Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 63

Percubaan Neymar Membuat Jaringan Dari Atas Bumbung

Dalam satu rancangan tv di US, Neymar telah mencuba untuk membuat jaringan dari atas bumbung 2 bangunan. The post Percubaan Neymar Membuat Jaringan Dari Atas Bumbung appeared first on Bola Daily.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wandisini wandisini via Bola Daily
3 weeks and 5 days ago.

 

Tips elak kucing berak di laman rumah

Letak botol air berwarna untuk takutkan kucingSebelum ini, Abe We ada kongsikan tips untuk elakkan kucing berak di halaman rumah. Kalau nak ikutkan, tips sebelum ini kurang berjaya. Berkemungkinan kucing tersebut tidak takut dengan warna air yang di gunakan.Tips kali ini, Abe We kongsikan teknik terbaru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
1 week and 2 days ago.

 

Huawei Honor 9 price in Malaysia

Honor, the sister brand to Huawei has came out with its latest smartphone model called the Honor 9. The Honor 9 will be available in blue, black and amber gold colour options. Let’s see the specifications for Honor 9 with its Huawei’s technology influences. Similar to the Huawei P10, Mate 9 and Honor 8...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Gadget
4 weeks and 2 days ago.

 

Live streaming kelantan vs kedah piala malaysia 18 julai 2017

Perlawanan piala malaysia kelantan vs kedah piala malaysia hari ini distadium kota bharu kelantan. Kedah vs Kelantan malam ini. Nantikannya. other version.. watch go through facebook here. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Khairul padam rekod 200 meter kebangsaan

Baru-baru ini media (termasuk Ligakampung.com) bercerita mengenai bilakah Rekod pecut 200 meter kebangsaan akan dipecahkan, dan hari ini ianya terjawab. Pelari pecut negara, Khairul Hafiz Jantan akhirnya berjaya memecahkan rekod berusia 49 tahun itu pada Kejohanan Olahraga Terbuka Malaysia 2017 di Stadium...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
4 weeks and a day ago.

 

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung pada 18.7.2017 membabitkan semua kumpulan. Perlawanan hari ini merupakan perlawanan ketiga bagi setiap pasukan. Perlawanan tumpuan adalah pertemuan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
4 weeks and a day ago.

 

Awan Senja Berbentuk Sholawat ,Lihat Gambar Selepas Di Zoom

Di kesempatan ini kami akan mengongsikan fenomena alam atas kekuasaan Allah SWT,sekali lagi di perlihatkan kepada kita agar tidak lari dari pada ajaran islam yang sebenar. Di kesempatan ini kami akan mengongsikan fenomena alam  atas kekuasaan Allah SWT,sekali lagi di perlihatkan kepada kita agar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 weeks and a day ago.

 

Foto Menarik... ENGKU EMRAN BAWA LAUDYA BERAYA DI RUMAH AMY SEARCH

Foto Menarik... ENGKU EMRAN BAWA LAUDYA BERAYA DI RUMAH AMY SEARCH Sebelum ini, bekas suami Erra Fazira, Engku Emran dan pelakon popular Indonesia, Laudya Cynthia Bella dilihat bersama-sama di Jakarta, Indonesia.  Terkini, Engku Emran dilihat sempat untuk membawa Bella merasai suasana menyambut lebaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 weeks and a day ago.

 

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesmanfilem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi..yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi...sbb minat sangat dengan pengarah nie..nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi..antara karya asghar yang yuk pernah review ialah:moview review:about ellymovie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 weeks ago.

 

Keputusan Liga Super 22 Julai 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Keputusan Liga Super 22 Julai 2017. Saingan semakin ke penghujung dengan dengan hari ini memasuki perlawanan ke 17 untuk setiap pasukan. Persaingan kedudukan teratas nampaknya juga sengit namun JDT agak selesa dengan jurang mata yang besar. Namun saingan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 weeks and 4 days ago.

 

Perbualan Terakhir Bersama Puteri D 'Hantui' William, Harry

Perbualan Terakhir Bersama Puteri D 'Hantui' William, Harry LONDON: Mengimbau perbualan telefon terakhir bersama Puteri Diana menyebabkan dua putera kesayangannya begitu hiba kerana ia sering menghantui mereka. Kalaulah kami tahu ia adalah perbualan terakhir dengannya. Tetapi ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 4 days ago.

 

Wow Murahnya Huggies Drypant (Pack of 3) hanya RM79.90!

Assalamualaikum dan salam sayang… Mesti ada dikalangan rakan yang perasan sejak dua menjak ini selalu je cik tom kongsikan artikel mengenai barangan baby semua kan? Alhamdulillah dimurahkan rezeki cik tom

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3 weeks and 2 days ago.

 

KAK SENDUK KEMBALI MENCERCA DI BLOG MERIAHUOLL

KAK SENDUK KEMBALI MENCERCA DI BLOG MERIAHUOLL. Rasanya kalau hangpa dah lama berblog kenal dengan Blog Meriahoull yang penulisannya menggunakan nama pena Kak Senduk. Antara blog yang saya suka baca masa saya mula2 baru menulis blog. Selain blog Kak Senduk ni.. Blog Imah Lenggok.. tapi Imah lenggok dah lama...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 2 days ago.

 

Comedy Central: Stand-Up Asia Season 2

Bigger, better and funnier. Catch Comedy Central: Stand Up, Asia! Season 2. Guaranteed to make you laugh till you have a belly ache with a line-up of 16 of the funniest and boldest Asian comedians from around the globe. And that is a good work out for the abs without having to hit the gym or even sweat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
3 weeks and 2 days ago.

 

SERAM! JELMAAN IBU YANG MENINGGAL DUNIA DI WAD BAYI

SERAM! JELMAAN IBU YANG MENINGGAL DUNIA DI WAD BAYI. Tu dia.. Dia mai dah.. siang siang hari segmen seram serik lekatlekit bersiaran ni. Bukan apa.. hari2 kami dok tengok ada ja keywords kisah seram lekatlekit melekat kat blog kami ni. Hangpa rindu dengan kena momok dengan kisah seram ka.. Maaf la kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 2 days ago.

 

Harga Minyak Petrol Diesel Bermula 27 Julai 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Harga Minyak Petrol Diesel Bermula 27 Julai 2017. Harga mingguan minyak terbaru telah pun diumumkan untuk minggu ini. Selepas mengalami beberapa siri penurunan sepanjang beberapa minggu lalu, harga terkini kembali meningkat naik. Bermula 27 Julai 2017...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 weeks ago.

 

Meizu Pro 7 Dengan 2 Skrin Akan Dilancarkan Minggu Depan

Meizu sedang dalam persediaan terakhir untuk melancarkan flagship terbaru mereka Pro 7 pada 26 Julai nanti. Yang paling menarik pada smartphone ini adalah skrin kecil yang ditempatkan di bahagian belakang untuk memaparkan informasi tambahan selain dari skrin utama. Dari gambar-gambar yang tersebar skrin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lepakcc lepakcc via lepakcc
2 weeks and 4 days ago.

 

Sinopsis Memori Pajeri Nanas (Astro First)

Sinopsis Memori Pajeri Nanas (Astro First)Assalammualaikum..Filem TV Memori Pajeri Nanas sudah mula disiarkan di Astro First Eksklusif (saluran 480) bermula 20 Julai 2017 yang lalu. Ini bermakna kalau korang nak tengok cerita ini, korang kena langganlah dulu ye macam filem - filem lain yang ditayangkan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 4 days ago.

 

Aku Taksub Dengan Statistik Blog?

Kembali kepada perkara paling asas dalam blogging.Kenapa kita berblog?Sebab nak memberi manfaat kepada orang lain. Nak berkongsi pengetahuan.Masa mula-mula nak buat blog niat memang macam tu.Bila dah start buat blog. Setiap jam tengok statistik blog. Tengok berapa banyak pengunjung yang datang.Itu memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
2 weeks and 3 days ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »