User Profile: segalabenda

Show pings in: English | Malay | All

 

segalabenda

Your avatar

Real Name: OlaOli

Member Since: 14th March 2012



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

Batuk teruk kahak berdarah pengalaman dan petua

Pengalaman batuk teruk dan kahak berdarah Aku nak share dengan korang pengalaman batuk teruk dan cara nak kurang/hilangkan batuk. Sebulan sebelum isteri bersalin anak ke-6, The post Batuk teruk kahak berdarah pengalaman dan petua appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 week and 4 days ago.

 

Layu di hujung mekar – lagu jiwang time mengenang percintaan lepas

Lagu ni selalu dengar time-time bercinta dulu. Haha..tapi tak ada kena mengena pun dengan kisah cinta aku cewah..aku dulu bercinta aman-aman ja. The post Layu di hujung mekar lagu jiwang time mengenang percintaan lepas appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
2 weeks ago.

 

Tips elak perceraian untuk suami isteri

Assalamualaikum. Hari ni aku nak jadi ustaz untuk memberi nasihat kepada anda di luar sana tips elak perceraian berlaku dalam keluarga kita. The post Tips elak perceraian untuk suami isteri appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
2 weeks and 5 days ago.

 

Cuti hari pekerja peluang bawa keluarga berkelah

Esok 1 Mei bersamaan dengan hari isnin adalah hari cuti bersempena dengan hari pekerja/buruh. Dengan cutinya hari isnin maka dapatlah kami bercuti selama 3 hari. The post Cuti hari pekerja peluang bawa keluarga berkelah appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 weeks and 4 days ago.

 

Hangat-hangat tahi ayam l semua orang pernah mengalaminya

Hangat-hangat tahi ayam l semua orang pernah mengalaminya Hangat-hangat tahi ayam bermaksud orang yang serius dan bersungguh-sungguh melakukankan sesuatu perkerjaan namun kemudianya hilang motivasi dan meninggalkan perkejaannya tanpa siap. The post Hangat-hangat tahi ayam l semua orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 weeks and a day ago.

 

Cuti Sempena Hari Pertabalan Di-Pertuan Agong

Cuti sempena hari pertabalan Yang Di-Pertuan Agong Esok 24 April adalah hari pertabalan yang di-Pertuan Agong XV, iaitu Sultan Muhammad V. The post Cuti Sempena Hari Pertabalan Di-Pertuan Agong appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 month ago.

 

Sempena program mini karnival JPJ

Sempena program mini karnival JPJ Hari ni sempena cuti hari sabtu, aku bawa isteri dan 2 orang anak pergi ke mini karnival JPJ yang jaraknya cuma 10 minit sahaja dari rumah. The post Sempena program mini karnival JPJ appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 month ago.

 

Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah

Elak sinki tersumbat Hari ni berpeluh-peluh aku mengepam sinki dapur akibat tersumbat. Sampai memancut air keluar dari bahagian bawah sinki. The post Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 month ago.

 

Bertukar ke plan digi terbaru

The post Bertukar ke plan digi terbaru appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 month and a week ago.

 

Tips pencahayaan dalam rumah

The post Tips pencahayaan dalam rumah appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 month and a week ago.

 

Membeli di lazada

The post Membeli di lazada appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Tips elak jadi mangsa rogol

The post Tips elak jadi mangsa rogol appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Peralatan blogging saya

The post Peralatan blogging saya appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 months and 4 weeks ago.

 

Tips menjadi seorang forex trader yang berjaya

The post Tips menjadi seorang forex trader yang berjaya appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months ago.

 

Cara mengurangkan belanjawan untuk tahun 2017

The post Cara mengurangkan belanjawan untuk tahun 2017 appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and a week ago.

 

Hari Jadi anak kembar saya

The post Hari Jadi anak kembar saya appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Buat duit dengan blog tanpa modal

The post Buat duit dengan blog tanpa modal appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Tarian zapin negeri Johor

The post Tarian zapin negeri Johor appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and 3 weeks ago.

 

Azam baru tahun 2017

The post Azam baru tahun 2017 appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and 3 weeks ago.

 

Buat duit tanpa modal dengan menjual produk fizikal

The post Buat duit tanpa modal dengan menjual produk fizikal appeared first on OlaOli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
4 months and 4 weeks ago.

 

1 2 3 Next »