Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 7 of 11963

Penatnya Pindah Rumah

Penatnya Pindah Rumah | Kalau korang perasan sejak dua menjak ni kinah jarang nak update blog mahupun status di facebook. Kalau ada pun, itu post untuk kerja. Sebenarnya kinah jarang berada di media sosial ni disebabkan sibuk mengemas rumah. Kesian pulak yang tinggalkan komen kat wall tapi tak berbalas.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 5 days ago.

 

Life Lately – Never Look Down

Even if you are rich and capable, never look down on anyone. One day you may find yourself having nothing at all. Life is like a big wheel. Sometimes you are up high above everyone else and sometimes you are at the bottom. No one can predict the ups and downs of life. Hence, that [] The post Life...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ernihasmiza ernihasmiza via Mijablur
1 week and 5 days ago.

 

Ini Contoh Barang Mainan Yang Terlajak Laris Di Ebay!

Hari ini saya nak share kepada anda antara produk hot yang anda boleh jual di Ebay. Iaitu barang permainan (toys). Sebenarnya anda tak perlu nak jual semua jenis barang permainan. Cukup hanya fokus 1-2 jenis barang tapi anda cukup arif tentang produk yang anda jual tu. Lagi spesifik lagi bagus. Sebab anda...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
1 week and 5 days ago.

 

Resepi Telur Sotong Goreng Kunyit Senang Simple

resepi telur sotong goreng kunyittelur sotong memang menjadi kegilaan sekarang macam2 yang anda boleh masak dengan telur sotong nie.ada yang suka telur sotong kari,telur sotong celup tepung dan yang terbaru pekasam telur sotong.well ikut citarasa masing2 lar kan nak masak ape...lagipun telur sotong nie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 6 days ago.

 

MAKANMAKAN | AMARAN! Ibu-ibu Mengandung Dilarang Menonton Video Makan-Makan Ini.

Ini bukan cobaan. Ini betul-betul la weh. Combo video makan-makan. Chicken wing, nasi daun pisang, nasi lemak Haji Ali, laksam, satay rusa, pasembor penang. Wallaweh!#Vlogmakan #Malaysianfood #RojakPenangFollow saya tau di Facebook : http://facebook.com/gonutvlogDANJangan lupa untuk subscribe channel saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
1 week and 6 days ago.

 

Tanda Tanya Tentang Misteri Nasi Burung Sos Limau Merecik Terungkai Kerana...

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang mesti pernah dengar pasal Nasi Ayam makanan yang sangat popular di kalangan rakyat Malaysia. Begitu juga dengan Nasi Daging yang kita tahu berasal dari negeri Utara semenanjung Malaysia. Tapi pernah tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 6 days ago.

 

Rujukan Dan Jadual Ujian Psikometrik Bulan Julai 2019 Oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia

Anda dipanggil menduduki Ujian Psikometrik Bulan Julai 2019 ini? Tahniah jika anda dipanggil untuk ujian ini, tetapi… apa persediaan yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
1 week and 6 days ago.

 

RANGKAIAN PRODUK BABY KU.KU DUCKBILL ADA DI BUTIK TATEH

hai assalammualaikumRangkaian Produk Baby Ku.Ku Duckbill Ada Di Butik Tateh - Kalau bab barangan anak ni, mommy memang suka ye. Yela, barang untuk anak ni sekarang semua comel-comel belaka. Bukan setakat comel, malah pembuatannya lebih kepada keselamatan untuk baby. Tu yang nad suka. Sebagai seorang mak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and 6 days ago.

 

Trunki-The Luggage That Kids Can Ride On [Honest Review]

As our children grow bigger, we have more and more plans to bring on them different vacations. We want to take them to places that they have never been before; To see sights that will broaden their horizons and of course etching indelible memories in their hearts. When we go on our holidays, we want to move...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
1 week and 6 days ago.

 

Sinopsis Telefilem Silang (Cerekarama TV3)

Cerekarama Silang Lakonan Nazim Othman dan Emma Maembong (TV3)Telemovie Silang telah pun disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada 6 Julai 2019 yang lalu. Antara pelakon telefilem Silang ini adalah Nazim Othman, Emma Maembong, Jasmin Hamid dan ramai lagi. Nazim Othman dan Emma Maembong dah pernah beberapa kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and 6 days ago.

 

Pendapatan Sehari Sudah Macam Gaji Sebulan!

Income sehari dah macam income sebulan. Kita yang baru nak mula di ebay ni memang inspired dengan posting positif macam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
1 week and 6 days ago.

 

Northern Indian Persian Cuisine @ Drop Exchange, Solaris Mont Kiara

Northern Indian Persian Cuisine @ Drop Exchange, Solaris Mont KiaraAlways on a look out for some good noms, I was over at this rather unique Wall-Street themed bar and restaurant the other day. Located in Solaris Mont Kiara, Drop Exchange looks every bit the watering hole you would have expected from...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 week and 6 days ago.

 

MASAKMASAK | Misi HOMEMADE LAKSA LEMAK UTARA (Tanpa Belacan) | Part 2

Part 2 - Misi Laksa Lemak UtaraMisi untuk homemade Laksa Lemak Utara yang sedap marvellous. Kalau pening-pening nak cari laksa lemak versi utara boleh buat sendiri di rumah. Bagi yang kurang gemar laksa utara yang berkuah biasa (yang lazimnya dimasukkan belacan) boleh mencuba laksa lemak ni. Walaupun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
2 weeks ago.

 

Review Drama Korea - My Strange Hero

Korean Drama Review - My Strange HeroMacam biasa hari ini aku nak buat review drama Korea yang bertajuk My Strange Hero. Korean drama My Strange Hero ini mula bersiaran di channel SBS bermula 10 Disember 2018 dan tamat episodnya pada 4 Februari 2019 yang lalu. Drama 32 episod ini disiarkan bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks ago.

 

Tips Bagaimana Cara Untuk Memikat Lelaki

Pada post yang lepas, blog informasikini telah pun berkongsi tips mengejutkan orang bangun tidur. Posting ini pula aku ingin berkongsi 50 tips menarik cara memikat lelaki. Kepada wanita-wanita diluar sana, anda perlu berani untuk mencuba praktikkan tips power cara memikat lelaki ini. Kegagalan sebenar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog apeys apeys via InformasiKini
2 weeks ago.

 

Puas Hati Betul Mouse Speaker Gaming Beli Online

Hari tu saya ada tunjuk dan kongsi cerita pasal beli komputer gaming kat Shopee. Sampai ke saat ini, saya rasa sangat puas hati dapat beli pc gaming yang gunakan pemproses AMD Ryzen 5 tu. Specs pc gaming saya beli secara custom built tu taklah tinggi sangat, tapi masih boleh main game PUBG, Mobile Legend...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks ago.

 

MASAKMASAK | Misi HOMEMADE LAKSA LEMAK UTARA (Tanpa Belacan) | Part 1

Misi untuk homemade Laksa Lemak Utara yang sedap marvellous. Kalau pening-pening nak cari laksa lemak versi utara boleh buat sendiri di rumah. Bagi yang kurang gemar laksa utara yang berkuah biasa (yang lazimnya dimasukkan belacan) boleh mencuba laksa lemak ni. Walaupun berdekatan dengan rumah abang ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
2 weeks and a day ago.

 

Shin Nihon, Desa Sri Hartamas

When it comes to cuisine of choice on a date night, Jien and I tend to gravitate towards meat – beef, in particular. We love the idea of tucking into freshly grilled beef or steak, especially if it’s a delicious, tender cut. Shin Nihon in Desa Sri Hartamas is said to offer one of the [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
2 weeks and a day ago.

 

Shabu Gion @ Damansara Uptown

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG The shabu shabu dining experience originates from Japan, where thin slices of beef is being swish to and froth in pots of boiling clear... KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
2 weeks and a day ago.

 

Single Line Display Queue Management System ( QMS ) without printer and MCU for Tff Cafe at Perlis

Queue Management System ( QMS ) without printer and MCU for Tff Cafe at Perlis with Single Line Display.Single Line Display.Queue Management System ( QMS ) without printer and MCU for Tff Cafe at Perlis :.Keypad for QMS without printer MCU for Tff Cafe at PerlisNew version of RJ45 connector in stead...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Arbirage Arbirage via 辛 Arbirage
2 weeks and a day ago.