User Profile: mycy7882

Show pings in: English | Malay | All

 

mycy7882

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 2

Komen dan Spam Komen

Ya.Penat sikit hari ni.Lepas ambil XYL dari tempat kerja dia,aku bawak dia dan harmonics pergi makan chicken chop yang mana merupakan salah satu makanan feveret kitorang sejak 2 menjak ni. Perut dah kenyang baru rajin sikit nak bukak laptop untuk mengadap blog-blog sambil-sambil buat blog walking. Hari ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
12th September 2014 11:23pm

 

Tazkirah Hari Jumaat

Assalamualaikum kepada semua pembaca setia blog muhamadyusri dot com. Alhamdulillahi robbil alamin.Syukur pada Allah yang telah menciptakan kita.Cukup anggota tubuh badan yang setiap satu punyai fungsi-fungsi tertentu yang telah ditetapkan oleh Allah.Allah kurniakan nikmat yang cukup banyak.Ada nafsu untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
12th September 2014 10:13am

 

Top Komentator Bulan Ogos 2014

Diam tak diam sedar tak sedar,kini sudah pun memasuki bulan September.Sweet September.Sweet ker???Apa yang sweetnya?Kita tunggu dan lihatlah apa yang bakal berlaku.Harapnya memang sweet-sweetlah belaka.Hu hu hu. Bulan Ogos.Ya, ianya sudah pun berlalu.Apa yang pastinya ia tidak akan berulang kembali.Terima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
4th September 2014 10:47pm

 

Selamat Menyambut Hari Lahir Sayang.

Ya. Hari ini 3.09.2014 adalah hari ulang tahun kelahiran isteriku yang tercinta. Selamat menyambut hari lahir sayang. Kini,usia mu kian meningkat. Tahun demi tahun. Begitu jualah cintaku pada mu. Semakin hari semakin kuat dan ketat. Semoga ianya kekal hingga ke jannah. Hu hu hu.Jiwang karat sikit. Sempena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
3rd September 2014 10:15am

 

Hari Merdeka Malaysia ke 57

Salam merdeka,salam hari kebangsaan yang ke 57 tahun buat negaraku Malaysia tanah tumpahnya darahku.Sambutan hari merdeka sudah pastinya sinonim dengan kibaran Jalur Gemilang iaitu bendera kebanggaan kita.Di situ terletaknya maruah bangsa dan negara kita.Jadi tidak sah kalau jalur gemilang ini tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
31st August 2014 11:23am

 

Khasiat Pucuk Kacang Botol

Kacang botol buat ulam ketika makan nasi memang best kan? Cicah dengan sambal belacan ataupun juga dengan budu. Tapi ramai yang tak tahu bahawa pucuk kacang botol juga banyak khasiat dan kegunaannya dalam perubatan. Pokok kacang botol adalah sejenis tumbuhan sayuran yang tumbuh secara memanjat. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
22nd August 2014 10:30pm

 

Bukan Susah Nak Tambah Pahala

Ya. Kalau bab solat ni ramai antara kita yang liat nak menunaikannya kan? Bukan nak duduk sampai 2 hingga 3 jam pun kita solat. Bukan nak tunggu mandi dulu baru boleh solat (jika tidak dalam keadaan hadas laa). Bukan nak kena pakai baju lawa-lawa pun. Bubuh minyak wangi pun bukan wajib. Nak kena pergi ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
18th August 2014 6:26pm

 

Malaskah aku?

Tiba-tiba aku bertanya pada diri-sendiri.Malaskah aku?Kenapa aku menjadi pemalas?Susah ke nak buang sifat malas?Kenapa malas-malas?Cuba jangan jadi seorang yang pemalas! Ahhh!Malaslah aku nak sebut lagi pasal malas ni.Memang dasar pemalas.Ha ha ha. Aku bukanlah seorang yang pemalas seperti yang korang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
16th August 2014 3:17am

 

Kita Tak Banyak Pahala,Janganlah Buat Dosa Pula.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera pada semua pengunjung setia blog muhamadyusri.com yang dikasihi sekelian…(he he ada ke?) Kita Tak Banyak Pahala,Janganlah Buat Dosa Pula. Pasti ramai yang berkata di dalam hati, macam biasa dengar je ungkapan ini. Tapi di mana ye?  Ya betul tu. Ungkapan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
15th August 2014 8:02am

 

Pendapatan Pertama Dari Nuffnang

Ha ha. Siapa kata tak boleh buat duit dengan blog? Tengok cek aku dapat ni. Walaupun bukan 4 angka tapi bolehlah daripada tak dapat langsung. Korang ingat senang ke nak dapat RM1 dari orang yang tidak kita kenali selain dari Hari Raya. Ini kan pula dengan hanya berbekalkan sebuah blog. Pendapatan pertama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mycy7882 mycy7882 via MUHAMADYUSRI.COM
14th August 2014 3:22pm