Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 2

Asap Kapal Layar

Pada suatu hari,kapal layar pergi ke china untuk menyaksikan sukan OLIMPIK BEIJING 2008,lepas tu kapal tuh duduk kat tengah laut,lepas tu asap kapal layar pergi ke mana? Lihat jawapan disini. The post Asap Kapal Layar appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
23 hours and 44 minutes ago.

 

Rahsia Rothschild Mencipta Sistem Riba Yang Perlu Kita Tahu

Manusia memang tidak boleh lari dari kehidupan berhutang dari yang miskin hingga yang kaya. Jangan fikir orang jutawan tidak berhutang ye, malah golongan yang bergaji tinggi adalah paling ramai yang suka berhutang kerana mereka berfikiran mampu membayar bali secara bulanan. Oleh kerana itu bagi yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
23 hours and 42 minutes ago.

 

Live streaming jdt vs melaka united suku akhir kedua piala malaysia 24.9.2017

Perlawanan yang kedua dalam suku akhir piala malaysia 2017, mampukah melaka united untuk menang di stadium larkin. Melaka ketinggalan jaringan yang agak besar , tambah lagi main di stadium larkin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
22 hours and 54 minutes ago.

 

Mooncake + Dim Sum @ Le Mei, Le Meridien Putrajaya

Celebrate the Mid-Autumn Festival with a selection of finely curated mooncakes, prepared by award-winning Chef Michael Wong and his culinary team at Le Mei, Le Meridien Putrajaya.Le Mei is offering five varieties of traditional baked mooncakes and three varieties of snow skin mooncakes. You can purchase...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
22 hours and 43 minutes ago.

 

Pageview Blog Mencanak Naik

Pageview Blog Miss Banu Story Mencanak NaikAssalammualaikum..Dalam sehari dua ni nampak pageview Blog ni tiba- tiba saja mencanak naik hahaha, selalunya kalau sehari dapat pageview 4K tu pun dah kira banyak, ni sampai 24K ke atas. Bila aku selidik kenapa dan aku tengok juga keyword blog ni semua, akhirnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
22 hours and 12 minutes ago.

 

Live streaming perak vs pahang piala malaysia suku akhir2 24.9.2017

Perlawanan kedua dalam suku akhir piala malaysia perak vs pahang di stadium indera mulia ipoh perak hari ini. Mampukah perak untuk bangkit setelah tewas 1-3 dengan pahang untuk suku akhir pertama di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
21 hours and 43 minutes ago.

 

Live streaming PKNP vs Felda united piala malaysia suku akhir kedua 2017

PKNP Merupakan pasukan dari liga perdana yang mempunyai potensi ke final barangkali. Perlawanan pertama pasukan PKNP menang 3-1 keatas pasukan Felda United. Kita tak tahu perlawanan yang kedua macam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
21 hours and 26 minutes ago.

 

YANG SUKA AMALKAN UBAT TRADISIONAL SEPERTI JAMU WAJIB BACA. INI BAHAN CAMPURPALSU YANG BAHAYA...

YANG SUKA AMALKAN UBAT TRADISIONAL SEPERTI JAMU WAJIB BACA. INI BAHAN CAMPURPALSU YANG BAHAYA SELALU DI GUNAKAN. Kat blog lekatlekit selain ada segmen seram serik lekatlekit satu lagi segmen den tambah iatu segmen khidmat masyarakat lekatlekit. Semua kena ada lekatlekit.. Tu trademark yang den guna sejak 8...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
21 hours and 15 minutes ago.

 

Theme untuk blog – Percuma atau Premium

Theme untuk blog Percuma atau Premium Theme percuma atau premium(beli). Mana jadi pilihan? untuk pengetahuan korang blog olaoli ni dibina pada bulan 1 tahun 2016. The post Theme untuk blog Percuma atau Premium appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
20 hours and 49 minutes ago.

 

Kenapa Susah Nak Kurus?

Dua run yang berbeza. Satu 5km, satu 2.5km berganti-ganti. April 2017 vs September 2017. Berkongsi pengalaman, Susah ke nak kurus? Bulan pertama saya Jan vs February 2017, saya mampu turunkan 4kg. Bulan kedua dalam 2.5 kg. Selepas itu, on off, turun naik 0.5kg ke 1 kg. Kenapa ya? Faktor utama, kalau nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eyriqazz eyriqazz via Eyriqazz.com
20 hours and 2 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
19 hours and 31 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
19 hours and a minute ago.

 

Outlaw Wijaya Brothaz - Biadap

Ikuti mereka di Facebookdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
18 hours and a minute ago.

 

Foodie, Explorer or Collector Visit Singapore Fest

Foodie, Explorer or Collector Visit Singapore FestAre You a Foodie, Explorer or Collector? If yes let’s visit Singapore Fest this 20th till 24th September at 1 Utama Shopping Centre. Whether you are passionate about food, exploring places or expanding your collection of trinkets, fashion and art,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
14 hours and 14 minutes ago.

 

Lee Chong Wei naib juara Terbuka Jepun 2017

Harapan Datuk Lee Chong Wei untuk mendapat kemenangan dalam kejohanan badminton Terbuka Jepun 2017 terkubur. Pemain perseorangan no 1 negara itu tumpas kepada juara dunia yang baharu, Viktor Axelsen dari Denmark dengan keputusan 14-21, 21-19, 14-21. Lee Chong Wei yang lambat panas tumpas pada set pertama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
12 hours and 54 minutes ago.

 

HPPNK 2017 Malaysia Food Festival is Back!

17 Reasons Why You Should Visit HPPNK 2017 Malaysia Food FestivalHPPNK 2017 Hari Peladang Malaysia Food Festival is Back! remember to mark your calendar from 28th of September to 1st Oct, 2017 at Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS), Serdang. We are excited and can’t wait to explore...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
12 hours and 2 minutes ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 4 2017

Hari ini konsert af megastar minggu ke 4 , minggu lepas dua peserta dah tersingkir iaitu Adira dan juga Azhar. Minggu ini siapa agaknya yang akan mendapat bottom 3?? More from my siteLive streaming... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
11 hours and 56 minutes ago.

 

3 Kepala 4 Tangan 5 Kaki

Saya ada 3 kepala 4 tangan 5 kaki. Siapakah saya? Lihat jawapan disini. The post 3 Kepala 4 Tangan 5 Kaki appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
11 hours and 45 minutes ago.

 

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit dengan saingan suku akhir. Hari ini 24 September 2017 berlangsung perlawanan suku akhir kedua. Berdasarkan keputusan perlawanan suku akhir pertama, PKNP,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
9 hours and 53 minutes ago.