User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 15

Resepi Agar-Agar Laici

resepi agar-agar laici senangok hari nie kita belajar buat agar-agar laici ye..senang je nak buat agar-agar laici nie..yang penting sedap..makan sejuk2 time musim panas..memang nikmat..sejuk satu badan...ok tanpa membuang masa..jom kita belajar buat resepi agar-agar laici senang nie..[wajib cuba: resepi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 days and 20 hours ago.

 

Resepi Ayam Panggang Kenny Rogers

resepi ayam panggang ala-ala kenny rogersok hari nie admin nak share resepi ayam bakar lar plak..resepi nie seakan-akan ayam panggang kat kenny rogers tu...sedapa lar kan...nak beli kat kenny rogers mahal kan...so baik uols buat sendiri..lagi jimat..senang je nak buat ayam panggang kenny togers nie,,sambil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and a day ago.

 

Checklist barang baby(newborn) yang perlu dibawa ketika bersalin

senarai barang baby@newborn yang perlu dibawa ketika hendak bersalinbagi ibu2 yang bakal melahirkan anak sulung..mesti pening dok fikir nak bawak ape ketika nak bersalin nanti..yuk pasti..bukan ibu je yang pening..bapa jugak pening nak bawak ape kan..tambah2 klau anak sulung..nak buat camne xde...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and a day ago.

 

Resepi Kuih Talam Berlauk

resepi talam berlaku yang senang dan sedapbiasa kita dengar resepi kuih talam keladi je kan..so arie nie kita belajar buat kuih talam berlauk plak lar..klau nak tahu sedap ke tak..kena lar cuba..ok salin resepi kuih talam berlauk nie..\resepi talam keladi berlaukBahan-bahan untuk membuat kuih talam keladi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 6 days ago.

 

Resepi Biskut Kelapa

resepi biskut kelapa ranggupok hari nie kita belajar buar biskur kelapa lar plak ye,,biskut kelapa nie biskut lagend..biskut nie sama lagend dengan biskut jem strawberry..hahaklau time raya2 bikut kelapa dengan biskut jem strawberry nie..wajib ada kat rumah...budak2 sekarang mana kenal dah dengan biskut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 2 days ago.

 

Promosi Set Tilam Baby (design mickey biru)

promosi barangan baby,set tilamPromosi kali nie..set tilam shj..Sbb pilihan raya...kita buat promosi set tilam warna biru gtuWarna biru muda yg lembut...n siap ada gmbar full mickey lg..mmang mgancam lar kan..Design nie boleh utk baby boy @ baby girl..Set tilam nie special ckit sbb yuk alas dgn fiber..so...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 2 days ago.

 

Resepi German Cookies

resepi biskut german yang sedap dan senangok hari nie kita belajar buat german cookies..nanti boleh lar tambah koleksi biskut raya..klau nak buat business dengan jual german cookies nie pun boleh..rasa biskut german nie sedap sangat sbb uols akan rasa lemak dan cair dalam mulut..huhu..german cookies nie x...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 6 days ago.

 

Resepi Biskut Mazola Gebu

resepi biskut kacang mazolaok hari nie kita belajar biskut evergreen..iaitu biskut mazolabiskut nie..memang femes lar..sbb sedap dan bau dia wangi..ingat klau nak wangi kena guna minyak mazola atau mnyak jagungnak guna minyak masak pun boleh...tapi biskut nnti jd x wangi lar kan,,dah nama resepi pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 weeks and a day ago.

 

Design 83: Set Tilam Bakul Baby (reben)

barangan baby,set tilam dan bakul bersarungDesign baru uols...Design kali nie..tema ala-ala safari gtu.. Warna dia yg sgt striking..Mmng ceria lar..Warna tema utk design kali nie..hijau..So sape2 yg tema baby dia warna hijau..baik cpt2 grab design nie..Ssah tau yuk nak buat design warna hijau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and a day ago.

 

Resepi Agar-Agar Bunga Gula Merah

resepi puding bunga gula merahok jom kita belajar buat agar-agar gula merah pulak hari nie..nak guna nissan pun boleh jgak..tukar dengan gula merah..kita bukan nak belajar agar-agar santan gula merah..[wajib cuba: resepi agar-agar santan pandan]tapi hari nie kita belajar buat agar-agar bunga gula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and a week ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 3

sambungan cerita misteri rumah agam peninggalan moyang part 2dah sedia ke nak baca sambungan kisah mus nie..huhu..tapi sebelum tu..bagi yang baru saja nak follow kisah nie..baik uols baca dulu yang nie..misteri rumah agam peninggalan moyang-part 1misteri rumah agam peninggalan moyang-part 2klau uols x baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and a week ago.

 

Resepi Biskut Arab Suji Senang

resepi biskut arab suji gebuok hari nie kita belajar salah satu biskut raya yang senang sangat.budak2 pun boleh buat biskut arab suji nie..biskut arab nie salah satu biskut kegemaran admin time kecik2 dulusebalang tu kejap je habis...admin suka biskut arab suji nie sbb dia wangi dan ada bau susu..sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Resepi Muffin Coklat Cappuccino@ Muffin Cappuccino Chocolate recipe

resepi cupcakes coklat cappuccino moisthari nie kita belajar resepi muffin coklat cappuccino yang moist dan lembab gtu..xde lar uols makan muffin coklat terlekat kat tekak kan..tanpa membuang masa..jom kita tengok resepi coklat cappuccino mufffinbahan-bahan untuk membuat muffin coklat cappuccino1 biji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Kenapa Badan Berangin?

badan banyak angin??cegah sekarangGas atau angin hadir dari dalam sistem penghadaman (perut, usus kecil dan usus besar) yang datangnya dari 2 sumber iaitu :-udara yang disedutbakteria yang terdapat di dalam usus besar akibat gangguan daripada sesetengah bahan makanan yang tidak dapat di hadam dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 month and 3 weeks ago.

 

Testimoni Set Tilam Bakul Baby (21)

KUALITI BAGUS....NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH.."KUALITI BAGUS...NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH..TQ..kpd cstmer..sbb sudi bg feedback positive..Hilang semua penat menjahit..bila cstmer puji cantik n kemasKembang hidung jap..eh..hihi..So..uols x kan tengok je...bila lg nak oder..Jgn tunggu lama2..klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 3 weeks ago.

 

Resepi Kuetiau Th'ng senang

jom buat resepi kuetiau th'ng yang senang dan mudahkuetiau th'ng nie lebih kurang je ngan kuetiau sup...cuma kuetiau th'ng nie dia more kepada masakan cina.kuetiau th'ng nie dia x guna perkakas sup...tapi dia lebih kepada sengkuang dan fish ball...tapi rasa dia still sedap tau..kepada penggemar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 3 weeks ago.

 

Resepi Kuih Bakar Kemboja Pandan

resepi bingka pandan bijannie resepi bingka panda atau resepi kuih bakar kemboja??urm..bagi admin sama je..kuih bakar ke...kuih bingka ke..kuih kemboja ke...kenapa admin cakap sama??sbb cara2 untuk buat kuih nie lebih kurang sama je..tapi sebab resepi nie admin ambik dari cikgu azlina ina..so nama resepi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 3 weeks ago.

 

Lambat Dapat Zuriat@Anak,Salah Siapa?

kenapa lambat dapat zuriat @ anak?"Bila hendak bertiga, asyik berdua saja?" "Merancangkah? Tak risau usia makin meningkat?" Kerap kali penulis diasak dengan soalan seperti itu berikutan belum berbadan dua selepas lebih lima tahun berumah tangga.Pasangan mana yang tidak ingin mempunyai cahaya mata sendiri?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 month and 4 weeks ago.

 

Cara Pengambilan St,John's Wart

apakah st.john's wart?St. John’s Wort merupakan sejenis tumbuhan liar di mana pokoknya mempunyai bunga berwarna kuning. Ia telah digunakan sejak berabad lamanya dalam bidang perubatan. Nama botani bagi tumbuhan ini ialah hypericum perforatum yang biasanya dikenali dan dijual di pasaran sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 4 weeks ago.

 

Resepi Oreo Cheese Muffin

resepi cupcakes@muffin Oreo cheeseok hari nie kita belajar buat muffin cheese plak ye..muffin cheese nie sedap makan sejuk2 tau..sosimpan dalam peti sejuk dulu semalaman..baru makan..tanpa membuang masa...ambik kertas dan pen untuk salin resepi oreo cheese muffin nie..resepi oreo cheese...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 4 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »