Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 1 of 9

PES 2018 (PC) PTE Patch 1.0 + Update 1.1

PES 2018 merupakan siri ke-17 Pro Evolution Soccer dan telah dilancarkan pada bulan September 2017. Peminat PES pastinya sedia maklum bahawa kekurangan utama PES adalah tidak mendapat lesen rasmi bagi semua pasukan, liga, kejohanan, stadium dan lain-lain. Namun, kekurangan ini boleh diatasi... Baca...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
5 days and 8 hours ago.

 

5D4N Trip to Kansai Region, Japan

** Still updating ** Day 1 Kyoto Visit Fushimi Inari Shrine Fushimi Inari Shrine (伏見稲荷大社, Fushimi Inari Taisha), a UNESCO World Heritage Site is an important Shinto shrine in Fushimi-ku, Kyoto. It is famed for its torii gates amounting in thousands and also trails up the sacred Mount...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
6 days and 23 hours ago.

 

Keputusan penuh separuh akhir pertama piala malaysia 15.10.2017

Boleh tahan perlawanan pertama dalam saingan piala malaysia separuh akhir pertama malam tadi. KEDAH 1-1 FELDA UNITED Jaringan : Sandro 60 Hadin Azman 87 JDT 1-1 PERAK Mohamad Hasbullah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 23 hours ago.

 

Bidadari by Zarol Zarif Dr Irma Skincare Cosmetics

Bidadari by Zarol Zarif Dr Irma Skincare Cosmetics The first time I get to know about Dr Irma Skincare Cosmetics was at the recently launch of Bidadari, single album of Zarol Zarif; managed by Dr Irma Entertainment aka D.I. Entertainment. The event was held in Berjaya Times Square Hotel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
6 days and 23 hours ago.

 

Peserta yang tersingkir dan yang ke final af megastar minggu ke 7 (semi final) 2017

Semua peserta af megastar sudah beri yang terbaik dalam minggu yang ke 7 iaitu separuh akhir. Diakhir rancangan seperti biasa, sudah tentunya mendebarkan buat semua peserta. Apabila Pak Nil... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 23 hours ago.

 

Thailand | Mudahnya mendapatkan makanan halal di Phuket

Mudahnya mendapatkan makanan halal di Phuket | Ogos lalu aku ke Phuket tetapi tak explore mencari restoran makanan halal di sana. Oktober sekali lagi ke sana dan kali ini puaslah juga berjalan mendapatkan lebih banyak maklumat untuk dikongsi bersama.Base kami di Patong Beach kerana malam yang lebih lively...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
6 days and 23 hours ago.

 

Top 5 Akademi Fantasia Megastar 2017

Top 5 dan Finalis AF MegastarAssalammualaikum..Selesai sudah Konsert Separuh Akhir AF Megastar ini dan keputusan mengenai Finalis / Top 5 turut diketahui umum serta menyaksikan Amir dan Amir Jahari tersingkir. Finalis AF MEGASTAR 2017 adalah Idayu, Bob, Marsha, Syamel dan Shahir. Separuh Akhir Konsert AF...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
6 days and 19 hours ago.

 

Tak Pandai Masak Nasi Briyani Boleh Cuba Produk Baru Ayamas Ready-To-Eat Ni

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha akui memang tak pandai nak masak Nasi Briyani tambah-tambah yang Johor atau yang Bukhara ini. Dia orang kata banyak sangat petua dan kaedah nak kena ikut kalau salah dah tak jadi pulak tu tak sedap.Rugi masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
6 days and 15 hours ago.

 

DNA or OLAY? Biggest Breakthrough in Olay's Regenerist, White Radiance Total Effects

DNA or OLAY? Biggest Breakthrough in Olay’s Regenerist, White Radiance and Total EffectsRecently OLAY announced it new breakthrough science reveals that we don’t need the luck of good genes to have younger looking skin. The secret is in how we treat your skin that matters most. It is the biggest...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
6 days and 13 hours ago.

 

11 Jenis Durian Popular dan Laris Di Malaysia

"Durian Malaysia"Bagi negara yang beriklim tropika seperti Malaysia semestinya tiada musim-musim yang selalu terjadi di negara-negara yang semakin hampir dengan kutub bumi.Musim panas, bunga, luruh dan sejuk memang tidak akan Malaysia alami. Namun, negara kita pun ada musim-musimnya, musim buah, musim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
6 days and 13 hours ago.

 

Kelebihan mereka yang berdarah O

Kelebihan mereka yang berdarah O | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, kembali menulis setelah bercuti 3 hari. Apa khabar rakan-rakan semua. Semoga dengan cuti sekolah ini dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan sesama kita ya, insyaAllah. baik! Siapa yang berdarah O? Jika korang berdarah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 days and 12 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 20

Tiba-tiba aisy jatuh rebah masa ryan nak kejar dia dekat tepi pantai. Mujurlah tiba-tiba harris datang. Ish tiba-tiba sampai terengganu nih. Magik betullah. Sekali kena debik satu kali muka ryan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 10 hours ago.

 

5 Bintang Ke Final Akademi Fantasia Megastar Minggu Depan

Tahniah kepada 5 bintang yang memang selayaknya untuk pergi ke peringkat akhir AF Megastar minggu hadapan. Bagi dua yang tersingkir pada peringkat separuh akhir ini iaitu Amir J dan Amir mungkin diluar sana masih banyak peluang untuk anda kerana usia anda masih muda.Bagi peserta yang layak iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
6 days and 8 hours ago.

 

PENYANYI WANITA PALING BERJAYA DI MALAYSIA SEPANJANG ZAMAN (1920's-2010's)

Mari kita lihat siapakah Penyanyi Wanita Paling Berjaya di Malaysia sehingga berjaya menciptakan satu fenomena yang sangat hebat dan gemilang di dalam industri muzik kita.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------PENYANYI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via GALAKSI VIRAL
6 days and 7 hours ago.

 

KEPUASAN SEORANG SURIRUMAH

hai assalammualaikumKepuasan Seorang Suri Rumah - Ye awak, saya ni seorang surirumah. Surirumah ni bukan calang-calang orang tau. Kerja surirumah lagi banyak dari kerja dekat pejabat tu. Tak berhenti dari pagi sampai la ke malam. Kalau takda anak, lepas tu jadi surirumah,adalah juga masa berehatnya, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
6 days and 6 hours ago.

 

Harga rasmi iphone X Malaysia.

Harga rasmi iphone X Malaysia | Pastinya peminat-peminat iPhone di malaysia menantikan harga iPhone X Malaysia selepas pengumuman harga iPhone 8 dan 8 Plus bermula RM3649 hingga RM4899. Harga yang diumumkan ini juga sebenarnya menimbulkan pelbagai reaksi pengguna kerana dikatakan terlalu mahal. Dan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 days and 6 hours ago.

 

Dragon Door Steamboat, Cheras

Jien and I have different opinions about steamboat and BBQ – I love anything soupy while he’s a fan of smoky-charred flavours. It’s often difficult to agree on a middle ground between these two options as the 2-in-1 steamboat/BBQ we’ve tried didn’t quite hack it. For me, the beauty of steamboat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
6 days and 4 hours ago.

 

Bahaya #PassOutChallenge, Permainan Yang Mampu Membunuh Dalam Tempoh 7 Saat!

Ketika ini tular sebuah video tentang ‘permainan’ pelajar-pelajar di asrama yang dipanggil #PassOutChallenge atau menekan dada dan 'mati selama lima saat'. Permainan gila 'Pass Out Challenge' ini dikatakan berasal daripada media sosial dan semakin popular di Malaysia selepas mencetuskan kebimbangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 4 hours ago.

 

Gambar Perkahwinan Tony Fernandes Bersama Isteri Warga Korea

Viral di media sosial gambar perkahwinan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan AirAsia, Tan Sri Tony Fernandes dengan wanita pilihannya, warga Korea, Chloe. Majlis perkahwinan Tony Fernandes yang hanya dihadiri keluarga dan teman rapat itu dilaporkan telah diadakan di Cote d’Azur, Perancis. Pasangan itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and an hour ago.

 

Hwa Ga Korean BBQ Buffet, Taman Desa - RM30+ only!

Last week, I was craving for Korean BBQ (again!)... we didn't want to go too far since Hubby wants to get home in time to catch his football match so we decided to try the newly opened Hwa Ga at Taman Danau Desa. Hwa Ga has various other outlets around Klang Valley, however I have never tried any of them...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
6 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next »