Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 1

Bose Sleepbuds To Lullaby You To Sleep

If you are the kind who cannot fall asleep easily due to the faintest noise, you might want to consider getting yourself this pair of Bose SleepBuds which has been proven to lullaby you to a deep sleep easily. Bose claims that by plugging these SleepBuds you can finally, really fall asleep soundly. No more...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
14 hours and 7 minutes ago.

 

Sinopsis Telemovie Mentari (TV3)

Sinopsis Telemovie Mentari TV3Telemovie Mentari telah pun disiarkan pada 23 Jun yang lalu di slot Cerekarama TV3, antara pelakon telemovie Mentari ini adalah Dato Rosyam Nor, Dato Adi Putra, Syafiq Kyle, Zahirah Macwilson dan ramai lagi. Nampaknya Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson bergandingan sekali lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
20 hours and 57 minutes ago.

 

Spray Air Laut Ini Kalau Hidung Anak Tersumbat

Anak kecil kalau selsema memang mencabar sikit nak handle. Apatah lagi ketika nak beri makan ubat selsema. Macam anak-anak saya, kecuali Amri (anak sulong) .. semuanya susah nak diberi makan ubat bila selsema. Hatta bila anak-anak dah usia makin membesar pun, ada lagi yang masih takut-takut nak makan ubat.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
19 hours and 7 minutes ago.

 

Terjaga Dari Tidur Sebelum Loceng Berbunyi Disebabkan Hormon

Pernah tak anda bila tidur, anda terbangun sebelum sempat jam loceng anda berbunyi? Aha ... saya pernah, tapi sejak kebelakangan ni dah kurang. Dulu, masa belajar memang selalu berlaku. Nak nak pula time exam .... memang akan terbangun secara automatik sebelum sempat jam loceng berbunyi. Anda tahu tak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
18 hours and 48 minutes ago.

 

Ronaldmohoni.com Hari Raya Aidilfitri 2018 Giveaway

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 16/7/2018Nak join boleh klik Banner di atas ye..Untung - untung bolehlah dapat duit raya kan heheWish me luck okey..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
14 hours and 35 minutes ago.

 

4 Tempat Terbaik Untuk Mula Menabung Bagi Fresh Graduate

Menabung adalah merupakan gaya hidup atau lifestyle yang bagus. Rugi kalau kita tidak bermula dari sekarang. Ada banyak cara nak menabung, samada menabung dengan memperoleh keuntungan atau menabung sekadar simpanan untuk masa hadapan. Tabungan sangat bagus sebagai cara merancang kewangan. Kita pasti akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
10 hours and 23 minutes ago.

 

Moon Palace, Cheras - Dim Sum

BabySumoKids are regulars at Moon Palace as they often come here for the dim sum with their grandparents. A couple of weeks ago, they were craving dim sum so they suggested that we try out the place with them.Fortunately for us, they were running their RM4.80 promotion on selected dim sums, which was a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
9 hours and 57 minutes ago.

 

BlackPink DDu-Du DDu-Du [MTV] The Perfect Sexy All-Kill Song

By now even if you are not K-pop fan, you would have listened to the highly catchyDdu-Du Ddu-Du song by BlackPink which has taken not only Asian by storm, in fact almost everyone from all over the world are being spellbound by them. Ddu-Du Ddu-Du has achieved the so-called perfect All-Kill by topping...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
8 hours and 55 minutes ago.

 

ANAK KECIL BUKAN IMUNITI KITA MENCABUL HAK ORANG LAIN

ANAK KECIL BUKAN IMUNITI KITA MENCABUL HAK ORANG LAIN. Dua tiga hari lepas ada terbaca threat yang di screenshot di viralkan kisah seorang pemuda ni.. Tak sempat habiskan nugget karipap dia dalam panggung wayang. Dah la kemain banyak di memborong.. macam nak picnic je dia punya stok makanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 hours and 38 minutes ago.

 

Keputusan Pemilihan Ketua Pemuda, Wanita Puteri UMNO 2018

Antara berita hangat yang diperkata pakcik-pakcik di kedai kopi tempat saya ialah mengenai pemilihan pucuk pimpinan tertinggi UMNO. Ramai yang tak sabar nak tahu keputusan pemilihan UMNO 2018 ini. Antara keputusan pemilihan UMNO yang telah disahkan ialah mengenai siapa yang memegang jawatan tertinggi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
17 hours and 7 minutes ago.