User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 10

Tempat Menarik Di Ipoh

Tempat Menarik Di Ipoh| Hari ni kinah nak share dengan korang tempat menarik di Ipoh. Best ke Ipoh? Macam tak menarik je. Haaa itu korang yang kata. Orang Ipoh tak kata macam tu. Kalau korang nak tahu sebenarnya banyak juga tempat menarik yang boleh korang pergi bila ke Ipoh. Nampak je macam tak ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 2 weeks ago.

 

Beli Baju Raya di Butik Haqqi TTDI Kuala Lumpur

Beli Baju Raya di Butik Haqqi TTDI Kuala Lumpur | Pelbagai fesyen boleh digayakan dan menjadi pilihan apabila menjelang hari raya nanti. Kinah pun tak terkecuali ye. Kiranya nak ikut juga perkembangan fesyen pada masa kini. Baru-baru ni kinah singgah ke Butik Haqqi yang terletak di Taman Tun Dr Ismail...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 2 weeks ago.

 

Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka

Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka Badan Pelengkap Mandian Si Jejaka |Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar jejaka sentiasa berikhtiar untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Dengan pelbagai produk mandian di pasaran, pilihan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 2 weeks ago.

 

Biskut Raya yang Viral dari Khaisya Delite

Biskut Raya yang Viral dari Khaisya Delite| Assalamualaikum semua apa khabar hari ni?. Alhamdulillah dah masuk minggu kedua kita semua berpuasa. Tambah tolak hari ehhh bukan lama lagi nak sambut raya. Korang dah mula sibuk buat kuih raya ke? Kinah buat masa ni tak buat. Biasa la ada anak kecik ni habis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 3 weeks ago.

 

Ramadhan Launching 2018 | Ancasa Hotel Resort Kuala Lumpur Santuni Anak Yatim dan Asnaf

Ramadhan Launching 2018 | Ancasa Hotel Resort Kuala Lumpur Santuni Anak Yatim dan Asnaf | Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, umat islam digalakkan untuk memperbanyakkan amalan bersedekah dan melakukan amal kebajikan. Selain berkongsi kenikmatan bersama golongan yang kurang bernasib baik, ganjaran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 3 weeks ago.

 

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah

Butik Haqqi Shah Alam Hab Kelengkapan Haji dan Umrah| Assalamualaikum semua. Dalam sedar tak sedar dah seminggu kita berpuasa kan. Pantas betul masa berlalu. Oh ye sekarang ni pasti ibu-ibu di luar sana tengah sibuk menyiapkan persiapan untuk hari raya. Kinah pun tak terkecuali jugak tau.Butik Haqqi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 3 weeks ago.

 

Jakel Barulah Raya Di Jakel Shah Alam

Jakel Barulah Raya Di Jakel Shah Alam | Ahad lepas kinah berkesempatan ke Wisma Jakel Shah Alam yang mana menjadi destinasi ke 2 untuk Jakel Barulah Raya pada tahun ni. Seperti pada tahun sebelumnya, sekali lagi Jakel Trading Sdn. Bhd menampilkan selebriti duta raya Jakel kepada pengunjung di Shah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 3 weeks ago.

 

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway

Assalamualaikum, esok dah mula berpuasa. Selamat berpuasa semua yer. Entri kali ni kinah nak join satu giveaway daripada Cikla. Syaratnya pun mudah aje. Follow semua media sosial Cikla dan ceritakan serba sedikit pengalaman korang bersalin. Takde pengalaman tu cikla kata boleh je skip.Batrisyia Birthday and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and 4 weeks ago.

 

Perkara Yang Membatalkan Puasa

Perkara-perkara Yang Membatalkan Puasa |Assalamualaikum dan selamat pagi. Moga hari ni lebih baik daripada semalam. Syukur alhamdulillah kita masih diberi peluang untuk bertemu lagi di bulan Ramadhan. Moga Ramadhan kali ni memberi lebih makna kepada semua.Perkara-perkara Yang Membatalkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months ago.

 

Samyang Carbo Pink

Samyang Carbo Pink| Haritu masa ramai orang tengah buat challenge makan maggi Pedas Giler kinah pun nak juga mencuba. Tapi tak jumpa pulak maggi tu. Mungkin takde rezeki nak cuba masa tu.Tengah pusing belek rak maggi tu ternampak pulak Samyang Carbo Pink ni.Samyang Carbo PinkHmm teringin pulak nak cuba.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months ago.

 

NAK MENANG GIVEAWAY BUKA PUASA AZLINDA X BANGI GOLF RESORT 2018

Assalamualaikum selamat berhujung minggu. Hari ni nak join giveaway. Tengah free ni. Mana la tahu ada rezeki bmolehlah buka puasa di Bangi Golf Resort nanti.NAK MENANG GIVEAWAY BUKA PUASA AZLINDA X BANGI GOLF RESORT 2018Menu wajib mummy ialah Kambing Golek. Sedapnya kambing golek tu. Moga ada rezeki

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months ago.

 

Giveaway DouDou.my X #CeritaMak

Hari ni ada kelapangan sikit. Jadi nak memenuhi masa tu kinah nak join satu giveaway daripada #ceritamak.Menarik jugak kalau menang baucer doudou.my ni. Kalaulah kinah menang baucer RM50.00 kinah nak beli yang niCantikkan dress ni? Boleh tambah baju raya untuk Thahirah nanti. Dalam banyak- banyak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and a week ago.

 

Aktifkan Diri Anda Bersama Safi Shayla Pakar Rambut Wanita Bertudung

Aktifkan Diri Anda Bersama Safi Shayla Pakar Rambut Wanita Bertudung | Khamis lepas kinah berkesempatan menghadiri satu event daripada Safi di District 21, IOI City Mall Putrajaya. Event ni bersempena Relaunch produk Safi Shayla. Korang nak tahu Safi Shayla sekarang dah berwajah baru dan Safi Shayla juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and a week ago.

 

Program Rumah Transit Buat Pasangan Muda dan Belia

Program Rumah Transit Buat Pasangan Muda dan Belia| Nak beli rumah tapi kewangan masih belum kukuh, itulah masalah yang sering dialami oleh setiap pasangan pada masa kini tak terkecuali bagi pasangan muda yang baru sahaja mendirikan rumah tangga.Memiliki rumah idaman memerlukan kos yang agak tinggi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and a week ago.

 

DASHING SPORT – Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif

DASHING SPORT – Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif |DASHING, siapa tak kenal dengan jenama ni, merupakan jenama produk penjagaan diri untuk lelaki yang telah lama di pasaran.Kini, Dashing melancarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelakiyang aktif iaitu DASHING...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Sumbangan Nur Ramadhan Buat Golongan Asnaf

Sumbangan Nur Ramadhan Buat Golongan Asnaf | Sekejap saja masa berlalu pejam celik dah bulan Syaaban. Maknanya tak lama dah kita semua nak sambut bulan Ramadhan yang mulia. Rasa baru saja kita sambut bulan Ramadhan tahun lepas.Tup tup dah nak puasa balik dan semestinya ada di antara kita telah membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Koleksi Novel Bulan April

Koleksi Novel Bulan April | Alhamdulillah bulan April akan sampai ke penghujungnya tak lama lagi. Rasa macam baru saja lagi kita sambut tahun baru. Cakap pasal tahun baru berapa buah buku yang kinah dah baca tahun ni hmm. Rasanya ada la dalam lima enam buah buku. Sikit sangat buku kinah baca tahun ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 3 weeks ago.

 

Mee Wantan Gerai Ipoh Ipoh Aje!

Mee Wantan Gerai Ipoh Ipoh Aje!| Kinah dan makan memang tak dapat dipisahkan. Sebab tu badan makin lebor kata orang Perak. Tak teringat nak update tempat makan yang kinah selalu lepak masa kerja di stesen bas dulu. Kalau takde geng nak makan dekat kedai seberang jalan memang kedai ni la kinah tuju. Nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 3 weeks ago.

 

King's Char Kuey Tiaw Port Dickson

King's Char Kuey Tiaw Port Dickson| Masih ingat lagi post Bawa Thahirah Mandi Di Port Dickson? Post kali ni sambungan daripada post tu. Maaf la ye lambat update. Untuk kali ni, kinah nak cerita tempat kami makan di Port Dickson.King's Char Kuey Tiaw ni tak jauh pun dari tempat Thahirah dan ayahnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 3 weeks ago.

 

Segmen Bloglist Mei #CeritaMak

Segmen Bloglist Mei #CeritaMak | Lama tak join segmen. Kali ni nak join segmen pertama daripada Mak Lin iaitu owner blog www.ceritamak.com. Rugi korang tak join segmen ni sebabnya semua peserta akan dimasukkan bloglist untuk bulan Mei iaitu selama sebulan. Simple je syaratnya.Like Blog #CeritaMak di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
6 months and 3 weeks ago.