User Profile: shfyqhazhr

Show pings in: English | Malay | All

 

shfyqhazhr

Your avatar

Real Name: shfyqhazhr

Member Since: 30th May 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 4

PEMENANG GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

AssalamualaikumPEMENANG GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM | Hi korang! selamat kembali bekerja~ eh ke ada lagi tak kerja? haha bestnya dapat cuti lama lama! jadinya harini sha nak umumkan pemenang GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM yang dah tamat 31 Oktober 2018 haritu.macam sha cakap sha...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

BGRC DAN McDONALD’S TELAH BERSATU UNTUK RIANGKAN HATI ADIK – ADIK KAFA DI KUANTAN

AssalamualaikumBGRC DAN McDONALD’S TELAH BERSATU UNTUK RIANGKAN HATI ADIK – ADIK KAFA DI KUANTAN |Pada 07 November 2018 bersamaan dengan hari Rabu telah berlangsung satu aktiviti amal yang telah dianjurkan oleh 2 (dua) buah pihak yang sememangnya telah dikenali di Malaysia. 2 pihak ini tidak lain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

NEW BESTFRIEND : PETAL VELVET SUNAWAY PETAL VELVET POWDERs

AssalamualaikumNEW BESTFRIEND : PETAL VELVET SUNAWAY PETAL VELVET POWDERs | Hi korang! harini sha nak share dengan korang produk yang sha tengah guna sekarang dan dah jadi fav sha pun sekarang, tiap hari wajib pakai. Kedua dua produk ni daripada althea.kr tau, acah acah jadi aweks korea githew...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

FLOWER CHIMP MENGAKHIRI TAHUN 2018 DENGAN KEMPEN BERGANDA!

AssalamualaikumFLOWER CHIMP MENGAKHIRI TAHUN 2018 DENGAN KEMPEN BERGANDA! | Hi korang! pernah tak korang dengar pasal website "Flower Chimp"? kalau korang peminat bunga or kepada suami/tunang/bf yang nak belikan bunga untuk bunga hati dia, boleh la usha usha website ni, konfirm korang takkan menyesai!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

NIKMATI DOMINO'S PIZZA TEPI TASIK!

AssalamualaikumNIKMATI DOMINO'S PIZZA TEPI TASIK! | Hi korang! semalam (isnin) sha ambik cuti sebab nak keluar dengan gegurls sha, walaupun tak cukup geng tapi mana yang ada je lah keluar. nak bagi cukup semua macam lambat pulak sebab sha tengah teringin nak makan dominos pizza tanpa sebab :3 sha takdelah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

ANOTHER SUPRISE! DAPAT TUDUNG??!!

AssalamualaikumANOTHER SUPRISE! DAPAT TUDUNG??!!| Hi korang! tengah cuti ke tu hehehe sha dah kerja ni sebab semalam dah cuto keke tapi cerita semalam tu nanti sha cerita, harini nak cerita pasal suprise! sapa ja tak suka dapat suprise kan? ada ke yang tak suka? hahaha tak kisah la janji sha suka :p...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and a week ago.

 

CARA ISI BENAR NIKAH ONLINE SSPIM

AssalamualaikumCARA ISI BENAR NIKAH ONLINE SSPIM | Hi! harini nak cerita sikit pasal website Sistem Pengurusan Perkahwinan Islam Malaysia (SSPIM). iyelah kan cuti sekolah dah dekat ni mesti mesti lah banyak orang nak bina masjid dan kita yang tak kahwin ni boleh la merasa nasi minyak dorang hehe! sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

PERJALANAN KITA TAKSAMA

AssalamaulaikumPERJALANAN KITA TAKSAMA | Hi, selamat berhujung minggu. benda ni sebenarnya dah lama di dalam pikiran sha, tapi pelik jugak kadang kadang. memang sha je ke yang duk pikiaq benda alah ni dan orang lain tak pernah pikiaq ka pasal ni? ha ha ha tanda tanya sangat bila macam ni kan~"takmau tukar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

ANOTHER OCTOBER HAUL

AssalamualaikumANOTHER OCTOBER HAUL | Hi! haha apani baru nak update pasal october haul? orang dah masuk november lah! beginilah bila rancang yang lain tapi lain jadinya haha. haritu masa mood nak beblogging sedang membara tetiba charger laptop boleh rosak pulak, beria chat penjual tu ingatkan esok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

PENGALAMAN PERTAMA KALI MENGGUNAKAN JT EXPRESS

AssalamualaikumPENGALAMAN PERTAMA KALI MENGGUNAKAN JT EXPRESS | Hi selamat pagi! Alhamdulillah dah masuk bulan November harini, siapa birthday bulan November angkat tangan! haha, harini sha nak share pengalaman first time guna JT Express ni dan ada cerita disebaliknya acewah hahahaSELALU NAMPAK...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

LIRIK LAGU KARNA SU SAYANG | NEAR FY DIAN SOROWEA

LIRIK LAGU KARNA SU SAYANG | NEAR FY DIAN SOROWEAbiasa sa cinta, satu sa pintajang terlalu mengekang rasakarna kalau sa su bilangsa trakan berpindah karna su sayangjangan kau berulah sa trakan menduacukup jaga hati biar tambah cintakarna kalau sa su bilangsa trakan berpindah karna su sayangdan ini semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

FIRST TIME DAPAT BUNGA NAK NANGIS!

AssalamualaikumFIRST TIME DAPAT BUNGA NAK NANGIS! | Hi korang! harini dah hari terakhir dalam bulan oktober lah! cepat je masa berlalu, esok dah november tinggal lagi 2 bulan dalam tahun 2018. macam macam jadi dalam tahun 2018 ni dan semalam, 30 Oktober 2018 antara hari hari yang sha takkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

DEAR KLAIRS : YOU GLOW, GLEN COCO

AssalamualaikumDEAR KLAIRS : YOU GLOW, GLEN COCO| Hi korang! harini sha nak share dengan korang pasal produk yang mana dah lama dalam wishlist sha sebab selalu baca review produk ni memang kebaboom! kalau korang selalu baca blog sha (acewah macam ada pembaca setia pulak :p) mesti korang pernah baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

TIRED AND TIRED AND TIRED AGAIN

AssalamualaikumTIRED AND TIRED AND TIRED AGAIN| Hi korang! pejam celik pejam celik eh tetiba dah nak hujung bulan 10 dah pun, pastu bulan 11, bulan 12 aiyoyooo pastu 2019?!! cepatnya! hahaha tahun depan dah 23 😿😿 padahal rasa macam baru semalam duk pulun nak SPM hehehe. tapi ni bukan yang sha...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 2 weeks ago.

 

WHICH ONE IS BETTER? HIGH-RISE HOMES VS LANDED HOMES

AssalamualaikumWHICH ONE IS BETTER? HIGH-RISE HOMES VS LANDED HOMES | Population in Kuala Lumpur and Selangor has been increasing over the years as many youngsters from other states moving to the bustling cities to look and start their career opportunities. This shows that there is a need for them to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 3 weeks ago.

 

AKU YANG BERSALAH | USOP (MENTOR)

Komposer : Haqiem Rusli Fareez FauziLirik : Haqiem Rusli Fareez FauziUSOP (MENTOR) | AKU YANG BERSALAHSalahkah diri ini menyintai dirimuSepi diiringi rindu yg mengalirAku ingin engkau hadirDi dalam keputusankuKau terus memekarBunga di hatikuBenar,benar ku sayang padamuSungguh, sungguh rindu di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 3 weeks ago.

 

NOVEL : PSIKO oleh ROSA NUR

AssalamualaikumNOVEL : PSIKO oleh ROSA NUR | Hi korang! first of all, thankyou kak sha sebab anjurkan giveaway, apa yang membuatkan sha tertarik nak join sebab hadiah dia sebuah novel! tbh sha takdelah sejenis yang minat membaca pun haha tambah kalau sampai berratus muka surat, memang susah nak habis SEBAB...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 3 weeks ago.

 

DRAMA : MENCARI QIBLAT (TV3)

AssalamualaikumDRAMA : MENCARI QIBLAT (TV3)JUDUL : MENCARI QIBLATJUMLAH EPISOD : 13 episodTARIKH TAYANGAN : 25 Oktober 2018WAKTU SIARAN : Rabu-Jumaat, 9:00 malamSIARAN TV : Slot Zehra TV3PENGARAH : Rashid SibirTERBITAN : Rashbir Media Sdn BhdPELAKON...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 3 weeks ago.

 

LaF WATER BOMB AMPOULE MEMANG DEBOMB!

AssalamualaikumLaF WATER BOMB AMPOULE MEMANG DEBOMB! | Hi korang! harini sha nak share dengan satu produk ni dari LaF, actually produk ni memang dah lama ada wishlist sha, tapi bila nak beli je mesti tak terbeli disebabkan terbeli benda lain! and finally~ dapat jugak try Water Ampoule dari LaF ni. sha yakin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 3 weeks ago.

 

APLIKASI CANNIS 7 DALAM 1 BAKAL BERSINAR DI NASDAQ

AssalamualaikumAPLIKASI CANNIS 7 DALAM 1 BAKAL BERSINAR DI NASDAQ | Hi korang! harini sha nak share dengan korang mengenai satu aplikasi yang tengah hangat diperkatakan sekarang iaitu CANNIS. kalau korang nak tau aplikasi mudah alih Cannis telah membentuk trend aplikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shfyqhazhr shfyqhazhr via shfyqhazhr
2 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 Next »