User Profile: wazy84

Show pings in: English | Malay | All

 

wazy84

Your avatar

Real Name: wazy

Member Since: 15th March 2010



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 1

Tukar Child Theme Baru

Assalamualaikum Setelah sekian lama mencuba dan memilih Child Theme untuk blog kesayangan ini , akhirnya saya memilih Lifestyle Pro untuk kelihatan lebih ceria dan kemas berbanding Child Theme lama Twenty Seven Pro . Kedua-dua child Theme ini mempunyai kelebihan tersendiri . Ini saya akui setelah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wazy84 wazy84 via wanzawawi[dot]net
7 months and 3 weeks ago.

 

Kisah Ku Bersama Su, Zu, As, Mag dan Is

Assalamualaikum Salam Jumaat buat rakan-rakan dan pembaca setia blog , ok untuk minggu ni saya sediakan artikel tazkirah yang teamat mendalam maksudnya , jom sama-sama kita baca dan hayati Kisah Ku Bersama Su, Zu, As, Mag dan Is . Aku dan Su Su , dah lama aku melupakan kau. Tak macam dulu. Contohnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wazy84 wazy84 via wanzawawi[dot]net
7 months and 4 weeks ago.

 

Tutorial Cara Tukar Kata Laluan Streamyx

Assalamualaikum Setelah sekian lama tak kemaskini blog pertama ini , akhirnya mood merapu meraban menulis datang kembali walaupun pada masa ini masih sibuk uruskna hal peribadi dan kerja . Ok berbalik kepada tajuk kali ini iaitu Tutorial Cara Tukar Kata Laluan Streamyx . Saya rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wazy84 wazy84 via wazy84[dot]com
11 months ago.

 

AdwCleaner v5.021

Assalamualaikum…. Lama tak kemaskini blog ini , sekali dah berhabuk la sangat . Ok pada hari ini saya berkesempatan untuk mencuba satu perisian untuk membuang atau menyahkan malware , virus yang agak degil disingkirkan dari laptop atau komputer . Sebenarnya terbaca di blog Sembang Blogger tentang perisian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wazy84 wazy84 via wazy84[dot]com
19th November 2015 8:46pm

 

Sekilas Pandang Tentang Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

Assalamualaikum. 3 hari lepas berkesempatan untuk menggunakan versi terkini Ubuntu 13.04 atau dikenali sebagai Raring Ringtail . Menurut jadual pelepasan Ubuntu 13.04 Raring Ringtail ini dilepaskan atau di Release pada 25 April 2013 . Semasa artikel ini ditulis , saya telahpun siap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wazy84 wazy84 via wazy84[dot]com
27th May 2013 6:57pm

 

Tutorial Cara Menukar Name Server Domain Dot My (.MY)

Assalamualaikum Kemaskini pada kali ini ialah Tutorial Cara Menukar Nameserver Domain Dot My (.MY) . Dah tentu ramai rakan-rakan blogger yang telah pun mempunyai domain .MY sama juga seperti saya sudahpun mempunyai domain wazy.my . Ramai juga yang tercari-cari tutorial untuk menukar Nameserver dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wazy84 wazy84 via wazy84[dot]com
17th May 2013 6:17pm