User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and 3 weeks ago.

 

Klinik Pergigian UTC Seremban

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Klinik Pergigian UTC Seremban.Tak tahulah apa mimpi Adik tiba-tiba ajak Mrs. A pergi scalling gigi. Mungkin gara-gara usikan babah dia yang cakap gigi dia kuning kot muahahhaaaa....Mula-mula duklah blurrr... klinik manalah yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and a week ago.

 

Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.comSyaratnya sangat mudah untuk join pencarian bloglist di Aiman tak kisah ni eh! bukan Atk la Mrs. A oiiii... hahaha gurau aje jangan marah arrr... Aimanabdullah.com. Syaratnya cuma follow blog beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 4 weeks ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and 2 weeks ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6th June 2017 5:00pm

 

13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. 13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A. Dah petang-petang tetiba teringin nak up date blog ngeh! ngeh! ngeh! tapi tulah idea tak berapa nak banyak. Kebetulanlah pulak today is Wednesday so apa kata Mrs. A buat post bergambar aje.Hari raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 days and 19 hours ago.

 

Doll Tomyam

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Doll Tomyam. Actually ini adalah kisah sebelum hari raya. Hari-hari terakhir di bulan Ramadhan 1440H sempat Mrs. A sekeluarga berbuka puasa di luar iaitu di Doll Tomyam. Sebagaimana yang telah di plan bersama Along, Aryssa dan Adik sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 19 hours ago.

 

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1440H

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1440H. Selamat hari raya Mrs. A sekeluarga ucapkan buat readers tak lupa juga nak mohon maaf zahir dan batin.Selamat hari raya Aidilfitri dari Mrs. A serta keluargaApa tema raya uols tahun ni ? ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 6 days ago.

 

Happy Birthday To Me

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday To Me. Pada tahun ini 2019 sekali lagi birthday Mrs. A jatuh pada bulan Ramadhan 1440H. Kalau tak silap ini dah tahun yang ketiga birthday jatuh pada bulan Ramadhan. Mungkin tahun depan InSyaAllah kalau dikurniakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and a day ago.

 

Wordless Wednesday #123 - Rezeki jangan ditolak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #123 - Rezeki jangan ditolak. Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari. Tapi ada jugak orang yang menolak. Hurmm... suka hatilah. Setiap tahun di tempat Mrs. A kerja ini kira-kira dah sedekad gittew menjelang hari raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Balik Kampung Jalan-jalan Cari Baju Raya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ba...lik kampung... ho! ho! ho! ba...lik kampung eh! tetiba pulak ternyanyi ha..ha..ha.. Setelah dua minggu berpuasa barulah last weekend Mrs. A dapat balik kampung. Along, Aryssa dan Adik masing-masing excited habis nak berbuka di kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 5 days ago.

 

Berbuka Puasa dan Solat Tarawih Di Jiboi

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pada hari Ahad lepas bersamaan 14 Ramadan 1440H family Jiboi buat berbuka puasa bersama-sama di Jiboi kemudian terus solat Tarawih sekali. Actually idea ni datang dari Along (b.i.l) kat dalam group WhatApps family mengajak, "mohhh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 4 days ago.

 

Selamat Hari Guru 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat 'Hari Guru' Mrs. A ucapkan buat semua warga pendidik. Seperti yang kita sedia maklum 16 Mei setiap tahun adalah hari mengenang jasa guru di Malaysia. Tema Hari Guru pada tahun ini Mrs. A rasakan sangat unik iaitu "Guru, Obor Hemah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Kursus Corporate Governance (CG) Untuk Syarikat Kerajaan Negeri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kejadian ini adalah pada 30 April yang lalu. Bos dan Mrs. A berserta seorang lagi staff dari unit lain kena pergi kursus Corporate Governance (CG) rasanya sesiapa yang kerja kerajaan atau agensi-agensi yang berkaitan mesti tahu pasal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Ramadhan Kareem

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ramadhan Kareem dear readers dan lebih afdal kalau readers menjawab dengan Allahu akram. Dari apa yang Mrs. A baca Ramadhan Kareem tu maksudnya Ramadhan mulia dan Allahu akram tu pulak maksudnya Allah lebih mulia.google imageAmvoiii!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Sempena hari Jumaat yang penuh barokah ini Mrs. A mengambil kesempatan untuk join Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed. Semoga bertuahlah hendakNYA. Giveaway ini tak lama pun tempohnya so readers yang nak join moh! le kita join...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Happy Birthday Babah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy birthday babah. As for month of April memang ramai yang celebrate birthday di kalangan family Mrs. A. April 22nd Aryssa dan Adik, April 29th babah dan April 30th Adik Mrs. A yang bongsu a.k.a Maksu. Fuh! meriah dengan cake...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »