to make sure. The color of the blood gives you a clue about where it originated. Blood originating in the colon or rectum tends to be red []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week and a day ago.

 

Bagaimana Simpanan Emas Dapat Membantu Pengurusan Kewangan

Selain harga rumah yang semakin meningkat, harga emas juga mengalami perkara yang sama untuk satu tempoh yang panjang. Oleh sebab No related posts.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabri sabri via EmasKini.Com
1 week and a day ago.

 

Pendapatan Blog Bulan Disember 2016

Nak tulis post untuk pendapatan blog aku bulan Disember 2016 asyik tak sempat aje. Banyak pula perkara yang perlu di buat di awal tahun ni. Sebelum aku terus terlupe, baik aku tulis hari ni. Untuk pengetahuan korang, aku tulis post ni guna app Blogger je. Aku banyak guna aplikasi Blogger ni untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
3 days and 20 hours ago.

 

Cara Menurunkan Bounce Rates Blog

Apa itu bounce rates? Secara mudahnya, bounce rates adalah peratusan pengunjung yang datang ke blog atau laman web yang kemudian meninggalkan blog tersebut tanpa melakukan sebarang tindakan lain seperti membaca artikel yang lain dalam blog tersebut atau tidak melakukan perkara yang dikehendaki laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via wikiCara - Kompilasi Pelbagai Cara
3 days and 18 hours ago.

 

How to backup android phone apps apk files

At any time you may need to reset android phone, before doing that you should definitely backup all files and data in the internal storage, including the application so that you can install the application again without having to download it again and save internet usage data. In addition, you may want to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
2 days and 6 hours ago.

 

Woman With A Suitcase - Korean Drama Review

Review Drama Korea - Woman With A SuitcaseAssalammualaikum..Hari ni nak buat Review Drama Korea yang bertajuk Woman With a Suitcase lakonan Choi Ji Woo, Joo Jin Mo, Jeon Hye Bin, Lee Joon, Jin Kyung, Park Byung Eun, Jang Hyun Sung serta ramai lagi. Drama ini mempunyai 16 episod dan release pada 26...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 day and 18 hours ago.

 

Verify PayPal Dengan Kad Debit

Assalamualaikum. Kali ini saya akan tunjukkan cara untuk verify PayPal menggunakan kad debit. Untuk tutorial kali ini saya akan gunakan kad debit Bank Simpanan Nasional (BSN). Keperluan untuk verify PayPal 1. Akaun PayPal 2. Kad debit 3. Online banking (optional tapi disarankan untuk kemudahan) Pastikan kad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alidanial alidanial via SANAZI.MY
1 day and 15 hours ago.

 

Sepetang Bersama Reen Rahim, Duta Produk Asianic

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca blog yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan kepada anda semua pengalaman saya menghadiri majlis bersama artis tempatan iaitu Reen Rahim. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 month ago.

 

NAMPAK LEMBAGA BERTENGGEK ATAS KIPAS BILIK ASRAMA LELAKI SEKOLAH AGAMA DI GOMBAK

NAMPAK LEMBAGA BERTENGGEK ATAS KIPAS BILIK ASRAMA LELAKI SEKOLAH AGAMA DI GOMBAK. Hari jumaat malam sabtu kembali bersiaran kisah seram serik lekatlekit setelah lama menyepikan diri. Almaklum la pentulis kisah seram sekarang ni ada sedikit kemalasan untuk pergi berburu cerita cerita seram. Mood tu on...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »