User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

Your avatar

Real Name: abahhfiy

Member Since: 17th July 2014



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 11

UNIFI UPSIZING PROMO

YA PACKAGE TERBARU DARI UNIFI....TAPI....Hanya reseller terpilih saja yang dapat promo package yang ini...(Maklumat ini tidak terdapat di laman sesawang Unifi dan ia bukan datang dari mana-mana saluran rasmi Unifi)Upsizing PromoUNIFI 30mbps cuma RM89.00UNIFI 50mbps cuma RM99.00Kepada yang berminat untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 6 days ago.

 

DAULAT TUANKU

DAULAT TUANKU!!Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah ditabalkan secara rasmi sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-16 pada hari ini 30 Julai 2019.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 6 days ago.

 

MM 94

‘Tun, selamat menyambut hari jadi ke-94, semoga Tun boleh terus sihat dan juga harap Tuhan akan lanjutkan usia lagi.’

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 2 weeks ago.

 

SHOPEE BUAT HAL

SHOPEE BUAT HAL!!Kepada seller-seller di shopee yang gunakan Opt 2 atau yang tanggung kos postage better hangpa check balik transaction complete order hangpa tuh.Since minggu lepas ada problem, cuma masuk harga barang saja ke wallet hangpa. Kos postage buat masa la shopee "makan"... kalau satu transaction...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU...

TOLONG JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU ANDA JENIS MALAS MEMBACA...TOLONG JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU ANDA JENIS TAK SABAR...TOLONG JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU ANDA TAK RETI DAN FAHAM PROCESS MEBLI,TERIMA MAHUPUN RETURN/REFUND BARANG!OH YA...JANGAN INGAT ANDA DAH BAYAR PADA SHOPEE TU DUIT DAH DAPAT...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months ago.

 

LEMANG RAYA HONDA RS150R

LEMANG ESPADA 28mm standard cutting untuk RS150 aku semperna raya baru nih...Actually tak dak niat pun nak tukaq pada mulanya... aku pi kedai cuma nak tukaq minyak hitam ja.Kebetulan ada lah a few kotak ekzos espada nih kat kedai tu so aku saja tanya kat tokey tu berapa harga.Mungkin dia silap tengok kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

DONGENG HARI RAYA

Selalunya time dekat-dekat raya kita sering dihidangkan drama-drama melayu serta iklan yang menunjukkan kesedihan mak ayah,adik beradik yang tak pulang ke kampung beraya kan.Tapi kalau dilihat sama ada didada akhbar,berita semasa di kaca tv mahupun hantaran di media sosial sepanjang cuti hari raya baru nih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

FLY NOW DEALS...DARI SEKARANG

ORANG ramai yang mencari tawaran perjalanan pada saat akhir kini boleh menikmati tambang rendah ‘Fly Now Deals’ Malaysia Airlines mulai sekarang hingga 21 Jun 2019.Dalam kenyataan hari ini, syarikat penerbangan negara itu berkata menerusi tambang serendah RM339 pergi balik kelas ekonomi, orang ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

RUPANYA BERUANG

Raya kali nih kita dihiburkan dengan berita lawak yang pada mulanya mengejutkan jugak lah.Sesuatu yang kita semua tak sangka...beruang tinggal kat kondo!Sama ada kebodohan yang amat pekat atau memang sistem pembelajaran kat Malaysia perlukan satu transformasi baru atau mungkin juga buku-buku pra sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 2 weeks ago.

 

POSESION EYEWEAR BY FUJI TARO

Ada yang cari frame cermin mata?Cuba terjah kedaiSHOPEE#mhmhype mana tau ada yang berkenan dihati.Depa tengah update collection frame POSESION by Fuji Taro tu.Kalau nak terjah kat page pun boleh pi ja kat page #mhmspeX ataupun #mhmhypermartHarga?Berbaloi lah dengan kualiti dan tempoh...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

SALAH SATU DARI 7 FUNGSI RAHSIA HUAWEI IALAH KETUK SKRIN!

MUNGKIN anda salah seorang daripada pemilik peranti HUAWEI Siri P30 dan pengguna seringkali tertarik dengan keupayaan kameranya saja tanpa mengetahui telefon pintar berkenaan mempunyai ciri unik.Berikut adalah tujuh fungsi rahsia peranti berkenaan dan pemilik telefon pintar berkenaan boleh cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months ago.

 

HUAWEI TANPA GOOGLE?

HUAWEI tanpa GOOGLE?Penuh newsfeed di fb sebab nih bila US blacklist Huawei.Bermuram durja lah kengkawan yang mana baru upgrade telephone Huawei baru.Tapi adakah Huawei akan terkesan atau kita sebagai pengguna akan betul-betul terkesan dengan tindakan US ini?Maybe bagi kita mungkin, tapi bagi pengguna di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months ago.

 

KINGSMAN GALAHAD TERBARU

Boring dengan design lama frame Kingsman?Nampak "otai" sangat?Ok no problem... #mhmhype open order untuk design baru macam kat atas tuhYang belah kiri design baru dan yang sebelah kanan ni design lamaNampak kan perbezaan bentuk frame dan size juga kecil sikit dari yang selalu tuhMana nak dapat?Boleh je ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and a week ago.

 

NAK PASANG #UNIFI?

Nak pasang #UNIFI dirumah?Malas nak keluar,rimas cari parking,tak nak buang masa?Solusi mudah untuk anda...cuma whatsapp kami untuk semakan liputan percuma dan jika kawasan anda berada didalam liputan kami akan ke tempat anda untuk lengkapkan permohonan.Semudah ABC ...Berikan butiran berikut untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and a week ago.

 

KENA SCAM?

Dah bertahun #mhmhype berurus niaga secara online baik di facebook,page, instagram mahupun di shopee.Ada juga kekadang tu bergerak secara offline.Kepada yang biasa berurusan dengan kami tentu faham process kami...ye lah tak semua barang kami simpan ready stock.Kalau yang baru berurusan walaupun di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months ago.

 

GENG RS KE CUP PRIX BATU KAWAN

Ahad lepas satu konvoi RS150R yang terdiri dari Penang Crew, Kedah Crew dan Silverstate Crew telah berlepas ke Cup Prix Batu Kawan.Geng Penang Crew berkumpul di Juru terlebih dulu sebelum bertolak ke Kilang Honda di Batu Kawan di susuli kedatangan dari Silverstate dan Kedah Crew.Hampir 500 lebih buah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and a week ago.

 

BERNIAGA BARANG VIRAL ATAU VIRALKAN BARANG NIAGA

Aku ada join satu group di facebook yang members dalam tu more to newbie yang mula nak belajar meniaga.Antara soalan yang kerap ditanya depa... apa barang yang hot atau viral!Actually soalan tu berbentu subjektif bagi aku la, dan tak dak jawapan yang betul ataupun salah CUMA...Kalau nak berniaga produk yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months ago.

 

ROCK BIKER WATERPROOF WAIST POUCH

ROCK BIKER waterproof waist pouch untuk abam-abam bikers.Model terbaru kini boleh didapat di facebook.com/mhmhypeAda 3 warna pilihanJangan risau...harga mampu beliRM130.00 SMRM150.00 SSHarga siap pos sampai ke alamat anda

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months and 4 weeks ago.

 

KHAS UNTUK PEMILIK KENDERAAN

ANDA BERADA DI...KUALA LUMPURANDA BERADA DI...SELANGORANDA BERADA DI...JOHORANDA BERADA DI...PULAU PINANGANDA ADA MOTOSIKAL?ANDA ADA KERETA?ANDA ADA 4x4 ATAU VAN?ANDA ADA LORI?Berminat untk jana pendapatan (PART TIME / FULL TIME) dengan kenderaan anda?Daftar sekarang secara percuma untuk tukarkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
6 months and a week ago.

 

RESTORAN PELITA HILANG RM300 RIBU SEBULAN KERANA ROKOK!

"(Hasil) jualan rokok setiap bulan adalah kira-kira RM300,000, namun saya percaya ia (kemerosotan hasil ekoran pemberhentian jualan rokok) dapat diatasi dengan jualan makanan," - malaysiakiniOk RM300 ribu untuk keseluruhan rangkaian restoran Pelita lebih kurang RM10k satu restoran.Jadi lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
7 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »