User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

Your avatar

Real Name: lekatlekitgurl

Member Since: 17th December 2010


i'm blogger..


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 54

NAK TAHU KENAPA OKTOBER BULAN PALING BAIK MELAWAT JEPUN?

NAK TAHU KENAPA OKTOBER BULAN PALING BAIK MELAWAT JEPUN? Wah.. lekatlekit merancang bercuti ke jepun ke tu? Amboi banyak duit awak?Amboi.. Kalau tulis entri percutian je wajib pergi ke? I kan blogger so I memang suka membaca apa yang best I baca.. I share la kat blog I. Bukan bermakna I baca ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 hours ago.

 

HALAL KE SUNTIKAN KECANTIKKAN PLASENTA (URI) BIRI BIRI?

HALAL KE SUNTIKAN KECANTIKKAN PLASENTA (URI) BIRI BIRI? Sebut placenta ni kadang kadang ada yang tak paham. Sebab jarang pengusaha kosmetik ni nak guna bahasa biasa di gunakan masyarakat sebab boleh mengaburi manipulasi pemahaman orang yang tak faham dengan penggunaaan perkataan placenta. Apa ingat I...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 5 hours ago.

 

BEZA ANTARA NATURAL PRODUK, ORGANIC PRODUK KIMIA SINTETIK PRODUK

BEZA ANTARA NATURAL PRODUK, ORGANIC PRODUK KIMIA SINTETIK PRODUK. Sekarang ni produk produk kecantikkan memang bersepah. Masing masing mengaku produk depa natural oranic. ramai elak mengaku produk depa sebenarnya base dari kimia sentetik sebab mentaliti masyarakat sekarang kimia tu bahaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 5 hours ago.

 

NANO WHITE FRESH MATTIFYING MOISTURISER, PELEMBAB UNTUK KULIT BERMINYAK

NANO WHITE FRESH MATTIFYING MOISTURISER, PELEMBAB UNTUK KULIT BERMINYAK. Ada orang kata kalau kulit kering baru pakai pelembab sebab nak lembabkan kulit. Kalau kulit berminyak pakai pelembab lagi la berminyak. Minyak tu katanya dah melemababkan kulit. Itu mitos yer anak anak.Sebenarnya kulit berminyak pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and a day ago.

 

PERSONALITI TV TERKENAL MAHADZIR LOKMAN MENINGGAL DUNIA DI HOTEL

PERSONALITI TV TERKENAL MAHADZIR LOKMAN MENINGGAL DUNIA DI HOTEL. Siapa tak kenal dengan personaliti Tv terkenal mahadzir Lokman. Kepetahan kelancaran dia berkata kata bila mengacara sesebuah rancangan tidak dapat di nafikan lagi.Hari ini menerima perkhabaran Beliau telah kembali kerahmatullah awal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 4 days ago.

 

CETAPHIL GENTEL SKIN CLEANSER UNTUK KULIT ALERGIK

CETAPHIL GENTEL SKIN CLEANSER UNTUK KULIT ALERGIK. Sapa kat sini yang ada masalah alergik yang teruk? Tak kira la teruk ke mild ke.. Yang penting ada masalah alergik tak kira la kat mana bahagian badan.. Terutama muka la. Alergik bahagian lain maybe boleh tahan lagi kalau kat muka ni.. Allahu.. Yelah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 5 days ago.

 

KEJADIAN BUNYI GURUH KUAT PANJANG BEBERAPA TEMPAT JADI VIRAL

KEJADIAN BUNYI GURUH KUAT PANJANG BEBERAPA TEMPAT JADI VIRAL. Sekarang ni dah masuk musim hujan kan? Hampir setiap hari hujan.. Tapi kat tempat den siang semalam tu panas la. Masuk petang dah mendung malam hujan jugak. Lepas ni penuh la orang kat self laundry tu kan? Yelah.. nak basuh baju kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 6 days ago.

 

JANGAN BUANG KUCING MERATA RATA HANTAR SAJA KEPADA CATS HOME

JANGAN BUANG KUCING MERATA RATA HANTAR SAJA KEPADA CATS HOME. Ramai peminat kucing kat dunia ni cuma tak ramai pencinta kucing. Peminat ni normally kucing dia jadikan macam pets atau hobi je. Masa suka memang la di sayang, di tatang, di manja di belai macam tuan putera atau putera.. Tapi bila dia dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks ago.

 

BUAT SENDIRI FACE MIST MENGGUNAKAN EVIAN MINERAL WATER

BUAT SENDIRI FACE MIST MENGGUNAKAN EVIAN MINERAL WATER. Sebenarnya dah lama nak buat entri ni tapi mood dia berjalan jauh sangat. Sementara nak balik ke tanah air ni.. stuck merata rata katanya. Kena tunggu jugak la sampai dia mendarat baru la boleh buat. Sedang elok pagi ni.. cuaca hujan.. sejuk.. perut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and a day ago.

 

PEMBOHONGAN BANYAK BERLAKU DALAM LIRIK LAGU CINTA

PEMBOHONGAN BANYAK BERLAKU DALAM LIRIK LAGU CINTA. Sedar tak sedar kita memang membesar dengan lagu2.. Terutama lagu2 cinta ni. Dari zaman P.Ramlee sampai la zaman Keke do you love me? erkkk... tetiba keke pulak kan kekekekeke. Saja je nak jugak cuit2 benda benda yang tengah jadi trending.Berbalik pada Isu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 6 days ago.

 

PELAKON KHALID SALLEH MENINGGAL DUNIA

PELAKON KHALID SALLEH MENINGGAL DUNIA. Innalillahhiwainnalillahhirojiun..Salam takziah buat seluruh keluarga, saudara mara, sahabat taulan kepada Allahyarham Khalid Salleh yang di khabarkan telah pulang kerahmatullah lebih kurang jam 3 petang tadi di Pusat Perubatan Ampang Puteri.Sesungguhnya itulah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks ago.

 

PAKAI JUBAH KALIS SIHIR SAMA SEPERTI MEMAKAI TANGKAL

PAKAI JUBAH KALIS SIHIR SAMA SEPERTI MEMAKAI TANGKAL. Kecoh kat social media bila ada pihak mengeluarkan inovasi baru dengan produk jubah kalis sihir.. kalis santau bagai. Apa brand sapa pengasas dia mana boleh petik2 kat sini.. Tak habis lagi yang satu tu kat court.. Almaklum la zaman sekarang kau tulis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

VIRAL! PENGASUH PEDOPHILIA LESBIAN JADIKAN ANAK ASUHAN MANGSA

VIRAL! PENGASUH PEDOPHILIA LESBIAN JADIKAN ANAK ASUHAN MANGSA. Belum reda isu pengasuh yang menyebabkan kematian seorang bayi 5 bulan kemudian sembunyikan pulak mayat baby tu dalam peti ais rumah dia.. Bagi alasan kat parents budak tu baby tu ada orang yang mengaku bapak dia datang ambil. Mati mati orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 6 days ago.

 

ANAK LEBIH KREATIF MEMAHAMI ARAHAN DENGAN ESSENTIAL OIL BRAIN POWER YOUNG LIVING

ANAK LEBIH KREATIF MEMAHAMI ARAHAN DENGAN ESSENTIAL OIL BRAIN POWER YOUNG LIVING. Sejak dua menjak ni dok baca pertikaian tentang testimoni claim claim yang di buat oleh agent2 Essential Oil. Tak tau la brand mana.. tak di petik pulak nama2 jenama. Jangan tak tau Essential Oil ni banyak brand...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 weeks and a day ago.

 

ESSENCE EYESHADOW MURAH, SELAMAT, BERKUALITI PIGMEN

ESSENCE EYESHADOW MURAH, SELAMAT, BERKUALITI PIGMEN. Ok kat blog lekatlekit.com ni nak tambah lagi satu siri iatu siri drugstore produk. Dimana segmen Drugstore produk ni akan review produk2 dari drugstore jer.. Boleh gitu..Kau gigih sangat nak bersegmen bagai dah kenapa. kau nak review tu review je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

RESEPI GULAI TEMPOYAK IKAN KEMBUNG VERSI LEKATLEKIT

RESEPI GULAI TEMPOYAK IKAN KEMBUNG VERSI LEKATLEKIT. Tu dia berasap dah dapur sekangkang kera lekatlekit ni. Bila tetiba laki kau balik bawa barang2 basah suruh masak gulai tempoyak ikan kembung. Satu tipuware tempoyak dia bawa balik.. Den syak mak mertua den bagi. Maybe ada sedara mara dia dari kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

GAMBAR TERLAJAK COMEL SITI AAFIYAH YANG TERKINI

GAMBAR TERLAJAK COMEL SITI AAFIYAH YANG TERKINI. Orang kata kelahirannya di nanti, perkembangannya sentiasa di ikuti. Almaklum la beliau anak kepada Penyanyi Nombor 1 Malaysia yang berjaya mengekalkan popularitinya sampai sekarang. dari sebelum si kecik ni wujud dalam rahim mak dia lagi.. memang ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

CARA BUAT ADUAN ONLINE KE KKM JIKA ADA KESAN SAMPINGAN SELEPAS MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK

CARA BUAT ADUAN ONLINE KE KKM JIKA ADA KESAN SAMPINGAN SELEPAS MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK. Ya Allah sebenarnya saya dah lama berjanji dengan pembaca blog lekatlekit ni nak share cara membuat aduan sekiranya hangpa guna sesuatu produk tak kira kosmetik/skincare atau supplement/ubat ada kesan sampingan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and a week ago.

 

IKAN DUYUNG EMAS MEMANG WUJUD HANYA DI SONGKHLA

IKAN DUYUNG EMAS MEMANG WUJUD HANYA DI SONGKHLA. Ikan duyung ni selalu dalam cerita dongeng rakyat memang popular la. Mengambarkan seekor... erkk.. seorang... ikan yang mempunya wajah menusia iatu perempuan yang cantik tapi badannya seperti seekor ikan yang hidup di lautan. Kalau dalam cerita mitos orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and a week ago.

 

POSTINOR 2 UNTUK BESAR PAYUDARA???

POSTINOR 2 UNTUK BESAR PAYUDARA??? Sebenarnya malas nak review atau share info berkaitan Postinor 2 ni sebab ia adalah sejenis pil pencegah kehamilan jika berlaku terlajak atau terlanjur atau di rogol. Untuk mengelakkan hamil.. Di ambil dalam masa 72jam selepas bersama. Dia bukan pil perancangan kehamilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »