User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Design 88: Set Tilam Kekabu Bakul Baby(kekabu asli)

jual set tilam kekabu dan bakul baby secara online(barang baby)tilam kekabu dan bakul baby kali nie kita buat design abstract yesbb ramai mommy yang dok request design abstract..so kita keluarkan design abstractdesign tilam kekabu dan bakul baby kali nie kita guna warna natural.warna nude and earth tone...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 days and 11 hours ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Membaca Articele Berita

membaca pun dapat duitok hari nie yuk nak share apps yang best sgt iaitu Cashzinedengan Cashzine nie uols boleh dapat duit dengan membaca tau..x caye??nnti yuk share testimoni..tapi xdelar dpat duit sampai ribu2..tu scam nama dia..klau uols rajin membaca article..boleh lar dapat dlm rm20-rm30tapi kena rajin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and a week ago.

 

Resepi Aiskrim Oreo Senang(3 bahan je)

resepi aiskrim oreo guna 3 bahan jeresepi aiskrim oreo nie senang je tau nak buat...guna 2 bahan je..x caye??ok..nnti baca smpai habis tau..rasa aiskrim oreo nie sedap tau..lembut je bila kita gigit..kombinasi susu dengan oreo memang hebat..tapi sebelum tu..uosl dah cuba ke resepi aiskrim nie:resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 2 weeks ago.

 

Philodendron Black Cardinal Grow Care Tips

Philodendron Black Cardinal has blackish green broad oval leaves. On the other hand when new leaves emerge they are initially a burgundy red but as they mature they become a dark green. As the leaves mature it will turn to almost black Philodendrons are typically vines or non-vining forms,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month and 2 weeks ago.

 

Bawang Putih Boleh Tambah Air Mani Sperma Lelaki?

bawang putih dapat menambahkan air mani dan sperma lelaki?Kekurangan air mani dan air mani kurang sebur merupakan mimpi buruk bagi kaum lelaki. Hai ini akan menjadi lagi buruk bila mereka ingin mendapatkan zuriat. Seperti isu kesihatan yang lain, kesuburan lelaki juga perlu mendapatkan perhatian.anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 month and 3 weeks ago.

 

Philodendron Micans Grow Care Tips

Philodendron micans are the perfect philodendron for small spaces. Philo micans are widespread in Mexico, the Americans and the Caribbean. Micans has velvety, heart-shaped leaves that never grow beyond 3” in width (nodes are also closely spaced for a compact appearance). The colour of micans leaves are...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
2 months and a week ago.

 

Resepi Telur Sotong Goreng Kunyit Senang Simple

resepi telur sotong goreng kunyittelur sotong memang menjadi kegilaan sekarang macam2 yang anda boleh masak dengan telur sotong nie.ada yang suka telur sotong kari,telur sotong celup tepung dan yang terbaru pekasam telur sotong.well ikut citarasa masing2 lar kan nak masak ape...lagipun telur sotong nie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and a week ago.

 

Philodendron Gloriosum Grow Care Tips

Tips for growing philodendron gloriosum Philodendron gloriosumleaves are reported to reach a size of 90cm (36 inches) in its native growing areas. The plant has a velutinous (velvet) appearance. For your information as the leaves reach maturity the white veins become more pronounced...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
2 months and 2 weeks ago.

 

Philodendron Rojo Congo Care Grow Tips

Philodendron Rojo Congo Care philodendron rojo congo is an attractive tropical plant that produces showy flowers and interesting leaves. Did you know that it gets the name “rojo” from its new leaves, which unfurl in a deep, shiny red. However, as the leaves mature,it will fade to a burgundy green...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
4 months and 2 weeks ago.

 

Philodendron Moonlight Grow Care Tips

Tips to care your philodendron moonlight Philodendron Moonlight is a hybrid variety of philodendron.Moonlight is very popular and easy to care house plants. This philodendron is low growing and shrub-like tropical plant. However, over time, it can grow quite large around 20-24-inch-high and 20-26 inch wide.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
5 months and a week ago.

 

Resepi Biskut Sarang Semut

biskut sarang semut yang senang dan sedapresepi biskut sarang semut nie antara biskut yang senang untuk dibuat.klau rajin anda boleh buat bersama-sama anak2..boleh jgak mengeratkan hubungan dengan anak2biskut sarang semut nie bukan sahaja senang untuk buat..tapi rasa sedap tau..sebab tu biskut nie menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Biskut Gajus Sedap Senang

resepi biskut gajus sedap sangathari raya dah nak dekat..so ape lagi..time untuk buat biskut lar..hihi.biskut gajus nie..antara biskut evergreen..biskut nie selalu ada dalam balang biskut raya.tapi nasib biskut gajus nie sama dengan nasib biskut jem strawberry..klau biskut jem strawberry jem dia yang selalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and a week ago.

 

Philodendron Hastatum Grow Care Tips

Grow Philodendron Hastatum Philodendron Hastatum is a popular house plant because it is extremely easy to grow.This Philodendron has smooth and semi-gloss leaves Synonyms:Philodendron elongatum, Philodendron hastifolium, Philodendron domesticum Common name: Silver Sword Philodendron...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
6 months and a week ago.

 

Koleksi Resepi Biskut Raya

resepi biskut raya yang sedap dan senangraya dah dekat...biskut raya dah start buat ke??belum buat lagi..xde idea nak buat biskut raya..klau camtu anda berada di tempat yang betul..nanti admin share resepi biskut raya yang famous..kadang nak cari resepi biskut raya yang sedap tu susah kan..kadang2 tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and 2 weeks ago.

 

Design 87: Tilam Kekabu Bakul Baby

beli set tilam kekabu baby set bakul babyok kali nie yuk buat design mickey untuk set tilam dan bakul babycantik kan design nie..warna warni..klau ibu yang suka warna yang striking dan menyerlah.nie lar design yang sesuai untuk baby anda..design nie..sesuai untuk baby boy dan baby girl jgak..design...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Agar-Agar Santan Gula Merah

puding santan gula merahmusim panas klau dapat makan agar-agar sedapnyer..sejuk badan klau makan agar2 yang disejukkan kat dalam peti sejuk..nak masak agar-agar nie senang je tau..klau ikut sukatan yang diberikan..konfirm menjadi agar-agar anda..nak belajar ke cara buat agar-agar santan gula melaka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and 3 weeks ago.

 

Philodendron Pink Princess Grow Care

philodendron pink princess Philodendron Pink Princess is a climbing aroid with dark leaves and light pink variegated blotches. Its leaves can grow to 9 inches long and 5 inches wide. Amazingly the stems are also blotched with pink. This philodendron has amazing colour. From black to deep burgundy and its...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
7 months ago.

 

Resepi Smoothie @ Jus Untuk Menambah Air Mani Lelaki

Smothie atau jus untuk pekatkan air maniok hari nie kita belajar untuk buat jus yang bagus untuk kesuburan lelakijus nie bagus bagi lelaki yang mempunyai masalah sperma yang rendah dan sperma yang banyak abnormalsmoothienie jugak bagus bagi pasangan yang masih belum mendapatkan zuriat walaupun dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
7 months ago.

 

Resepi Ayam Masak Kam Heong

ayam masak kam heongok..hari nie kita belajar masak masakan yang sangat simple iaitu ayam masak kam heong.resepi nie sedap sangat..anak2 mesti suka tau..klau makan dengan nasi putih panas2..pergh memang terangkat lar..klau x percaya anda kena cubaresepi ayam masak kam heong nie..nak masak kam heong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
7 months ago.

 

10 Panduan Bersenam Untuk Pesakit Kencing Manis

tips bersenam untuk pesakit kencing manisMemulakan program senaman bagi pesakit yang menghidap diabetes @ kencing manis boleh menjadi menakutkan, walaupun ia sesuatu yang anda mahu lakukan. Kebanyakan pesakit kencing manis mengatakan bahawa bersenam menakutkan mereka, atau sangat sukar, kerana ia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
10 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »