User Profile: Aenoyou

Show pings in: English | Malay | All

 

Aenoyou

Your avatar

Real Name: Aen

Member Since: 6th November 2013



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

Giveaway Travel Totebag by Ana Suhana

Hi semua..Excited Ae nak joinGiveaway Travel Totebag by Ana Suhana. Dengan penuh harapan dapat hadiah Travel Totebag yang menarik tu !! itupun jika ada rezeki kan, Insha Allah, mudah-mudahan.. Pemenang dipilih secara random. Jom la join ramai - ramai ...syarat penyertaan simple jer.. jom kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
18th February 2018 9:54pm

 

BAG UNTUK DIJUAL

~ Mencari pembeli untuk beg ini ~~ Mencari pembeli untuk beg ini ~~ Mencari pembeli untuk beg ini ~Bag Jacqueline - size : 30 x 8 x 22 cmBagi peminat warna pink, memang sesuai sangat beli beg ni..Terpulanglah kepada anda sama ada nak guna untuk simpan apa jua barang,Ae cadangkan simpan pakaian dalam atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
5th February 2018 11:07am

 

Anak Kembar Pelakon Terkenal

Pelakon terkenal yang dimaksudkan ialah Zizie Izette. Beliau telah selamat melahirkan anak kembar yang sangat comel pada 29 Disember 2017 di Pusat Perubatan Prince Court.Tahniah Zizie Izette dan Datuk Bung Mokhtar !!Pic di bawah dari Instagram Zizie Izette.Aadam Zac Izette (atas) dan Aaleph Zeke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
31st January 2018 1:09am

 

GIVEAWAY REDMOON CLOTHPAD

KLIK SINI UNTUK JOINHI SEMUA..Tiba-tiba terasa nak join Giveaway ni. macam best ja kan.. Selama ni tak pernah pun pakai Clothpad. Mana tau ada rezeki kali ni untuk cuba Redmoon Clothpad..hehehe in sha Allah. Ramai yang dah beralih arah menggunakan clothpad ini kerana ia mampu menghilangkan keputihan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
9th September 2016 12:53pm

 

GMBM 1st Anniversary Giveaway 21 Okt - 31 Okt 2015

PROMO | GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY Kami selaku penaja untuk segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY dengan berbesar hati ingin menjemput semua rakan blogger Malaysia agar join segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY sempena meraikan ulang tahun penubuhan Grup Mama Bloggers Malaysia [ GMBM ] yang genap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
20th October 2015 8:19am

 

SLING BAG HIJAU

SOLDOUTAssalammualaikum ..Ada sesiapa yang mencari Sling Bag ?? Jom dapatkan sekarang..Ready Stock. Brand Sophie Paris.HargaRM25.00Berminat ?? Sila komen di bawah atau WhatsApp : 011 3900 4409RM25.00

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
2nd August 2015 6:00pm

 

Pencarian Bloglist Review Blog Ogos - Disember 2015

Assalammualaikum.. hi semua.. Terasa seperti nak join..dah join pun.. hehee harap2 terpilih. Manatau lepas ni lagi ramai yg singgah ke blog ni...JomJOIN SINISila tinggalkan link dibawah ..boleh terjah bila ada masa terluang. Jangan lupa follow saya yer. Ok jumpa lagi next entry.. bye.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
2nd August 2015 5:32pm

 

GIVEAWAY DUIT RAYA DARI BBL

Assalamualaikum hello there, Klik gambar untuk join Assalamualaikum hello there,Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
9th July 2015 6:06pm

 

DOA LEMBUTKAN HATI ANAK

Assalammualaikum.. Salam Ramadhan. Terima kasih kerana sudi singgah sambil baca entri Ida. Adakalanya anak2 kecil tak nak dengar cakap ibu ataupun ayah..Mungkin nak lebih perhatian atau terlebih emosi sebab apa yg diminta tak dapat..hehehe.. Just nak share apa yg Ida tahu. Entri pendek saja hari ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
29th June 2015 10:22pm

 

TODAY 21 JUN : KTM Sponsor 1K TICKETS

Assalammualaikum ... Hi good morning !!!betul ke nih? Wow macam tak percaya. Jom cepat2 ya. Jam 10 pagi hari ni @ 21 Jun 2015. Gate B KL Central. Detinasi Percuma ke Utara, Selatan .. Sapa nak free cepat pergi beratur..hanya 1000 ticket diberi kpd penumpang Keretapi Tanah Melayu Malaysia. OK see u there !

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
21st June 2015 7:01am

 

HOW TO MAKE PERFECT SALAD

Assalammualaikum.. hi there.. just wanna share something with you guys..so easy to build the Perfect Salad..pick your favourite now and start making for your family.. bye. see you next time.credit to : reciperehab.com

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
21st June 2015 3:24am

 

GIVEAWAY KAD RAYA 2015 BY KATHY R'BAIN CIK AKAK

Assalammualaikum..hai apa khabar? Excited nak join GA ni..Yg pertama untuk tahun 2015...rasanya, dah lama x join mana-mana GA. Syarat kali ni..terlalu mudah..hanya Follow Blog dan follow FB kemudian Letak Backlink ..Mudah kan ?! Jom meriahkan GA ni sekarang. Last date 28 Jun 2015 / Ahad. Klik pada Banner...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
21st June 2015 2:11am

 

PENGUMUMAN POS LAJU

Assalammualaikum.. Baca ya. Pesanan penting dari Pos Laju !!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
12th June 2015 11:02pm

 

BISNES FESYEN MODAL RM15

International20 tahun berada di pasaran luar negara. Telah bertapak di Filipina, Vietnam, Morocco dan Indonesia.MalaysiaKini 3 tahun (2015)Setiap Member baru akan mendapat :1. Magenta Bag2. Welcoming Letter3. Membership Card4. Member's Manual5. Sophie Solution Quick Guide6.Current...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
28th May 2015 6:15pm

 

#OFFERPRICE - Bag Commun

OFFER now !!Ladies cream nylon and dusty pink synthetic leather tote bagwith detachable long strapComprising : 1 main zip closure + 1 inner zip pocket + cellphone pocket insideBAG COMMUN / Size : 34 x 13 x 23.5 cmNormal Price : RM75.00Special price offer for MembersJoin Member...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
28th May 2015 5:43pm

 

How to Remove Cookies in Google Chrome

Assalammualaikum, hey awak..Hari ni Ida nak terangkan dengan cara yang mudah dan ringkas utk difahami.Mudah-mudahan berguna untuk anda semua..Nak tahu tak? kalau nak.. kena teruskan bacaan anda..Step 1NEW TABClick button in that circle, click "Setting"Step 2SETTINGSClick on "Show Advance...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
22nd May 2015 2:10am

 

Polkadot Poires Case

Assalammualaikum.. Hey you...Ada sesiapa yg berminat nak beli trendy magenta black Polkadot pouch ini.Tiada syarat yang dikenakan. Mudah saja.. tinggal 1 ready stock.*Material dari nylon satin.*Size 27.5 x 3 x 14 cmSpecial Price RM20.00postage RM6Big Ideas Trading ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
17th May 2015 8:24pm

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
17th May 2015 12:50am

 

Jalan menuju ke Syurga Allah.

Assalammualaikum warahmatullahiwabarakatuh... Muslimin dan muslimat..Sekadar berkongsi ayat ini untuk tatapan semua. Bukan mudah untuk kita melangkah kaki ke syurga..pelbagai dugaan yang harus kita lalui..Bermula dengan khabar angin..segalanya dipercayai bulat-bulat tanpa usul periksa.. Hilang pertimbangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
6th May 2015 4:54am

 

PLAN FOREX TERHEBAT 2015

Assalammualaikum warahmatullahharini nak kongsi 1 lagi peluang untuk anda semua..jom baca sekejap...PELUANG BARU untuk mereka yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang forex dari Wadiah Trading.klik di bawah utk lihat dengan lebih jelas !!Adakah anda berminat? Nak tahu lebih lanjut.. boleh direct...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aenoyou Aenoyou via Ae's World
6th May 2015 1:02am

 

1 2 3 Next »