Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 3 of 15

Keputusan Perlawanan Persahabatan Antarabangsa – Malaysia vs Tajikistan

Sebentar tadi telah pun tamat perlawanan persahabatan antara Malaysia menentang pasukan Tajikistan di Stadium Bukit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
3 weeks and 5 days ago.

 

Kisah Percintaan Intan dan Zoul

Post kali ini adalah mengenai kepentingan belajar Bahasa Inggeris. Kita semua tahu bahawa Bahasa Inggeris antara bahasa pengantara yang diterima hampir di seluruh dunia. Malah, banyak buku samada buku fiksyen serta ilmiah ditulis dan diterjemahkan kepada Bahasa Inggeris ini. Malah Bahasa Inggeris menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 5 days ago.

 

Dr Zyro Wong’s Oriental Myths Legends Charity Birthday Celebration

Dr Zyro Wong’s Oriental Myths Legends Charity Birthday CelebrationJust last weekend, I was over at Dr Zyro Wong’s Oriental Myths Legends Charity Birthday Celebration and it was a blast! Happy Birthday Zyro! With over 200 friends, celebrities, media and bloggers in attendance over at Plaza...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 weeks and 5 days ago.

 

Jalan-jalan Muzium Arkeologi Lembah Bujang, Merbok Kedah

Muzium Arkeologi Lembah BujangMuzium Akreologi Lembah Bujang, Merbok, Kedah adalah tempat tinggalan sejarah yang banyak dipamerkan barang-barang purba terutamanya batu.Ianya juga adalah muzium arkeologi yang pertama yang dibina di Malaysia. Muzium ini telah dibuka secara rasmi oleh sultan Kedah Duli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 weeks and 4 days ago.

 

Easy Steps To Take Shots Like A Travel Photographer

Photographing your travels can be quite challenging and yet, easy. This is very true, especially if you want to produce stunning and great photos. Many travelers have already attested these [] The post Easy Steps To Take Shots Like A Travel Photographer appeared first on Vectorise.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mindloading mindloading via Vectorise
3 weeks and 4 days ago.

 

Top 5 Best E-Wallets In Malaysia That You Should Install Right Now

If you are using your smartphone a lot, most probably you do have at least 1 e-wallet app installed in your device that you carry around every day. Though not all of us Malaysians are very tech-savvy, more and more are jumping onto the e-payment bandwagon to pay their bills. Since the advent of the first...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
3 weeks and 4 days ago.

 

Men Forget The Horrible Thoughts And Other Terrible Truths From The Summing Up By Somerset Maugham

The post Men Forget The Horrible Thoughts And Other Terrible Truths From The Summing Up By Somerset Maugham appeared first on Quotationize.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Quotationize
3 weeks and 4 days ago.

 

Malaysia Bawah 18 Tahun Sah ke Pusingan AKhir AFC 2020

KUALA LUMPUR, 10 Nov Malaysia mengesahkan tempat ke pusingan akhir Kejuaraan Bawah 19 Tahun

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
3 weeks and 4 days ago.

 

Queue Management System ( QMS ) for Klink Kesihatan Segambut

Klinik Kesihatan Seambut has ordered two sets of Queue Management System ( QMS ) with Voice Module from us via a contractor.One for their Farmasi and the other for their Makmal respectivelyDisplay for Klinik Kesihatan Segambut for FarmasiDisplay for Klinik Kesihatan Segambut for their MakmalFull set of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Arbirage Arbirage via 辛 Arbirage
3 weeks and 4 days ago.

 

Koyak Plastik CAMP C8 Folding Bike

Niat untuk mencari sebuah folding bike / basikal lipat ni secara tak sengaja timbul sejak seminggu dua ni. Rasanya senang kalau ada folding bike ni boleh letak dalam kereta atau bawa ke mana-mana. Itu cadangnya.Pengalaman saya memilik folding bike sebelum ni membuatkan saya lebih sedikit teliti untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GEREKTOUR - Jauh Perjalanan Luas Pandangan
3 weeks and 4 days ago.

 

Dental implant surgery: Purpose, Treatment and Results

Dental implant is easily the best tooth replacement option today. Whether you have one or more of your natural teeth missing or lost, implant can [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 weeks and 3 days ago.

 

Siapa Bakal Menggantikan Dato Sri Siti Nurhaliza Dalam Separuh Akhir Muzik-Muzik 34

Minggu lepas Muzik-Muzik ke 34 telah mengumumkan senarai lagu yang berjaya ke peringkat separuh akhirnya. 30 buah lagu yang hebat bersaing selamat setahun ini kini bakal berentap di tiga peringkat separuh akhir yang akan bermula pada 15, 22, dan 29 November ini. Nampak penyertaan kali ini sembang antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 3 days ago.

 

Korean Drama Review - Strangers From Hell

Review Drama Korea - Strangers From HellKorean Drama Strangers From Hell ni antara drama Korea yang baru saja aku tengok, kebiasaannya aku akan buat review drama Korea mengikut senarai yang dah aku susun, tapi kali ni terlebih rajin sikit untuk terus buat review lepas habis menonton kesemua episod drama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 3 days ago.

 

40 Tahun Resipi Warisan Turun Temurun Restoran Uncle Chong's Bukit Jalil

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa yang duduk area Bukit Jalil dan yang sekawasan dengannya kini korang boleh mencuba makanan resipi turun temurun sejak 40 tahun lamanya. Sebelum ini restoran ini berada kat Foch Avenue K.L atau sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 2 days ago.

 

Wit And Wisdom From Somerset Maugham’s Stories Will Make You Look Life In The Face

The post Wit And Wisdom From Somerset Maughams Stories Will Make You Look Life In The Face appeared first on Quotationize.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Quotationize
3 weeks and 2 days ago.

 

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID. ni nak jadi setajah megi sekejab kat blog lekatlekit boleh ka? Alah.. boleh la.. Sesekali feeling setajah walau sekadar umpama megi segera cepat di masak sedap di makan katanya. Bukan apa haritu.. dah lupa bila nampak seorang kawan kat facebook tanya soalan berkaitan ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 2 days ago.

 

JOKER vs PUSAKA

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. JOKER vs PUSAKA. Kisah movie days out last two weeks. Time ni Mrs. A keluar bersama Aryssa dan Adik sahaja. Along tak nak ikut Mr. A pulak ke Tanjung Piai. Walaupun macam malas-malas tapi keluar jugaklah cos kesian pulak dengan si Adik tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 2 days ago.

 

9 Khasiat Buah Black Sapote Rasanya Seperti Puding Coklat (Sawo Hitam)

Buah Black Sapote atau nama saintifiknya Diospyros nigra kini semakin viral. Ada beberapa buah iklan menular di Facebook sehingga saya sendiri tertarik dengan buah ini.  Buah ini adalah spesis persimon

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mustaffa07 mustaffa07 via Mustaffa Yasin
3 weeks and 2 days ago.

 

Kenapa Emas Sesuai Dijadikan Sebagai Dana Kecemasan

Kenapa EMAS? Apakah keistimewaan emas sehingga ia amat sesuai dijadikan sebagai Dana Kecemasan?Sebelum saya mengupas dengan lebih lanjut berkaitan isu tersebut, mari kita fahami terlebih dahulu ciri-ciri yang perlu ada untuk dijadikan sebagai Dana Kecemasan.1# Mudah Dibawa, Dipegang Disimpan2# Kadar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mdfaiez04 mdfaiez04 via Mohd Faiz bin Abdul Manan
3 weeks and 2 days ago.