User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

Your avatar

Real Name: abahhfiy

Member Since: 17th July 2014



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 10

Persoalan terjawab! Isteri tak hamil walau kerap 'bersama' selama 4 tahun kerana silap buat seks

"PASANGAN suami isteri yang berusaha untuk mendapat anak selama empat tahun diberitahu bahawa mereka selama ini melakukan kesilapan semasa hubungan seks."Si isterinya mendedahkan pengalaman kesakitannya yang 'luar biasa' setiap kali mengadakan hubungan seks, tetapi sanggup menahannya dengan harapan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 6 days ago.

 

RM1,111,111

No plet Malaysia 1 yang dibida dengan RM1111111 pecah rekod bidaan V1 dan atasi semua bidaan untuk angka 1 sebelum nih kata Anthony Loke, Menteri Pengangkutan.So agak-agaknya berapa "second value" number plet nih nanti?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 weeks ago.

 

JANA PENDAPATAN BERMULA DENGAN RM300

STARTUP CAPITAL TAK SAMPAI RM300.00Ramai yang cuba "buat duit" dengan set coating yang macam ini.Tapi sayangnya modal yang dikeluarkan cukup banyak pada awalnya sebab beli starter set dengan harga yang cukup mahal termasuk liquid chemicalnya.Tahukah anda starter set ini boleh didapati dengan hanya RM165.00...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

KITA DALAM PERUT DULU PUN 9 BULAN KATA JAMAL

“Beri la peluang kepada kerajaan PH… 100 hari mana cukup.Kita duk (duduk) dalam perut mak kita pun lebih sembilan bulan.“Saya sokong kerajaan PH di bawah Tun M diberi peluang dan masa untuk menunaikan jangi manifestonya,"-sinar harian-

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

KJ TAK MAU PIKUL BIAWAK HIDUP LAGI!

"UMNO dan BN tak mahu lagi memikul 'biawak hidup' ini (kes 1MDB) harus diselesaikan. Kami (UMNO dan BN) mahu kebenaran dan cerita sebenar mengenai 1MDB."Saya sebagai bekas ahli Kabinet kerajaan terdahulu (BN) tidak mengetahui beberapa perkara dan ada juga perkara dirahsiakan daripada pengetahuan kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

DIY HEAD LAMP COATING

Produk yang baru nak trending kat Malaysia tapi dah berzaman ada dipasaran.Biasalahkan bila baru nak trending harga pasaran agak "yahudi" sikit.Harga pasaran RM2++.00 keatas untuk satu set macam dalam gambar diatas dan refill liquid pun sebotol RM4+.00 keatas...buatkan ramai yang berfikir dua tiga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

HELMET BERKELULUSAN SIRIM...BERHATI-HATILAH

Sekarang nih banyak helmet yang masuk dipasaran kebanyakannya dari China tak kiralah sama ada dijual dikedai ataupun medium online macam facebook,shopee,lazada dan sebagainya.Tak dpat dinafikan memang ada yang ori macam LS2,Beon,HJC ataupun produk OEM China macam Yema,Oneal,Jenkei dan sebagainya.Boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and a week ago.

 

SELUAR OUTDOOR 3 IN 1 MAMPU MILIK

Ramai yang minat dengan outdoor activities kan.Tapi jenuh kalau setiap activities tu perlukan attire yang berlainan...makan modalll kan.Nah tak payah pening-pening kepala...order ja terus dengan #MHMHYPE, boleh pakai time hiking,running,cycling atau ikut mana yang bersesuaian lah.Harga kami cuma...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

DINOSAUR DI SEMENYIH

MELIHAT gambar-gambar dinosaur yang seakan-akan realiti di laman sosial rakan kerjanya, mendorong Mohd. Samsul Anuar, 35, untuk melihat lebih dekat Dinosaur Kingdom di Setia EcoHill, Semenyih, Selangor.Empat anaknya yang berumur 13 tahun ke bawah, sememangnya suka apa sahaja berkaitan dinosaur.Hajat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

DIA NI MANUSIA KA?

Aku malas nak stori panjang-panjang cuma nak tau...perempuan pengasuh tu betoi ka manusia?Sebab nak kata binatang pun,binatang tak bersalah dalam hal ni. Nak mention babi pun rasanya babi pun tak macam dia nih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

INI SEMUA JODOH?

Nikah budak umur 11 tahun, hampir sebaya dengan anak sendiri ...dikatakan jodoh?Alasan "booking dulu" atau nikah gantung? Kalau dah jadi bini tak dak maknanya nak simpan dulu...Katanya dah dapatkan pendapat pakar dinegara jiran terlebih dahulu...adoi lader bini dah dua anak dah enam kalau ya pun kemaruk nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

PERCUMA 10 CARA MUDAH DAPATKAN BITCOIN

Ya betoi 6 cara mudah untuk dapatkan BITCOIN PERCUMA... dari 10 langkah,kita guna cara mudah saja tanpa perlukan modal besar.Yang penting ada data internet,email yang sah dan KERAJINAN! itu sajaTeknik atau cara "FAUCET" (hangpa google lah sendiri)...jom tengok step by step...1. Buka account di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

#MHMHYPE MILITARY CAMO ZIPPER HOODIE

Kepada yang berminat dengan Military Camo Design Hoodie yang macam nih boleh lah jenguk di page #MHMHYPERMART.Nak jamin murah sangat tuh memang tak la...tapi kalau nak berjimat pasti berbaloi bagi hangpa.Kalau nak borong kita boleh kawtim harga...tapi MOQ kena tengok sama lah no.Amacam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 4 weeks ago.

 

SELERA MALAYSIA,TUKANG MASAK ANTARABANGSA

“Kami mahukan orang tempatan diambil bekerja sebagai tukang masak. Tiada kompromi...kami beri masa hingga 31 Disember untuk berbuat demikian. Jika gagal, kami tidak dapat bantu lagi,” kataMenteri Sumber Manusia, M.Kulasegaran...Dari satu sudut ramai yang pastinya bersetuju dengan perkara nih sebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 4 weeks ago.

 

HARAP KUDUNGLAH KAKINYA

Untuk kali pertamanya, barang customer order hilang dari parcel!Walaupun beribu ringgit transaction yang aku pernah buat sebelum nih, benda macam nih belum pernah terjadi lagi.Kalau setakat ter "switch" address buyer, barang sampai tak sama warna atau size tuh biasa gak la tapi parcel kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and a week ago.

 

SABAQ BRO...

“Atas semangat Malaysia baharu, Anwar perlu segera masuk bertanding kerana rakyat tidak sabar untuk melihat beliau kembali ke Dewan Rakyat,” -shBaru sebulan lepas mengundi dah nak suruh MP yang menang kosongkan kerusi bagi kat DSAI...relax bro!Dari kosongkan kerusi baik hang pa cari memana kerusi yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 2 weeks ago.

 

EHH...BR1M DAH BERTUKAQ

Jangan terkejut kalau hangpa browse ke website ebr1m tau!Website tu betoi tak kena hack pun...Ye lah time-time nih lah hangpa nak checkkan sebab dengaq kata pembayaran akan bermula dalam minggu nih.La ni BR1M dah pun dikenali dengan nama Bantuan Sara Hidup Rakyat macam gambaq yang aku tempek nih, walaupun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 2 weeks ago.

 

SELAMAT TINGGAL GST

SELEPAS hampir tiga tahun...hari kami terpaksa ucapkan selamat tinggal kat hang.Hang mungkin ada kebaikan tersendiri tapi kami di Malaysia belum dapat menerima hang seadanya lagi.Jasa hang tetap kami kenang sampai bila-bila...pasal hang juga sejarah baru tercipta dengan terbinanya kerajaan baru dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

TABUNG HARAPAN MALAYSIA

Tabung HARAPAN Malaysia dah pun diumumkan oleh Tun dan akan menjadi tanggungjawap Kementerian Kewangan.Kalau dari sudut politik banyak yang boleh dipertikaikan tapi dari sudut patriotik ianya satu yang patut kita banggakan sebagai rakyat Malaysia.Dah nama pun tabung derma, jadi kita mempunyai pilihan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

dari paper... DOMINAR D400 CURI TUMPUAN

Sekian lama menyepi, akhirnya Syarikat Motosikal dan Enjin Nasional Sdn Bhd (MODENAS) mula mengorak langkah bersaing bersama pemain industri yang lebih dominan menguasai pasaran dua roda.Tetapi perlu diingat, MODENAS juga pernah menguasai pasaran tempatan satu ketika dulu sebelum ditinggalkan pesaing.Kini,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »