User Profile: segalabenda

Show pings in: English | Malay | All

 

segalabenda

Your avatar

Real Name: OlaOli

Member Since: 14th March 2012



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

Cuti Sempena Hari Pertabalan Di-Pertuan Agong

Cuti sempena hari pertabalan Yang Di-Pertuan Agong Esok 24 April adalah hari pertabalan yang di-Pertuan Agong XV, iaitu Sultan Muhammad V. The post Cuti Sempena Hari Pertabalan Di-Pertuan Agong appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 days and an hour ago.

 

Sempena program mini karnival JPJ

Sempena program mini karnival JPJ Hari ni sempena cuti hari sabtu, aku bawa isteri dan 2 orang anak pergi ke mini karnival JPJ yang jaraknya cuma 10 minit sahaja dari rumah. The post Sempena program mini karnival JPJ appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 days and 19 hours ago.

 

Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah

Elak sinki tersumbat Hari ni berpeluh-peluh aku mengepam sinki dapur akibat tersumbat. Sampai memancut air keluar dari bahagian bawah sinki. The post Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 week ago.

 

Bertukar ke plan digi terbaru

The post Bertukar ke plan digi terbaru appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 week and 3 days ago.

 

Tips pencahayaan dalam rumah

The post Tips pencahayaan dalam rumah appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 week and 6 days ago.

 

Membeli di lazada

The post Membeli di lazada appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
2 weeks and 3 days ago.

 

Tips elak jadi mangsa rogol

The post Tips elak jadi mangsa rogol appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
2 weeks and 6 days ago.

 

Peralatan blogging saya

The post Peralatan blogging saya appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months ago.

 

Tips menjadi seorang forex trader yang berjaya

The post Tips menjadi seorang forex trader yang berjaya appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months and a week ago.

 

Cara mengurangkan belanjawan untuk tahun 2017

The post Cara mengurangkan belanjawan untuk tahun 2017 appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months and a week ago.

 

Hari Jadi anak kembar saya

The post Hari Jadi anak kembar saya appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months and 2 weeks ago.

 

Buat duit dengan blog tanpa modal

The post Buat duit dengan blog tanpa modal appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months and 2 weeks ago.

 

Tarian zapin negeri Johor

The post Tarian zapin negeri Johor appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months and 3 weeks ago.

 

Azam baru tahun 2017

The post Azam baru tahun 2017 appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months and 3 weeks ago.

 

Buat duit tanpa modal dengan menjual produk fizikal

The post Buat duit tanpa modal dengan menjual produk fizikal appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months ago.

 

Jenis-jenis lens dslr yang ada dipasaran

The post Jenis-jenis lens dslr yang ada dipasaran appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months ago.

 

Blog bertukar wajah dengan theme baru

The post Blog bertukar wajah dengan theme baru appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months ago.

 

Cara menurunkan kolestrol disebabkan pemakanan tidak sihat

The post Cara menurunkan kolestrol disebabkan pemakanan tidak sihat appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Pembedahan membuang sebaceous cyst

Pembedahan membuang sebaceous cyst Ok kali ni aku nak kongsikan pulak pengalaman pembedahan membuang sebaceous cyst kat belakang badan. Sebelum ni, entri terakhir aku adalah berkaitan sebaceous cyst yang sakit. Lepas lebih seminggu aku menahan sakit, akhirnya pembedahan dijalankan untuk membuang terus cyst...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and 3 weeks ago.

 

Apa itu Sebaceous Cyst, risiko dan kaedah rawatan.

Apa itu Sebaceous cyst? Korang pernah tak dengar benda ni? Namanya sebaceous cyst. Dikatakan sebaceous cyst ni terjadi akibat pengumpulan lemak. Kalau korang nak tau lebih lanjut boleh baca di sini. Sekarang ni aku ada satu bijik sebaceous cyst kat belakang badan. Saiz dalam 7 cm diameter. Ketebalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
5 months ago.

 

1 2 3 Next »