User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Resepi Nasi Goreng Cili Kering

resepi nasi goreng cili kering yang sedap dan senangok lar...hari nie kita belajat buat nasi goreng lar plak ye..bosan jugak klau asyik dok belajar kek dan biskut.so hari nie kita belajar buat nasi goreng..nak buat nasi goreng lar yang paling senang..sebab..campak2 dah ciap kan..sape kat sini peminat nasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 2 days ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 2

sambungan cerita daripada misteri rumah agam peninggalan moyang part 1ok now kita baca sambungan kisah misteri rumah agam peninggalan moyang..tapi..sblum tu uols dah baca ke misteri rumah agam peninggalan moyang part 1??klau blum baca..sila baca yang part 1 dlu..nntikan x faham plak..klau nak baca yang part...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Kelebihan Dan Kehebatan Surah Al-Kahfi

surah al-kahfi menjadi pelindung daripada fitnah dajjalsalam semua...hari nie kita cerita tentang surah al-kahfi..sape yang selalu baca surah al-kahfi angkat tangan...wow ramai jgak yang baca surah al-kahfi nie...bagus-bagus..mesti ramai yang tahu bahawa sunnah bagi kita untuk membaca suran al-kahfi setiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and a week ago.

 

Perlindungan dan Pengecualian Penyakit Dalam Takaful Kesihatan Perubatan

penyakit yang dilindungi dan dikecualikan dalam takaful kesihatan dan perubatanapa yang anda perlu ingat dalam takaful kesihatan perubatan pembayaran manfaar bergantung kepada jenis plan anda.apa yang anda perlu lakukan ialah dengan merujuk kepada sijil takaful mengenai maklumat lanjut dan manfaat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
1 month and 2 weeks ago.

 

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesmanfilem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi..yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi...sbb minat sangat dengan pengarah nie..nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi..antara karya asghar yang yuk pernah review ialah:moview review:about ellymovie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 months ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 2 weeks ago.

 

Beraya Di Pulau Nami

Jom ke Pulau Nami Malaysiabusy..baru smpat nak update pasal raya..hahablogger2 lain,,raya ketiga dah update pasal raya...huhu..wow..tngok tngok tajuk..hebat ko jah...beraya kat pulau nami korea...hahaha..korang jgn terpedaya ngan tajuk ye..hihi..banyak duit aku nak g beraya ke korea...lagipun klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
18th July 2016 8:34am

 

Philodendron Brasil Grow Care Tips

Tips for growing philodendron brasil Philodendron brasil or Philodendron hederaceum is originally from most of South America. Philodendron hederaceum is a fairly tolerant, attractive houseplant. Philodendron brasil offers a colorful twist on a plant. This philodendron plant has been a houseplant favorite...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
2 days and 3 hours ago.

 

Cara Memutihkan Kulit Muka

memutihkan kulit muka dengan menggunakkan cuka dan haliasape yang x nak dengan kulit muka yang cantik dan berseri-seri kan..ramai yang sanggup habiskan duit beratus-ratus semata-mata untuk kelihatan cantik..so hari nie yuk nak share cara memutihkan kulit mukacara nie senang je..sebab hanya mengunakkan cuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 days and 14 hours ago.

 

Resepi Udang Butter Cheese Senang

udang masak butter cheeseok hari nie kita belajar masak udang butter cheese besama daun kari.resepi udang butter nie sangat sedap sebab kita ada letak cheese.so rasa dia memang berlemak ye..pastu kita letak jugak daun kari.aroma daun kari tu akan membangkitkan nafsu makan uols..hahahaResepi udang masak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 days and 14 hours ago.

 

6 Punca Utama Lelaki Menjadi Mandul @ Tidak Subur

sebab utama kemandulan dalam kalangan lelakiKemandulan atau ketidaksuburan pada lelaki akan menjadi penghalang bagi pasangan yang merancang untuk mendapat bayi.Apakah Kemandulan @ ketidak suburan Lelaki?Kemandulan berlaku apabila lelaki tidah mampu untuk membuatkan wanita mengandung.Bagaimana kemandulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 days and 13 hours ago.

 

Resepi Jus Avocado

resepi jus avocado@ alpokat senang dan sedapok..hari nie kita belajar buat jus plak ye..klau jus..mestilar jus buah-buahan lar kan..untuk hari nie kita belajar buat jus avocado..klau kat indonesia kita panggil jus alpokat..kita belajar buat jus avocado dulu..next time kita belajar plak buat jus buah-buahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 2 days ago.

 

Lazada Shopathon Blogger Contest

lazada sale datang lagi..uols...lazada buat hal lagi lar...kali nie...ada sale lagi...kali nie lagi besar wei...urm..habis lar duit camnie..klau lazada selalu buat sale..haha..sale kali nie nama dia lazada 9.9 festival saleape yang menarik tentang 9.9 festival sale nie??benda yang menarik ialah:diskaun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 3 days ago.

 

Split Leaf Philodendron Grow Care Tips

grow and care your split leaf philodendron Split leaf philodendron, Swiss cheese plant, or windowleaf (Monstera deliciosa) is a tropical plant native to rainforests of Central America. Split-leaf philodendron is another dependable house plant from the Araceae family. It also happens to be one of the most...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
3 weeks and a day ago.

 

Resepi Air Barli

air barli untuk putihkan kulit dan kuruskan badanAdakah anda tahu yang air barli boleh mencantikkan kulit dan kuruskan badan??Sebab selama ni kita tak tau pun barli ni boleh cantikkan kulit kita plus kuruskan badan. Ya Allah, murah kot modal beli barli. Nak minum hari-hari pun boleh.kat manan boleh beli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 weeks and 4 days ago.

 

Repotting Philodendron Plant Is Easy

Repotting philodendron is good for your plant Regularly  repotting philodendron will keep them from becoming root bound, and will encourage vigorous the growth. Besides that you can divide a crowded philodendron into several smaller plants when repot it. Like other houseplants, philodendron benefit from...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month ago.

 

Resepi Kek Batik Milo

resepi kek batik milo tanpa telurOk hari nie kita belajar buat salah satu kek favorite admin iaitu kek batik milo.Nak buat kek batik milo nie senang je..sambil penjam mata pun boleh buat..Budak2 pun boleh buat kek batik tau..Resepi kek batik ada dua jenis kan..ada resepi kek batik yang guna telur ada jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month ago.

 

Pruning Philodendron Plant Is Easy

Does your philodendron needs pruning? Philodendron plants are easy to care for and grow quickly; hence you might need to prune them periodically to fit your space.Besides that Pruning philodendron keeps these beauties looking their tropical best and keeps them from becoming too large for their...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month ago.

 

Promosi Tilam Kekabu Baby(design london bus)

barang baby.tilam kekabu babyibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..tilam baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and a week ago.

 

Resepi Soda Herbs Laici

resepi soda herbs laiciPanas2 klau dapat minum air soda herbs..urm..memang sedap wei..Sejuk je rasa..tambah-tambah klau letak laici..rasa nyaman je…sejuk satu badanNak beli soda herbs nie…mahal jgak lar..baik lar kita buat sediri je air soda herbs nie..Jimat pun jimat..kos berapa ringgit je…dah dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »