Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Year

Page 6 of 316

Convenient USB Salt Lamps with the Add-On of Health Benefits

Convenient USB Salt Lamps with the Add-On of Health BenefitsUSB Himalayan salt lamps project an unusual pattern of light and color. These salt lamps have various shapes, and every lamp holds a unique style and texture. The lamps are constructed with the chunks of Himalayan Salt Crystals with a light bulb...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 months and 4 weeks ago.

 

Mini Konsert Shopee X SimplySiti Menyaksikan Sisi Yang Berbeza Penuh Meriah

Tahniah buat Shopee dan juga SimplySiti atas penganjuran Mini Konsert Shopee X SimplySiti baru-baru ini di Kuala Lumpur Convention Center pada tanggal 14 September 2019. Dalam konsert tu Dato Sri Siti Nurhaliza telah menyampaikan lebih dari 10 buah lagu yang menceritakan kisah perjalanan hidup dan perit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 months and 3 weeks ago.

 

Tip Persedian Sebelum Pergi Bercuti Luar Negara

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. AirAsia buat promo lagi? Memang rugi sangatlah kalau ada yang tak grab promo hari tu. Maha punyalah nak lepaskan gian lama tak pergi travel, almaklumlah lebih setahun berehat daripada pergi bercuti luar negara ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 months and 3 weeks ago.

 

Top 5 Movies That You Should Watch (Again) Before Watching Endgame (Again)

Now that the Endgame is done and dusted, it will be incomplete if you have not watched any of these Top 5 Movies that pave the way for the epic finale. In other words, you risk not fully understanding how the climatic ending unfolds without watching (re-watching) 5 of these monumental Marvel Movies. Yours...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
2 months and 2 weeks ago.

 

makan tengahari di restoran Saffani, Simpang Pulai

Restoran Saffani, Simpang PulaiAlamat lengkap Restoran Saffani ni adalah no54, Persiaran Pulai Baru 2, Taman Muda, 31300 Ipoh, Negeri Perak. Walau pun restoran ni agak tersorok sikit tapi tetap menjadi pilihan untuk orang ramai menjamu selera di sini. Restoran ni buka seawal 6.30 hingga ke 4 petang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 months and 2 weeks ago.

 

Cara Tingkatkan Trafik Blog Dengan Cara Aku

Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada blogger-blogger dan pelawat-pelawat blog sekalian (bajet ramai ja masuk blog ni)... Diharapkan tuan-puan yang membaca entri dalam keadaan sihat walafiat...Hari ini aku nak berkongsi dengan korang entri yang bertajukCara Tingkatkan Trafik Blog..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pon5416 pon5416 via SAYANAKHIBURAN
2 months and 2 weeks ago.

 

MeerFly... Rapper yang awesome.. Haa Tepok!!

MeerFly... Rapper yang awesome.. Haa Tepok!!|Assalamualaikum dan salam sejahtera..Hari ini aku sajalah nak update blog aku berkenaan dengan hiburan pulak.. Asyik-asyik tips itu tips ini.. Tak jugak lulus adsensenya.. hahaha... Post ni pun aku tak tahula boleh sampai ke tak 500 patah perkataan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pon5416 pon5416 via SAYANAKHIBURAN
2 months and 2 weeks ago.

 

ENTAH LAH...

Harap ada sinar dan tolong lah bangkit mempertahankan diri sendiri.Cukup-cukuplah biar diri dikuasai selama ini.Bangun lah untuk diri dan masa depan sendiri...Mungkin orang akan kata kejam tapi orang tak pernah ada dimasa kita jatuh terduduk!!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and a week ago.

 

Nikmati Rasa Enak Makanan Di Luckin Kopi

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi. Semoga kalian berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk The post Nikmati Rasa Enak Makanan Di Luckin Kopi appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
2 months and a week ago.

 

Sinopsis Filem Felina Lakonan Raja Ilya

Sinopsis Filem Felina (2018)Filem Felina sudah pun ditayangkan di pawagam pada 17 Januari 2019 yang lalu dan merupakan filem terawal yang ditayangkan untuk tahun 2019 ini. Antara pelakon filem Felina ini adalah Raja Ilya,Shafiq Jamil, Nur Qistina Raisah, Zaidi Omar, Kamal Rezuan, Nashra Shah, Clarence...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 months and a week ago.

 

Han Byul Peserta Luar Malaysia Juara Big Stage 2019

Siapa sangka kelainan yang dibawakan oleh program realiti paling popular tahun ini membuahkan hasil yang sangat luar biasa. Ini kerana peserta bukan dari Malaysia menjadi juara bagi program musim kedua ini. Tahniah kepada Han Byul berjaya menambat hati juri dan juga undian penonton sekaligus melayakkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 months and a week ago.

 

Kaitan Harimau Pembebasan Tamil Eelam (Liberation Tigers of Tamil Eelam) dengan Malaysia.

@ Sri Lanka ialah sebuah negara pulau yang terletak di selatan India dengan populasi sekitar 22 juta, dengan majoriti etnik Sinhalese yang beragama Buddha sebanyak 74.9% dan etnik Tamil Sri Lanka yang beragama Hindu sebanyak 11.2%.@ Merdeka dari British pada tahun 1948 dan menjadi negara republik pada 1972.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Faridzaswadi Faridzaswadi via faridzaswadi
2 months ago.

 

Santai Petang Sabtu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Santai Petang Sabtu. Pada hari Sabtu baru-baru ni 12102019 team bola Mr. A iaitu ex-NS (bekas-bekas pemain bolasepak Negeri Sembilan) ada friendly match ("FM") dengan team Kolektor xi. Team Kolektor xi itu pulak salah seorang ahlinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 4 weeks ago.

 

8 Little Tricks to Achieve Awesome Instagram Pictures

Trying to get into the social media trend? Particularly Instagram, or have you been trying to figure out how to make your Instagram pictures stand out? Let me guess, you have been following a ton of Instagram accounts to get inspiration, to figure out how these influencers, brands, fan pages etc take their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
1 month and 3 weeks ago.

 

Chakri Palace Sky View Dorsett Weekend Lunch Buffet

Chakri Palace Sky View Dorsett Weekend Lunch BuffetHere's a pretty place to have your weekend lunch buffet at, with a view of the skyline. Just a couple of weeks back, I had the opportunity to dine over at Chakri Palace Sky View Dorsett Hotel Hartamas to savour what they had to offer for their “Lunch...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 month and 2 weeks ago.

 

12 Khasiat Tanaman Kekacang ‘Superfood’ Sacha Inchi

Baru-baru ini saya ada terbaca mengenai satu tumbuhan yang dikatakan sebagai pengganti omega 3 dari sumber ikan. Saya sendiri tidak pasti kesahihan fakta ini dan kali ini saya ingin berkongsi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mustaffa07 mustaffa07 via Mustaffa Yasin
1 month and 2 weeks ago.

 

Baca Online Novel Setelah Ku Dimiliki Karya Zaza Qry

Baca Online Novel Setelah Ku Dimiliki (Drama Adaptasi Novel)Sebelum ini novel Lelakimu Yang Dulu telah diadaptasikan menjadi drama bersiri di TV3, kini giliran Novel Setelah Ku Dimiliki karya novelis Zaza Qry pula yang diadaptasikan menjadi drama 28 episod di slot Akasia, TV3. Novel ini awalnya bertajuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 month and a week ago.

 

Sinopsis Filem Pusaka (2019)

Sinopsis Filem Pusaka Lakonan Syafiq Kyle, Mimi Lana dan Sweet QisminaFilem Pusaka sudah pun ditayangkan di pawagam bermula 31 Oktober 2019 yang lalu dan mendapat sambutan daripada penonton. Dibarisi dengan ramai pelakon popular dan terkenal serta jalan ceritanya yang seram dan misteri membuatkan filem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 month and a week ago.

 

Budak Boys

Mahkamah sedang bersidang ketika saya melangkah masuk. Kes perbicaraan saya ditetapkan untuk sambung bicara pagi ini.Saya mengambil tempat di barisan meja yang kedua. Manakala di hadapan saya seorang peguam kanan berbangsa Cina sedang menghujahkan kes beliau. Dan beliau berhujah sepenuhnya dalam Bahasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via Lelaki Bersut
1 month and a week ago.

 

5 Places Must Go (or Do) in Kundasang, Sabah

Kundasang, Sabah is the place all of us have always drawn as a child – a small wooden house with a magnificent view over the paddy fields and the majestic mountains beyond. Located in the Ranau district of Malaysian Borneo, Kundasang is a quaint little town hidden in the lap of the majestic Mount...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via DaAin.Info - Cuti Santai Melancong
1 month ago.