Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 20

Santai Petang Sabtu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Santai Petang Sabtu. Pada hari Sabtu baru-baru ni 12102019 team bola Mr. A iaitu ex-NS (bekas-bekas pemain bolasepak Negeri Sembilan) ada friendly match ("FM") dengan team Kolektor xi. Team Kolektor xi itu pulak salah seorang ahlinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

8 Little Tricks to Achieve Awesome Instagram Pictures

Trying to get into the social media trend? Particularly Instagram, or have you been trying to figure out how to make your Instagram pictures stand out? Let me guess, you have been following a ton of Instagram accounts to get inspiration, to figure out how these influencers, brands, fan pages etc take their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
3 weeks and 5 days ago.

 

Chakri Palace Sky View Dorsett Weekend Lunch Buffet

Chakri Palace Sky View Dorsett Weekend Lunch BuffetHere's a pretty place to have your weekend lunch buffet at, with a view of the skyline. Just a couple of weeks back, I had the opportunity to dine over at Chakri Palace Sky View Dorsett Hotel Hartamas to savour what they had to offer for their “Lunch...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 weeks and 2 days ago.

 

12 Khasiat Tanaman Kekacang ‘Superfood’ Sacha Inchi

Baru-baru ini saya ada terbaca mengenai satu tumbuhan yang dikatakan sebagai pengganti omega 3 dari sumber ikan. Saya sendiri tidak pasti kesahihan fakta ini dan kali ini saya ingin berkongsi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mustaffa07 mustaffa07 via Mustaffa Yasin
2 weeks ago.

 

Baca Online Novel Setelah Ku Dimiliki Karya Zaza Qry

Baca Online Novel Setelah Ku Dimiliki (Drama Adaptasi Novel)Sebelum ini novel Lelakimu Yang Dulu telah diadaptasikan menjadi drama bersiri di TV3, kini giliran Novel Setelah Ku Dimiliki karya novelis Zaza Qry pula yang diadaptasikan menjadi drama 28 episod di slot Akasia, TV3. Novel ini awalnya bertajuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and 6 days ago.

 

Sinopsis Filem Pusaka (2019)

Sinopsis Filem Pusaka Lakonan Syafiq Kyle, Mimi Lana dan Sweet QisminaFilem Pusaka sudah pun ditayangkan di pawagam bermula 31 Oktober 2019 yang lalu dan mendapat sambutan daripada penonton. Dibarisi dengan ramai pelakon popular dan terkenal serta jalan ceritanya yang seram dan misteri membuatkan filem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and 2 days ago.

 

Budak Boys

Mahkamah sedang bersidang ketika saya melangkah masuk. Kes perbicaraan saya ditetapkan untuk sambung bicara pagi ini.Saya mengambil tempat di barisan meja yang kedua. Manakala di hadapan saya seorang peguam kanan berbangsa Cina sedang menghujahkan kes beliau. Dan beliau berhujah sepenuhnya dalam Bahasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via Lelaki Bersut
1 week and a day ago.

 

5 Places Must Go (or Do) in Kundasang, Sabah

Kundasang, Sabah is the place all of us have always drawn as a child – a small wooden house with a magnificent view over the paddy fields and the majestic mountains beyond. Located in the Ranau district of Malaysian Borneo, Kundasang is a quaint little town hidden in the lap of the majestic Mount...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via DaAin.Info - Cuti Santai Melancong
4 days and 22 hours ago.

 

Blogger hingusan – blog segalabenda.com dalam kenangan

Kelmarin teman blogwalking dan terjumpa blog justkhai.com dan beberapa blog lain masih wujud yang pernah hot dan popular satu ketika dulu era 2010-2013. Diwaktu yang sama juga teman aktif...lebih tepatnya sangat aktif berblog berbanding sekarang ni. Waktu itu blog teman adalah segalabenda.com.Ketika tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via OlaOli.com
4 days and 16 hours ago.

 

Using handphone to pay Selangor KL street parking and parking compound with Smart Selangor...

The traditional ways of paying street parking to municipal council is no doubt inconvenient, be it using the parking meter or parking coupon.Using parking meter means you need to get ready some shillings, park your car, find and walk to the parking meter, feed the parking meter, print out the receipt, walk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
3 days and 15 hours ago.

 

How To Come Back From 10 Credit Horror Stories

Do you have experince getting credit problem? It become our worst nightmare and will keep haunt us. Lets read this 10 credit horror stories and learn how they come back []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Your Financial Blog
3 days and 12 hours ago.

 

How heavy lifting at work affects cardiovascular health

New research suggests that high intensity, sports based exercise has benefits for cardiovascular health, but continual heavy lifting at work may have a negative impact. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 days and 11 hours ago.

 

Hadapi 'Writer Block'? 5 Cara Ini Dapat Menjana Idea.

Hadapi 'Writer Block'? 5 cara ini dapat menjana idea. 'Writer Block' adalah situasi yang berlaku apabila penulis kebuntuan idea untuk menulis sehinggakan sukar untuk menghasilkan penulisan baru. Sebagai blogger. kekangan idea untuk menulis artikel akan menyebabkan blog menjadi kurang aktif kerana tiadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kyrulnizam kyrulnizam via KyrulNizam Dot Com
2 days and 13 hours ago.

 

Richard Rivalee Nyonya Cuisine, Penang

To eat at Richard Rivalee Nyonya Cuisine in Penang, you should arrive hungry. And you should always opt to dine with like-minded adventurous (and hungry) people. That is the only way you’ll get to indulge in Richard’s variety of Nyonya dishes – rich, spicy and a lot of them, coconut-laden. Richard...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 month ago.

 

Percuma grafik, script dan multimedia Oktober 2019

1. Themeforest : Oculux Mega Bundle Responsive Admin Dashboard Template ui kit Oculux is a popular Premium WebApp template for admin dashboards and admin panels. It’s responsive HTML template, which is based on the Bootstrap 4X framework. It utilizes all of the Bootstrap components in design...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mancai mancai via Break the rules, think out of the box
1 month ago.

 

Everyone should watch this farmer's video. - Incredible Modern Livestock. Make This Go Viral!!

Everyone should watch this farmer's video. - Incredible Modern Livestock. Make This Go Viral!! 👉 SUBSCRIBE:http://bit.ly/cdfantv ●★● Creators Credit ●★● (No particular Order) 1. Efficient Farm Solutions https://www.youtube.com/watch?v=hpME_q5zDiI 2. Cow and Buffalo Healthy Farm...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
1 month ago.

 

QUAD ADVENTURE SIEM REAP TU ATV KE?

QUAD ADVENTURE SIEM REAPPercutian ke Siem Reap kali ni memang susah nak move on. Rilex sangat walaupun jadual hari kedua pack dari pagi sampai malam. Haha. Yang paling aku enjoy sekali adalah aktiviti Quad Adventure Cambodia. Sumpah best gila. Korang wajib buat aktiviti ni kalau pergi bercuti ke Siem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kisahtatie kisahtatie via Kisah Tatie | Travel Blogger Malaysia
1 month ago.

 

DUKHAN !!! Inilah Peristiwa yang juga di takutin Oleh DAJJAL

DUKHAN !!! Inilah Peristiwa yang juga di di takutin Oleh DAJJAL Hastag TV khusus menyajikan informasi berupa fakta di balik peristiwa mengejutkan, aneh tapi nyata, fenomena aneh dan kejadian yang viral di media sosial maupun di dalam berita umum. Subscribe : https://goo.gl/FUe3Q6...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
1 month ago.

 

SEMUA DITANGAN MU

Semua ditangan mu...Ambillah keputusan yang mampu memberikan kebahagian, bukan saja kepada diri sendiri tetapi kepada orang-orang disekeliling mu...Anak-anak semakin menjauhi bukan kerana mereka membenci mu tetapi kerana halangan yang dibina oleh "orang itu"Banyak sangat pantang larang yang menyebabkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

Evolution Of Evil E06: The Kim Dynasty of North Korea | Full Documentary

Kim Jong-il… the heart of the axis of evil. ---- This is the official channel of the TV documentary "Evolution of Evil" Enjoy full episodes and learn all about the worst criminals of our time! And don't forget to subscribe :) ---- Other channels you might be interested in: hazards and catastrophes:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
1 month ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »