User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

Your avatar

Real Name: lekatlekitgurl

Member Since: 17th December 2010


i'm blogger..


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 56

RESEPI KARI IKAN TANPA SANTAN PALING RINGKAS

RESEPI KARI IKAN TANPA SANTAN PALING RINGKAS. Lepas ni maybe blog lekatlekit jadi blog masakan kot.. Dua tiga menja asyik update resepi jer. Blog tu macam tuan tanah jugak.. Ikut mood dia je. Kalau tengah obses dengan something tu yang tu je la banyak jadi sumber bahan untuk menulis. Lagipun blog ni bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 12 hours ago.

 

RESEPI BIHUN GORENG KOSONG PALING MUDAH SEDAP

RESEPI BIHUN GORENG KOSONG PALING MUDAH SEDAP. Bertemu lagi kita dalam segmen dapur sekangkang kera lekatlekit. Tu dia dok perasan jadi hos rancangan masakan kat blog picisan ni pulak dah. Berangan nak jadi chef selebriti katanya.. Padahal reti masak bihun goreng ja.Amboi nak berangan sikit pun dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 16 hours ago.

 

AWAS SEMASA MEMBELI SEMPENA SALES 11.11.. ANDA MUNGKIN DI TIPU

AWAS SEMASA MEMBELI SEMPENA SALES 11.11.. ANDA MUNGKIN DI TIPU. Tu dia hari ni kemain kan semua pakat bersantai santai depan enpon/pc/labtob/tablet memasing dok shopping sakan sempena sales besar besaran yang dia adakan di portal membeli belah online sempena 11.11. Sejak semalam peuh news feed fb den dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 14 hours ago.

 

UBAT KUAT BERDAFTAR SEBAGAI PRODUK KOSMETIK?

UBAT KUAT BERDAFTAR SEBAGAI PRODUK KOSMETIK? Dulu serius den ni jahil.. Tak faham kategori pendaftaran dengan KKM. asal ada Nombor KKM tu bagi den dah berdaftar, lulus, selamat boleh la guna. Serius den banyak belajar sekarang ni. Tu dia.. hikmah di sebalik musibah yang datang. Allah tu tak kejam. Dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 14 hours ago.

 

RESEPI AGAR AGAR SANTAN GULA MELAKA 2 LAPISAN

RESEPI AGAR AGAR SANTAN GULA MELAKA 2 LAPISAN. Tu dia... Kalau letak tajuk tak bagi orang pening tak boleh ka? Lagu mana pulak agar agar santan gula melaka 2 lapisan ni? Lapisan ozon ke hapa? Sabar ok.. Sabar itu separuh dari iman..Alah hangpa ni... Kalau letak tajuk resepi agar agar santan gula melaka je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 17 hours ago.

 

NAK DATANG KL SILA BACA NI DULU OK!

NAK DATANG KL SILA BACA NI DULU OK! Terasa dah bertahun tak pergi bercuti selain balik kampung je la. Tu pun raya je. Kami sekeluarga ni kalau nak pergi bercuti.. Memang percutian kami tak ada la grand sangat. Mesti yang budget budget jer. Kalau nak kurangkan bajet tu harus la survey awal awal sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and a day ago.

 

HUKUM MAKAN DAGING TUPAI

HUKUM MAKAN DAGING TUPAI. Serius wei tak pernah terfikir tak pernah nak ambil tahu pun sebelum ni pasal daging tupai ni boleh ke tidak di makan. Sebab den rasa kita bukan di zaman darurat.. Tak ada keperluan sampai perlu makan haiwan haiwan macam tupai. Sebab banyak lagi daging haiwan lain yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 2 days ago.

 

DRAMA SEDIH BILA DATANG UJIBAKAT RANCANGAN REALITI TV

DRAMA SEDIH BILA DATANG UJIBAKAT RANCANGAN REALITI TV. Dah bermula sesi.. erkk.. dah lepas sesi ujibakat untuk rancangan realiti nyanyi tv Mentor. Ahad lepas ada di tayangkan sesi ujibakat mentor.. Time ni boleh la nak tengok drama slot akasia ke, Maharajalawak ke atau charlie chaplin.. Macam macam jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 5 days ago.

 

BEZA ANTARA ASAM PEDAS UTARA ASAM PEDAS SELATAN

BEZA ANTARA ASAM PEDAS UTARA ASAM PEDAS SELATAN. Tu dia.. dia keluaq dah entri pasal asam pedas. Bukan apa tengok kecoh sangat kat group Masak apa hari ni (MAHN) bila ada seorang suami upload masakan asam pedas utara dia kat group tu. Kemain makcik makcik bawang utara selatan timur barat komen.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and a day ago.

 

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA. Bagi yang ada berkelainan upaya macam Autisme, Adhd (Hyperactive), Slow learner.. Kita sedia maklum kanak kanak macam ni walaupun fizikal nampak normal tapi perkembangan mereka tak berapa normal. Behavior mereka memang agak lain berbanding kanak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks ago.

 

RESEPI KUIH SAGU PALING SENANG DI ATAS MUKA BUMI

RESEPI KUIH SAGU PALING SENANG DI ATAS MUKA BUMI. Lama tak bersiaran entri dari dapur sekangkang kera lekatlekit kan? Dah lama dapur tak berasap ke macam mana pun tak tau la. Berasap la juga.. Cuma sekarang ni mengaku la jarang masak atas faktor tak berapa sihat nak hadap bau bauan menumis bagai. Jadi kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 4 days ago.

 

GAMBAR TERKINI ERNA, PELAKON KANAK KANAK ERA 90AN

GAMBAR TERKINI ERNA, PELAKON KANAK KANAK ERA 90AN. Mesti ramai dah tak berapa ingat atau yang generasi lahir tahun 90an tak kenal dengan seorang pelakon cilik (pelakon kanak kanak) era 90an Erna Elliyana ni. Tahun 90an memang muka dia agak popular dalam drama2 filem tempatan.Antara filem yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

KEDAI REPAIR LAPTOP MURAH AREA KL

KEDAI REPAIR LAPTOP MURAH AREA KL. Walaupun zaman sekarang ramai yang dah beralih arah kepada telefon pintar @ smartphone tapi penggunakan laptop masih di gunakan. Sebab dia jenis mobile kan.. So boleh bawa kesana sini. Ada certain perkara memang tak berapa sesuai nak buat kerja dengan smartphone je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and a week ago.

 

AWAS! JANGAN BIAR KANAK KANAK TIDUR LEWAT! ATASI SEGERA

AWAS! JANGAN BIAR KANAK KANAK TIDUR LEWAT! ATASI SEGERA. Bila anak semakin membesar dari bayi melangkah ke alam kanak kanak, memang sesetengah mengalami masalah tidur. Macam anak saya dulu umur dari 1 - 3 tahun pun ada masalah ni. Tapi faktor mak bapak dia jugak dulu suka tidur lewat. Kami kadang2 2 - 3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and 2 weeks ago.

 

SUNNAH YANG PUNAH

SUNNAH YANG PUNAH. Rasa macam dah lama sangat kan tak menulis kat blog ni. Hurmm.. susah betul nak cari masa yang tenang nak menaip kat blog ni. Terlalu banyak benda nak buat dalam satu masa jadi gitu la.. Blog pun dah up down updatenya. kadang kadang ada isu nak tulis tapi mood nak menulis tu pulak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and 2 weeks ago.

 

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU?

ADAKAH GOLONGAN AUTISME MEMPUNYAI NAFSU? Kecoh minggu ni seorang remaja autisme berumur 22 tahun (lelaki) di tahan polis kerana di dakwa mencabul seorang perempuan. Ramai aktivis Autisme bangkit bersuara isu ni.. ramai juga orang awam yang tidak memahami tentang autisme mempertikaikan macam macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month and 3 weeks ago.

 

DI TEGUR USTAZ MINTA BAGI ANAK MAKAN LABU.. RUPANYA SEBAB BUNIAN

DI TEGUR USTAZ MINTA BAGI ANAK MAKAN LABU.. RUPANYA SEBAB BUNIAN. Hallu.... Wei lamanya lahai segmen seram serik lekatlekit tak bersiaran kan? Maafkan kami penunggu gua. Hangpa pun sedia maklum la kami tengah struggle untuk kes saman tu so tak consistent daily dah update blog pun tapi Alhamdulillah..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months ago.

 

PELAKON PELAWAK ACCAPAN MENINGGAL DUNIA

PELAKON PELAWAK ACCAPAN MENINGGAL DUNIA. Accapan seorang pelawak pelakon yang banyak membintangi filem filem, drama sitcom melayu di Malaysia. Sejak tahun 80an lagi beliau telah mewarnai industri seni tempatan. Beliau seorang pelakon pelawak yang memang di kenali ramai.Namun kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months ago.

 

JERAWAT KERING KECUT SEAWAL 3 HARI LEPAS GUNA AIKEN TEA TREE OIL

JERAWAT KERING KECUT SEAWAL 3 HARI LEPAS GUNA AIKEN TEA TREE OIL. Baru baru ni saya ke Kota Bharu kelantan untuk hadiri perbicaraan kes saman keatas saya. Hari pertama sampai cik J pun ikut sama singgah ke muka. Almaklum.. bila kesana bukan melepak dalam bilik je.. saya perlu keluar ke mahkamah, pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months ago.

 

PENGALAMAN DI DAKWA DI BICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI

PENGALAMAN DI DAKWA DI BICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI. Rasanya ramai dah tahu sejak setahun lepas saya menghadapi satu kes saman sivil (saman fitnah/malu) kerana menulis something di blog berkaitan 1 produk ni. Sebab perbicaraan masing berlangsung keputusan mahkamah masih belum ada so saya tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »