Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Year

Page 1 of 333

Salam Lebaran Daripada EmpayarUtama

Lusa dah Raya, kannnn....?Dan dalam diam tak diam dah lepas lapan tahun setengah rupanya aku berblogging.Memang aku cemburu dengan masa yang cepat betul berlalu.Macam mana; tiba tiba je aku dah kat dunia ni. Hari pertama aku ada dalam dunia - pun aku tak ingat bila. Hari pertama selepas mati nanti,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog empayarutama empayarutama via EmpayarUtama
5 months and a week ago.

 

Old Malaya Kopitiam Japanese Muslim Food @ Nilai

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat! Apa khabar semua? Semoga sihat-sihat je semua ya. Dengar cerita, ramai betul yang dah tua sebelum masanya. Demam FaceApp melanda ya. Setakat ini, aku masih tak tua lagi. Forever young uolls! Ehh. Hahaha. Oklah harini ada berita gembira. Alhamdulillah sempena hari...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
3 months and 3 weeks ago.

 

TIKTOK jadikan remaja semakin rosak semakin gedik

Assalamalaikum warahmatullah wabarakatuh~MashaAllah ta'ala ye. Tengok pada tajuk tu. Aku hari memang sungguh dunia ni makin hari makin tenat dengan macam2 aplikasi yg merosakkan umat akhir zaman.Korang mesti pernah dengar tiktok kan?Aplikasi tu ya Rabbi sangat banyak negatifnya dari positif...Aplikasi yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Qomar1996 Qomar1996 via NINJA BLOGGING
3 months and 2 weeks ago.

 

Makan gulai sembilang di Naim Gulai Sembilang, Kampung Sungai Pial, Bedong, Kedah

Restoran Naim Gulai SembilangRestoran Naim Gulai SembilangNaim Gulai Sembilang ni kalau nak ikutkan alamat penuh lokasi adalah F54 Jalan Tanjung Dawai, Kampung Sungai Pial, 08110 Bedong, Kedah. Kiranya laluan untuk korang nak ke Tanjung Dawai la. Lepas makan nak pergi shopping di Tanjung Dawai pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
11 months and 4 weeks ago.

 

Hello, I’m Back…

Wow, its been a long time since I last posted anything here. My last post was February 2017. Thats 1 year and 8 months. WUT. I dont know why Ive been neglecting this site.... {{ Visit my website @ http://www.seventh-angel.net to read more! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Seventh Angel [NET]
11 months and 3 weeks ago.

 

Balmedie Fish and Chips Shop

The thing about travelling with (growing) active kids is that they are get hungry ALL the time. On one of our visits to Balmedie beach, we grabbed a quick snack from Balmedie Fish and Chips shop before heading home since the kids has finished all the food we've packed for the day and were complaining that...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
11 months and 3 weeks ago.

 

Pageviews Oktober Meningkat 100K Berbanding September 2018

Alhamdulillah, nampaknya usaha keras membuahkan hasil. Saya memang dah berazam nak tingkatkan jumlah pageviews (PV) atau hits blog ini untuk bulan Oktober berbanding September 2018, dan ianya berhasil. Saya sangat lega, kerana berjaya membuktikan kemampuan diri. Kalau ikutkan, saya rasa ragu-ragu juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
11 months and 3 weeks ago.

 

Najmi Dapat Mainan Baharu Shopee Sales

Wahh wah wahhh .. seronok Najmi dapat mainan baharu, lepas isteri saya bershopping online di Shopee baru-baru ni. Shopee ada buat sale, jadi isteri saya pun terus cari mainan untuk Najmi. Nak tahu apa yang isteri saya belikan untuk anak bongsu kami, Najmi yang berusia setahun lebih tu tak? Aha .. meh baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
11 months and 3 weeks ago.

 

What Should You Consider Before Buying Gold Jewellery?

You know India is widely regarded as the nation of festivals and people of this country never think twice before extravagantly spending during these festivals’ celebration time, particularly on gold jewellery. People don’t see gold only as a source of credit; It has a colossal emotional importance and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
11 months and 3 weeks ago.

 

Pakej Murah Sehari Ke Singapura

Pakej Murah Sehari Ke Singapura | Bulan lepas aku ingatkan dapat ke negeri Pasir Dua Butir tapi sehingga hampir penghujung bulan senyap je jadi aku nakkkk juga ambil "me time" barang sehari dua. Orang lain yang bekerja dapat cuti lapan hari dalam sebulan kot? Bukan sebab penat menguruskan keluarga tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
11 months and 3 weeks ago.

 

I AM NEW ALTHEA ANGELS, THANK YOU ALTHEA

hai assalammualaikumI Am New Althea Angels - Seronok bila dapat tau ramai yang jadi Althea Angels ni. Mulanya sedih sebab kita ingat tak terpilih, tapi, bila dapat email pada bulan Oktober yang mengatakan nad terpilih sebagai Althea Angels, aarghhh so excited ok. Terus senyum dan menjerit..Anak tengok pelik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
11 months and 2 weeks ago.

 

Google Adsense Showing ‘Automatic Payment Pending’?

Automatic Payment Pending? What? I cant deny that Ive been panicking. Its November 26th where I am right now at 5 am (still November 25th in the US) and I still havent received any email or payment from... The post Google Adsense Showing Automatic Payment Pending?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via It's Totally Awesome
11 months and 2 weeks ago.

 

Review Drama Korea Mr. Sunshine

Mr. Sunshine - Korean Drama ReviewHari ini aku nak buat review drama Korea Mr. Sunshine yang mula disiarkan di channel TVN pada 7 Julai 2018 dan tamat pada 30 September yang lalu. Antara pelakon drama Mr Sunshine ini adalah Lee Byung Hun, Kim Tae Ri, Yoo Yeon Seok, Kim Min Jung, Byun Yo Han, Kim Kap Soo,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
11 months and 2 weeks ago.

 

Bahayanya Susu Pekat Teapot Tube Yang Viral

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Ini semua pengaruh dengan media sosial lah ni hehehehe nak salahkan orang lain jugakan. Tapi betullah kerana sebab ada promosi hebat 11.11 Single's Day hari tu lah Maha terjebak juga untuk beli Susu Pekat Teapot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
11 months and 2 weeks ago.

 

5 Tips to Picking The Best Shoes for Crossfit

The kind of gear you wear to your crossfit workout will determine how productive you will be in the gym. As for shoes, you need to invest in a good pair that will accommodate crossfit workouts and make them smooth. There are a few characteristics that set crossfit workout shoes apart from other types of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
11 months and 2 weeks ago.

 

Parti EH! Top 20 2018 Lebih Havoc

Parti EH! Top 20 2018 telah berlangsung 15 November lepas juga telah dihadiri selebriti tempatan dan artis ternama tanah air yang menghangatkan lagi parti tahunan anjuran EH!. Dibarisi nama mereka yang otai dan baru antaranya; Ain Edruce, Sarah Hildebrand,Sherry Alhadad Kilafairy.Persembahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
11 months and a week ago.

 

SEBELUM NI BERCAKARAN SEKARANG BERPELUKAN

hai assalammualaikumJannah ( anak adik ), dan FarizaSebelum Ni Bercakaran, Sekarang Berpelukan - Budak berdua ni memang tak boleh berjumpa, kalau berjumpa macam anjing dengan kucing. Kalau balik kampung, memang akan risau yang diaorang berdua ni akan bergaduh, berebut mainan semua la. Tak boleh duduk diam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
11 months and a week ago.

 

Basic Fishing Gear to Get Started

During holidays or summer breaks, fishing is one of the few activities that most individuals try. To some people, it’s the best way to pass the time. But, from an expert’s point of view, fishing offers many benefits than one could ever imagine. For example, it helps one relax the mind, as well as,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
11 months and a week ago.

 

SAMPAI BILA PENGGUNA PRODUK KOSMETIK HARUS DI TIPU DI ANIAYA?

SAMPAI BILA PENGGUNA PRODUK KOSMETIK HARUS DI TIPU DI ANIAYA? Isu pasal produk kosmetik/kecantikkan yang di campurpalsu dengan bahan terlarang seperti merkuri, hidrokinon, tretinion bukan lagi isu baru. Rasanya dah bertahun isu ni menjadi isu hangat tapi seolah olah tiada solusi untuk membentaras atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
11 months and a week ago.

 

Tarikkan Terbaru Dan Menarik Di Genting Highlands Musim Cuti Sekolah Ini

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan seklaian. Yes sekarang ni musim cuti sekolah dan musim untuk membawa anak-anak dan keluarga pergi berjalan-jalan betul tak. Sapa ada rancangan nak pergi ker Genting Highlands masa cuti sekolah ini. Memang ini menjadi lokasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
11 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »