Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 3 of 11729

Biodata Terkini Mimi Lana

Profil / Biodata Pelakon Malaysia - Mimi LanaHari ini aku nak share serba sedikit tentang profil dan biodata pelakon cantik manis Mimi Lana ini. Rasanya pertama kali aku tengok Mimi Lana ni berlakon adalah menerusi drama Ku Tinggalkan Cinta Di Okinawa dan drama terbaru Mimi Lana setakat ini adalah drama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 days and 5 hours ago.

 

Mereka Yang Berani Gagal

Assalamualaikum semua.Apakah erti kegagalan bagi anda?Apakah yang akan anda buat jika anda mengalami kegagalan?'Apakah yang akan anda buat jikalau anda tahu bahawa anda tidak mungkin gagal?'-Dr. Robert Schuller-Kegagalan itu bukanlah bererti anda seorang yang gagal.Ia hanyalah bererti anda masih belum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
4 days and 6 hours ago.

 

Menikmati Keindahan Alam Semulajadi Terbaru di Laluan Awana Bio Park

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Menikmati Keindahan Alam Semulajadi Terbaru di Laluan Awana Bio Park appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 days and 6 hours ago.

 

Michelin-Rated Dim Sum at Lai Po Heen, Mandarin Oriental, Kuala Lumpur

Dim Sum Chef, Tam To Ming from the award-winning one-Michelin starred restaurant Yee Tung Heen at The Excelsior Hong Kong will be in residence at Lai Po Heen, Mandarin Oriental KL from 17 to 21 October to showcase an array of dainty Chiu Chow dim sum creations.Born and raised in Hong Kong, Tam began his...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 days and 7 hours ago.

 

Sesi kaunseling: Kaedah pemulihan mental

Sesi kaunseling: Cara terbaik pemulihan mental| Tidak ramai sedar bahawa mereka memerlukan sesi kaunseling tetapi sebenarnya sangat ramai perlu hadir sesi kaunseling. Sesi kaunseling bukan sahaja diperlukan oleh orang yang mempunyaimasalah mental, malahan bukan juga hanya untuk orang yang mengalami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
4 days and 10 hours ago.

 

8 LANGKAH MEMBASUH TANGAN DENGAN BETUL

ASSALAMUALAIKUM..Isu keracunan makanan baru - baru ini, menjadi pengajaran kepada kita iaitu makanan yang tercemar boleh membawa kepada kematian, dan untuk mengelakkan keracunan makanan berlaku salah satunya aspek kebersihan. Dari segi aspek kebersihan termasuklah kebersihan diri. Bukan apa, rasanya perkara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanisukarno wanisukarno via Blog Wani Sukarno
4 days and 13 hours ago.

 

Memilih Kaca Mata Sesuai Dengan Bentuk Wajah

"Kesesuaian Muka Dengan Kaca Mata"Kaca mata pada asasnya merupakan penambahbaikan untuk mereka yang ingin memperbetulkan penglihatan yang kabur. Tidak kisah kerana rabun jauh atau rabun dekat.Bentuk Wajah dan Jenis Kaca Mata SesuaiPemakaian kaca mata pada objektif utama begitulah.Semakin meningkat zaman,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog by Mizan
4 days and 14 hours ago.

 

BUYING BUSINESS GRAND OPENING FLOWERS ON A BUDGET

hai assalammualaikumBuying Business Grand Opening Flowers on a BudgetIt is never a problem buying fresh and beautiful Flower for opening ceremony. of a business when you shop for Flower Delivery through the online Florist. However, getting them for a cheap price may not be as easier, especially if you want...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 days and 15 hours ago.

 

Why I love Flower Chimp!

You know when I travel, I missed out so many events and some of them are personal to me for example my bestie just delivered a baby girl, my business associate opened a new branch and more. I’m not able to be there or attend their opening. Perhaps the best way is to say it with flowers and follow up with...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 days and 15 hours ago.

 

Turunkan Kadar Kolesterol Dengan Susu Kacang Soya Vitas Organic

Turunkan kadar kolesterol dalam darah dengan susu kacang soya!! Ok. Saya ada masalah kolesterol. Macam-macam petua turunkan kolesterol telah saya buat, ada yang memberikan kesan positif, dan ada pula yang tidak menampakkan kesan yang ketara. Biasanya, kolesterol tinggi ini ada kaitan dengan dua penyakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 days and 16 hours ago.

 

90% orang yang buat bisnes gagal pada tiga tahun pertama

90% orang yang buat bisnes gagal pada tiga tahun pertama dan Along dah jumpa formula rahsia dapat RM500k pada tahun pertama berbisnes.Tak ramai orang tahu kisah jatuh bangun hidup Along sebelum ini. Mulai hari ini, Along terpaksa dedahkan rahsia ini semuanya. Bagaimana Along bangkit semula dapat capai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via Mohd Hellas Shahrir
4 days and 18 hours ago.

 

Avocado Shake @ Malacca Avocado Choc

With the opening of Malacca Avocado Choc since early this year, Melaka now has three prominent places to visit for quenching your thirst. If you are wondering what the other two are, they are Klebang Coconut Shake and Mango Float Royale. The popularity of Malacca Avocado Choc is apparent, as queue as long...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
4 days and 22 hours ago.

 

Apa Formula Selesaikan Magic Cube Wooden Puzzle Ni?

Anak saya dapat satu permainan uji minda yang baharu .. sebuah Magic Cube Wooden Puzzle. Ia diberikan sebagai hadiah oleh adik ipar saya kepada anak-anak saya, Amri dan Zikri yang telah berjaya selesaikan Rubik Cube di bawah masa dua minit. Magic Cube Wooden Puzzle pemberian sebagai hadiah memang unik.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 days and 22 hours ago.

 

Cara Dapatkan Roadtax Baharu Jika Hilang

Apa nak buat jika roadtax atau lesen kenderaan motor (LKM) hilang? Tak kisahlah apa sebabnya samada keciciran, dah rosak, hilang dicuri bersama dompet dan sebagainya, memang ada cara nak dapatkan kembali roadtax atau LKM yang baharu. Cara Dapatkan Roadtax Baharu Jika Hilang Tak susah pun sebenarnya. Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 days and 23 hours ago.

 

BILA TIADA BIBIK ATAU PENJAGA BUDAK

hai assalammualaikumBibik Dan Penjaga Budak Tiada, Suami kan AdaBila Tiada Bibik Atau Penjaga Budak - Memang dari anak pertama, pergi event mana-mana yang melibatkan kerja nad, nad akan bawak anak. Mak mertua dah takda, keluarga nad pulak dekat Klang. Takkanla nad nak hantar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 days and 23 hours ago.

 

What are Mala Beads and why do Yogis Wear Them?

What is a mala bead? Mala beads are commonly known as Japa mala beads. Japa is an original Sanskrit word (Sanskrit is an ancient language of India) for the prayer beads used back then for the counting of mantra recitations.What are Mala Beads and why do Yogis Wear Them?Click here to READ MORE

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
5 days ago.

 

Tapas Club Malaysia, Pavilion KL: Authentic Spanish Flavours

When I think of Spanish food, paella, gambas, chorizo, churros and Sangria come to mind. Tapas Club which debuted in Pavilion Kuala Lumpur in July this year brings all my favourites to KL and much more.Founded by world-acclaimed chefs Jose Angel Alonso and Manuel Berganza, Tapas Club promises to bring the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 days and an hour ago.

 

Cabaran Pasangan Yang Baru Berkahwin

Assalamualaikum.Hari ni nak tanya pendapat semua mengenai,Cabaran Pasangan Yang Baru BerkahwinAku belum lalui lagi sebab kahwin pun belum. Haha.Yang dah berkahwin, macam mana? Banyak cabaran tak?Tapi itu semualah kadang-kadang yang mengeratkan lagi hubungan rumah tangga kan?Sebelum memasuki gerbang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
5 days and 3 hours ago.

 

Don’t have time to exercise ? No excuse for us

How often should I really exercise to be healthy? The US Department of Health and Human Services has a recommendation for healthy adults: Aerobic activity: [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
5 days and 3 hours ago.