Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 65

Getting Presents for Her This Gifting Season?

Getting Presents for Her This Gifting Season?Any time is a good time to receive presents, that’s what I always tell my family and friends. But what about the giver? It’s already December, and with the flurry of online shopping and year end holidays, what better time than to buy your loved ones some well...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 days and 3 hours ago.

 

Google Adsense Showing ‘Automatic Payment Pending’?

Automatic Payment Pending? What? I cant deny that Ive been panicking. Its November 26th where I am right now at 5 am (still November 25th in the US) and I still havent received any email or payment from... The post Google Adsense Showing Automatic Payment Pending?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via It's Totally Awesome
2 weeks and a day ago.

 

Effects of Day and Night Shifts On Sleep - How To Cope With Night Shifts

Effects of Day and Night Shifts On Sleep - How To Cope With Night ShiftsMajority of people who experience sleeplessness are in job sectors where they have to change their shifts weekly or monthly. The major issue with change in work shifts is the sleeping pattern. Normally, the night time is quiet and dark,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 weeks and 6 days ago.

 

SALAM JUMAAT : Tips Membaca Al-Quran

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. SALAM JUMAAT : Tips Membaca Al-QuranSalam Jumaat 8 Rabiulawal 1440 Hijrah dear readers. Amvoiii!!! mentang-mentang hari Jumaat kemahen lagi kauuu! Mrs. A berbulan hijrah gitew! hah! haii. Okaylah meh sini Mrs. A nak share tips membaca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 4 days ago.

 

Building Establishing Your Brand Authority On Instagram

Building Establishing Your Brand Authority On InstagramWhen you use the correct strategy, it is highly possible that Instagram will be a very useful tool and remain among the most important ones. It remains highly expressive, as long as you have some creative ideas and a design-oriented...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 weeks and 5 days ago.

 

TIPS : Cara Mudah Untuk Cuci Rambut Gaya Salun !

AssalamualaikumMesti ramai yang rajin ke salun untuk cuci rambut kan ? Sebab bila cuci di salun , rasa best bila dia dok garu-garu kepala kita tu kan . Bagi Zati, memang layan juga lah kalau cuci rambut kat salun tu, kadang-kadang rasa nak tidur .Tapi sekarang ni Zati dah dapat cara cuci rambut ala-ala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie89 Izatie89 via Izatie Salim
4 weeks ago.

 

Shopee VS Chilindo

Zaman sekarang mudah kan,, sambil baring pun leh shopping... lelong.com.my, mudah.my, Lazada, 11street.my, atau qoo10.my, tak kisah la mana pun yang penting barang berkualiti dan berbaloi... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
1 month ago.

 

Apa itu Hoki 5S ?

Skuad hoki remaja negara berjaya memenangi emas dalam Kejohanan Hoki 5S di Kejohanan Olimpik Belia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
1 month and 3 weeks ago.

 

3 jenis kitar semula yang boleh dibuat di rumah

Kitar semula tak semua orang suka. Konsepnya sangat bagus tapi dari segi implementasinya amat sukar kerana ia memerlukan komitmen. Komitmen yang bagaimana? Ianya perlu dipraktikkan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
1 month and 4 weeks ago.

 

Perlu ke Insurans Dalam Kehidupan

Eh! Saya bukan hendak jual insurans, sekadar berkongsi cerita mengenai Insurans. Baru ini pejabat saya ada buat hari kesihatan dan keselamatan. Kebetulan pula ada ceramah mengenai apa itu insurans. Bukan hendak jual rupanya hanya penerangan mengenai Insurans sahaja. Permulaan ceramah, sudah memberi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog syamsul08 syamsul08 via BlueMoon
1 month and 4 weeks ago.

 

Cara Isi Minyak Guna Kad Mesra Petronas

Kad Mesra Petronas. Apa yang anda perlu tahu?Ramai diantara kita yang mengumpul mata ganjaran Kad Mesra setiap kali mengisi minyak atau berbelanja di kedai Mesra Petronas. Ramai juga yang mungkin tahu bahawa mata ganjaran ini boleh ditebus untuk mengisi minyak atau berbelanja di kedai mesra. Tapi... Baca...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog dGeothite dGeothite via KFZoom
2 months and 2 weeks ago.

 

Tips menulis blog

Semenjak tibanya tahun Hijrah 1440 kali ini terdetik nak memperbaharui tema blog ini dan timbul idea baru untuk kembali balik ke asal tips menulis blog. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 months and 3 weeks ago.

 

FIRST TIME TRAVELLER : JOM TERJAH KOREA! (TIPS TRAVEL MUDAH)

Korea Selatan merupakan salah sebuah negara yang semakin popular dalam kalangan masyarakat Malaysia. Korea Selatan menjadi destinasi pelancongan kerana populariti Kpop dan K-Drama yang semakin menular sehingga ke seluruh dunia. Ramai rakyat Malaysia mula mengunjungi Korea Selatan untuk mengenali dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
2 months and 4 weeks ago.

 

Idea bisnes terbaik adalah berasaskan minat

Idea bisnes terbaik adalah berdasarkan minat yang mendalam. Kenapa begitu? Ini adalah bagi menjamin kelangsungan bisnes dan ketahanan mental anda. Tentu ramai yang selalu berfikir [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 months and 4 weeks ago.

 

Idea bisnes terbaik adalah berasaskan minat

Idea bisnes terbaik adalah berdasarkan minat yang mendalam. Kenapa begitu? Ini adalah bagi menjamin kelangsungan bisnes dan ketahanan mental anda. Tentu ramai yang selalu berfikir [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 months and 4 weeks ago.

 

PENGALAMAN INTERNSHIP : PENENTU MASA DEPAN?

Hai dan salam kepada semua pembaca baru dan pembaca tegar blog SR! Hehe. Blog ini tak banyak sangat membincangkan pengalaman SR sepanjang belajar di UniKL Business School. Kebanyakan entri blog ini berkisarkan pengalaman program pertukaran pelajar (ERASMUS+) di Kozminski University, Poland.Entri kali ini SR...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
3 months ago.

 

Ketahui cara borong 1688

Jom baca sini. Adalah satu kerugian bagi mereka yang tak tahu nak borong china 1688. Apa citer 1688 ni? Tentu masih ramai yang tak tahu dan pada masa yang sama tak sabar nak tahu. 1688 tu adalah nama website lubuk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
3 months and a week ago.

 

LOVELY HORRIBLY : USAHA TANGGA KEJAYAAN (5 CARA MENULIS TERBAIK)

Gelombang K-drama tidak asing lagi pada tahun 2018. Jika dulu, K-drama ni tak lah popular macam sekarang. Ada satu K-drama terbaru yang kini menjadi fav list aku : Lovely Horribly.Yang paling best, watak heroin dilakonkan oleh Song Ji Hyo. Siapa tak kenal Song Ji Hyo ni kan. Dia sememangnya famous melalui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
3 months and a week ago.

 

4 TIPS BERJAYA : KISAH BUDAK JUTAWAN THAILAND

Sedang aku sibuk menghadap laptop untuk memikirkan idea menulis, aku tengok adik aku ralit memakan snek. Snek warna hijau gelap? Nipis? Dia makan seaweed snack. Aku pandang packaging dari luar nampak comel packaging snack tu. TaoKaeNoi (nama Thai ni).Jenama tu memang ada dekat mana-mana terutamanya dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
3 months and a week ago.

 

Lirik Lagu Kita Punya Malaysia – Sayangi Malaysiaku

Lirik Lagu Kita Punya Malaysia 31 Bulan 8, 57 Perjuangkan pertahankan tanah airku Impian aku gemilang baru Satu suara laungkan (Merdeka!) Bangkit semua demi negara

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
3 months and 2 weeks ago.