User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Philodendron Brasil Grow Care Tips

Tips for growing philodendron brasil Philodendron brasil or Philodendron hederaceum is originally from most of South America. Philodendron hederaceum is a fairly tolerant, attractive houseplant. Philodendron brasil offers a colorful twist on a plant. This philodendron plant has been a houseplant favorite...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
4 days and 13 hours ago.

 

Resepi Udang Butter Cheese Senang

udang masak butter cheeseok hari nie kita belajar masak udang butter cheese besama daun kari.resepi udang butter nie sangat sedap sebab kita ada letak cheese.so rasa dia memang berlemak ye..pastu kita letak jugak daun kari.aroma daun kari tu akan membangkitkan nafsu makan uols..hahahaResepi udang masak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 days ago.

 

Cara Memutihkan Kulit Muka

memutihkan kulit muka dengan menggunakkan cuka dan haliasape yang x nak dengan kulit muka yang cantik dan berseri-seri kan..ramai yang sanggup habiskan duit beratus-ratus semata-mata untuk kelihatan cantik..so hari nie yuk nak share cara memutihkan kulit mukacara nie senang je..sebab hanya mengunakkan cuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 days ago.

 

6 Punca Utama Lelaki Menjadi Mandul @ Tidak Subur

sebab utama kemandulan dalam kalangan lelakiKemandulan atau ketidaksuburan pada lelaki akan menjadi penghalang bagi pasangan yang merancang untuk mendapat bayi.Apakah Kemandulan @ ketidak suburan Lelaki?Kemandulan berlaku apabila lelaki tidah mampu untuk membuatkan wanita mengandung.Bagaimana kemandulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
6 days and 23 hours ago.

 

Resepi Jus Avocado

resepi jus avocado@ alpokat senang dan sedapok..hari nie kita belajar buat jus plak ye..klau jus..mestilar jus buah-buahan lar kan..untuk hari nie kita belajar buat jus avocado..klau kat indonesia kita panggil jus alpokat..kita belajar buat jus avocado dulu..next time kita belajar plak buat jus buah-buahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 5 days ago.

 

Resepi Nasi Goreng Cili Kering

resepi nasi goreng cili kering yang sedap dan senangok lar...hari nie kita belajat buat nasi goreng lar plak ye..bosan jugak klau asyik dok belajar kek dan biskut.so hari nie kita belajar buat nasi goreng..nak buat nasi goreng lar yang paling senang..sebab..campak2 dah ciap kan..sape kat sini peminat nasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 5 days ago.

 

Lazada Shopathon Blogger Contest

lazada sale datang lagi..uols...lazada buat hal lagi lar...kali nie...ada sale lagi...kali nie lagi besar wei...urm..habis lar duit camnie..klau lazada selalu buat sale..haha..sale kali nie nama dia lazada 9.9 festival saleape yang menarik tentang 9.9 festival sale nie??benda yang menarik ialah:diskaun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 6 days ago.

 

Split Leaf Philodendron Grow Care Tips

grow and care your split leaf philodendron Split leaf philodendron, Swiss cheese plant, or windowleaf (Monstera deliciosa) is a tropical plant native to rainforests of Central America. Split-leaf philodendron is another dependable house plant from the Araceae family. It also happens to be one of the most...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
3 weeks and 4 days ago.

 

Resepi Air Barli

air barli untuk putihkan kulit dan kuruskan badanAdakah anda tahu yang air barli boleh mencantikkan kulit dan kuruskan badan??Sebab selama ni kita tak tau pun barli ni boleh cantikkan kulit kita plus kuruskan badan. Ya Allah, murah kot modal beli barli. Nak minum hari-hari pun boleh.kat manan boleh beli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 weeks ago.

 

Repotting Philodendron Plant Is Easy

Repotting philodendron is good for your plant Regularly  repotting philodendron will keep them from becoming root bound, and will encourage vigorous the growth. Besides that you can divide a crowded philodendron into several smaller plants when repot it. Like other houseplants, philodendron benefit from...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month ago.

 

Resepi Kek Batik Milo

resepi kek batik milo tanpa telurOk hari nie kita belajar buat salah satu kek favorite admin iaitu kek batik milo.Nak buat kek batik milo nie senang je..sambil penjam mata pun boleh buat..Budak2 pun boleh buat kek batik tau..Resepi kek batik ada dua jenis kan..ada resepi kek batik yang guna telur ada jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month ago.

 

Pruning Philodendron Plant Is Easy

Does your philodendron needs pruning? Philodendron plants are easy to care for and grow quickly; hence you might need to prune them periodically to fit your space.Besides that Pruning philodendron keeps these beauties looking their tropical best and keeps them from becoming too large for their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month ago.

 

Promosi Tilam Kekabu Baby(design london bus)

barang baby.tilam kekabu babyibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..tilam baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and a week ago.

 

Resepi Soda Herbs Laici

resepi soda herbs laiciPanas2 klau dapat minum air soda herbs..urm..memang sedap wei..Sejuk je rasa..tambah-tambah klau letak laici..rasa nyaman je…sejuk satu badanNak beli soda herbs nie…mahal jgak lar..baik lar kita buat sediri je air soda herbs nie..Jimat pun jimat..kos berapa ringgit je…dah dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and a week ago.

 

Heartleaf Philodendron Grow And Care Tips

How to grow and care heartleaf Philidendron? Heartleaf Philodendron or commonly called Philodendron cordatum because of its  2-4 inch heart-shaped leaves. Heart Leaf Philodendron is an epiphytic and epilithic species of Philodendron. This Philodendron endemic to southeastern Brazil. Heart Leaf...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month and a week ago.

 

Philodendron Xanadu Grow And Care Tips

How to grow and care Philodendron Xanadu? The Philodendron Xanadu or Philodendron Winterbourn is easy to grow plant. Philodendron Xanadu was reported to be a selected chance seedling that arose in 1983 in a Western Australian nursery. It was thought to be a sport or hybrid of P.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month and a week ago.

 

How To Grow And Care Philodendron Plant?

philodendron grow and care tips The Philodendron genus contains some of the most beautiful foliage plants in the plant kingdom. Native to the tropical. As of September 2015, the World Checklist of Selected Plant Families accepted 489 species. of philodendron. Regardless of number of species, the genus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month and a week ago.

 

Resepi Cupcake Coklat

resepi cupcake coklat sedap dan senangOk hari nie kita belajar buat cupcake coklat.admin bagi resepi cupcake coklat yang paling senang.Nak buat adunan cupcake coklat nie kejap je..x sampai 5 minit senah oi..kejap sangat.So xde alasan xde masa untuk bakar cupcake coklat untuk anak-anak lagi ye.Bahan-bahn...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Sakit Buah Pinggang

Punca,Tanda dan Rawatan Sakit Buah PinggangApakah sakit buah pinggang?sakit buah pinggang ataupun buah pinggang yang rosak boleh dibahagikan kepada 2 jenis iaitu;sakitbuah pinggang kroniksakitbuah pinggang akut.Dua jenis kegagalan buah pinggang ini dibahagikan supaya penyebab dan juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 month and 2 weeks ago.

 

Design 85: Tilam Kekabu Bakul Baby

Menjual barang baby,tilam kekabu dan bakul babyibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »