Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 1

Five Of Us Gathered At Old Man, Ipoh

A FEW OF US EX-SCHOOLMATES gathered for a dinner to celebrate the November "babies" ... Yes, I know I posted a post on a dinner with my ex-es recently at Lanna Thai restaurant. That is a different group... LOL... and on this evening, it is another group whom I also mix with. Well, I guess I am a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
23 hours and 56 minutes ago.

 

Steamed Seafood King @ Restoran Kari Kepala Ikan Tiga, Puchong

If you are in Puchong looking for something unique to try, I would recommend Restoran Kari Kepala Ikan Tiga. They are the creator of this steamed fish dish called Specialty Steamed Seafood King thats also topped with sea prawns, clams and squid. The taste is very similar to Siong Tong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
23 hours and 26 minutes ago.

 

KUATNYA SEORANG IBU MENGANDUNG

hai assalammualaikumKuatnya Ibu Mengandung9 bulan Takkan Semua Orang Paham - Ya, sebelum nad rasa apa itu mengandung, tak tau pun macam rasanya bila mengandung. Tak tau apa sakitnya, alahan dan sebagainya. Lepas dah rasa tu, baru nad paham, macam ni bawak zuriat dalam perut selama 9 bulan. Zuriat yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
22 hours and 8 minutes ago.

 

JUAL BAYI SECARA ONLINE..PARAH DAH SEKARANG

hai assalammualaikumJual Bayi Secara OnlineBerita Bayi Dijual Secara Online Telah Diselamatkan - Semalam nad tengok berita TV3. Lama dah tak tengok berita ni. Lepas tu, ternampak berita tentang jual bayi secara online atau di laman talian. Bayi yang ditunjukkan muka dan ditulis " twin for let her go...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
21 hours and 21 minutes ago.

 

Learning to swim: a skill that lasts a lifetime and good for our bodies – Infographic

Swimming is one of the best hobbies that anybody could take up. It is also good for our health. It’s a skill that can be learned at any age and at your own pace, and it’s one that will do wonders for your self-confidence. It’s a hobby through which you could make lifelong friends with a shared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
20 hours and 39 minutes ago.

 

How to identify the symptoms of STD

If you are sexually active, the chances of contracting a Sexually transmitted disease (STD) increase especially if you invariably engage in unprotected sex. Most STDs are asymptomatic at least in the early stages and may be hard to detect without a proper test. It is recommended for sexually active people...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
20 hours and 9 minutes ago.

 

3 sukan digugurkan daripada sukan teras

Agak malang bagi atlet sukan sepak takraw, angkat berat dan taekwando apabila ketiga-tiga acara sukan ini digugurkan daripada senarai 19 sukan teras bermula di Sukan Malaysia (SUKMA) 2018 di Perak tahun hadapan. “Sukan angkat berat digugurkan kerana prestasi semakin merosot, atlet-atlet mempunyai masalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
19 hours and 36 minutes ago.

 

Dekatkan jarak kita episod 11

Dekatkan jarak kita episod yang ke 11. Sudah hampir klimaks cerita ini. Untuk episod kali ini segala tindakan ayah kamil akhirnya semua sudah terbongkar, mama ijah pun dah tahu semua kegiatan ayah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
18 hours and 23 minutes ago.

 

GBC Paper Shredder : 60X Cross Cut Shredder

Gbc paper shredder GBC® AUTO+60X Cross Cut Shredder GBC is one of many paper shredder manufacturer out there that produce high quality of paper shredder that used by many. GBC product come with environment -friendly packaging so you dont need to use any knife to open the box. What makes this...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
18 hours and 12 minutes ago.

 

My coffee prince episod 11

Gilerlah tiba2 dani yang macam lelaki , tiba2 dress jadi perempuan. meletup beb. Inilah dani yang kita mahukan. huhu.. Steady ayah abu. More from my siteTonton online my coffee prince episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
18 hours ago.

 

Fakta Menarik Tentang “Travel” – Bhg 1

Masa untuk menenangkan fikiran anda! Dalam merehatkan minda anda, cuba fikir-fikirkan fakta dan trivia berikut. Anda mungkin tersenyum, malah mungkin Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
17 hours and 17 minutes ago.

 

Live streaming manchester united vs afc bournemouth 14.12.2017

Sekarang sedang berlansung perlawanan epl  manchester united vs afc bournemouth 14 disember 2017. Manchester united leading 1-0 ketika ini. All the best kedua-dua pasukan. ? More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
12 hours and 55 minutes ago.

 

Kirin Ichiban x The Table, Isetan Lot 10

Earlier in December, Kirin Ichiban collaborated with The Table in Isetan Lot 10 to specially curate Japanese cuisine using premium and authentic seasonal ingredients to complement Kirin Ichiban and aiming to bring Japan's winter moments to life. The celebration of the finest Japanese beer and cuisine was...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
8 hours and 48 minutes ago.

 

Sedih! Wajah gadis cantik ini hilang di akibatkan..

Sedih! Wajah gadis cantik ini hilang di akibatkan..| Dunia ini sebenarnya penuh dengan penipuan. Kenapa? Sebabnya, kita biasa melihat yang cantik sahaja berbanding rupa sebenarnya seseorang. Yelah, mana ada gadis-gadis yang keluar rumah tanpa makeup kan? Kalau ada pun, tersangatlah jarang! Paling tidak pun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
8 hours and 20 minutes ago.

 

Keputusan liga epl/bpl 14.12.2017

Keputusan penuh liga epl 14.12.2017 jam 3:45 pagi tadi. Rabak aku,dahla terlajak bangun. Target pukul 3 bangkit, sekali bangkit 4:30 lebih dah.. terlepas aku separuh game. Liverpool dan Arsenal gagal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 hours and 57 minutes ago.

 

Resepi Tradisional Kobis Masak Lemak Putih

Lauk kobis masak lemak putih, resepi tradisional. Selalu dijamu oleh orang-orang yang tinggal dikampung. Ringkas, tapi sangat menyelerakan. Hidangan untuk 5 orang Bahan-bahan yang diperlukan: Setengah biji kobis bulat yang dihiris kasar Setengah batang lobak merah dihiris nipis 1 ketul tauhu yang dipotong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Laman Resepi
5 hours and 7 minutes ago.

 

Kenali Goltz Syndrome, penyakit yang tersangat jarang berlaku di malaysia!

Kenali Goltz Syndrome, penyakit yang tersangat jarang berlaku di malaysia! | Dilahirkan dengan keadaan kurang sempurna, anak syurga ini lahir tanpa bebola mata, 3 lubang di jantung serta kesan terbakar pada tubuh badannya. Goltz Syndrome merupakan sejenis penyakit genetic yang cukup jarang berlaku di sini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
3 hours and 12 minutes ago.

 

PELUANG BERIKLAN SERENDAH RM10 DI BLOG MRHANAFI

PELUANG BERIKLAN SERENDAH RM10 DI BLOG MRHANAFI. Mana nak dapat sekarang ni iklan dengan harga RM10.. Jarang2 blogger buat offer macam ni. Tapi di sebabkan keprihatinan blogger MrHanafi terhadap nasib seorang blogger yang kena saman RM3juta maka dia bukan peluang beriklan di blog beliau dengan nilai Slot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 34 minutes ago.