User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 15

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 2

sambungan cerita daripada misteri rumah agam peninggalan moyang part 1ok now kita baca sambungan kisah misteri rumah agam peninggalan moyang..tapi..sblum tu uols dah baca ke misteri rumah agam peninggalan moyang part 1??klau blum baca..sila baca yang part 1 dlu..nntikan x faham plak..klau nak baca yang part...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 2 weeks ago.

 

Kelebihan Dan Kehebatan Surah Al-Kahfi

surah al-kahfi menjadi pelindung daripada fitnah dajjalsalam semua...hari nie kita cerita tentang surah al-kahfi..sape yang selalu baca surah al-kahfi angkat tangan...wow ramai jgak yang baca surah al-kahfi nie...bagus-bagus..mesti ramai yang tahu bahawa sunnah bagi kita untuk membaca suran al-kahfi setiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and a week ago.

 

Perlindungan dan Pengecualian Penyakit Dalam Takaful Kesihatan Perubatan

penyakit yang dilindungi dan dikecualikan dalam takaful kesihatan dan perubatanapa yang anda perlu ingat dalam takaful kesihatan perubatan pembayaran manfaar bergantung kepada jenis plan anda.apa yang anda perlu lakukan ialah dengan merujuk kepada sijil takaful mengenai maklumat lanjut dan manfaat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
11 months and a week ago.

 

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesmanfilem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi..yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi...sbb minat sangat dengan pengarah nie..nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi..antara karya asghar yang yuk pernah review ialah:moview review:about ellymovie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 day and 2 hours ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Beraya Di Pulau Nami

Jom ke Pulau Nami Malaysiabusy..baru smpat nak update pasal raya..hahablogger2 lain,,raya ketiga dah update pasal raya...huhu..wow..tngok tngok tajuk..hebat ko jah...beraya kat pulau nami korea...hahaha..korang jgn terpedaya ngan tajuk ye..hihi..banyak duit aku nak g beraya ke korea...lagipun klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
18th July 2016 8:34am

 

Jenis-Jenis Penyakit Kencing Manis

jenis-jenis diabetes @kencing manisKencing manis terbahagi kepadaDiabetes bersandar insulin - jenis pertama (Type 1 diabetes),Diabetes bebas insulin - jenis kedua. (Type II diabetes),Diabetes ketika Hamil (Gestational diabetes),Diabetes bentuk lain1. Diabetes bersandar insulin - jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 days and 11 hours ago.

 

Resepi Agar-Agar Laici

resepi agar-agar laici senangok hari nie kita belajar buat agar-agar laici ye..senang je nak buat agar-agar laici nie..yang penting sedap..makan sejuk2 time musim panas..memang nikmat..sejuk satu badan...ok tanpa membuang masa..jom kita belajar buat resepi agar-agar laici senang nie..[wajib cuba: resepi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 2 days ago.

 

Checklist barang baby(newborn) yang perlu dibawa ketika bersalin

senarai barang baby@newborn yang perlu dibawa ketika hendak bersalinbagi ibu2 yang bakal melahirkan anak sulung..mesti pening dok fikir nak bawak ape ketika nak bersalin nanti..yuk pasti..bukan ibu je yang pening..bapa jugak pening nak bawak ape kan..tambah2 klau anak sulung..nak buat camne xde...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and 4 days ago.

 

Resepi Kuih Talam Berlauk

resepi talam berlaku yang senang dan sedapbiasa kita dengar resepi kuih talam keladi je kan..so arie nie kita belajar buat kuih talam berlauk plak lar..klau nak tahu sedap ke tak..kena lar cuba..ok salin resepi kuih talam berlauk nie..\resepi talam keladi berlaukBahan-bahan untuk membuat kuih talam keladi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Biskut Kelapa

resepi biskut kelapa ranggupok hari nie kita belajar buar biskur kelapa lar plak ye,,biskut kelapa nie biskut lagend..biskut nie sama lagend dengan biskut jem strawberry..hahaklau time raya2 bikut kelapa dengan biskut jem strawberry nie..wajib ada kat rumah...budak2 sekarang mana kenal dah dengan biskut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 5 days ago.

 

Promosi Set Tilam Baby (design mickey biru)

promosi barangan baby,set tilamPromosi kali nie..set tilam shj..Sbb pilihan raya...kita buat promosi set tilam warna biru gtuWarna biru muda yg lembut...n siap ada gmbar full mickey lg..mmang mgancam lar kan..Design nie boleh utk baby boy @ baby girl..Set tilam nie special ckit sbb yuk alas dgn fiber..so...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 5 days ago.

 

Resepi German Cookies

resepi biskut german yang sedap dan senangok hari nie kita belajar buat german cookies..nanti boleh lar tambah koleksi biskut raya..klau nak buat business dengan jual german cookies nie pun boleh..rasa biskut german nie sedap sangat sbb uols akan rasa lemak dan cair dalam mulut..huhu..german cookies nie x...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Biskut Mazola Gebu

resepi biskut kacang mazolaok hari nie kita belajar biskut evergreen..iaitu biskut mazolabiskut nie..memang femes lar..sbb sedap dan bau dia wangi..ingat klau nak wangi kena guna minyak mazola atau mnyak jagungnak guna minyak masak pun boleh...tapi biskut nnti jd x wangi lar kan,,dah nama resepi pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 weeks and 4 days ago.

 

Design 83: Set Tilam Bakul Baby (reben)

barangan baby,set tilam dan bakul bersarungDesign baru uols...Design kali nie..tema ala-ala safari gtu.. Warna dia yg sgt striking..Mmng ceria lar..Warna tema utk design kali nie..hijau..So sape2 yg tema baby dia warna hijau..baik cpt2 grab design nie..Ssah tau yuk nak buat design warna hijau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and 4 days ago.

 

Resepi Agar-Agar Bunga Gula Merah

resepi puding bunga gula merahok jom kita belajar buat agar-agar gula merah pulak hari nie..nak guna nissan pun boleh jgak..tukar dengan gula merah..kita bukan nak belajar agar-agar santan gula merah..[wajib cuba: resepi agar-agar santan pandan]tapi hari nie kita belajar buat agar-agar bunga gula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 3

sambungan cerita misteri rumah agam peninggalan moyang part 2dah sedia ke nak baca sambungan kisah mus nie..huhu..tapi sebelum tu..bagi yang baru saja nak follow kisah nie..baik uols baca dulu yang nie..misteri rumah agam peninggalan moyang-part 1misteri rumah agam peninggalan moyang-part 2klau uols x baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 2 weeks ago.

 

Resepi Biskut Arab Suji Senang

resepi biskut arab suji gebuok hari nie kita belajar salah satu biskut raya yang senang sangat.budak2 pun boleh buat biskut arab suji nie..biskut arab nie salah satu biskut kegemaran admin time kecik2 dulusebalang tu kejap je habis...admin suka biskut arab suji nie sbb dia wangi dan ada bau susu..sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Resepi Muffin Coklat Cappuccino@ Muffin Cappuccino Chocolate recipe

resepi cupcakes coklat cappuccino moisthari nie kita belajar resepi muffin coklat cappuccino yang moist dan lembab gtu..xde lar uols makan muffin coklat terlekat kat tekak kan..tanpa membuang masa..jom kita tengok resepi coklat cappuccino mufffinbahan-bahan untuk membuat muffin coklat cappuccino1 biji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 3 weeks ago.

 

Kenapa Badan Berangin?

badan banyak angin??cegah sekarangGas atau angin hadir dari dalam sistem penghadaman (perut, usus kecil dan usus besar) yang datangnya dari 2 sumber iaitu :-udara yang disedutbakteria yang terdapat di dalam usus besar akibat gangguan daripada sesetengah bahan makanan yang tidak dapat di hadam dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 month and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »