Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 4 of 19

Servis Menjawab Exam Online PSEE - Satu Kesalahan AMORAL

Servis menjawab soalan PSEE. Jangan mudah terpedaya dengan janji dan perkhidmatan seperti ini. Sebagai calon yang bertanggungjawab, anda patut bersyukur dan rasa bertuah kerana dipilih untuk menjadi calon dalam peperiksaan online kemasukan Perkhidmatan Awam (PSEE).Seorang bakal penjawat awam sepatutnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
3 weeks and 6 days ago.

 

Rujukan PSEE Penolong Pegawai Tadbir N29

Cari rujukan dan contoh soalan untuk peperiksaan online kemasukan perkhidmatan awam (PSEE) Penolong Pegawai Tadbir gred N29? Anda berada di laman yang betul dan tepat. Pihak kami dengan kerjasama Tim Infokerjaya telah sediakan satu pakej rujukan umum untuk calon-calon yang dipanggil mengambil peperiksaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
3 weeks and 6 days ago.

 

Aktiviti Menarik Yang Boleh Dilakukan Di Pulau Tioman Pastinya Menyeronokkan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Ini adalah kali kedua Maha pergi ke Pulau Tioman iaitu antara pulau yang pernah dinobatkan sebagai pulau tercantik di dunia. Kunjungan pertama Maha ke pulau ini tak dapat nak mengembara setiap pelusuk pulau kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 6 days ago.

 

Jana Income Online Affiliate Involve Asia - Terima Komisen Kali Ke 4

Bayaran keempat dari progam affiliate Involve Asia. Alhamdulillah, saya telah pun dapat manfaat daripada mempromosikan produk-produk dan jenama dalam program affiliate percuma Involve Asia ni. Ini merupakan pembayaran kali keempat yang saya terima sejak mendaftar dalam program ini, dan kali kedua untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 6 days ago.

 

100th Post Celebration Japan Planner Giveaway

Jom Join Ramai - RamaiDue Date- 17 Oktober 2019 (Esok) jadi cepat2 join okey..Syarat penyertaan pun sangat simple..Wish me luck okey hehehe..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 5 days ago.

 

Laluan Bas Langsung Antara Resorts World Genting Dan Hatyai

Sama ada urusan keluarga yang menyeronokkan atau lawatan dengan rakan-rakan, pencari percutian kini boleh menikmati pengalaman perjalanan yang lancar dengan laluan bas langsung baru antara Resorts World Genting dan Hatyai.Mulai 2 Oktober, tunggangan bas harian akan berjalan ke dan dari Resorts World Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 weeks and 5 days ago.

 

BUAYA TONLE SAP SEDIA UNTUK DI MAKAN

DAGING BUAYA UNTUK DI MAKAN?Errrrr, DAGING BUAYA?Ya, bersepah daging buaya dijual merata tempat di Siem Reap. Siap ada jual crocodile burger lagi kat Pub Street Siem Reap. Camana rasanya? Entahlah .. aku hanya mampu melihat, tak mampu nak telan. Haha. Tapi kalau korang nak cuba, marilah pergi Siem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kisahtatie kisahtatie via Kisah Tatie | Travel Blogger Malaysia
3 weeks and 5 days ago.

 

Discover Selangor: Vibrant Shah Alam

So, I had this opportunity to join a FAM Trip jointly organized by Tourism Selangor and Shah Alam City Council (MBSA) last weekend. Destination: Shah Alam. A beautiful city in Selangor. Ive been living in Klang Valley for more than a decade and I have yet to explore Shah Alam, and so it was really...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
3 weeks and 5 days ago.

 

IKAN MASAK KICAP MUDAH DAN SENANG

hai assalammualaikumIkan Masak Kicap Mudah Dan Senang - Lauk paling suka dengan anak-anak ialah masak kicap. Sebab anak-anak suka la makan nasi dengan kicap, sebab tu kalau buat kuah kicap, laju je diaornag makan. Kadang masak ikan kicap pedas, letak sambal, tapi kali ni tak letak sambal, buat biasa je.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 5 days ago.

 

Penginapan Pilihan Bila Datang Bercuti Ke Pulau Tioman

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Hari tu dah post pasal aktiviti menarik yang korang boleh lakukan bila berada di Pulau Tioman ini so kali ini pula Maha nak share ngan korang beberapa pilihan hotel dan resort yang terbaik di Tioman ini. Banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 5 days ago.

 

ONIEY BEAUTY TREATMENT: ACNEX SERUM DAN LIFTING MOISTURIZING CREAM RAWAT MASALAH KULIT MUKA SENSITIF

hai assalammualaikumOniey Beauty Treatment Rawat Masalah Kulit Sensitif - Tanya la pada sesiapa pun tak kira lelaki atau perempuan, pasti mereka inginkan kulit yang cantik, sihat dan flawless. Wajah yang sempurna menjadi dambakan semua orang. Sebab itu kecantikan memang tidak dapat dipisahkan dalam diri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 5 days ago.

 

20x Zoom Kamera Mega Quartz Oppo Reno 2 Siri Di Malaysia

OPPO Malaysia secara rasmi mengumumkan bahawa OPPO Reno 2 yang memfokus dengan sehingga 20x zoom dilancarkan secara rasmi di Malaysia dengan harga RM2299. Tetapi itu tidak semua, nampaknya OPPO juga telah melancarkan peranti lain yang dikenali sebagai Reno F yang datang dengan spesifikasi teknologi yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 weeks and 5 days ago.

 

Kedah | Tree Top Walk di Sungai Sedim

Tree Top Walk di Sungai Sedim | Assalamualaikum... hangpa dah baca kan trip meredah jeram yang chek pos kelmarin? Di Sungai Sedim tu juga ada jambatan gantung atau canopy walk.Jambatan ini dikatakan yang terpanjang di dunia, 925m dan titik paling tingginya 26.5m dari lantai hutan. Dengan kedudukannya di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
3 weeks and 5 days ago.

 

Perubahan Baharu Blogger.com Untuk Kelebihan Mesra Mobile

Siapa sini menggunakan blogspot atau blogger.com untuk berblog macam saya? Aha .. anda sedar tak yang sesuatu yang baharu sedang dilaksanakan oleh pihak Google Blogger? Jika anda perasan, ada satu notifikasi di sudut bawah dalam dashboard blogspot anda, yang menyatakan yang blogger.com akan ada sedikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 5 days ago.

 

Jumlah Trafik Blog Bulan September 2019 Meningkat

Statistik bulan September 2019. Alhamdulillah, berganjak lagi ke satu bulan di tahun 2019. Cepat benar masa berlalu kan? Rasanya baru sahaja saya kongsikan mengenai statistik trafik blog ini untuk bulan Ogos 2019, sekarang dah sampai ke pertengahan bulan Oktober. Biasanya, saya akan ambil nilai pageviews...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 5 days ago.

 

TERATAI LAYU DI TASIK SIEM REAP

Amacam entry lepas? Rasa mual-mual tak lepas tengok daging buaya/ular?Hahaha. 😂Itulah orang kata, lain negara lain seleranya. Tapi apa-apapun daging buaya dan ular tu takdela busuk pun. Masih boleh berdiri dekat kalau nak tengok. Hah, jangan lepaskan peluang tau nak tengok dekat.Selepas membawa korang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kisahtatie kisahtatie via Kisah Tatie | Travel Blogger Malaysia
3 weeks and 5 days ago.

 

Perasmian Chillax Market di EduCity Sport Complex

Assalamualaikum dan salam sayang Apa korang buat hujung minggu lepas sempena Hari Sukan Negara? Ciktom dan family alhamdulillah dapat luangkan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3 weeks and 5 days ago.

 

Movie Review - De De Pyaar De (Bollywood Movie)

Review De De Pyaar De - Bollywood MovieHari tu sempat menonton filem Hindustan kat Astro Go bertajuk De De Pyaar De yang bermaksud Give Me Love. Filem Bollywood De De Pyaar De ini boleh dikatakan filem baru juga sebab ianya release pada 17 Mei 2019 yang lalu. Antara pelakon filem De De Pyaar De ini adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 weeks and 4 days ago.

 

Sinopsis Drama Demi Rindumu Lakonan Sean Lee Janna Nick

Drama Demi Rindumu Lakonan Sean Lee dan Janna Nick (Astro Ria)Drama Demi Rindumu ini sudah pun bersiaran di slot MegaDrama Astro Ria bermula 7 Oktober 2019 yang lalu setiap Isnin hingga Khamis, jam 10 malam dan mempunyai 16 episod. Drama Demi Rindumu ini disiarkan bagi menggantikan drama Cinta Belum Tamat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 4 days ago.

 

UNTUK MU SELAMANYA

KasihkuSeharum mawar merahKujadikan cinta untukmuSelama-lamanya oh…KasihkuSeluas laut biruKu jadikan rindu untukmuSelama-lamanyaBiarpun duri yang bisaMenjadi penghalang cintaAku yang di siniHanya untukmu juaBiar laut bergeloraMenjadi resah sejutaAku yang di siniPencinta yang setia oh…KasihkuSeharum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 4 days ago.