User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 87

Tonton online hero seorang cinderella episod 9

Hero seorang cinderella episod yang ke 9. Selamat menonton. Apa plan Ian untuk episod kali ini untuk bertemu dengan cik cinderella dia, medina tuh. Hai sibuk jer, kan masih study lagi. huhu Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 months and 2 weeks ago.

 

5 anggota polis disahkan terkorban, ISU pencorobohan Lahad Datu Sabah, 3 mac 2013

credit to mnfnet.com. Hingga setakat ini 7 orang telah terbunuh dalam isu pencorobohan lahad datu,sabah ini. Nampaknya peceroboh raja sulu nie dah semakin melampau. Demikian laporan yang diterima di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3rd March 2013 1:47pm

 

Live streaming muzik-muzik separuh akhir 3, 2017

Muzik-muzik semi final yang ke 32 malam ini. Kemungkinan pengumuman 12 lagu yang layak akan diumumkan. tengoklah macam mana. 1. Syamel Lebih Sempurna (Komposer Lirik: Syamel) 2. Tajul... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Maksud tak tun tuang, tak tung tuang

Macam-macam hal!! Tak tun tuang, tak tun tuang betul lah hang nih!! Ramai orang update status pasal tak tun tuang, tak tun tuang. Tak cukup dengan itu, macam-macam parodi ada, versi seram lah, versi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Live streaming JDT vs KEDAH FINAL piala malaysia 2017

Pasukan manakah yang akan menjulang piala malaysia 2017? Bukan mudah untuk pasukan jdt untuk melangkah sejauh ini . Pasukan kedah ialah penyandang juara pastinya tidak akan mudah memberikan kejuaraan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and a day ago.

 

Tonton online red velvet episod 7

Datuk dah tahu dimana helena berada. setelah dia psiko si Fareeq suruh bukak cerita. Yerla nak dapat balik jawatan dan gaji bulan lepas yang tertunggak tuh. Tapi dia ada plan sendiri. Dia tak mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Tonton online titian cinta episod 27

Episod yang ke 27. Titian cinta. Apa yang akan berlaku nanti? Setelah Aisy dapat tahu ryan cuba perangkap untuk kali terakhir. Mujur pak rushdi dapat tahu setelah spy. Haha. Terus aisy balik. Ryan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

1Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 3 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 2

Dah kenapa dengan Helena nak bunuh diri? Frust ka? Nasib baik izzat ada kat situ. More from my siteLee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Tonton online shh i love you... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online drama red velvet episod 1

Jom tonton online drama baru menggantikan awak suka saya tak . gandingan neelofa dan Aliff Satar. Saksikan drama adaptasi novel Red Velvet karya Acik Lana yang akan ditayangkan menerusi slot... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Idayu juara af megastar 2017

Tahniah kepada idayu menjadi juara af megastar edisi 2017. Idayu yang merupakan peserta af 3 sama batch dengan mawi kali ini dinobatkan sebagai juara akademi fantasi megastar. Melalui undian online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 11

Eh intan dah muntah-muntah tuh kenapa ?? ada berita baik ke, tapi belum kahwin lagi.. huhu More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Panduan Exam online Kawalan Trafik Udara Gred A41 dan A29 2017

Berita baik kepada semua calon exam online bagi jawatan kawalan trafik udara gred A 41 dan A 29 edisi 2017. Kali ini kita akan sediakan nota untuk persediaan calon exam kali ini untuk lebih mudah dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 17

Esok episod terakhir. Siapa yang akan menjadi pilihan inspektor daniel? Maya atau Hannah?? maya mungkin akan ke america, demi kerjaya dia pasti akan tinggalkan daniel. Manakala hannah dah nak pindah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 28.8.2017

Berikut adalah kedudukan terkini pingat emas sukan sea mengikut negara masing-masing. Nampaknya malaysia makin menghampiri target yang ditetapkan. 96 emas ditangga yang pertama nampaknya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat sukan sea kuala lumpur 25.8.2017

Kedudukan terkini carta pingat sukan sea kuala lumpur 2017. Tuan rumah, malaysia sudah semestinya dah plan apa acara yang kita boleh dapat pingat emas. So, selaku tuan rumah malaysia setakat ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming kelantan vs kedah piala malaysia 18 julai 2017

Perlawanan piala malaysia kelantan vs kedah piala malaysia hari ini distadium kota bharu kelantan. Kedah vs Kelantan malam ini. Nantikannya. other version.. watch go through facebook here. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 months ago.

 

Tonton online shh i love you episod 27

Barulah kita tahu, siapa umairah sebenarnya. Dialah dalang kepada pembunuhan kakaknya sendiri. Kerana nak lelaki, sanggup dia bunuh kakakknya. Giler punya orang. Move on sudah. Lu boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 months ago.

 

Tonton online menanti februari episod 9, tv3

Menanti februari episod yang ke 9. Macam mana agaknya setelah fiza diserang oleh mak mertuanya. Pasal harta boleh bergaduh. Dekat ofis pun datang jugak. Jemput baca entri ini jugaTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 months ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod7

Cik serba tahu episod yang ke7. Selamat menonton. Sorry ha lambat update.. Jemput baca entri ini jugaKeputusan jdt 2 vs penang fa 11.04.2014 liga premierLivestreaming malaysia vs taiwan 1st leg 29jun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 months and 2 weeks ago.

 

Keputusan penuh SPM 2016 hari ini 16.3.2017

Hari ini ialah keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2016. Sudah tentu cuak pun ada nak ambil result spm hari ini. Haa cuak cuak.. apa yang hendak disampaikan hari ini ialah walaupun keputusan korang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
8 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »