User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 63

Tonton online menanti februari episod 10,

Menanti februari episod yangke 10. Arie telah ditemui selamat. Namun kondisi dia tidaklah berapa teruk, cuma dia hilang ingatan. Dia tidak kenal orang yang dia sayang itu. Anak dia dan isteri dia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
16 hours and 52 minutes ago.

 

Tonton online shh i love you episod 13,tv3

Setelah aidan minggu lepas punya episod bertemu dengan orang tua Nadia. Aidan sudah balik ke rumah dia, dia masih lagi belek2 gambar dengan bekas tunangnya yang dah takda. Dia masih belum boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
19 hours and 29 minutes ago.

 

Pahang mara ke semi final tewaskan jdt aggregate 4-3 piala fa 2017

Tahniah buat pasukan pahang yang punyai disiplin yang tinggi. Taktikal dollah salleh yang bertahan dan bersabar mencari peluang keemaasan digunakan sebaik mungkin. Minit ke 87 menjadi titik tolak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 15 hours ago.

 

Tonton online mentor minggu ke 11, battle ke 8

Mentor minggu ke 11. 6 peserta masih lagi bertahan untuk minggu ini. Minggu lepas tiada penyingkiran dilakukan oleh Datuk Hattan Umumkan . Minggu ini mungkin ada dua peserta tersingkir mana tahu??... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 16 hours ago.

 

Live streaming negerah meletop era 2017 (AME 17)

Live streaming anugerah meletop era 2017. Dihoskan oleh neelofa, Nabil dan Johan. Meriah tahun ini. Pencalonan banyak dari neelofa. Jom kita saksikannya. dibawah ini live facebook. Sekian terima... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 17 hours ago.

 

Live streaming jdt vs Pahang piala fa suku akhir kedua 23.4.2017

Perlawanan hidup atau mati dalam saingan piala fa suku akhir kedua. Mampukah skuad harimau selatan bangkit setelah ketinggalan deficit 2 gol dibumi stadium darul makmur tempohari. Mengharapkan tuah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 19 hours ago.

 

Tonton online cucu tauke beras episod 5

Cucu tauke beras lakonan Zahira Macwilson dan Azrel Ismail. Selamat menonton. Episod yang ke5 sekarang nih. Huhu Jemput baca entri ini jugaSelamat Tinggal 2011, Selamat datang 2012Alhamdulillah, saya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 19 hours ago.

 

Keputusan penuh suku akhir kedua piala fa 21.4.2017

Tahniah untuk 3 pasukan yang mara ke separuh akhir piala fa 2017. Malam tadi tiga perlawanan yang berlangsung. Kecuali JDT vs Pahang yang akan bermain pada hari ahad nanti. So keputusan perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 15 hours ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu 10, 2017

Minggu ke 10 maharaja lawak mega 2017. Tinggal tujuh peserta lagi yang berjuang dalam pentas maharaja lawak mega 2017. Peserta manakah yang akan terus bertahan dalam minggu ini. Dzarwin , Abioso,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 21 hours ago.

 

Sinopsis penuh drama mak cun 3

Mak cun kembali lagi dalam slot zehra. Menarik juga cerita mak cun ini mendapat sambutan yang hangat dari penonton. Disebalik business dia yang dia usahakan, ada jatuh bangun dalam business. Pak Akob... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 16 hours ago.

 

Tonton online shh i love you episod 12

Apa yang aidan dengan adik arwah sumayyah tuh? apa kurangnya adik dia ? agaknya dia mengharap jugak dengan si Aidan tuh? Ingat senang nak ganti sumayyah dengan orang lain? Itu sebab Nadia ada jantung... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 18 hours ago.

 

Tonton online menanti februari episod 9,

Episod yang ke 9. Edi semakin rapat dengan fiza. Mak edi pandai-pandai je dah tunangkan anaknya dengan perempuan yang dia tak suka tuh. Mak dia bagitahu dengan fiza, itu jer untuk menjauhkan Edi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 16 hours ago.

 

Tonton online shh i love you episod 11

Tonton online shh i love you episod yang ke 11. inally nadia buang semua perasaan gayat tuu sebab dia kena ke korea atas urusan kerja OR sebab aidan pilot ?? Korang rasa? Tonton dari kbegetar.org HD... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 19 hours ago.

 

Live streaming Afc JDT vs Boeung Ket Angkor 19.4.2017

Misi seterusnya buat pasukan jdt di kemboja. Pasukan jdt sudah berada di Kemboja pada isnin yang lepas , setelah malam tuh lawan dengan kelab PKNS. Penat belum hilang, tapi demi misi dan juga mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 15 hours ago.

 

Tonton online menanti februari episod 8

Apa nasib dengan dua beranak nih. Mak dengan anak tuh yang duk sibuk kejarkan harta pusaka arawah suaminya tuh. Banyak sangat ke? Takkan nak duduk jer, kenalah kerja juga. Lama-lama duitnya akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 16 hours ago.

 

Tonton online shh i love you episod 10,

Aidan masih lagi mencintai bekas tunangnya yang telah meninggal dunia 10 tahun lepas. Yang lepas tuh dahla kan. Huhu. Apa lagi aidan yang cuba mencari jawapan disebalik persoalan dia nih?? Apa yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 18 hours ago.

 

Tonton online menanti februari episod 9, tv3

Menanti februari episod yang ke 9. Macam mana agaknya setelah fiza diserang oleh mak mertuanya. Pasal harta boleh bergaduh. Dekat ofis pun datang jugak. Jemput baca entri ini jugaTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online shh i love you episod 9,

Episod yang ke 9. Episod ini akan mempertemukan Aidan dan Naufal yang bekerja sebagai peguam. Dia dah baik sangat dengan abang nadia tih ha.. tapi abang dia nak jodohkan dengan naufal tuh. Tapi nadia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online mentor millenia minggu ke 10, battle ke 7

 MEntor millenia minggu ke 10, batttle yang ke tujuh. Ada lagi 3 minggu sebelum battle final. Mentor black, tomok , hazama dan Hakim berentap sekali lagi dalam musim ini. Tinggal 6 protege yang masih... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Keputusan penuh liga super 15.4.2017

Fuuhh keputusan yang mengejutkan buat peminat bolasepak tempatan. Beberapa pasukan tidak berjaya mengekalkan momentum rentak kemenangan dalam siri liga super 2017. Mungkin ini strategi diaorang atau... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »