User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Jom Ghayo Kek Sekolah 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jom Ghayo Kek Sekolah 2019. Alhamdulillah seperti tahun lepas jom ghayo kek sekolah 2019 pun Mrs. A hadir bersama seisi keluarga. Walaupun tarikh kejadian itu dah habis Syawal tapi ex-stadian masih lagi berhari raya ngeh! ngeh! ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 days and 21 hours ago.

 

Injured Semasa Training Ragbi

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Injured Semasa Training Ragbi. Kejadian ini berlaku pada 27 Jun 2019 yang lalu. Kebetulanlah pulak petang tu Mrs. A yang kena fetching Adik dari training ragbinya cos Mr. A ada tugas di luar kawasan. Walaupun pada kebiasaanya tugas hantar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and a day ago.

 

MyKori Seremban 2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. MyKori Seremban 2Mini Kakigori harga berbeza ikut flavorChocoreo Kakigori pilihan AryssaStrawberry Cheesecake Kakigori pilihan AdikYang Mrs. A pergi ni MyKori Dessert Cafe yang di Seremban 2 ada satu lagi MyKori yang baharu open di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 3 days ago.

 

Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah. Last Sunday dengan izinNYA Mrs. A sekeluarga menghadiri jemputan wedding office mate. Mrs. A memang nak pergi sangat wedding ni cos mak sedara office mate tu adalah bff Mrs. A time kecik-kecik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 4 days ago.

 

Pengalaman Pertama Menyertai Acara Larian - Georgian Charity Run 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pengalaman Pertama Menyertai Acara Larian - Georgian Charity Run 2019. Okaylah demi memenuhi permintaan rakan blogger Nohas yang tak sabar nak tahu keputusan Georgian Charity Run Mrs. A bersama Aryssa dan Adik gigih tau Mrs. A siapkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Wordless Wednesday #124 - Deep

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #124 - DeepWordless Wednesday #124 - Deep

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 3 days ago.

 

Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS. KSR adalah singkatan daripada Kelab Sukan Rekreasi dan SAINS pulak (ooopsss! biarlah rahsia eh! tiberr...) Rasanya di mana-mana sahaja buat masa ini ada majlis jamuan riang ria Aidil Fitri...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Georgian Charity Run 2019 - Finally!

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Georgian Charity Run 2019 - Finally! akan diadakan esok 22 Jun 2019. Setelah tertunda daripada perancangan awalnya iaitu pada tarikh 13 April 2019. Finally esok Georgian Charity Run 2019 akan dilangsungkan juga InSyaAllah.Apa yang Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Jamuan Raya Kelas Adik - Tingkatan 1 Izzudin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jamuan Raya Kelas Adik - Tingkatan 1 Izzudin. Pada 8 Syawal yang lalu kelas Adik iaitu kelas 1 Izzudin telah sepakat untuk membuat jamuan hari raya mereka. Konsep jamuan adalah pot luck. Rata-rata sekarang ini ramai yang suka akan konsep...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Cerita 1 Syawal 1440H

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cerita 1 Syawal 1440H. Rasanya tak lengkaplah entry blog kalau tak bercerita kisah raya masing-masing di musim raya ini iya tak? Cerita 1 Syawal 1440H Mrs. A lebih kurang sama aje macam cerita tahun lepas [SINI]Cumanya pada tahun ini kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. 13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A. Dah petang-petang tetiba teringin nak up date blog ngeh! ngeh! ngeh! tapi tulah idea tak berapa nak banyak. Kebetulanlah pulak today is Wednesday so apa kata Mrs. A buat post bergambar aje.Hari raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Doll Tomyam

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Doll Tomyam. Actually ini adalah kisah sebelum hari raya. Hari-hari terakhir di bulan Ramadhan 1440H sempat Mrs. A sekeluarga berbuka puasa di luar iaitu di Doll Tomyam. Sebagaimana yang telah di plan bersama Along, Aryssa dan Adik sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1440H

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1440H. Selamat hari raya Mrs. A sekeluarga ucapkan buat readers tak lupa juga nak mohon maaf zahir dan batin.Selamat hari raya Aidilfitri dari Mrs. A serta keluargaApa tema raya uols tahun ni ? ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Happy Birthday To Me

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday To Me. Pada tahun ini 2019 sekali lagi birthday Mrs. A jatuh pada bulan Ramadhan 1440H. Kalau tak silap ini dah tahun yang ketiga birthday jatuh pada bulan Ramadhan. Mungkin tahun depan InSyaAllah kalau dikurniakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #123 - Rezeki jangan ditolak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #123 - Rezeki jangan ditolak. Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari. Tapi ada jugak orang yang menolak. Hurmm... suka hatilah. Setiap tahun di tempat Mrs. A kerja ini kira-kira dah sedekad gittew menjelang hari raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Balik Kampung Jalan-jalan Cari Baju Raya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ba...lik kampung... ho! ho! ho! ba...lik kampung eh! tetiba pulak ternyanyi ha..ha..ha.. Setelah dua minggu berpuasa barulah last weekend Mrs. A dapat balik kampung. Along, Aryssa dan Adik masing-masing excited habis nak berbuka di kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Berbuka Puasa dan Solat Tarawih Di Jiboi

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pada hari Ahad lepas bersamaan 14 Ramadan 1440H family Jiboi buat berbuka puasa bersama-sama di Jiboi kemudian terus solat Tarawih sekali. Actually idea ni datang dari Along (b.i.l) kat dalam group WhatApps family mengajak, "mohhh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 4 weeks ago.

 

Selamat Hari Guru 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat 'Hari Guru' Mrs. A ucapkan buat semua warga pendidik. Seperti yang kita sedia maklum 16 Mei setiap tahun adalah hari mengenang jasa guru di Malaysia. Tema Hari Guru pada tahun ini Mrs. A rasakan sangat unik iaitu "Guru, Obor Hemah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Kursus Corporate Governance (CG) Untuk Syarikat Kerajaan Negeri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kejadian ini adalah pada 30 April yang lalu. Bos dan Mrs. A berserta seorang lagi staff dari unit lain kena pergi kursus Corporate Governance (CG) rasanya sesiapa yang kerja kerajaan atau agensi-agensi yang berkaitan mesti tahu pasal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

Ramadhan Kareem

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ramadhan Kareem dear readers dan lebih afdal kalau readers menjawab dengan Allahu akram. Dari apa yang Mrs. A baca Ramadhan Kareem tu maksudnya Ramadhan mulia dan Allahu akram tu pulak maksudnya Allah lebih mulia.google imageAmvoiii!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »