User Profile: Izatie

Show pings in: English | Malay | All

 

Izatie

Your avatar

Real Name: Izatie

Member Since: 9th June 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 2

Movie Horror Thai : 3am

Tadi saje lah tengok-tengok youtube , terjumpa pulak movie ni. Boleh tahan jugak keseraman nya . Zati tak tahu sangat cerita ni. Tapi bila search kat google, macam ada banyak part je. Yang video bawah ni tak tahu lah part berapa.Kalau bosan, boleh lah layan video bawah ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 week and 4 days ago.

 

RESEPI : Simple Chicken Buttermilk

Assalamualaikum Zati nak share resepi yang mudah nak di masak . Ayam buttermilk . Haritu saje zati masak , menjadi pulak , so zati kongsikan kat sini.Ni yang zati masak hari tuBahan - Bahan :BAHAN A- :: Bahan ni untuk goreng ayam :: -Isi ayam ( ikut korang nak banyak mana , zati beli dah siap peket tu je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 week and 5 days ago.

 

COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH

Klik Banner Untuk JoinAssalamualaikumKita join Giveaway pulak!haha jangan marah ye, maklumlah lama tak on blog ni. So pada sesiapa yang belum join tu join join. Klik je banner tu hokay!Syarat nya simple sangat uollss! Meh baca syarat dia :RULES:1. Create an entry with this title "COMEBACK...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 week and 5 days ago.

 

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Klik Banner Untuk JoinAssalamualaikum..Lagi beberapa hari je kita akan meninggalkan bulan Ramadhan yang mulia ini. Insyaallah jika dipanjangkan umur kita kan berjumpa lagi Ramadhan tahun hadapan. Persiapan korang dah ready ke? Zati biasa-biasa je. Tapi dalam biasa-biasa dekat RM200 jugak dok order biskut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 week and 5 days ago.

 

PENAPIS AIR CUCKOO TURUN HARGA

PENAPIS AIR CUCKOO TURUN HARGA LAGI!Dulu dah murah, sekarang makin murah tanpa GST!Jom beraya dengan produk Cuckoo, 1 pasang di rumah, 1 pasang di rumah mak 1 pasang di rumah nenek!Bekalan air bermineral beralkali ringan 3 suhu: panas, suam sejuk tanpa had untuk seisi keluarga hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
2 weeks and 5 days ago.

 

TIPS : Pengurusan Peti Ais

Gambar GoogleAssalamualaikumHarini nak sembang pasal peti ais. Setiap rumah sekarang ni memang dah wajib mesti ada peti ais kan? Sebab dah jadi keperluan harian kita. Tapi tahu tak korang yang peti ais pun ada cara pengurusan nya juga. Contoh nya cara susunan makanan basah , ubat-ubatan, buah-buahan, botol...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
2 weeks and 5 days ago.

 

Tukar Domain

AssalamualaikumSihat ke semua ? Dah masuk 16 Ramadhan dah kita, rasa cepat je masa berlalu kan. Dah siap ke persiapan raya korang ? Zati ala kadar je tahun ni.Zati nak minta pendapat dan pengalaman korang tentang domain ni. Zati nak beli domain (cadangnye lah)Tapi zati tak tahu nak beli kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
2 weeks and 5 days ago.

 

PETUA : Rawat Mata Rabun

AssalamualaikumZati nak share sikit tentang rabun ni.Rabun ni memang agak menyusahkan diri kita sebab nya susah untuk pergerakan kita seharian. Ada sesetengah yang rabun agak teruk sampaikan kadang-kadang tu kawan tegur pun dia buat tak tahu je. Mula lah orang kata kita sombong ! Padahal nya dah memang tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
3 weeks and 4 days ago.

 

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures

Klik Banner Untuk JoinJum semua bloggers kita meriahkan giveaway ni. Klik banner ya !

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
3 weeks and 6 days ago.

 

Mystery Giveaway by Flavnesz

Klik Banner Untuk JoinAssalamualaikumJom ramai-ramai memeriahkan giveaway by Razanah Anisni . Jum kita baca syarat penyertaan diaRules of Giveaway:1. Malaysian Citizen. (Just in case anyone outside Malaysia stumbled into this)2. Follow "Chapters" a.k.a this blog.3. Follow the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
3 weeks and 6 days ago.

 

Adsense Simplified

INTRODUCTION TO ADSENSEGoogle AdSense undoubtedly is one of the best and easiest money making opportunity on internet. Though there are other money making programs as well but no other option matches the simpivity of AdSense.No target, no sale or no need for any technical knowledge, simply run the ads on...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month ago.

 

Giveaway DouDou.my X #CeritaMak

AssalamualaikumMenarik pula zati tengok giveaway by Ceritamak ni. Tu yang terus join tu haha. Korang yang mana belum join tu, jom lah ramai-ramai memeriahkan GA ni . Hadiah menarik tau ! Syarat nya pun senang je.Klik Banner Untuk JoinCara- cara untuk join :FollowBlog #CeritaMak(widget followers...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month ago.

 

Giveaway RamadhanRaya 2018 by aerillhassan

Jom ramai-ramai kita meriahkan giveaway dari saudara airell ni. Syarat nya :Syarat-syarat peraduan :-1.FollowBlogSponsor|Asyiqin|Airah Syahirah|S.K|Abam Kie|Aerill Hassan|OmbakBergigi|Shafyqah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month ago.

 

Hadiah Giveaway Dari Ray Dah Sampai !

AssalamualaikumSihat ke semua? Alhamdulillah harini dah 2 hari kita berpuasa. Zati nak inform yang hadiah dari GA by Ray dah pun selamat sampai kat tangan zati petang tadi. Untuk pengetahuan korang , zati join GA dari Ray yang INI , dan alhamdulillah , tak sangka pula rezeki zati terselit sebagai salah satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month ago.

 

Petua : Mengurangkan atau Menghilangkan Dengkuran

AssalamualaikumSebelum tu zati nak tanya, siapa tidur berdengkur? Hahaha mengaku je lah.. Zati kadang-kadang je dengkur , kalau terlampau letih sangat seharian buat kerja, hah malam tidur memang berdengkur lah jawap nya. Tapi husband zati hari-hari dengkur hehe. Elok juga sebenarnya dengkur ni. Sebab kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month ago.

 

Shuhaidasaad.com 2nd Giveaway

AssalamualaikumJom join second giveaway dari Shuhaida ni . Hadiah pun menarik tau!Klik Banner Untuk JoinJom kita support dan meriahkan segmen ni .

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month ago.

 

Tutorial : Center kan Widget Blog Stats

AssalamualaikumSebelum ni blog stats mesti tak center kan , semua nya sebelah kiri. Cara nak center kan dia boleh tengok cara kat bawah ni :1. Dashboard Template Edit HTML Ctrl+F Cari code bawah niStats12. Jumpa ? Tengok bahagian tu banyak anak-anak code dia kan ? Korang tengok yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month and a week ago.

 

Petua : Untuk Tingkatkan Daya Ingatan

Haah nampak tak tu , kuat beno tu haha , acah sado le tu . Zati nak share petua untuk tingkatkan daya ingatan kita. Maklumlah , bila umur dah makin meningkat ni, mula lah banyak perkara yang kita mudah lupa.PETUA TINGKATKAN DAYA INGATAN1. KOPI‚ÄčKopi boleh meningkatkan penampilan mental dan memori kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month and a week ago.

 

Aqilah - Floor 88

Minat betul lagu ni hehe. Macam jalan cerita pulak lagu dari Kumpulan Floor 88 ni.Jom layan video lagu Aqilah ni.Ini sambungannya cerita si ZalikhaBukan tentang dia tentang adik tirinyaApa yang ku tahu nama dia AqilahSemangat hatiku mencuba kali keduaRambut ikal mayang hitam manis orangnyaSekali ku pandang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month and a week ago.

 

Her Anniversary by Nurzariniismail

AssalamualaikumJom korang kita meriahkan segmen dari sis Nurzarini ! Bagi korang yang nak join boleh klik banner kat bawah ni okay!Klik Banner Untuk JoinSegmen ni tamat pada 25 Mei 2018 . Masih sempat lagi untuk join.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izzati
1 month and a week ago.