User Profile: ejamothman

Show pings in: English | Malay | All

 

ejamothman

Your avatar

Real Name: ejam

Member Since: 6th June 2010



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 57

Fasa Memburu Lampin Murah Bermula.

Bila sudah ada anak kecil semula fasa mencari lampin pakai buang yang murah pasti bermula. Kelahiran anak ketiga kami di Kelantan pada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 week ago.

 

Kenangan di Wad Bersalin Hospital Tanah Merah.

Pengalaman berurusan di wad bersalin Hospital Tanah Merah ada sesuatu yang baru buat kami semasa kelahiran anak ketiga. Pada musim hujan pula

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 week and 3 days ago.

 

23 November Lahirnya Putera Ketiga.

Walaupun seakan sudah terlambat untuk menulis pasal kelahiran putera kami yang ketiga ini aku tetap nak juga coretkan sedikit ceritanya di blog

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 week and 5 days ago.

 

Menariknya Kuala Lumpur Di Malam Hari.

Bila sebut Malaysia di luar negara mereka akan lebih jelas jika dinyatakan Kuala Lumpur sebagai gambaran utama, ya kita tahu bahawa Kuala

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 weeks and a day ago.

 

Sedih Sangat Agaknya Bisik Pada Langit.

Malam tadi sempat juga tengok filem Bisik Pada Langit bersama isteri dan anak-anak, sebelum ini

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 month ago.

 

Sampai Juga Akhirnya PIN Google AdSense.

Semalam sebaik sahaja sampai rumah lepas ambil anak-anak ternampak surat ini dalam peti surat. Baru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 month ago.

 

Baby Malu.

Beberapa minggu yang lepas atau secara tepatnya minggu pertama bulan Oktober kami ke Klinik Putramedic

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 month and 4 weeks ago.

 

Cikgu Suruh Letak Bendera Malaysia Dalam Kereta.

Pagi tadi ketika hantar anak-anak ke rumah pengasuh boleh pula abang Haq bawa bendera katanya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 month and 4 weeks ago.

 

Bila Beg Laptop Lagi Murah.

Bila beg laptop lebih murah dari beg sekolah maka adalah lebih jimat dan berbaloi beli

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 month and 4 weeks ago.

 

Karikatur Khas dari Ayah Raushan.

Terkejut jugalah pagi ini bila tiba-tiba ada notifikasi tag di FB yang mana Ayah Raushan telah melakarkan karikatur wajah aku sebagai hadiah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months ago.

 

Alhamdulillah Syukur 35 Tahun Sudah.

Seperti biasa setiap kali 11 September datang bermakna bertambahlah usia setahun lagi atau orang cakap makin tuahehe. Tiada sambutan mewah hanya sekadar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months ago.

 

Sesi Soal Tak Terjawab.

Pada hari Sabtu yang lepas iaitu hari kedua Aidiladha bapa mertuaku ada korbankan seekor lembu. Kali ini Daris Aqil dapat tengok sekali

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months and a week ago.

 

Raya Korban di Kelantan Tahun Ini.

Macam biasa seperti tahun-tahun sebelum ini penggiliran menyambut perayaan masih lagi terpakai di dalam keluarga kecil kami. Jadi tahun ini punya Raya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months and a week ago.

 

Bila Sudah Biasa Bertopang.

Redmi Note 3 aku sudah beberapa minggu pakai casing yang tidak bertopang. Sebelum ini casing bertopang sudah patah topangnya itu sebab sarung

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months and 4 weeks ago.

 

Promosi MILO Sempena Sukan SEA Kuala Lumpur 2017

Sempena Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 yang akan membuka tirainya secara rasmi beberapa hari lagi, MILO selaku penaja acara ini tidak melepaskan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months ago.

 

Keputusan Prasekolah 2018 Sudah Keluar.

Petang semalam baru perasan Tweet Kosmo ini yang mana keputusan kemasukan Prasekolah bagi tahun 2018 sudah boleh disemak secara online. Apa lagi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and a week ago.

 

Tilam Kekabu Saiz Besar.

Memandangkan ahli keluarga akan bertambah hujung tahun nanti, InsyaAllah maka kenalah ubah mana yang patut termasuklah ahli-ahli di bilik tidur. Sebelum ini

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and a week ago.

 

Cara Daftar ASB Online di MyASNB

Akhirnya barulah tergerak hati nak daftar MyASNB hari ini selepas beberapa minggu lepas kemaskini maklumat ASB di Maybank. Bila buka laman web MyASNB rasa lain rupanya mereka dah tukar design

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and 2 weeks ago.

 

Alhamdulillah Sudah 22 Minggu.

Syukur Alhamdulillah sudah 22 minggu usia kandungan isteriku Norsaritanaini. InsyaAllah ini akan menjadi cahaya mata kami yang ketiga, secara kiraannya yang keempat namun pernah keguguran sekali. Boleh baca kisah keguguran

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and 2 weeks ago.

 

Sebulan Sudah Penggunaan Digi Infinite 150.

Hari ini genaplah sebulan penggunaan Digi Infinite 150 yang aku langgan bulan lepas. Aku gunakan nombor sama yang telah aku buat ujian kelajuan data Digi dengan simkad prepaid mereka. Bila

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »