User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 21

Bawa Bobo Pergi Klinik Veterinar Chinta Qaseh (CQ)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Bawa Bobo Pergi Klinik Veterinar Chinta Qaseh (CQ). Last Saturday 18012020 berjaya juga Mrs. A, Aryssa dan Adik membawa Bobo jumpa vet. Planning nak bawa Bobo ni dah lama tertangguh sejak dari rumah lama lagi huhuhu... kesian Bobo. Bobo ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 hours and 46 minutes ago.

 

Mykori Senawang

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Mykori Senawang. Selepas balik dari klinik veterinar semalam Adik dengan Aryssa duk hebohlah mengajak Mrs. A pi Mykori Senawang. Mulanya Mrs. A kata babah suruh ibu masak acaner nak pergi esok ajelah. Tapi depa dua punyalah cekap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 days and 20 hours ago.

 

Pindah Rumah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pindah Rumah. Keputusan pindah rumah ni pun Mr. A yang decided. Mrs. A ingatkan main-main kekdahnya yang benar dong. Dia bagi hint nak pindah tu sebelum we all ke JDT lagi uiit!...spoken about JDT baru perasan nih! post ke JDT tu pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week ago.

 

Salam Jumaat : Kuliah Dhuha Pertama Di Tahun 2020 Tajuk Sabar

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat : Kuliah Dhuha Pertama Di Tahun 2020 Tajuk "Sabar". Alhamdulillah pagi tadi Mrs. A dengan izinNYA dapat hadir ke Kuliah Dhuha yang pertama di tahun 2020. Telah menjadi rutin syarikat sejak beberapa tahun kebelakangan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Koko dan Catnip versi Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Koko dan Catnip versi Mrs. A. Koko #themamacat kenapalah dah banyak hari berpindah masih mengiau kuat-kuat bising tau! huhuhuuu... Actually Mrs. A sekeluarga baharu sahaja berpindah ke tempat/rumah baharu. (kisah pindah ni nantilah Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks ago.

 

Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom.Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom. Dah lama mama tak buat giveaway memang teringin nak buat tapi tak berkesempatan pula. So, sempena hari lahir mama yang jatuh pada 1 January...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Outing Bersama Nenek

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Outing Bersama Nenek. Pada 01012020 iaitu sempena cuti Public Holiday tu aktiviti Mrs. A adalah outing bersama kids dan neneknya. Tahun ini cuti sekolah hujung tahun kids dan Mrs. A langsung tak berkesempatan untuk balik kampung. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 6 days ago.

 

Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2019. Alhamdulillah syukur masih dikurniakan kesihatan dan umur olehNYA untuk melangkah ke tahun 2020. Semoga tahun 2020 akan lebih membahagiakan, dikurniakan kekayaan dan berjaya lagi di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday 128# - T Planner 2020

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday 128# - T Planner 2020. Dah hujung tahun mesti peminat-peminat planner dah ada planner masing-masing kans.... Mrs. A takdelah minat sangat planner tapi ntah kenapa untuk tahun 2020 ni terjebak pulak membeli planner. Mrs.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Maaf! Kak Ngah Tak Dapat Datang

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Maaf! Kak Ngah Tak Dapat Datang.Huwaaa..waaaa...waa... sedih sangat bila plan tidak menjadi kenyataan. Sekuat mana pun manusia merancang namun jika tanpa izinNYA, siapalah kita untuk menidakkannya. Itulah yang terjadi kepada Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Super KGV 10s 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Super KGV 10s. Adehh!!! sorrylah kalau citer ini sudah sedikit basi muahhaaaaa... kejohanan ragbi Super KGV 10s ini kejadianya adalah pada 1 - 3 November 2019 yang lalu bertempat di Georgian Green dan Padang MPS, Seremban, Negeri Sembilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com. Macam menarik, macam best je segmen blogger Safirul Amar ni. Dah tu pula syarat-syarat penyertaan ea sonang yo ngeh! ngeh! ngeh! Apa lagi sebagai tanda support rakan-rakan blogger moh le...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Wordless Wednesday #127 - Western Cuisine

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #127 - Western Cuisine. Since today is Wednesday so kena gaya sangatlah nak buat post bergambar jer... muahhhaaaa.... Western Cuisine ini adalah stall yang baharu sahaja beroperasi di Food Court Arena, Aeon Seremban 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Menghadiri Perbicaraan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Menghadiri Perbicaraan. Setelah sekian lama tertangguh akhirnya permintaan emak untuk kami adik-beradik segera menyelesaikan hal berkenaan tanah dan rumah peninggalan arwah abah berjaya direalisasikan to be exact "pembahagian harta pusaka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Hello! December

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Hello! December. Sebelas bulan telah berlalu namun tiada apa-apa perubahan besar pun yang berlaku di dalam kehidupan Mrs. A. Seingat Mrs. A sama sahaja kecuali umur dah bertambah setahun lagi muahhaaaaa.... dari segi blogging sama aje...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Tahniah! KSR SAINS Juara #ligapialapresidenPBNS2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Tahniah! KSR SAINS Juara #ligapialapresidenPBNS2019. Malam tadi 27112019 Mrs. A telah berkesempatan menyaksikan perlawanan akhir Liga Piala Presiden PBNS di Stadium Tunku Abdul Rahman, Paroi ("STAR"). Perlawanan akhir tersebut adalah di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A Join Giveaway Akhir Tahun Hasrulhassan.com. Mrs. A tertarik nak join giveaway akhir tahun Hasrulhassan.com cos hadiahnya utamanya adalah wang tunai RM100. Kira banyak gaklah tukan RM100 siapa nak bagi ha nampak tak betapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Happy Birthday NovembeRian

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday NovembeRian. Majlis birthday Novemberian dan jugak doa selamat sempena anak s.i.l khatam Al-Quran itu disambut suka dalam duka. Itulah manusia hanya mampu merancang tapi perancangan Allah adalah yang terbaik.Happy Birthday...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Mrs. A Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A Menang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie. Alhamdulillah rezeki Mrs. A menjadi salah seorang pemenang. Walaupun pemenangnya dah diumumkan hampir seminggu yang lalu [SINI] tapi tulah baharu today Mrs. A berkesempatan nak buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

JOKER vs PUSAKA

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. JOKER vs PUSAKA. Kisah movie days out last two weeks. Time ni Mrs. A keluar bersama Aryssa dan Adik sahaja. Along tak nak ikut Mr. A pulak ke Tanjung Piai. Walaupun macam malas-malas tapi keluar jugaklah cos kesian pulak dengan si Adik tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »