User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 74

Tonton online my darling inspektor episod 11

Sejak danish jadi manager maya, dia macam tak bagi chance untuk maya rileks siket. Kerja-kerja. Kata nak dekat dan hampiri cuba ambil hati dia. tapi bagi dia kerja macam-macam. Huhu. . More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
19 hours and 43 minutes ago.

 

Live streaming myanmar vs laos sea games 16.8.2017

Perlawanan yang serentak diantara pasukna malaysia u23 vs singapura u23 dan juga pasukan myanmar vs loas dalam kejohanan sukan sea kuala lumpur 2017. Mungkin ada kelebihan buat pasukan myanmar dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
21 hours and 11 minutes ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs singapura u23 sukan sea 16.8.2017

Perlawanan yang kedua dalam kumpulan A, cabaran sukan sea Kuala Lumpur 2017. Mampukah skuad ong kim swee (oks) mencari lagi tiga mata penuh dalam pertemuan dengan singapura , kota singa? Perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
22 hours and 5 minutes ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 10

My darling inspektor daniel episod 10. Kesa tengku zack berprofilik tinggi. Fuh kalau ada dalam unsur politik lagilah susah. Apepun inspektor daniel masih lagi menyiasat, mencari bukti untuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 19 hours ago.

 

Live streaming Cambodiea vs Philippines sukan sea 15.8.2017

Perlawanan pertama untuk kumpulan B, pasukan vietnam membelasah timor leste 4-0, manakala thailand hanya sekadar seri 1-1 dengan pasukan indonesia . Macam mana keputusan perlawanan malam ini? Jom... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 21 hours ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 9

Apa akan terjadi dalam episod 9 kali ini? Masalah apa agaknya ya? tengku zack watak antagonis yang akan menjadi pengacau untuk mendapatkan maya. Duit bukan segalanya. Apa yang tengku zack mahukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 20 hours ago.

 

Live streaming myanmar vs singapore sea games 14.8.2017

Live streaming perlawanan sukan sea 14 ogos 2017. Mampukah skuad myanmar menyekat kemaraan pasukan singpapura petang ini. Pasukan myanmar sudah semakin meningkat naik sejak akhir-akhir ini. Kita pun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs Brunei u23 sukan sea 14.8.2017

Perlawanan pertama pasukan malaysia u23 hari ini bertemu dengan pasukan Burnei u23. Pasukan harimau muda kali ini akan diuji , setelah beberapa minggu sahaja persiapan pasukan bawah 23 ini dikumpul... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 6 hours ago.

 

Live streaming manchester united vs West ham united 13.8.2017

Ini adalah perlawanan tumpuan untuk pasukan manchester united yang akan bertemu dengan west Ham United hari ini jam 11:30 pm. Sudah semestinya pasukan manchester ramai fans diseluruh dunia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 20 hours ago.

 

Live streaming Newcastle United vs Totenham Hotspur 13.8.2017

Live streaming perlawanan liga perdana english hari ini diantara pasukan newcastle united vs totenham 13. 8.2017. Jom kita tengok live : More from my siteLive streaming Chelsea vs Burnley EPL... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 21 hours ago.

 

Keputusan penuh liga epl/bpl 12.8.2017

Keputusan penuh perlawanan liga Perdana English yang berlangsung pada 12 ogos 2017. Ada perlawanan yang berlangsung malam semalam. Jom kita tengok keputusan perlawanan . Watford 3 3 Liverpool... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 17 hours ago.

 

Live streaming chelsea vs Burnley 12.8.2017

Perlawanan pertama liga perdana english hari ini diantara pasukan chelsea vs Burnley. Perlawanan berlangsung di stamford Brigde sekali lagi menjadi saksi untuk pasukan the blues dibawah kendalian... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 20 hours ago.

 

Tonton online Cinta Gred A, tv3

Senarai pelakon: Syafie Naswip, Sharifah Shahirah, Elisya Sandha, Kodi Rasheed, Nik Adam Mika, Zulkifli Ismail, Kay Maria SINOPSIS CINTA GRED A Kisah Ameer pelajar cemerlang setiap semester, namun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 20 hours ago.

 

Live streaming watford vs Liverpool 12.8.2017

Perlawanan liga epl hari ini watford vs liverpool 12 ogos 2017. Macam mana persembahan anak buah jurgen klop musim ini. Adakah chelsea akan meneruskan kecemerlangannya untuk musim lepas. Atau... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 22 hours ago.

 

Tonton online my darling inspektor Daniel episod 8

Apa akan terjadi isu dalam episod kali ini? Nampaknya inspektor daniel nak kena pujuk inspektor Hannah. Merajuk betul tuh. Berat tul masalah cinta diaorang nih. Apa pun, ada masalah baru yang akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 20 hours ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 7

My darling inspektor daniel episod 7. Asp maria yang ambil cuti seminggu untuk bersama-sama dengan anaknya melissa. tapi anak dia kena culik. Siapa yang culik tuh tak tahu siapa. Motif pun kita tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Pengalaman jual burger tepi jalan, income rm5000 sebulan

Macam bohong kan ceritanya. Ikut pengalaman penulis sendiri memang pernah jual burger bukan seorang lah. Tapi dengan kawan-kawan. So keuntungan terpaksalah dikongsi bersama-sama. Yerla jual... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton live face off , DYAM TMJ vs SHEBBY SINGH 8.8.2017

Hari ini ada fight debate diantara DYMM tengku mahkota johor vs Shebby Singh. FB LIVE FACE OFF DYAM TUNKU MAHKOTA JOHOR DAN SHEBBY SINGH Jangan lupa kepada para penyokong bola sepak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton live gerhana bulan 11.50pm 7.8.2017-8.8.2017

Malam ini ialah gerhana bulan. Memetik pengumuman Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan menerusi laman web rasminya kelmarin, gerhana bulan separa akan berlaku  pada 8 Ogos bermula 01.22 pagi hingga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online my Darling Inspektor Daniel episod 5

Setelah masalah stalker yang mengacau maya selama ini selesai, apa agaknya masalah baru yang akan melanda untuk episod kali ini. Masalah baru tetap ada, tapi masalah perhubungan diaorang ini tidak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »