Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 52

Ini Panduan Buat Blog Terbaik.Tapi...

Ntah macam mana. Aku boleh masuk dalam Facebook group blogger WordPress.Walaupun aku ni blogger kat platform Blogspot.Tapi aku banyak belajar dari diorang ni.Semua dah power.Power rangers pun kalah.Diorang ni memang dah tahap world class..Aku memang tak mampu bersuara kat group tu nanti kena kecam. Hehe.Aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 weeks and 3 days ago.

 

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 3 days ago.

 

PELAKON PENGARAH URUSAN DBI PROPERTIES, BOY IMAN DI TAHAN POLIS

PELAKON PENGARAH URUSAN DBI PROPERTIES, BOY IMAN DI TAHAN POLIS. Sejak PPIM involve dalam kes pembelian rumah melalui syarikat seorang pelakon bernama Boy Iman.. Kes ni mendapat liputan yang meluas jugak la di media sosial seterusnya di media elektronik yang lain. Semua orang tahu Boy Iman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 5 days ago.

 

Kain Jemuran dan Telefon

Apakah persamaan antara kain jemuran dan telefon? Lihat jawapan disini. The post Kain Jemuran dan Telefon appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
1 week and 5 days ago.

 

Pageview Blog Mencanak Naik

Pageview Blog Miss Banu Story Mencanak NaikAssalammualaikum..Dalam sehari dua ni nampak pageview Blog ni tiba- tiba saja mencanak naik hahaha, selalunya kalau sehari dapat pageview 4K tu pun dah kira banyak, ni sampai 24K ke atas. Bila aku selidik kenapa dan aku tengok juga keyword blog ni semua, akhirnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 weeks ago.

 

Adya Jebat buktikan diri dengan lagu balada terbaru

Mana mungkin menggenggam bara jika tapak tangan disuakan. Namun impian bisa sahaja dicapai andai usaha sekuat kemahuan. Lagu Pencuri Hati sudah pun menunjuk jalan terbentang untuk Ayda Jebat mencorak haluan. Berkeras membina haluan walaupun terhambat bayangan tidak mampu melantunkan lagu balada, Ayda tetap...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks ago.

 

Panduan Exam online Kawalan Trafik Udara Gred A41 dan A29 2017

Berita baik kepada semua calon exam online bagi jawatan kawalan trafik udara gred A 41 dan A 29 edisi 2017. Kali ini kita akan sediakan nota untuk persediaan calon exam kali ini untuk lebih mudah dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks ago.

 

Dapat Email ke 5 fully approved adsense!

Dapat Email ke 5 fully approved adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini dapat juga menulis. Agak lama juga aku bercuti. Mood menulis tu dah ke laut agaknya. Oklah, Hari ini aku nak cerita sikit mengenai google adsense. Rasanya dah banyak kali juga aku cerita pasal aku dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 5 days ago.

 

Padang Kemunting bakal jadi Perkampungan Mesra Penyu

Anda tahu rupa bentuk Penyu? Biasanya kalau kita dengar tentang Penyu pasti teringat tentang negeri Terengganu yang terkenal dengan Penyu. Tahukah anda di Melaka terdapat lokasi dimana terdapat pusat penyelidikan mengenai penyu ? Pusat Konservasi dan Penerangan Penyu yang terletak di Padang Kemunting,...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
2 weeks ago.

 

Redmi Note 5A Muncul di Malaysia Sebagai Pilihan Termurah

Beberapa penjual nampaknya  kini telah membuka pre-order set rasmi Redmi Note 5A. Model ini tampil dengan harga menarik dan termurah bagi siri Redmi Note dengan skrin yang lebih besar berbanding siri Redmi tanpa Note. Harga yang ditawarkan bagi set rasmi Malaysia ini adalah RM549. Sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lepakcc lepakcc via Lepak CC
1 week and 6 days ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 11

Eh intan dah muntah-muntah tuh kenapa ?? ada berita baik ke, tapi belum kahwin lagi.. huhu More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Program Paling Kontroversi Celver Girl Musim Kedua Milik Sara Dari Perak

Selama program ini bermula sejak daripada musim pertama hingga ke musim kedua tidak lepas daripada kontroversi yang dicipta sendiri oleh mereka demi mendapat ranking tinggi. Tapi ia tetap diteruskan sehingga ke tahun ini dan sekarang telah berakhir dan menobatkan juara baru.Sara Amelia dari Perak telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 week and a day ago.

 

Kuih Keria Abang Botek

Kuih Keria is a unique Malay style donut that is more commonly found in Melaka. It is basically deep fried sweet potato dough covered in sweet Gula Melaka glaze. Depending on the recipe of choice, sometimes honey and a mix of rock sugar and caster sugar are used instead. When done right, the donut is...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
1 week and a day ago.

 

4 Konsep Hijrah Dalam Kehidupan Seorang Muslim

Kata hijrah berasal dari Bahasa Arab, yang berarti meninggalkan, menjauhkan diri dan berpindah tempat. Dalam konteks sejarah hijrah, hijrah adalah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 week ago.

 

PES 2018 (PC) PTE Patch 1.0 + Update 1.1

PES 2018 merupakan siri ke-17 Pro Evolution Soccer dan telah dilancarkan pada bulan September 2017. Peminat PES pastinya sedia maklum bahawa kekurangan utama PES adalah tidak mendapat lesen rasmi bagi semua pasukan, liga, kejohanan, stadium dan lain-lain. Namun, kekurangan ini boleh diatasi... Baca...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
5 days and 8 hours ago.

 

Suku akhir kedua JDT vs Melaka United Piala Malaysia 2017

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian Suku akhir kedua JDT vs Melaka United Piala Malaysia 2017. Ini adalah perlawanan suku akhir kedua antara pasukan JDT atau Johor Darul Tazim vs pasukan Melaka United dalam Piala Malaysia 2017. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut: [+]...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
4 weeks and a day ago.

 

Vivo X20 dan X20 Plus Dilancarkan – FullView Dengan Aspect Ratio Seakan Galaxy S8

Semakin banyak smartphone dengan skrin bezel-less dan dual camera dilancarkan. Terbaru Vivo dengan menamakan versi bezel-less mereka sebagai FullView Display, 2 model baru dilancarkan iaitu smartphone berkelas upper mid-range X20 dan X20 Plus. Kedua-dua model ini membawa spec yang hampir sama kecuali X20...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lepakcc lepakcc via Lepak CC
4 weeks and a day ago.

 

Friends of KPDNKK, Daftarlah Sebagai Ahli Untuk Manfaat dan Kebaikan

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Friends of KPDNKK, Daftarlah Sebagai Ahli Untuk Manfaat dan Kebaikan appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 weeks and a day ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 12 (akhir)

Sudah tamat drama ini. Jalan cerita singkat jer sebenarnya. Last sekali happy ending tuh jer. Tiada yang betul-betul klimaks dan suspens. Kita tunggu drama minggu depan emma maembong dengan fattah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »