User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 60

Tonton online suamiku paling sweet episod 25, tv3

Minggu akhir dalam drama suamiku paling sweet episod yang ke 24. Saksikannya. Lakonan oleh Syafiq kyle dan Mawar Rashid. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku paling sweet... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 hour and 35 minutes ago.

 

Tonton online mentor millenia minggu ke 8, battle ke 5 2017

Persembahan mentor minggu ke 8, battle ke 5 kali ini semakin sengit nampaknya. Peserta semakin sedikit nih. Siapakah yang akan bertahan minggu ini. 4 mentor masih meneruskan cabarannya. Tomok, Black,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
23 hours and 30 minutes ago.

 

Selamat menyambut hari polis yang ke 210 , 2017

Hari ini adalah hari Polis semalaysia atau dikenali sang saka biru. Polis DiRaja Malaysia (PDRM) akan menyambut Hari Polis ke-210 pada 25 Mac 2017 (Sabtu) dan satu perbarisan sempena memperingati... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 13 hours ago.

 

Tonton live streaming maharaja lawak mega minggu ke 6 2017

Persaingan semakin sengit nampaknya, peserta manakah yang akan meneruskan perjuangan demi perjuangan dalam kempen maharaja lawak mega 2017. Peserta pilihan, diantara, Zero, Bocey, Dzarwin, Shiro,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 2 hours ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 24,

Selamat menonton episod yang ke 24 suamiku paling sweet, lakonan syafiq kyle dan Mawar Rasyid. Wah dah kahwin sudah mereka berdua nih. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and an hour ago.

 

Kelebihan masuk tingkatan 6

Ini benda yang selalu terjadi bila lepas SPM. Biasa yang result just so so inilah yang menjadi kacau bilau bila dah dapat surat tawaran dari kolej swasta lah, inilah itulah. So kebetulan, baru jer... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 11 hours ago.

 

Isi Borang online rumah impian sultan Ibrahim 2017

Giler ramai yang datang semalam. Yang datang dari awal pagi, siap tidor dekat shopping mall semata-mata mahu JOHOR BAHRU: Ribuan Bangsa Johor mula membanjiri pusat beli belah Galleria@Kotaraya ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 19 hours ago.

 

Tonton online dia bidadariku episod 11,

Live online drama dia bidadariku episod 10. Diterbitkan oleh Datuk Yusof Haslam. Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet episod 10,Tip tip panjang umur part1 Kartun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 22 hours ago.

 

Tonton online sepahtu meja bulat episod 10, akhir.

Tonton online meja bulat sepahtu episod akhir malam ini. Aiman Hakim redza. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton live meja bulat sepahtu episod 7Tonton live meja bulat sepahtu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 23 hours ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 23

Suamiku paling sweet episod 23.  Lgi beberapa episod jer . Tapi jalan cerita ini masih panjang jugak ya. Selamat menonton. Lakonan oleh Shafiq Kyle dan Mawar Rashid. Jemput baca entri ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and an hour ago.

 

Live streaming malaysia vs Philippines perlawanan persahatan 22.3.2017

Setelah sekian lama tak dengan cerita dengan pasukan kebangsaan, hari ini baru kita dengar ada perlawanan persabahatan di negara sana, bertemu dengan pasukan Filipina bukan sesuatu yang mudah.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 21 hours ago.

 

Tonton online dia bidadariku episod 10

Sudah episod 10 dah. Dia bidadariku dibintangi oleh Erra Fazira dan Hisham Hamid. Saksikannya. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton online dia bidadari ku episod 9, astroTonton live dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 22 hours ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 22,

Selamat menonton, suamiku paling sweet episod yang ke 22. Lakonan Syafiq kyle dan Mawar Rashid. Gandingan pelakon yang masih segar, tapi boleh tahan. Banyak yang boleh diperbaiki lagi. Jemput baca... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 21, tv3

Tonton online suamiku paling sweet episod 21, tv3. Selamat menonton. Jemput baca entri ini jugaTonton live suamiku paling sweet episod 15,Tonton live suamiku paling sweet episod 5, tv3Tonton live... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 22 hours ago.

 

Live online mentor millenia minggu ke 7,battle ke 4 2017

Persaingan semakin sengit untuk battle ke 4, protege manakah yang akan terus bertahan dalam minggu ini. Setiap minggu persembahan yang mantap diperlukan untuk menambat hati juri profesional dan juri... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Keputusan penuh liga perdana Inggeris 18.3.2017

 Keputusan perlawanan dalam liga EPL, perdana Inggeris yang berlangsung malam semalam. Keputusan adalah seperti berikut. West Brom 3- Arsenal Crystal Palace 1-0 Watford West ham United 2-3 Leicester... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton online si kijang merah, tv3

Drama minggu ini di tv3. Jom kita saksikannya Si Kijang merah.  JDT vs KELATE. haha. menarik cerita minggu ini. Telefilem sempena DFKL 2017 diteruskan lagi kali ini berkisarkan tentang sukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu ke 5 , 2017

Maharaja lawak mega minggu ke5, peserta minggu lepas Pistol telah tersingkir. Minggu ini siapa agaknya yang akan tersingkir? Macam danial je. Haha. Gelak jahat disitu. Tiga negara bersaing dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod 20

Suamiku paling sweet episod 20. Selamat menonton. Lakonan mawar rashid dan Shafiq kyle. Ajak makan dimana pulak tuh. Jemput baca entri ini jugaTonton online suamiku paling sweet... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Keputusan penuh SPM 2016 hari ini 16.3.2017

Hari ini ialah keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2016. Sudah tentu cuak pun ada nak ambil result spm hari ini. Haa cuak cuak.. apa yang hendak disampaikan hari ini ialah walaupun keputusan korang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »