Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 2 of 11792

Ramalan ekonomi MALAYSIA 2018

Kita sudah berada di hujung tahun 2017. Biasanya kita akan dapatkan ramalan2 yang akan berlaku dalam ekonomi negara kita malaysia 2018. apakah yang akan terjadi nanti?? ramai orang cakap negara kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and an hour ago.

 

Menikmati kelazatan cendol di Ansari Famous Cendol Taiping Perak

Satu lagicendol sempoi di Taiping selain Cendol Bismillah. Ansari Famous Cendol yang terletak berdekatan je dengan Cendol Bismillah. Ada macam-macam jenis cendol, cendol biasa, cendol kacang, cendol pulut, cendol jagung....Biasanya akan ada ramai orang yang datang sini. Meja sentiasa penuh, ikut nasib...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via Ohhh...sedapnya makan di sini....
1 day and an hour ago.

 

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas

Empat warga emas maut! Kebakaran di pusat jagaan warga emas | Selepas isu sekolah tahfiz yang dibakar atas perbuatan khianat, terkini, sebuah pusat jagaan warga emas, Pusat Jagaan Novel Care Home Centre terbakar awal pagi tadi dan mengorbankan 4 warga emas. KAJANG - Empat warga emas maut dalam satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 day and an hour ago.

 

PENGALAMAN MINUM AIR GULA

hai assalammualaikumAir gula Ibu MengandungMinum Air Gula Untuk Ibu MengandungPengalaman Minum Air Gula - Masa mengandungkan Fariza, tak kena pun minum air gula. Jadi rasa selamatla kan sebab ramai kata air gula tak sedap, muntahla. Tapi mengandung anak kedua ni, memang tak boleh lari, kena juga minum air...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and an hour ago.

 

Ti Chen, The Saujana Hotel Kuala Lumpur

Ti Chen at The Saujana Hotel Kuala Lumpur offers a pleasant view of the lake as well as lush landscaping as you tuck into your meal during the day. I’ve admittedly shied away from Chinese restaurants in hotels because the food tends to be similar, but I was impressed with what Ti Chen had to [] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 day and 2 hours ago.

 

Harga Pakej Promosi Menara Taming Sari, Melaka

Dah lama saya dan keluarga tidak pergi bercuti ke negeri Melaka, sebuah negeri yang sangat baik untuk belajar mengenai sejarah Melayu. Kali terakhir saya ke Melaka, semasa bercuti bersama adik ipar dan menginap di Gold Coast International Malacca. Uhh kira menumpang bilik apartment yang agak selesa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 day and 3 hours ago.

 

10+ Gambar Video Abam Bocik Bernikah Kahwin

Gambar dan Video Abam Bocik Bernikah. Seronok saya lihat beberapa gambar dan juga video perkahwinan Abam Bocik yang tular di media sosial. Alhamdulillah, dah nikah dah si Abam. Jodoh pertemuan ni adalah ketentuan Allah. Sesiapa sahaja boleh bernikah kahwin, asalkan tahu menjemput rezeki nikah kahwin ini ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 day and 5 hours ago.

 

6 Mitos Perkembangan Anak Ramai Ibu Bapa Amalkan

Saya dan isteri, nak kata kami ni ibu bapa moden ... taklah juga .. huhu .. nak kata ibu bapa pemikiran kolot pun tak juga. Kami lebih kepada golongan ibu bapa edisi pertengahan, ada teori dan ada gunakan pengalaman orang lain. Banyak perkara dalam hal pendidikan perkembangan anak, terutama anak sulong ..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 day and 6 hours ago.

 

Christmas Surprise! Freebies Worth RM1,800 For You!

It’s the season of giving, Mr. Claus from Jumix has prepared something for all our amazing customers, that’s right, You! Professional Facebook Ads Management Service Enjoy 1-month Free Management Fee Save up to RM1,800 Promotion page: https://jumixdesign.com/christmas2017/ This special Christmas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
1 day and 6 hours ago.

 

MASAKAN PERANAKKAN YANG MERECIK HAWAU DI RESTORAN BABA NYONYA KOTA LAKSAMANA

MASAKAN PERANAKKAN YANG MERECIK HAWAU DI RESTORAN BABA NYONYA KOTA LAKSAMANA. Sesekali lekatlekit guna bahasa hipster ala2 melaka gitu. Ambik kau hawau katanya. Orang melaka kan dah sinonim dengan perkataan hawau.. Bukan dia nak maki hamun hangpa tapi tu cara depa beramah mesra. Kalau macam den orang kedah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 6 hours ago.

 

Tanggang moden! Sisihkan bapa kandung lepas dapat harta jutaan ringgit!

Tanggang moden! Sisihkan bapa kandung lepas dapat harta jutaan ringgit! | Hati bapa mana yang tidak hancur bilamana anak-anak sendiri menyisihkan dirinya setelah mendapat kesemua harta yang ada. Benarlah, harta kekayaan mampu membalikkan hati manusia dan menghancurkan hubungan kekeluarga yang telah lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 day and 7 hours ago.

 

My coffee prince episod 10

My coffee prince episod yang ke 10. Apa cita nih? Saksikannya. More from my siteTonton online my coffee prince episod8My coffee prince episod 9Tonton online my coffee prince episod 4Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 7 hours ago.

 

Ciri-Ciri Fizikal Cara Kenal Durian Musang King

"Ciri Durian Musang King"Musang king adalah raja buah durian. Buah durian sendiri adalah raja buah, tetapi musang king boleh dianggap maharaja buah.Dengan harga yang mampu mencecah harga ratusan ringgit untuk sebiji, sukar untuk tandingi buah tempatan ini.Ciri Fizikal Durian Musang KingKlon durian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
1 day and 8 hours ago.

 

School Holiday For Me Would Be Like

Picture Credit : No School Does Not Mean No WorkNormally, during the school holidays in December, I always have something to share. But this year, I kind of stuck with no ideas of writing or whatsoever. Or called it writer's block (writer la sangat. Berangan memang indah, mudah dan murah. Hehehe).The first...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rabiasensei rabiasensei via Rabia Sensei
1 day and 15 hours ago.

 

2018 PURDY PLANNER REVIEW WALKTHROUGH

hai hai hai. siapa dekat sini yang excited nak tahun baru, angkat tangan! diam tak diam, lagi beberapa hari je kan kita nak sambut kedatangan tahun baru, tahun dua ribu lapan belas.fuhh! seriously, hanah rasa tahun dua ribu tujuh belas ni, berlalu cepat sangat. masih teringat lagi tragedi malam tahun baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 day and 16 hours ago.

 

Staying Safe on Your Motorcycle This Winter

Image sourceThere is no doubt thatthe motorcycle provides a thrilling means of getting from one place to anotherand exploring the world, but it can also be pretty dangerous, especially in tough conditions like those often experienced during the winter months.If you or someone you love is a keen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
1 day and 17 hours ago.

 

Majlis Sukan Negara akan tubuh Unit Sukan Elektronik

MAJLIS Sukan Negara (MSN) akan menubuhkan Unit Sukan Elektronik bagi membangunkan bidang itu sebagai persiapan menghadapi Sukan Asia 2022 di Hangzhou, China. Mengumumkan perkembangan itu, Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin Abu Bakar berkata Majlis Olimpik Asia (OCA) sudah pun mengiktiraf sukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
1 day and 19 hours ago.

 

Dekatkan jarak kita episod 9

Tonton online drama dekatkan jarak kita episod 9. Plan ayah kamil sudah dihidu oleh Alysa. Apa yang ayah kamil kena buat ialah harus singkirkan allysa. Dia nak kantoikan siapa sebenarnya sofia/alyysa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 19 hours ago.

 

Rideasy - Malaysia's First Online Car Sharing Platform Launched

Rideasy - Malaysia's First Online Car Sharing Platform LaunchedMalaysia’s first online car sharing service provider just launched recently, and I was privileged to attend its soft launch event. Rideasy is the name of this whole new platform. How interesting, unlike your usual run of the mill ride sharing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 days and an hour ago.

 

BAGAIMANA WIRID LAA ILLAHA ILLA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINADZOLIMIN MEMBANTU SAYA YANG HADAPI...

BAGAIMANA WIRID LAA ILLAHA ILLA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINADZOLIMIN MEMBANTU SAYA YANG HADAPI SAMAN RM3JUTA. Kita manusia kadang2 bila di beri nikmat kita lalai.. Kita lupa. Serba serbi tak jaga terutama solat pun tunggang terbalik. Tapi bila Allah tegur dengan musibah.. Barulah sedar selama ni jauh dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 2 hours ago.