User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

Your avatar

Real Name: lekatlekitgurl

Member Since: 17th December 2010


i'm blogger..


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 61

KORONAVIRUS DAH ADA DI MALAYSIA! VIRUS YANG MASIH TIADA VAKSIN

KORONAVIRUS DAH ADA DI MALAYSIA! VIRUS YANG MASIH TIADA VAKSIN. Apa yang merisaukan rakya malaysia seperti saya akhirnya jadi kenyataan. Sejak viral pasal koronavirus yang menyerang daerah Wuhan sehingga di isytiharkan darurat. dah pun meragut nyawa manusia.Virus ni di katakan berpunca dari amalan pemakanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 9 hours ago.

 

RESEPI KARI KEPALA IKAN SALMON PALING MUDAH

RESEPI KARI KEPALA IKAN SALMON PALING MUDAH. Sapa kat sini suka makan kari kepala ikan? tak kira la kepala ikan apapun kecuali kepala ikan bilis jer.. Semua dia suka makan. macam saya.. saya paling suka makan kari kepala ikan duri sebelum ni. Sebab isi lemak celahan tulang di kepala ikan duri tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 5 days ago.

 

HIDUP UMPAMA RODA.. ITULAH KISAH HIDUP PELAKON CILIK PUTERI BALQIS

HIDUP UMPAMA RODA.. ITULAH KISAH HIDUP PELAKON CILIK PUTERI BALQIS. lama rasanya blog lekatlekit ni tak mengupas kupis kopek isu isu semasa kan? Rindu lahai katanya nak mengopek dengan rakusnya isu isu yang berlegar di sekeliling ku.. Tapi tu la kekangan masa tu buat terhad sangat nak buat apapun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and a day ago.

 

RESEPI KUIH CARA MANIS PALING MUDAH

RESEPI KUIH CARA MANIS PALING MUDAH. Resepi masakan ni hari biasa views dia memang la biasa biasa saja sebab blog lekatlekit ni memang la bukan blog masakan tapi blog caca marba. Semua pun boleh masuk. Ikut suka kepala otak berjambul admin blog dia nak tulis apa. dan ikut mood juga. walau apapun bentuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 6 days ago.

 

BERCADANG NAK KE PULAU TIOMAN INI PAKEJ MURAH BOLEH ANDA AMBIL

BERCADANG NAK KE PULAU TIOMAN INI PAKEJ MURAH BOLEH ANDA AMBIL. Malaysia ni antara negara yang banyak cuti umum berbanding jepun katanya. Orang jepun memang kurang cuti sebab depa rajin bekerja. Kita orang Malaysia ni bukan malas tapi lebih menikmati hidup katanya sebab tu kerajaan bagi banyak macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and a day ago.

 

RESEPI MASAK LEMAK IKAN MASIN BERSAMA NENAS

RESEPI MASAK LEMAK IKAN MASIN BERSAMA NENAS. Masuk tahun 2020 blog lekatlekit jadi blog resepi je di awal tahun ni. Sementara nak warm up balik semangat berblog mengupas pelbagai isu semasa isu isu sekeliling termasuk isu isu produk terutama kosmetik la. Yelah.. dah lama blog ni terumbang ambing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 4 days ago.

 

RESEPI MUDAH MACARONI CHEESE BAKAR TANPA OVEN

RESEPI MUDAH MACARONI CHEESE BAKAR TANPA OVEN. Ye den mana ada oven. Tak pernah ada tak pernah pun beli. Tapi sejak bermenjak ni suka pulak try resepi resepi bakar buat kek roti bagai. Tapi tak ada masalah pun kalau tak ada oven kalau hangpa ada pemanggang ajaib @ magic pan. Boleh je berfungsi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

PULUZ PHOTO STUDIO BOX PALING MURAH UNTUK AMBIL GAMBAR GUNA SMARTPHONE DIRUMAH

PULUZ PHOTO STUDIOBOX PALING MURAH UNTUK AMBIL GAMBAR GUNA SMARTPHONE DIRUMAH. Sat na.. sebelum kita meneruskan acara review izinkan saya menyapu sawang sawang yang mula memenuhi blog lekatlekit ni almaklum la sejak serius menjadi penentang produk beracun, overclaim sampah ni kurang aktif sikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 weeks ago.

 

YANG SUKA BUAT FB IG LIVE TU ANDA MESTI BERTUKAR KEPADA HALOTELCO

YANG SUKA BUAT FB IG LIVE TU ANDA MESTI BERTUKAR KEPADA HALOTELCO. orang suka buat Facebook Instagram live. Macam macam la depa nak share tak kira la life depa ke, pergi melancong ke, food review ke, tutorial makeup, jual barang.. pendek kata ramai yang guna fungsi FB live untuk buat atau tunjuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months ago.

 

RESEPI KEK MINYAK KUKUS UNTUK ORANG BARU BELAJAR BAKING

RESEPI KEK MINYAK KUKUS UNTUK ORANG BARU BELAJAR BAKING. Rasa macam blur pulak nak tulis mukadimah entri ni. Lama juga jari tergantung antara keyboard dok cari ayat mukadimah akhirnya yang cerita tak ada idea nak buat mukadimah pulak jadi mukadimah katanya. Hahahahaha..Rasanya tak payah la kot mukadimah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID. ni nak jadi setajah megi sekejab kat blog lekatlekit boleh ka? Alah.. boleh la.. Sesekali feeling setajah walau sekadar umpama megi segera cepat di masak sedap di makan katanya. Bukan apa haritu.. dah lupa bila nampak seorang kawan kat facebook tanya soalan berkaitan ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 2 weeks ago.

 

5 Reasons Why You Should Go To Chili's Malaysia Now!

5 Reasons Why You Should Go To Chili's Malaysia Now! If you are someone who loves to hang out, have food in new and exciting places and socialize at the same time then this article is for you. In this article, we will discuss the top 5 reasons why you should visit Chili's Malaysia restaurant. By the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 4 weeks ago.

 

JENAMA PRODUK KOSMETIK YANG BERULANG KALI DI KESAN BERACUN BAKAL DI BLACKLIST KKM

JENAMA PRODUK KOSMETIK YANG BERULANG KALI DI KESAN BERACUN BAKAL DI BLACKLIST KKM. Setelah bertahun tahun.. Akhirnya apa di harapkan bakal berlaku tak lama lagi. Bagi saya yang memang aktif memberi kesedaran tentang produk produk beracun, overclaim, tidak berdaftar terutama produk kosmetik rasa perkara ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 4 weeks ago.

 

RESEPI NASI TOMATO AYAM MASAK MERAH PALING MUDAH

RESEPI NASI TOMATO AYAM MASAK MERAH PALING MUDAH. Jarang jarang sungguh dapat membelai blog kesayangan ni. Bukan tak ada cerita nak update cuma masa sangat jeles.. Almaklum la bila ada baby ni.. sangat sangat terhad masa terluang. Cuma sempat membawang holand kat FB jer katanya hahahaha.Di kesempatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

RESEPI KEK PISANG KUKUS PALING SIMPLE TAPI SEDAP

RESEPI KEK PISANG KUKUS PALING SIMPLE TAPI SEDAP. Semalam sempat jugak buat 2 menu berasaskan pisang. Mula mula buat cekodok petang semalam ada lebih 2 biji pisang. Memang sengaja je tinggalkan baki 2 biji pisang sebab berniat nak buat kek pisang. Tak payah la berkerut buat kek guna 2 biji pisang je ke?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 3 weeks ago.

 

CARA MUDAH MASAK IKAN BAKAR PETAI DI RUMAH

CARA MUDAH MASAK IKAN BAKAR PETAI DI RUMAH. Sapa pernah makan kat luar ikan bakar petai? Saya tak pernah pun makan sebenarnya tapi nampak banyak restoran @ kedai makan yang sediakan menu ni. Ikan bakar petai. Dengar nama pun bagi penggemar petai ni memang terliur la kan.. Bagi yang tak suka petai mungkin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 3 weeks ago.

 

KEDAI BAIKI LAPTOP MOTHERBOARD MELAYU DI KL

KEDAI BAIKI LAPTOP MOTHERBOARD MELAYU DI KL. Ada ke orang guna komputer laptop lagi zaman sekarang? Bukan ke orang sekarang semua guna smartphone bukan saja senang di bawa malah boleh di gunakan di mana saja. Masih relevan ke buka kedai repair motherboard laptop ni?Amboi!!! Macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 3 weeks ago.

 

APA? ADA BAHAN ANTI KULAT DALAM PRODUK SKINCARE?

APA! ADA BAHAN ANTI KULAT DALAM PRODUK SKINCARE? Hamboiii!! Bila hang nak serik ni? Berani hang dok tulis tulis kat blog pasai produk lagi. Tak cukup ka dengan apa yang hang kena tu? Bukan tak cukup cuma benda tu tak la buat saya berputus asa dalam menyampaikan kesedaran kepada pengguna. Apalah dosa kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 4 weeks ago.

 

INSTAGRAM BLOCKED IKLAN PRODUK KURUS PEMBEDAHAN KOSMETIK

INSTAGRAM BLOCKED IKLAN PRODUK KURUS PEMBEDAHAN KOSMETIK. Tu dia maybe para founder, seller, agent, dropship Instafamous sikit gelebah bewak dengan berita ni kan? Mana tidaknya bagi yang terlibat menjual atau mempromosikan produk produk macam ni pasti benda ni akan menjejaskan sedikit la...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months ago.

 

TUANKU PERMAISURI AZIZAH HANYA HANYA KETAWA BACA KECAMAN

TUANKU PERMAISURI AZIZAH HANYA HANYA KETAWA BACA KECAMAN. Kecoh seluruh alam maya bila Tuanku Permaisuri Azizah deactived account twitter yang memang aktif dengan update setiap aktiviti beliau. Den pun follow juga sebab Tuanku sangat humble.. apa yang di share tak nampak langsung untuk tujuan riak. Jarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »