User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 13

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
11 months and 4 weeks ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 2 weeks ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 3 weeks ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

Wordless Wednesday #116 - Birthday Treat

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Wordless Wednesday #116 - Birthday TreatBirthday treats by the Boss. Actually ini sebahagianaje iaitu mereka yang birthdaynyajatuh pada bulan Mei hingga Ogos. Tempat terpilih kali ini adalah di Row Six, Aeon Seremban 2.Bergambar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 days and 17 hours ago.

 

FAMILY DAYS OUT : TENGOK MISSION IMPOSSIBLE - FALLOUT

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. FAMILY DAYS OUT : TENGOK MISSION IMPOSSIBLE - FALLOUTLast Saturday tercapai akhirnya hasrat hati Adik nak outing tengok wayang dan makan-makan a.k.a family days out. Actually minggu sebelum itu pun dia dah ajak Babah outing dah lama tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 22 hours ago.

 

KELEBIHAN 10 AWAL ZULHIJJAH

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. KELEBIHAN 10 AWAL ZULHIJJAHSelamat beramal dear readers.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 days and 20 hours ago.

 

#SBAM2018

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #SBAM2018 'SUKAN BEKALAN AIR SE-MALAYSIA'Sudah sembilan hari rupanya kita telah pun berada di bulan Ogos nampak gayanya inilah post pertama Mrs. A di bulan kemerdekaan ini. Adeh! kemahen... busy ko Mrs. A sampai blog pun dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 3 days ago.

 

Cermin Belakang Kereta Pecah Retak Seribu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cermin Belakang Kereta Pecah Retak Seribu.Adoii... tak tahulah apa, siapa dan bagaimana cermin belakang kereta Viva Mrs. A boleh pecah retak seribu. Petang lepas Zohor time nak balik kampung [21072018] kids angkatlah beg masing-masing nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 5 days ago.

 

Jom Ghayo Kek Sekolah 2018

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Jom Ghayo Kek Sekolah 2018.Jom ghayo kek sekolah pada tahun ini temanya adalah hijau. Hah! ramailah mak kau hijau! kat dewan time tu ngeh! ngeh! ngeh! Walaupun pada mulanya Mrs. A macam malas-malas nak pergi tapi ntah! macam mana Mr. A pula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Wordless Wednesday #115 - Open House

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #115 - Open House22 Syawal 1439 H Menghadiri jamuan hari raya office sendiri ngeh! ngeh! ngeh!Mulanya Mrs. A macam malas nak pergi tapi bos kata datanglah sekejap pun takpe tunjuk muka. Hurm... iyolah bos saya yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Surprise! Birthday For Coach

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Surprise! Birthday For Coach.Last Friday time biasa training petang tu team netball dah pakat-pakat nak buat surprise birthday untuk coach. Manager siap pesan jangan wish coach dulu sehingga petang. Memang kebetulan tarikh birthday coach...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa.Tahun ini adalah tahun Adik ambil UPSR. Hurm... sekejap aje Adik dah 12 tahun. Biasalah selalunya bagi kelas-kelas yang akan menghadapai peperiksaan pihak sekolah memang akan menganjurkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Balik Kampung Makan Buah Durian dan Rambutan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Balik Kampung Makan Buah Durian dan RambutanFriday petang mak Mrs. A dah calling-calling tanya balik kampung ke tidak? Mulanya Mrs. A macam malas nak balik cos Saturday morning tu Adik ada taklimat di sekolah dan sebelah petang pula ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

'GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP'

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway Souvenirs By SitiyangmenaipSedang blogwalking tadi terjumpa pula Giveaway Souvenirs By Sitiyangmenaip. Bila teliti syarat-syaratnya alahai mudahnya dah tu pulak boleh dapat T-Shirt dengan fridge magnet lagilah lelaju Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #114 - Jalinan Mesra Aidilfitri PKNNS

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #114 - Jalinan Mesra Aidilfitri PKNNSEh! masih berhari raya lagi la uols! semalam baru 19 Syawal 1439 H. Rayakan sebulan....Jom kita wefie ajak Sis NSemalam kami pi raya sini der...Booth cendol. Alhamdulillah dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Netball Update : Training Dah Mula Balik

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Netball Update : Training Dah Mula BalikHa! ingat lagi tak beberapa bulan yang lalu [SINI] Mrs. A pernah citer kisah persediaan team netball SAINS untuk ke SBAM. Setelah berapa banyak kali ntah tertangguhnya last up-date tarikh 28- 30...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Pakatan Raya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pakatan Raya.Pakatan Raya pada 4 Syawal 1439 H. Sorry tajuk macam berbaur politik eh! tetiba muahahahaaa... Actually takde kena mengena langsung dengan politik. Pakatan raya tu adalah kami semua (family side Mr. A) sepakat untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »