User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

Your avatar

Real Name: abahhfiy

Member Since: 17th July 2014



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 12

I'll be your shoulder to cry on

A Shoulder to Cry OnLife is full of lots of up and downsAnd the distance feels furtherWhen you're headed for the groundAnd there is nothing more painful than to let your feelings take you downIt's so hard to know the way you feel insideWhen there's many thoughts and feelings that you hideBut you might feel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 day and 17 hours ago.

 

DUA INSAN

Bila kau senyum kugembiraBila kau sedih 'ku menangisBagai taman rindukan kembangKurindu padamu oh sayangDi mana saja kau beradaKu 'kan tetap bersamamuWalaupun jasadmu jauhNamun hatimu dekat selaluWalau kini halangan menimpaBila cinta ada kutetap setiaHanya dikau dan asmaraMembuat hidupku bagai dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 week and 5 days ago.

 

PADA SYURGA DI WAJAHMU

Tuhan sengaja menduga kitaDi mana kesabaran manusiaEngkau istri yang kusanjungiLambang semangat cinta duniaPasti engkau terkenangkanPeristiwa semalamSaat 'ku menggadaikan cintaPada onak dan duri asmaraEntah di mana akal pikiranHingga sesat di jalan yang terangIni suratan yang diberikanMenguji kekuatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 weeks and a day ago.

 

MASIHKAH KAU INGAT

Masihkah kau ingatPada waktu itu sekuntum bunga mekarKuselip ke rambutmuMasihkah kau ingatIa menjadi mimpi dan menjadi rinduMasihkah kau ingatMasihkah kau ingatKita berlari-lari di kaki langit mencari pelangiLalu hujan turun kita basah bersamaMasihkah kau ingatMasihkah kau ingatMasihkah kau ingatSekuntum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and a day ago.

 

Permata Untuk Isteri

Telah ku siapkansatu daerah paling sunyiDalam hati iniuntuk kau isi sebagai isteriUntuk kau penuhi dengan kemuliaan seorang wanitaUntuk kau beri erti dengan kelembutanUntuk kau hargai dengan kasih sayangKu ingin kau jadi wanita muliaYang tahu harga budi dan hatiSeorang lelaki bernama suamiKerana engkau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 3 days ago.

 

UNTUK MU SELAMANYA

KasihkuSeharum mawar merahKujadikan cinta untukmuSelama-lamanya oh…KasihkuSeluas laut biruKu jadikan rindu untukmuSelama-lamanyaBiarpun duri yang bisaMenjadi penghalang cintaAku yang di siniHanya untukmu juaBiar laut bergeloraMenjadi resah sejutaAku yang di siniPencinta yang setia oh…KasihkuSeharum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 6 days ago.

 

DEKAT PADAMU

Dekat padamuArah ingin kutujuWalaupun jauh akan kutempuhKerana hanya sunyi menemani hariSemenjak kau pergi membawa diriOh dekat padamuDi sana kan bersatuDua jiwa yang terpisahKesetiaan yang telah kita sama ikrarkanKu pegang teguh janji kukotakanAndai tersalah arah berikanku tandaAgar kau terima yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 weeks and a day ago.

 

SEMUA DITANGAN MU

Semua ditangan mu...Ambillah keputusan yang mampu memberikan kebahagian, bukan saja kepada diri sendiri tetapi kepada orang-orang disekeliling mu...Anak-anak semakin menjauhi bukan kerana mereka membenci mu tetapi kerana halangan yang dibina oleh "orang itu"Banyak sangat pantang larang yang menyebabkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

KAMU

Patah tumbuhHilang bergantiNamun kau satunya tetap di hatikuWalau beribuKesalahankuKau setia padakuTidur malam aku lenaKerna ku tahu kamu adaDi hatiDi hatiKamu selalu mencintai akuKamu tetap percaya padakuMaafkan akuKu takkan mungkin sempurnaBiar selalu ku sakiti muNamun tak pernah kauMengharapkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

KALAU

KALAU... tak suka jangan disimpanKALAU... tak mahu jaga, lepaskanKALAU... benci, berterus terang sajaKALAU... disimpan merana nanti

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and a week ago.

 

ENTAH LAH...

Harap ada sinar dan tolong lah bangkit mempertahankan diri sendiri.Cukup-cukuplah biar diri dikuasai selama ini.Bangun lah untuk diri dan masa depan sendiri...Mungkin orang akan kata kejam tapi orang tak pernah ada dimasa kita jatuh terduduk!!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and a week ago.

 

BILA HFIY TERLEBIH KREATIF

Bila handphone ditangan Hfiy kepala otak mesti ligat nak mereka.Kekadang aku pun tak reti nak guna apa yang dia dok gunapatutlah suruh edit buh gambaq dalam gambaq nih...ada ja akai dia nak edittapi yang pasti Hfiy jeles tahap dewa bila dia tengok aku buat macam nih...anak oh anak dengan umi sendiri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months ago.

 

SERVIS BARU?

Actually tak dak lah baru sangat, cuma nak kongsikan dengan yang selalu membeli belah secara online dari China.Ye lah selalu shopping bayaq guna agent alipay / wechat mesti ada service chargekan...Tapi kalau ada account alipay / wechat sendiri yang verified lah lah boleh jimat!Oh ya team kami ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and a week ago.

 

MHMHYPERMART DIKUBURKAN FACEBOOK

Kepada mereka yang pernah berurusan dengan kami di page MHMHYPE :https://www.facebook.com/mhmhype/dukacita dimaklumkan yang page tersebut telah pun dikuburkan oleh facebook.Ini merupakan kali kedua ianya dibenamkan selepas mencecah 5 ribu follower dan likers.Buat masa ini kami masih lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

UNIFI UPSIZING PROMO

YA PACKAGE TERBARU DARI UNIFI....TAPI....Hanya reseller terpilih saja yang dapat promo package yang ini...(Maklumat ini tidak terdapat di laman sesawang Unifi dan ia bukan datang dari mana-mana saluran rasmi Unifi)Upsizing PromoUNIFI 30mbps cuma RM89.00UNIFI 50mbps cuma RM99.00Kepada yang berminat untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 2 weeks ago.

 

DAULAT TUANKU

DAULAT TUANKU!!Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah ditabalkan secara rasmi sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-16 pada hari ini 30 Julai 2019.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 2 weeks ago.

 

MM 94

‘Tun, selamat menyambut hari jadi ke-94, semoga Tun boleh terus sihat dan juga harap Tuhan akan lanjutkan usia lagi.’

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months ago.

 

SHOPEE BUAT HAL

SHOPEE BUAT HAL!!Kepada seller-seller di shopee yang gunakan Opt 2 atau yang tanggung kos postage better hangpa check balik transaction complete order hangpa tuh.Since minggu lepas ada problem, cuma masuk harga barang saja ke wallet hangpa. Kos postage buat masa la shopee "makan"... kalau satu transaction...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and a week ago.

 

JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU...

TOLONG JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU ANDA JENIS MALAS MEMBACA...TOLONG JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU ANDA JENIS TAK SABAR...TOLONG JANGAN SHOPPING DI SHOPEE KALAU ANDA TAK RETI DAN FAHAM PROCESS MEBLI,TERIMA MAHUPUN RETURN/REFUND BARANG!OH YA...JANGAN INGAT ANDA DAH BAYAR PADA SHOPEE TU DUIT DAH DAPAT...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 2 weeks ago.

 

LEMANG RAYA HONDA RS150R

LEMANG ESPADA 28mm standard cutting untuk RS150 aku semperna raya baru nih...Actually tak dak niat pun nak tukaq pada mulanya... aku pi kedai cuma nak tukaq minyak hitam ja.Kebetulan ada lah a few kotak ekzos espada nih kat kedai tu so aku saja tanya kat tokey tu berapa harga.Mungkin dia silap tengok kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »