User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

Your avatar

Real Name: juelizajamani

Member Since: 19th November 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 4

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah - Sebelum ni mama lah paling tak suka pakai mascara. Hahaha.. bukannya tak ada mascara tu banyak jenis ada tapi jarang pakai sebab pakai pun macam tak nampak jer.. Almaklum la bulu mata pun takder. Sob sob sob jangan tak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week ago.

 

Starbucks® Designer Collection Merchandise – Alice + Olivia

Let’s all share some love and make a little magic this season with the exclusive Starbucks® merchandise collection – “Simply Show Some Love” designed by Alice + Olivia (A + O)! Starbucks continues to strive to elevate customers’ experience through collaboration with acclaimed fashion designers...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 days and 2 hours ago.

 

KAYLIZ Granola Oat | Sarapan Pagi Bagi Yang Ingin Diet Kurus

Sejujurnya mama bukanlah pengemar makan oat. Huhuhu ntah la memang tak boleh masuk tekak langsung. Sebenarnya oat ni sangat bagus untuk kesihatan dan bagus juga bagi yang ingin kuruskan badan. Hehehe macam mana nak kurus kalau hari-hari asyik makan nasi lemak jer kan. Tak elok ok memang tak elok untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 days and 10 hours ago.

 

Mengemas Sempena Tahun Baru Cina Lebih Mudah dengan WD-40®!

Sesuatu yang merah dan mengujakan akan tiba tidak lama lagi.. Ya, Tahun Baru Cina 2018 akan kembali lagi!Sudahkah anda membuat persiapan? Adakah anda memastikan kediaman anda cukup bersedia menyambut kedatangan tahun baru kali ini? Sebelum anda memulakannya, pastikan anda mempunyai peralatan yang dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 days and 5 hours ago.

 

Set Hadiah ENCHANTEUR Dengan Wangian Penuh Keindahan

Bagi mereka yang tidak mahu dihadkan dengan hadiah biasa seperti jambangan bunga, coklat dan kad hadiah yang tidak akan bertahan lama, set wangian adalah pilihan hadiah lebih ideal. Set hadiah sebegini sangat serbaguna untuk dijadikan hadiah pada mana-mana majlis atau ulang tahun memandangkan rekaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week ago.

 

The Wedding Heritage | Wedding Planner No 1 Bungalow Wedding Venue In Malaysia

Bagi yang ingin berkahwin dan mengadakan majlis perkahwinan adalah impian setiap pasangan kerana ia akan menjadi satu kenangan yang cukup manis untuk seumur hidup. Dari persiapan baju nikah, pelamin, bunga telur, gubahan hantaran, kenduri kendara semua kita kena fikir dan untuk memudahkan kerja kita upah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 2 days ago.

 

Brownies Cheese Sedap Dari Home Baker FluffyBatter

Brownies Cheese Sedap Dari Home Baker FluffyBatter | Sebenarnya mama bukanlah pengemar brownies coklat tetapi anak-anak suka sangat benda yang melibatkan manis-manis macam ni mama belikan jer. Asalkan dedua beradik dapat makan sampai kenyang sudah. Mama pulak kalau dah depan mata memang mama telan jer. Heyy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 3 days ago.

 

KITSUI Generation 2 Collagen | Minuman Antioksidan Dengan Formula Anti Penuaan

KITSUI Generation 2 Collagen | Minuman Antioksidan Dengan Formula Anti Penuaan - Meningkat sahaja usia kita kulit mulalah mengalami masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik-bintik hitam dan kulit kusam. Dengan masalah kulit seperti beginilah wajah kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 4 days ago.

 

Pengalaman Buat Scaling Polishing Gigi Di Dentessence Dental Clinic

Pengalaman Buat Scaling Polishing Gigi Di Dentessence Dental Clinic | Bila kali terakhir korang berjumpa doktor gigi? Fuhh kalau doktor tanya soalan macam ni memang betul-betul kena batang hidung. Hahaha serius mama palingggg takut jumpa doktor gigi. Ntah la dari sekolah lagi asal doktor gigi datang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 5 days ago.

 

Prosperity Juice KEMBALI Lagi di Juice Work!

Lagu Tahun Baru Cina, gong-xi, gong-xi akan didengar tidak lama lagi dan dekorasi berwarna merah akan kelihatan di merata-rata tempat. Sama ada anda telah bersedia atau tidak, Tahun Anjing akan bermula tidak lama lagi! Untuk menyambut permulaan Tahun Baru Cina, Juice Works Malaysia telah membawa kembali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks ago.

 

TAPKINS | App Untuk Kanak-kanak Mengeja Belajar English Dengan Mudah

Sekarang zaman serba canggih semua hanya hujung jari sahaja. Sampaikan semua dah ada smart phone sendiri tak kira kita yang dewasa hingga lah ke anak kecil. Sesetengah ibu bapa pasti kata smart phone adalah melalaikan. Bagi mama kalau anak-anak hanya bermain games semata-mata memang melalaikan tapi kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and a day ago.

 

Lirik Pematah Hati by Nabila Razali

Selain lagu Omar dan Hana, ni hahh lagu yang terngiang-ngiang jugak. Hampeh betul.. baru perasan dia ada sebut cumi cumi cumi.. ingat agar-agar cumi ker apa. kahkahkah.. CUMI tu maksud dia Cuba Misscall.. Ohh emm geee hahaha.. sabo jer mama dengar tapi ehh ternyanyi la pulak.. Sekali imbas Nabila Razali ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and a day ago.

 

Program Kasih Ilmu Anak Selangor | MBI Melestarikan Tanggungjawab Sosial Korporat

Cadangan sumbangan dibuat selari dengan peranan MBI untuk melestarikan Tanggungjawab Sosial Korporat (“CSR”) demi memartabatkan lagi nama MBI untuk diketengahkan sebagai entiti yang menyalurkan sumbangan kepada masyarakat melalui saluran-saluran yang diiktiraf selaras dengan objektif MBI untuk menyokong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 2 days ago.

 

Minum Jus, Kumpul Stem Tebus Bag Kitar Semula Dari Juice Works

Anda lebih baik berhati-hati, anda lebih baik tidak menangis, kerana ada banyak beli belah yang anda perlu lakukan! Kesesakkan jalan raya dan saat akhir membeli belah adalah begitu gila sekarang. Bah kan ia menjadi lebih gila.Adakah kaki anda terasa sakit dan berasa anda tersekat di dalam suasana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks ago.

 

Keriangan Kegembiraan Cuti Sekolah Di Sunway Lagoon

Keriangan Kegembiraan Cuti Sekolah Di Sunway Lagoon | Lagi seminggu cuti sekolah nak habis. Korang pergi mana cuti sekolah kali ni? Kali ni mama tak pergi bercuti jauh-jauh pun sebab anak-anak baru jer sembuh dari sunat. Mama pun dah promise kalau cepat sembuh mama bawak pergi mandi manda di Sunway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and a day ago.

 

WD-40® Dipercayai Ramai Dan Mesra Kepada Alam Sekitar

Diasaskan pada 1953, produk Syarikat WD-40® sentiasa menemani pengguna di seluruh dunia sebagai produk yang perlu ada tidak kira sama ada diletakkan di bawah sinki, garaj mahupun kotak peralatan sejak berdekad lamanya.Penggunanya yang terdiri daripada pelbagai peringkat termasuk mekanik dan jurutera,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and 2 days ago.

 

Tips Beli Bags Wanita Di Zalora

Wanita dengan bags tangan memang tidak dapat dipisahkan. Asal bags tu cantik sikit jer boleh buat hati gundah gulana nak memilikinya. Padahal dah banyak bags dari pelbagai size tapi tetap akan beli untuk menyesuaikan dalam keadaan majlis tertentu. Hanya wanita sahaja yang paham kenapa bags wanita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Majlis Pembukaan SiHAF Arabic Restaurant Di Shah Alam, Selangor

Majlis Pembukaan SiHAF Arabic Restaurant Di Shah Alam, Selangor | Makanan Arab telah mendapat dalam hati di kalangan rakyat Malaysia tidak kira bangsa. Kerana kesedapan makanan Arab yang datang dari sana sedikit sebanyak boleh jadikan makanan kegemaran semua orang. Dengan pelbagai menu yang disajikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Rambut Kekal Sihat Lebat Dengan Tonic Dan Serum Dari HAIR MAX+ MALAYSIA

Rambut Kekal Sihat Lebat Dengan Tonic Dan Serum Dari HAIR MAX+ MALAYSIA| Rambut yang cantik dan lebat adalah setiap keinginan setiap wanita. Tak kira lah rambut panjang atau pendek asalkan rambut lebat sudah memadai. Macam mama sendiri memang mempunyai masalah rambut gugur dan tak tebal. Tambah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

SGshop Malaysia, First Online Shopping Platform in Medini City

SGshop Malaysia today officially opened their office located in Medini 6, Medini City. SGshop Malaysia is owned by two young ambitious Malaysian siblings Mr Lua Cheong Hong (Director) and his younger brother Mr Lua Cheong Rui (Operations Manager). The launch was officiated by Mr Teh Kee Sin, the advisor in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 Next »