Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 4 of 11878

Bukan Semua Buah Kurma Halal

Bukan Semua Buah Kurma HalalDah nak masuk bulan Ramadhan ni... Bulan puasa... Bila bulan puasa, memang banyak la buah buah kurma yang di jual di bazar bazar Ramadhan kan.. Dan menjadi kemestian juga bagi sesetengah orang untuk berbuka puasa dengan mendahulukan memakan buah kurma. Sunah.Sorry tajuk terlalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
3 days and 8 hours ago.

 

Digital Native Agenda (DNA23) Dialogue Series

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk maklumat lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 8 hours ago.

 

Free database clients able to access multiple DBMS - DBeaver CE DBSL Database Browser

Nowadays it is not unusual for IT personnel to deal with multiple databases at the same time. There is also a high chance of the need to deal with databases in different database management system (DBMS).It will be nice to have a universal or multi-platform GUI database client as a single tool for accessing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
3 days and 8 hours ago.

 

Dreading The Wedding? Don't Let Fear of Public Speaking Ruin Your Big Day

The wedding date is getting closer and soon you will be the father of the bride, Best Man, bridegroom or chief bridesmaid, and whilst you are really looking forward to this special day you are also filled with dread – THE SPEECH! The fact that your audience is going to be your family and friends,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 8 hours ago.

 

Wanita pertama sertai STORM JBPM

#JohorTimes Berlari sejauh tujuh kilometer dalam masa 40 minit sambil mengalas pelbagai peralatan seberat lebih 40 kilogram serta berlari membawa hos 20 kg antara yang dilakukan anggota Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM). Malah, mereka juga perlu melakukan latihan bangun tubi, mendagu dan melompat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 8 hours ago.

 

Pak Arab naik kereta mewah dalam pusat beli-belah

#JohorTimes Satu rakaman video memaparkan dua lelaki Arab memandu kereta dalam sebuah pusat beli belah di Riyadh tular di media sosial. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk maklumat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 8 hours ago.

 

Scenes in Taiwan as strong earthquake hits

#JohorTimes People in Hualien were seen running to safety when a 6.1-magnitude earthquake hit the eastern coastal city on Thursday (Apr 18). The quake was also felt in Taipei, where subway services were suspended. Full story: Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 9 hours ago.

 

ECRL – YAKINKAN CHINA PROJEK ECRL BOLEH DILAKSANAKAN LEBIH MURAH

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk maklumat lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 9 hours ago.

 

Digital dialogue focuses on growing Malaysia’s digital economy inclusively

#JohorTimes The first forum under the Digital Native Agenda 23 (DNA23) initiative on Wednesday, championed by Datuk Seri Anwar Ibrahim, isnt just about growing Malaysia’s digital economy, but also doing so in an inclusive manner. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 9 hours ago.

 

Empat jenayah jadi undang-undang Malaysia jika Statut Rom diratifikasi

#JohorTimes Empat jenayah antarabangsa iaitu pembunuhan beramai-ramai, jenayah perang, jenayah kemanusiaan dan pencerobohan akan dijadikan sebagai undang-undang tempatan sekiranya Malaysia meratifikasi Statut Rom Mahkamah Jenayah Antarabangsa (ICC). Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 13 hours ago.

 

JPJ to give full cooperation in bribery probe against its officers

#JohorTimes The Road Transport Department (JPJ) will not defend any corrupt acts committed by its officers, says JPJ director-general Datuk Seri Shaharuddin Khalid. Shaharuddin said that at JPJ headquarters on Thursday, adding that the department would not compromise on issues related to integrity and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 13 hours ago.

 

AirAsia Flies To Lanzhou, China

Have you been to Lanzhou? Me... not yet but I heard that the cuisine and scenery there are great. Lanzhou is the capital of Gansu Province in Northwest China located on the banks of the Yellow River. Historically, it has been a major link on the Northern Silk Road and it stands to become a major hub on the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 14 hours ago.

 

Abam Kie's Birthday Giveaway

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wah! nampaknya bulan kelahiran Abam Kie samalah pula dengan bulan kelahiran Mrs. A tapi tarikh dan tahun adalah berbeza ngeh! ngeh! ngeh! Rajin betul Abam Kie menganjurkan giveaway mahupun segmen berbeza betul dengan Mrs. A ni cuma rajin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 days and 14 hours ago.

 

Wonderful Mother’s Day Gift Ideas to Delight Your Mom

Mother’s Day is the best occasion to celebrate motherhood all around the corners. It is also time to salute a mother’s feelings and contributions which she shows for her family. A mother has some unique qualities and specialties. She gives her whole life to making her kids life happy and beautiful.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 15 hours ago.

 

A Guide to Planning a Drug Addiction Recovery

With increased access to alcohol, medications, and controlled substances, addiction has grown to be a significant problem in the US. Over 20 million people aged 12 and above are believed to be suffering from one form of addiction or the other. Addictions are very treatable, with most people who go in for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 16 hours ago.

 

Japanese Village, Bukit Tinggi, Pahang

Assalamualaikum semua. Lepas keColmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang, aku masuk ke Japanese Village. Memandangkan dah ada tiket yang berharga RM16 untuk all acccess, gunakanlah dengan sebaiknya. Tapi aku hanya ke Japanese Village je sebab masa tu pun dah tengah hari. Cuaca dah mula panas dan perut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
3 days and 16 hours ago.

 

Cari Supplement Whey Protein Bagi Bina Otot? Nutrition Pro, Kedai Paling Murah Jual Produk Bina...

Ada ke di antara anda yang memang menggilakan tubuh sasa berotot kental? Sedang mencuba pelbagai cara dan kaedah untuk menampakkan otot-otot kental di tubuh? Mahu mencari produk supplement atau makanan tambahan terbaik untuk membina otot tubuh badan? Sebenarnya, bagi seorang yang mahu cara lebih mudah dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 days and 16 hours ago.

 

Withdraw HMG Menggunakan MPAY

Withdraw HMG Menggunakan MPAYDi dalam Harbour Malaysia Group (HMG) terdapat 2 pilihan untuk mengeluarkan profit atau bonus HMG ke akaun bank anda iaitu :1. Pengeluaran menggunakan akaun bank biasa.2. Pengeluaran menggunakan Mpay MastercardSejak awal 2019. pihak syarikat telah meminta para ahli untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via Harbour Malaysia Group HMG2U
3 days and 17 hours ago.

 

SHOPEE PIALA FA – TERENGGANU FC, KUALA LUMPUR TURUT KE SUKU AKHIR

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 20 hours ago.

 

PEMBANGUNAN KELANTAN – USAHA LAKSANA 5 PROJEK UTAMA BERMULA

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 21 hours ago.