User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 7

Perfume Mini Power Bank

As Salam and greetings to dear readers. Perfume Mini Power Bank.Apo ko bondo ea tu? Perfume ke? Hahhahaa... Perfume Mini Power Bank bukanlah perfume uols ianya adalah power bank sebenar yang boleh digunapakai untuk mengecas phone. Walaupun Mrs. A dah ada power bank tetapi ianya agak bulky rasa macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
19 hours and 38 minutes ago.

 

Segmen Bloglist Bulan Zulkaedah 1438H

As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist Bulan Zulkaedah 1438HBila baca komen pagi ini terdapat satu invitation untuk join segmen. Ibarat orang mengantuk disorongkan bantal terus laju aje Mrs. A join. Amvoi! siap ada perumpaan ha! ngeh! ngeh! ngeh! itulah daripada dibiarkan blog tiada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 days and 20 hours ago.

 

Team Raya Seremban

As Salam and greetings to dear readers.Team Raya Seremban.Team raya Seremban adalah team beraya side Mr. A. Tahun ini berbeza dengan tahun-tahun sebelummnya cos hanya pada 3 Syawal barulah Mrs. A berkesempatan berhari raya ke Jiboi iaitu rumah parents in law Mrs. A huhuuhu... maafkan anakanda ayah dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 4 days ago.

 

Pot Meatball

As Salam and greetings to dear readers. Pot MeatballApo ko bondo Pot Meatball tu ngeh! ngeh! ngeh! actually itu adalah nama bussiness yang menjual meatball tu. Time lunch semalam Mrs. A malas nak keluar kebetulan pula Pot Meatball ada buat delivery itu yang laju aje Mrs. A mengordernya. Actually ini kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Turn Tiga pula kena spaying

As Salam and greetings to dear readers. Turn TIGA pula kena spayingTurn TIGA pula kena spaying. Kalau Lara Alana ada TIGO, Mrs. A pula ada TIGA. Actually Tiga dah mula buat perangai gediks (nak mengawan) dia tu seminggu sebelum raya. Adoiii!!! time tu susah betul nak bagi dia jangan gediks cos kekucing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 6 days ago.

 

Pemenang Ramadhan Raya Blogger Contest

As Salam and greetings to dear readers. Pemenang Ramadhan Raya Blogger Contest.Syukur alhamdulillah tiada perkataan yang lebih indah selain mengucap syukur kepadaNYA kerana rezeki yang tidak disangka-sangka. Excited sangat bila rakan blogger aka ganglunch iaitu LZ WhatsApp Mrs. A malam tadi bagitahu yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Cerita 1 Syawal 1438 H

As Salam and greetings to dear readers. Cerita 1 Syawal 1438 H.Berbeza dengan tahun-tahun sebelumnya selalunya selepas solat hari raya Mrs. A sekeluarga akan gerak balik ke Kg Jiboi iaitu rumah parents in-law pula (side Mr. A) Tetapi tahun ini time nak gerak tu salah seorang anak buat fiil terus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 3 days ago.

 

Jemputan Kahwin Anep Anak Tokey Joint Kitchen

As Salam and greetings to dear readers. Jemputan Kahwin Anep Anak Tokey Joint Kitchen. Last Sunday sebelum kembali bekerja Mrs. A sekeluarga sempat memenuhi jemputan kahwin Anep dan pasangannya Ieda. lagipun Mrs. A dah pulang sehari awal dari kampung iaitu Saturday petang cos nak avoid traffic jam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 5 days ago.

 

Salam 9 Syawal 1438 H

As Salam and greetings to dear readers. Salam 9 Syawal 1438 H. Semalam genaplah 9 hari my blog my stori sendu dari up-date. Rasanya memang dah setiap kali raya blog pun sama bercuti da....Alasan paling 'win' adalah line internet di kampung Mrs. A teruk paling banyak pun dua bar tetapi selalunya adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Shopping Raya Girls Only

As Salam and greetings to dear readers. Shopping Raya Girls OnlyKalau nak shopping lama-lama haruslah girls only. Kalau ada the boys mereka nak cepat aje kalau lama-lama nanti muncung panjang sedepa sampai boleh ditanjul. Setuju tak girls? Oleh kerana Mr. A sibuk memanjang bila Aryssa duk nyanyi-nyanyi kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Pertama Kali Beli Whiskas Pouch Di Lazada MY

As Salam and greetings to dear readers. Pertama Kali Beli Whiskas Pouch Di Lazada MYPertama Kali Beli Whiskas Pouch Di Lazada MY. Walaupun Mrs. A banyak kucing tetapi amat jarang Mrs. A bagi kekucing makan Whiskas Pouch. Al-maklumlah harganya itu buat Mrs. A pandang sepi sahaja bila lalu di rak-rak makanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Penipuan Melalui Panggilan Telefon.

As Salam and greetings to dear readers. Penipuan Melalui Panggilan Telefon.Pagi tadi Mrs. A terbaca wall FB rakan sekolah yang berkongsi cerita berkenaan dirinya yang telah hampir terpedaya dengan phone scammer. Walaupun perkongsiannya agak panjang tetapi Mrs. A tetap juga membacanya dari awal hingga habis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Eh! Siapa Bagi Ni ?

As Salam and greetings to dear readers.Eh! siapa bagi ni? Last Friday time Mrs. A baru balik dari surau tiba-tiba ternampak satu sampul surat yang agak tebal berada di atas meja Mrs. A.Banyaknya setemMrs. A cakap dengan adik sebelah tempat duduk eh! siapa bagi ni? Oh! Abang M letak sini tadi posman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Perkongsian: Amalan 10 Malam Terakhir Ramadhan

As Salam and greetings to dear readers. Perkongsian: Amalan 10 Malam Terakhir RamadhanMrs. A tertarik nak berkongsi amalan 10 malam terakhir Ramadhan ini di my blog my stori. Perkongsian ini adalah dari Ustaz Muhadir di IKIM."Bermula malam ini amalkan paling kurang bacaan...Al Fatihah 3xAl Zalzalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Tema Baju Raya Keluarga Tahun ini Adalah Warna Turquoise Tapi itu Bukan Pilihan Mrs. A

As Salam and greetings to dear readers. Tema Baju Raya Keluarga Tahun ini Adalah Warna Turquoise Tapi itu Bukan Pilihan Mrs. AOleh kerana tema warna turqouise itu bukan pilihan Mrs. A tapi Mrs. A nak juga beli warna pilihan hati Mrs. A sendiri iaitu warna grey. Rayakan.... sebulan so hari raya pertama kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Giveaway 1,000 Kotak PERLASHINE® Kapsul Mutiara

As Salam and greetings to dear readers.Giveaway 1,000 Kotak PERLASHINE® Kapsul Mutiara.Sesiapa yang teringin untuk mencuba Perlashine tapi berkira-kira sebab harganya yang agak mahal tu. Ha! takpe jom kita join Giveaway Safiey Ilias nih! Banyak tu Safiey nak bagi satu ribu kotak katanya.Apa itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Pesanan Daripada Emak Dan Mak Mertua

As Salam and greetings to dear readers. Pesanan Daripada Emak Dan Mak Mertua. Hahahha... actually ini adalah message yang Mrs. A dapat dari group WhatsApp rasanya dah pernah terbaca dulu tapi tak ingat kat mana. Pesanan ini ditulis dalam bahasa Nogori. Sangat menggeletek hati Mrs. A sebab dalam loghat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

A Gift From Gang Lunch

As Salam and greetings to dear readers. A Gift From Gang Lunch. Last Friday Mrs. A dapat surprise dari gang lunch dapat gift sempena birthday Mrs. A yang ke 24 tahun muahhhaaaaaaa 24 tahunlah sangat. Actually ini memang tradisi gang lunch memberi hadiah birthday kepada kesemua membersnya yang menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Planning Pil Jenama Loette Murah Di Farmasi Alpro

As Salam and greetings to dear readers. Planning Pil Jenama Loette Murah Di Farmasi Alpro. Ooppss.... ini post untuk wanita khasnya kaum-kaum ibu yang consume planning pil ngeh! ngeh!ngeh! Tiga hari lepas Mrs. A telah tersinggah tanpa sengaja [ayat kemain hiks!] di Farmasi Alpro yang baharu sahaja dibuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 Next »