Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 10 of 11637

Suku akhir pertama Melaka United vs JDT Piala Malaysia 2017

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian Suku akhir pertama Melaka United vs JDT Piala Malaysia 2017. Ini adalah perlawanan suku akhir pertama antara pasukan JDT atau Johor Darul Tazim vs pasukan Melaka United dalam Piala Malaysia 2017. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
6 days and 2 hours ago.

 

Lelaki Rentung Dalam Kereta di Penampang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENAMPANG: Seorang mangsa ditemui rentung dalam sebuah kereta yang terbakar kira-kira 80 peratus di Jalan Donggongon, di sini awal pagi selasa. Identiti mangsa dalam kejadian kita-kira jam 4.30 pagi itu belum dapat dikenal pasti. Ketua Pusat Gerakan Operasi Jabatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 2 hours ago.

 

Muda, cantik, tapi sayang..

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Cantik, muda, tetapi sayang sekali.. Artikel berita Muda, cantik, tapi sayang.. disiarkan di Suara Masyarakat Sabah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 3 hours ago.

 

REVIEW | LIZLY WHAT A LOVELY PALETTE

selain eyeliner, eyeshadow adalah benda paling jarang hanah guna bila makeup. sebab, tak pandai guna plus rasa muka jadi pelik bila pakai eyeshadow ni.😔 tapi, sejak hanah cuba lovely palette dari lizly, hanah tiba tiba rasa konfiden (sikit) nak tepek eyeshadow dekat mata. haha🙈kalau tak silap,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
6 days and 3 hours ago.

 

4 Perbezaan Utama iPhone 8 Berbanding Model Sebelumnya

Setelah hampir setahun menanti, akhirnya Apple telah mengumumkan model terbaru dan apa yang lebih menarik, Apple kali ini bukan sahaja mengumumkan 2 model seperti kebiasaan namun turut memperkenalkan Apple iPhone X sebagai model yang dikeluarkan secara khas sempena ulang tahun ke sepuluh iPhone. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 3 hours ago.

 

Pasukan yang mara ke separuh akhir piala aff u18 2017

Fuuhh , kumpulan B boleh tahan juga saingan sengit dalam kejohanan piala aff u 18 2017. Kumpulan A dah complete untuk pasukan yang mara ke separuh akhir iaitu Malaysia dan Thailand. Kumpulan B tiga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 4 hours ago.

 

9 Gaya Tidur Yang Dapat Membantu Kesihatan Anda.

9 Gaya Tidur Yang Dapat Membantu Kesihatan Anda,ok!!Secara puratanya, manusia tidur selama 25 tahun sepanjang hayat. Mengikut kajian, manusia memerlukan tidur sekurang-kurangnya 7 hingga ke 9 jam sehari bagi memastikan tubuh badan kita mendapat rehat yang secukupnya.Tetapi, selain daripada jumlah waktu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kezoom kezoom via ViralVideo
6 days and 4 hours ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 7

Duda pujaan dara episod yang ke 7. Boss yang garang ada kelemahan rupanya. Pagi-pagi baru nak kerja boleh pulak siapkan breakfast untuk boss? Pandang-pandang jeling-jeling, boleh saya panggil tuanku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 4 hours ago.

 

8 Pulau Hilang Di Lautan Pasifik Kesan Kenaikan Paras Laut

Sekurang-kurangnya lapan pulau di Lautan Pasifik telah hilang sepenuhnya ekoran kenaikan paras laut dengan Kepulauan Micronesia dan Solomon antara pulau yang terkesan dengan perubahan iklim apabila paras laut terus meningkat pada purata tiga milimeter setiap tahun. Susulan kitaran perubahan angin, paras...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 6 hours ago.

 

10 Kesalahan Utama Dalam Teknik Edit Gambar Dengan Smartphone

Selain dari soalan macam mana nak menghasilkan gambar travel cantik dengan smartphone, aku jugak sering ditanya soalan tentang teknik mengedit gambar. Bagi aku, proses mengedit gambar ni subjektif sebenarnya kerana ia bergantung kepada how creative mata si pengedit itu sendiri. Setiap orang mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thepetitewanderlust thepetitewanderlust via alisaomar.com
6 days and 6 hours ago.

 

WOW! SEDEKAH UNTUK HALANG BALA BENCANA

WOW! SEDEKAH UNTUK HALANG BALA BENCANA. Sebagai manusia sebenarnya kita semua peminta sedekah.. Sekaya manapun kita tetap kena meminta minta.. Tak minta sesama makhluk,kita minta pada Tuhan.. Sebab manusia ni cuma perantaraan sahaja. Yang memberi tetap Dia Yang Satu. Jadi jangan berlagak sangat la..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 6 hours ago.

 

Pre Order Samsung Galaxy Note 8 Indonesia

Setelah hampir kurang lebih 2 minggu sejak dirilis secara resmi di Samsung Galaxy Unpacked di Park Avenue Armory, New York, Amerika Serikat (AS), Rabu (23/8/2017) waktu setempat, akhirnya Samsung Galaxy Note 8 sudah bisa dipesan secara pre-order dari tanggal 8-18 September 2017. Menurut info dilansir dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via Blogger Borneo Network
6 days and 6 hours ago.

 

Live streaming myanmar vs vietnam aff u18 13.9.2017

Live streaming perlawanan piala aff yang terakhir untuk kumpulan B sebelum masuk ke separuh akhir. Nampaknya perlawanan ini akan menentukan salah satu pasukan yang akan mara ke separuh akhir,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 7 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 2,

Jom layan drama titian cinta episod yang kedua. Kenapa pulak kena culik?? salah culik pulak tuh.. lepas tuh mamat macam orang putih tuh sapa?? huhu More from my siteTonton online titian cinta... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 7 hours ago.

 

Jack Ma Beraksi Ala Michael Jackson Sempena Ulang Tahun AliBaba

Sewaktu menyambut ulang tahun ke-17 syarikatnya baru-baru ini, Ma memberi kejutan kepada pekerjanya dengan mempersembahkan tarian mengikut rentak yang sinonim dengan mendiang bintang pop Michael Jackson. Muncul di pentas dengan menaiki motosikal berkuasa tinggi, Ma yang berpakaian hitam dan emas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 8 hours ago.

 

YouTube Channel BILALELAKIBERBICARA.COM cecah 5k views

YouTube Channel cecah 5k views| Masih ada 5k views lagi untuk dicapai supaya mendapat peluang Review daripada pihak You Tube. Tujuan Review tersebut adalah supaya iklan Google Adsense dapat dipaparkan di Channel You Tube saya. InsyaAllah dalam jangka masa sebulan dua, sasaran itu akan dicapai. Terima kasih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
6 days and 8 hours ago.

 

Di Sinilah Benteng Yakjuj dan Makjuj

Bismillah was shalatu was salamu ala Rasulillah, wa badu, Allah menyebutkan Yakjuj dan Makjuj dua kali dalam al-Quran. [1] Allah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
6 days and 9 hours ago.

 

Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

Hairulafiz.net Hairulafiz.net - Perkongsian pelbagai informasi kerjaya kerajaan Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia. Bateri telefon atau gajet anda kerap habis? Adakah anda mencari power bank yang terbaik untuk telefon atau gajet anda? Tak tahu nak pilih power bank yang mana satu? Jangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.net
6 days and 10 hours ago.

 

24 Tahun Lahir 7 Anak Dalam 'Penjara' Bawah Tanah, Kisah Benar Dikhianati Bapa Sendiri

Bagaikan "haruan makan anak", tiada belas dan simpati seorang bapa bertindak kejam terhadap anak perempuannya. Seorang bapa sepatutnya bertindak sebagai penyelamat telah menyalahgunakan kuasanya. Akibatnya, anak perempuannya yang menjadi mangsa. Kisah bermula pada 1983 di Vienna Austria, seorang gadis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
6 days and 11 hours ago.

 

Watch Youku Free Movies And TV Series Outside China Without China IP Address

Info Inquirer Yes, you can watch lots of Youku free movies and TV series outside China without China IP address. Just like what I have written in the last blog post. You can watch all those free movies and some TV series without any China IP address at VQQ. In other words, you dont need a VPN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Info Ruckus
6 days and 12 hours ago.