Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 96

Bila Anak Main Pen Marker

The post Bila Anak Main Pen Marker by ctfand appeared first on Inspired by Yanie - ctfand.com Mama..mama.. Tengok ni.. Aku yang sedang basuh pinggan mangkuk disingki menoleh ke belakang. Hani tergedek-gedek jalan ke arah aku sambil menunjukkan tangan dia yang penuh dengan pen marker..!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via Inspired by Yanie
2 weeks and 2 days ago.

 

Ribuan Trafik Dari Carian Google

Ramai tanya saya ... apa yang menjadikan blog ini berjaya mendapat ribuan trafik setiap hari, setiap minggu? Hmm .. banyak sumber blog ini menerima trafik tetapi seperti biasa, saya akan pentingkan trafik dari sumber carian Google. Ia penting untuk membolehkan blog mendapat trafik berkualiti. Hanya trafik...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and 5 days ago.

 

PONTIANAK MENGILAI DALAM BAS PLUSLINER SELEPAS PENUMPANG PETIK BUNGA DI RNR

PONTIANAK MENGILAI DALAM BAS PLUSLINER SELEPAS PENUMPANG PETIK BUNGA DI RNR.Rasanya dalam koleksi cerita seram serik lekatlekit ni belum ada kisah seram yang melibatkan dalam bas ekspress kan. Jadi untuk melengkapkan koleksi kisah seram dalam segmen seram serik lekatlekit ni. Bak kata Dj SuriaFM bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 4 days ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
3 weeks and 2 days ago.

 

Di Soal Isteri,Dato Aliff Syukri Mengaku Kahwin Dua

Di Soal Isteri,Dato Aliff Syukri Mengaku Kahwin Dua

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 2 days ago.

 

Tonton live dia bidadariku episod 2

Dia bidadariku episod yang ke2, lakonana erra fazira dan Hisyam Hamid. Untuk full video esok aku update lah yer. Selamat menonton. Huhu Jemput baca entri ini jugaTonton live dia bidadari ku episod 1,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks ago.

 

Senarai Pemain Bola Sepak Negeri Sembilan 2017 | Negeri Sembilan Football Team 2017

Berikut merupakan Senarai Pemain Pasukan Bolasepak Negeri Sembilan Musim 2017. Musim 2017 Negeri Sembilan akan bertanding di pentas bawah Liga Super iaitu Liga Perdana dan Piala F.A, Piala Malaysia 2017? Mungkin...Ini merupakan tahun ketiga Negeri Sembilan berada diLiga Perdana setelah...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
3 weeks ago.

 

Senarai Pemain Bolasepak Selangor 2017 | Selangor Football Player 2017

Berikut merupakan Senarai Pemain Pasukan Bolasepak SelangorMusim 2017 didalam membawa perjuangan diLiga Super 2017, Piala F.A dan Piala Malaysia. 2017 Selangor tidak terlibat dalam Piala AFC disebabkan menamatkan Liga Super 2014 di nombor 5. Perpindahan pemain Selangor 2017 melihatkan 3...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
3 weeks ago.

 

Senarai Pemain Bolasepak Selangor 2017 | Selangor Football Player 2017

Berikut merupakan Senarai Pemain Pasukan Bolasepak SelangorMusim 2017 didalam membawa perjuangan diLiga Super 2017, Piala F.A dan Piala Malaysia. 2017 Selangor tidak terlibat dalam Piala AFC disebabkan menamatkan Liga Super 2014 di nombor 5. Perpindahan pemain Selangor 2017 melihatkan 3...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
3 weeks ago.

 

Senarai Pemain Bolasepak Perak 2017 | Perak Football Player 2017

Berikut merupakan Senarai Pemain Pasukan Bolasepak Perak The Bos GaurusMusim 2017 bagi menghadapi saingan Liga Super 2017, Piala F.A dan Piala Malaysia bagi musim 2017 yang sedang berlangsung ketika ini. Perak merupakan satu-satunya pasukan tunggal yang paling lama berada di pentas Liga Super sejak...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
3 weeks ago.

 

Uber available in Langkawi!

Good news.. Uber is finally launching in Langkawi, Alor Setar and Miri. These are amazing destination especially as touristic as Langkawi, Kedah. The post Uber available in Langkawi! appeared first on Uber Driver Malaysia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog uberdrivermalaysia uberdrivermalaysia via Uber Driver Malaysia
3 weeks ago.

 

KERASUKKAN AKIBAT AMBIL ORKID HUTAN TEPI JALAN DEKAT SUNGKAI

KERASUKKAN AKIBAT AMBIL ORKID HUTAN TEPI JALAN DEKAT SUNGKAI. Amboi asyik dok mengulas pasal mentor milenia ja sekarang ingat dah lupa la yang dia tu blogger puaka..Tak reti reti ke nak update cerita seram. Jangan biar identiti seram kat blog lekatlekit ni jadi suram pulak.. Mana ada. Kisah seram masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 2 days ago.

 

Keputusan penuh SPM 2016 hari ini 16.3.2017

Hari ini ialah keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2016. Sudah tentu cuak pun ada nak ambil result spm hari ini. Haa cuak cuak.. apa yang hendak disampaikan hari ini ialah walaupun keputusan korang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 6 days ago.

 

DAPAT HADIAH SURPRISE BOX SEMPENA LAZADA 5TH BIRTHDAY

DAPAT HADIAH SURPRISE BOX SEMPENA LAZADA 5TH BIRTHDAY. Sapa tak seronok ok dapat sekotak hadiah penuh dengan barang barang yang kau suka.. ye dak? masa terima tu rasa nak pergi ketuk setiap pintu rumah jiran bagitau dapat surprise box dari lazada.. Tu dia.. punya seronok. Almaklum kali pertama merasa dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 5 days ago.

 

Kemelut Cerai:Luahan hati Aida Yusof dipaparkan menerusi Instagram

Kemelut Cerai:Luahan hati Aida Yusof dipaparkan menerusi Instagram

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
1 week and a day ago.

 

Manjadi Kolumnis Jemputan Di Laman CARI.com.my

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. "Ini Benda Perlu Dikorbankan Jadi Food Blogger, No 3 Tu Memang Perit!" Ini adalah tajuk artikel pertama Maha dalam ruang penulis jemputan di lifestyle media paling popular kat Malaysia iaitu CARI.com.my. Korang boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
1 week and a day ago.

 

LAZADA SURPRISE BOX (REVIEW)

Hi, aku tau.. Aku memang selalu menghilangkan diri. Bila blog dah lama terbengkalai baru sibuk nak munculkan diri. Hahaha. Anyway Balik ke cerita asal, korang pernah dengar tentang LAZADA SURPRISE BOX? Tak pernah?, Pernah? Eh, ada aku kisah? Hahaha. *Gelak sambil guling-guling pastu pengsan. -Gurau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog saharol saharol via Belajar Blogging + Buat Duit Niaga Online
1 week ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
3 days and 23 hours ago.

 

Novel Cik Serba Tahu

Novel Cik Serba Tahu (Drama Adaptasi Novel)Assalammualaikum..Rasanya semua pun tahu banyak Novel - Novel Karya Novelis Syamnuriezmil telah diadaptasi menjadi drama bersiri. Terbaru Novelnya yang bertajuk Cik Serba Tahu telah diadaptasikan menjadi drama dan akan disiarkan di Astro Ria bermula 27 Mac ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 4 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »