Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Year

Page 4 of 202

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com. Macam menarik, macam best je segmen blogger Safirul Amar ni. Dah tu pula syarat-syarat penyertaan ea sonang yo ngeh! ngeh! ngeh! Apa lagi sebagai tanda support rakan-rakan blogger moh le...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 2 weeks ago.

 

Nostalgia Anak Kampung

Bagi mereka yang pernah melalui zaman kanak-kanak bermula era 70an, pasti ada banyak kenangan hidup sebagai anak desa. Bagi mengimbas

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Opit69 Opit69 via The Life of LensaKuno
6 months and 2 weeks ago.

 

Masalah Asma Bagi Kanak-kanak

Gejala asma biasanya datang dan pergi begitu sahaja. Ianya kerap berlaku kepada kanak-kanak kerana kanak-kanak merupakan individu baharu yang masih belum mempunyai system ketahanan badan yang kuat untuk melawan penyakit asma. Asma merupakan penyakit kronik dan boleh juga menjadi akut lazimnya disebabkan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog apeys apeys via hafiz.com.my
6 months ago.

 

Apa Yang Sedapnya Mee Goreng Bodoh Melaka?

Mee goreng bodoh Melaka? Apa yang sedapnya sampai orang ramai sanggup beratur panjang dan jadi viral? Jangan kata orang melayu,

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Opit69 Opit69 via The Life of LensaKuno
6 months ago.

 

WhatsApp Menyekat Penggunaan Applikasi Mereka

WhatsApp Bakal Menyekat Penggunaan Applikasi Pada iPhone dan AndroidAplikasi popular dunia, WhatsApp akan memulakan sekatan ke atas berjuta-juta pengguna model telefon pintar iPhone dan android yang lama bermula 1 Februari 2020.Mana mana iPhone dengan sistem operasi iOS 8 dan ke bawah tidak dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
6 months ago.

 

Selamat Tinggal 2019...

Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Allah S. W. T. kerana masih diberikan peluang bernafas dan merasai kehadiran tahun baru 2020 ini... Pejam celik, pejam celik, akhirnya tahun 2019 telah pergi dan disambung dengan kehadiran tahun 2020...Banyak kisah yang telah terjadi sepanjang tahun 2019 yang lalu... Ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Mikayla16 Mikayla16 via Travelog Seorang Hamba
6 months ago.

 

DAH BOLEH CHECK DI EGUMIS

Ingat lagi Wang Tak Dituntut (WTD) yang kecoh dulu?Ok sekarang hangpa tak payah dah nak buang masa beratoq lama, la nih semua dihujung jari saja.Web Egumis dah berfungsi sejak semalam untuk hangpa check kut-kut la ada duit hangpa yang tak sempat nak tuntut tuh.Simple basic registration ja masuk nama,no ic,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months and 4 weeks ago.

 

Dansa Dan Sing Minggu Pertama Gagal

ASTRO sekali lagi berani membawakan sebuah program baru secara langsung iaitu Dansa Dan Sing. Program yang mengutamakan konsep tarian secara berkumpulan bersama bersembahan nyanyian ini adalah yang pertama di Malaysia. Menampilkan 10 penyanyi dan juga kumpulan tarian pilihan mereka telah berlansung hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 months and 3 weeks ago.

 

Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom.Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom. Dah lama mama tak buat giveaway memang teringin nak buat tapi tak berkesempatan pula. So, sempena hari lahir mama yang jatuh pada 1 January...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 3 weeks ago.

 

SENIKAN SUIS RUMAH ANDA DENGAN AVATARON OLEH SCHNEIDER ELECTRIC

hai assalammualaikumSenikan Suis Rumah Dengan AvatarOn Oleh Schneider Electric - Bila kita berada dalam rumah yang cantik dan tersusun rapi, ia ibarat " Rumahku Syurgaku ". Rumah bukan sahaja sebuah tempat tinggal, malah rumah ni adalah tempat cinta, tempat kenangan tercipta, tempat bergembira dan ketawa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

CORONAVIRUS SEBENARNYA LUBUK DUIT

Virus yang sedang mengancam dunia sekarang nih sebenarnya lubuk duit untuk page-page besar di facebook, blogpress dan juga media massa besar kat Malaysia.Mana taknya, dengan headline yang catchy saja dah boleh mendapat ribuan share dan traffic ke laman masing-masing.Rakyat Malaysia mana ada nak baca isi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months ago.

 

Wishlist CikTom Untuk Tempat Makan Terbaik di Kota Bharu, Kelantan

Wishlist CikTom Untuk Tempat Makan Terbaik di Kota Bharu Kelantan Assalamualaikum dan salam sayang.. Pada penghujung tahun lepas ciktom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
5 months ago.

 

Airbnb – Welcome to the world of trips!

Founded in August of 2008 and based in San Francisco, California, Airbnb is a trusted community marketplace for people to list, discover, and book unique accommodation around the world — online or from a mobile phone or tablet.Basically Airbnb acts like Agoda, Expedia, AirAsia Go, etc. except it is meant...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farahzulkifly farahzulkifly via Wanderlust - Live and Love
5 months ago.

 

AvatarOn switch by Schneider Electric

Do you know that Schneider Electric has a range of switches that allows you to personalize and customize it to match your home deco or even to match your personality? That is what the AvatarOn is all about!!AvatarOn includes ac extensive range of switches that are:available in an array of replaceable covers...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farahzulkifly farahzulkifly via Wanderlust - Live and Love
5 months ago.

 

APC by Schneider Electric UPS Promotion

The electronic devices you rely on every day for communication, security, and entertainment such as networking equipment, computers, televisions, security systems, and gaming consoles are at risk of damage and disconnect due to unexpected blackouts, voltage fluctuations, and other power disruptions.Learn...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farahzulkifly farahzulkifly via Wanderlust - Live and Love
5 months ago.

 

Harga Minyak Petrol RON95 RON97 Diesel 2019

Senarai Harga Runcit Minyak Petrol RON95, RON97 Diesel di Malaysia Sepanjang Tahun 2019 Bulan Januari 2019 01- 04 Januari 2019 RON95 : RM 2.20/liter RON97 : RM 2.50/liter DIESEL: RM 2.18/liter 05 - 11 Januari 2019 RON95 : RM 1.93/liter (-27 sen)RON97 : RM 2.23/liter (-27 sen)DIESEL: RM... Baca...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
5 months ago.

 

Le Tour de Langkawi LTdL 2020

Perlumbaan berbasikal Le Tour de Langkawi (LTdL) telah memasuki edisi ke-25 penganjuran sejak dianjurkan bermula pada tahun 1996. Sepanjang 24 edisi yang lepas, Langkawi telah menjadi hos perlumbaan peringkat pertama (grand flag off) sebanyak 13 kali, dan 16 kali sebagai tuan rumah aksi penutup... Baca...

0Disike this ping 2Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
5 months ago.

 

Bloglist Segment 2020

HOLA, hari ini aku nak join segmen bloglist yang dianjurkan oleh MISAKIPUREBLOOD. Tarikh tamat segmen ini adalah pada 5 February 2020. So apa tunggu lagi, meh join ramai - ramai.. Salam Perkenalan..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
4 months and 4 weeks ago.

 

Senarai Ahli Dewan Rakyat Malaysia

Perubahan landskap politik di Malaysia. Kerajaan baharu dibentuk melalui gabungan beberapa parti politik yang membentuk kerajaan apabila menggapai majoriti kerusi palimen di Dewan Rakyat. Sesebuah kerajaan dapat dibentuk apabila memperolehi 112 kerusi parlimen daripada keseluruhan 222... Baca selanjutnya.

0Disike this ping 2Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
4 months ago.

 

Sabun Akef Harum Wangi Pilihan Keluarga

Sabun Akef Harum Wangi Pilihan Keluarga Assalamualaikum dan salam sayang Baru- baru ni ciktom ternampak satu produk sabun pencuci

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
4 months ago.