User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 15

SUDAH 6 TAHUN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. SUDAH 6 TAHUN.Hari ini 11 Disember 2018 genaplah 6 tahun pemergian arwah Abah Mrs. A ke Rahmatullah. Arwah selalu di dalam ingatan dan sentiasa di dalam doa Mrs. A mahupun kami sekeluarga. Semoga arwah Abah sentiasa dicucuri rahmat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 5 hours ago.

 

Giliran Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giliran Mrs. AGiliran Mrs. A apa tu? Hehehee.... 'giliran' itu adalah giliran Mrs. A pula hantar emak ke klinik. Actually we all adik-beradik akan take turn untuk hantar emak routine check-up ke klinik selalunya sebulan sekali.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 days and 5 hours ago.

 

Adik

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. AdikWelcome December eh! dah 4 hari dah pun di bulan December 2018 baru Mrs. A perasan masih tiada posted di bulan December. Actually Mrs. A busy mengejar date line. Tapi syukur alhamdulillah dah settled pun kerja-kerja hakiki kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week ago.

 

Giveaway #1 by YEASLMN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway #1 by YEASLMNGiveaway #1 by YEASLMN actually sudah agak lama giveaway ini berlangsung tetapi baru hari ini Mrs. A berkesempatan membuat post untuk join. Memula haruslah tepek seketul banner dahulu.Mrs. A join Giveaway #1 by...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks ago.

 

Makan Sate Di Restoren Sate Kajang Hj Samuri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Makan Sate Di Restoren Satay Kajang Hj Samuri.Sempena cuti umum Maulidur Rasul last Tuesday Mr. A terlajak rajin bawa we all jalan-jalan tengok movie dan makan sate di Restoren Sate Kajang Hj Samuri. Tempat favorite Mr. A nak tengok movie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 6 days ago.

 

Wordless Wednesday #119 - Pelepas

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #119 - PelepasAryssa sebagai pelepas sedang ikat bengkung kat pesilat dari sudut merahDanial pun jadi pelepas jugakAkmal peserta bertanding kategori DiniPelepas adalah petugas teknikal yang bertanggungjawab melepaskan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Minum Petang Di Cendol Songkok Tinggi Gazebo

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Minum Petang Di Cendol Songkok Tinggi GazeboDah lama tak minum cendol songkok tinggi. Kebetulan last Saturday selepas singgah tengok Kejohanan Tertutup Pencak Silat anjuran Mega Cemandee di SKKGV. To be exact tengok anak sedara yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 2 days ago.

 

SALAM JUMAAT : Tips Membaca Al-Quran

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. SALAM JUMAAT : Tips Membaca Al-QuranSalam Jumaat 8 Rabiulawal 1440 Hijrah dear readers. Amvoiii!!! mentang-mentang hari Jumaat kemahen lagi kauuu! Mrs. A berbulan hijrah gitew! hah! haii. Okaylah meh sini Mrs. A nak share tips membaca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 5 days ago.

 

#7YEARS ANNIVERSARY GIVEAWAY DUNIA ZUMAL

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #7YEARS ANNIVERSARY GIVEAWAY DUNIA ZUMALSebelum tu Mrs. A nak ucapkan happy 7 anniversary buat blog Dunia Zumal. Kira kalau ikut umur manusia dah masuk tahun 1 dah blog Dunia Zumal. Semoga bertambah maju jaya dalam berblogging.KLIKBuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 6 days ago.

 

KEJOHANAN SILAT PERTUBUHAN SILAT SENI GAYONG MALAYSIA BAHAGIAN NEGERI SEMBILAN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.KEJOHANAN SILAT PERTUBUHAN SILAT SENI GAYONG MALAYSIA BAHAGIAN NEGERI SEMBILAN.Kejohanan Silat Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia Bahagian Negeri Sembilan 2018 telah berlangsung selama 3 hari iaitu pada 7 hingga 9 November yang lalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Happy Birthday Along

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday Along.Happy sixteen birthday Along ibu doakan semoga berjaya di dunia dan cemerlang di akhirat. Pada tahun ini kebetulanlah pulak tarikh birthday Along sama dengan tarikh Deepavali heheheee... Along malu-malu aje bila Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Happy Deepavali Happy Holiday

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Deepavali Happy HolidayHappy Deepavali buat semua kaum hindu yang akan merayakan sambutan Deepavali esok tak kira di mana jua anda berada. Actually tak tahu nak citer pasal apa tapi by hook or by crook nak jugak up-date blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

LAZADA 11.11 Shopping Festival - The Biggest One Day Sale Is Here!

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. LAZADA 11.11 Shopping Festival - The Biggest One Day Sale Is Here!Masa untuk bershopping datang lagi yiiihaaaa..... tak lain tak bukan semestinya di LAZADA 11.11 Shopping Festival- The Biggest One Day Sale Is Here! Sebelum tu Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Jemputan Kahwin Di AU1 Taman Keramat Permai

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jemputan Kahwin Di AU1 Taman Keramat Permai.Last Sunday Mrs. A pergi jemputan kahwin anak kepada cousin emak Mrs. A. Pengantinnya itu Mrs. A tak kenal pun huhuhuhu.... nama jer... sedara-mara tapi tulah tak berapa nak rapat. Zaman sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Kena Bom Dengan Zumal

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kena Bom Dengan ZumalExcited Mrs. A bila pagi ni tengok ada blogger yang bom blog Mrs. A. Dah lama sangat blog ni tak kena bom. Sejarah kena serangan bom baca [SINI]Terima kasih Zumal sebab meluangkan masa mem bom blog Mrs. A ngeh! ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Menang Voucher LAZADA - Beli apa tu?

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Menang Voucher LAZADA - Beli apa tu?Ha! ingat tak baru-baru ni ada Lazada Shopathon Blogger Contest. Alhamdulillah rezeki Mrs. A tersenarai sebagai salah seorang pemenang. Mrs. A dapat voucher bernilai RM300.00 [SINI] Menang Voucher LAZADA...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Segmen Bloglist By Farah Farhana

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist By Farah Farhana.Jom readers kita join Segmen Bloglist By Farah Farhana. Actually Mrs. A plan nak up-date cerita beli barang-barang guna voucher Lazada yang menang hari tu tapi ada satu dua gambar pula tak snap lagi. Boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

#SBAM2018 - Day 4 @ Last

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #SBAM2018 - Day 4 @ LastAdeh! lama betul ha nak up-date kisah#SBAM2018 - Day 4 @ Last harap masih ada yang nak tahu la.. ya apa kisah di hari last tersebut. Eh! cerita sport lagilah nampaknya ya.Penghuni bilik 502 is ready to go for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

HARI SUKAN NEGARA PERINGKAT NEGERI SEMBILAN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. HARI SUKAN NEGARA PERINGKAT NEGERI SEMBILANSiapa join hari sukan negara Sabtu lepas a.k.a HSN? Okay sep sket cos Mrs. A pun join tau main netball ngeh! ngeh! ngeh! Dari apa yang Mrs. A tengok di Soc Med meriah sesangat hari sukan negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Corat-Coret Majlis Perkahwinan Ucu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Corat-Coret Majlis Perkahwinan UcuMakcikku tawen lagiii... hiks! Time Ucu nak kahwin tu we all anak-anak sedara suka aje menyakat dia dengan kata-kata tulah makcikku tawennn lagi... tapi Ucu okay jer... tersenyum dan ketawa dengan usikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »