User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 4

Outing - Palm Mall

As Salam and greetings to dear readers. Outing - Palm Mall. Last Saturday outing bersama Adik dan Aryssa sahaja. Mr. A dan Along dengan hal masing-masing.Mula-mula bawa Koko jumpa vet di Klinik Veterinar Chinta Qaseh, Garden Avenue, Seremban 2. Mrs.A tak bawa ke klinik yang biasa tu cos vet sana suggest...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 7 hours ago.

 

GIVEAWAY BY LYANA ISHAK EYJA MASLIZA

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway by Lyana Ishak Eyja Masliza. This morning Mrs. A terasa nak join giveaway la pulok! Tahu pasal giveaway mudah dan simple ini sewaktu singgah di blog LZ tadi.KLIK Kalau nak join macam Mrs. A sila klik banner di atas untuk tahu details. Jom kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 days and 8 hours ago.

 

Lazada 5th Anniversary Sale

As Salam and greetings to dear readers. Lazada 5th Anniversary Sale. Happy 5th Birthday Lazada Malaysia!!! Okay! oleh kerana today is Wordless Wednesday tak mau cakap banyak jom kita shopping sampai lebam di Lazada 5th Anniversary Sale. Hah! apa!!??? terlepas flash sale 12.00am - 6.00am...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week ago.

 

Hari Sindrom Down Sedunia 2017

As Salam and greetings to dear readers. Hari Sindrom Down Sedunia (HDSD) atau dalam bahasa omputihnya World Down Syndrome Day (WDSD). Ha! dear readers tahu tak today iaitu 21 Mac adalah merupakan hari sindrom down sedunia. Actually Mrs. A pun baru aje alert pasal benda ini. Itupun lepas terbaca status FB...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and a day ago.

 

Lilo The Cat Di Manakah Dikau?

As Salam and greetings to dear readers. Lilo the cat di manakah dikau? Sobs..sobs..sobs... dah hampir seminggu Lilo hilang dari radar tak tahulah apa nasib dia ntahkan hidup ntahkan mati. Dah puas kids dan Mrs. A cari-cari keliling taman namun bayang Lilo sedikit pun tak jumpa.Pada petang Selasa 14032017...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 2 days ago.

 

Lazada Surprise Holiday Giveaway #325386618

As Salam and greetings to dear readers. Lazada Surprise Holiday Giveaway #325386618. Pasti ramai dikalangan blogger yang telah sedia maklum Lazada akan sambut birthday yang ke 5 tahun. Apa!! tak tahu lagi!!?? Kalau masih tak tahu lagi silalah rajinkan diri check website Lazada ataupunFB Pages...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Kejohanan Pencak Silat

As Salam and greetings to dear readers. Kejohanan Pencak Silat anjuran Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia Bahagian Negeri Sembilan (PSSGMNS). Kejohanan Pencak Silat ini telah berlangsung selama 3 hari bermula dari hari Jumaat 10 Mac 2017 hinggalah Ahad 12 Mac 2017.Tidak berapa lama dulu Mrs. A pernah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 6 days ago.

 

Wordless Wednesday #99 - Cendol Retro Ampangan

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #99 - Cendol Retro AmpanganCendol durian - RM9.00Inilah rupa cendol durian yang berharga RM9.00 di Cendol Retro Ampangan yang agak famous dan fofular itu katanya. Ada macam-macam flavor seperti mangga, pulut, jagung, aiskrim dan biasa.Pendapat Mrs.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks ago.

 

Pengalaman Hadiri Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang Dan Pingat Negeri Sembilan_Pt Final

As Salam and greetings to dear readers. Pengalaman Hadiri Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang Dan Pingat Negeri Sembilan_Pt Final. Okay ini sambungan dari entry sebelum ini, nak tahu baca SINIOleh kerana masih awal lagi, maka tetamu-tetamu dijemput untuk breakfast terlebih dahulu di khemah yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

As Salam and greetings to dear readers.Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket".Sewaktu sedang lepak-lepak time lunch tadi bersama rakan office dan sambil-sambil tu jugak blogwalking di blog rakan-rakan blogger ternampaklah pulak blogger otai HH sedang anjurkan segmen"Hasrul Hassan Bantu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Selamat Hari Wanita Sedunia 2017

As Salam and greetings to dear readers. Selamat hari wanita sedunia.Untuk semua readers wanita yang singgah di blog picisan Mrs. A ini:-Google imageSemoga cerdikmu secerdik Aishah;Cantikmu secantik Ainul Mardiah;Pengorbananmu setinggi Sumaiyah;Ikhlasmu seikhlas Rabiatul Adawiyah; danMoga tempatmu di Syurga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Pengalaman Hadiri Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang Dan Pingat Negeri Sembilan

As Salam and greetings to dear readers.Pengalaman hadiri Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang Dan Pingat Negeri Sembilan. Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang Dan Pingat Negeri Sembilan ini adalah sempena Hari Keputeraan ke-69 Yang di-Pertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and a day ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

As Salam and greetings to dear readers. Mummyayu's Giveaway.Malam ini Mrs. A terasa nak join giveaway la pulak. Kemudian terjumpa pulak GA anjuran blogger Mummy Ayu yang simple dan syarat-syaratnya agak mudah. Selain syarat-syaratnya yang mudah hadiahnya juga agak menarik perhatian Mrs. A untuk turut serta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 4 days ago.

 

Wordless Wednesday #98

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #98KRR - Spicy Chicken Favorite MealPernah tak you all makan bersama orang tua kita, uwan ke, nenek ke, atok ke, kemudian order macam kat atas tu. pastu depa tanya eh! lauk aje ker....??? Nasinya mana??? ngeh!ngeh!ngeh!Wordless Wednesday #98

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks ago.

 

Sukan Antara DUN

As Salam and greetings to dear readers. Bernetball di karnival sukan UMNO iaitu sukan antara DUN (Dewan Undangan Negeri) Bahagian Rembau. Ha! ini adalah sambungan lagi dari entry ini dan iniDalam entry sebelum ini Mrs. A ada bagitau tempatnya di Kompleks Belia dan Sukan, Paroi tetapi di saat-saat akhir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and 2 days ago.

 

Dinner Dan Acara Penyerahan Jersi

As Salam and greetings to dear readers. Dinner dan acara penyerahan jersi. Minat punya pasal tak kisahlah malam ke, jauh ke, sanggup jugak tu pergi redah demi netball muahhhaaaaa.... Ada tak baca entry Mrs. A pasal karnival sukanSINI kiranya ini sambungan lagi.Mrs. A ingatkan dah tak dapatlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Lazada MY : 2 in 1 Automatic Pet Food Water Feeder Dispenser

As Salam and greetings to dear readers. Siapa peminat kucing? Hehehehhe... kita gang. Tidak berapa lama dulu, hurm... dalam bulan Disember 2016 kot Mrs. A adalah membeli 2 in 1 Automatic Pet Food Water Feeder Dispenser secara online di Lazada MY.Readers yang dah lama baca blog Mrs. A ni mesti tahukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

SEGMEN REVIEW BLOG BY SYAHIRAHVALIANT.COM

As Salam and greetings to dear readers. Segmen review blog by Syahirahvaliant.com. Di pagi Isnin yang Mrs. A rasa perasaan macam-macam ada ini, ntah tak tahu apsal perasaan bercampur-baur macam nih! so nak menceriakan hati sendiri adalah lebih baik join segmen yang guarantee menang cenggini.KLIK BANNERLagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies

As Salam and greetings to dear readers. Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger Anies. Alhamdulillah a milllion thanks Mrs. A ucapkan buat rakan blogger Anies kerana sudi bagi souvenir nun jauh dari London gitew.Dapat London Fridge Magnet Daripada Blogger AniesMrs. A rasa terharu sangat, thanks Anies.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Salam Jumaat : Mimpi Doa Seekor Kucing

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat : Mimpi Doa Seekor KucingAniLin FleaMimpi doa seekor kucing. Ibu seorang pemuda dirawat di hospital. Ibunya dirawat di ICU. Beberapa hari kemudian doktor berterus-terang kepadanya. Keadaan ibunya tiada harapan sembuh dan boleh meninggal bila-bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 Next »