User Profile: llinamahat78

Show pings in: English | Malay | All

 

llinamahat78

Your avatar

Real Name: lin liena

Member Since: 17th May 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 2

Hadiah Giveaway Dari Luqman Arif Zakaria

Assalamualaikum..Alhamdulilah hadiah giveaway yang kak lina menang hari tu dah selamat sampai..Terima kasih la pada adik luqman arif zakaria yang buat giveaway ni..Kak lina bagi pada anak bujang kak lina,wah wah kemain happy lagi dia..minyak wangi ni memang wangi la luqman...anak kak lina suka sangat-sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Join Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest and Win Lazada Shopping Vouchers!

Coinciding with the Lazada Ramadhan Sale (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/) that will take place from May 16 to 27 June (where you can find special discounts up to 90%!), we are pleased to share with you our special Lazada Ramadhan Blogger contest where we will be awarding prizes to up to 80...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Tujuh perkataan mulia yang perlu diucapkan setiap hari

Assalamualaikum...Amalkanlah perkataan mulia ini setiap hari...rasanya semua perkataan ini memang kita selalu sebut dalam kehidupan seharian kita.Semoga kita di jauhkan dari menyebut perkataan yang tidak elok...biasakan menyebut perkataan yang baik-baik.Semog kita semua mendapat rahmat dan berkat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Manisan Dari India

Assalamualaikum..Pagi tadi kawan suami kak lina baru balik dari india..so dia bagi la manisan ni pada kami...wow sedapnyaaaaa...lemak.manis gitu rasa dia...setiap kali diaorang pegi india memang kak lina wajib pesan manisan ni...selalunya dia beli yang campur-campur...tapi kali ni sama je pulak...kalau yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Balik Kampung Bersama Drypers

Assalamualaikum..Drypers Wee Wee Dry edisi terhad Robocar Poli sedia menemani baby anda balik kampung pada musim perayaan yang akan datang!Pek edisi terhad ini menawarkan design eksklusif dan 6 keping lampin secara PERCUMA, dan boleh didapati di kedai-kedai berdekatan. Jadi pastikan anda membelinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Blog Kak Lina Lulus Adsense

Assalamualaikum...Pagi-pagi bangun tidur tadi,kak lina terus cek handphone..hehe rutin setiap pagi..nampak sangat handphone ni penting kan....dah macam nyawa kedua gitu..Tiba-tiba ternampak email congratulation...eh eh apa pulak ni...terus segar mata nak tengok apa yang surprise tu...yaallah sesuatu yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Penjelasan Izara Aisyah

Assalamualaikum..Kesian juga izara aisyah ni...macam-mcam gosip kena,padahal gamba tu dah lama..rajinnya orang tu keluarkan balik kan..Diharap izara jagalah cara pemakaian dia...sape2 yang dah tengok tu tau la macam mana dia punye seksi..adoii malu jugak tengok.Biasalah bila nak khawin,macam-macam benda tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Minuman Pokka

Assalamualaikum..Kak lina nak tanya lah...ada tak yang dah minum air kotak pokka SUSU DAN TEMBIKAI ni..kalau korang belum minum...cubalah beli...eh eh eh.....sedap rupanya air kotak ni, dia punya rasa tu sebiji rasa jus yang kita minum kat kedai...menyesal pulak beli sikit..Yela...sekarang ni musim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Ramen Pedas Berapi

Assalamualaikum..Sape suka makan ramen pedas ni? Pedas giler kan..Kak Lina tak berapa suka sangat la ramen ni sebab tak tahan pedas sangat..macamana lah korang boleh makan kan..siap buat challenge lagi..agak-agak viral lagi ke ramen ni..macam da senyap je kan..agaknya orang dah bosan makan ramen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

SELAMAT HARI GURU

SELAMAT HARI GURU UNTUK SEMUA GURU-GURU...JASAMU AKAN KAMI KENANG HINGGA KE AKHIR HAYAT,SEMOGA CIKGU-CIKGU SEMUA ISTIQOMAH DALAM MENDIDIK ANAK-ANAK BANGSA..INGATLAH SETINGGI MANA KITA BERADA SEJAUH MANA KITA MELANGKAH ADA GURU DI BELAKANG KITA.TANPA GURU SIAPALAH KITA YANG SEKARANG INI.TERIMA KASIH...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

KEMPEN SAYANG UMP

Let us join our hands together and support “SayangUMP” Campaign.KEMPEN SAYANG UMP BAGI PEMBINAAN KOLEJ KEDIAMAN MAWADDAH UNTUK PELAJAR ASNAF DAN YATIM PIATU.MENULIS DARI HATI-KAK LINA-

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

JOM JOINHADIAH BEST*KLIK BANNER UNTUK JOIN*

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

NESCAFE A GIVE OF GREAT GENEROSITY

Assalamualaikum..Selamat petang semua..dah minum petang ke?selalu petang-petang kak lina mesti minum nescafe tau..pagi tadi makan jejemput pun minum nescafe sekali..sedapnya nescafe kan..kalau tak minum satu hari rasa tak de tenaga pulak.Kebetulan nescafe ada buat promotion...beli produk nescafe dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Nuffnang Dan Kak Azie

Wow hebatla kak azie kitchen ni...da masuk iklan nuffnang pulak...idola niBila lah nak jadi macam kak azie kitchen ni..tapi iklan ni kejap ada kejap xde haha...TAHNIAH KAK AZIE KITCHEN

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

Jejemput Dobo2

Morning uolsss..Dah breakfast ke?Akak breakfast jejemput dobo2 je...pelik je kan nama tu..haha nama diberi sebab jejemput ni kosong je,yang ada hanya bawang ngan ikan bilis..so itulah yang layak nama diberikan..lagipun itu je yang ada kat dapur haha..Ada ke yang nak resepi jejemput ni...eleh jemput2 pun nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

TERIMA KASIH MAYYJIE

Assalamualaikum..Cakkk....hihi... yeay, blog kak lina da siap edit hari ni...oh ye...mulai sekarang panggil akak kak lina je eh...lebih mesra gitu kan hehehe..Hari ni kak lina nak cecite sikit pasal blog..sebelum ni memang agak serabut sikit la...macam xde identiti gitu,nak tengok blog pun macam tak de...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months ago.

 

SELAMAT HARI IBU

SELAMAT HARI IBU UNTUK SEMUA IBU-IBU DILUAR SANA...SEMOGA KITA JUGA DAPAT MENJADI IBU YANG TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK KITA... SEPERTI MANA IBU KITA MENJAGA DAN MENDIDIK KITA.SEMOGA IBU-IBU KITA DILINDUNGI DAN DIRAHMATI OLEH-NYASELAMAT HARI IBU JUGA UNTUK MY SISTA... IRISMYRAINILAH WAJAH KESAYANGAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months and a week ago.

 

BLOG UNDER MAINTAINANCE

TESTCupcake ipsum dolor sit amet. Gingerbread macaroon danish tart powder I love cupcake donut. Toffee candy canes liquorice carrot cake danish sweet roll. Pudding cupcake jelly sugar plum cookie chocolate bar. Jujubes cookie lemon drops gummi bears. Candy jelly beans cake jelly pastry tootsie roll pie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months and a week ago.

 

BIRTHDAY GIVEAWAY BY CHEESE CINCAU

KLIK BANNER UNTUK JOIN

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog llinamahat78 llinamahat78 via Lin Liena Story
4 months and a week ago.