Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 1

AUSTRALIA SUMMERFRUITS CELEBRATION OF FLAVOURS

hai assalammualaikumAustralia Summerfruits : Kempen " Celebration Of Flavours ", Nikmati Buah-Buahan Musim Panas Australia Mengikut Citarasa Anda - Yeahh!!, musim buah-buahan musim panas Australia kembali!!..Siapa suka makan buah peach, plum, nectarines dan aprikot? Hah !!, korang boleh rasai summer fruits...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
23 hours and a minute ago.

 

Sciener A2F fingerprint smart digital door lock

Locks and keys have been used for decades to safeguard access to the door, for those with the valid key to unlock it only.Traditional mechanical locks to lock/unlock with physical keys work great. However, their main disadvantages include:Inconvenience for the necessityto carry the key.The key can be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
20 hours and 16 minutes ago.

 

HARI PENERANGAN KONSEP TABIKA BAGI TAHUN 2020

hai assalammualaikumHari Penerangan Konsep Tabika Bagi Tahun 2020 - Hari Isnin haritu, semua ibu bapa yang anaknya sekolah tabika, area Pandan Mewah, Pandan Jaya dan Pandan Indah hadir ke Hari Penerangan Konsep Tabika Bagi Tahun 2020. Majlis ni adalah untuk menerangkan apa pembelajaran, rutin harian di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
18 hours and 14 minutes ago.

 

Terbaru Dari Marrybrown 'Fortune Burger' Sempena Perayaan Tahun Baru Cina

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha suka pergi makan kat Marrybrown ini sebab apa kerana mereka sentiasa membawa pembaharuan dalam menu-menu mereka apabila tiba musim perayaan. Macam sekarang ini untuk Tahun Baru Cina yang tak lama lagi ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
8 hours and 16 minutes ago.

 

eCurve Raikan Warga Emas dalam Sambutan Penuh Makna Sempena Tahun Baru Cina

Dalam kemeriahan sambutan Tahun Baru Cina yang disemai dengan semangat berkongsi dan mengeratkan silaturrahim antara ahli keluarga, eCurve telah membawa warga emas dari Persatuan Rumah Amal Murni, Kajang untuk merasai suasana kempen 'Blossoms of Spring' yang berwarna-warni dan meriah di eCurve baru-baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 hours and 12 minutes ago.

 

Rancangan Assalamualaikum TV ALHijrah Bersiaran Secara Langsung Di CHINA TOWN

TV AlHijrah sememangnya telah mempunyai tempat tersendiri di hati penonton setianya. Ini kerana, bukan hanya terkenal sebagai pendidik di kaca televisyen, malahan kebelakangan ini, TV AlHijrah turut berani bereksperimentasi dengan pelbagai corak, gaya serta konsep baru yang trending dan releven di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 hours and 7 minutes ago.

 

Bawa Bobo Pergi Klinik Veterinar Chinta Qaseh (CQ)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Bawa Bobo Pergi Klinik Veterinar Chinta Qaseh (CQ). Last Saturday 18012020 berjaya juga Mrs. A, Aryssa dan Adik membawa Bobo jumpa vet. Planning nak bawa Bobo ni dah lama tertangguh sejak dari rumah lama lagi huhuhu... kesian Bobo. Bobo ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 hours and 8 minutes ago.