Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 6 of 11878

What Your Cover Says About You

Its a major decision to have a solid, permanent cover professionally installed on your home. Of course, the type of cover you get, its color scheme, what its made of, and where youll have it put specifically, all make a significant difference to your overall quality of life. As well, these...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 days and 13 hours ago.

 

Get additional online purchases cashback through Shopback, including Grab calling

Nowadays online merchants and/or e-commerce websites tend to give rebates in the form of special discount, free shipping, coupons, vouchers, cashback, etc. to maintain their attractiveness in having customers purchasing with them.In addition, if you make payment with certain cashback credit cards for your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
4 days and 14 hours ago.

 

Lepas Gian Bernetball

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Malam tadi ntah macam mana Mrs. A telah termakan ajakan seorang gang netball untuk main netball saja-sajalah nak keluar peluh. Lagi pun dah lama sangat breaks itu yang terasa macam nak lepas gian bernetball tu.Last Mrs. A aktif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 days and 15 hours ago.

 

Penerangan Bonus Matching HMG

Penerangan Bonus Matching HMGBous matching di HMG adalah bonus yang paling best di dalam plan pendapatan aktif HMG selepas bonus pairing. Ini kerana bonus matching ini membolehkan anda mendapat bonus secara berterusan walau anda hanya ada seorang downline.Walaubagaimana pun untuk mendapatkan bonus ini,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via Harbour Malaysia Group HMG2U
4 days and 17 hours ago.

 

Tebus Ganjaran Wang Tunai Dari Agoda Untuk Lebih Jimat!

Agoda. Buat mereka yang kaki melancong dan sering bercuti menginap di hotel, pastinya dah biasa dengan laman web tempahan hotel online Agoda. Agoda sudah lama bertapak sebagai tempat mencari hotel penginapan yang murah dan berbaloi. Malah, sebelum adanya laman web lain, Agoda sudah ada jutaan pelanggan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 days and 21 hours ago.

 

PROGRAM IMPIAN ASEAN – 5 PEMAIN BAKAL WAKILI NEGARA

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 21 hours ago.

 

HSR – TIADA KEPERLUAN MENDESAK

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 21 hours ago.

 

Graft Probe | UTM Senior Official Among Three Remanded Over False Claim

#JohorTimes #National A senior official of Universiti Teknology Malaysia (UTM) was among three people remanded for five days from today to faciltate probe into abetting a false claim. The remand order was issued by Johor Bahru Sessions Court Assistant Registrar, Faridatul Farrah Mohd Shukri. Kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 21 hours ago.

 

Najib: ‘Permata’ or ‘Genius’ not important, shows Pakatan acknowledges programme

#JohorTimes Datuk Seri Najib Razak on Tuesday said the Pakatan Harapan government’s move to rebrand the Permata child education programme envisioned by his wife Datin Seri Rosmah Mansor as ‘Genius’ shows it recognises its benefits. The former Prime Minister told reporters this after the third day of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 22 hours ago.

 

Kedah akan buat pinjaman dengan bank antarabangsa

#JohorTimes Kerajaan Negeri Kedah kini dalam proses mendapatkan pinjaman mudah kira-kira RM200 juta bagi melaksanakan projek penggantian paip yang selama ini menyebabkan kehilangan air yang dikategorikan sebagai air tidak berhasil (NRW). Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 22 hours ago.

 

Kanak-kanak 8 tahun hilang di Bangi

#JohorTimes Seorang kanak-kanak lelaki berusia lapan tahun dipercayai hilang selepas keluar dari rumahnya di pangsapuri Seri Dahlia, Bandar Seri Putra, Bangi pada Isnin petang. Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG /...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
4 days and 22 hours ago.

 

GENG RS KE CUP PRIX BATU KAWAN

Ahad lepas satu konvoi RS150R yang terdiri dari Penang Crew, Kedah Crew dan Silverstate Crew telah berlepas ke Cup Prix Batu Kawan.Geng Penang Crew berkumpul di Juru terlebih dulu sebelum bertolak ke Kilang Honda di Batu Kawan di susuli kedatangan dari Silverstate dan Kedah Crew.Hampir 500 lebih buah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 days and 22 hours ago.

 

Ku Sangka Jerawat Rupanya Ketuat

Ku Sangka Jerawat Rupanya Ketuat | Hmm si ketuat ni sebenarnya timbul sebulan yang lepas. Masa tu kinah ingat jerawat batu, tapi yang kinah sangkakan jerawat ni takde la sakit sangat. Jerawat batu kalau timbul nak sentuh sikit pun dah sakit tapi yang ni tak. Masa tu kinah cuma endah tak endah je la. Fikir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 days ago.

 

Inilah Masanya

Tak lama lagi nak masuk bulan Ramadhan. Kepada orang yang biasa ambil tempahan buat kuih raya tu memang dah sibuk sekarang ni.Gambar hiasan tart bunga dari myresipiHabis tu, kalau baru nak mula hari ni sempat ke?Insha Allah sempat asalkan mula sekarang. Tak kiralah pandai buat kuih raya jenis apa sekali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
5 days ago.

 

Makan Seperti Restoran Dalam Drama Korea Di SeoulNami Korean BBQ

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang yang peminat dan penonton setia drama Korea selalu melihat pelakon mereka akan makan dalam sebuah rerstoran dengan konsep di mana daging, makanan laut, dan makanan lain dimasak di depan meja makan. Mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 days and an hour ago.

 

BUKU PELAN STRATEGIK KKMM 2019-2023 DILANCARKAN

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
5 days and 12 hours ago.

 

BUKU PELAN STRATEGIK KKMM 2019-2023 DILANCARKAN

#JohorTimes Kepada pengguna telefon bimbit yang ingin membayar bil telefon bimbit atau menambah kredit panggilan telefon bimbit prabayar, MSG / WHATSAPP 016-2624999 untuk makluman lanjut. Terima kasih. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
5 days and 12 hours ago.

 

Firefighters form human chain to save Notre-Dame’s treasures

#JohorTimes Parisian firefighters battled smoke and falling drops of molten lead as they tried to rescue some of Notre-Dames treasures from the burning cathedral. A centuries-old crown of thorns made from reeds and gold and the tunic worn by Saint Louis, a 13th century king of France, were among...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
5 days and 13 hours ago.

 

Elections | Violence-wracked Province Calls For Independence

#JohorTimes #Foreign As Indonesias presidential candidates draw massive crowds to rallies across the country, leaders in the resource-rich but restive twin provinces of Papua and West Papua have called for an election boycott and their own vote to secede from the Southeast Asian archipelago-nation.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
5 days and 13 hours ago.

 

“Penguasaan Bahasa Inggeris belia lagi hebat dari saya” – Tun M

#JohorTimes Bukan sahaja peguasaan Bahasa Inggeris belia yang hadir mendapat pujian, malah Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohammad turut memuji tahap pengetahuan golongan belia terhadap isu-isu semasa. Jelas beliau, golongan belia masa kini memahami apa yang ingin disampaikan kerana mereka mempunyai idea...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
5 days and 13 hours ago.