Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Year

Page 1 of 344

Apa itu Hoki 5S ?

Skuad hoki remaja negara berjaya memenangi emas dalam Kejohanan Hoki 5S di Kejohanan Olimpik Belia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
11 months ago.

 

Salam Lebaran Daripada EmpayarUtama

Lusa dah Raya, kannnn....?Dan dalam diam tak diam dah lepas lapan tahun setengah rupanya aku berblogging.Memang aku cemburu dengan masa yang cepat betul berlalu.Macam mana; tiba tiba je aku dah kat dunia ni. Hari pertama aku ada dalam dunia - pun aku tak ingat bila. Hari pertama selepas mati nanti,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog empayarutama empayarutama via EmpayarUtama
3 months and a week ago.

 

Old Malaya Kopitiam Japanese Muslim Food @ Nilai

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat! Apa khabar semua? Semoga sihat-sihat je semua ya. Dengar cerita, ramai betul yang dah tua sebelum masanya. Demam FaceApp melanda ya. Setakat ini, aku masih tak tua lagi. Forever young uolls! Ehh. Hahaha. Oklah harini ada berita gembira. Alhamdulillah sempena hari...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
1 month and 3 weeks ago.

 

TIKTOK jadikan remaja semakin rosak semakin gedik

Assalamalaikum warahmatullah wabarakatuh~MashaAllah ta'ala ye. Tengok pada tajuk tu. Aku hari memang sungguh dunia ni makin hari makin tenat dengan macam2 aplikasi yg merosakkan umat akhir zaman.Korang mesti pernah dengar tiktok kan?Aplikasi tu ya Rabbi sangat banyak negatifnya dari positif...Aplikasi yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Qomar1996 Qomar1996 via NINJA BLOGGING
1 month and 3 weeks ago.

 

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU?

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU? Kecoh minggu ni seorang remaja autisme berumur 22 tahun (lelaki) di tahan polis kerana di dakwa mencabul seorang perempuan. Ramai aktivis Autisme bangkit bersuara isu ni.. ramai juga orang awam yang tidak memahami tentang autisme mempertikaikan macam macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
11 months and 3 weeks ago.

 

Suunto 9: Intelligent Technology Fit for the Next Adventure

Recently Suunto revealed its latest multisport GPS watch, Suunto Baro 9, which is a game-changer with its amazing battery life of up to 120 hours. Featuring an intelligent battery life management system with smart reminders, the multisport watch offers anywhere from 25 hours up to 120 hours of recording...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
11 months and 3 weeks ago.

 

Queue Management System ( QMS ) for lorry loading unloading for MNA Metal Resources Sdn Bhd

Queue Management System ( QMS ) for lorry loading unloading for MNA Metal Resources Sdn Bhd in Nilai,asubsidiary ofYokohama Reclamation Sdn BhdPreviously, MNA Metal Resources orderQMS Printer for Purchase RequestCanPress A for InboundPress B for OutboundPress C for Express LED...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog GengIndustry GengIndustry via 庚 Geng Industry
11 months and 3 weeks ago.

 

Dharma komen pemain hoki SUKMA kurang kemahiran asas

Nampaknya jurulatih wanita negara, K Dharmaraj memberikan komen terhadap prestasi pemain hoki di SUKMA yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
11 months and 3 weeks ago.

 

Cara Menjana Pendapatan Bisnes Online Lumayan Dengan Shopee

"Cara Mulakan Bisnes Di Shopee"Di Shopee Pi Pi Pi Pi PiBeli Baju Ju Ju Ju Ju JuBeli Semua Mua Mua Mua MuaDi ShopeeCara Jana Pendapatan Melalui ShopeeDengan nada lagu baby shark doo doo doo rangkap diatas masih menyebabkan penulis terngiang-ngiang di pelusuk antero kawasan otak.Sangat 'catchy' dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Eat + Travel = Lifestyle | Repeat
11 months and 2 weeks ago.

 

Tutorial Mencuba Kualiti “Streaming” Penyiaran Dengan OBS

Open Broadcaster Software(OBS) adalah salah satu aplikasi terkenal dan paling banyak digunakan untuk membuat livestreaming atau siaran langsung sama ada video tutorial tudung, video permainanan komputer ataupun telefon pintar. Kualiti penyiaran merupakan salah satu elemen penting dalam penghasilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eastbullet eastbullet via EastbulletdotCom
11 months and 2 weeks ago.

 

50 juta akaun Facebook diceroboh

SAN FRANCISCO: Facebook mengumumkan kira-kira 50 juta akaun diceroboh, selepas penggodam memanfaatkan kelemahan keselamatan aplikasi media sosial itu.Minggu ini, rangkaian media sosial besar itu mendapati serangan terbabit membolehkan penggodam mencuri ‘token akses’ iaitu kunci digital yang membolehkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
11 months and 2 weeks ago.

 

Insert jump break

Baru jm tahu function button ini.Lihat cara kegunaannya "gambar" di bawah...post asaledit postklik button "Insert jump break"Publish, akan keluar perkataan "Read More"#maaf jika anda tidak berapa faham dengan gambar.Semoga bermanfaat.Selamat mencuba.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
11 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 14 Oktober 2018Nak join boleh Klik Banner di atas ye..Hadiahnya best - best belaka, rugi kalau tak join hehewish me luck okey :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
11 months and a week ago.

 

Baca Online Novel Cik Reen Encik Ngok Ngek

Baca Online NovelCik Reen Encik Ngok NgekAkhirnya tibalah giliran Novel The Misadventures Of Cik Reen Encik Ngok Ngek karya novelis Maya Adira untuk diadaptasikan menjadi drama bersiri 20 episod. Versi dramanya bertajuk Cik Reen Encik Ngok Ngek yang dilakonkan oleh Farah Nabilah sebagai watak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
11 months and a week ago.

 

5 Signs That You Are Addicted To Mobile Gaming

The Devil sends his wickedest little devil-procrastination to earth to unleash hell by misleading people not work hard enough to accomplish what they need to complete. It appears that procrastination is having some difficulty dissuading people from misplacing their priorities. Hence addiction is sent to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
11 months and a week ago.

 

SEO Expert Specialist Malaysia

SEO Expert dan Specialist di Malaysia. Melihatkan trend terkini bahawa ramai yang menggunakan enjin carian terutama Google untuk mencari info, maka keperluan untuk mendapatkan khidmat dan servis pakar SEO atau SEO expert dan juga specialist berkaitan ranking di Google telah meningkat. Apatah lagi bila dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
11 months and a week ago.

 

When You Forgive-You Set Yourself Free

Should you want to move forward fast and far, to travel light and easily...then you have to be the first one to forgive. We really need to learn to unpack all our baggage of bitterness, envy, rage, fear and resentment before all these negative emotions drag us down. In fact we should never reject the...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
11 months and a week ago.

 

Tips menulis artikel blog isu semasa

Salah satu topik sesuai untuk ditulis dalam blog adalah berkaitan isu semasa. Ini adalah kerana isu yang sentiasa berlegar samada di internet atau surat khabar [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
11 months ago.

 

Motivasi | The power of sadaqah. Kisah aku dengan penyewa Bangladesh

Motivasi | The power of sadaqah. Kisah aku dengan penyewa Bangladesh | Assalamualaikum. Lama betul tak update blog yang satu ini walaupun memula start dulu kemain berkobar nak share itu ini... konon tak nak campur adukkan dengan travel blog tu. Oleh sebab cerita kelmarin masih panas aku tuliskan di sini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via mySarangs
11 months ago.

 

Makan malam di Restoran Nelayan Kuala Juru, Pulau Pinang

Restoran Nelayan Kuala JuruRestoran Nelayan Kuala JuruRestoran Nelayan Kuala Juru yang dimiliki oleh Persatuan Nelayan Kuala Juru terletak di Kuala Juru Pulau Pinang. Aku dah 3-4 kali datang makan ke sini. Tapi dalam lama dah la...dalam tahun 2006, 2007 kot rasanya. 2018 ni, tetiba rasa macam nak pegi makan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
11 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »