User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 16

Botak itu maskulin!

Botak itu maskulin!| Assalamualaikum dan salam sejahtera. Siapa yang rasa lelaki botak itu maskulin? Angkat tangan. Ok2. Ramai nampaknya yang bersetuju dengan aku ni. hehehe. Kalau sebelum ini, botak adalah 1 perkataan yang aku tak suka sebut kerana aku tergolong dalam kalangan mereka yang berambut panjang,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
14 hours and 52 minutes ago.

 

Resepi kerabu maggi thai yang sedap!

Resepi kerabu maggi thai yang sedap! | Assalamualaikum dan selamat petang. Ceritanya, hujung minggu lepas aku ke pasar malam dekat area rumah aku. Disebabkan aku dah biasa dengan “keadaan” dekat pasar malam ni, jadi aku boleh hafal semua kedai yang ada. Tapi, ada 1 kedai baru, yang aku baru perasan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 day and 11 hours ago.

 

Gambar kebakaran pusat tahfiz Jalan Keramat Ujung.

Gambar kebakaran pusat tahfiz Jalan Keramat Ujung | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pagi ini mendapat perkhabaran yang menyedihkan. Perkongsian melalui laman sosial mengenai kes kebakaran di pusat tahfiz jalan keramat ujung. Lebih menyedihkan, ramai anak-anak syurga yang terkorban. Bila tengok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 days and 14 hours ago.

 

Sultan kedah Baru yang menggantikan Sultan Abdul Halim.

Sultan kedah Baru yang menggantikan Sultan Abdul Halim | Selepas kemangkatan Sultan yang disayangi seluruh rakyat kedah, Raja muda Kedah,Tunku Sallehuddin Sultan Badlishah dimasyhurkan sebagai sultan kedah yang baru. Ini bermaknaTunku Sallehuddin Sultan Badlishah adalah sultan ke 29 bagi negeri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week ago.

 

Cara redirect blog 404 custom page not found.

Cara redirect blog 404 custom page not found | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pertama sekali, Al-fatihah buat raja kesayangan ramai, sultan abdul halim, sultan kedah yang mangkat semalam. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di Kalangan orang-orang yang dikasihi Allah. Juga buat seluruh kaum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week ago.

 

Petua mudah hilangkan batuk anak dengan daun sireh

Petua mudah hilangkan batuk anak dengan daun sireh | Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Hari ini aku nak kongsikan di antara petua orang lama untuk hilangkan batuk dan kahak anak-anak. Ada ibubapa yang tak suka anak-anak mereka makan ubat doktor sebab kata mereka akan jadi lebih teruk. Dan mereka lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week ago.

 

Al-fatihah. Sultan Abdul Halim mangkat pada usia 90 tahun.

Al-fatihah. Sultan Abdul Halim mangkat pada usia 90 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Agak terperanjat juga bila mendengar berita mengenai raja yang disayangi seluruh rakyat kedah, SultanAbdul Halim Mu'adzam Shah telah mangkat. Melalui pembacaan, masih belum ada sebarang kenyataan rasmi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and a day ago.

 

Semakin tak faham dengan google adsense.

Semakin tak faham dengan google adsense | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca tentang cara mudah hilangkan batuk dan kahak kanak-kanak? Hari ini aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai google adsense. Google adsense atau GA ni memang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and a day ago.

 

Batuk selsema anak hilang dengan Coughflu time Tasneem Nature.

Batuk selsema anak hilang dengan Coughflu time Tasneem Naturel | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sekarang ni memang musim anak-anak kecil batuk selsema kan? 2 hari lepas, waktu bawa anak sulung aku ke klinik (sebab batuk selsema) penuh klinik dengan kanak-kanak. Semuanya demam! Batuk!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 5 days ago.

 

Rahsia disebalik setiap kejayaan.

Rahsia disebalik setiap kejayaan | Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Semoga semuanya berada di dalam keadaan sihat walafiat. Hari ini nak kongsi sedikit cerita aku dengan seorang rakan. Mungkin aku boleh katakan, dia juga dalam kelompok manusia yang berjaya. Kalau tengok daripada luaran, dia ni memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 6 days ago.

 

RESEPI MASAK ASAM ORANG MELAKA Selatan

Makan untuk 5 orangBahan-Bahan :1 Genggam Lada Kering *5 biji Bawang merah *6 Ulas bawang Putih *1 inchi Halia *1 Inchi kunyit hidup *1 Genggam asam jawa biji ( diramaskan dalam air untuk dijadikan kuah kedalam hasil bahan yang ditumiskan )sedikit Garam@ Gula@ perasa, mengikut Deria rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Maria Yusoff
2 weeks and a day ago.

 

Cara nak buat daging bakar cicah air asam

sumber : resepimalayaCara nak buat daging bakar cicah air asam | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ahah! Banyak dapat daging korban ke? Alhamdulilah, tahun ini ada rezeki kami sekeluarga nak dapat daging korban. Biasalah, bila masuk musim korban ni, benda paling banyak dikongsikan dalam laman sosial...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks and a day ago.

 

Gigi Geraham Atas ku Berlubang Sakit Le...

Gigi Geraham Atas ku Berlubang Sakit Le...Hai Assalammualaikum salam sejahtera kepada Pembaca...Malam ini tidak lalu dan lena untuk tidur,Dah tiga hari menahan yang teramat sakitnya.Gigi geraham atas ini dan dah memang berlubang, tapi tak menunjukkan tanda-tanda bakal sakit yang teruk.Aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Maria Yusoff
3 weeks ago.

 

5 cara mudah hilangkan mata panda!

5 cara mudah hilangkan mata panda! | Biasa kan tengok mereka yang mempunyai lingkaran hitam pada bawah mata? Ramai sebenarnya yang mengalami masalah ini dan tahukah anda ada 7 cara mudah untuk hilangkan mata panda ini? Jom kita tengok satu persatu. J#1. Guna timun.Ahha! Cara pertama yang boleh anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks ago.

 

#5 Rahsia keanggunan wanita Thailand.

#5 Rahsia keanggunan wanita Thailand | Bila bercerita mengenai kecantikan wanita Thailand, pasti ramai yang bersetuju dengannya. Tanpa makeup yang tebal, wanita thai mampu kelihatan sangat cantic. Apakah rahsia mereka? Kali ini, R|A ingin bongkarkan rahsia cantik wanita Thailand yang menjadi amalan turun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks ago.

 

Bercuti di tune hotel danga bay johor bahru.

sumber google.Bercuti di tune hotel danga bay johor bahru | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ok lah, ini adalah sambungan cerita Percutian mengejut ke Johor Bahru (Part 1). Aku pilih Tune Hotel, Danga Bay johor bahru ni sebabnya aku banyak baca pasal review pengunjung pasal hotel ini selain lokasinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks ago.

 

7 Petua mudah kuruskan badan tanpa makan ubat!

7 Petua mudah kuruskan badan tanpa makan ubat! | Pasti anda tertanya-tanya, ada tak cara untuk kuruskan badan tanpa makan ubat?. Mungkin anda masih rasa “trauma” bila mengenangkan wang yang telah anda laburkan mencecah puluhan malahan ratusan ringgit! Namun hasilnya masih belum nampak? Ramai sebenarnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks ago.

 

Selamat datang ke blog Rahasia Anggun (R|A)

Selamat datang ke blog Rahasia Anggun (R|A) | Hi semua. Selamat datang ke blog Rahasia Anggun. Sebuah blog yang akan berkongsikan rahsia-rahsia gadis dan wanita anggun. Ada juga cerita mengenai tips dan petua-petua lama yang boleh kita amalkan untuk kesihatan tubuh badan kita. Akan disertakan juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Rahasia Anggun
3 weeks ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and a day ago.

 

Percutian mengejut ke Johor Bahru (Part 1)

Percutian mengejut ke Johor Bahru (Part 1) | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis hari ini, di blog ini, Mrejoy.com. Hari ini aku nak kongsikan sikit aktiviti keluarga aku hujung minggu lepas. Sebenarnya ini adalah percutian mengejut memandangkan tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »