Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 2

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
21 hours and 59 minutes ago.

 

Siapa Pemilik Sapi di Kg Bobot, KB ?

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Seorang wanita pengguna media sosial meminta kerjasama orang ramai yang mengenali mana-mana pemilik sapi di Kampung Bobot Kota Belud supaya dapat memaklumkan kepadanya bagi memudahkan satu urusannya. Difahamkan wanita itu bersama suaminya terlibat dalam satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
23 hours and 38 minutes ago.

 

Warga Emas makan kata untuk terus hidup

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Seorang warga emas yang hilang sejak Jumaat lalu selepas masuk ke hutan untuk berburu di Jikang di sini, dijumpai kira-kira 11.45 pagi Khamis. Tan Rarong, 69, yang ditemui oleh pasukan mencari dan menyelamat dalam keadaan lemah, dikatakan telah menjadikan katak dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
23 hours and 15 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Kelantan

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi negeri Kelantan untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri lain. Boleh klik mana-mana link yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
23 hours and 3 minutes ago.

 

'Disebabkan produk-produk ini, bayi puan mengalami masalah buah pinggang' - Doktor

Disebabkan produk-produk ini, bayi puan mengalami masalah buah pinggang - Doktor

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
23 hours and 2 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Sabah

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi negeri Sabah untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri lain. Boleh klik mana-mana link yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
22 hours and 15 minutes ago.

 

Where to Buka Puasa Ramadan 2017: Kelab Rahman Putra Malaysia

Kelab Rahman Putra Malaysia is one of the most unique clubs in the country. It was established through envisaging a club fostering admirable and commendable social consciousness, goodwill, community spirit and healthy living through active sports and recreational participation. This 36-holes golf course...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
21 hours and 49 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Sarawak

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi negeri Sarawak untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
19 hours and 33 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Brunei

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi Brunei Darussalam untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
18 hours and 45 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Singapura

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi Singapura untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana link...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
18 hours and 24 minutes ago.

 

Air Tumpah Atas Laptop .....Jangan PANIK! Ikuti Langkah Ini..

Air Tumpah Atas Laptop .....Jangan PANIK! Ikuti Langkah Ini..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
15 hours and 56 minutes ago.

 

Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan. Sempena Ramadhan esok Mrs. A tertarik untuk berkongsi cara sambut Ramadhan dari Ustazah Norhafizah di IKIM.Bila Ramadhan tiba sambutlah dengan sujud syukur... tanda terima kasih pada Allah kerana memilih kita untuk terus beribadah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
13 hours and 38 minutes ago.

 

Aksi gila lelaki dekat Parking Kereta di Penampang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENAMPANG: Seorang lelaki bertindak luar batasan selepas menunjukkan kemaluannya dan melancap di depan seorang wanita yang baru sahaja masuk ke dalam keretanya. Wanita berkenaan bernasib baik kereta sudah dikunci. Bagaimanapun video perbuatan lelaki tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
11 hours and 52 minutes ago.

 

iPhone 7: Where To Get It At A Cheaper Price?

iPhone 7: Where To Get It At A Cheaper Price?Now I've been using my trusty ol' iPhone 6 for three years and counting. There's no major complains from my side, except for the fact that iPhone 7 has been calling out to me all this time. Ever since it was launched, I've been keeping close tabs on the iPhone 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
11 hours and 25 minutes ago.

 

AKU BUDAK 90-AN.SALAM RAMADAN 2017

Amboi kemain tajuk entry aku, budak 90-an kunun hehe hakikatnya memang pun aku dah dah agak tua :D . Walaupun zaman kanak-kanak aku dah lama berlalu tapi masih ada lagi cebisan memori aku masa bulan ramadan zaman kecik-kecik dulu. Masa tu aku masih menetap di Kedah, then, masa aku nak masuk usia 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yatt92 yatt92 via Tinta Hayati
11 hours and 16 minutes ago.

 

JADUAL WAKTU IMSAK WAKTU BERBUKA PUASA SELURUH MALAYSIA

JADUAL WAKTU IMSAK WAKTU BERBUKA PUASA SELURUH MALAYSIA. Hari ini hari Jumaat, Insya Allah esok seluruh umat Islam akan menyambut 1 Ramadhan 1438H bersamaan 26 Mei 2017. Hari ni ramai dah sampai ke kampung halaman mungkin ada yang baru gerak nak balik kampung untuk sambut puasa dengan keluarga.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
11 hours and 9 minutes ago.

 

Rumah Asap Borneo KL, Cheras, KL

We were happy to learn about Rumah Asap Borneo KL, a new restaurant in Cheras serving Borneo cuisine. Rumah Asap Borneo KL operates a food court concept, whereby you will find several stalls, each serving their own specialty within the shoplot. Simply place your order at the stall, grab a table and the food...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
10 hours ago.

 

Warga tempatan mencuri di surau dipenjara setahun

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Seorang lelaki warga tempatan yang mencuri di dalam surau kompleks membeli-belah dikenakan penjara setahun, oleh Mahkamah Majistret di sini kelmarin. Majistret Jessica Ombou Kakayun menjatuhkan hukuman itu terhadap Mohd Syahmi Saripuddin, 27, selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
9 hours and 28 minutes ago.

 

Where to Buka Puasa Ramadan 2017: Swiss-Garden Hotel Residences

Itll be Ramadhan again and this time, Swiss Garden Hotel Residences will feature an array of Citarasa Kampung Ramadhan Buffet starting from 27th May to 24 June 2017. Heres sharing some of the highlights that will be featured in The Citarasa Kampung Ramadhan Buffet:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
8 hours and 12 minutes ago.

 

TROLL RAMADHAN.. 'FENOMENA 'DONE'

TROLL RAMADHAN.. 'FENOMENA 'DONE'. Sejak dua tiga hari ni dah muncul troll2 ramadhan terutama fenomena 'Done'. Masing2 dok post sindiran pasal golongan 'Done' yang bakal muncul esok hari. Sebab bermula 1 Ramadhan ni.. Maka bermula juga episod 'Done' di media sosial. Bagi yang blur blur lagi tak tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 hours and 8 minutes ago.