User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

Your avatar

Real Name: lekatlekitgurl

Member Since: 17th December 2010


i'm blogger..


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 61

YANG SUKA BUAT FB IG LIVE TU ANDA MESTI BERTUKAR KEPADA HALOTELCO

YANG SUKA BUAT FB IG LIVE TU ANDA MESTI BERTUKAR KEPADA HALOTELCO. orang suka buat Facebook Instagram live. Macam macam la depa nak share tak kira la life depa ke, pergi melancong ke, food review ke, tutorial makeup, jual barang.. pendek kata ramai yang guna fungsi FB live untuk buat atau tunjuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 3 days ago.

 

RESEPI KEK MINYAK KUKUS UNTUK ORANG BARU BELAJAR BAKING

RESEPI KEK MINYAK KUKUS UNTUK ORANG BARU BELAJAR BAKING. Rasa macam blur pulak nak tulis mukadimah entri ni. Lama juga jari tergantung antara keyboard dok cari ayat mukadimah akhirnya yang cerita tak ada idea nak buat mukadimah pulak jadi mukadimah katanya. Hahahahaha..Rasanya tak payah la kot mukadimah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 6 days ago.

 

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID. ni nak jadi setajah megi sekejab kat blog lekatlekit boleh ka? Alah.. boleh la.. Sesekali feeling setajah walau sekadar umpama megi segera cepat di masak sedap di makan katanya. Bukan apa haritu.. dah lupa bila nampak seorang kawan kat facebook tanya soalan berkaitan ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

5 Reasons Why You Should Go To Chili's Malaysia Now!

5 Reasons Why You Should Go To Chili's Malaysia Now! If you are someone who loves to hang out, have food in new and exciting places and socialize at the same time then this article is for you. In this article, we will discuss the top 5 reasons why you should visit Chili's Malaysia restaurant. By the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and a week ago.

 

JENAMA PRODUK KOSMETIK YANG BERULANG KALI DI KESAN BERACUN BAKAL DI BLACKLIST KKM

JENAMA PRODUK KOSMETIK YANG BERULANG KALI DI KESAN BERACUN BAKAL DI BLACKLIST KKM. Setelah bertahun tahun.. Akhirnya apa di harapkan bakal berlaku tak lama lagi. Bagi saya yang memang aktif memberi kesedaran tentang produk produk beracun, overclaim, tidak berdaftar terutama produk kosmetik rasa perkara ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and a week ago.

 

RESEPI NASI TOMATO AYAM MASAK MERAH PALING MUDAH

RESEPI NASI TOMATO AYAM MASAK MERAH PALING MUDAH. Jarang jarang sungguh dapat membelai blog kesayangan ni. Bukan tak ada cerita nak update cuma masa sangat jeles.. Almaklum la bila ada baby ni.. sangat sangat terhad masa terluang. Cuma sempat membawang holand kat FB jer katanya hahahaha.Di kesempatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and 2 weeks ago.

 

RESEPI KEK PISANG KUKUS PALING SIMPLE TAPI SEDAP

RESEPI KEK PISANG KUKUS PALING SIMPLE TAPI SEDAP. Semalam sempat jugak buat 2 menu berasaskan pisang. Mula mula buat cekodok petang semalam ada lebih 2 biji pisang. Memang sengaja je tinggalkan baki 2 biji pisang sebab berniat nak buat kek pisang. Tak payah la berkerut buat kek guna 2 biji pisang je ke?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

CARA MUDAH MASAK IKAN BAKAR PETAI DI RUMAH

CARA MUDAH MASAK IKAN BAKAR PETAI DI RUMAH. Sapa pernah makan kat luar ikan bakar petai? Saya tak pernah pun makan sebenarnya tapi nampak banyak restoran @ kedai makan yang sediakan menu ni. Ikan bakar petai. Dengar nama pun bagi penggemar petai ni memang terliur la kan.. Bagi yang tak suka petai mungkin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

KEDAI BAIKI LAPTOP MOTHERBOARD MELAYU DI KL

KEDAI BAIKI LAPTOP MOTHERBOARD MELAYU DI KL. Ada ke orang guna komputer laptop lagi zaman sekarang? Bukan ke orang sekarang semua guna smartphone bukan saja senang di bawa malah boleh di gunakan di mana saja. Masih relevan ke buka kedai repair motherboard laptop ni?Amboi!!! Macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

APA? ADA BAHAN ANTI KULAT DALAM PRODUK SKINCARE?

APA! ADA BAHAN ANTI KULAT DALAM PRODUK SKINCARE? Hamboiii!! Bila hang nak serik ni? Berani hang dok tulis tulis kat blog pasai produk lagi. Tak cukup ka dengan apa yang hang kena tu? Bukan tak cukup cuma benda tu tak la buat saya berputus asa dalam menyampaikan kesedaran kepada pengguna. Apalah dosa kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

INSTAGRAM BLOCKED IKLAN PRODUK KURUS PEMBEDAHAN KOSMETIK

INSTAGRAM BLOCKED IKLAN PRODUK KURUS PEMBEDAHAN KOSMETIK. Tu dia maybe para founder, seller, agent, dropship Instafamous sikit gelebah bewak dengan berita ni kan? Mana tidaknya bagi yang terlibat menjual atau mempromosikan produk produk macam ni pasti benda ni akan menjejaskan sedikit la...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 2 weeks ago.

 

TUANKU PERMAISURI AZIZAH HANYA HANYA KETAWA BACA KECAMAN

TUANKU PERMAISURI AZIZAH HANYA HANYA KETAWA BACA KECAMAN. Kecoh seluruh alam maya bila Tuanku Permaisuri Azizah deactived account twitter yang memang aktif dengan update setiap aktiviti beliau. Den pun follow juga sebab Tuanku sangat humble.. apa yang di share tak nampak langsung untuk tujuan riak. Jarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and 4 weeks ago.

 

RESEPI NUGGET AYAM PALING MUDAH

RESEPI NUGGET AYAM PALING MUDAH. Hamboi!!! lama na.. Takdak segmen dapur lekatlekit ni. Update blog pun dah tak daily macam dulu. Masak pun macam tu. Kadang kadang tapau je sebungkus untuk makan sorang. Kadang masak je apa yang ada kat rumah. So jangan tanya la pasai pa 4 bulan lepas beranak boleh dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

BATAL KE TIDAK WUDHUK SELEPAS MENYUSUKAN ANAK?

BATAL KE TIDAK WUDHUK SELEPAS MENYUSUKAN ANAK? Ada sesapa tak tertanya perkara ni? Bagi yang ada baby yang masih menyusu badan ni.. Kita sentiasa berdepan dengan situasi tak di jangka. Kadang kadang dah siap ber wudhuk tetiba anak minta nak menyusu. Anak nombor dua ni memang kerap berlaku benda ni. Elok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months ago.

 

DALAM UBAT HOSPITAL PUN ADA HYDROQUINONE KENAPA DALAM SKINCARE TAK BOLEH?

DALAM UBAT HOSPITAL PUN ADA HYDROQUINONE KENAPA DALAM SKINCARE TAK BOLEH?? Minggu ni sahaja asyik terbaca viral pasal 1 produk skincare ni.. erkk sebenarnya yang tengah hot sekarang ada 2 local brand produk. Dua dua tu memang dah selamat KKM senaraikan sebagai produk yang mengandungi bahan terlarang iatu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and a week ago.

 

SIBUK DENGAN 'BOIKOT' TAPI TAK BELI PUN PRODUK ORANG ISLAM

SIBUK DENGAN 'BOIKOT' TAPI TAK BELI PUN PRODUK ORANG ISLAM. Hangpa perasan tak spesis yang jenis orang kempen boikot dia pun tak nak kalah. Pung pang pung pang kat social media.. boikot tu boikot ni.. Alih alih lepak starbuck la.. makan kat kopitiam, membeli belah kat pasaraya pasaraya besar milik bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 2 weeks ago.

 

HUKUM MENJUAL PRODUK BERACUN

HUKUM MENJUAL PRODUK BERACUN. Ada ke yang mula benci saya asyik tulis berkaitan produk ni? bukan review tapi entri yang berbentuk pendedahan kesedaran tentang produk beracun. Yelah.. saya faham blogger blogger yang rasa menyampah tu mesti sebab depa tak nak stop ambil review produk produk macam tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 2 weeks ago.

 

TUALA WANITA VS MENSTRUAL CUP.. MANA PILIHAN ANDA?

TUALA WANITA VS MENSTRUAL CUP.. MANA PILIHAN ANDA? Semalam terbaca seorang artis wanita mencadangkan kepada wanita menggunakan menstrual cup tak perlu guna tuala wanita lagi bila datang bulan @ haid. Katanya untuk menjaga alam sekitar. Yelah kan.. Kalau pakai pad @ tuala wanita kita tak pakai lepas tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 2 weeks ago.

 

AWAS! KULIT PUTIH PINK MUNGKIN PETANDA ANDA GUNA KOSMETIK MENGANDUNGI STEROID

AWAS! KULIT PUTIH PINK MUNGKIN PETANDA ANDA GUNA KOSMETIK MENGANDUNGI STEROID. Takkan dan takkan pernah serik untuk saya terus menyampaikan kesedaran tentang produk produk berisiko bahaya yang banyak di jual kat malaysia ni biarpun ada yang sinis, ada yang kata menyibuk tak kurang juga yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 months and 4 weeks ago.

 

CARA MASAK RENDANG ACHEH SEMUDAH 3 LANGKAH

CARA MASAK RENDANG ACHEH SEMUDAH 3 LANGKAH. Kembali berasap segmen dapur melekat lekit katanya. Bukan la jarang share resepi bermakna tak masak langsung. Al Maklum la kita ni kan spesis manusia yang busy body kita ni kan sentiasa di perlukan untuk buat kerja kerja lebih penting tu terabai sikit blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »