Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 28

Queue Management System ( QMS ) for lorry loading unloading for MNA Metal Resources Sdn Bhd

Queue Management System ( QMS ) for lorry loading unloading for MNA Metal Resources Sdn Bhd in Nilai,asubsidiary ofYokohama Reclamation Sdn BhdPreviously, MNA Metal Resources orderQMS Printer for Purchase RequestCanPress A for InboundPress B for OutboundPress C for Express LED...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog GengIndustry GengIndustry via 庚 Geng Industry
4 weeks ago.

 

Dharma komen pemain hoki SUKMA kurang kemahiran asas

Nampaknya jurulatih wanita negara, K Dharmaraj memberikan komen terhadap prestasi pemain hoki di SUKMA yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
3 weeks and 4 days ago.

 

Cara Menjana Pendapatan Bisnes Online Lumayan Dengan Shopee

"Cara Mulakan Bisnes Di Shopee"Di Shopee Pi Pi Pi Pi PiBeli Baju Ju Ju Ju Ju JuBeli Semua Mua Mua Mua MuaDi ShopeeCara Jana Pendapatan Melalui ShopeeDengan nada lagu baby shark doo doo doo rangkap diatas masih menyebabkan penulis terngiang-ngiang di pelusuk antero kawasan otak.Sangat 'catchy' dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog by Mizan
3 weeks and 2 days ago.

 

50 juta akaun Facebook diceroboh

SAN FRANCISCO: Facebook mengumumkan kira-kira 50 juta akaun diceroboh, selepas penggodam memanfaatkan kelemahan keselamatan aplikasi media sosial itu.Minggu ini, rangkaian media sosial besar itu mendapati serangan terbabit membolehkan penggodam mencuri ‘token akses’ iaitu kunci digital yang membolehkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
3 weeks ago.

 

Insert jump break

Baru jm tahu function button ini.Lihat cara kegunaannya "gambar" di bawah...post asaledit postklik button "Insert jump break"Publish, akan keluar perkataan "Read More"#maaf jika anda tidak berapa faham dengan gambar.Semoga bermanfaat.Selamat mencuba.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
2 weeks and 6 days ago.

 

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 14 Oktober 2018Nak join boleh Klik Banner di atas ye..Hadiahnya best - best belaka, rugi kalau tak join hehewish me luck okey :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 4 days ago.

 

5 Signs That You Are Addicted To Mobile Gaming

The Devil sends his wickedest little devil-procrastination to earth to unleash hell by misleading people not work hard enough to accomplish what they need to complete. It appears that procrastination is having some difficulty dissuading people from misplacing their priorities. Hence addiction is sent to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
2 weeks ago.

 

SEO Expert Specialist Malaysia

SEO Expert dan Specialist di Malaysia. Melihatkan trend terkini bahawa ramai yang menggunakan enjin carian terutama Google untuk mencari info, maka keperluan untuk mendapatkan khidmat dan servis pakar SEO atau SEO expert dan juga specialist berkaitan ranking di Google telah meningkat. Apatah lagi bila dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

When You Forgive-You Set Yourself Free

Should you want to move forward fast and far, to travel light and easily...then you have to be the first one to forgive. We really need to learn to unpack all our baggage of bitterness, envy, rage, fear and resentment before all these negative emotions drag us down. In fact we should never reject the...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
1 week and 5 days ago.

 

Tips menulis artikel blog isu semasa

Salah satu topik sesuai untuk ditulis dalam blog adalah berkaitan isu semasa. Ini adalah kerana isu yang sentiasa berlegar samada di internet atau surat khabar [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 2 days ago.

 

Motivasi | The power of sadaqah. Kisah aku dengan penyewa Bangladesh

Motivasi | The power of sadaqah. Kisah aku dengan penyewa Bangladesh | Assalamualaikum. Lama betul tak update blog yang satu ini walaupun memula start dulu kemain berkobar nak share itu ini... konon tak nak campur adukkan dengan travel blog tu. Oleh sebab cerita kelmarin masih panas aku tuliskan di sini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via mySarangs
1 week and 2 days ago.

 

Makan malam di Restoran Nelayan Kuala Juru, Pulau Pinang

Restoran Nelayan Kuala JuruRestoran Nelayan Kuala JuruRestoran Nelayan Kuala Juru yang dimiliki oleh Persatuan Nelayan Kuala Juru terletak di Kuala Juru Pulau Pinang. Aku dah 3-4 kali datang makan ke sini. Tapi dalam lama dah la...dalam tahun 2006, 2007 kot rasanya. 2018 ni, tetiba rasa macam nak pegi makan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 2 days ago.

 

Dilarang Merokok di Restoran mulai January 2019

Saya memang benci orang merokok datang dekat-dekat dengan saya. Kalau nak datang dekat, sedut balik asap yang dihembus tu. Asap rokok tu bau busuk tau tak?KERAJAAN menolak cadangan pengusaha restoran di negara ini yang mahu menyediakan ruang khas merokok susulan larangan merokok di semua premis terbabit...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
1 week ago.

 

Apa itu Hoki 5S ?

Skuad hoki remaja negara berjaya memenangi emas dalam Kejohanan Hoki 5S di Kejohanan Olimpik Belia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
5 days and 3 hours ago.

 

BACA TAJUK,KOMEN DAN SHARE

Trend sekarang memang macam tuh, petik tajuk berita, buat ulasan sendiri pada post kemudian share...Lepas tu datang pulak geng-geng yang anti kerajaan atau geng-geng yang semua perkara nak dipolitikkan menderu komen...Bila tanya apa hujung pangkal cerita sapa pun tak leh jawap isi berita tu sebab semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 days and an hour ago.

 

Don’t have time to exercise ? No excuse for us

How often should I really exercise to be healthy? The US Department of Health and Human Services has a recommendation for healthy adults: Aerobic activity: [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 days and 22 hours ago.

 

Cabaran Pasangan Yang Baru Berkahwin

Assalamualaikum.Hari ni nak tanya pendapat semua mengenai,Cabaran Pasangan Yang Baru BerkahwinAku belum lalui lagi sebab kahwin pun belum. Haha.Yang dah berkahwin, macam mana? Banyak cabaran tak?Tapi itu semualah kadang-kadang yang mengeratkan lagi hubungan rumah tangga kan?Sebelum memasuki gerbang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
3 days and 21 hours ago.

 

Teknik Menulis Content Di Media Sosial Gaya Bapa Viral Kebangsaan Khairul Hakimin Muhammad

Teknik menulis content di media sosial. E-Book The Content Game Khas buat mereka yang ingin bangunkan content di media sosial tak kiralah untuk platform mana pun. Ianya sesuai untuk mereka yang nak bina profile, nak naikkan follower sampai 100,000 orang atau lebih dan senangnya nak buat ayat jualan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
1 day and 20 hours ago.

 

Tips to beat pressure during exam

Exams. Yes, the dreaded word can make students palpitate … and their parents too. Exam stress can affect students in different ways. For some students, [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 weeks and a day ago.

 

2018 Mooncakes @ Li Yen, The Ritz-Carlton Kuala Lumpur

An occasion of tradition and joyous festivities, celebrate the Mid-Autumn Festival with a delectable selection of traditional baked and snow skin mooncakes specially handcrafted by the culinary team from the award-winning Li Yen Restaurant at The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur.Making a comeback this year...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 weeks and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »