User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 15

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 3 weeks ago.

 

Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.comSyaratnya sangat mudah untuk join pencarian bloglist di Aiman tak kisah ni eh! bukan Atk la Mrs. A oiiii... hahaha gurau aje jangan marah arrr... Aimanabdullah.com. Syaratnya cuma follow blog beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 2 weeks ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 2 weeks ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and a week ago.

 

Maklum Balas Ujian Saringan Talasemia

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Maklum Balas Ujian Saringan Talasemia.Maklum balas ujian saringan talasemia tersebut adalah surat yang ditujukan kepada Along iaitu anak Mrs. A yang sulung. Pada bulan Oktober yang lalu Along telah menjalani ujian saringan talasemia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 days and 22 hours ago.

 

SUDAH 6 TAHUN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. SUDAH 6 TAHUN.Hari ini 11 Disember 2018 genaplah 6 tahun pemergian arwah Abah Mrs. A ke Rahmatullah. Arwah selalu di dalam ingatan dan sentiasa di dalam doa Mrs. A mahupun kami sekeluarga. Semoga arwah Abah sentiasa dicucuri rahmat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days ago.

 

Giliran Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giliran Mrs. AGiliran Mrs. A apa tu? Hehehee.... 'giliran' itu adalah giliran Mrs. A pula hantar emak ke klinik. Actually we all adik-beradik akan take turn untuk hantar emak routine check-up ke klinik selalunya sebulan sekali.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 days ago.

 

Adik

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. AdikWelcome December eh! dah 4 hari dah pun di bulan December 2018 baru Mrs. A perasan masih tiada posted di bulan December. Actually Mrs. A busy mengejar date line. Tapi syukur alhamdulillah dah settled pun kerja-kerja hakiki kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 4 days ago.

 

Giveaway #1 by YEASLMN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway #1 by YEASLMNGiveaway #1 by YEASLMN actually sudah agak lama giveaway ini berlangsung tetapi baru hari ini Mrs. A berkesempatan membuat post untuk join. Memula haruslah tepek seketul banner dahulu.Mrs. A join Giveaway #1 by...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Makan Sate Di Restoren Sate Kajang Hj Samuri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Makan Sate Di Restoren Satay Kajang Hj Samuri.Sempena cuti umum Maulidur Rasul last Tuesday Mr. A terlajak rajin bawa we all jalan-jalan tengok movie dan makan sate di Restoren Sate Kajang Hj Samuri. Tempat favorite Mr. A nak tengok movie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 2 days ago.

 

Wordless Wednesday #119 - Pelepas

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #119 - PelepasAryssa sebagai pelepas sedang ikat bengkung kat pesilat dari sudut merahDanial pun jadi pelepas jugakAkmal peserta bertanding kategori DiniPelepas adalah petugas teknikal yang bertanggungjawab melepaskan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 4 days ago.

 

Minum Petang Di Cendol Songkok Tinggi Gazebo

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Minum Petang Di Cendol Songkok Tinggi GazeboDah lama tak minum cendol songkok tinggi. Kebetulan last Saturday selepas singgah tengok Kejohanan Tertutup Pencak Silat anjuran Mega Cemandee di SKKGV. To be exact tengok anak sedara yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 5 days ago.

 

SALAM JUMAAT : Tips Membaca Al-Quran

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. SALAM JUMAAT : Tips Membaca Al-QuranSalam Jumaat 8 Rabiulawal 1440 Hijrah dear readers. Amvoiii!!! mentang-mentang hari Jumaat kemahen lagi kauuu! Mrs. A berbulan hijrah gitew! hah! haii. Okaylah meh sini Mrs. A nak share tips membaca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and 2 days ago.

 

#7YEARS ANNIVERSARY GIVEAWAY DUNIA ZUMAL

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #7YEARS ANNIVERSARY GIVEAWAY DUNIA ZUMALSebelum tu Mrs. A nak ucapkan happy 7 anniversary buat blog Dunia Zumal. Kira kalau ikut umur manusia dah masuk tahun 1 dah blog Dunia Zumal. Semoga bertambah maju jaya dalam berblogging.KLIKBuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

KEJOHANAN SILAT PERTUBUHAN SILAT SENI GAYONG MALAYSIA BAHAGIAN NEGERI SEMBILAN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.KEJOHANAN SILAT PERTUBUHAN SILAT SENI GAYONG MALAYSIA BAHAGIAN NEGERI SEMBILAN.Kejohanan Silat Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia Bahagian Negeri Sembilan 2018 telah berlangsung selama 3 hari iaitu pada 7 hingga 9 November yang lalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Happy Birthday Along

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Birthday Along.Happy sixteen birthday Along ibu doakan semoga berjaya di dunia dan cemerlang di akhirat. Pada tahun ini kebetulanlah pulak tarikh birthday Along sama dengan tarikh Deepavali heheheee... Along malu-malu aje bila Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Happy Deepavali Happy Holiday

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy Deepavali Happy HolidayHappy Deepavali buat semua kaum hindu yang akan merayakan sambutan Deepavali esok tak kira di mana jua anda berada. Actually tak tahu nak citer pasal apa tapi by hook or by crook nak jugak up-date blog...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »