User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 16

WORDLESS WEDNESDAY #121 - POU

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. WORDLESS WEDNESDAY #121 - POUDahulu sebelum wujudnya Mobile Legend PUBGSEKARANG huhuhuhuuuu....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 13 hours ago.

 

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #RezekiDiKongsiBersama Giveaway by Mrs Pip.Dari apa yang Mrs. A baca giveaway ini Mrs. Pip buat bersempena dengan birthday beliau pada bulan ini iaitu bulan Februari. Actually Mrs. A memang tak dapat nak teka bilakah D.O.B beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week ago.

 

Ikan Bakar Pengkalan Balak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ikan Bakar Pengkalan Balak.Jalan-jalan cari makan memang aktiviti yang menyeronokkan terutama sekali bersama family tersayang. Walaupun kejadian ni pada hujung bulan Januari yang lepas tapi moment makan di pantai Pengkalan Balak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 3 days ago.

 

Kisahnya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kisahnya.Actually tak tahu nak tulis tajuk apa ngeh! ngeh! ngeh!... memula Mrs. A letak tajuk blogging slump pastu macam tak sesuai so "Kisahnya" pun bolehlah. Since last 2 weeks Mrs. A telah ditimpa blogging slump. Walaupun ada aje kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks ago.

 

ADIK DAH MASUK SMK

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. ADIK DAH MASUK SMKFinally anak bongsu Mrs. A si Adik dah masuk sekolah menengah dah dia Alhamdulillah. Terasa sangat cepat masa berlalu. Rasa macam baru lagi dia melangkah ke alam persekolahan tiba-tiba dia dah masuk sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 3 days ago.

 

Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner.Company annual dinner tahun 2018 tapi kejadiannya di tahun 2019, Januari 17. Walaupun pada mulanya Mrs. A macam dah malas nak pergi selepas kejadian demotivated tu tapi bila dipujuk-pujuk akhirnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Bloglist Exchange Segment by Abam KieSudah agak lama Mrs. A tidak up-date blog. Dah 10 hari since posting demotivated hari tu. Mendalam sungguh kesan demotivated ni kekdahnya hew! hew! hew! but today Mrs. A teringin nak join Bloglist...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Demotivated

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Demotivated.Terasa nak luah rasa sangat ni. Mujurlah ada blog ni bolehlah Mrs. A meluahkan rasa yang demotivated sangat ni walaupun cuba control tapi kat muka ni tetap terpancar jugak kekeruhannya. Haish! kau dah kenapa Mrs. A baru masuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Klinik Pergigian UTC Seremban

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Klinik Pergigian UTC Seremban.Tak tahulah apa mimpi Adik tiba-tiba ajak Mrs. A pergi scalling gigi. Mungkin gara-gara usikan babah dia yang cakap gigi dia kuning kot muahahhaaaa....Mula-mula duklah blurrr... klinik manalah yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.comPembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Terima Kasih Kepada 7 Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2018 (365 hari)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Kepada 7 Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2018 (365 hari).Selamat tahun baru 2019 dear readers. Di awal-awal tahun ini dari apa yang Mrs. A perhatikan ramai blogger yang buat post ucapan terima kasih mereka kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Nukilan Akhir Tahun 2018

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Nukilan Akhir Tahun 2018.Nama kiter KUNING meoww!!! [gambar tidak berkaitan]Nukilan Akhir Tahun 2018.1. Berhenti menilai dan menghukum orang lain tetapi fokus untuk merubah diri sendiri.2. Berani melepas kenangan yang pahit, tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember).Mrs. A pun tak nak ketinggalan untuk turut serta dalam Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember). Walaupun segmen ini dah berlangsung hampir 2 minggu yang lalu tapi masih sempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Persediaan Kembali Ke Sekolah Di Zulda Masri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Persediaan Kembali Ke Sekolah Di Zulda Masri.Cuti sekolah tinggal lebih kurang lima hari aje lagi. Mesti ramai ibubapa sekarang ni sedang sibuk membuat persiapan terakhir kembali ke sekolah anak-anak. Tak terkecuali jugalah Mrs. A ni. As...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Jalan-Jalan di Kuching City.

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan di Kuching City.Hi dear readers! pernah tak uols berjalan-jalan ke area Sabah Sarawak? Belum? Eh! samalah Mrs. A pun belum ngeh! ngeh! ngeh! Agak-agak susah tak nak cari hotel kat sana? Tak pernah pergi lagi kan? Since kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Selamat Pengantin Baru 'Officemate'

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru 'Officemate'Selamat pengantin baru buat Shara dan Akmal. Ha... kalau readers nak tahu dedua ni officemate Mrs. A tau. Dedua sama tempat kerja dengan Mrs. A ngeh! ngeh! ngeh! Cumanya yang Shara sama 'Wing A' dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 4 weeks ago.

 

GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2018 By Lady In Red Planner

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2018 BY LADY IN RED PLANNERSempena hari Jumaat penghulu segala hari ini Mrs. A dengan rasa senang hatinya ingin turut serta memeriahkan Giveaway Akhir Tahun 2018 by Lady In Red Planner.Mula-mula haruslah kita tepek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Outing Tengok Movie Aquaman

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Outing Tengok Movie Aquaman.Last Saturday adalah merupakan hari menonton movie Aquaman. Cerita Aquaman tu tak lain dan tak bukan adalah pilihan si Adik. We all follow jer... cos tak tahu cerita apa nak tengok. Outing kali ini is without...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Menang Giveaway YEASLMN Dapat Perfume

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Menang Giveaway YEASLMN Dapat Perfume.Alhamdulillah Mrs. A menang giveaway YEASLMN dan dapat hadiah perfume daripada MR Perfume iaitu salah seorang sponsor giveaway tersebut. Actually Mrs. A dapat parcel tu pada hari Jumaat tapi tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Maklum Balas Ujian Saringan Talasemia

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Maklum Balas Ujian Saringan Talasemia.Maklum balas ujian saringan talasemia tersebut adalah surat yang ditujukan kepada Along iaitu anak Mrs. A yang sulung. Pada bulan Oktober yang lalu Along telah menjalani ujian saringan talasemia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »