User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 79

Live streaming af megastar minggu ke 2 2017

Minggu lepas kita dah ketahui 12 peserta yang layak masuk ke pentas af megastar yang betul-betul punya. Tema minggu kali ini kita pun tak pasti apa agaknya? Kalau tengok markah , mungkin syamel ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 7 hours ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 2 2017

Minggu lepas kita dah ketahui 12 peserta yang layak masuk ke pentas af megastar yang betul-betul punya. Tema minggu kali ini kita pun tak pasti apa agaknya? Kalau tengok markah , mungkin syamel ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 7 hours ago.

 

Live streaming chelsea vs arsenal 17.9.2017

Perlawanan yang kelima dalam liga epl untuk edisi 2017.18. Hari ini perlawanan diantara pasukan chelsea vs arsenal. Perlawanan di stamford bridge. mampukah chelsea menewaskan pasukan arsenal di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 7 hours ago.

 

Live streaming final malaysia vs thailand piala aff u 18 2017

Pentas akhir dalam kejohanan piala aff u 18 2017 hari ini diantara pasukan thailand vs malaysia 17 september 2017. Mampukah skuad bojan hodak meneruskan kecemerlangan dipentas akhir ini. Adakah akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 15 hours ago.

 

Live streaming indonesia vs myanmar aff u 18 17.9.2017

Perlawanan penentuan tempat ketiga dalam pentas akhir piala aff u 18 2017. Indonesia vs Myanmar merebut tempat ketiga atau keempat. Kedua-dua pasukan ini ditewaskan dalam penentuan sepakan penalti.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 16 hours ago.

 

Malaysia mara ke final aff u18 2017,tewaskan myanmar sepakan penalti 5-4

Gilerlah. Nyaris-nyaris juga kalah dalam penentuan sepakan penalti tadi. Apepun syabas buat skuad kendalian bojan hodak. 90 minit masa berlalu, tiada gol berjaya dihasilkan. Sama perlawanan seperti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 6 hours ago.

 

Live streaming kedah vs selangor piala malaysia 2017

Dijangka sengit pertemuan kali ini. Kedah vs Selangor bukanlah satu pasukan yang ayam-ayam punya team. Kedah tahun ini sudah menjulang dua piala iaitu piala sumbangsih dan piala fa 2017. Manakala... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 8 hours ago.

 

Live streaming jdt vs melaka united suku akhir piala malaysia first leg 2017

Perlawanan malam ini di stadium hang jebat. Mampukah pasukan melaka united untuk mencari  gol di tempat sendiri malam ini. Untuk rekod, jdt belum lagi tewaskan melaka united dalam liga super. Last... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 10 hours ago.

 

Live streaming malaysia vs myanmar piala aff u 18 15.9.2017

Pasukan malaysia harus melangkah ke separuh akhir dalam kejohanan piala aff 2017. Mampukah skuad kendalian bojan hodak melakar kemenangan yang diimpikan buat rakyat malaysia kali ini. Setelah kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 11 hours ago.

 

Live streaming indonesia vs thailand aff u 18 semi final 15.9.2017

Perlawanan separuh akhir yang akan menentukan pasukan manakah yang akan ke final kali ini dalam kejohanan piala aff u18 2017. sumber yang lain: More from my siteLive streaming thailand u18 vs timor... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 11 hours ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 8

Duda pujaan dara episod 8, Hai macam-macam dugaan. Biasalah kalau hati tak kental itu bukan cabaran hidup. Apepun dah kahwin pun.. so apa agaknya cabaran lepas nih?? Dora kacau lagi ke?? More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 6 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 3

Titian cinta episod yang ketiga. Tak boleh tengok orang bahagia jer..baru cinta nak berputiik aisy dengan ryan , herggh inilah manusia.. More from my siteTonton online titian cinta episod 1Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 9 hours ago.

 

Pasukan yang mara ke separuh akhir piala aff u18 2017

Fuuhh , kumpulan B boleh tahan juga saingan sengit dalam kejohanan piala aff u 18 2017. Kumpulan A dah complete untuk pasukan yang mara ke separuh akhir iaitu Malaysia dan Thailand. Kumpulan B tiga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 6 hours ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 7

Duda pujaan dara episod yang ke 7. Boss yang garang ada kelemahan rupanya. Pagi-pagi baru nak kerja boleh pulak siapkan breakfast untuk boss? Pandang-pandang jeling-jeling, boleh saya panggil tuanku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 6 hours ago.

 

Live streaming myanmar vs vietnam aff u18 13.9.2017

Live streaming perlawanan piala aff yang terakhir untuk kumpulan B sebelum masuk ke separuh akhir. Nampaknya perlawanan ini akan menentukan salah satu pasukan yang akan mara ke separuh akhir,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 9 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 2,

Jom layan drama titian cinta episod yang kedua. Kenapa pulak kena culik?? salah culik pulak tuh.. lepas tuh mamat macam orang putih tuh sapa?? huhu More from my siteTonton online titian cinta... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 9 hours ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 6

Duda pujaan dara episod yang ke 6. Apa yang marwah cuba buktikan pada tengku? Adakah dia benar2 ikhlas atau cuma hanya menguji sahaja?? More from my siteTonton online duda pujaan dara episod 2Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Live streaming malaysia vs thailand u18 aff 12.9.2017

Perlawanan yang terakhir untuk kumpulan A hari ini. Mampukah skuad kendalian bojan hodak memastikan kemaraan terus berpihak kepada pasukan kita ini? Lawan pasukan thailand bukan lah sesuatu yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Kedudukan terkini kumpulan A dan B aff u18 2017

Kejohanan piala aff u18 2017. Berikut adalah kedudukan terkini kumpulan A dan B. Malaysia didalam kumpulan A. Untuk makluman, pasukan malaysia sudah layak ke peringat separuh akhir pusingan kalah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 5

Duda pujaan dara episod 5, jom kita saksikannya dibawah ini. Selamat menonton. Tengku dah setuju.Ainee pun rela nak terima anak Tengku.Tapi, ikhlas ke Tengku ni dengan Ainee. Boleh jamin ke Ainee ni... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »