Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Year

Page 8 of 202

Resepi Telur Sotong Goreng Kunyit Senang Simple

resepi telur sotong goreng kunyittelur sotong memang menjadi kegilaan sekarang macam2 yang anda boleh masak dengan telur sotong nie.ada yang suka telur sotong kari,telur sotong celup tepung dan yang terbaru pekasam telur sotong.well ikut citarasa masing2 lar kan nak masak ape...lagipun telur sotong nie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
11 months and 4 weeks ago.

 

Ini Contoh Barang Mainan Yang Terlajak Laris Di Ebay!

Hari ini saya nak share kepada anda antara produk hot yang anda boleh jual di Ebay. Iaitu barang permainan (toys). Sebenarnya anda tak perlu nak jual semua jenis barang permainan. Cukup hanya fokus 1-2 jenis barang tapi anda cukup arif tentang produk yang anda jual tu. Lagi spesifik lagi bagus. Sebab anda...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
11 months and 3 weeks ago.

 

Life Lately – Never Look Down

Even if you are rich and capable, never look down on anyone. One day you may find yourself having nothing at all. Life is like a big wheel. Sometimes you are up high above everyone else and sometimes you are at the bottom. No one can predict the ups and downs of life. Hence, that [] The post Life...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ernihasmiza ernihasmiza via Mija
11 months and 3 weeks ago.

 

SKMEI, Jenama Jam Pilihan Saya di Shopee

SKMEI, mungkin ramai tak kenal dengan jenama jam dari Guangzhou China ini. Jenama jam ini dah wujud sejak 2010 lagi. Saya mula tertarik dengan jam ini setelah membeli seutas jam digital (smartwatch) SKMEI beberapa tahun dahulu. Waktu tu, harga jam smartwatch memang agak mahal, jadi saya cari jam alternatif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
11 months and 3 weeks ago.

 

Lubuk Siakap Merah Kg Baru Ayer Tawar, Perak

Kalau anda merupakan kaki pancing dan mencari lubuk memancing terutama ikan Siakap Putih dan Siakap Merah, pastikan anda mencuba di sekitar Sungai Manjung, Setiawan, Perak. Di situ ada banyak chalet serta homestay untuk mereka yang minat memancing. Walaupun chalet dan homestay yang ada tidaklah seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
11 months and 3 weeks ago.

 

NKF Glow Run 2019

The National Kidney Foundation of Malaysia (NKF) is turning MAEPS Serdang into a glowing party! The NKF Glow Run which is happening on 20 th July 2019 will take the participants down a luminous 5km route of neon lights, laughter, sweat and exhilaration, with a party atmosphere from start to finish.NKF Glow...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via News.Isaactan.Net | Events • Food • Tech • Travel
11 months and 3 weeks ago.

 

BELI SATU PERCUMA SATU DI FOOD DELIVERY SHOGUN2U

hai assalammualaikumBeli Satu Percuma Satu Di Food Delivery Shogun2u - Dah lama nak makan shushi, tapi malas betul nak keluar. Nak siapkan anak la, nak fikir parking la..eh semua la..hahaa. Anak pulak nak makan kek..Last-last kita tengok food delivery jela. Cari punya cari, nampak website shogun2u.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
11 months and 3 weeks ago.

 

BADAN KECIL TAPI SUSU BADAN BANYAK? MOMMY KUNYAH MAMOM HERBAWORKS JE TAMBAHKAN SUSU BADAN

hai assalammualaikumUsaha Tambahkan Susu Badan Untuk Fariza, Mommy Kunyah Mamom Herbaworks Je!!Badan Kecil Tapi Susu Banyak? Ni Usaha Aku Tambahkan Susu Badan - Alhamdulillah, setakat ni, susu badan nad tak pernah berhenti. Dari susukan anak pertama, Fariza sampailah ke adik dia Farhanah. Fariza dapat susu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
11 months and 3 weeks ago.

 

Kocostar Foot Moisture Pack Review

What it is:" Experience a little bit of Korean culture as you put these packs on your feet that are packed with moisturizing and calming ingredients for your feet. The special waterproof fabric keeps the essence from leaking out. The “socks” also have a special sticker that fixes the pack to your ankles...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aexxcha aexxcha via Ae Cha Beauty Diary
11 months and 3 weeks ago.

 

Sekali Sembur Wangi Satu Badan Dengan DASHING Deo + Perfume Body Spray

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Ok jujur nak tanya kepada orang lelaki lah siapa kat luar sana yang menggunakan deodoran dan juga minyak wangi untuk segarkan dan menghindarkan bau badan. Kalau ada pun mungkin 1 dalam 10 kot yang guna dua produk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
11 months and 3 weeks ago.

 

MAKANMAKAN | NASI KANDAR HAJI RAMLI - Seksyen 13 Shah Alam

#nasiKandar #kedahNasi Kandar Haji Ramli, resepi kedah mai. Terbaek la bak hang. Buka dari tengahari sampai petang sahaja.Kepada peminat nasi kandar melayu selain daripada Nasi Lan Kedah memang abang suggest kedai ni. Kedai pun tak ramai sangat sebab yang mai makan pun geng2 yang minat nasi kandar melayu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
11 months and 3 weeks ago.

 

Cara Merawat Anak Terkena HFMD

Penyakit Tangan Kaki Mulut atau lebih dikenali sebagai HFMD (Hand, Foot, Mouth Disease) adalah penyakit yang sering menyerang kanak-kanak. Ia penyakit yang mudah berjangkit dan boleh menjadi satu wabak yang serius jika tidak dibendung atau diberikan rawatan sepatutnya. HFMD disebabkan oleh enterovirus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
11 months and 3 weeks ago.

 

Philodendron Micans Grow Care Tips

Philodendron micans are the perfect philodendron for small spaces. Philo micans are widespread in Mexico, the Americans and the Caribbean. Micans has velvety, heart-shaped leaves that never grow beyond 3” in width (nodes are also closely spaced for a compact appearance). The colour of micans leaves are...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
11 months and 3 weeks ago.

 

Mana nak cari nasi beriani dengan cheese nan di tengah-tengah KL?

RMSY house of real berianidalam restoran RMSYKat mana nak cari nasi beriani dan roti nan/cheese nan di tengah-tengah Bandaraya Kuala Lumpur nih?Mungkin ada banyak yang korang boleh explore di Kuala Lumpur ni. Yang aku nak bawa korang kali ni adalah di restoran RMSY house of real beriani yang beralamat di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
11 months and 3 weeks ago.

 

NTT - The Leading Global Technology Services Company

NTT Launch A New Global Technology Services ProviderNippon Telegraph and Telephone Corporation (NTT Corporation) launched NTT Ltd., a world-leading global technology services provider that brings together the capabilities of 28 companies, including NTT Communications, Dimension Data and NTT Security into...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo
11 months and 3 weeks ago.

 

Honor - Magic UI 2.1 and EMUI 9.1

Honor EMUI 9.1 is available in August and Magic 2.1 is available nowThe EMUI 9.1 update will be available for the HONOR 7X, View 10, 8X, 10 Lite, 20 Lite, Play, 10, and 8 Pro.Honor EMUI 9.1 and Magic 2.1 UpdatesThe new OS will bring performance upgrades as below:New EROFS (Extendable Read-Only file...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo
11 months and 3 weeks ago.

 

Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah. Last Sunday dengan izinNYA Mrs. A sekeluarga menghadiri jemputan wedding office mate. Mrs. A memang nak pergi sangat wedding ni cos mak sedara office mate tu adalah bff Mrs. A time kecik-kecik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
11 months and 3 weeks ago.

 

Dell Technologies Unified Workspace Revolutionises  the Way People Work

Dell Technologies Unified Workspace Latitude LaunchDell TechnologiesDell Technologies Unified Workspace Latitude LaunchDell TechnologiesintroducesUnified Workspaceto help IT transform the end-user experience. This visionary approach to end-user computing will give workers a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo
11 months and 3 weeks ago.

 

Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0) - A Compact Solution For All Your Needs

Affordable“one for all” - Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0")Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0")SpecificationsModel -Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0")Price - RM599.00Weight - 347gDisplay - 8.0” WXGA TFT (1,280 x 800)CMF - MetalAP - Qualcomm (QUAD 2.0 GHz)Memory - 2GB +...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo
11 months and 3 weeks ago.

 

15 Pesta Kebudayaan Perayaan Popular Di Dunia

15 Pesta Kebudayaan Perayaan Popular Di Dunia | Mesti kita pernah terfikir mengapa tuhan menciptakan manusia kepada pelbagai bangsa, keturunan, warna kulit, warna mata, dan ketinggian yang berbeza, kan? Pasti terlintas bagaimana punca yang satu dari Nabi Adam boleh melahirkan kepelbagaian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
11 months and 3 weeks ago.