User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

Your avatar

Real Name: KIN

Member Since: 1st June 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 4

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Di Nasdaq

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Di Nasdaq| Pada minggu yang lepas, kinah berkesempatan menghadiri ke satu majlis persidangan yang agak besar di Kuala Lumpur Convention Center. Majlis yang gah ini turut dihadiri lebih 3000 ahli Cannis dan majlis ni berlangsung dengan meriah sekali. Kalau korang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
8 hours and 47 minutes ago.

 

MegaDrama Isteri Untuk DiSewa

Sebenarnya kinah dah lama ada novel Isteri Untuk Disewa ni. Kalau tak silap tahun 2013 atau 2014. Masa tu tengah bercinta dengan suami. Dia yang belikan novel ni. Tup tup tahun 2018 novel ni akan diadaptasikan ke drama. Tak silap kinah akan ditayangkan di Astro Ria nanti. Ada nampak iklan haritu. Jalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 day and 14 hours ago.

 

99 Roses Bouquet Your Perfect Romantic Gift

There is no doubt that a 99 Roses Bouquet shows ultimate affection or emotion. With a Flower Delivery Singapore of lovely hand bouquet composed of 99 red Roses, expressing your love has never been easier. The Florist knows that the language of Roses in red colors and in big bouquet of 99 stems speak about...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 days ago.

 

Avail of the Fast Fruit Basket Delivery in Singapore

It is best to book your fruit basket ahead of time as it can save you from the regrets of forgetting. The good news is that whenever you order these food items, some reliable companies would make sure that they could deliver it on same day or 3 hours after you have made the purchase.This is actually...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 days and an hour ago.

 

Hadiah Untuk Top Komentor

Seperti yang dijanjikan hari tu, kinah ada announce yang kinah tengah cari top komentor untuk blog apekinah ni dan masa tu hadiahnya tak sampai lagi. Boleh baca link di siniPencarian Top Komentor Bulan OktoberHaaa ni nak kabor ni, hadiahnya dah sampai kelmarin. Akak ninja yang hantarkan. Nak tahu apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 3 days ago.

 

Marzaqah Thahirah Turns 3

Alhamdulillah pada 5 Oktober lepas Marzaqah Thahirah genap 3 tahun. Ehhh rasa kejap je dia dah 3 tahun. Rasa macam baru lagi dia dilahirkan. Nanti lagi beberapa tahun dah sekolah. Ibu doakan anak ibu ni membesar dengan sihat, cemerlang di dunia dan di akhirat.Sekarang ni dah pandai dah nak mintak itu ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 3 days ago.

 

DATUMCORP Lancar Kempen #DatumHomesforAll

Pada 6 Oktober lepas, DatumCorp International Sdn Bhd (DatumCorp), anak syarikat milik penuh Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) telah melancarkan kempen #DatumHomesforAll di galeri jualan Datum Galeria yang terletak di Jalan U Thant di Kuala Lumpur.DATUMCORP Lancar Kempen "#DatumHomesforAll"Majlis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 5 days ago.

 

Pedas Sangat Ke Maggi Pedas Giler?

Kah kah kah orang lain dah lama kot cuba Maggi Pedas Giler, kinah je tertinggal kereta api. Sebenarnya dah lama nak cuba maggi ni tapi bila cari kat pasar raya rumah ni semuanya sold out. Even kt Tesco pun langsung yilek kat atas rak. Kinah mampu senyum je la. Rupanya ramai jugak yer nak try maggi pedas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 6 days ago.

 

Jangan Angkat Nombor Telefon 0139302973

Masa tengah masak untuk makan tengahari tadi, kinah terima satu panggilan. Nombor tu memang nombor dari Malaysia, jadi takdela rasa ragu-ragu nak angkat yela kot kot ada panggilan kecemasan ke atau pun ada kurier hantar barang.Bila angkat je kita pun hello je la. Tapi sebelah sana senyap je, aish pelik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks ago.

 

Susu Fernleaf UHT 100% Susu Dari New Zealand

Susu Fernleaf UHT 100% Susu Dari New Zealand | Sebut je pasal susu teruja betul kinah mencuba susu Fernleaf UHT yang terbaru ni, emmmmm sedapnyaaa terutama susu UHT perisa coklat ni. Korang patut cuba perisa coklat ni. Kalau tak silap dari zaman kinah sekolah dulu lagi dah ada susu ni. Ish lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and a day ago.

 

Abadikan Nama Si Manja Di Lovingly Signed

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua. Mesti ada di antara korang yang baru saja terima berita tentang kelahiran dari saudara terdekat ataupun rakan kan? Menjadi kelaziman di Malaysia ni, bila kita terima saja perkhabaran tersebut kita akan datang untuk menziarah. Namun begitu, ada juga yang tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and a day ago.

 

Jatuh Cinta Dengan Susu Kambing Nufael

Jatuh Cinta Dengan Susu Kambing Nufael | Assalamualaikum dan salam ceria buat semua pembaca apekinah.com. Hari ni kinah nak share dengan korang semua tentang satu produk susu kambing yang kinah amalkan sekarang iaitu Susu kambing Nufael. Kalau korang perasan sebelum ni kinah pernah berkongsi dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 2 days ago.

 

Pengalaman Cabut Gigi Geraham Bongsu Part 1

Alhamdulillah, syukur sangat masih lagi dipanjangkan umur. Korang .... baru-baru ni kinah pergi jumpa dentist. Korang bayangkan last jumpa doktor masa zaman universiti dulu. Itupun sebab cuci gigi je sebab dah bayar dengan yuran sekali. So rasa sangat rugi la dah bayar tapi tak manfaatkan. Yer dak, lagipun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 5 days ago.

 

Pencarian Top Komentor Bulan Oktober

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Rasanya masih belum terlambat lagi kinah nak ucapkan Welcome to Oktober. Oh ye kinah sebenarnya nak inform kepada semua, untuk bulan ni alhamdulillah ada rezeki lebih sikit, jadi kinah nak cari top komentor untuk bulan Oktober. Korang boleh komen sebanyak mana yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 6 days ago.

 

Pengalaman Meneroka Ke Farm In The City Di Seri Kembangan

Pada hari Rabu yang lepas, kami sekeluarga makan angin ke Farm In The City di Seri kembangan. Seronok pulak bila tengok kawan-kawan bawak anak-anak mereka ke sini. Jadi, kitorang pun plan la nak bawak Thahirah ke sini.Perjalanan kami dari rumah ke FITC mengambil masa kira-kira satu jam lebih. Kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 6 days ago.

 

Susu Kambing Nufael Pilihan Ibu bapa Masa Kini

Pelbagai susu dah cuba tapi kebanyakannya tak kena dengan tekak. Apa kata kali ni cuba pula Susu Kambing Nufael ni. Susu Kambing Nufael ni untuk pengetahuan semua adalah keluaran daripada syarikat Feedmilk kalau dulu mungkin korang kenal dengan Femilac iaitu supplemen untuk tambah susu badan dan kini mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 2 days ago.

 

MMSOS | Aplikasi Bantuan Kecemasan dan Keselamatan

MMSOS | Aplikasi Bantuan Kecemasan dan Keselamatan Jenayah sekarang ni ada di mana-mana saja. Baru-baru ni, kita digemparkan dengan kes samun di Kedai dobi di negeri Kedah. Walhal tempat tu boleh dikatakan tempat terbuka dan mujurlah ada cctv di situ. Alhamdulillah pelakunya telah berjaya diberkas. Seriau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 weeks and 2 days ago.

 

Giveaway Berkongsi Rezeki by Sha Mohamed

Selamat petang semua, tengah ada masa lapang , tetiba pulak nak join giveaway yang dianjurkan oleh kak Sha Mohamad owner kepada blog kasihkuamani. Hadiah giveaway pun best iaitu sebuah buku. Kinah memang suka buku terutama buku yang kak Sha tawarkan iaitu Scarlett hasil nukilan Sha Hanim Ramli.Sinopsis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Resepi Ikan Bilis Goreng Bawang

Resepi Ikan Bilis Goreng Bawang | Kerana terpengaruh ini lah jadinya. Kelmarin sepupu suami post gambar di Masak Apa Hari Ni. Maka,terhasillah Ikan bilis goreng bawang. Siapa suruh tayang. Iyer walaupun simple saja tapi percayalah tak cukup nasi sepinggan haha. Teringat pulak arwah opah. Arwah selalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Snowyskn Dapat Membantu Mencerahkan Kulit dan Kelihatan Berseri

Snowyskn Dapat Membantu Mencerahkan Kulit dan Kelihatan BerseriCantik ni subjektif. Ada sesetengah orang anggap cantik ni bila kita bermekap muka glowing tu dah cantikla tu. Apa kata cuba tak mekap, tapi kulit tetap cantik. Boleh ke? Bolehlah tak semestinya mekap tebal baru cantik, tapi bila tak mekap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

1 2 3 4 Next »