User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

Your avatar

Real Name: ceritaejoy

Member Since: 18th December 2014



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 10

Rezeki tidak datang hanya melalui duit

Rezeki tidak datang hanya melalui duit | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk terus menulis. Semalam aku berkesempatan berbual dengan seorang rakan baru. Masih muda namun pemikiran dia jauh kedepan. Seorang yang pada aku sudah berjaya di dalam perniagaan. Namun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
9 hours and 11 minutes ago.

 

Boleh atau tidak cium anak waktu mereka tidur?

Boleh atau tidak cium anak waktu mereka tidur? | Yang sebenarnya, isu ini dah lama, sengaja aku tulis kerana aku pasti hingga ke hari ini, terdapat segelintir daripada kita takut nak cium anak mereka atas kepercayaan mereka yang tersendiri. Persoalan sekarang, apakah benar tak boleh cium anak waktu mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 day and an hour ago.

 

Dahlia shazwan, Pengacara cantik Trivago.

Dahlia shazwan, Pengacara cantik Trivago | Sewaktu pertama kali tengok iklan trivago, perkara pertama yang muncul dalam minda aku adalah, Siapa Pengacara Trivago ni? semuanya kerana, aku terpaku bila melihat pakej yang ada pada pengacara ni. Pada aku, dia ni ada aura dia yang tersendiri. Selain mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 day and 2 hours ago.

 

New KFC Wrap Hot zesty review

Sumber : KFC MalaysiaNew KFC Wrap Hot zesty review | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan rezeki dan kesihatan untuk terus menulis. Agak perlahan juga aku dalam penulisan blog sejak 2 menjak ni disebabkan beberapa perkara “baru” yang muncul dalam hidup aku. Apa pun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 day and 5 hours ago.

 

6 hotel terbaik di Bali,Indonesia

6 hotel terbaik di Bali,Indonesia |Bali Indonesia merupakan antara 5 lokasi paling popular bagi pelancong dari Malaysia malahan antara lokasi paling terkenal bagi pelancong seluruh Negara. Bercuti Ke Bali Indonesia menjadi impian bagi setiap orang. Ini adalah kerana pantainya yang cantik dan budayanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
4 days and 6 hours ago.

 

15 Lokasi Tercantik yang wajib kunjung jika anda ke india!

15 Lokasi Tercantik yang wajib kunjung jika anda ke india | Aku suka singgah ke page backpackers malaysia. Dari situ, aku dapat tahu pelbagai lokasi menarik di dunia perkongsian daripada mereka yang pernah sampai ke negara-negara tersebut. Tetapi ada 1 perkongsian yang benar-benar menarik perhatian aku.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
4 days and 7 hours ago.

 

Cara paling mudah buat Hot chocolate dan sedap

Sumber : google.Cara paling mudah buat Hot chocolate dan sedap! | Siapa suka minum Hot Chocolate? Aku kali ni, bukanlah nak kongsikan Resepi Hot Chocolate Starbucks tu, tapi eh! Lebih kurang je sebenarnya rasa dia kan? Mana-mana restoran yang menyediakan hot chocolate ni, rasa dia pasti sama, dah nama pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
4 days and 7 hours ago.

 

Cara Mudah Buat Cheesy Wedges Simple dan sedap.

Sumber : Flickr (Wendy Yap)Cara Mudah Buat Cheesy Wedges Simple dan sedap! | Siapa suka makan Cheesy wedges? Macam tak sempurna rasanya kalau kami singgah makan kentucky fried chicken tak order Cheezy Wedges Kfc. Sedap hilang menjilat kotak! Hahaha. Hari ini kami nak kongsikan dengan pembaca semua Resepi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
4 days and 7 hours ago.

 

Tanda-tanda wanita suka onani!

Gambar hiasan.Tanda Gadis terlalu banyak Onani – Onani adalah aktifitas seksual non penetrasi yang sering dilakukan oleh pria maupun wanita. Onani atau masturbasi oleh sebagian besar dokter masuk dalam kategori safesex asalkan dilakukan dengan benar, tidak menimbulkan masalah kesehatan dan tidak terlalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 days and 8 hours ago.

 

Petua elak lipan masuk bilik air.

Petua elak lipan masuk bilik air | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baru semalam aku bunuh seekor lipan dalam bilik air rumah aku. Rasanya dah banyak kali juga aku bunuh lipan dalam rumah. Size kesemua lipan yang aku bunuh pulak hampir sama je. Mereka ni ada geng ke? Ah! Tak kisahlah. Aku mencari petua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
5 days and 10 hours ago.

 

Siapa Pelakon watak Nurin dalam drama Wan Peah.

Siapa Pelakon watak Nurin dalam drama Wan Peah | Drama Wan Peah yang ditayangkan tepat jam 2200 setiap hari isnin hingga rabu memberikan fenomenanya yang tersendiri. Ramai sebenarnya yang ternanti-nanti drama ini bagi melihat siapakah sebenarnya wan peah ini. Selain itu, drama yang menggunakan loghat Perak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
5 days and 10 hours ago.

 

Syarat untuk memohon rumah impian johor (Yayasan Sultan Ibrahim)

Syarat untuk memohon rumah impian johor (Yayasan Sultan Ibrahim) | Terdahulu, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar (Sultan Johor) telah memperkenalkan Rumah impian johor yang dibina khas untuk rakyat johor yang berpendapatan rendah. Ini adalah skim perumahan mampu milik di bawah Yayasan Sultan Johor. Pengumuman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
6 days and 10 hours ago.

 

Kejutan yang ada di dalam Surprise Box Lazada Ver2

Kejutan yang ada di dalam Surprise Box Lazada Ver2 | Sememangnya penuh kejutan dalam edisi kedua #LazadaSurpri5eBox ini. Bermula daripada penerimaan email hinggalah kepada penerimaan produk. Semuanya penuh dengan kejutan! Berbeza dengan Box Of Joy edisi pertama, surprise box diberikan sempena Ulang tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
6 days and 23 hours ago.

 

Sanggup Ayah setubuhi anak ayah sendiri!

Gambar hiasan.Kes haruan makan anak bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima.Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
1 week ago.

 

Cara mudah membuat redirect blog ke blog yang lain.

Cara mudah membuat redirect blog ke blog yang lain | Aku pasti, ada daripada kita yang sayang pada blog mereka namun atas sebab-sebab tertentu, mereka perlu buat blog yang baru. Bukan mudah sebenarnya membangunkan blog ini dan maintain trafik yang masuk setiap hari. Jadi kali ini, aku nak kongsikan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 week ago.

 

7 Perkara yang perlu dielakkan ketika Mengunjungi kenduri

7 Perkara yang perlu dielakkan ketika Mengunjungi kenduri | Korang pastinya banyak mendapat jemputan kenduri kendara pada musim cuti persekolahan ini kan? Namun, tahukah korang, ada beberapa perkara yang sering kali kita terlepas pandang atau mungkin sudah menjadi “habit” kita apabila mengunjungi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 week and a day ago.

 

Blogspot tampil dengan template baru dan mesra mobile

Blogspot tampil dengan template baru dan mesra mobile! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sewaktu awal membuka blogspot hari ini, ternampak 1 mesej yang memberitahu terdapat template baru yang ditawarkan oleh blogspot. Dan yang lebih pentingnya, mesra mobile. Pentingkah template yang mesra mobile ni?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 week and a day ago.

 

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita

Orait. Jom join segmen dari Nieyl ni. Klik Pada banner di atas ya! :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
1 week and 5 days ago.

 

Wanita ini mengandung akibat terhidu sperma lelaki!

Wanita ini mengandung akibat terhidu sperma lelaki! Sesuatu yang sangat memeranjatkan kerana seorang wanita mengadu beliau mengandung hanya dengan menghidu sperma lelaki! Tidak percaya? Baca ini:Yang sebenarnya, ianya adalah salah satu alasan daripada mereka yang mengandung anak luar nikah. Memanglah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
1 week and 5 days ago.

 

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama

Cara mudah untuk tahu akaun adsense dah berapa lama | Pernah tak korang di tanya atau mungkin bertanya, dah berapa lama korang dapat akaun adsense?. Atau Macam mana nak tahu akaun adsense kita ni dah berapa lama? Ok, hari ini aku nak kongsikan dengan semua cara macamana nak tahu dah berapa lama korang dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 week and 5 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »