Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Year

Page 5 of 295

Cara Tingkatkan Trafik Blog Dengan Cara Aku

Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada blogger-blogger dan pelawat-pelawat blog sekalian (bajet ramai ja masuk blog ni)... Diharapkan tuan-puan yang membaca entri dalam keadaan sihat walafiat...Hari ini aku nak berkongsi dengan korang entri yang bertajukCara Tingkatkan Trafik Blog..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pon5416 pon5416 via SAYANAKHIBURAN
4 months ago.

 

MeerFly... Rapper yang awesome.. Haa Tepok!!

MeerFly... Rapper yang awesome.. Haa Tepok!!|Assalamualaikum dan salam sejahtera..Hari ini aku sajalah nak update blog aku berkenaan dengan hiburan pulak.. Asyik-asyik tips itu tips ini.. Tak jugak lulus adsensenya.. hahaha... Post ni pun aku tak tahula boleh sampai ke tak 500 patah perkataan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pon5416 pon5416 via SAYANAKHIBURAN
3 months and 4 weeks ago.

 

ENTAH LAH...

Harap ada sinar dan tolong lah bangkit mempertahankan diri sendiri.Cukup-cukuplah biar diri dikuasai selama ini.Bangun lah untuk diri dan masa depan sendiri...Mungkin orang akan kata kejam tapi orang tak pernah ada dimasa kita jatuh terduduk!!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 4 weeks ago.

 

Nikmati Rasa Enak Makanan Di Luckin Kopi

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi. Semoga kalian berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk The post Nikmati Rasa Enak Makanan Di Luckin Kopi appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3 months and 4 weeks ago.

 

Sinopsis Filem Felina Lakonan Raja Ilya

Sinopsis Filem Felina (2018)Filem Felina sudah pun ditayangkan di pawagam pada 17 Januari 2019 yang lalu dan merupakan filem terawal yang ditayangkan untuk tahun 2019 ini. Antara pelakon filem Felina ini adalah Raja Ilya,Shafiq Jamil, Nur Qistina Raisah, Zaidi Omar, Kamal Rezuan, Nashra Shah, Clarence...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 months and 3 weeks ago.

 

Han Byul Peserta Luar Malaysia Juara Big Stage 2019

Siapa sangka kelainan yang dibawakan oleh program realiti paling popular tahun ini membuahkan hasil yang sangat luar biasa. Ini kerana peserta bukan dari Malaysia menjadi juara bagi program musim kedua ini. Tahniah kepada Han Byul berjaya menambat hati juri dan juga undian penonton sekaligus melayakkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 months and 3 weeks ago.

 

Kaitan Harimau Pembebasan Tamil Eelam (Liberation Tigers of Tamil Eelam) dengan Malaysia.

@ Sri Lanka ialah sebuah negara pulau yang terletak di selatan India dengan populasi sekitar 22 juta, dengan majoriti etnik Sinhalese yang beragama Buddha sebanyak 74.9% dan etnik Tamil Sri Lanka yang beragama Hindu sebanyak 11.2%.@ Merdeka dari British pada tahun 1948 dan menjadi negara republik pada 1972.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Faridzaswadi Faridzaswadi via faridzaswadi
3 months and 2 weeks ago.

 

Santai Petang Sabtu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Santai Petang Sabtu. Pada hari Sabtu baru-baru ni 12102019 team bola Mr. A iaitu ex-NS (bekas-bekas pemain bolasepak Negeri Sembilan) ada friendly match ("FM") dengan team Kolektor xi. Team Kolektor xi itu pulak salah seorang ahlinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and a week ago.

 

8 Little Tricks to Achieve Awesome Instagram Pictures

Trying to get into the social media trend? Particularly Instagram, or have you been trying to figure out how to make your Instagram pictures stand out? Let me guess, you have been following a ton of Instagram accounts to get inspiration, to figure out how these influencers, brands, fan pages etc take their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
3 months and a week ago.

 

Chakri Palace Sky View Dorsett Weekend Lunch Buffet

Chakri Palace Sky View Dorsett Weekend Lunch BuffetHere's a pretty place to have your weekend lunch buffet at, with a view of the skyline. Just a couple of weeks back, I had the opportunity to dine over at Chakri Palace Sky View Dorsett Hotel Hartamas to savour what they had to offer for their “Lunch...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 months ago.

 

12 Khasiat Tanaman Kekacang ‘Superfood’ Sacha Inchi

Baru-baru ini saya ada terbaca mengenai satu tumbuhan yang dikatakan sebagai pengganti omega 3 dari sumber ikan. Saya sendiri tidak pasti kesahihan fakta ini dan kali ini saya ingin berkongsi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mustaffa07 mustaffa07 via Mustaffa Yasin
2 months and 4 weeks ago.

 

Baca Online Novel Setelah Ku Dimiliki Karya Zaza Qry

Baca Online Novel Setelah Ku Dimiliki (Drama Adaptasi Novel)Sebelum ini novel Lelakimu Yang Dulu telah diadaptasikan menjadi drama bersiri di TV3, kini giliran Novel Setelah Ku Dimiliki karya novelis Zaza Qry pula yang diadaptasikan menjadi drama 28 episod di slot Akasia, TV3. Novel ini awalnya bertajuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 months and 4 weeks ago.

 

Sinopsis Filem Pusaka (2019)

Sinopsis Filem Pusaka Lakonan Syafiq Kyle, Mimi Lana dan Sweet QisminaFilem Pusaka sudah pun ditayangkan di pawagam bermula 31 Oktober 2019 yang lalu dan mendapat sambutan daripada penonton. Dibarisi dengan ramai pelakon popular dan terkenal serta jalan ceritanya yang seram dan misteri membuatkan filem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 months and 3 weeks ago.

 

Budak Boys

Mahkamah sedang bersidang ketika saya melangkah masuk. Kes perbicaraan saya ditetapkan untuk sambung bicara pagi ini.Saya mengambil tempat di barisan meja yang kedua. Manakala di hadapan saya seorang peguam kanan berbangsa Cina sedang menghujahkan kes beliau. Dan beliau berhujah sepenuhnya dalam Bahasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via Lelaki Bersut
2 months and 3 weeks ago.

 

5 Places Must Go (or Do) in Kundasang, Sabah

Kundasang, Sabah is the place all of us have always drawn as a child – a small wooden house with a magnificent view over the paddy fields and the majestic mountains beyond. Located in the Ranau district of Malaysian Borneo, Kundasang is a quaint little town hidden in the lap of the majestic Mount...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via DaAin.Info - Cuti Santai Melancong
2 months and 2 weeks ago.

 

Blogger hingusan – blog segalabenda.com dalam kenangan

Kelmarin teman blogwalking dan terjumpa blog justkhai.com dan beberapa blog lain masih wujud yang pernah hot dan popular satu ketika dulu era 2010-2013. Diwaktu yang sama juga teman aktif...lebih tepatnya sangat aktif berblog berbanding sekarang ni. Waktu itu blog teman adalah segalabenda.com.Ketika tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via OlaOli.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Using handphone to pay Selangor KL street parking and parking compound with Smart Selangor...

The traditional ways of paying street parking to municipal council is no doubt inconvenient, be it using the parking meter or parking coupon.Using parking meter means you need to get ready some shillings, park your car, find and walk to the parking meter, feed the parking meter, print out the receipt, walk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
2 months and 2 weeks ago.

 

How To Come Back From 10 Credit Horror Stories

Do you have experince getting credit problem? It become our worst nightmare and will keep haunt us. Lets read this 10 credit horror stories and learn how they come back []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Your Financial Blog
2 months and 2 weeks ago.

 

How heavy lifting at work affects cardiovascular health

New research suggests that high intensity, sports based exercise has benefits for cardiovascular health, but continual heavy lifting at work may have a negative impact. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
2 months and 2 weeks ago.

 

Hadapi 'Writer Block'? 5 Cara Ini Dapat Menjana Idea.

Hadapi 'Writer Block'? 5 cara ini dapat menjana idea. 'Writer Block' adalah situasi yang berlaku apabila penulis kebuntuan idea untuk menulis sehinggakan sukar untuk menghasilkan penulisan baru. Sebagai blogger. kekangan idea untuk menulis artikel akan menyebabkan blog menjadi kurang aktif kerana tiadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kyrulnizam kyrulnizam via KyrulNizam Dot Com
2 months and 2 weeks ago.