Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 5 of 11878

KES PENEMPATAN SEMENTARA DAN KUBUR DI WANG KELIAN

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 21 hours ago.

 

AKTIVIS LANTANG TUNTUT PENJELASAN BERKAITAN PRODUK DARI BLOGGER TERKENAL?

AKTIVIS LANTANG TUNTUT PENJELASAN BERKAITAN PRODUK DARI BLOGGER TERKENAL? Tu dia tajuk entri macam tajuk ruangan gosip kat surat khabar je kan? ternampak satu diskusi panas antara aktivis lantang seorang blogger/Instafamous juga sekarang dah jadi founder produk jus yang katanya boleh kuruskan badan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 21 hours ago.

 

INSIDEN TUMPAHAN MINYAK KOTA TINGGI – JABATAN LAUT BUAT SIASATAN

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
3 days and 22 hours ago.

 

BOOK GIVEAWAY BY JJM FRIENDS

Bila nampak je giveaway hadiahnya buku, mula la rasa teruja mana la tahu ada rezeki menang sebuah buku. Jadi, tengah takde buat apa jom la kita support giveaway nii. Mana tahu ada rezeki korang jugaKorang yang nak join tu boleh je klik di SINI

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 days and 22 hours ago.

 

5 Things You Didn't Know Could be Done with a Laser

Are you scared of needles? Apprehensive about going under the knife? The beauty of laser treatments is that they can help you make a change or treat a condition, but don’t require recovery time or leave you with scars. There are so many benefits of visiting a laser skin clinic that most people aren’t...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 23 hours ago.

 

Dari Adunan Hingga Ke Sos Semua Buatan Sendiri Di Atlas Pizzeria

Salam sejahatera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalau korang suka pizza Maha ada satu tempat untuk nikmati pizza original yang dihasilkan sendiri daripada menguli adunan tepung sehingga kepada penghasilan sos tomato dan bahan segar di atas pizza semua mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 days and an hour ago.

 

[LIVE] Perkembangan terkini Sesi Pendengaran Awam Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) di Putrajaya

#JohorTimes [LIVE] #putrajaya Perkembangan terkini Sesi Pendengaran Awam Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) mengenai penemuan kem penempatan sementara dan kubur di Wang Kelian, Perlis yang dimulakan hari ini. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 8 hours ago.

 

Pengasuh mengaku tidak bersalah aniaya bayi

#JohorTimes Seorang pengasuh wanita didakwa di Mahkamah Sesyen Ipoh pada Rabu atas pertuduhan menganiaya bayi di bawah jagaannya di Manjung, tahun lalu. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 8 hours ago.

 

Kesan cedera mirip ‘dummy’

#JohorTimes Bekas pakar forensik memberitahu Mahkamah Koroner bahawa kesan kecederaan pada dada kanan anggota bomba, Muhammad Adib Mohd Kassim adalah lebih mirip dengan patung model getah (dummy) yang digunakannya ketika dalam lakonan semula. Bekas Pakar Perunding Kanan Forensik dan Patologi Hospital...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 9 hours ago.

 

Panduan Dapatkan Harga Murah Hotel Mewah

Tentu seronok jika sesekali dapat bercuti dan menginap di hotel mewah pada harga murah. Ia pasti akan menjadi pengalaman yang tidak dapat dilupakan, lebih-lebih lagi untuk anak-anak yang tak pernah merasa menginap di hotel mewah. Bukan semua orang berduit tetapi boleh dikatakan semua orang ingin bercuti di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 days and 9 hours ago.

 

Rangkuman hari pertama Suruhanjaya Siasatan Diraja

#JohorTimes Lapan terma rujukan digariskan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) mengenai kem penempatan sementara dan kubur di Wang Kelian, Perlis. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 9 hours ago.

 

PENGKALAN CHEPA – LOKASI PROJEK PERINTIS BAGI MENANGANI MASALAH DADAH

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 9 hours ago.

 

PINDA LAPORAN 1MDB – NAJIB RAZAK ARUL KANDA DIBICARA BERMULA 18 NOV

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 10 hours ago.

 

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang

Assalamualaikum semua.Hari Isnin kelmarin, sempat menjejakkan kaki ke Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang. Dah lama rasa nak pergi jalan-jalan ke sini. Selalu juga tengok orang post gambar posing dengan bangunan-bangunan yang cantik di Colmar Tropicale tu. Jadi teringinlah juga nak pergi sini nak tengok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
4 days and 10 hours ago.

 

Sabah: Blok pembangkang umpama ada kekuatan

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 10 hours ago.

 

Sinopsis Filem Fly By Night - Sebelum Pagi Berakhir

Sinopsis Filem Fly By Night - Sebelum Pagi BerakhirSelain filem Bu - Kasih Suci, satu lagi filem baru yang ditayangkan di pawagam bermula 11 April 2019 yang lalu adalah filem Fly By Night - Sebelum Pagi Berakhir. Antara pelakon filem Fly By Night ini adalah Bront Palarae, Jack Tan, Fabian Loo, Sunny Pang,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 days and 11 hours ago.

 

Baru bebas tetapi buat hal semula…

#JohorTimes Tindakan lelaki yang dipercayai mahu melarikan diri daripada ditahan polis mengundang padah apabila Perodua Myvi dipandu terbabas dan terbalik dalam kejadian di Taman Pendamar Jaya, Melaka pada Selasa. Dalam kejadian 1 tengah hari itu, lelaki berusia 31 tahun berkenaan berjaya ditahan sepasukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 11 hours ago.

 

Bawa Anak Sedara ke Maps Perak - Pengalaman Berada Dalam Boboiboy Cattus Coaster

Akhir Disember 2018 adalah bulan terakhir kami untuk gunakan kad khas MAPS Perak. Jadi, kesempatan itu kami gunakan untuk bawa anak-anak menikmati kegembiraan kali terakhir di MAPS atau Movie Animation Park Studios yang terletak di Ipoh. Rugi kalau tak gunakan sepenuhnya sebab lepas ni dah tak boleh masuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 days and 12 hours ago.

 

Murad Prebiotic Series: Prebiotic 3-in-1 MultiMist, Prebiotic 4-in-1 MultiCleanser Night Fix...

Sleep. Treat. Repeat! Do you know that having sufficient quality and beauty sleep is important not only for our skin but for our well-being also. When we’re sleeping at night, our body goes into makeover mode (mitosis state) where our cells renew and repair between the magic hours of 11 and midnight. This...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 days and 12 hours ago.

 

Pengalaman Saya Menuntut di Politeknik Muadzam Shah, Pahang

Zaman ini menuntut ilmu di Politeknik bukan lagi asing. Jika dahulu pelajar lepasan SPM menjadikan Politeknik sebagai pilihan kedua untuk melanjutkan pendidikan di peringkat tinggi, kini tidak lagi. Mentaliti masyarakat mula berubah dan bersifat terbuka. Mereka mula percaya kepelbagaian pendidikan membuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog askcoreunit askcoreunit via Azmir Shah
4 days and 12 hours ago.