Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 3 of 11771

SIMPLE DIMPLE DIAPER BAG, BEG CENGKERANG KERAS/ BEG NINJA PELBAGAI GUNA

hai assalammualaikumSimple Dimple Diaper Bags, Beg Pelbagai Guna - Bila dah jadi parents ni, nak pergi mana-mana, kelengkapan anak la paling penting. Yela, mana taknya, dengan pampers, kot anak terberak, dengan baju, dengan air panas, dengan botol susu, haish segala la barang dia tu. Lagi kalau nak pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 23 hours ago.

 

Bitcoin Percuma Dengan Bentalefin

Kumpul Bitcoin Percuma Dengan Cloud Mining Site BentalefinLagi site yang membolehkan anda mengumpul bitcoin secara percuma melalui penyediaan Cloud Mining iaitu Bentalefin.Dengan hanya mendaftar, anda akan di berikan hasrate (Mining Power) percuma sebanyak 25GH/s.Pengeluaran bitcoin boleh di lakukan setelah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via 1001 Sumber Income
4 days and an hour ago.

 

Drama Terbaik Dariku (TV3)

Drama Terbaik Dariku (TV3)Antara banyak - banyak drama yang tengah hangat bersiaran di TV, aku paling suka dengan drama Terbaik Dariku. Drama Terbaik Dariku ini disiarkan di slot Samarinda TV3 dan bersiaran setiap Isnin hingga Rabu, jam 10 malam serta mempunyai 15 episod. Tak lama lagi drama ini dah nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 days and 2 hours ago.

 

55 Hari Segmen Bloglist #2 2019 Nurul Najihah

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 30 Disember 2018Semua yang menyertai segmen ini akan dapat masuk bloglist gitu..Nak join boleh Klik Banner di atas ye..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 days and 3 hours ago.

 

Getting Presents for Her This Gifting Season?

Getting Presents for Her This Gifting Season?Any time is a good time to receive presents, that’s what I always tell my family and friends. But what about the giver? It’s already December, and with the flurry of online shopping and year end holidays, what better time than to buy your loved ones some well...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 days and 4 hours ago.

 

Tarikh Bayaran Gaji Kakitangan Awam 2019

Tarikh Bayaran Gaji Kakitangan Awam 2019Gaji bagi kakitangan awam atau pekerja kerajaan 2019 hanya sekali sebulan. Semestinya ianya memerlukan perancangan yang rapi dalam mengatur kewangan supaya wang gaji yang di terima cukup untuk menampung perbelanjaan sehingga gaji yang seterusnya..Ini kerana jika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
4 days and 4 hours ago.

 

Pengalaman Kedai Repair Smartphone

Kali ni saya nak share pengalaman hantar handphone rosak. Handphone T1 plus beli tahun lepas sebelum raya tapi kelmarin rosak. Semalam saya dengan orang rumah pergi Econsave cari kedai repair handphone.Leagoo T1 PlusApa masalah telefon pintar ni?Masalahnya dari hari Khamis malam Jumaat tak boleh caj. Bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
4 days and 4 hours ago.

 

JUAL JAMU JANGAN SAMPAI NAMPAK MACAM PELACUR CARI PELANGGAN

JUAL JAMU JANGAN SAMPAI NAMPAK MACAM PELACUR CARI PELANGGAN. Allahu.. tak insof lagi ka lekatlekit ni dok melaser orang. Orang dah pesan kat hang jangan satgi kerana jari badan binasa baru padan muka katanya.Yer yer.. sabar ye puan puan semua. Sebenarnya tajuk entri tu memang mengambarkan apa yang sedang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 5 hours ago.

 

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE | Siapa yang tak kenal dengan jenama Anchor iaitu sebuah jenama perkhidmatan makanan yang terkenal dari New Zealand. Kini jenama ini begitu popular dalam kalangan tukang buat kek dan pastri. Hmm mungkin ada yang tak tahu, kini Anchor Food Professionals...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 days and 11 hours ago.

 

Insta-Worthy Spots @ Suria KLCC's Whimsical Christmas Things You Must Not Miss Out

Ho! Ho! Ho! This is the season to be jolly and outing with friends and family. Are you searching for special and instagramable spots to capture the moments and memories with your loved ones. Good news! I have a list of Insta-Worthy Spots in a Whimsical Christmas at Suria KLCC and Things You Must Not Miss...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 days and 16 hours ago.

 

Hampir Buta Di Sebabkan Handphone

Mata Anak Menjadi Juling, Rosak Dan Hampir Buta Gara Gara Gajet HandphoneSelari dengan perkembangan teknologi pada hari ini, gajet seperti handphone bukan lagi kehendak seperti 10 tahun yang lalu, tetapi ianya sudah menjadi 1 keperluan yang harus dimiliki oleh setiap orang termasuk kanak kanak yang masih di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
4 days and 18 hours ago.

 

Tarikh Bayaran Gaji Kakitangan Awam 2019 Bayaran Khas 2018 RM500

Jadual gaji kakitangan awam untuk tahun 2019. Rasanya ramai juga menantikan keluarnya pekeliling daripada pihak Kementerian Kewangan dan juga Jabatan Akauntan Negara mengenai tarikh pemberian gaji kakitangan awam bagi tahun 2019. Jadual gaji ini penting untuk mereka yang sentiasa mahu merancang kewangan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 days and 22 hours ago.

 

Makan tengahari di Restoran Tok Keramat, Jitra, Kedah

Restoran Tok Keramat, Jitra KedahRestoran Tok Keramat ni memang femes kat area Jitra dan kawasan sekitar. trademark Restoran Tok Keramat ni adalah "paling murah di Malaysia". Murah yang macam mana tu kena datang sendiri la.Banyak lauk seperti gulai utara, gulai kawah, ikan/ayam bakar, ayam goreng rangup,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
5 days and an hour ago.

 

Sinopsis Drama Korea The Ghost Detective

Sinopsis Drama Korea The Ghost DetectiveHari ini aku nak share sinopsis drama Korea The Ghost Detective pula, sejujurnya aku memang suka drama ini yang bergenre seram gitu. Aku suka elemen suspen dan misteri yang ada dalam drama ini, semuanya cukup lengkap, malah OST The Ghost Detective juga best. Pendek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
5 days and 3 hours ago.

 

Tips Mendapatkan Anak Kembar

Inginkan Anak Kembar? Doktor Ini Kongsikan Tips Untuk Mendapatkan Anak KembarKelahiran cahaya mata adalah sesuatu yang diimpikan oleh setiap pasangan suami isteri apalagi bagi pasangan yang baru berumah tangga.Dengan adanya cahaya mata atau anak di dalam rumah tangga, ianya pasti akan memberikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
5 days and 3 hours ago.

 

Cara Memohon Lesen Memandu Antarabangsa

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada smeua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Cara Memohon Lesen Memandu Antarabangsa appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
5 days and 4 hours ago.

 

Toyota Voxy tetap mengancam dengan harga yang ekonomi

Toyota Voxy adalah minivan yang sangat popular yang dibuat oleh Toyota di Jepun. Ini adalah minivan sederhana / besar, dengan 8 tempat duduk dan 5 [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Affiliatesecretfornewbie.com
5 days and 4 hours ago.

 

7 Iklan YouTube Terbaik 2018

Bila dah sampai ke penghujung tahun, pastinya ramai yang menunggu mengenai listing terbaik sepanjang tahun. Maka, banyaklah blog termasuk juga laman web media arus perdana yang akan merungkai perkara-perkara terbaik yang berlaku dalam tempoh 365 hari. Antara yang menarik yang saya nak kongsikan kepada anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
5 days and 4 hours ago.

 

Bawa anak-anak main air di taman tema Fantasia Aquapark Jitra, Kedah

Pintu Masuk Utama ke Fantasia AquaparkView secara keseluruhan Fantasia Aquapark (gambar ihsan google)Kepada yang duduk belah-belah utara, korang pasti happy sebab kat Jitra dah ada taman tema air Fantasia Aquapark. Walaupun takde la besar mana pun kalau nak compare dengan taman tema yang femes-femes kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
5 days and 5 hours ago.

 

Senarai Penerima Nona #Superwoman Award 2018

Penganjuran Nona Superwoman 2018 oleh majalah Nona seiring dengan kempen Nona #Superwoman bagi meraikan golongan wanita yang telah banyak memberi inspirasi serta melakar kejayaan dalam bidang masing-masing.Bertemakan ‘Inspirasi Wanita Bermula di Sini’, Nona Superwoman Award 2018 mengiktiraf wanita dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 days and 6 hours ago.