Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 98

Kenapa Saya Tidak Meneruskan Konsep Vendor Butik

Dua tahun lepas memang konsep vendor butik ni menjadi satu fenomena di Malaysia. Butik vendor tumbuh dengan pesatnya di seluruh Malaysia bak cendawan tumbuh selepas hujan. Ini kerana secara konsep dan teorinya, memang konsep butik vendor ni sangat baik, bagus dan menguntungkan semua pihak. Pada awal tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizwan fizwan via Because I'm Not Perfect
3 weeks and 5 days ago.

 

Baca Online Novel Abang Bomba I Love You

Baca Online Novel Abang Bomba I Love YouAssalammualaikum..Kali ni giliran Novel Abang Bomba I Love You karya Novelis Mia Kiff akan diadaptasikan menjadi drama bersiri di Astro. Watak utama akan dilakonkan oleh Hisyam Hamid dan Amira Othman, so sambil2 tengok drama tu, jom baca online novel Abang Bomba I...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 6 days ago.

 

MyOnline Passport - Cara Perbaharui Passport Secara Online

Cara Perbaharui Passport Secara Online. Saya fikir ramai yang tidak tahu mengenai hal ini, maka eloklah saya war-warkan dan bantu setakat pengetahuan saya. Ok, bermula 1 September 2016, pembaharuan passport Malaysia kini boleh dilakukan secara online menerusi MyIMMS atau dikenali sebagai MyOnline Passport.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 weeks and a day ago.

 

Iphone 7 price in Malaysia

Apple has finally announced their latest flagship phone, iPhone 7. Apple said that this latest flagship phone is water-resistant, has upgraded cameras, longer battery life and stereo speakers. Apple claimed iPhone 7 to be the most advanced and best smartphone that they have ever created. Release Date You...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Gadget
3 weeks and a day ago.

 

NonserviaM - Primeval

Ikuti mereka di Facebook.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
2 weeks and 4 days ago.

 

Duta besar Britain peluk Islam, tunai ibadah haji

Duta Britain ke Arab Saudi, Simon Collis bergambar dalam pakaian ihram bagi menunaikan ibadah haji dengan isterinya, Huda al-Mujarkech JEDDAH ARAB SAUDI. Duta Britain ke Arab Saudi, Simon Collis, memutuskan untuk memeluk Islam selepas berdamping dengan komuniti itu selama 30 tahun. Memetik laporan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
1 week and 6 days ago.

 

Embed Responsive YouTube Video On Blog Without Increasing Page Loading Time Tutorial

Find out how to place YouTube video clip on your website/blog with reduced loading time and the clip is responsive to mobile phones as well. Normally we just copied the embed code provided directly from YouTube and paste it on our blog posts. The only thing is we just adjust the width and the height of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
1 week and 2 days ago.

 

Polis nafi viral UFO berlegar-legar di Kuala Krai

FOTO diambil daripada rakaman video menunjukkan objek terbang yang tidak dikenali (UFO) yang menjadi viral di media sosial. FOTO diambil daripada rakaman video menunjukkan objek terbang yang tidak dikenali (UFO) yang menjadi viral di media sosial. KOTA BHARU: Polis hari ini menafikan kononnya terdapat objek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
4 weeks and a day ago.

 

Chef jadi pekak lepas makan mi paling pedas di dunia

http://www.youtube.com/watch?v=ABDPiQ4N0nA BEN Sumadiwiria menunjukkan mi paling pedas di dunia di sebuah gerai kecil di tepi jalan di Jakarta. Sumber SWNS.com JAKARTA: Seorang cef Britain yang makan mi paling pedas di dunia, 4,000 kali ganda lebih pedas berbanding sos Tabasco, pekak selama dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
4 weeks and a day ago.

 

Patung beruang di Padang Kota Lama dialihkan

Tulisan yang didakwa ayat Al-Quran yang didapati di bahagian patung beruang UBB yang dipamerkan di Padang Kota Lama. GEORGETOWN Penganjur United Buddy Bears (UBB) sudah mengalihkan dua buah patung beruang yang didakwa mempunyai ayat Al-Quran pada badan patung berkenaan. Exco Agama, Datuk Abdul Malik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
4 weeks and a day ago.

 

Resepi Masak Kari Makanan Laut Mak Siti Membuat Hati Suami Terpikat Selalu

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Mana korang semua belajar memasak sebelum ini? Adakah dari youtube, atau dari mak sendiri atau memang dah pandai memasak. Kalau Maha mula belajar mesti lah dari mak sendiri kerana masakan mak adalah terbaik di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
4 weeks and a day ago.

 

Epidural penyebab sakit belakang?

Epidural penyebab sakit belakang..mitos@ fakta?saya selalu terbaca ibu2 ckp klau lepas kena epidural..hidup kita akan jadi lain...nak buat kerja berat dah x boleh..badan jadi lemah...selalu sakit belakang..tapi..sejauh manakah benda nie betul??x kan doktor sangat kejam sehinggkan membuat procedure yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 weeks and a day ago.

 

14 Golongan Yang Dihalang Melihat Wajah Allah Di Akhirat

Melihat Allah di hari akhirat adalah nikmat terbesar buat seorang hamba. Allah Taala berfirman maksudnya, "..pada hari akhirat itu, muka (orang-orang yang beriman) berseri-seri; melihat kepada Tuhan-Nya.." Al-Qiyamah: 22-23Bertuahlah mereka yang mendapat peluang ini. Bagaimanapun, berdasarkan beberapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 weeks and a day ago.

 

Hot Wheels Bukan Sekadar Kereta Mainan

Hot Wheels Bukan Sekadar Kereta Mainan | Bila melihat kembali kereta Hot Wheels yang telah dibeli untuk anak saya, rasa macam dah jadi colllector. Umur baru mencecah 19 bulan tapi banyak-banyak barang dalam supermaket benda ni dia tunjuk sehingga menangis kalau tak dapat.Dan, dalam banyak-banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 weeks and a day ago.

 

Pakej Combo Pemasaran Internet.. Tengah murah sekarang ni.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Baru-baru ini, seorang usahawan internet terkenal yang dikenali sebagai Zyan (Azian Bin Usman) ada menyediakan Pakej combo untuk produk-produk pemasaran internet yang beliau miliki.Berikut merupakan isi kandungan pakej Combo yang ditawarkan oleh Zyan:Pakej Video...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 weeks and a day ago.

 

Line Celcom Sedang bermasalah ke?

Line Celcom Sedang bermasalah ke? | Aku pengguna setia celcom. Entah berapa lama dah aku guna perkhidmatan celcom ni. Namun kebelakangan ini, aku kurang pasti, samada handphone aku yang bermasalah atau line celcom yang sedang bermasalah! Semalam, ramai juga rakan-rakan di facebook yang cakap benda yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via ceritaejoy
4 weeks and a day ago.

 

Bapa Adun DAP Pulau Pinang Dicekup SPRM

GEORGE TOWN : Bapa seorang Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Pulau Pinang telah ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk membantu siasatan dakwaan kes rasuah untuk mendapatkan rumah mampu milik di negeri ini.Pengarah SPRM Pulau Pinang, Datuk Abd Aziz Aban berkata, selepas menemu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Kluang Today
4 weeks and a day ago.

 

Gempar Video Penampakan UFO Berlegar Di Kuala Krai?!

Polis menafikan kononnya terdapat objek terbang yang tidak dikenali (UFO) berlegar-legar di ruang angkasa Kuala Krai sepertimana diviralkan menerusi media sosial.Ketua Polis Daerah Kuala Krai, Superintendan Abdullah Roning berkata pihaknya tidak menerima sebarang laporan daripada penduduk kawasan berkenaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 weeks and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »