User Profile: hafidzlog

Show pings in: English | Malay | All

 

hafidzlog

Your avatar

Real Name: HafidzLog

Member Since: 19th October 2016


Writer / CEO / Hot Wheels Collector


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 1

Hot Wheels – 1987 Toyota Pickup Truck

Salam. Blog post kali ini aku share kan koleksi Hot Wheels yang selain kategori kereta iaitu Pickup Truck. Ya, Hot Wheels juga membuat production bagi truck collector. Dan juga series kali ini aku review kan kategori selain mainline iaitu Hot Wheels Retro Entertaiment. Debut Series: The Hot Ones Debut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafidzlog hafidzlog via HAFIDZLOG
1 month ago.

 

Hot Wheels – 17 Nissan GT-R (R35)

Salam. Untuk entri post kali ini aku nak share kan casting terbaru Hot Wheels bagi tahun 2017 iaitu 17 Nissan GT-R (R35). Ya Jenama NISSAN lagi! Sebenarnya memang banyak casting jenama kereta lain yang aku ada. Tapi itulah korang tunggu saja lah entri seterusnya. Maaf lah aku tak dapat nak update...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafidzlog hafidzlog via HAFIDZLOG
2 months and a week ago.

 

Hot Wheels – Nissan Skyline

Salam. Selesai sudah untuk entry PENGENALAN tentang Hot Wheels. Kalau korang ada comment, pendapat dan cadangan boleh kongsikan di ruangan comment ya! Jadi entri seterusnya tiba masa untuk aku share kan semua koleksi-koleksi Hot Wheels yang aku collect. Kalau ikutkan aku nak share my first hot wheels...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafidzlog hafidzlog via HAFIDZLOG
4 months and 2 weeks ago.

 

Hot Wheels

Salam. Okay sebelum aku pergi lebih jauh (konon) dengan model-model kereta Hot Wheels, ada baik nya aku bagi pengenalan dulu tentang Hot Wheels ni. Kena lah bagi PENGENALAN dulu bukan? Kalau aku direct terus share tentang koleksi @ collection kereta Hot Wheels macam tak berapa kena pula. Ahaks 😉 Apa itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafidzlog hafidzlog via HAFIDZLOG
6 months ago.

 

Ini Post Pertama

Salam. Apa khabar semua? Terima Kasih pada korang yang sudi singgah di blog aku, HafidzLog. Lama SANGAT aku tinggal dunia blogging. Last sekali di blog hafidzlife.com, itu pun puncanya sebab aku dah tak tau nak share update apa. Kah! Tapi itu cerita lama. Atas permintaan diri aku sendiri, aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafidzlog hafidzlog via HAFIDZLOG
11 months ago.

 

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafidzlog hafidzlog via HAFIDZLOG
11 months ago.