User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 69

Tonton online ku kirim cinta episod 19

 Ku kirim cinta episod yang ke 18. Nisha tidak mahu dua orang nih masuk campur dalam urusan dia nih. Dia dengan nordin biar dia settlekan sendiri. Target nordin ialah mendapatkan Nisya walaupun apa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and an hour ago.

 

Tonton online andainya takdir episod akhir (16)

Episod yang terakhir dalam drama andainya takdir. Kenapalah si Airil nih masih lagi nak pukul Tihah. Kan dah kena shoot dengan pasu dekat kepala. Masih lagi tak waras nak cekik anak kesayangan dia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 6 hours ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 19

Episod yang lepas, datin mawar nak buat dokumen suruh suami pakai chop jari. Tapi peguam cakap tak boleh, nak kena ada secetary. Aku pun tak berapa tahu procedure tuh. Peguam ada jumpa dengan izam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 8 hours ago.

 

Tonton online andainya takdir episod 15

Semakin giler aku tengok nih. Airil pun satu, percaya sangat dengan kata kawan yang makan kawan tuh. Bahaya dalam keadaan macam ini, bila dan marah menguasai diri. Kita terus lupa, siapa diri kita.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 11 hours ago.

 

Tonton online andainya takdir episod 14 tv3

Andainya takdir minggu akhir . Malam ini episod yang ke 14. apa nak jadi dengan airil nih. Janji dah berapa kali kata tak nak pukul lagi. Puihhh.. Ikutkan hati nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 8 hours ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 18

Hero seorang cinderella episod 18. Selamat menonton Episod lepas, medina mimpi ayahnya kena tekap dengan cik mawar nak bunuh suaminya. Mujurlah hanya mimpi rupanya. Cik mawar semakin hari semakin dah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 11 hours ago.

 

Tonton online semusim rindu episod 6

Semusim rindu episod yang ke 16. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 11 hours ago.

 

Tonton online andainya takdir episod 13

Wah semakin memuncak nampaknya. Minggu terakhir untuk drama andainya takdir episod yang ke 13. Saksikannya. Battle one by one nih. tonton terus ke facebook disini. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 8 hours ago.

 

Tonton online ku kirim cinta episod 17.

Masalah demi masalah timbul. Apepun semuanya ada hikmahnya. Dah jom layan drama ku kirim cinta episod 17. Saksikannya. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 11 hours ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 17

Hero seorang cinderella episod 17. Medina dan Tengku Ian pergi dating mana tuh? Honeymoon rupanya. Cik mawar dan puteri duk menjaga bapaknya, datuk azizan yang sudah jatuh sakit kena stroke.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 13 hours ago.

 

Beras cap rambutan palsu? campuran dengan plastic?

MAKLUM BALAS KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI MENGENAI ADUAN BERAS PLASTIK DI DALAM KAMPIT BERAS JENAMA RAMBUTAN SUPER SPECIAL TEMPATAN 5% Merujuk kepada beberapa klip video yang telah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tips kekal hidrasi sepanjang hari- dibulan ramadhan

Untuk kekal hidrasi sepanjang hari bukanlah mudah. Lagi-lagi kalau tempat kerja korang tuh, memang berbumbangkan langit. Itu susahla, bagi kerja macam penulis ini sendiri. Panas dalam lingkungan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online 16 puasa 2017

Drama 16 puasa 2017 arahan mamat khalid. Sesuatu yang kelainan cerita ini. Semua otai-otai yang berlakon, Aziz M osman, Sabri Yunus, Bell Ngasri, Pak Jabit dan yang lain-lain. Mereka ini tak puasa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online konsert komedi minggu ke 6, zero

Minggu ke 6, konsert komedi. Dibawakan oleh kumpulan Zero. Jom layan Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online menantu bilal episod 7

Menantu bilal episod yang ke 7. Tak habis-habis menantu sesama menantu nih.. Bagusnya semua balik kampung mertua. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online andainya takdir episod 12

Airil masih macam biasa. Isteri Jumpa bomoh (ustaz) pun nak naik hangin. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Hero seorang cinderella episod 16

Hurm medina nih kenapa meragam jer agaknya dalam episod kali ini. Hai Ian takkanlah tak paham kot? ish2. hurm cik mawar nih kenapa dress up bagai . Nak jumpa sapa? kawan kutu ke?? Ke anak ikan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Ku kirim cinta episod 16

Ku kirim cinta episod 16. Saksikannya. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Hero seorang cinderella episod 15

Hero seorang cinderella episod yang ke 15. Izam kena belasah dengan bodyguard upahan oleh cik mawar tuh. Hurm nampaknya sudah menjadi viral pulak di facebook. Cik mawar menafikan itu kerja dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

Tonton online ku kirim cinta episod 14

Ku kirim cinta episod 14. Saksikanya lakonan Ayda jebat dan redza. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 5 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »