Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 2 of 11033

Ambilan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) M41 Sesi September 2016

Ambilan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) M41 Sesi September 2016 telah di buka. Kepada yang berminat untuk memohon jawatan ini, bolehlah layari laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) menerusi pautan di bawah:-http://spa.gov.myAtau anda boleh baca syarat-syarat untuk memohon jawatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
11 hours and 53 minutes ago.

 

Kit Siang Akui Najib Razak Terlalu Sukar Ditumbangkan

Ahli Perlimen Gelang Patah, Lim Kit Siang dalam satu kenyataan di sebuah akhbar Cina mengakui bahawa Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak terlalu sukar untuk ditumbangkan setelah pelbagai cara dilakukan termasuk bekerjasama dengan musuh ketatnya iaitu Dr. Mahathir.Wakil Rakyat dari DAP itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jeringdaily jeringdaily via Wak Jengkol
12 hours and 33 minutes ago.

 

TREND PERANGAI BUDAK SEKARANG SUKA BALING BATU PADA KERETA ORANG

TREND PERANGAI BUDAK SEKARANG SUKA BALING BATU PADA KERETA ORANG. Rasa macam trend pulak perangai budak budak sekarang yang suka baling batu pada kenderaan atau kereta orang yang lalu lalang kat kawasan dia bermain. Sebelum ni pernah jadi viral pasal seorang lelaki dewasa yang marah2 kepada seorang budak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
12 hours and 59 minutes ago.

 

Unta milik lelaki Arab dipakaikan rantai emas

http://www.youtube.com/watch?v=aw1r5y2iohs GAMBAR dipetik dari klip video menunjukkan unta berkenaan dengan rantai emas tebal. Riyadh: Klip video menunjukkan seorang lelaki memakaikan rantai emas tebal pada leher untanya mengundang kecaman daripada pengguna media sosial. Pemilik unta yang turut kelihatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
13 hours and 5 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
13 hours and 28 minutes ago.

 

Manakah Masjidil Aqsa yang betul?

kenali masjid Aqsa dengan mudahaku selalu confius mana masjidil aqsa yang betul..mula2 mati-mati aku igt masjidil aqsa yang kubah kuning tu..tapi..orang cakap tu bukan masjidil aqsa..tu dome of rock..nama arab dia x igt..hihi..tp dome of rock nie tmpat batu yang tergantung tu..batu tu nak ikut rasulallh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
13 hours and 44 minutes ago.

 

H20 Guesthouse

Centrally located in Seoul, H2O Guesthouse Myeongdong is a 23 room guesthouse that is suitable for families, individual backpackers and group travellers. H20, just like water strives to give you a pleasant and refreshing experience during your stay at the Continue Reading The post H20...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog myeongdongguesthouse myeongdongguesthouse via Myeongdong Guesthouse (명동)
14 hours and 8 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
14 hours and 28 minutes ago.

 

Donald Trump Jamin Baitulmaqdis Milik Mutlak Israel Jika Dipilih Jadi Presiden AS!

Donald Trump, calon parti Republik, berjanji dalam sebuah pertemuan bersama Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu untuk mengiktiraf Baitulmaqdis sebagai ibu kota Israel tanpa dikongsi dengan sesiapapun, sekiranya beliau terpilih menjadi Presiden AS.Netanyahu bertemu Trump di kediamannya di Trump Tower...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
14 hours and 58 minutes ago.

 

Gadis sanggup ditanam hidup-hidup untuk ubati sakit belakang

Ana yang ditanam hingga paras leher untuk mengubati penyakitnya. MONTERIA COLOMBIA . Seorang remaja bersetuju untuk ditanam hidup-hidup bagi merawat sakit belakang yang dihadapinya akibat dipanah kilat. Ana Ballesteros, 18, ditimbus dengan tanah sehingga paras leher selama tiga hari seminggu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
15 hours and 5 minutes ago.

 

Apa Itu Hikikomori? Adakah Generasi Baru Kita Semakin Individualistik?

Hikikomori adalah satu istilah di dalam Bahasa Jepun yang memberi maksud fenomena manusia yang memilih untuk menyendiri serta menarik diri daripada kehidupan bermasyarakat. Gambar hiasan.Mereka memilih untuk mengasingkan diri dan tidak keluar rumah berbulan-bulan lamanya dan hanya akan keluar rumah jika ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
15 hours and 14 minutes ago.

 

Aloft Kuala Lumpur Sentral Memperkenalkan Buffet Makanan Thai Dari Chef Profesional

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Special untuk orang KL nak cari makan tenghari dekat dengan pejabat korang atau hanya datang naik LRT saja. Ni lah dia di Hotel Aloft Kuala Lumpur Sentral yang membawakan kepada korang makanan original Thai.Chef...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
15 hours and 26 minutes ago.

 

Mago Guesthouse

Mago Guesthouse Myeongdong is a guesthouse with 9 private rooms located in Myeongdong. It offers traditional Korean-style rooms and Western-style rooms. The motto of Mago Guesthouse Myeongdong is Comfortable Place Like Home according to their official website. The official website Continue Reading...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog myeongdongguesthouse myeongdongguesthouse via Myeongdong Guesthouse (명동)
15 hours and 34 minutes ago.

 

Sinopsis Filem Pekak

Sinopsis Filem PekakAssalammualaikum..Filem Pekak sudah pun ditayangkan di pawagam bermula pada 1 September 2016 yang lalu, filem Pekak ini juga berjaya mendapat anugerah di luar negara. Antara pelakon yang membintangi filem ini terdiri daripada Zahiril Adzim, Sharifah Amani, Amerul Affendi, Sharifah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
17 hours ago.

 

Wanita 26 tahun kapten pesawat penumpang paling muda di dunia

LONDON: Usianya baru 26 tahun, tetapi Kate McWilliams telah mencipta nama apabila menjadi juruterbang pesawat penumpang paling muda di dunia. Wanita itu dinaikkan pangkat daripada pegawai pertama menjadi kapten di syarikat penerbangan tambang murah easyJet yang beroperasi di Britain, baru-baru ini. Menurut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
21 hours and 5 minutes ago.

 

Harga Proton Saga Baru 2016 - RM38,000 hingga RM47,000 seunit

Harga kereta Proton Saga Baru 2016 dijangka bermula dari RM38,000 hingga RM47,000 seunit, begitu laporan daripada beberapa sumber. Perghh kalau begitu, saya boleh katakan bahawa ia merupakan antara kereta sedan termurah dan kereta paling mampu milik di pasaran Malaysia. Harga Proton Saga Baru 2016 -...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
21 hours and 59 minutes ago.

 

Lelaki Malaysia dipenjara 12 tahun bunuh kekasih sejenis di Singapura

Lokasi kejadian. Gambar kecil, tertuduh Tan Chee Yeow, 40 SINGAPURA: Seorang pereka fesyen rambut menerima hukuman 12 tahun penjara selepas mengaku bersalah membunuh kekasihnya gara-gara hubungan sejenis mereka tidak direstui keluarga. Pesalah tersebut, Tan Chee Yeow, 40, mengaku menikam mati kekasihnya,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fizex81 fizex81 via Anak Ketam
23 hours and 5 minutes ago.

 

13 years old blog

i started blogging on 27 sept. 2003 and so today is my 13th anniversary. been very active after i started blogging, which i focus on socio-political matters and current news. then slowly i also thrown in some personal posts here and there amidst the most socio-political posts. igot to know...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lulai lulai via welcome!
23 hours and 6 minutes ago.

 

3 Cara Pantas Bina Laman Web Perniagaan

Ketahui 3 cara pantas untuk bina sebuah laman web perniagaan. Wow .. ini satu peluang hebat untuk para usahawan Malaysia yang nak kembangkan bisnes secara online. Saya pernah berkata, kalau nak berniaga online, anda mesti perlukan sebuah laman web perniagaan di samping sebuah blog. Ada beza ye antara blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
23 hours and 19 minutes ago.