Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 1 of 9

Beli VR Box Murah di Lazada

Beli VR Box murah menerusi Lazada. Hari tu, semasa saya dan isteri bawa anak-anak jenjalan sekitar Alamanda Putrajaya bersama adik ipar, ternampaklah satu booth yang sediakan servis 'main' VR Box. Anak-anak saya yang nampak benda tu, terus teruja nak mencuba. Pada awalnya tu, saya dan isteri agak keberatan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
18 hours and 4 minutes ago.

 

2017 Christmas Menu @ The Forum KL

Hey! We’ve found a restaurant that pioneer in South East Asian cuisine, The Forum KL that has affordable Christmas menu and the place is perfect for family dinners, intimate gatherings and more. If you planning to bring your loved one and family out for Christmas Dinner this Hartamas-based restaurant is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
12 hours and 52 minutes ago.

 

Ulasan AutoDraw

Google telah menghasilkan AutoDraw, sebuah applikasi lukisan yang boleh mengenalpasti lakaran ringkas dan memadankannya dengan lukisan yang sedia ada yang dilukis oleh profesional.Ini adalah pengalaman saya menggunakan AutoDraw.Saya tidak pandai melukis, dan saya dapati sangat mudah menggunakan AutoDraw...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog brownb7483 brownb7483 via Norza Zaman Ber-blog-an
6 days and 20 hours ago.

 

Fasa Memburu Lampin Murah Bermula.

Bila sudah ada anak kecil semula fasa mencari lampin pakai buang yang murah pasti bermula. Kelahiran anak ketiga kami di Kelantan pada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
6 days and 18 hours ago.

 

Tonton online dia episod 20,

Cucunya icah Aulia cuba berbaik dengan neneknya yang masih belum dapat menerima dia. Tapi ada bercakap jugak. Kira dah ada respon yang baik dari nenek dia tuh. Apa agaknya dia cuba kacau nenek dia?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 16 hours ago.

 

5 Crafty Gift Ideas for Social Workers

5 Crafty Gift Ideas for Social WorkersSo the holidays are fast approaching and youve decided youre going to get something special for your social worker to show your appreciation for the influence theyve had in your life. A simple thank you note would probably suffice to put a smile on their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
6 days and 14 hours ago.

 

MAXXAN Realty Grand Launch @ Sunway Giza Mall

MAXXAN Realty Grand Launch Paves Way For Big Plans in 2018 I heard it loud and clear “Think Property Think MAXXAN” during the recent grand launch of MAXXAN Realty Grand Launch at Sunway Giza Mall, Kota Damansara. The launch was blasted with energetic vibes by MAXXAN team members. As the latest...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
6 days and 11 hours ago.

 

Teknik promosi klasik dan evergreen

Ini bukanlah teknik secret atau  wow. Takde yang istimewa pun dan nampak biasa je. Tapi ianya sangat berharga teknik ni. Siapa yang tak mampu buat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
6 days and 9 hours ago.

 

Live streaming West Ham United vs Chelsea 9.12.2017

Perlawanan yang akan berlangsung malam nanti. Mampukah skuad the blues meneruskan rentak kemenangan dalam kempen liga epl kali ini. Nampak macam sukar untuk mengejar yang teratas tuh. Apa yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 9 hours ago.

 

Tonton online drama dia episod 21,

Kenapa masih puan fatimah tidak boleh terima adit dan cucunya itu? Kenapa masih menebal dalam hatinya itu? Ego itu harus dilupuskan. Manakala aira masih lagi menulis novel lagi. Aik macam menulis di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 7 hours ago.

 

Masa Berkualiti Dalam Keluarga – Alasan atau Alternatif

"Kita perlu mengamalkan konsep masa berkualiti dengan ahli keluarga kita". Demikianlah saranan yang sering kita dengar hampir setiap hari. Ramai Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
6 days and 5 hours ago.

 

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA

Hari ini aku nak join Segmen Bloglist By Kaella pula. Tarikh tamat segmen ini adalah pada 20 Disember 2017. Kalau korang nak join segmen bloglist ini juga, bolehlah klik banner di atas ye, syarat nak join segmen ini juga mudah saja. Salam Perkenalan untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
6 days and 4 hours ago.

 

My Logitech M590 multi-device silent and flow wireless mouse

One of my wireless mouse started to have the common mouse problem of single click becomes double click. Therefore, I have recently bought a new Logitech M590 multi-device silent and flow wireless mouse. Despite this Logitech M590 mouse has some advanced features that distinguish it from ordinary mouse,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
6 days and 4 hours ago.

 

17 Menu Baru Di Hui Lau Shan Masih Mengekalkan Health, Leisure Dan Style

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Masa untuk nikmati minuman yang segar dan sihat pastinya daripada Hui Lau Shan Dessert Healthy. Kali ini mereka memperkenalkan produk minuman baru yang lebih berinspirasi kepada dunia kehidupan yang mementingkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 days and 22 hours ago.

 

INI CARA ANDA MEMBANTU SAYA MENGUMPUL RM44K UNTUK MEMBELA DIRI KERANA DI SAMAN RM3JUTA

INI CARA ANDA MEMBANTU SAYA MENGUMPUL RM44K UNTUK MEMBELA DIRI KERANA DI SAMAN RM3JUTA. Assalammualaikum selamat hari minggu Uolls.. Mesti ramai yang tak melekat kat rumah hari ni.. Mak bapak time ni maybe sibuk nak sediakan keperluan sekolah anak anak tahun depan la kan. Hari Ahad la boleh bawa anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 19 hours ago.

 

Otak kecut

Istilah otak kecut ni memang sadis. Seeloknya biarlah otak kita ni berkembang. Jika tak kembang biar macam asal still lagi ok. Tapi kalau dah kecut

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 days and 18 hours ago.

 

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh!

Selepas kenyataannya di bidas Dira Abu Zahar, Fathia Latiff terima ugutan bunuh! | Isu mengenai Fathia Latiff nampaknya belum reda. Terbaru, artis sensasi ini telah memuat naik status di laman twitternya yang memberitahu beliau telah menerima ugutan bunuh daripada seorang lelaki yang dikenalinya. Lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
5 days and 18 hours ago.

 

Keputusan penuh liga bpl/epl 9.12.2017

Keputusan penuh perlawanan liga epl malam tadi. Menyedihkan pasukan the blues tumpas 0-1 keatas wast ham united. Jom kita tengok keputusan perlawanan yang berlangsung malam tadi. West Ham United 1... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 17 hours ago.

 

Tonton live melodi 10.12.2017

Melodi dihoskan oleh Awal Ashaari dan Mira filzah pulak kali ini ganti ag sementara waktu.. Tahniah abam dan taukey yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan semoga kekal hingga ke jannah. Dah nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 16 hours ago.

 

Live streaming gegar vaganza separuh akhir minggu ke 7 10.9.2017

Konsert gegar vaganza minggu ke 7 aka separuh malam ini ada dua persembahan untuk setiap peserta. 8 Peserta yang masih lagi bersaing dalam gegar vaganza kali ini iaitu liza hanim, aishah, Hazami,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 15 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next »