User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 16

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and a week ago.

 

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 3 weeks ago.

 

Klinik Pergigian UTC Seremban

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Klinik Pergigian UTC Seremban.Tak tahulah apa mimpi Adik tiba-tiba ajak Mrs. A pergi scalling gigi. Mungkin gara-gara usikan babah dia yang cakap gigi dia kuning kot muahahhaaaa....Mula-mula duklah blurrr... klinik manalah yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.comSyaratnya sangat mudah untuk join pencarian bloglist di Aiman tak kisah ni eh! bukan Atk la Mrs. A oiiii... hahaha gurau aje jangan marah arrr... Aimanabdullah.com. Syaratnya cuma follow blog beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months and 2 weeks ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
10 months and 2 weeks ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #RezekiDiKongsiBersama Giveaway by Mrs Pip.Dari apa yang Mrs. A baca giveaway ini Mrs. Pip buat bersempena dengan birthday beliau pada bulan ini iaitu bulan Februari. Actually Mrs. A memang tak dapat nak teka bilakah D.O.B beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 days and 8 hours ago.

 

Ikan Bakar Pengkalan Balak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ikan Bakar Pengkalan Balak.Jalan-jalan cari makan memang aktiviti yang menyeronokkan terutama sekali bersama family tersayang. Walaupun kejadian ni pada hujung bulan Januari yang lepas tapi moment makan di pantai Pengkalan Balak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 days and 2 hours ago.

 

Kisahnya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kisahnya.Actually tak tahu nak tulis tajuk apa ngeh! ngeh! ngeh!... memula Mrs. A letak tajuk blogging slump pastu macam tak sesuai so "Kisahnya" pun bolehlah. Since last 2 weeks Mrs. A telah ditimpa blogging slump. Walaupun ada aje kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 3 days ago.

 

ADIK DAH MASUK SMK

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. ADIK DAH MASUK SMKFinally anak bongsu Mrs. A si Adik dah masuk sekolah menengah dah dia Alhamdulillah. Terasa sangat cepat masa berlalu. Rasa macam baru lagi dia melangkah ke alam persekolahan tiba-tiba dia dah masuk sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 6 days ago.

 

Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #120 - Annual Dinner.Company annual dinner tahun 2018 tapi kejadiannya di tahun 2019, Januari 17. Walaupun pada mulanya Mrs. A macam dah malas nak pergi selepas kejadian demotivated tu tapi bila dipujuk-pujuk akhirnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 4 days ago.

 

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Bloglist Exchange Segment by Abam KieSudah agak lama Mrs. A tidak up-date blog. Dah 10 hari since posting demotivated hari tu. Mendalam sungguh kesan demotivated ni kekdahnya hew! hew! hew! but today Mrs. A teringin nak join Bloglist...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and 2 days ago.

 

Demotivated

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Demotivated.Terasa nak luah rasa sangat ni. Mujurlah ada blog ni bolehlah Mrs. A meluahkan rasa yang demotivated sangat ni walaupun cuba control tapi kat muka ni tetap terpancar jugak kekeruhannya. Haish! kau dah kenapa Mrs. A baru masuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.comPembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Terima Kasih Kepada 7 Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2018 (365 hari)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Kepada 7 Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2018 (365 hari).Selamat tahun baru 2019 dear readers. Di awal-awal tahun ini dari apa yang Mrs. A perhatikan ramai blogger yang buat post ucapan terima kasih mereka kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Nukilan Akhir Tahun 2018

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Nukilan Akhir Tahun 2018.Nama kiter KUNING meoww!!! [gambar tidak berkaitan]Nukilan Akhir Tahun 2018.1. Berhenti menilai dan menghukum orang lain tetapi fokus untuk merubah diri sendiri.2. Berani melepas kenangan yang pahit, tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember).Mrs. A pun tak nak ketinggalan untuk turut serta dalam Segmen Bloglist YEASLMN #2019 (Januari - Disember). Walaupun segmen ini dah berlangsung hampir 2 minggu yang lalu tapi masih sempat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Persediaan Kembali Ke Sekolah Di Zulda Masri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Persediaan Kembali Ke Sekolah Di Zulda Masri.Cuti sekolah tinggal lebih kurang lima hari aje lagi. Mesti ramai ibubapa sekarang ni sedang sibuk membuat persiapan terakhir kembali ke sekolah anak-anak. Tak terkecuali jugalah Mrs. A ni. As...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »