User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

Your avatar

Real Name: KIN

Member Since: 1st June 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 5

Minuman Kesihatan Untuk Kekal Sihat dan Bertenaga daripada Genefood Broccoli Sprout

Minuman Kesihatan Untuk Kekal Sihat dan Bertenaga daripadaGenefood Broccoli Sprout| Sakit ni dia datang tak kira masa, tak kisahlah penyakit tu berbahaya ke atau pun cuma sakit biasa je. Sakit tu kan penghapus dosa. Semoga kita semua dilindungi dan dijauhi daripada penyakit yang merbahaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 day and an hour ago.

 

MMSOS | Aplikasi Mantap Dalam Melindungi dan Sedia Membantu Ketika Kecemasan

MMSOS | Aplikasi Mantap Dalam Melindungi dan Sedia Membantu Ketika Kecemasan MMSOS “Panic Button” merupakan aplikasi bantuan kecemasan “Creating Awareness” iaitu kempen menanam dan menyemai kesedaran rakyat akan kepentingan aplikasi MMSOS ini, dengan hanya menekan “Panic Button” para pengguna...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 day and 2 hours ago.

 

6 TIP ELAKKAN HASUTAN DASIM

Perasan tak dalam rumahtangga ada ketika serba tak kena, kadang rasa nak marah tak tentu pasal, kerap prasangka buruk pada pasangan, isu kecil pun boleh jadi isu besar.Tengok muka pasangan pun rasa meluat, tapi dalam hati rasa sayang dan bila berjauhan rasa rindu! Hah, bila keadaan ini berlaku, salah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 days and 7 hours ago.

 

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE | Siapa yang tak kenal dengan jenama Anchor iaitu sebuah jenama perkhidmatan makanan yang terkenal dari New Zealand. Kini jenama ini begitu popular dalam kalangan tukang buat kek dan pastri. Hmm mungkin ada yang tak tahu, kini Anchor Food Professionals...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 days and 20 hours ago.

 

Beli Samyang Topokki dan Bulgogi di Korean Food Fair Aeon Kepong

Beli Samyang Topokki dan Bulgogi di Korean Food Fair Aeon Kepong | Apa aktiviti korang hujung minggu aritu? Kinah tak jalan jauh pun, jalan dalam Kuala Lumpur je. Dah tak tau nak pergi mana sebenarnya dihujung minggu. Last, suami suruh siap ajak jalan-jalan cuci mata di Aeon Kepong katanya kot la ada sales...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week ago.

 

Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #31 Mialiana.comPencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 1 Disember 2018, iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga hari esok, 10.00 pagi 2 Disember 2018. Semua dijemput join.Syarat-syaratnya :Follow blog Mialiana.com, Add To Circle...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 3 days ago.

 

Best Ke Collagen Melted Mask Sheet Cozena Ni?

Best Ke Collagen Melted Mask Sheet Cozena Ni?| Haloooo kawan-kawan. Minggu lepas kinah berpeluang ke Cozena HQ di Kuala Lumpur. Kebetulan pada hari tu Ramona yang gojes pun ada sekali okeh siap ada live bersama Ramona. Siapa tu Ramona?Ni la dia Ramona☺, gojes je kan... Haa nak gojes macam Ramona...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 4 days ago.

 

Promosi Back To Scholl Bersama Sunfeet International Rehabilitation Centre

Promosi "Back To Scholl" Bersama Sunfeet International Rehabilitation Centre | Cuti sekolah baru saja bermula. Bila sampai je musim cuti sekolah ni, mesti ibu-ibu dan ayah-ayah ada plan yang best untuk anak-anak kan?. Mana tak nya inilah masa yang ada untuk mereka menghabiskan masa bersama seperti pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 6 days ago.

 

Tengah Bersedih? Amalkan Tips Ni

Tengah Bersedih? Amalkan Tips Ni | Biasalah hidup ni tak selalunya ceria, kadang-kadang ada suka, kadang-kadang berduka. Kita tak boleh biarkan diri tu sedih atau kecewa berpanjangan, tak elok untuk kesihatan diri korang tu. Apabila ada perasaan seperti tu, kita sepatutnya bijak mengatasi perasaan negatif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 4 days ago.

 

Petua Halau Tikus Di Rumah

Petua Halau Tikus Di Rumah | Masa duduk di kampung dulu, tikus tak usah cakap la. Sampai kinah pernah kena gigit dengan 'cik siti' tu tau. Tapi itu cerita berbelas tahun yang sudah. Di rumah sekarang ni alhamdulillah setakat ni tak ada lagi cik siti tu. Mintaknya berterusan la macam tu. Risau tau bukannya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 5 days ago.

 

Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer

Artis Kpop Pun Guna Althea Real Fresh Skin Detoxer | Ahaaaa kalau korang masih ingat lagi, kinah pernah cerita mengenai Real Fresh Skin Detoxer dari Althea. Ala mask yang boleh detox muka kita sepantas 10 saat. Ingat lagi kan..... Kalau ada yang tak ingat boleh baca je di SINI.Haa ni nak habaq mai ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 6 days ago.

 

Kinah Sahabat Blogger Pilihan Starlavenderluna

Selasa lepas saja je bukak Reading List. Masa tengah scroll ternampak satu tajuk yang menarik perhatian kinah iaitu Sahabat Blogger Pilihan Starlavenderluna: Kin Naz. Tak sangka pulak kali ni kinah yang terpilih menjadi sahabat blogger pilihan beliau. Terima kasih kak Shikin sudi pilih kinah. Maaf la ye kak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 6 days ago.

 

Salam Maulidur Rasul

Assalamualaikum...Kisah ini terjadi pada diri Rasulullah SAW sebelum wafat.Rasulullah SAW telah jatuh sakit agak lama,sehingga keadaan beliau sangat lemah.Pada suatu hari Rasulullah SAW meminta Bilal memanggil semua sahabat datang ke Masjid.Tidak lama kemudian,penuhlah Masjid dengan para sahabat.Semuanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and a day ago.

 

Menang Giveaway Produk Skincare FromNature

Assalamualaikum semua. Beberapa minggu yang lepas kinah ada join giveaway di facebook. Ala saja-saja je join isi masa lapang hehe. Tak sangka pulak dalam ramai-ramai yang join, kinah yang terpilih. Terima kasih pada kak Iena Eliena dan penaja utama iaitu 11 Street untuk hadiah yang awesome ni. Korang mesti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and a day ago.

 

Althea | Milk Peel Cream Mask Review

Kinah baru je post mengenai baby Althea yang terbaru iaitu Althea Petal Velvet Sunaway, tup tup mai satu lagi keluaran baru Althea iaitu Milk Peel Cream Mask. Walaweh barangan dari Althea tak pernah mengecewakan semuanya best-best. Haah macam biasa bila dapat je parcel ni dari kurier berbunga-bunga hati ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 4 days ago.

 

Guides To Rent in Singapore - For Expat

Guides To Rent in Singapore - For Expat | Singapore has been ranked as the first choice for expatriates to work and live with the attractive jobs, convenience and safety surrounding in the country, we don’t see why the little red dot deserves the first position. Though being the first choice for expat but...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 weeks ago.

 

GIVEAWAY BUKU by budakvanilla

Rasanya bulan November ni bulan join Giveaway la kinah ni. Termasuk giveaway ni dah dua yang kinah join. Ramai juga yang buat giveaway dalam bulan ni. Kenapa kinah tertarik nak join giveaway sebab hadiahnya ialah buku fixi. Hoho setakat ni tak pernah lagi ada koleksi buku fixi dalam simpanan kinah. Apatah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Manusia Kini Semakin Kejam

Hmmm mengucap panjang bila dengar berita mengenai kanak-kanak yang berusia 9 bulan telah didera. Bukan saja didera, malah hasil bedah siasat mendapati anak syurga tersebut telah dirogol. Allahuakhbar anak tu tak tahu apa-apa. Apa nak jadi la dengan manusia zaman sekarang ni. Bila dunia di akhir zaman kes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Sekali sekala join giveaway syok jugak. Sesambil tu dapat merapatkan ukhuwah sesama kite. Rasanya lama jugak kinah tak join giveaway ni. Last join giveaway anjuran kak Ana Suhana hari tu. Haa lepas tu sudah mood ke laut sebab sakit gigi. Hari ni alhamdulillah dah beransur pulih dah, makan pun takde dah nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Althea | Petal Velvet Sunaway SPF50+ PA++++

Ekhm ekhm ada berita baik untuk mereka yang selalu terdedah dengan cahaya matahari. Ala cahaya matahari je, no no jangan pandang ringan dengan cahaya matahari sekarang kalau dulu cahaya matahari ni terutamanya pada waktu pagi ada kebaikan untuk kulit kita tapi sekarang cahaya matahari sangat berbahaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

1 2 3 4 5 Next »