Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Year

Page 1 of 1033

Urban Legend Hantui Jalan Ke Bentong

Urban Legend Hantui Jalan Ke Bentong

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
7 months ago.

 

Bila Temperature Kereta Tiba-Tiba Naik !!!

Mau tak menggelabah bila temperature kereta tiba-tiba naik. 1st time kena nih. Dan aku pon tak tahu yang itu tanda-tanda yang kereta sedang mengalami high temperature... ppffttt... Memang boleh membahayakan nyawa betul woihhh!!! Kereta boleh terbakar. Kisahnya.....Balik kerja petang isnin tu. Cuaca hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
7 months ago.

 

Happy New Year + Chocolate Lava Cake (Video)

Happy New Year everyone!Hello to 2017 ;) This year, I hope to be cooking more in the kitchen and to share more recipes here on GoodyFoodies. Will also try to make and post more cooking videos too. You can also subscribe to my Youtube channel for more videos. If you have tried any of my recipes, do share...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
10 months and 2 weeks ago.

 

Segmen Sesuci Lebaran 2017 By Hani Rahman

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 9 Julai 2017Nak Join boleh Klik Banner diatas ye..Selamat Hari Raya Buat Semua :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 months and 3 weeks ago.

 

Ini Panduan Buat Blog Terbaik.Tapi...

Ntah macam mana. Aku boleh masuk dalam Facebook group blogger WordPress.Walaupun aku ni blogger kat platform Blogspot.Tapi aku banyak belajar dari diorang ni.Semua dah power.Power rangers pun kalah.Diorang ni memang dah tahap world class..Aku memang tak mampu bersuara kat group tu nanti kena kecam. Hehe.Aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
1 month and a week ago.

 

Sebanyak 549 Pingat Tentera Dikurnia Oleh Agong

Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V, hari ini berkenan mengurniakan darjah Panglima Gagah Angkatan Tentera (PGAT) kepada Panglima Tentera Darat Jeneral Tan Sri Zulkiple Kassim. The post Sebanyak 549 Pingat Tentera Dikurnia Oleh Agong appeared first on DTBN.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via D.T.B.N
1 month ago.

 

Jodoh Perkahwinan Sebenarnya Takdir Atau Pilihan?

Ramai yang selalu berkata jodoh di tangan Allah, tidak perlu aku usahakan hal ini tetapi ini antara pemahaman salah yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
2 weeks and 4 days ago.

 

Sila tunjuk bukti tangan melecur

Mohd Irfan menunjukkan proses penyediaan biskut berasap.ALOR SETAR - Seorang pemilik cafe yang tangan melecur menjadi tular di laman sosial berkaitan isu penjualan biskut berasap baru-baru ini tampil menjelaskan situasi sebenar isu berkenaan.Pemilik Rabak Cafe, Afeyza Arshad, 33, berkata, biskut berasap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog floyd floyd via BW NewsWire
10 months and 2 weeks ago.

 

Trofi baharu Liga Super bakal dijulang JDT

Usahasama Liabiliti Terhad Bola Sepak Malaysia (FMLLP) hari ini melancarkan trofi baru Liga Super yang direka bentuk oleh tukang emas diraja. Ia diperbuat daripada tembaga, perak dan emas tulen, dengan nama pemenang tahunan akan diukir di bahagian bawah belakang trofi. Berkonsepkan futuristik dan elegan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
1 month and 4 weeks ago.

 

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and 4 days ago.

 

Borong Kopi Papparich Guna Pappa Delivery

Saya dan isteri dah ada kopi baru. Jenama Papparich Coffee kini menjadi antara menu minuman harian 3-in-one di rumah. Jika sebelum ni, saya dan isteri sukakan L.A Coffee, tapi selepas isteri mencuba kopi dari Papparich ni .. ehh macam sedap pula. Lalu, isteri saya pun cuba nak beli online. Bukan apa, susah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
2 weeks and 4 days ago.

 

Testimoni Pembeli Buku Formula Tarik Rezeki

Testimoni Pembeli Buku Formula Tarik Rezeki - Buku ini adalah buku motivasi yang bagi saya lain dari yang lain. Auranya sangat luar biasa. Sebelum ini saya pernah baca buku Mudahnya Menjemput Rezeki antara buku kegemaran saya.Untuk makluman, pada mulanya FTR dikeluarkan dalam bentuk elektronik iaitu Ebook...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azzahairi azzahairi via Blog Azzahairi
3 months ago.

 

Bayar Murah, Tak Kan Nak Jemput Naik Kereta Mewah?

PETALING JAYA: Seorang pengguna Grab yang kisahnya tular kerana mengeluh tidak selesa menaiki sebuah kereta yang ditempah menerusi perkhidmatan ‘e-hailing’ tampil membuat permohonan maaf. “Saya mohon maaf maaf kepada sesiapa yang tersinggung dengan kenyataan saya di Twitter, pemandu Grab dan mungkin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
2 weeks and 6 days ago.

 

Travel Bersama DiGi New Postpaid Plan

DiGi telah melancarkan DiGi New Postpaid Plan yang baru, ia menjanjikan pelanggan dengan lebih kuota Internet serta keupayaan untuk peralihan kuota yang tidak digunakan kepada bulan seterusnya. Plan baru, hanya dipanggil Digi Postpaid, bertujuan untuk menambah lebih nilai kepada pelanggan yang semakin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pool87 pool87 via RUBY
10 months ago.

 

Percubaan Neymar Membuat Jaringan Dari Atas Bumbung

Dalam satu rancangan tv di US, Neymar telah mencuba untuk membuat jaringan dari atas bumbung 2 bangunan. The post Percubaan Neymar Membuat Jaringan Dari Atas Bumbung appeared first on Bola Daily.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wandisini wandisini via Bola Daily
3 months and 4 weeks ago.

 

Tips elak kucing berak di laman rumah

Letak botol air berwarna untuk takutkan kucingSebelum ini, Abe We ada kongsikan tips untuk elakkan kucing berak di halaman rumah. Kalau nak ikutkan, tips sebelum ini kurang berjaya. Berkemungkinan kucing tersebut tidak takut dengan warna air yang di gunakan.Tips kali ini, Abe We kongsikan teknik terbaru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ewent ewent via wayneharraz.com
3 months and a week ago.

 

PELAKON PENGARAH URUSAN DBI PROPERTIES, BOY IMAN DI TAHAN POLIS

PELAKON PENGARAH URUSAN DBI PROPERTIES, BOY IMAN DI TAHAN POLIS. Sejak PPIM involve dalam kes pembelian rumah melalui syarikat seorang pelakon bernama Boy Iman.. Kes ni mendapat liputan yang meluas jugak la di media sosial seterusnya di media elektronik yang lain. Semua orang tahu Boy Iman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and 2 weeks ago.

 

Penangan Fidget Spinner

Ketika bergegas menuju ke bilik bicara, saya terserempak dengan beberapa anggota polis. Kelibat anggota polis di mahkamah adalah perkara biasa. Tidak ada apa yang peliknya dan menarik perhatian saya pun. Tetapi ketika menghampiri mereka saya terlihat salah seorang daripada mereka memegang sesuatu di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via Lelaki Bersut
5 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »